saol cnm h.b Gazel cok huysuzz yaa anlamadım valla herşeye ağlar oldubide durmadan pat küt düşüyor dün 2 defa alnını kızarttı akşama doğru yine düştü dudağını kanattı cokk dikkatsiz oldu bu kız evin içinde zaptedemiyorum ( sabah yine düştü kafayı çarptıı off offf hep üst üstte geliyor zaten ay cnm valla sende bir dokundun bin ah işittin he
berkem nasıl ??
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize
yaa buara dogru dürüst giremiyorum kızdan fırsat olmuyor cok hareketli 2 dakka yerinde durmuyor uyuyuncada ew işi malum yetişemiyorum 2 cocugu olanlara helal olsun valla
umarım hepiniz iyisiniz fırsat olursa gecmişi okuyabilirim
hepinizi öpüyorum
slm kızlarrrr hayırlı cumalarrrr herkeze.....opuyorumnanaktan
hıc vaktım olmuyo artık yagız uyudumu yemektı ew işiydi gecıo zaman....bu hafta içim kıpır kıpır 13mayıs gelıyooooo kızlarrrrrr kuzum 1yasına gırecekkk manyak heycan var içimde....ordan alıp oaraya koyup kafamda tasarlıorum herbişeyiii:)))))))))))dogum gunu hedıyesı yagıza bısıklet aldık su ebeveyn kontrollu olanlardan ınternetten sparişini verdık bakalım pazartesıye elımızde olur sanırım umarım sewer kuzucum....pastası sekerlerı sparişini verdım şimdiden malum işte olunca vakıt bulamam dıe dun hallettık hepsını......temızlık ve benım yapıcaaım pastalar kaldı annemle iş bolumu yapıcaz malummmmm....ayyyy cok heycanlıyım kızlar ya delikafadulden.....ne guzel ne tarıfsız bı duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabuyrunnnnnnnnn
ote yandan uykususluumuz tam gaz dewammm gece hala saat bası uyanıyo hınzırrrrrr tek fark artık alıştım sşanırım bu durumakaydirigubbakcemile3hepınız ıyısınızdır umarımmmm....kuzucuklarrrr da ıyıdır ınşallahh dogum gunu gelıp gecen tum mayıs kuzucuklarımı opuorummm Rabbım hepsıne uzun saglıklı mutlu omur versınnn ....
ne faceden nede burdan hıc tgakıp edemıorum artıkkkk mafoldumbensızı coookkk ozledımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?