2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINN HANIMLAR...

BANUcum 3 kuruş para için o tur insanların seviyesine düşmene zaten gerek yok sen en doğrusunu yapıyorsun bırak yalakalar kazandığını sansın ama herzaman kaybetmeye mahkumdurlar..bende özel sektörde yaklaşık 7 yıl çalıştım Allahtan yönetici sıfatındaydım ve üstüm yoktu aksi taktirde kesinlikle katlanıcak calışılak gibi olmazdı...
eger huzursuzsan zaten orda kalman artık birşeyi ifade etmez ....bence sen tavrını koy şartlarını soyle zaten kabul ederseler edicek yok etmediler sen ters yap ve çıkışını mecburen vericek bu şekilde tazminatınıda alırsın..üzme kendini bitanem daha fazla değmez inan...

NURTEN cnm sın ama çok tşk ediyorum cnm yaa valla başka zaman senin eve geliriz tatlım zaten benimde kaynanama geçmem gerekiyor ordanda bi hasta ziyaretine gidecez gelsem bile cok zamanım olmaz bişey anlamayız tatlım ....

tülay erzen aynur ceren sibel sizlerede merhaba kızlar iyisiniz inş..

ya kızlar ya şimdi selinin doğum günü çarşambaydı aslında ben bu cts yapıcaktım ama bazı ark.gelemicekelr mecburen 15 ine kaldı çok mu ara vermiş oldum.((

bizde 8 de uyandık kızımla ama nasıl uykum var anlatamam yaa ...butun gece zırt pırt uyanıyor yine diş tenmi yapıyor anlamadım az once kahvaltısını verdim uyudu ...tabi ben kaldım yine pöff (

hülyacım sağol tatlım dişlerimi sıkıyorum artık işte o dereceye geldim boşamı okumuşum anlamadım en iyisi ara vermek sanırım dün ilk defa kızlarımı bile gözüm görmedi düşünsene tek başıma kalmak istedim

tülaycım işten ayrılırsam ben gelirim selinimin doğumgününe yarın geliyormusunuz canım

canım ya kıyamam sana kasma kendini bence boş yere işi bırakmak inan herşeyin sonu değil...sen cok daha iyi işler bulursun eminim ...sonuçta niyet çalışmak olduktan sonra heryer sana acıktır...

tülaycım cnm biliyorsun bizimde hafta içine denkk gelmişti bende pazara cektim ama gelmeye niyeti olamayan gelmiyor malesef cnm

saol cnm h.b Gazel cok huysuzz yaa anlamadım valla herşeye ağlar oldu bide durmadan pat küt düşüyor dün 2 defa alnını kızarttı akşama doğru yine düştü dudağını kanattı cokk dikkatsiz oldu bu kız evin içinde zaptedemiyorum ( sabah yine düştü kafayı çarptıı off offf hep üst üstte geliyor zaten ay cnm valla sende bir dokundun bin ah işittin he

berkem nasıl ??

hülyacım öyle gelmeye nyeti olmayan gelmez.ama erteledim sırf 2-3 arkadaşım için gelmezlerse sopayla kovalarım onları:)))

canım selinde öyle yürümek yerine koşmayı tercih ediyor habira pat küt düşüyor .büyün dolap kapakları iple bağlı karıştırmadığı yer yokya..

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize
yaa buara dogru dürüst giremiyorum kızdan fırsat olmuyor cok hareketli 2 dakka yerinde durmuyor uyuyuncada ew işi malum yetişemiyorum 2 cocugu olanlara helal olsun valla
umarım hepiniz iyisiniz fırsat olursa gecmişi okuyabilirim
hepinizi öpüyorum

slm kızlarrrr hayırlı cumalarrrr herkeze.....opuyorumnanaktan
hıc vaktım olmuyo artık yagız uyudumu yemektı ew işiydi gecıo zaman....bu hafta içim kıpır kıpır 13mayıs gelıyooooo kızlarrrrrr kuzum 1yasına gırecekkk manyak heycan var içimde....ordan alıp oaraya koyup kafamda tasarlıorum herbişeyiii:)))))))))))dogum gunu hedıyesı yagıza bısıklet aldık su ebeveyn kontrollu olanlardan ınternetten sparişini verdık bakalım pazartesıye elımızde olur sanırım umarım sewer kuzucum....pastası sekerlerı sparişini verdım şimdiden malum işte olunca vakıt bulamam dıe dun hallettık hepsını......temızlık ve benım yapıcaaım pastalar kaldı annemle iş bolumu yapıcaz malummmmm....ayyyy cok heycanlıyım kızlar ya delikafadulden.....ne guzel ne tarıfsız bı duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabuyrunnnnnnnnn

ote yandan uykususluumuz tam gaz dewammm gece hala saat bası uyanıyo hınzırrrrrr tek fark artık alıştım sşanırım bu durumakaydirigubbakcemile3hepınız ıyısınızdır umarımmmm....kuzucuklarrrr da ıyıdır ınşallahh dogum gunu gelıp gecen tum mayıs kuzucuklarımı opuorummm Rabbım hepsıne uzun saglıklı mutlu omur versınnn ....
ne faceden nede burdan hıc tgakıp edemıorum artıkkkk mafoldumbensızı coookkk ozledımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım merak etme gazel yalnız değil düşme konusunda berkede öyle sürekli düşüyor elimizi tutmuyor tutunca yitiyor bırakın diye koşturup gidiyor sonra bir dengesini kaybedince küt yerde osırada yanında olmazsak kafasınıçarpıyor akşamları ve hafta sonları peşinde süsünmekten dizlerim ağrıyor valla.
geçen akşam bir düştü sırtının üstüne kafasınıda tutamamış ev kütüledi resmen çocuğun rengi bembeyaz kesildi ölüyor sandım valla. o kadar korktum ki anlatamam size..
sussun diye vitrinde ne var ne yok önüne döktüm kuzumun ama çok kötü düştü gerçekten hiç böle düşmemişti yani..

hoşgeldin canım a.s. kolay gelsin...

hoşgeldin canımmm bizde seni çok özledik . kolay gelsin evet zor valla çocukla her yere yetişmek..
aynen doğum günü çok heyecan verici bir olayyyyy
öptüm canımmm opuyorumnanaktan

kızlar patron geldi girdim içeri dünki telefon görüşmeniz beni üzdü benimle ilgili bir memnuniyetsizliğiniz mi var dedim oda yok olur mu öyle şey dedi dün işletmeyi fırçalamış o nedenle banada telefon açıp kızmış adamabak ya
neyse dün benim moralim çok bozuktu benim olmayan işleri bana yüklemeye çalışıyorlar dedim oda sıkma canını dedi sonrada geçiştirdi ayy sinirlerim hopladı
beni çıkarmazlar bunlar şimdi bunu anlamış oldum iş bulana kadar devamedeceğim kendimi garantiye alıp sonra bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…