2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan canım hayırlı ugurlu olsun
ayyy niye gelmemişler yahuuu insan önceden haber verirde bana gönderirdin yemekleri-tatlicadiarzu-
günaydın canım
valla bende kendime kızıyorum hanzadeye bagırıyorum diye gecenlerde karar aldım bagırmayacagım diye şimdi ne yapsa bagırmıyorum sıkıyorum kendimi bakalım nekadar devam edecek

günaydın kızlarrr
ayyy dün bi rüzgar bi rüzgar resmen afet oldu buralarda
sonra ceyranlar bi gitti Allahtan yemegi yapmısım
kocişte 12 kat yürüyerek cıktı yazık yemek yedik hala yok elektrik mutfagı ölece bıraktım makina boşalcaktı karanlıkta hiç ugrasamam
neyse 9:30 da kız uyudu ee karanlık olunca 10 da ben uyumusum birazda fazla yedim sanırım agırlık cöktü
neyse 12 de gelmiş elektrik ayy bi uyandım ışık yanıyor hadi yataga dedi eşim gittik yattık 3 de lip diye gözümü actım ayy uyumanın imkanı yok biraz kitap okudum yattın sabah kogus kalk 7
hanzade ye süt yaptım ayyy bir çiş yapmış bez resmen 2 kilo olmus alt üs degiştik kahvaltı derken tekrar uyudu kuzum

benimde evlilik yıldönümüm yakın
bende burda kozaklı var termal oteller var orda 1 günlük gidelim diyorum ama bakalım evdeki hesap çarsıya uyacakmı

birsencim ben hanzadeyi 4.5 aylıkken ayırdım hasta oldugunda dahi getirmedim ben onun odasına gittim
alışmısken odasına yanına alırsan hemen yanınıza alısır kii alışmısa benziyor sık diini geceleri sen onun yanına git uyuyunca odana gel ama tabii sen daha ii bilirsin cocuklarının huyunu

banucuğum teşekkür ederim bilgi için ama ben tam ifade edemedim...

şimdi aliş zaten gündüz ve gecede yatağında yatıyor....sadece gece süt için uyanıyor ve bizlerden birini görmeyeince(azcık korkma huyu var)başlıyor yaygaraya...ben süt ısıtırken esimde yanında yatırıyor ve aliş sütü içerken orada uyuyor..eşimde uyanmasın kaldırma diyor yani ben gece 3 den sonra direk başka yerde kalıyorum....

eşimde yatağını bizim odaya koyalım...sütüde ısıtıp baş ucumuca bağrınca hemen sütünü verelim...sende bende yatağımızda uyuruz diyor....

işte kış gibide daha az acıkır yine odasına geçirirz alişi diyor...yani aliş yatağında yatmak istemiyor değil.....yatıyor...ama kalıkınca yanlız loş bi odada korkuyor zaten o korkbu ile aliş bağrıyo...en azından kalkınca bizi görürse o kadar bağırmaz....

ben sadece aca bizi odamıza alışırmı diyorum...ama banunn veriği bilgiye göre 3-4 yaşına kadar yolu varmış...o zaman şu gece kalkma işi azalana kadar ben odama alayım onun yatağını...mesela şuan aliş kendi kendine uyudu yatağında....kalkıncada oynar yatağında....

sorun onun yanına gitmek değilki cnm benimkilerde 4 aylıktan beridir odalarınddalar..
ömer gece hiç kalkmadığı için böyle sorun olmuyor işte..

ferda canım hepimiz arada kızıyoruz bu geçici bir dönem canım.bide sen daha öncesinde çalışmaya alışık olduğun ve şimdi evd eolduğun için sıkılıyorsun.ee akşama kadar evde başbaşa kalıncaa anne oğul kavga dövüş olcak artık.:))

birsen canım bir müddet siz le yatsın sonra alışır.ablamınn küçük kızıda çok korkardı yatmazdı odasında ablam ne yaptıysa olmadı.ama 3-4 yaş gibi bilinlenince biraz daha kendi odasında uyumaya alıştı o yüzden bir müddet bence devam et ama ara ara yine yatır tek başına odasında ömer kendini yalnız hissetmesin:))

haklısın birsencim o zamn tlayın da dedigi gibi yatagını yanına al napcan bi süre alışana kadar olsun bakalım
ama ömerimide yanlıs bırakmayı ordaaaaa

İnşallah geçici bi dönemdir,çok canım sıkılıyor çünkü,çalışmakda istiyorum artık,üfff...

Hatunlarrrrr nasılsınız :))))

ben geldim, hastanede tahlilleri verdim ama çok yorgunum almaya gidemicem...
oğluşta uyuyor, uyansına bişeyler yedireyim ona
a.s.

ayyy soğolun kızlar evet tülay oda bizim oda bizim ama yatak onun olsun

ömere gelince ömer gece hiç kalkmadığından yanlız kalmaz çünki ali ömer uyanmadan kalkıyor
ve onun yanına gidiyor........

annem tlf açtı tlf sesine aliş uyanı şimdide sallıyorum bikere koydum yerine uyandı öfffffffffff işlerim dolu yaaaaaaaa

ferdacnm sana geçmiş olsun .........evde skılmakta haklısın
dağhana bakacak biri olurrsa çalış yada ne bilem bi kursa vs.git 2-3 saatliğine....evden herşeyden uzaklaş....ben iş güç çocuklar derken çok daralıyorum koşu bandına çıkıyorum rahatlıyorum valla

cnm bırakacak biri olsa bende bi dk, durmam ama yok işte Anılında benimde ailem dışarda..Aynur ablayıda yazın istemedim,dur bakalım tatile çıkınca rahatlarım heralde..

ferdacım ağrın geçmezse git bence doktora

nurancım iyiyim canım yemekten geldim

birsencim odalarınada zamanla alışacaklar bir müddet daha sizin odanızda kendi yatağında yatırabilirsin bence uyandığında seni yada babasını yanında görmek istiyor demekki

Cnm drt una danış önce fazlası dişlerde kalıcı sarı lekelere neden oluyor, dr zeynep için uygun görmezse kullanma

Cnm sen niye yoruyın bu kadar kendini?? günah değilmi bebeğine, yardım etsinler...
burcu sana msnden yazdım cnm,sonra ordan konuşuruz kuzularına iyi bak

tmm cnm bende ekliymişin sonradan gördüm :)))
ohh ohhh mayıs kuzularına kardeşlerr gelmeye başladı
özlem bengi burcuuu haydınnn kızlarrrr yokmu artırannnn sıra kimde bakalım:teytey::teytey::teytey::teytey:

Cnm çok teşekkür ederim

Ferda bence dr a git cnm

hey Allahım ya niye gelmicez demedilerki yazık uğraştıun o kadar....

Güle güle kullanın cnm
Kizlar, Doruk'da, disari ciktigimizda böcek öldürme hastaligi var ve cimlere basmaktan korkuyor. Sizin kuzularinizda da var mi böyle birsey?

:))) kağandada çimleri yolma hastalığı var cnm :)))

Cm bi süre sizin odada kalsın bence

Günaydın cnm aşınız hayırtlı olsun kayanankarıyla geçindiğine sevindim , görümcen gibi üzmesinde seni...

Cnm kağanda öyle kıpır kıpır yatıyor, bezi kaymıştır ondan ıslanmıştır cnm

Cnm olur arada takma

OOOo planlar süper, inş gönlünüze göre olur cnm

burcuuuuuuuuuuuuu iyiyiz şekerim sen nasılsın?

iyiyim bitanem, izmire tayiniiz çıkmış eşim aradı şimdi, seneye 1 ağustosta ordayız Allah kısmet ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…