2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım belki sinirle söylemiştir kendi direk ayrılmak istiyorum dedimi.

Eşim Ayrılmak istemediğini söylüyo zaten.Dün akşam da özür falan diledi.Benim söylediğim sözler onun çok canını acıtmış falan.Ama sen hak etmiyosun bunları dedi.Kızgınlıkla söylemiş falan.Söylüceğini söylüyo sonra üzülüyo üzülmeme.Dün iş yerinden mesaj falan attı.Nasılsın iyi misin diye.Üzülme falan dedi.

Akşamda bana daha fazla zaman ayırmaya çalışçağını söyledi,biraz daha yoğunlaşçakmış.Ben kasedi durup durup başa sarmak istemiyorum dedim.Devamsa devam tamamsa tamam.O da ikimizide ağzından ayrılık kelimesini duymak istemediğini söyledi.Bakçaz bakalım.Hep bu son şansın diyorum ama bakalım.

Peki neden sevginin azaldığını söylüyosun dedim.O nasıl bi ruh hali bilmiyorum dedi.Belki de seviyorum ama hissetmiyorum dedi.Zaten sevmese üzülmeme üzğlmez herhalde.

Bilmiyorum valla kızlar ama çok kırgınım ona,dün soruyo beni seviyo musun diye?Ben de hissetmiyorum dedim.Bi kaç kez öpsene beni dedi,ben de içimden gelmiyo dedim.Ama gerçekten ona çok kırıldım.

Hakkımızda hayırlısı bakalım.İnşallah sonumuz iyi olur.

burcucum fazla kalmayacak kayınvalide tülay beni tanıyor çok sakin olumlu bir insanım aslında ama görümce beni çok yıprattı valla

bırsencım ben esıne katılıyorum yatagı sızın odanızda olsun aglayınca hemen mudahale edersın çoğu arkadas bana katılmayabılır ama onların bızım nefes sesımıze bıle muhtac oldugunu dusunuyorum ıkı yasına kadar

duru suan yanımda yatıyo cunku onu cok ozluyorum gunduz gecelerıde sarılıp uyuyorus şimdi ayırmak ıcın ugrasacagım 1 haftayı 2 yasında oldugunda ugrasrırım dıye dusunuyorum kı senınkı sadece yatagını tasıyalım dıyosun senın ıcınde,paşa içinde kendını daha guvende oldugunu hıssetmesı acısından aynı odada yatmak ıyı ama dedıgım gıbı 2 yasına kadar ondan sonra kendını ıdare etmeyı ogrenmelıııa.s.

burcucum fazla kalmayacak kayınvalide tülay beni tanıyor çok sakin olumlu bir insanım aslında ama görümce beni çok yıprattı valla

Valla cnm senin hamilelik döneminde anlattıklarından dolay görümcenede kaynananada antipati besliyorum...

Bende aynen cnm, kafam bile kağanın olduğu tarafa dönük nefe alıp verişini duydukça rahatlıyorum... Nasıl ayırıcam bilemiyorum ama ayırmak zorunda kalıcam dönünce

Kızlar ben çıkıyorum uğrarım yine görüşmek üzereopuyorumnanaktan

haklısın burcucum bende aynı duyguları besliyorum onlara karşı ne verirsen elinle o gelir yüzüne demişler bana yaşattıklarından sonra onları Allaha havale ettim valla tatlım

haklısın burcucum bende aynı duyguları besliyorum onlara karşı ne verirsen elinle o gelir yüzüne demişler bana yaşattıklarından sonra onları Allaha havale ettim valla tatlım

En güzeli cnm, ağızlarından çıkan koyunlarına girsin inş.

Tünaydinlar Kizlar,

Doktor randevumuz vardi bugün yine Doruk icin. Daha önce böbreklerindeki sorundan bahsetmistim ya size, ne ilerleme, ne gerileme olmus. Biz gerileme olmus diye bir yanit bekliyorduk ama maalesef. Olsun, en azindan ilerleme de olmamis. Idrar testleride temiz cikmis, bir sorun yok simdilik, 6 ay sonra yine kontrolümüz var.

Bizde yine istahsizlik bas göstermeye basladi iki gündür, bende de biraz agirlik var, canim hicbirsey yapmak istemiyor. Ne pisirecegim konusunda, bazen kafam iflas ediyor. Simdi uyuyor Doruk, bulasiklarik makineye attim, mutfak ve banyoda yüzey temizligi yaptim, uyansin yerleri süpürüp silerim, sonra banyo yapariz. Aksam üzeride yemekten sonra yine bahceye cikariz. Havalar burada birkac gündür tam kivaminda, Allah'tan bahceye cikiliyor kizlar, yoksa evi talan ediyor benim sipa...

Birsen'cigim, Alis'in gece korktugunu söylemissin ve yatagini yaniniza almaktan bahsetmissin. Bence yaniniza almaniz dogru, en azindan korkusunu yenene kadar. Belki birseyden korktugu icin, gecici bir sürec, illaha odasina alissin diye israr edilirse, bu tehlikeli bence, bir cocuk korkuyla islah edilemez. Hem Ömer'inde düzeni bozulmasin, kuzu geceleri ne güzel uyuyormus uyanmadan. Ama yaninizda yatirmaya alistirmayin bence. Ben bunu cok yanlis buluyorum, ne olursa olsun yataginda olsun. Uyandiginda da, korkulacak birsey oldugunu anlasin diye, onu hafifce öpebilirsiniz, yüzünü oksayip, korkmamasini söyleyebilirsiniz bence. Sen yine de bir uzmana sor, en dogru yaniti ondan alirsin.

Asli'cigim, insallah cözümlersiniz sorunlarinizi. Insan hata yapan bir varlik, hatasini anlayip telafi etmek yine insanin elinde ve bu bir erdem bence. Insallah erdemli davranir esin.

Farda'cigim, mastitsen eger, kademe kademe hafifliyor sancilar. Ilk gün cok siddetli geciyor. Gündelik bunalimlarinda, yasamini yeterince dolduracak, zevk alacagin seyler olmadigindandir. Aslinda bende senin gibiyim, yanimda hic kimsem yok ve kendime neredeyse hic zaman ayiramiyorum. Bunaliyorum cogu zaman, biraz nefese ihtiyac duyuyorum. Ufak tefek ugrasilar buluyorum kendime. Kendini cok dinleme bence, kafani dagitacak birseyler olsun sürekli.

Daha yazacaklarim vardi ama bir corba yapayim ogluma, uyanirsa yemegimiz yok hic. Görüsürüz yine...

valla burcu gülşahh aynen bende selin şimdiye kadar 1 gün bile ayrı yerde yatmadı.hatta gece uynaınca öper öper tekrar yatarım.:))))

burcuuuuuuuuuuuuuuu niy antalya değil ya((((((((((((((((((((((((((( canım hayırlısı olsun inşallah.

aslında ben bile bazen kendime şaşıyorum,o kadar güzel çevrem vardıki aslında geldiğimiz şehirlerde,burda Dağhandan dolayı çıkamıyorum mesafeler uzak yoksa yine birsürü insan var gidecek dur baklım bu günlerde geçecek arıcaz belkide...

sağol cnm,,,

doruk hastaydı demek bilmiyordum nesi vardı çok geçmiş olsun.dağhan durmuyor biraz kaçıyım gelicem yine..

dökülün dökülün başka beraber yatan ama söyleyemeyen varmı??

selamlar kızlar
şimdi kızı aldım geldim temizliğe girişicem kızçem izin verirse:))
sabah Ahseni kayınvalideme bırakıp okulla kahvaltıya gittik şarkılar türküler süperdi vallaaa
nevşehire gidecektim ama birtürlü ayarlayamadık sanırım gidemeyeceğiz bizim tatil olayı yattı anlayacağınız pofffffffffff

birsencim alişten bahsetmişsin bende sizin odada kendi yatağında yatmasından yanayım korktuktan sonra kendi odasına alıştırmış olmazsın çünkü biraz zaman geçsin tekrar alışır odasına canım naçizane fikrim

ferdacım geçmiş olsun canımmm çok sıktın kendini gel azıcık gezdireyim senii arabanda var nasılsa

ahh uzak olmasan cnm tabiiki gelirim ama dağhanla yalnız korkuyorum işin gerçeği...

kızlar dolphin showdaydım patronun misafirlerine eşlik ettim yeni geldim yerime bugün acayip yoğundu valla

burcucum sana katılıyorum tatlım kesinlikle

ay bugün okuyup okuyp kaçtım valla
ne yazmak cnm istedi ne iş yapmak ama yapmadan olmuyo
ütüyü halettim
çamaşır yıkadım astım
toz aldım
yeter bugünlük
birsencim iyi günlerde kullan cnm yeni pc ni
kutlarım yılönümünüzü
burcu konuşamadık cnm burda olduğunu gördüm ama zeynep izin vermedi valla
azcık yattık uyuduk kuzumla

özlemden sonra ugrayan olmamışşş uykum var acayıppp basımda agrıyo erkende cıkamıyorum maglum esımle gıdıyorus adamcagız ugrasmasın otobuslerde mecbur 6,30da cıkıcazz

bu hafta sonu havuza gıdecektım havanın azızlıgıne uggradıkk bulurus baska bıseyler yapacak bakalım
haftaya kardesımın erkek arkadasının aılesı annemlerle tanısmaya gelıcekler bıze adapazarı yolu gozuktu yınee öff ya kızımıda alıp tatıle gıtmek ıstıyorummm agustosun ılk haftası tatıl fazlada kalmadı ama çok yorgun hısssedıyorum kendımııı

özlem basladı heyecan bısey kalamıss dogumadaa şimdi tablonu gordum dee 30haftalık olmussun hay masallahhhh z<aman ne cabuk gecıyorr

Cnm bende aynen, yatağı hep bizim odamızda, hatta benimle uyusun istiyorum aynı yatakta beraber ama durmaz kağan kesin pat diye düşer, yatağı bizim yatağa yapışık, aramızda 30 cm ancak vardır, odasını ayırınca o mu üzülür benmi bilemicemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar gezmelere gittik geldik, yorulmuşum, kağan bugün yine yemiyor, 1 kaşık kavanoz sebze, 3 kaşık kahvaltı, yarım kase yoğurt yedi, patates yemeği ve tarhana yapmıştım aynen çöpe gitti, bunun haricinde 3 sefer emdi, ve ishal, yarın onu dr a çıkartıcam, bende sonuçları göstericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…