aslıcım belki sinirle söylemiştir kendi direk ayrılmak istiyorum dedimi.
Kizlar Selamlar,
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardi, korktugum gibi kabus yasamadik, sadece asi esnasinda agladi Doruk biraz. Gelisimi iyiymis, pek istahsiz olmasina ragmen kilo almis yine de yavrum. Boyuda uzamis 1 cm. Yürümemek disinda, herseyi gayet faal yapiyor, doktora bile akil verdi cok bilmis. "Papa" nerede diye sordu, gösterdi ama "Baba" diye düzelterek. "Mama" nerede diye sordu, sasirdi kaldi. Beni isaret etti sonra doktor, Dorugun yaniti: "Anneeee"...(Cocuk mamayi yemek olarak bildigi icin, benimle mamayi pek bagdastiramadi)
Yürümemeside sadece gerek görmedigi icinmis. Elinden tutup yürüttü, adimlari gayet saglam, kaslarida güclü dedi. Zorlamayin, inatlasmasin sizinle dedi. Zaten zorlamiyoruz, oluruna biraktik...
Sibel'cigim, Yagiz'a cok gecmis olsun canim. Sagligi iyi olsunda, uyku ve yemek düzenini zamanla oturtursunuz nasil olsa.
Asli'cigim, esin seni sevmedigini söylüyorsa ve konusarak sonuc alamiyorsaniz, ben bosanma kararini dogru buluyorum. Hem senin, hemde kizinin ruh sagligi önemli. Aile olmanin ne demek oldugunu bilmeyen ve gecmiste ne yasanmissa gecmiste birakamayip kin güden bir esin varsa, bu baska sorunlarinda sinyalini veriyor. Aile terapistleri belki önemli bir isleve sahip olabilir ama öncelikle bunu esinin kabul etmesi gerekiyor, birde ciddi maddi bir külfettir bu, her aileye uymayabilir bu yöntem.
Bosanirsan, ailenin yanina mi yerlesmeyi düsünüyorsun?
Ayse'cigim, her yeni baslangic, beraberinde zorlukta getiriyor. Alisirsin zamanla yeni okuluna insallah.
banucuğum teşekkür ederim bilgi için ama ben tam ifade edemedim...
şimdi aliş zaten gündüz ve gecede yatağında yatıyor....sadece gece süt için uyanıyor ve bizlerden birini görmeyeince(azcık korkma huyu var)başlıyor yaygaraya...ben süt ısıtırken esimde yanında yatırıyor ve aliş sütü içerken orada uyuyor..eşimde uyanmasın kaldırma diyor yani ben gece 3 den sonra direk başka yerde kalıyorum....
eşimde yatağını bizim odaya koyalım...sütüde ısıtıp baş ucumuca bağrınca hemen sütünü verelim...sende bende yatağımızda uyuruz diyor....
işte kış gibide daha az acıkır yine odasına geçirirz alişi diyor...yani aliş yatağında yatmak istemiyor değil.....yatıyor...ama kalıkınca yanlız loş bi odada korkuyor zaten o korkbu ile aliş bağrıyo...en azından kalkınca bizi görürse o kadar bağırmaz....
ben sadece aca bizi odamıza alışırmı diyorum...ama banunn veriği bilgiye göre 3-4 yaşına kadar yolu varmış...o zaman şu gece kalkma işi azalana kadar ben odama alayım onun yatağını...mesela şuan aliş kendi kendine uyudu yatağında....kalkıncada oynar yatağında....
burcucum fazla kalmayacak kayınvalide tülay beni tanıyor çok sakin olumlu bir insanım aslında ama görümce beni çok yıprattı valla
bırsencım ben esıne katılıyorum yatagı sızın odanızda olsun aglayınca hemen mudahale edersın çoğu arkadas bana katılmayabılır ama onların bızım nefes sesımıze bıle muhtac oldugunu dusunuyorum ıkı yasına kadar
duru suan yanımda yatıyo cunku onu cok ozluyorum gunduz gecelerıde sarılıp uyuyorus şimdi ayırmak ıcın ugrasacagım 1 haftayı 2 yasında oldugunda ugrasrırım dıye dusunuyorum kı senınkı sadece yatagını tasıyalım dıyosun senın ıcınde,paşa içinde kendını daha guvende oldugunu hıssetmesı acısından aynı odada yatmak ıyı ama dedıgım gıbı 2 yasına kadar ondan sonra kendını ıdare etmeyı ogrenmelıııa.s.
haklısın burcucum bende aynı duyguları besliyorum onlara karşı ne verirsen elinle o gelir yüzüne demişler bana yaşattıklarından sonra onları Allaha havale ettim valla tatlım
aslında ben bile bazen kendime şaşıyorum,o kadar güzel çevrem vardıki aslında geldiğimiz şehirlerde,burda Dağhandan dolayı çıkamıyorum mesafeler uzak yoksa yine birsürü insan var gidecek dur baklım bu günlerde geçecek arıcaz belkide...Tünaydinlar Kizlar,
Doktor randevumuz vardi bugün yine Doruk icin. Daha önce böbreklerindeki sorundan bahsetmistim ya size, ne ilerleme, ne gerileme olmus. Biz gerileme olmus diye bir yanit bekliyorduk ama maalesef. Olsun, en azindan ilerleme de olmamis. Idrar testleride temiz cikmis, bir sorun yok simdilik, 6 ay sonra yine kontrolümüz var.
Bizde yine istahsizlik bas göstermeye basladi iki gündür, bende de biraz agirlik var, canim hicbirsey yapmak istemiyor. Ne pisirecegim konusunda, bazen kafam iflas ediyor. Simdi uyuyor Doruk, bulasiklarik makineye attim, mutfak ve banyoda yüzey temizligi yaptim, uyansin yerleri süpürüp silerim, sonra banyo yapariz. Aksam üzeride yemekten sonra yine bahceye cikariz. Havalar burada birkac gündür tam kivaminda, Allah'tan bahceye cikiliyor kizlar, yoksa evi talan ediyor benim sipa...
Birsen'cigim, Alis'in gece korktugunu söylemissin ve yatagini yaniniza almaktan bahsetmissin. Bence yaniniza almaniz dogru, en azindan korkusunu yenene kadar. Belki birseyden korktugu icin, gecici bir sürec, illaha odasina alissin diye israr edilirse, bu tehlikeli bence, bir cocuk korkuyla islah edilemez. Hem Ömer'inde düzeni bozulmasin, kuzu geceleri ne güzel uyuyormus uyanmadan. Ama yaninizda yatirmaya alistirmayin bence. Ben bunu cok yanlis buluyorum, ne olursa olsun yataginda olsun. Uyandiginda da, korkulacak birsey oldugunu anlasin diye, onu hafifce öpebilirsiniz, yüzünü oksayip, korkmamasini söyleyebilirsiniz bence. Sen yine de bir uzmana sor, en dogru yaniti ondan alirsin.
Asli'cigim, insallah cözümlersiniz sorunlarinizi. Insan hata yapan bir varlik, hatasini anlayip telafi etmek yine insanin elinde ve bu bir erdem bence. Insallah erdemli davranir esin.
Farda'cigim, mastitsen eger, kademe kademe hafifliyor sancilar. Ilk gün cok siddetli geciyor. Gündelik bunalimlarinda, yasamini yeterince dolduracak, zevk alacagin seyler olmadigindandir. Aslinda bende senin gibiyim, yanimda hic kimsem yok ve kendime neredeyse hic zaman ayiramiyorum. Bunaliyorum cogu zaman, biraz nefese ihtiyac duyuyorum. Ufak tefek ugrasilar buluyorum kendime. Kendini cok dinleme bence, kafani dagitacak birseyler olsun sürekli.
Daha yazacaklarim vardi ama bir corba yapayim ogluma, uyanirsa yemegimiz yok hic. Görüsürüz yine...
valla burcu gülşahh aynen bende selin şimdiye kadar 1 gün bile ayrı yerde yatmadı.hatta gece uynaınca öper öper tekrar yatarım.:))))
burcuuuuuuuuuuuuuuu niy antalya değil ya((((((((((((((((((((((((((( canım hayırlısı olsun inşallah.
selamlar kızlar
şimdi kızı aldım geldim temizliğe girişicem kızçem izin verirse:))
sabah Ahseni kayınvalideme bırakıp okulla kahvaltıya gittik şarkılar türküler süperdi vallaaa
nevşehire gidecektim ama birtürlü ayarlayamadık sanırım gidemeyeceğiz bizim tatil olayı yattı anlayacağınız pofffffffffff
birsencim alişten bahsetmişsin bende sizin odada kendi yatağında yatmasından yanayım korktuktan sonra kendi odasına alıştırmış olmazsın çünkü biraz zaman geçsin tekrar alışır odasına canım naçizane fikrim
ferdacım geçmiş olsun canımmm çok sıktın kendini gel azıcık gezdireyim senii arabanda var nasılsa
valla burcu gülşahh aynen bende selin şimdiye kadar 1 gün bile ayrı yerde yatmadı.hatta gece uynaınca öper öper tekrar yatarım.:))))
burcuuuuuuuuuuuuuuu niy antalya değil ya((((((((((((((((((((((((((( canım hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?