2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

anaa hala beraber mi yatıyosunus? biz 4.ayda ayırdık odasını. ama şu sıralar benim kuzu da çok tatsız gecenin yarısı uyanıyor,sonra biz yanımıza alana kadar susmuyor. bu gece ben onun odasındaki kanepeye geçtim. ikide bir mızmız yaptı. benim yanında olduğumu görünce sustu. korkuyor mu acaba?
bana gelince yeni okulumda 2. günüm daha iyiydi. kafama göre birkaç arkadaş buldum sanırım:)

evet cnm ya hava burda da kapalı ama sıcak değil en azından
iyi bi tatili haketmişssiniz valla gidin kuzyla
annenlere gideceksiniz demek kardeşine hayılrı olsun cnm
özlem basladı heyecan bısey kalamıss dogumadaa şimdi tablonu gordum dee 30haftalık olmussun hay masallahhhh z<aman ne cabuk gecıyorr
evet cnm ya bişey kalmadı
evde yapılacak o kadar çok şey var ki
daha bi dolap bile almadık çocuk odasına
ben istiyorum halledeyim hepsini
eşim acele etme hepsini ben yapıcam diyo bişey yaptığı da yapacağı da yok patlıyorum sinirden
anneme güveniyordum dağınık da olsa sorun olmaz diye abbam da hasta olunca gelemez görümce eline düşüp sülaleye anlatılıcam
aman ne doluymuşum beee
dr.temmuzu atlat da sonra ne azamn isterse o zamna gelsin oğlun diyo inş bekler sabırsız sıpa

cnm ya inş bişeyi yoktur kağanın,diştir muhtemelen
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden

cnm ya korktuğunu sanmıyorum oğlunun zeynep de aynı şu sıralar
çözemedim bende ki bayadır ayrı yatıyorz bizde
ama bu aralar beni görmeden sokulmadan uyumuyo yaw
bak alışmaya başladın cnm yeni okuluna ne güzel

zeynebi uyuttum
eşimin arkadaşının düğünü var haftasonu bu gecede kına ,eşim oraya gitti bişey lazım olursa yardım edeyim diye ben gidemedim yaaa
annemi çağıracaktım zeynebe baksın diye babam hasta olunca kaldı,hava yağmurlu bizde gidemedik neyse zaten bu halde oynayamazdım di mi yakaydirigubbakcemile3
düğüne giderim cumartesi artık annemde kalırım hem iyi olur
şimdi gardırobu düzenliycem bende eşimin benim kışlıklarımız bile hala duruyo ya
uğrarım yine

çok yorgun ve gerginim adet olacağım sanırım o yüzden ama çocuklar çok gerdi beni...

Sizlere yazdıktan sonra tlf geldi annem aradı ali uyandı saatlarce salladım..
Ayağımda uyuyor...bırakınca uyanııyor...delirdim...sonra yere minderin üzerinde salladım....öylecede bıraktım o uyurken çorbalarını attım ocağa....
Sonra hemen kalktılar....kanepemizi balkona çıkarmıştım ama balkonda oturamıyoruz. Diye orada pislenmesin dedimm içeri almaya karar vedim...
Ama koca kanepe balkondan ,mutfaktan geçirip sokmam gerekecekti...
çocukların odasına sokabilmem için..neyse çocuk odasındada balkon kapısı var ama garolap koyduk önüne ...gözümü karartıp o gardolabı çektim
ama çocuklar hiç durmuyo iki oyuncak ayı verdim ellerine ses çıkarıp durdum ...
Sonra kanepeyi içeri sokmaya çalıştım ..eşşek ölüsü gibi mübarek ee kapıda küçük boyu olarak...mucize gibi girdi çok zorlamadı beni....
Ama çocuklar delirdi tabi o çekyatı sokmak için gardolabı ve diğer kanepeyi oynattım yerinden...her oynattığımın altını sildim...
Neyseki yerleştirdim...
Sonra yatak odasında komidin tuvale masası yeri deiştirdim..park yatağıda yerleştirdim...ama silmekten anam ağladı ...o arada çorbam yandı çocuklar sürekli ağladı bıraksam olmuyor vs.ben artık ağlamaya başladım....
Hemen muhallebi yapıp verdim çocuklara...sonrada ...uyuttum...

Uyurken onlar....bezelye pişirdim tekrardan çorba yaptım mutfağı sildim
kilimini yıkadım...yatak odasını sildim halısını serim ...uyandılar onlarla oyandım ama ömer o kadar kudurduki kanepe yanında duran masanın üzerine çıkıyor
çöpü kurcalıyor....devamlı mıçımda ...aliş öle değil...en son heryeri sildim süpürdüm.....baktım sakinlediler...çocuk odasının tülünü güneşliğini yıkadım...camlarını sildim....
Yine kudurdular yanıma aldım beraber mutfak camı kapısı silindi....
Kocam geldiğinde bitik durumdaydım......
Hemen çocukları aldı bana yemek hazırldı yedim...şimdi o diğer odada çocuklarla bende aşkı memnu seyredeceğim...çok öptüm sizlerii

Cocuktan sonra, bir süre hayatimiz eski kivaminda olmuyor canim. Belki bir süre diyerek iyimserim, uzunca bir süre cocuklarimiz hayatimizin merkezi olacak. Birde üstüne yalnizlik eklenince, kötü olan bu aslinda. Cok özlüyorsun sevdiklerini, eski arkadaslarini, cevreni v.s...

Tatil isi yatmasin canim ya, o kadar yoruldun, hak ettin bence bir tatil...

Aynen Doruk'da mizmiz iki gündür. Birkac kasik yiyiyor herseyden. Bebe Pudding almistim, yemeklerden sonra bazen tatli niyetine veririm diye. 4-5 kasik yemek yedi, istemedi daha. Pudding verdim bende, bir kutu bitirdi, ikincisi icinde agladi, onuda bitirdi, neredeyse 3.yü istemeye yeltendi. "Yuh artik Doruk, daha yok" dedim. Sinir oluyorum yemeklerini yemeyipte ara ögünlerle karnini doyurmak istediginde.kaydirigubbakcemile3

Off Birsen sen anlattikca ben yoruluyorum okumaya bazen. Yorma o kadar kendini güzelim ya, hele de agir seyler neden kaldiriyorsun ki! Erkek isi o...
Ask-i Memnu'yu bende izleyeyim bari, hic izlemedim, aralarda fragmanlari ya da tesadüfen 3-5 dk. Ama son bölümüne dair cok haberler cikti gazetelerde, hic degilse onu kacirmayayim.

FİLİZ CNM erkek işleri evet ama kocam aksam saat 8.30 da geliyor o saatten sonra asla yapamam ve o beceremezdi o kanepeyi sokmayı....çok yorgunum şuan parol alıp yatacağım..alişinde çok uykusu var deli gibi bağrıyor...eşim uyutmuyor çok erken diye

seyrettt seyrettttttttt heycanla bekliyorum

valla birsen yazdıklarını okuyunca ben yoruluyrum yaw
maşallah sana
Allah sağlık sıhhat versin bol bol
süpersin 2 çocukla ne denir ki valla
bende aşkı memnuyu izleyeyim diyorum am işler beni bekler anca zeynep uyuyunca bişeyler yapıyorum bende
zaten çok tekrarını veririler bi ara izlerim bnde

belki de diştendir. ama aramıza yatırdığımız zaman uyuyor. tabi o kadar çok dönüyor ki biz uyuyamıyoruz.kaydirigubbakcemile3
evet alışmaya başladım sanırım yeni okuluma. yarın yemek var hatta:hulya:

kolay gelsin canım. aşkı memnu yok mu sana?

oyyy eline sağlık! kızım kocan beceremese de yardım ederdi,tek başına valla bravo!alkisalkisalkis

aynen Melih Kaan'da mızmız kaç gündür( yemiyor, herşeye vızıldıyor,çok inatlaştı off!!:a015:

Selam Kızlar,,,

Aşkı memnu bıttı benımde gözyaslarım.Ayy pek bı hassasım galıba.Bu dızıyede ağladımya bravo bana.Bıraz sıze bakayım yatarım artık.

Bızde durumlar aynı Bora tam olarak ıyılesmedı.Ve öksürük krızlerı hep gece tutuyor.Bu arada azı dışlerınden bırısı patlamıs.Sanırım oda cok rahatsız edıyordu.Tum bebısler gıbı dıette.Kasığı gorunce kafa sallama olayı benı cıleden cıkarıyor artık.Zorlamıyorum hıc ama nereye kadar kesın kılo vermıstır bu ay.

Veeee haftaya cuma tatıle gıdıyoruz.Veeee bomba olanda kk mayıs annelerı ekıbı olarak.Mımar esra,semoslar ve bız.Bodrum türkbükü bekle bızı yıkıcaz orayı bu kadroyla.:)))

Bırsen canım tekrar tekrar nıce mutlu yıllar.Hedıyenın onlıne takıpcısı olarak:))Ama valla kızıyorum sana napıyosun yaa canının kıymetını bıl bıraz.Koltukmu tasınır yanlız.

Özlem yazamadım bırturlu canım babn rahatsızmıs cok gecmıs olsun.Umarım önemlı bırseyı yoktur.

Ferdaaaa yıne hafıf sıkmıs kendını.Kıyamam canım ya cok takma kafana dusunmemeye calış.Bendede oluyor donem donem.Cok sıkıldıysan bır dr danıs derım.Ben lohusalık donemımde gıtmedığım ıcın cok ama cok pısmanım.

Fılızcım Dorukta cok ıstahsız ama bak sevdığı bırseyı yemek ıstemıs.Bızde oda yok hıcbırsey ıstemıyor.Yada ben bulamadım ağız tadına gore bırsey hala.:))

Gulsah yolcu sanırım.Iyı yolculuklar tatlım.

Ayse yenı okulun hayırlı olsun alısırsın canım zamanla.Eskı yerle kıyaslayınca uzuzluyor ınsan bır sure.

Aklımda bırsey kalmadı kızlar.Öptum sızı.

ayyyy gülhancığım süpersiniz hadi şimdiden iyi eylenceler size...faceye gel hatunlar döktürüyor cnm

iyi geceler üstümden tır geçmiş gibi yorgunum.. bide adetliyimki sormayın..
kızlar dün defneye mecburiyetten şu çocuk sütlerinden verdim anaaa bi içtiki sormayın mamayı bukadar içmiyodu maşşallah :) çok hoşuma gitti bugun gidip nekadar çocuk süt varsa aldım... yeterki yesinler ya can feda cannn...
eşim yatıyor yalnız yatırmayım eşlik edeyim :)

gülhan bodrum planınız süpermiş cnm iyi eğlenceler size :)

iyi gceeler

iyi gecelerr
nurtencim görüşemiyoruz tatlım niye kiii
gülhan kız çatlatıyormusunuz şimdi siz bizi:)))

iyi gecelerr
nurtencim görüşemiyoruz tatlım niye kiii
gülhan kız çatlatıyormusunuz şimdi siz bizi:)))

Eee hadı gelın sızde ne duruyosunuz bakalım.Valla 4 cocuk 6 buyukle nasıl olur gorucez kızlar.Maceralı olucak görunuyor.

Nurten ohh masallah ver canım arada sut ben gunde 1 defa mama verıyorum artık.Gerı kalan zamanda sut.Cocuk sutlerı hafıf tatlı zaten cok sevundım ıcmesıne.

Kızlar ıyı geceler sıze.Ben hatun olarak tum görevlerımı tamamladım ve yatıyorum artık:))))

günaydınlar hayırlı cumalar umarım herkes iyidir

incihancım tatil planları yapılmış ohh ne güzel benimde çok ihtiyacım var tatile ama sezon nedeniyle çok yoğun iş yeri arkadaşlarda aradı yıllık izin alın olymposa gidelim diye ama çok zor size iyi tatiller tatlım şimdiden

birsencim kendini çok yormuşsun tatlım ama evin misler gibi olmuştur helal olsun iki bebekle evinin işinide yapabiliyorsun hamarat hatun

bize gelince durununda iştahı yok elinle itiyor herşeyi bizimle birlikte yemek yemeyi seviyor eline alıyor kaşığını yemeye çalışıyor
pazar günüde arkadaşlarla manavgata yada pikniğe gideceğiz
eşimle dün biraz tartıştık çok temizlik yaptığım için sana pasaklı bir kadın lazım dedim kızdım ne güzel heryer tertemiz diyeceğine annesinin yanında elinden bir dakika toz bezi vileda düşmüyor diyor sinirlendirdi beni

Gunaydın Kızlar...

Cok sukur bu gece oksuruk ve tıkanıklık daha azdı.Bende guzel uyudum sabahta esım bakmıs 9 da kaldırdı benı görev teslımı yapıp ıse gıttı:))Bu gun o kadar cok ısım var kı bakalım nasıl becerıcem hepsını..Ev aldı basını gıdıyor mutlaka usttende olsa temızlık ıstıyor.Aşkam kuzenınmın oğlunun sunnetı var.Kıyafetlerı hazırlayıp utulemem lazım.Kuafor sart.Yemek yapmak lazım.Altın almak ıcın dısarı cıkmalıyım.Ve dugun evıne erken beklenıyorum.Hadı Bısmıllah deyıp baslıycam hemen.

Banucum saol canım.Ya sızın ısın en kotu tarafıda sezon olmalı.Insallah bır yolunu bulursun.Erkekler hep aynı canım ıyılık yaranmıyor.Ben masayı toplarken bıle oyalanıyorum dıye atısıyoruz hep.

Çalısan annelere kolay gelsın.Öptum hepinızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…