evet cnm ya hava burda da kapalı ama sıcak değil en azındanözlemden sonra ugrayan olmamışşş uykum var acayıppp basımda agrıyo erkende cıkamıyorum maglum esımle gıdıyorus adamcagız ugrasmasın otobuslerde mecbur 6,30da cıkıcazz
bu hafta sonu havuza gıdecektım havanın azızlıgıne uggradıkk bulurus baska bıseyler yapacak bakalım
haftaya kardesımın erkek arkadasının aılesı annemlerle tanısmaya gelıcekler bıze adapazarı yolu gozuktu yınee öff ya kızımıda alıp tatıle gıtmek ıstıyorummm agustosun ılk haftası tatıl fazlada kalmadı ama çok yorgun hısssedıyorum kendımııı
evet cnm ya bişey kalmadıözlem basladı heyecan bısey kalamıss dogumadaa şimdi tablonu gordum dee 30haftalık olmussun hay masallahhhh z<aman ne cabuk gecıyorr
cnm ya inş bişeyi yoktur kağanın,diştir muhtemelenKızlar gezmelere gittik geldik, yorulmuşum, kağan bugün yine yemiyor, 1 kaşık kavanoz sebze, 3 kaşık kahvaltı, yarım kase yoğurt yedi, patates yemeği ve tarhana yapmıştım aynen çöpe gitti, bunun haricinde 3 sefer emdi, ve ishal, yarın onu dr a çıkartıcam, bende sonuçları göstericem
anaa hala beraber mi yatıyosunus? biz 4.ayda ayırdık odasını. ama şu sıralar benim kuzu da çok tatsız gecenin yarısı uyanıyor,sonra biz yanımıza alana kadar susmuyor. bu gece ben onun odasındaki kanepeye geçtim. ikide bir mızmız yaptı. benim yanında olduğumu görünce sustu. korkuyor mu acaba?
bana gelince yeni okulumda 2. günüm daha iyiydi. kafama göre birkaç arkadaş buldum sanırım:)
aslında ben bile bazen kendime şaşıyorum,o kadar güzel çevrem vardıki aslında geldiğimiz şehirlerde,burda Dağhandan dolayı çıkamıyorum mesafeler uzak yoksa yine birsürü insan var gidecek dur baklım bu günlerde geçecek arıcaz belkide...
sağol cnm,,,
doruk hastaydı demek bilmiyordum nesi vardı çok geçmiş olsun.dağhan durmuyor biraz kaçıyım gelicem yine..
dökülün dökülün başka beraber yatan ama söyleyemeyen varmı??
selamlar kızlar
şimdi kızı aldım geldim temizliğe girişicem kızçem izin verirse:))
sabah Ahseni kayınvalideme bırakıp okulla kahvaltıya gittik şarkılar türküler süperdi vallaaa
nevşehire gidecektim ama birtürlü ayarlayamadık sanırım gidemeyeceğiz bizim tatil olayı yattı anlayacağınız pofffffffffff
birsencim alişten bahsetmişsin bende sizin odada kendi yatağında yatmasından yanayım korktuktan sonra kendi odasına alıştırmış olmazsın çünkü biraz zaman geçsin tekrar alışır odasına canım naçizane fikrim
ferdacım geçmiş olsun canımmm çok sıktın kendini gel azıcık gezdireyim senii arabanda var nasılsa
Kızlar gezmelere gittik geldik, yorulmuşum, kağan bugün yine yemiyor, 1 kaşık kavanoz sebze, 3 kaşık kahvaltı, yarım kase yoğurt yedi, patates yemeği ve tarhana yapmıştım aynen çöpe gitti, bunun haricinde 3 sefer emdi, ve ishal, yarın onu dr a çıkartıcam, bende sonuçları göstericem
çok yorgun ve gerginim adet olacağım sanırım o yüzden ama çocuklar çok gerdi beni...
Sizlere yazdıktan sonra tlf geldi annem aradı ali uyandı saatlarce salladım..
Ayağımda uyuyor...bırakınca uyanııyor...delirdim...sonra yere minderin üzerinde salladım....öylecede bıraktım o uyurken çorbalarını attım ocağa....
Sonra hemen kalktılar....kanepemizi balkona çıkarmıştım ama balkonda oturamıyoruz. Diye orada pislenmesin dedimm içeri almaya karar vedim...
Ama koca kanepe balkondan ,mutfaktan geçirip sokmam gerekecekti...
çocukların odasına sokabilmem için..neyse çocuk odasındada balkon kapısı var ama garolap koyduk önüne ...gözümü karartıp o gardolabı çektim
ama çocuklar hiç durmuyo iki oyuncak ayı verdim ellerine ses çıkarıp durdum ...
Sonra kanepeyi içeri sokmaya çalıştım ..eşşek ölüsü gibi mübarek ee kapıda küçük boyu olarak...mucize gibi girdi çok zorlamadı beni....
Ama çocuklar delirdi tabi o çekyatı sokmak için gardolabı ve diğer kanepeyi oynattım yerinden...her oynattığımın altını sildim...
Neyseki yerleştirdim...
Sonra yatak odasında komidin tuvale masası yeri deiştirdim..park yatağıda yerleştirdim...ama silmekten anam ağladı ...o arada çorbam yandı çocuklar sürekli ağladı bıraksam olmuyor vs.ben artık ağlamaya başladım....
Hemen muhallebi yapıp verdim çocuklara...sonrada ...uyuttum...
Uyurken onlar....bezelye pişirdim tekrardan çorba yaptım mutfağı sildim
kilimini yıkadım...yatak odasını sildim halısını serim ...uyandılar onlarla oyandım ama ömer o kadar kudurduki kanepe yanında duran masanın üzerine çıkıyor
çöpü kurcalıyor....devamlı mıçımda ...aliş öle değil...en son heryeri sildim süpürdüm.....baktım sakinlediler...çocuk odasının tülünü güneşliğini yıkadım...camlarını sildim....
Yine kudurdular yanıma aldım beraber mutfak camı kapısı silindi....
Kocam geldiğinde bitik durumdaydım......
Hemen çocukları aldı bana yemek hazırldı yedim...şimdi o diğer odada çocuklarla bende aşkı memnu seyredeceğim...çok öptüm sizlerii
Off Birsen sen anlattikca ben yoruluyorum okumaya bazen. Yorma o kadar kendini güzelim ya, hele de agir seyler neden kaldiriyorsun ki! Erkek isi o...
Ask-i Memnu'yu bende izleyeyim bari, hic izlemedim, aralarda fragmanlari ya da tesadüfen 3-5 dk. Ama son bölümüne dair cok haberler cikti gazetelerde, hic degilse onu kacirmayayim.
çok yorgun ve gerginim adet olacağım sanırım o yüzden ama çocuklar çok gerdi beni...
Ayağımda uyuyor...bırakınca uyanııyor...delirdim...sonra yere minderin üzerinde salladım....öylecede bıraktım o uyurken çorbalarını attım ocağa....
Sonra hemen kalktılar....kanepemizi balkona çıkarmıştım ama balkonda oturamıyoruz. Diye orada pislenmesin dedimm içeri almaya karar vedim...
çocukların odasına sokabilmem için..neyse çocuk odasındada balkon kapısı var ama garolap koyduk önüne ...gözümü karartıp o gardolabı çektim
Sonra kanepeyi içeri sokmaya çalıştım ..eşşek ölüsü gibi mübarek ee kapıda küçük boyu olarak...mucize gibi girdi çok zorlamadı beni....
Ama çocuklar delirdi tabi o çekyatı sokmak için gardolabı ve diğer kanepeyi oynattım yerinden...her oynattığımın altını sildim...
Neyseki yerleştirdim...
Sonra yatak odasında komidin tuvale masası yeri deiştirdim..park yatağıda yerleştirdim...ama silmekten anam ağladı ...o arada çorbam yandı çocuklar sürekli ağladı bıraksam olmuyor vs.ben artık ağlamaya başladım....
kilimini yıkadım...yatak odasını sildim halısını serim ...uyandılar onlarla oyandım ama ömer o kadar kudurduki kanepe yanında duran masanın üzerine çıkıyor
çöpü kurcalıyor....devamlı mıçımda ...aliş öle değil...en son heryeri sildim süpürdüm.....baktım sakinlediler...çocuk odasının tülünü güneşliğini yıkadım...camlarını sildim....
Hemen çocukları aldı bana yemek hazırldı yedim...şimdi o diğer odada çocuklarla bende aşkı memnu seyredeceğim...çok öptüm sizlerii
belki de diştendir. ama aramıza yatırdığımız zaman uyuyor. tabi o kadar çok dönüyor ki biz uyuyamıyoruz.kaydirigubbakcemile3cnm ya korktuğunu sanmıyorum oğlunun zeynep de aynı şu sıralar
çözemedim bende ki bayadır ayrı yatıyorz bizde
ama bu aralar beni görmeden sokulmadan uyumuyo yaw
bak alışmaya başladın cnm yeni okuluna ne güzel
kolay gelsin canım. aşkı memnu yok mu sana?zeynebi uyuttum
eşimin arkadaşının düğünü var haftasonu bu gecede kına ,eşim oraya gitti bişey lazım olursa yardım edeyim diye ben gidemedim yaaa
annemi çağıracaktım zeynebe baksın diye babam hasta olunca kaldı,hava yağmurlu bizde gidemedik neyse zaten bu halde oynayamazdım di mi yakaydirigubbakcemile3
düğüne giderim cumartesi artık annemde kalırım hem iyi olur
şimdi gardırobu düzenliycem bende eşimin benim kışlıklarımız bile hala duruyo ya
uğrarım yine
oyyy eline sağlık! kızım kocan beceremese de yardım ederdi,tek başına valla bravo!alkisalkisalkisçok yorgun ve gerginim adet olacağım sanırım o yüzden ama çocuklar çok gerdi beni...
Neyseki yerleştirdim...
aynen Melih Kaan'da mızmız kaç gündürAynen Doruk'da mizmiz iki gündür. Birkac kasik yiyiyor herseyden. Bebe Pudding almistim, yemeklerden sonra bazen tatli niyetine veririm diye. 4-5 kasik yemek yedi, istemedi daha. Pudding verdim bende, bir kutu bitirdi, ikincisi icinde agladi, onuda bitirdi, neredeyse 3.yü istemeye yeltendi. "Yuh artik Doruk, daha yok" dedim. Sinir oluyorum yemeklerini yemeyipte ara ögünlerle karnini doyurmak istediginde.kaydirigubbakcemile3
bütün mayıs bebeleri diyette demek yaa eşimde diyor çok az yiyolar diye
iyi geceler üstümden tır geçmiş gibi yorgunum.. bide adetliyimki sormayın..
kızlar dün defneye mecburiyetten şu çocuk sütlerinden verdim anaaa bi içtiki sormayın mamayı bukadar içmiyodu maşşallah :) çok hoşuma gitti bugun gidip nekadar çocuk süt varsa aldım... yeterki yesinler ya can feda cannn...
eşim yatıyor yalnız yatırmayım eşlik edeyim :)
gülhan bodrum planınız süpermiş cnm iyi eğlenceler size :)
iyi gceeler
iyi gecelerr
nurtencim görüşemiyoruz tatlım niye kiii
gülhan kız çatlatıyormusunuz şimdi siz bizi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?