2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol cnm,babam takipte bakalım şimdilik 1 hafta tansiyon,sonrada kardiyolojide muayenesi var iyice anjio olcak mı belli olacak
şu tatil işi süper olmuş valla,maşallah size çok eğlenceli olur bence
maşalahh cnm defneye

oo ne güzel pikniğe gidiyorsunuz
eşini de salla gitsin yapsan dert yapmasan dert valla
memnun olmuyo hiç biri

günaydın kızlar ehrkes iyidir umarım.gülhancım tatil işi süper olmuş valla.banu sıkma canını eylülde kapadokyaya gideriz bizde hep beraber.eşinede bakma canımya erkekler hep öyle bende habire temizlik yapıyorum eşimde böyle gidersen hastalık haline gelcek ne var da temizliyorsun diyor ee buda benim alışkanlığım yapcak bişey yok dua et temizim pis olsam napcaktın diyorum:)) sende öle de geç...bizde pazar günü çaltıcağa gitcek gibiyiz o taraflarda olursnaız buıluşuruz:))

gunaydın kızlarrrhihoyyyt ohh valla antalya ekıbı tatılde buluşma yapıyor bursalı hatunlar zatiii karar vermısler gıdıyolarrr hadı ıstanbul ekıbı bızde yapalım bıseylerrrrr

nasılsınız kızlarrr?bugun hava cok kotu ya yagmurlu sabah uzerıme gıyecek uzun kollu bısey bulamadım tum kışlıkları kaldırınca kaldım dıpdızlak ortadaakaydirigubbakcemile3
neysekı esortmanımın üstünü kaldırmamısım bereket:))

dun gece bıhterı seyredemedım cok oteye berıye koştururken ama ızledıgım sahnelerde nefesım kesıldı valla superdı son bolum okadar cok ders cıkarılacak seyler varkıı yarının garantısı yok gercektenn hersey bıranda altust olabılıyo guzel yapmış adamlarr

dunaksam yemektı bulasıktı derken banyonun kapısı acıkmıs tabı duru gorunce cıldırdı küvetı hadı yıkayalım dedık kardesımle bırlıkte gırdıler kuvete onlar oynarken ben esyalarını falan hazırladım sıkıldı cıkardım sudan gıydırdım annemde kardesımı yıkıyodu bı baktım duru emeklıyerek yanlarına gıttı sesıde cıkmayınca annem var dıye rahat rahat bıhtere bakıyodum kı bı cıglık sesı bı fırladımkı duru sırt ustu yerde düşmüş aglıyo ömrümden ömür gıdıyor valla aldım kaldırdım annem koştu oara meger onlarda cıkmıslar bızden sonra bıanlık dalgınlıgım nelere mal olacaktı kendıme kızıp durdum tum gece
yetısemıyorum herseye bu yagmurlar benı bunalıma sokacak 1hafta daha yagarsaa allahtan ucuz atlattıkta durunun yerde yatısı gozumun onunden gıtmıyor dungeceden berıı:sinifsinif:

benden bukadar bırazda iş yaapayım kolay gelsın herkezeeee

günaydın hayırlı cumalar kızlarrr
ayyy kalk yat kalk yatlı bir gece gecirdim gene vee sabah 7 de kalktık
neyse kahvaltı falan derken hanzade uyudu evde her yer her yerde offf iş yapmak istemiyorum bugun cok duygusalım sacma sapan tv deki bişeye agladım sabah sonra kenbir dusa girsem kendime gelirim heralde sigaramda bitmiş gıcık oldum şimdi kim alcak yaaaa

maşallah gülhancım tatilin hayırlı ugurlu olsun iyi eglenin inşallah bizim yerimizede
borada saglıgına kavusur inşallah siz gitmeden
ama dişler zorlamasında yavrumu bu sıcaklarda
birsen canım cok yoruyosun bence kendini maşallah ama nazar degmesin ellerine saglık
ayy duru kuzuya kıyamamdım bak yaa bir anlık dagınlık nasıl bilcen ya işte neyse onunlan gecmiş olsun
ayy aklımda kalan bunlar kızlarr

hanzadenşn iştahı iyi cok şükür dilimi ıssırayım nazar degmesin 3 azı dişide patlamıs 1 tanesi yarısından biraz az büyümş diger 2 sinin ucu cıkmıs cocuk rahatladı tabi ama 1 tane daha var inşallah kolay atlatırız
hadi ben kactım by

nasılsın özlemcim bebişlerin nasıl :)
değişiklik yapalım dedik inşallah bir akislik çıkmazda gideriz tatlım
valla öyle memnun edemiyoruz en iyisi kendi haline bırakmak sanırım

evet canım inşallah gitmeyi çok istiyorum sizinle eşimlede paylaştım olumlu karşıladı kapadokya tatilini inşallah gerçekleştiririz birlikte süper olur :)))
erkeklere yaranamıyorsun canım ya ne yaparsan yap
kayınvalidemde dün doktora git hastalık gibi sende dedi bende asıl pis olmak hastalık bence neden gideyim ki doktora dedim
pazar günü bizde çaltıcak yada topçama gitmeyi planlıyoruz canım inşallah aksilik çıkmazda buluşuruz süper olur :))))))opuyorumnanaktan

tülaycım selin nasıl cimcimeyi özledim valla fındık burunlumu:))))) öp benim yerime kocaman pazar günü haberleşelim olur mu

banu ya ne dr gitmesi boşver cnm takma sen.bir kere eve girdinmi temizlik kokusunu hissetceksin dimi ama:) bende dün makinada yıkanan halıalrdan aldım yatak odasına koridorlara süper oldu valla..tavsiye ederim banu sanada hiç toz kalkmıyor yaptığın temizlik belli oluyor:)) canım tamam muhtemelen biz hava yağmassa tabi ilk çaltıcak değilde 2.çaltıcak varya orda olucaz orayı daha çoks eviyorum ben.eşimde kapadokyaya olabilir dedi inş.gideriz ya. bende sizi özledim canım ben haftaya kayınvalidemlere gidip geleyim buluşalım :) keyif yapalım.

kesinlikle evden içeri girdin mi misler gibi kokmalı :))))))))))))))) yıkanan halı ooo iyi yapmışsın nereden aldın tatlım patron çıksın arayacağım seni güle güle kullan canım evinde eskisin:)
bizde ikinci çaltıcağa gidiyoruz orası daha güzel canım bencede:)
inşallah kapadokya tatilini gerçekleştiririz süper olur
siz gidin gelin hayırlısıyla görüşelim tatlım

günaydınlarrr.....ayyy bende sabah sabah kalktım ömer ağlıyor gece kaka yapmış
o kaka bütün dötünü yakmış...yara olmuş kanıyor onu yıkadım sanırım üşüdü titredi..
hemen uzun kollu pijamalarını çıkardım atlet badi kilotlu çorap pijamaları giydirdim...
alişinde dötünü temizledim....dün kanepyi çalışma masasının önüne koymuştum benim veletler
sürekli üzerine çıkıp ...üzerindekileri atıyolardı...eşime aksam yapalım düzeltelim yerini değiştirelim dedim..tmm dedi..uyudu sabah sabah bana kaldı o işte... yaa kızlar erkek işi diyorsunuz ama benim adam koff bu konuda ben verem olurum o bi iş yapana kadar ..dün bana diyor zaten
nasıl soktun o küçücük kapıdan içeri ben sokamadım biliyorsun dedi...
ben dedim sende güç var bende zeka ...bi gıcık oldu sorduğuna soracağına pişman oldu....

neyse sabah sabah komidin ,çalışma masası,kanepe çekerken...saat 10 na geliyor hemen ortalığıda süpürüp çocuklara kahvaltı hazırladım....yedirdim..bu arada kahvaltıya normal peynir koydum labne yerine....nasıl kavga ile yediler....bayıldılarrrr....aliş ağzındaki bitmeden hemen ver diyor....o derece yani..
bundan sonra normal peynirle yapacağım....onları besledim sularını verdim..kendime yumurta kırıyordumki...kapım çalışıyor tık tıkkk alla alla dedim bana kimse gelmez bu saatte ...gerçi saatte önemli değil hiç gelenim olmaz....kapıyı bi açtım....annem gelmiş...çok şaşırdım sabah konuştuk bişey demedi....girerkende başka birinin ziline basmış süpriz olsun diye....çok mutlu oldum çokkkkk....kahvaltı yaptık ....çocukları uyuttuk ...bende şimdi size bakıyorum o çocuklar oynuıyor..bugün iş yapmayacağım...yemek yapacam...yürüyüş yapacam.....çamaşırları çamaşırsuyuna bırakacağım...
annemle oturacağımm...

ilgin ,tülay,nuran,gülşah,özlem...tünaydınlar....kızlar kocalarınız temiz kadın bulmuşş ne istiyor yaaa...

gülşahcığım allah nasip ederse bize ramazan bayramı sonrası kapadokyaya gitmek istiyoruz..yazın tatil yapmayacağız ama...çocuklarıda annem bakacak....

benden bu kaderr geleceğmmm

birsencim canımız çok tez kadın olarak:) erkeklere bir iş söyle tamam yaparız derler zaman geçer bizde herşeyin hemen olmasını istiyoruz bende senin gibiyim genelde işlerimi kendim hallederim eşim bu konuda ömrümü yer çünkü eşine cevabına bayıldım valla:))
canım altları çabuk pişiyor katı gıdalar sıcak bezde uzun süre kalıncada daha çok tetikliyor pişiği ben alıştırma kilodu aldım duruya evde onu giydiriyorum biraz rahatlıyor bez olmayınca yoksa sıcak hemen pişik oluyor

Son düzenleme:
amannn hatun milletin sünnetinden kendi evlilik yıldönümünü unuttu iyimi arıyımda hatırlatıyım bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ohh tatil heyecanıda sardı sizi tabii,bizde olacaktık ama tarih erken olkdu be güzelim olsun siz temmuzdas yine gelin oldumu???

Buldunuzmu bu arada oto koltuğunu?kız ben size ne diyim emi kaç kere dedim bakın diye,yumurta kapıya dayanınca tutuştunuz? bulmuşsunuzdur inşalalh..

Allah korumuş cnm benim,oluyor işte,gün içinde o kadar çok düşüyolarki varya,hatta biz de bu sabah Dağhanı yatakta düşürdük,kendi düştü yanii çok korktum..halimi bi görseydin,Allahtan bişey olmadı..

tü tüü maşallah senden korkulur güzelim,koltuk dolap çek yir,bravo valla,hadi hakettin otur keyif yap bugün annecinle.

Selllaaamm kızlar,,,

Bugün aşkımla evlilik yıldönümümü!!Her zamankinden farklı mesela hala evdeyim,şimdiye çıkıp hazırlıklarımı tamamlamam lazımdı ama oğlumu uyuttum uyansın hemen yakın biyerlere kaçıp hediye işini halledicem,bi de pasta alıyım dicem ama adam rejimde yemiyo ne yapsamki..neyse bakıcam,gelincede kuaföre gidicem belki akşam yemeğe gideriz.

Bide bu yıl kocama dicem işime yarar bişey almak istiyosa dün karar verdim,şarjlı el süpürgesi istiyorum alakasız olacak ama almışken işime yarar bişey alsın bari,şimdi gider kıyafet yada takı alır,zaten çocukla takamıyorum boşver..arayıp söylemem lazım olmadı gidiyim kendim alıyım,,, :))

neyse oğlum uyurken kalkıyorum ben işime bakıyım öptüm kızlar...

tülaycım doğumgününe gelen bir kız vardıya sarışın o üç gündür yoğun bakımdaymış üçüncü kattan düşmüş aşağıya şimdi kardeşim aradı nasıl üzüldüm

ferdacım evlililik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallah Allah yuvanından mutluluğu huzuru eksik etmesin:)

Cnm evelsi gün kağanın popo pancar gibiydi, trosyd sürdüm açıkaçık gezdi hemen geçti, kaka çiş fln yakalrım diyorsan hızlı geçiriyor,kocisine cevabada çok güldüm ya bozulmakta haklı adam ama

Cnm geçmiş olsun, dün akşam kağanın kafada gümledi gene üff üzüldüm ama oluyor arada... demek seninkide benim veletus gibi su kurbağası :)))

Cnm bende çok duygusalımdır ,dişleriniz hoşgelmiş :))

Ooo tatil planları süper iyi tatiller :))) borada benimkinden demek

maş. defneye kağan ağzına sürdürmüyor süt

Hayırlı cumalar cnm, duruda kağanınkinden demek

Arkadaş bulduğuna sevindim cnm alışma süreciiiii geçerrrrrr

Oh oh düğüncü, bizdede çok sık düğünler oluyor yaz döneminde, akrabaların hepsi burda...

Birsen belini inciticen cnm ya

:)))) bebe pudingi demekkk, kağanda çikolatacı , 2 parça götürüyor verince ama başka şeye ağız açmak yokkk

selam canlar ayy bakıyorum kapadokya gezileri planlanmıs
valla kapadokyadan yrım saatlik kayseriye gelmezseniz darılırım hem gelinde sizle şöyle ellerimle yaglama yapayım dimi ama kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…