2009 Mayıs Anneleri

beyazcımda doğurmus..hemde 15 mayısta:))) allah analı babalı büyütsün inşallah..

ben normal doğumu beklediğim için hala doğurmadım..bugun gittim nst ye sancı yooooooooooook.. pazartesi sabah tekrar suyuna falanda bakacak malum 40.haftadayım artık..
arkadaslar aklınıza geldikçe dua edin banada.hayırlısı olsun diye.. böyle belirsizlik zor.ve son hafta bebek sıkıntıya girer suyu falan..diye korkuyorumda.
böyle işte ızlar.dokktordan cıkınca bu davul gibi ayakla 2 saat yürüdüm.ama tık yok:)
öpüldünüz şiimdilikkk

slm kızlar özel hastanessk kayla dogum yapan varmı nekadar verdiniz

Ben sezeryan oldum 1300 lira ödedim.

Ay canım öyle oluyo eve bağlı kalmaya alışmamışız ama alış biz bu bebeişlerle eskisi gibi aktif olamıycaz bir süre :çok üzgünüm:

Ay birsom allah yardımcın olsun valla yazdıklarını okurken bile yoruldum :1hug:

Allah analı babalı büyütsün ne güzel oda kuzusuna kavuşmuş.hihoyyyt

Canım o bizdede oluyor fazlalığını çıkartıyor doktor öyle söyledi üşütmüş olsan rahatsızlanır hiç durmazdı ateşi falan olurdu.Hiç korkma :teselli:

ya kızlar ben 4gün sonra doğurucam ama hala kızıma isim bulamadım kuranda geçen güzel anlamı olan isim arıyorum ama tek isim.

Ben ecrin ve ahsen'i çok beğeniyorum.İkiside kuranda geçiyor.

Ahsenaha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır.

Ecrin:Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır.

ay cok sevindim fulyacimmmmm :) ismiyle büyüsün inşaAllahhhh :) bende cok istedim ama ailemde cok olunca kullanilmayacak iki ismi diye vazgectim :) benim gibi oldu kizimin ismide :) ayse tuba-ayse serra :)))

doguma gelince..hakkinda hayirlisi olsun bitanem ya..inşaAllah normal dogumla alirsin bebişini kucagina..ama sezeryan olursada hayirlisi buymus deriz

beyazcığımda doğurmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah
e hadi fulya ve ilgin sıra sizde beklemek zor olsa gerek benim kız bana yaşatmadı cadı 35. haftada başladı gelicem demeye:)))

kızlar bebişim 2 gündür rahatsız annem nazar duası okudu esnemekten fenalık geldi kadına bu yüzden bebişin resimlerini kaldırıyorum alıntı yapan arkadaşlardan rica ediyorum sizde silin lütfen

ahsenin anlamı nedir?

Ahsenaha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır.

Bir önceki sayfada ben yazmıştım sanırım görmedin tatlım.Ben çok beğeniyorum ahsen ismini

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım .. inşallah sarılığı çabuk iyileşir küçük prensesin .. anne 0 kan grubundansa bebeklerin sarılığa yakalanma olasılığı diğerlerine göre daha fazlaymış , senn kan grubun neydi ?
meme başı için şırınganın iğnesni çıkartıp lastik kısmını mem ucuna dayayıp biraz çekince çıkıyormuş .. bir de bizim 2009 temmuz ane adayları topikinden eyetekiner arkadaşın yazdığı mesajlardan brinde görmüştüm chico ve aventin meme başı çıkarıcı ( sanırım vakum yöntemiyle ) ürününün , açıklamalı resimlerylei eklemişti mesajına .. eğer mem ucu alıp takarsan ( aradaşım öyle yaptı malesef , hoş ben de ne olur ne olmaz diye aldım ya ) bebek zorlanıyor ve strese giriyor , sonra anne memesini de unutuyor ve mecburen biberon mamasına dönülüyor ..

kıslaarrr slm....bis de geldık oğluşla ...bı rahat kalamıorum gıremıorum foruma...
oğluş bırakmıor benii.....bıraz duzene gırelım inşallah gelcez...
bakın sıze oğluşum..mayısın ıkıncı YAĞIZI.....adımız YAĞIZ EFE OLDU TEYZOŞLARI....maşallah deyın oldumu

Eklentiler

• $yağız efe 105.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 15

gözün aydın canım bebeğinide maşallah 41 kere çok sevımlı:asigim:..

gözün aydın canım bebeğinide maşallah 41 kere çok sevımlı:asigim:..

tesekkur ederız teyzesi....
tam yazdım bırsuru sey resım eklıycem uyandı benımkı emiştikkkkk:asigim:yazdıklarım gıtmiş boşa...neyse baska zaman daha uzun yazarım artık sıze..ıyıyız teyzesi şükürrr...
senın kuzucuk nasıl?
bıde kıslar ya nasıl deiştircez simdi alttaki gebelık hafta takıbını:uhm:

tatlım maşallah bebişine..allah nazarlardan saklasın

siribron cnm maşAlalh oğluşuna çokkk şeker bu yaa :))

gerçi bizim mayıs bebeklerinin hepsi birbirinden güzel maşAllah Allah hepsini nazarlardan korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…