tatlım maşallah bebişine..allah nazarlardan saklasın
siribron cnm maşAlalh oğluşuna çokkk şeker bu yaa :))
gerçi bizim mayıs bebeklerinin hepsi birbirinden güzel maşAllah Allah hepsini nazarlardan korusun ...
selam gece kuşları... naber ne kaynatıyorsunuz bakalım...
biz oluşumla balkon keyfi yhapıyoruz içimdeki son günlerinin tgadını çıkarıyoruz bakalım...
henüz doğurmamış ve normal doğumu bekleyen yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum , kasıklarımda 2 gündür sürekli bir sancı var yürüyüşümü bile engelliyor normal mi bu acaba yada doğumun yaklaştığını belli eden bişi mi
kıslaarrr slm....bis de geldık oğluşla ...bı rahat kalamıorum gıremıorum foruma...
oğluş bırakmıor benii.....bıraz duzene gırelım inşallah gelcez...
bakın sıze oğluşum..mayısın ıkıncı YAĞIZI.....adımız YAĞIZ EFE OLDU TEYZOŞLARI....maşallah deyın oldumu
kıslaarrr slm....bis de geldık oğluşla ...bı rahat kalamıorum gıremıorum foruma...
bakın sıze oğluşum..mayısın ıkıncı YAĞIZI.....adımız YAĞIZ EFE OLDU TEYZOŞLARI....maşallah deyın oldumu
kızlar facebook a kızımın videosunu koydumm çok güzel oldu yaw:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım maşallah bebişine Allah analı babalı büyütsün
kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ben uyuyamadım az kaldı ağrılarım var ayaklarım elllerim çok şiş sizler nasılsınız özledim hepinizi
:1hug:
slm günaydın kızlar herkes teker teker doguruyo bende grip oldum bu havalardan tam zmanı çokda sıcak varterlerken grip oldum cuma günü deben dogurabilirimen geç pazaretsi dedi doktor
oh oh bir melek daha katılmış aramıza maşallahMerhaba kızlar ben haziran annesiyim yani daha doğurmadım ama size mayıs anne adayı olan beyazdan güzel haberler getirdim.
Beyaz dün gece saat 23.00 de epidural sezeryan ile kızına kavuştu hanımlar. Miniğimiz 3260 gr. dünyaya geldi ve ikiside gayet iyi. Doğumdan önce sizede haber vermemi rica etmişti ve bende merak etmeyin diye yazdım kuzular. Hepinizin bebecikleri hayırlı uğurlu olsun. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....
geçmiş olsun canım üşütmemişsindir ben öyle oluyor bazen diye biliyorumselam kizlar a.s.
cok sukur beyazda dogurmus :) hayirli olsun kuzumuz a.s.
darisi dogurmayanlarin basina :)
biz bugun bi tuhafiz kizlar..kizim gazini cikardiktan sonra kusma gibi bişi yapiyor..yani tam kusuyor diyemem..cok cok az bişi cikariyor..gecede yapti..az öncede..annem gazla fazlasini cikarmiştir diyor..ama içime kurt düştü valla..dün hava sicak diye camlari acmiştim..acaba üşüttümü kuzum..yoksa benim yedigim bişeymi midesini ekşitti..püfff..annelik cok güzel ama yüküde agir valla..
geçmiş olsun canım. aynı endişeler bende de var haftaya gelecek inşallah oğluşumbeyazcımda doğurmus..hemde 15 mayısta:))) allah analı babalı büyütsün inşallah..
ben normal doğumu beklediğim için hala doğurmadım..bugun gittim nst ye sancı yooooooooooook.. pazartesi sabah tekrar suyuna falanda bakacak malum 40.haftadayım artık..
arkadaslar aklınıza geldikçe dua edin banada.hayırlısı olsun diye.. böyle belirsizlik zor.ve son hafta bebek sıkıntıya girer suyu falan..diye korkuyorumda.
böyle işte ızlar.dokktordan cıkınca bu davul gibi ayakla 2 saat yürüdüm.ama tık yok:)
öpüldünüz şiimdilikkk
kızım olsaydı Zeynep Deniz koyacaktık biz de çok güzel bir isim Zeynepkızzzzz tubiş bende zeynep koyacağım..su an fikrim öyle:)
çok severim
maşallah maşallah aslanım benim :)kıslaarrr slm....bis de geldık oğluşla ...bı rahat kalamıorum gıremıorum foruma...
evet canım evet az kaldı demek ki gelecek yakında meleğinselam gece kuşları... naber ne kaynatıyorsunuz bakalım...
biz oluşumla balkon keyfi yhapıyoruz içimdeki son günlerinin tgadını çıkarıyoruz bakalım...
henüz doğurmamış ve normal doğumu bekleyen yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum , kasıklarımda 2 gündür sürekli bir sancı var yürüyüşümü bile engelliyor normal mi bu acaba yada doğumun yaklaştığını belli eden bişi mi
geçmiş olsun canım iyi pazarlar sana da yağmurun nasılcanım maşallah bebişine Allah analı babalı büyütsün
kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ben uyuyamadım az kaldı ağrılarım var ayaklarım elllerim çok şiş sizler nasılsınız özledim hepinizi
:1hug:
o şişlik hepimizde var sanırımgünaydın kızlar.. uykum kaçtı benimde.. banucum sorma cnm benimde sis eller ayaklar.3 kat büyüdü resmen:)
oh iyi iyi bebişin emmeye başlamış çok şükürKızlar mrb, sık giremiyorum oğluştan ama aklım burda inanın, bu arada dün oğlum meme tutmaya başladı teyzeleri maşallah diyim inanın sevinçten ağladım yani,ama sanırım biraz abarttık 1.de 1saat50dk, 2. ve 3. de 1 saat emiştik,bu emzirme işi böylemi olcak kızlar yavs, belim koptu inanın ağrıdan,
Siribron cnm çok tatlı bebişin masallah, onun galatasaray zıbınını yirim ben, bu arada ben medelanın elektrikli sağmasını almıştım onu kullanıyorum çok memnunum,
Fulyacım cnm sanırım doğumgününmüş, geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem, sezaryen olmak zorunda kalsanda üzülme cnm inş. çok kolay atlatırsın, baya kişi memnun sezaryenden
Kızlar bide meme başı almıştım oğlan memeyi tutmuyo diye , kağan ağzına alınca tıkanacak gibi oldu, çekmeye çalıştı gözleri pörtledi, nasıl ağzından çıkardığımı tahmin edersiniz, kullanamadım bi türlü, ama şimdi yara oldu gögüslerim bi kullanmayı öğrenebilsem..
İncihanım süt gelmesi için bol bol sağ cnm, saat başı sağ
Kızlar bu korse kaçıncı günden sonra takılabiliyo, bende istiyorum ama hangi marka iyi bilemiyorum, memnun olduğunuz marka hangisi
Ilgıncım az kalmış cnm, Allah kavuştursun inş.
Kızlar oğlum mıyklıyo, ben bi emzirem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?