2009 Mayıs Anneleri

tatlım maşallah bebişine..allah nazarlardan saklasın

siribron cnm maşAlalh oğluşuna çokkk şeker bu yaa :))

gerçi bizim mayıs bebeklerinin hepsi birbirinden güzel maşAllah Allah hepsini nazarlardan korusun ...

tesekkurler teyzeleri.....a.s.a.s.
hiç boş bırakmıo beni kan ter içinde kalıorum fallakaydirigubbakcemile3optum hepınızı...inşallah daha uzun da gelıcem .....ozledım hepınızı....Şeniz

selam gece kuşları... naber ne kaynatıyorsunuz bakalım...
biz oluşumla balkon keyfi yhapıyoruz içimdeki son günlerinin tgadını çıkarıyoruz bakalım...
henüz doğurmamış ve normal doğumu bekleyen yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum , kasıklarımda 2 gündür sürekli bir sancı var yürüyüşümü bile engelliyor normal mi bu acaba yada doğumun yaklaştığını belli eden bişi mi

cnm benim günlerdir var o kasıklarımda.kalkıp otururken bile çok var ama tık yok:))))

canım maşallah bebişine Allah analı babalı büyütsün

kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ben uyuyamadım az kaldı ağrılarım var ayaklarım elllerim çok şiş sizler nasılsınız özledim hepinizi

:1hug:

Allahım bu ne güzellik böyle maşallah subanallah tu tu tuuu nazar deymesin
Bu yağızlar hep böyle yakışıklı oluyor heralde kız annelerine duyrulur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar facebook a kızımın videosunu koydumm çok güzel oldu yaw:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Ay dur bakayım hemen alkisalkisalkis

Günaydın güzel arkadaşım bende erkenciyim oğlan uyudu ama şimdide benim uyku kaçtı kociş desen oda uyuyor.Bende biraz vakit geçsin diye bakayım dedim.Az kaldı dayan canım son 2 gün sonra durumuza kavuşuyorsun.ŞenizŞenizAy yerim ben onu ŞenizŞeniz

slm günaydın kızlar herkes teker teker doguruyo bende grip oldum bu havalardan tam zmanı çokda sıcak varterlerken grip oldum cuma günü deben dogurabilirimen geç pazaretsi dedi doktor

Kızlar mrb, sık giremiyorum oğluştan ama aklım burda inanın, bu arada dün oğlum meme tutmaya başladı teyzeleri maşallah diyim inanın sevinçten ağladım yani,ama sanırım biraz abarttık 1.de 1saat50dk, 2. ve 3. de 1 saat emiştik,bu emzirme işi böylemi olcak kızlar yavs, belim koptu inanın ağrıdan,
Siribron cnm çok tatlı bebişin masallah, onun galatasaray zıbınını yirim ben, bu arada ben medelanın elektrikli sağmasını almıştım onu kullanıyorum çok memnunum,
Fulyacım cnm sanırım doğumgününmüş, geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem, sezaryen olmak zorunda kalsanda üzülme cnm inş. çok kolay atlatırsın, baya kişi memnun sezaryenden
Kızlar bide meme başı almıştım oğlan memeyi tutmuyo diye , kağan ağzına alınca tıkanacak gibi oldu, çekmeye çalıştı gözleri pörtledi, nasıl ağzından çıkardığımı tahmin edersiniz, kullanamadım bi türlü, ama şimdi yara oldu gögüslerim bi kullanmayı öğrenebilsem..
İncihanım süt gelmesi için bol bol sağ cnm, saat başı sağ
Kızlar bu korse kaçıncı günden sonra takılabiliyo, bende istiyorum ama hangi marka iyi bilemiyorum, memnun olduğunuz marka hangisi
Ilgıncım az kalmış cnm, Allah kavuştursun inş.
Kızlar oğlum mıyklıyo, ben bi emzirem..

Günaydın kızlaaarrr...

Burcucum benim oğluşta bu gece hiç doymak bilmedi cnm...ben kandırmasam bırakacağı yoktu memişi...hiç doymayacak sandım biran..gece nöbet tuttuk anlayacağın..bundan önce her gece mışıl mışıl uyuyodu...nazar değdi herhalde...Aman çok şkr ki emiyor sütümüz geliyor..bende ilk emdiğinde çok mutlu olmuştum...mama vermek istemedim çünkü hiç..
Emzirmek isteyen arkadaşlar almıyor diye bırakmayın hemen ..alışması biraz zaman alabiliyor bazen...ama emdikçe alışıyorlar ve sütünüz artıyor..sabır gerekiyor yine bu konudada.zaten annelik sırf sabırmış..gece daha ii anlaşılıyor bu..

Bizimki uyanmak üzere sanırım..hareketlenmeler başladı..grşrz kıslaarr...

kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli?Geçmişi okuyamadım hiç zamanım olmadı,Perşembe günü saat 14:10 da sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim.12 saat sancı çektikten sonra bebeğin ters pozisyonundan dolayı acil sezeryana girdim.Neyseki şimdi iyiyiz.Biraz sancılarımız var o kadar!Dağhan 3550 gram 51 cm doğdu,çok tatlı en kısa sürede sizlerle resimlerini paylaşıcam.Görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.Doğum yapan arkadaşlar varsa hepinizin yavrularını Allah bağışlasın..

41 kere maşallah bebeğine canım gs forması da çok yakışmış bende giydirmek istedim ama fb forması giydirdik eşim öyle istediiii

herkese merhaba doğum yapan anneleride tebrik ederim hepinizin bebekleride çok tatlı Allah bağışlasın
inşallah kısa sürede bende hayırlısıyla doğururum süprizzzzz

Son düzenleme:
oh oh bir melek daha katılmış aramıza maşallah
geçmiş olsun canım üşütmemişsindir ben öyle oluyor bazen diye biliyorum
geçmiş olsun canım. aynı endişeler bende de var haftaya gelecek inşallah oğluşum
kızzzzz tubiş bende zeynep koyacağım..su an fikrim öyle:)
çok severim
kızım olsaydı Zeynep Deniz koyacaktık biz de çok güzel bir isim Zeynep
maşallah maşallah aslanım benim :)
evet canım evet az kaldı demek ki gelecek yakında meleğin
geçmiş olsun canım iyi pazarlar sana da yağmurun nasıl
günaydın kızlar.. uykum kaçtı benimde.. banucum sorma cnm benimde sis eller ayaklar.3 kat büyüdü resmen:)
o şişlik hepimizde var sanırım
oh iyi iyi bebişin emmeye başlamış çok şükür

kıyamam ya çok tatlı maşallah canım meleğine maşallah

valla kizlar pek nette giremiyorum ama bebisleriniz cok tatli maasallah Allah anali babali buyutsun insallah dun belim feci agridi ama hala bisey yok kizlar bole olmazsa persembe dogurcaz bana ve benim gibi bekleyen hamis annelere bol bol dua ediniz oglusum da soruyor anne daha kac gun yatcaz bebek ne zaman geliyor aaay kiyamam oglusuma abilik yapicakmis

herkese slmlar kaç gündür bi bakııp çıkıyorum yazamadım,
TUTKUNCUM SİRİBRON BÖCEK bebekleriniz hayırlı olsun maş. onlara allha analı babalı büyütsün. tutkuncum inş. sarılıgı cabucak gecer tatlım sen üzme kendiniki sütün azalmasın süt olayı psikolojik valla.
bana gelince kızlar 2gündür kızıma mama veriyorum 2gün önce nerdeyse tüm gün agladı kuzum ve memedeydi olmayacak bu böyle dedim kalktım 60lık mama yaptım yedi ve durdu başaladı gülücükler falan allahım naısl aglıyorum bebegimi bilerek aç bırakıyorum die kızıyorum kendime!! günde 2 defa veriyorum biraz kilo alsın bide yrn başaka dra gidiyoruz bu 3.doktor valla inş. tutturucaz bunda!!
bakalım o isali için ne diyecek..

bu arada saglık ocagına gidip tekrar tpuk kanı vericez bi kan yetersiz kalmış bakamamışlar aradıkları zaan cok korktum ama hastalık falan degil dedi kız!
antibiyotik kullandı dedim bi kaç ün bekleyelim dedi çarş. gidicez. zaten hastanede topuk kanını alan bi erkekti ve kıyamadı kızıma agladıkça adam titredi anlamıştım dogru dürüst alamadıgını!! inş. bişe çıkmaz çünki hastalık sonnrası geri dönüyolar oraradn allah korusun.
hadi öp sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…