herkeze iyi pazarlar hanımlar !!
biz bugün ilk defa kızımla pazar kahvaltısına çıktık sahilde çok güzel kahvaltı ettik havada ağustos sıcağı gibiydi valla kızımda bende hep eve tıkanmıştık güneşte resmen yanlık ..yavrum güneşte gözlerini kırpa kırpa bi hal oldu kaydirigubbakcemile3 bol bol resim çektikk ilk pazar gezmemizde babamız hiç eve girmek istemiyordu ama ben daha fazla dışarda kalmaya cesaret edemedim çocuğa hava çarpar diye zamanla alışacaz artık ..sonra geldik alış verişe gittikk eve geldim hemen kendimi duşa attım ama çokk güzel ve yorucu geçti yafs
Kızlar mrb, sık giremiyorum oğluştan ama aklım burda inanın, bu arada dün oğlum meme tutmaya başladı teyzeleri maşallah diyim inanın sevinçten ağladım yani,ama sanırım biraz abarttık 1.de 1saat50dk, 2. ve 3. de 1 saat emiştik,bu emzirme işi böylemi olcak kızlar yavs, belim koptu inanın ağrıdan,
Siribron cnm çok tatlı bebişin masallah, onun galatasaray zıbınını yirim ben, bu arada ben medelanın elektrikli sağmasını almıştım onu kullanıyorum çok memnunum,
Fulyacım cnm sanırım doğumgününmüş, geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem, sezaryen olmak zorunda kalsanda üzülme cnm inş. çok kolay atlatırsın, baya kişi memnun sezaryenden
Kızlar bide meme başı almıştım oğlan memeyi tutmuyo diye , kağan ağzına alınca tıkanacak gibi oldu, çekmeye çalıştı gözleri pörtledi, nasıl ağzından çıkardığımı tahmin edersiniz, kullanamadım bi türlü, ama şimdi yara oldu gögüslerim bi kullanmayı öğrenebilsem..
İncihanım süt gelmesi için bol bol sağ cnm, saat başı sağ
Kızlar bu korse kaçıncı günden sonra takılabiliyo, bende istiyorum ama hangi marka iyi bilemiyorum, memnun olduğunuz marka hangisi
Ilgıncım az kalmış cnm, Allah kavuştursun inş.
Kızlar oğlum mıyklıyo, ben bi emzirem..
kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli?Geçmişi okuyamadım hiç zamanım olmadı,Perşembe günü saat 14:10 da sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim.12 saat sancı çektikten sonra bebeğin ters pozisyonundan dolayı acil sezeryana girdim.Neyseki şimdi iyiyiz.Biraz sancılarımız var o kadar!Dağhan 3550 gram 51 cm doğdu,çok tatlı en kısa sürede sizlerle resimlerini paylaşıcam.Görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.Doğum yapan arkadaşlar varsa hepinizin yavrularını Allah bağışlasın..
biz bugün ilk defa kızımla pazar kahvaltısına çıktık sahilde çok güzel kahvaltı ettik havada ağustos sıcağı gibiydi valla kızımda bende hep eve tıkanmıştık güneşte resmen yanlık ..yavrum güneşte gözlerini kırpa kırpa bi hal oldu kaydirigubbakcemile3 bol bol resim çektikk ilk pazar gezmemizde babamız hiç eve girmek istemiyordu ama ben daha fazla dışarda kalmaya cesaret edemedim çocuğa hava çarpar diye zamanla alışacaz artık ..sonra geldik alış verişe gittikk eve geldim hemen kendimi duşa attım ama çokk güzel ve yorucu geçti yafs
Maşallah canım çok tatlı Allah analı babalı büyütsün
Kızlar benim durumumda da bir değişiklik yok tel.hiç susmuyor ve öylesine yakınımı arıyamıyorum millet telaşlenıyorkaydirigubbakcemile3 dün okadar çok yürüdümki belki doğumbaşlar diye ama demekki zamanı var hayırlısı olsun
Kızlar benim durumumda da bir değişiklik yok tel.hiç susmuyor ve öylesine yakınımı arıyamıyorum millet telaşlenıyorkaydirigubbakcemile3 dün okadar çok yürüdümki belki doğumbaşlar diye ama demekki zamanı var hayırlısı olsun
valla aynen bende de ole herkes arayip soruyor naptin diye dogurmadoin mi hala diye yine de cok yuruyus yapiyorum ama nerdeeeee
:))) ya ben dün saatlerce yürüdüm..doğurayım diye..olan ayağıma oldu iyice şişti:):)
doğum yapan yeni annişler gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı; darısı bizim başımıza tezzz zamanda .. yoksa ben doğuramadan bu şişlikler yüzünden patlayacağım balon gibi.. uyku muyku hak getire her yerlerim sızlıyooo ,kendimi tanıyomıyorum artık bülent ersoy gibi gibi şişti yüzüm gözüm be..
ooh ooh ne guzel gezdiniz belcikanin havasi cekilmiyor valla yagmurlu soguk Allah gunah yazmasin insan ici karariyor
Burcucum ben elija doğum sonrası toparlayıcı korse aldım çokta memnunum inan 3 günde bile çok azda olsa farkettirdi diyebilirim
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok tatlı maşallah
Ay Hülyacım ya bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü birde annem başımın etini yiyor bu sıcakta çocuk perişan alır diye 4-5 gün öncesindede serin yel alsa hasta olur diyodu
Kızlar size bişey sorucam benimsol göğsümde sivilce gibi kabarık bişey çıktı ve üstünde iğne başı gibi 3tane iltihap var ve bazen sızlıyor kötü bişey değildir dimi:uhm: sizin bölebişey başınıza geldimifisfisfis
kıslaarrr slm....bis de geldık oğluşla ...bı rahat kalamıorum gıremıorum foruma...
oğluş bırakmıor benii.....bıraz duzene gırelım inşallah gelcez...
bakın sıze oğluşum..mayısın ıkıncı YAĞIZI.....adımız YAĞIZ EFE OLDU TEYZOŞLARI....maşallah deyın oldumu
Kızlar mrb, sık giremiyorum oğluştan ama aklım burda inanın, bu arada dün oğlum meme tutmaya başladı teyzeleri maşallah diyim inanın sevinçten ağladım yani,ama sanırım biraz abarttık 1.de 1saat50dk, 2. ve 3. de 1 saat emiştik,bu emzirme işi böylemi olcak kızlar yavs, belim koptu inanın ağrıdan,
Siribron cnm çok tatlı bebişin masallah, onun galatasaray zıbınını yirim ben, bu arada ben medelanın elektrikli sağmasını almıştım onu kullanıyorum çok memnunum,
Fulyacım cnm sanırım doğumgününmüş, geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem, sezaryen olmak zorunda kalsanda üzülme cnm inş. çok kolay atlatırsın, baya kişi memnun sezaryenden
Kızlar bide meme başı almıştım oğlan memeyi tutmuyo diye , kağan ağzına alınca tıkanacak gibi oldu, çekmeye çalıştı gözleri pörtledi, nasıl ağzından çıkardığımı tahmin edersiniz, kullanamadım bi türlü, ama şimdi yara oldu gögüslerim bi kullanmayı öğrenebilsem..
İncihanım süt gelmesi için bol bol sağ cnm, saat başı sağ
Kızlar bu korse kaçıncı günden sonra takılabiliyo, bende istiyorum ama hangi marka iyi bilemiyorum, memnun olduğunuz marka hangisi
Ilgıncım az kalmış cnm, Allah kavuştursun inş.
Kızlar oğlum mıyklıyo, ben bi emzirem..
kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli?Geçmişi okuyamadım hiç zamanım olmadı,Perşembe günü saat 14:10 da sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim.12 saat sancı çektikten sonra bebeğin ters pozisyonundan dolayı acil sezeryana girdim.Neyseki şimdi iyiyiz.Biraz sancılarımız var o kadar!Dağhan 3550 gram 51 cm doğdu,çok tatlı en kısa sürede sizlerle resimlerini paylaşıcam.Görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.Doğum yapan arkadaşlar varsa hepinizin yavrularını Allah bağışlasın..
[k] {n} [k];6886998 .!.:herkese slmlar kaç gündür bi bakııp çıkıyorum yazamadım,
TUTKUNCUM SİRİBRON BÖCEK bebekleriniz hayırlı olsun maş. onlara allha analı babalı büyütsün. tutkuncum inş. sarılıgı cabucak gecer tatlım sen üzme kendiniki sütün azalmasın süt olayı psikolojik valla.
bana gelince kızlar 2gündür kızıma mama veriyorum 2gün önce nerdeyse tüm gün agladı kuzum ve memedeydi olmayacak bu böyle dedim kalktım 60lık mama yaptım yedi ve durdu başaladı gülücükler falan allahım naısl aglıyorum bebegimi bilerek aç bırakıyorum die kızıyorum kendime!! günde 2 defa veriyorum biraz kilo alsın bide yrn başaka dra gidiyoruz bu 3.doktor valla inş. tutturucaz bunda!!
bakalım o isali için ne diyecek..
bu arada saglık ocagına gidip tekrar tpuk kanı vericez bi kan yetersiz kalmış bakamamışlar aradıkları zaan cok korktum ama hastalık falan degil dedi kız!
antibiyotik kullandı dedim bi kaç ün bekleyelim dedi çarş. gidicez. zaten hastanede topuk kanını alan bi erkekti ve kıyamadı kızıma agladıkça adam titredi anlamıştım dogru dürüst alamadıgını!! inş. bişe çıkmaz çünki hastalık sonnrası geri dönüyolar oraradn allah korusun.
hadi öp sizleri
Kızlar size bişey sorucam benimsol göğsümde sivilce gibi kabarık bişey çıktı ve üstünde iğne başı gibi 3tane iltihap var ve bazen sızlıyor kötü bişey değildir dimi:uhm: sizin bölebişey başınıza geldimifisfisfis
bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
ayy çok hızlı geçiş yaptık bugüne malum gece iki bebe ile uğraştık kahvaltı yaptık allahtan eşim ben uyurken hazırlmaış kahvaltıyı oturduk yedik.......sonra hemen bebelerimizi yıkadık yani kırkladık
suyumuza çivi attık ,şeker,tuz,altın ,ve gümüş sonr bi ayeltelkürsü felak ,nas,fatiha okuduk bebekleri kırkladık tabi biraz hızlı oldu .....
suya attıklarımızın anlamı çivi:çivi gibi olsunlar diye
şeker .şeker gibi olsunlar diye
tuz kokmasınlar diye
gümüş şanlı olsunlar diye
altın değerli olsunlar diye
eltime gittik oda pamuk,yumurta ,un şeker birde hediyelerimiz verdi....
kırklandıkda geldikkkkk..............
ohh negüzel walla kırklandınızda bizde bi doğursakta kırklansak kendimize bakım yapsak ilk işim saçlarımı kestirip boyatmak olucak aynaya bakamaz oldum çillerim çıkııdelikafadulden çok çirkinleştim ya -tatlicadiarzu-bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
ayy çok hızlı geçiş yaptık bugüne malum gece iki bebe ile uğraştık kahvaltı yaptık allahtan eşim ben uyurken hazırlmaış kahvaltıyı oturduk yedik.......sonra hemen bebelerimizi yıkadık yani kırkladık
suyumuza çivi attık ,şeker,tuz,altın ,ve gümüş sonr bi ayeltelkürsü felak ,nas,fatiha okuduk bebekleri kırkladık tabi biraz hızlı oldu .....
tuz kokmasınlar diye
selam kizlarrr a.s.
bugun bizde dişari ciktik cok sukurrrr :lepi:
sabah kayinvalidemler kahvaltiya geldi..ondan sonra babasiyla kizimizi aldik..alişveriş merkezine gittik..ordan annemlere gittik..ananemle dedem sehirdişindalardi,görmemişlerdi ayse serrayi..gördüler cok sukur :1rolleyes: ordan dönüşte baska alişveriş merkezine gittik..8de geldik eve :)))
kizim hep uyudu..arabada,pusette,giderken gelirken :))) eve gelmeye yakin uyandi ancak :)) he tabi bide yemek saatlerinde :))) hepimizin pestili cikti..
ay gezmek ne güzel şeymiş be :) cok özlemişim valla..deli danalar gibi bi saga bi sola saldirdim resmen :)))) havada cok sicakti ya..cocuga ne giydircegimi sasirdim..neyse canim..isinsin havalar diye okadar mizmizlandik :) tam isindi şikayet etmeyelim dimi ama :)))
velhasil yorulduk ama keyfimiz yerine geldi cok sukur :))
selam kizlarrr a.s.
sabah kayinvalidemler kahvaltiya geldi..ondan sonra babasiyla kizimizi aldik..alişveriş merkezine gittik..ordan annemlere gittik..ananemle dedem sehirdişindalardi,görmemişlerdi ayse serrayi..gördüler cok sukur :1rolleyes: ordan dönüşte baska alişveriş merkezine gittik..8de geldik eve :)))
kizim hep uyudu..arabada,pusette,giderken gelirken :))) eve gelmeye yakin uyandi ancak :)) he tabi bide yemek saatlerinde :))) hepimizin pestili cikti..
ay gezmek ne güzel şeymiş be :) cok özlemişim valla..deli danalar gibi bi saga bi sola saldirdim resmen :)))) havada cok sicakti ya..cocuga ne giydircegimi sasirdim..neyse canim..isinsin havalar diye okadar mizmizlandik :) tam isindi şikayet etmeyelim dimi ama :)))
bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
tuz kokmasınlar diye
ohh negüzel walla kırklandınızda bizde bi doğursakta kırklansak kendimize bakım yapsak ilk işim saçlarımı kestirip boyatmak olucak aynaya bakamaz oldum çillerim çıkııdelikafadulden çok çirkinleştim ya -tatlicadiarzu-
cnm sen anlattıkça sanki ben yaşadım valla içim açıldı! çook iyi yapmışsın.bizim babamız istemio valla çıkma daha erken dio özendim yaaaherkeze iyi pazarlar hanımlar !!
:))) ya ben dün saatlerce yürüdüm..doğurayım diye..olan ayağıma oldu iyice şişti:):)
allah yardımcınız olsun valla bu sıcaklara iyiki kalmadım die dua ediom. hayırlısı olsun hakkınızda ama bukadarda takmamaya çalışın daada zorlaşır..doğum yapan yeni annişler gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı; darısı bizim başımıza tezzz zamanda .. yoksa ben doğuramadan bu şişlikler yüzünden patlayacağım balon gibi.. uyku muyku hak getire her yerlerim sızlıyooo ,kendimi tanıyomıyorum artık bülent ersoy gibi gibi şişti yüzüm gözüm be..
cnm muhakkak dr göster emzirmende bi sorun olmasın zaten emzirirkeen çoook fazla acı çekilio bide üstüne bu olursa cok daha sancılı geçer önlemini al yoksa bebişini mahrum edrrsin memeden..Kızlar size bişey sorucam benimsol göğsümde sivilce gibi kabarık bişey çıktı ve üstünde iğne başı gibi 3tane iltihap var ve bazen sızlıyor kötü bişey değildir dimi:uhm: sizin bölebişey başınıza geldimifisfisfis
cnm hayırlı olsun kırkınız. maş. 40 gün oldu he!!bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
tuz kokmasınlar diye
selam kizlarrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?