2009 Mayıs Anneleri

herkeze iyi pazarlar hanımlar !!

biz bugün ilk defa kızımla pazar kahvaltısına çıktık sahilde çok güzel kahvaltı ettik havada ağustos sıcağı gibiydi valla kızımda bende hep eve tıkanmıştık güneşte resmen yanlık ..yavrum güneşte gözlerini kırpa kırpa bi hal oldu kaydirigubbakcemile3 bol bol resim çektikk ilk pazar gezmemizde babamız hiç eve girmek istemiyordu ama ben daha fazla dışarda kalmaya cesaret edemedim çocuğa hava çarpar diye zamanla alışacaz artık ..sonra geldik alış verişe gittikk eve geldim hemen kendimi duşa attım ama çokk güzel ve yorucu geçti yafs

ooh ooh ne guzel gezdiniz belcikanin havasi cekilmiyor valla yagmurlu soguk Allah gunah yazmasin insan ici karariyor

Burcucum ben elija doğum sonrası toparlayıcı korse aldım çokta memnunum inan 3 günde bile çok azda olsa farkettirdi diyebilirim

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok tatlı maşallah

Ay Hülyacım ya bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü birde annem başımın etini yiyor bu sıcakta çocuk perişan alır diye 4-5 gün öncesindede serin yel alsa hasta olur diyodu

valla aynen bende de ole herkes arayip soruyor naptin diye dogurmadoin mi hala diye yine de cok yuruyus yapiyorum ama nerdeeeee

:))) ya ben dün saatlerce yürüdüm..doğurayım diye..olan ayağıma oldu iyice şişti:):)

doğum yapan yeni annişler gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı; darısı bizim başımıza tezzz zamanda .. yoksa ben doğuramadan bu şişlikler yüzünden patlayacağım balon gibi.. uyku muyku hak getire her yerlerim sızlıyooo ,kendimi tanıyomıyorum artık bülent ersoy gibi gibi şişti yüzüm gözüm be..

valla aynen bende de ole herkes arayip soruyor naptin diye dogurmadoin mi hala diye yine de cok yuruyus yapiyorum ama nerdeeeee

:))) ya ben dün saatlerce yürüdüm..doğurayım diye..olan ayağıma oldu iyice şişti:):)

kızlar hepimiz aynı durumdayızkaydirigubbakcemile3 yürüyüşte işe yaramadı,bu kadar bekliyoruz sabırsızlanıyoruz inşallah son zamanda sezeryan demez dr. en korktuğumda o vakti zamanı var demekki kuzuların hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kızlar size bişey sorucam benimsol göğsümde sivilce gibi kabarık bişey çıktı ve üstünde iğne başı gibi 3tane iltihap var ve bazen sızlıyor kötü bişey değildir dimi:uhm: sizin bölebişey başınıza geldimifisfisfis

ooh ooh ne guzel gezdiniz belcikanin havasi cekilmiyor valla yagmurlu soguk Allah gunah yazmasin insan ici karariyor

evet cnm valla çok iyi geldi ..yağmurlu havada bende evde oturmayı sevmem ama dışarı çıkarsam severim yağmuru kaydirigubbakcemile3

ayy canımm banada herkez aynı şeyi söylüyor ama yeter yahu 32 gündür çatladık evde sadece hastane için çıkmıştık ama yaz geldi çocuk güneş havasına alışsın dimi hem öyle güneşin altında turmadımki pusetin şapkası hep kapalıydı sen yavaş yavaş çık cnm ama çok uzun süre kalma tabi dışarda yerimsenibenyerimseniben

canım sen istersen ihmal etme ve yarın bi dr a göster hamilelik alarjisi olabilir :uhm::uhm: geçmiş olsun tatlım ŞenizŞeniz

bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
ayy çok hızlı geçiş yaptık bugüne malum gece iki bebe ile uğraştık kahvaltı yaptık allahtan eşim ben uyurken hazırlmaış kahvaltıyı oturduk yedik.......sonra hemen bebelerimizi yıkadık yani kırkladık
suyumuza çivi attık ,şeker,tuz,altın ,ve gümüş sonr bi ayeltelkürsü felak ,nas,fatiha okuduk bebekleri kırkladık tabi biraz hızlı oldu .....

suya attıklarımızın anlamı çivi:çivi gibi olsunlar diye
şeker .şeker gibi olsunlar diye
tuz kokmasınlar diye
gümüş şanlı olsunlar diye
altın değerli olsunlar diye

eltime gittik oda pamuk,yumurta ,un şeker birde hediyelerimiz verdi....

kırklandıkda geldikkkkk..............

selam kizlarrr a.s.

bugun bizde dişari ciktik cok sukurrrr :lepi:

sabah kayinvalidemler kahvaltiya geldi..ondan sonra babasiyla kizimizi aldik..alişveriş merkezine gittik..ordan annemlere gittik..ananemle dedem sehirdişindalardi,görmemişlerdi ayse serrayi..gördüler cok sukur :1rolleyes: ordan dönüşte baska alişveriş merkezine gittik..8de geldik eve :)))

kizim hep uyudu..arabada,pusette,giderken gelirken :))) eve gelmeye yakin uyandi ancak :)) he tabi bide yemek saatlerinde :))) hepimizin pestili cikti..

ay gezmek ne güzel şeymiş be :) cok özlemişim valla..deli danalar gibi bi saga bi sola saldirdim resmen :)))) havada cok sicakti ya..cocuga ne giydircegimi sasirdim..neyse canim..isinsin havalar diye okadar mizmizlandik :) tam isindi şikayet etmeyelim dimi ama :)))

velhasil yorulduk ama keyfimiz yerine geldi cok sukur :))

maşaAllah subhanAllah canim cok tatli oglusun :) Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşaAllahhhh a.s.

canim yaaa :))) abartmiş cidden :))) merak etme canim düzene girer..her seferinde 1 saat emzirsek ne hale gelirdik düşünemiyorum :)))

korseyi 1 hafta-10gün sonra giymeye baslayabilirsin canim..yani benim doktorum öyle dedi :)) dikişlerin nasil bilmiyorum..sen doktoruna sor en iyisi markaya gelince benimki klasik korse..2 cesit aldim..bi tanesi kisa..altta citcitli cok kullanişli..özellikle wc için digeri şort gibi..onu daha giymedim..1 hafta sonra giymeye baslicam

hayirli olsun canim a.s. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşaAllahh a.s.

maşaAllah subhanAllahhhh :)

cok iyi yapmişsin canim..inşaAllah bu doktoru seversiniz ve iyi bi doktor cikar canim inşaAllah

ohhh bizim hatunla gazel hanimda gezmiş bugun iyi yaptiniz canim..hava gerçekten cok güzeldi..tam dişari cikma havasiydi

Allah Allahh..canim bi doktoruna daniş bence..

hadi hayirli olsun canim :) bütün adetleri sayende ögrendim valla :) bu kirklanmayi ilk kez duydum ben :)

Rabbim nice kirklar göstersin inşaAllahh sünnetlerini,askerliklerini,dügünlerini,cocuklarinida görürüz inşaAllah :)

ohh negüzel walla kırklandınızda bizde bi doğursakta kırklansak kendimize bakım yapsak ilk işim saçlarımı kestirip boyatmak olucak aynaya bakamaz oldum çillerim çıkııdelikafadulden çok çirkinleştim ya -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demek sende benim gibi daha fazla dayanamadın aldın kıznı saldın kendini sokaklara he bacım sırnaşık şey
valla dediğin gibi hava çok güzeldi ama ilk çıkış olduğu için bende şaşırdım e giydirem diye bi çok sıcak oluyodu çıkartıyordum sahilde rüzgar çıkıyordu tekrar giydiriyordum çok haşat oldu yaw :roflol: ama nasıl yorulduk gerçektende yaw bende özlemişim gezmeyii neyse yarında bi tur atarız artıkk alıştık nede olsa delikafaduldendelikafadulden

bebişin kaç haftalık canım

ohh maşAllah dirimcimm 40 ta bitti aklanıp paklandınız darısı bize ben hiç bilemem öyle kırklanma olaylarını falan yaw :uhm::uhm: pazar günü Allah kısmet ederse bende mevlüt yapacam pzt günüde bizim 40 bitiyor Allahın izniyle sositosositosositosositosositososito

ayy canım bizim kızların çoğuda saçlarını sarı yapacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende inş 40 tan sonra röflemi yapacam alkisalkisalkisalkisalkisalkis

cnm sen anlattıkça sanki ben yaşadım valla içim açıldı! çook iyi yapmışsın.bizim babamız istemio valla çıkma daha erken dio özendim yaaa
sen anne sütü veriyodun sadece dimi? nasıl durdumu? nerde emzirdin ben cıkarsam ögreniyim azıcık? gerçi senn kız pek bi uslu maş. aaramızda pek aglanmayan sensin takip ettigim kadarıyla annesini üzmüyo maş.

allah yardımcınız olsun valla bu sıcaklara iyiki kalmadım die dua ediom. hayırlısı olsun hakkınızda ama bukadarda takmamaya çalışın daada zorlaşır..
hem bebek gelince bu boş zamanlarınızı çok ararsınız valla keyfini çıkarınŞenizŞeniz

cnm muhakkak dr göster emzirmende bi sorun olmasın zaten emzirirkeen çoook fazla acı çekilio bide üstüne bu olursa cok daha sancılı geçer önlemini al yoksa bebişini mahrum edrrsin memeden..
cnm hayırlı olsun kırkınız. maş. 40 gün oldu he!!
annmede odediklerinden bitek şekeri atmaz ama onuda ben attıracam şeker gibi olsun kızım..

oooooooo herkesler gezmiş valla kıskandım
çok iyi yapmışsın bacım ayşe serramızdahava almış olmuş tabi en çok anasına yaramış maş. hakkaten ne sıcak ya bebegin jkaç kere üstünü degiştirdim ne giydirsem kkarar veremedim kısa kollu giydiriom üşür diom çıkarıom uzun kollu giydirdim terler dedim badi giydirdim yine rahat edemedim şimdi uzun kollu pijama giydirdim valla üşütürüm die çok korkuyorum ama üstünü örtmeyecem gece offfff!!!!!
nee zormuş beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…