2009 Mayıs Anneleri

knk yokk be canımm keşke dediğin gibi olsaydı ben sadece çok şükrediyorum Rabbim beterinden saklasın diye benim kzıda sürekli her emmeden sonra kusuyor doğduğundan beri 4 dr gezdirdim yarında başka bi dr a götüreceğimm (

bizim babada tam tersi bıraksam gece bile çıkaracak cnm çocuğu :)) ben sadece kendi sütümü veriyorum ama bugün dışarı çıktığımızda ne olur ne olmaz diye yanıma mama aldım azcık mızmızlandı mamayı verdim biraz yedi zaten fazla durmadık cnm dışarda ...

anladım cnm allah bterinden korusun valla kusması çokmuki agız dolusuysa önemli olabilirmiş ama çok degilse normalmiş bnmde kız ilk defa dün kustu ödüm koptu valla allah onlara sıhhat versinhiç bişi göz görmüyo bizde yrn 3.doktorumuza gidicez bnmkide hep ishal çok zor hep agrısı var ve kıvranıo..
ben mamada veriyorum çok agladıgı zaman.

yaw bende cok yorulmusum..beni birak boncukta sürekli uyudugu halde cok yorulmus :) emerken bile uyuyor cocuk :))

bebişin kaç haftalık canım

bu perşembe 1 aylik olcak canim :)

valla cok iyi geldi knkcim :) depresyonum kalmadi :roflol: ben hala 2 kat giydiriyorum valla..içine kisa kollu body ile alt,üstüne tulum..bebekler üşür derler..üstünede penye battaniye örttüm şimdi..ama bi yandan da acaba pişiyormu cocuk diye düşünüyorum :))

kıyamam ben ona yaa inşallah çabucak iyileşir
oh maşallah maşallah biz de görürüz inşallah o günleri
çok yürüme canım sen ayaklarına yazık geleceği zamanı bilir kuzucuklar bizimki de aşağı inmesi gerekirken daha çok yukarı çıkıyor doğmak istemiyor herhalde :)
canım ihmal etme bi druna danış sen
oy maşallah kız 40 oldu mu be oh oh oh biz daha bekliyoruz sen aldın yürüdün maşallah :) sağlıkla büyüsünler canım kiloları sağlıkları iyi mi annen gitti mi banyoyu tek başına mı yaptırdın kız
oy ne güzel ya:) delikafadulden ben de istiyooooooooooooooooommmmmmm

ay sorma ben de aynıyım ya geçecek mi bu şişlikler

GÜNAYDIN canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım.Bugün kızım 1 haftalık oldu büyüyor teyzeleri.Sarılığı devam ediyor hergün doktora götürüyoruz.hergün elinden kan alıyorlar ama çok güçlü bir kız hık demiyor.her 2 saatte mama ve sütle besliyorum.hala emmiyor ve sağarak biberonla veriyorum.Emzirmek için zorladığımda süt biberon gibi gelmediği için çıldırıp katılanıyor şu hastalığı atlatsın onunla dövüşerek emişçez.şimdide elimde sağma makinası var.Kendimi garip hissediyorum.
Bu arada sezeryan olanlar kaç gün sonra pansumanı açtınız ve banyo yaptınız.Bana yapıştırma dikiş atılmış daha görmedim pazar çıkart dedi dr ama çıkartmadım.Korkuyorum mikrop kapar diye.

oy kıyamam sarılıkmı oldu ama herdoğan bebk genelde oluyor canım merak etme geçmiş olsun

Canım aradığın ve ilgin için teşekkürler dediğini sağlık ocağına gidip yaptırcam kendim korktum.

maşallah yağız efeye annesi
gözün aydın canım Allah sağlık sıhat versin

maşallah tatlı kuzuna
doğrusun canım ama insan kıyamıyor işte
maşallah valla bende kuzumla gezmek istiyorum
hadi hayırlı uğurlu günler olsun.Maşallah kuzucuklarınada
oy oy oy maşallah sizede acısını çıkartın bunca ayın
Günaydınn canımhihoyyyt

oy kıyamam sarılıkmı oldu ama herdoğan bebk genelde oluyor canım merak etme geçmiş olsun
evet canım inşallah geçer.kan uyuşmazlığından olmuş bizimki kan grubumuz aynı olmadığı için çocuk savaşıyormuş
Ben yine gideyim kızıma sağdım sütümü uyandırıp vereyim

amin cnmmm bende işin içine girince öğrendim tubişciğim

valla kendime gelmeye başladım doğurun ve kuaföre koşunnnnnnndelikafadulden

darısı başınıza cicimmmmm valla annem sıkı sıkı tembihlediiii yaptık bizdee
bizde 30 mayıs gibi yapacaz annemde olacak benim mevlüdüm o yüzden annem evi bi temizlesin öle olacak

[k] {n} [k];6892944 .!.:
cnm hayırlı olsun kırkınız. maş. 40 gün oldu he!!
annmede odediklerinden bitek şekeri atmaz ama onuda ben attıracam şeker gibi olsun kızım..

at cnm att benim eşim kızdı yemek mi yapacaksın diye :lepi:
aslında bugün kırkgün birgün önceden yapılırmış öle yaptık bizdee

civcivim kuşummm senin bebeği söyledim annem dediki kardeşimde küçükken hep kusarmış annem beslermiş arkasından kusarmış öle çocuklar var dedi kusmuklu
yediğinin fazlasını atıyor dedi ....kilo alımında sorun yoksa senin kızda öle olabilir cnm

valla ben dışarda büyüttüm tosbişleri cnm kiloları yerinde en son geçen hafta p.tesi tartıldı kuzular 3300 gr ikiside ikiside 50 cm ler doktror iyi dedi yani
annem gitti cnm bugece kocişle kaldık oda birkere yemek işine yardım etti sonra kaçtı 4 saatim var işe gitmeye dedi yatak odasına yol aldı
kırk işinide kendimiz yaptık cnm ben yıkadım eşim su döktü
sonra bebelerden kalan su ile ben yıkandım biraz acele oldu misafir geldi bize ama yaptım
birde soğan bastık kapı eşiğinde sıkıntılarımı ezdim evimden dışarı acılar diye
bebeler yıkanınca annede yıkanınca anne bebeklerin odasına girince bebekleri havaya annenin başının üstüne kalacak şekilde olurmuş annesini hep saysın diye ....öle söylediler

tutkuncuğum benimde yapıştırma dikiş çıkar bende senin gibi düşündüm ama öle olmuyor hiçbişey olmadı korkma
sarılık içinde bir haftadır geçmediyse fototerapi yapsınlar cnm yaa eziyet sanda çocuğada fototerapide hemen düşüyor önemli olan birdaha çıkarmamak cerrahpaşada sarılığı 22 olan bir arkdaş 4 saat fototerapide bıraktı çocuğu 15 düşürmüşler yolladılar
bi konuş istersenn

kızlar günaydın ben kaçarım annem yok çocuklar uyuyor bende uyuyacam
kk ya girince 40 dk.gitti hemen uyuyam öptüm sizleri gelürüm yineeee

Tutkuncum biberonun emziği ile verme, wee nin silikon kaşıkları var ben sağdıktan sonra onlarla verdim bi süre, kağanda meme tutmamıştı, şimdi biberon memesine alıştırmadığım için kendi mememi tutmayı öğrendi, her sağmadan önce memeni sıcak su ile yıkayıp uç yap, iki işaret ve orta parmağınla sıkıp ucu gitmesin diye, tık ağzına, emmek istemeyecek başta,o zaman sağıp kaşıkla ver, benimki memeyi bu yöntemle 5. günde tuttu

Kızlar günaydın, gece sadece bi kaç saat uyudum, uykusuzluktan ölüyorum, kağancığımın gazı var, viyak viyak bağırdı gece yüzü kıpkırmızı oldu bağırdıkça, o bağırdıkça kötü oldum hatta bi ara çok canı yanıyo diye ağladım,ben uyurken hep annem ilgilendi , sonunda biraz pırtlatıp birazda mıçıp rahatladı yavrucum, ama ben uyur uyumaz kabus gördüm, saat başı kurulu saat gibi kalkıp nefes alıyomu diye kontrol ettim, bu annelik deli bişey kızlar, Rabbim herkese nasip etsin inş., şu banyo konusunu dr a sormayı unuttum ben yavs, her gün alkol ve batikonla pansuman yapıyoruz dikişlere,11 mayıs pzt günü doğum yapan fıstıklar, dr ne zaman banyo yapabilirsiniz dedi :uhm:

Son düzenleme:
Bide bu sabah göbüşümüz düştü, ama dün farkettikki biraz irin var üstünde, acile götürdük, dr geçecek pansumana devam dedi, şimdi ilk banyomuz için göbüşümüzün geçmesini bekliyoruz

Selam Kizlar,

Ne kadar cok okunacak sayfa var, imkani yok isin icinden cikamam. Malum bebisimle yalnizim ve birkac günde bir ancak girebiliyorum internete Dogum hikayemi yazayim diye geldim ama okumaya bir daldim, neredeyse 1 saat gecmis:) Zaman ne kadar mühim bir kavrammis...

Herkesler dogurmus bu arada, kesik kesikte olsa haberleri aldim. Tebrik ederim arkadaslarim...
Ve Pinar'cigim, sms'ini maalesef alamadim. Belki sorun benden, telefonum kapaliydi genellikle. Hastanenin telefonunu kullanabildim ancak...

Ve Annelik...Cok tedirginim, korkuyorum ama ayni zamanda icim icime sigmiyor, oglumu cok seviyorum. Resmini yüklemek isterim ama nereden yükleniyordu, hatirlamiyorum...

Melincim benim dr saat başı emzirmek en iyisi dedi, ama benimkini gece uyandırmak mümkün değil, narkozlu gibi uyuyo çocuk, soyuyorum, gıdıklıyorum, altını açıyorum tınlamıyo, sen kaç saatte bir emziriyosun cnm
Ferdacım Allah analı babalı büyütsün inş. , vatana millete hayırlı evlat olsun cnm
Bengicm,Fulyacım,AysCm, kızlar o şişlikler doğumdan önceki bi kaç günde acayip artmıştı bende, elimi açıp kapatırken acıyodu resmen, sağ ayağımı ayakkabı sıkmaya başlamıştı, ama doğumdan 1 gün sonra hepsi gitti, hatta doğumdan 1 gün önce çekilmiş bi resmim var yüzüm davul gibi şiş, ertesi gün kağanla çekildiğim resimlerde ise inmiş, sabredin kızlargeçecek çok yakında, içinizdeki minik el ayakların tadını çıkarın
Hülyacım, Tubacım, Birsencim kızlar ne güzel attaa yapmışınız, darısı başımıza, kırkımız çıkana kadar bizde evde takılırız ondan sonra bizde bi çıkıp bakınırız bakalım :)))Birsencim kırkınız hayırlı olsun
Sibelcim bende o korseden bi bakayım bakalım,sağol cnm
Semracım,Fulyacım inş. yakın zamanda sizde alacaksınız kucağınnıza cnm, iyi sabrettiniz valla, semracım o sivilce gibi şeyi ihmal etme, doğum sonrası zaten memeler yara oluyo,bebi memeyi tutmayabiliyo, bide onunla uğraşma cnm gösteriver dr a
Tubişim sağol cnm, bende bu hafta içinde bi korse edineyim takayım o zaman, ama terleme yapıp dikişleri açmaz dimi yaa, dr bana terledikçe pansumanını değiştir demiştide ordan aklımda kaldı

Cnm hoşgeldin, aynı durumdayız inan, ben yatmak zorundayken hiç geçmeyen zaman şimdi o kadar çabuk geçiyorki anlamıyorum,bende doğurup hemen doğum hikayemi yazacaktım sözde ama ne mümkün, hem uzun , hemde zaman yok,
Rabbim bebişini analı babalı büyütsün inş.
Resim yüklemek için imageshack diye bi site var, ordan resmini seçip upload diyosun, link 1 dekini kopyalayıp yazacağın yere yapıştırabilirsin cnm

Ay ne güzel kırkınız çıkmış darısı benim başıma az kaldı ama alkisalkisalkis haftaya pazartesi.

Bende hiç anlamam bakalım benimkini nasıl yapacaklar annemler.

Ohhhh oh gezin bakalım darısı başıma bende yarın 3 günlüğüne anneme gidicem sonunda doktor dışında biryerlere çıkmış olucam.

Canım bana ameliyat sonrasında bu geçirmez bir bandaj takmışlardı.Hastaneden çıkacağım gün onu çıkardılar.Pansuman yaptıktan sonrasında bir sprey sıktılar.Bu sprey sayesinde oraya kesinlikle su geçirmez dediler rahatlıkla banyo yapabilirsin sadece oraya lif gibi sert bişey sürme dediler.Bende eve gelince hemen banyo yaptım.

Iste bu da benim minik oglum.

Canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun.Çok tatlı maşallah.

Annelik hakikaten acayip bir duygu bir süre sonra o korkuların azalacak.Bende ilk günler ufacık bir ses çıkarsa bişey oldumu diye başında biterdim şimdi çıkardığı farklı seslerden ne yaptığını yanına gitmeden anlayabiliyorum.

burcu cnm çok sağol cnm
kıvılcım hayırlı evlat olsun demek bu paşa içeriyi çok sevdiii kocaa adam zatiiiiiii baksanaa

ben yedirdim altını temizleyecem veletlerinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…