knk yokk be canımm keşke dediğin gibi olsaydı ben sadece çok şükrediyorum Rabbim beterinden saklasın diyebenim kzıda sürekli her emmeden sonra kusuyor doğduğundan beri 4 dr gezdirdim yarında başka bi dr a götüreceğimm (
bizim babada tam tersi bıraksam gece bile çıkaracak cnm çocuğu :)) ben sadece kendi sütümü veriyorum ama bugün dışarı çıktığımızda ne olur ne olmaz diye yanıma mama aldım azcık mızmızlandı mamayı verdim biraz yedi zaten fazla durmadık cnm dışarda ...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demek sende benim gibi daha fazla dayanamadın aldın kıznı saldın kendini sokaklara he bacım sırnaşık şey
valla dediğin gibi hava çok güzeldi ama ilk çıkış olduğu için bende şaşırdım e giydirem diye bi çok sıcak oluyodu çıkartıyordum sahilde rüzgar çıkıyordu tekrar giydiriyordum çok haşat oldu yaw :roflol: ama nasıl yorulduk gerçektende yaw bende özlemişim gezmeyii neyse yarında bi tur atarız artıkk alıştık nede olsa delikafaduldendelikafadulden
bebişin kaç haftalık canım
[k] {n} [k];6892944 .!.:oooooooo herkesler gezmiş valla kıskandım
çok iyi yapmışsın bacım ayşe serramızdahava almış olmuş tabi en çok anasına yaramış maş. hakkaten ne sıcak ya bebegin jkaç kere üstünü degiştirdim ne giydirsem kkarar veremedim kısa kollu giydiriom üşür diom çıkarıom uzun kollu giydirdim terler dedim badi giydirdim yine rahat edemedim şimdi uzun kollu pijama giydirdim valla üşütürüm die çok korkuyorum ama üstünü örtmeyecem gece offfff!!!!!
nee zormuş beee
kıyamam ben ona yaa inşallah çabucak iyileşir[k] {n} [k];6886998 .!.:herkese slmlar kaç gündür bi bakııp çıkıyorum yazamadım,
TUTKUNCUM SİRİBRON BÖCEK bebekleriniz hayırlı olsun maş. onlara allha analı babalı büyütsün. tutkuncum inş. sarılıgı cabucak gecer tatlım sen üzme kendiniki sütün azalmasın süt olayı psikolojik valla.
bana gelince kızlar 2gündür kızıma mama veriyorum 2gün önce nerdeyse tüm gün agladı kuzum ve memedeydi olmayacak bu böyle dedim kalktım 60lık mama yaptım yedi ve durdu başaladı gülücükler falan allahım naısl aglıyorum bebegimi bilerek aç bırakıyorum die kızıyorum kendime!! günde 2 defa veriyorum biraz kilo alsın bide yrn başaka dra gidiyoruz bu 3.doktor valla inş. tutturucaz bunda!!
bakalım o isali için ne diyecek..
bu arada saglık ocagına gidip tekrar tpuk kanı vericez bi kan yetersiz kalmış bakamamışlar aradıkları zaan cok korktum ama hastalık falan degil dedi kız!
antibiyotik kullandı dedim bi kaç ün bekleyelim dedi çarş. gidicez. zaten hastanede topuk kanını alan bi erkekti ve kıyamadı kızıma agladıkça adam titredi anlamıştım dogru dürüst alamadıgını!! inş. bişe çıkmaz çünki hastalık sonnrası geri dönüyolar oraradn allah korusun.
hadi öp sizleri
oh maşallah maşallah biz de görürüz inşallah o günleriherkeze iyi pazarlar hanımlar !!
biz bugün ilk defa kızımla pazar kahvaltısına çıktık sahilde çok güzel kahvaltı ettik havada ağustos sıcağı gibiydi valla kızımda bende hep eve tıkanmıştık güneşte resmen yanlık ..yavrum güneşte gözlerini kırpa kırpa bi hal oldu kaydirigubbakcemile3 bol bol resim çektikk ilk pazar gezmemizde babamız hiç eve girmek istemiyordu ama ben daha fazla dışarda kalmaya cesaret edemedim çocuğa hava çarpar diye zamanla alışacaz artık ..sonra geldik alış verişe gittikk eve geldim hemen kendimi duşa attım ama çokk güzel ve yorucu geçti yafs
çok yürüme canım sen ayaklarına yazık geleceği zamanı bilir kuzucuklar bizimki de aşağı inmesi gerekirken daha çok yukarı çıkıyor doğmak istemiyor herhalde :)Maşallah canım çok tatlı Allah analı babalı büyütsün
Kızlar benim durumumda da bir değişiklik yok tel.hiç susmuyor ve öylesine yakınımı arıyamıyorum millet telaşlenıyorkaydirigubbakcemile3 dün okadar çok yürüdümki belki doğumbaşlar diye ama demekki zamanı var hayırlısı olsun
canım ihmal etme bi druna danış senKızlar size bişey sorucam benimsol göğsümde sivilce gibi kabarık bişey çıktı ve üstünde iğne başı gibi 3tane iltihap var ve bazen sızlıyor kötü bişey değildir dimi:uhm: sizin bölebişey başınıza geldimifisfisfis
oy maşallah kız 40 oldu mu be oh oh oh biz daha bekliyoruz sen aldın yürüdün maşallah :) sağlıkla büyüsünler canım kiloları sağlıkları iyi mi annen gitti mi banyoyu tek başına mı yaptırdın kızbisssssssssss geldik merhaba kızlarr
ayy çok hızlı geçiş yaptık bugüne malum gece iki bebe ile uğraştık kahvaltı yaptık allahtan eşim ben uyurken hazırlmaış kahvaltıyı oturduk yedik.......sonra hemen bebelerimizi yıkadık yani kırkladık
suyumuza çivi attık ,şeker,tuz,altın ,ve gümüş sonr bi ayeltelkürsü felak ,nas,fatiha okuduk bebekleri kırkladık tabi biraz hızlı oldu .....
suya attıklarımızın anlamı çivi:çivi gibi olsunlar diye
şeker .şeker gibi olsunlar diye
tuz kokmasınlar diye
gümüş şanlı olsunlar diye
altın değerli olsunlar diye
eltime gittik oda pamuk,yumurta ,un şeker birde hediyelerimiz verdi....
kırklandıkda geldikkkkk..............
oy ne güzel ya:) delikafadulden ben de istiyooooooooooooooooommmmmmmselam kizlarrr a.s.
bugun bizde dişari ciktik cok sukurrrr :lepi:
sabah kayinvalidemler kahvaltiya geldi..ondan sonra babasiyla kizimizi aldik..alişveriş merkezine gittik..ordan annemlere gittik..ananemle dedem sehirdişindalardi,görmemişlerdi ayse serrayi..gördüler cok sukur :1rolleyes: ordan dönüşte baska alişveriş merkezine gittik..8de geldik eve :)))
kizim hep uyudu..arabada,pusette,giderken gelirken :))) eve gelmeye yakin uyandi ancak :)) he tabi bide yemek saatlerinde :))) hepimizin pestili cikti..
ay gezmek ne güzel şeymiş be :) cok özlemişim valla..deli danalar gibi bi saga bi sola saldirdim resmen :)))) havada cok sicakti ya..cocuga ne giydircegimi sasirdim..neyse canim..isinsin havalar diye okadar mizmizlandik :) tam isindi şikayet etmeyelim dimi ama :)))
velhasil yorulduk ama keyfimiz yerine geldi cok sukur :))
doğum yapan yeni annişler gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı; darısı bizim başımıza tezzz zamanda .. yoksa ben doğuramadan bu şişlikler yüzünden patlayacağım balon gibi.. uyku muyku hak getire her yerlerim sızlıyooo ,kendimi tanıyomıyorum artık bülent ersoy gibi gibi şişti yüzüm gözüm be..
GÜNAYDIN canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım.Bugün kızım 1 haftalık oldu büyüyor teyzeleri.Sarılığı devam ediyor hergün doktora götürüyoruz.hergün elinden kan alıyorlar ama çok güçlü bir kız hık demiyor.her 2 saatte mama ve sütle besliyorum.hala emmiyor ve sağarak biberonla veriyorum.Emzirmek için zorladığımda süt biberon gibi gelmediği için çıldırıp katılanıyor şu hastalığı atlatsın onunla dövüşerek emişçez.şimdide elimde sağma makinası var.Kendimi garip hissediyorum.
Bu arada sezeryan olanlar kaç gün sonra pansumanı açtınız ve banyo yaptınız.Bana yapıştırma dikiş atılmış daha görmedim pazar çıkart dedi dr ama çıkartmadım.Korkuyorum mikrop kapar diye.
Canım aradığın ve ilgin için teşekkürler dediğini sağlık ocağına gidip yaptırcam kendim korktum.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım .. inşallah sarılığı çabuk iyileşir küçük prensesin .. anne 0 kan grubundansa bebeklerin sarılığa yakalanma olasılığı diğerlerine göre daha fazlaymış , senn kan grubun neydi ?
meme başı için şırınganın iğnesni çıkartıp lastik kısmını mem ucuna dayayıp biraz çekince çıkıyormuş .. bir de bizim 2009 temmuz ane adayları topikinden eyetekiner arkadaşın yazdığı mesajlardan brinde görmüştüm chico ve aventin meme başı çıkarıcı ( sanırım vakum yöntemiyle ) ürününün , açıklamalı resimlerylei eklemişti mesajına .. eğer mem ucu alıp takarsan ( aradaşım öyle yaptı malesef , hoş ben de ne olur ne olmaz diye aldım ya ) bebek zorlanıyor ve strese giriyor , sonra anne memesini de unutuyor ve mecburen biberon mamasına dönülüyor ..
maşallah yağız efeye annesikıslaarrr slm....bis de geldık oğluşla ...bı rahat kalamıorum gıremıorum foruma...
oğluş bırakmıor benii.....bıraz duzene gırelım inşallah gelcez...
bakın sıze oğluşum..mayısın ıkıncı YAĞIZI.....adımız YAĞIZ EFE OLDU TEYZOŞLARI....maşallah deyın oldumu
gözün aydın canım Allah sağlık sıhat versinkızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli?Geçmişi okuyamadım hiç zamanım olmadı,Perşembe günü saat 14:10 da sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim.12 saat sancı çektikten sonra bebeğin ters pozisyonundan dolayı acil sezeryana girdim.Neyseki şimdi iyiyiz.Biraz sancılarımız var o kadar!Dağhan 3550 gram 51 cm doğdu,çok tatlı en kısa sürede sizlerle resimlerini paylaşıcam.Görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.Doğum yapan arkadaşlar varsa hepinizin yavrularını Allah bağışlasın..
maşallah tatlı kuzuna
doğrusun canım ama insan kıyamıyor işte[k] {n} [k];6886998 .!.:herkese slmlar kaç gündür bi bakııp çıkıyorum yazamadım,
TUTKUNCUM SİRİBRON BÖCEK bebekleriniz hayırlı olsun maş. onlara allha analı babalı büyütsün. tutkuncum inş. sarılıgı cabucak gecer tatlım sen üzme kendiniki sütün azalmasın süt olayı psikolojik valla.
bana gelince kızlar 2gündür kızıma mama veriyorum 2gün önce nerdeyse tüm gün agladı kuzum ve memedeydi olmayacak bu böyle dedim kalktım 60lık mama yaptım yedi ve durdu başaladı gülücükler falan allahım naısl aglıyorum bebegimi bilerek aç bırakıyorum die kızıyorum kendime!! günde 2 defa veriyorum biraz kilo alsın bide yrn başaka dra gidiyoruz bu 3.doktor valla inş. tutturucaz bunda!!
bakalım o isali için ne diyecek..
bu arada saglık ocagına gidip tekrar tpuk kanı vericez bi kan yetersiz kalmış bakamamışlar aradıkları zaan cok korktum ama hastalık falan degil dedi kız!
antibiyotik kullandı dedim bi kaç ün bekleyelim dedi çarş. gidicez. zaten hastanede topuk kanını alan bi erkekti ve kıyamadı kızıma agladıkça adam titredi anlamıştım dogru dürüst alamadıgını!! inş. bişe çıkmaz çünki hastalık sonnrası geri dönüyolar oraradn allah korusun.
hadi öp sizleri
maşallah valla bende kuzumla gezmek istiyorumherkeze iyi pazarlar hanımlar !!
biz bugün ilk defa kızımla pazar kahvaltısına çıktık sahilde çok güzel kahvaltı ettik havada ağustos sıcağı gibiydi valla kızımda bende hep eve tıkanmıştık güneşte resmen yanlık ..yavrum güneşte gözlerini kırpa kırpa bi hal oldu kaydirigubbakcemile3 bol bol resim çektikk ilk pazar gezmemizde babamız hiç eve girmek istemiyordu ama ben daha fazla dışarda kalmaya cesaret edemedim çocuğa hava çarpar diye zamanla alışacaz artık ..sonra geldik alış verişe gittikk eve geldim hemen kendimi duşa attım ama çokk güzel ve yorucu geçti yafs
hadi hayırlı uğurlu günler olsun.Maşallah kuzucuklarınadabisssssssssss geldik merhaba kızlarr
ayy çok hızlı geçiş yaptık bugüne malum gece iki bebe ile uğraştık kahvaltı yaptık allahtan eşim ben uyurken hazırlmaış kahvaltıyı oturduk yedik.......sonra hemen bebelerimizi yıkadık yani kırkladık
suyumuza çivi attık ,şeker,tuz,altın ,ve gümüş sonr bi ayeltelkürsü felak ,nas,fatiha okuduk bebekleri kırkladık tabi biraz hızlı oldu .....
tuz kokmasınlar diye
oy oy oy maşallah sizede acısını çıkartın bunca ayınselam kizlarrr a.s.
sabah kayinvalidemler kahvaltiya geldi..ondan sonra babasiyla kizimizi aldik..alişveriş merkezine gittik..ordan annemlere gittik..ananemle dedem sehirdişindalardi,görmemişlerdi ayse serrayi..gördüler cok sukur :1rolleyes: ordan dönüşte baska alişveriş merkezine gittik..8de geldik eve :)))
kizim hep uyudu..arabada,pusette,giderken gelirken :))) eve gelmeye yakin uyandi ancak :)) he tabi bide yemek saatlerinde :))) hepimizin pestili cikti..
ay gezmek ne güzel şeymiş be :) cok özlemişim valla..deli danalar gibi bi saga bi sola saldirdim resmen :)))) havada cok sicakti ya..cocuga ne giydircegimi sasirdim..neyse canim..isinsin havalar diye okadar mizmizlandik :) tam isindi şikayet etmeyelim dimi ama :)))
Günaydınn canımhihoyyyt
evet canım inşallah geçer.kan uyuşmazlığından olmuş bizimki kan grubumuz aynı olmadığı için çocuk savaşıyormuşoy kıyamam sarılıkmı oldu ama herdoğan bebk genelde oluyor canım merak etme geçmiş olsun
hadi hayirli olsun canim :) bütün adetleri sayende ögrendim valla :) bu kirklanmayi ilk kez duydum ben :)
Rabbim nice kirklar göstersin inşaAllahhsünnetlerini,askerliklerini,dügünlerini,cocuklarinida görürüz inşaAllah :)
ohh negüzel walla kırklandınızda bizde bi doğursakta kırklansak kendimize bakım yapsak ilk işim saçlarımı kestirip boyatmak olucak aynaya bakamaz oldum çillerim çıkııdelikafadulden çok çirkinleştim ya -tatlicadiarzu-
darısı başınıza cicimmmmm valla annem sıkı sıkı tembihlediiii yaptık bizdeeohh maşAllah dirimcimm 40 ta bitti aklanıp paklandınız darısı bize ben hiç bilemem öyle kırklanma olaylarını falan yaw :uhm::uhm: pazar günü Allah kısmet ederse bende mevlüt yapacam pzt günüde bizim 40 bitiyor Allahın izniyle sositosositosositosositosositososito
[k] {n} [k];6892944 .!.:cnm hayırlı olsun kırkınız. maş. 40 gün oldu he!!
annmede odediklerinden bitek şekeri atmaz ama onuda ben attıracam şeker gibi olsun kızım..
civcivim kuşummm senin bebeği söyledim annem dediki kardeşimde küçükken hep kusarmış annem beslermiş arkasından kusarmış öle çocuklar var dedi kusmukluknk yokk be canımm keşke dediğin gibi olsaydı ben sadece çok şükrediyorum Rabbim beterinden saklasın diyebenim kzıda sürekli her emmeden sonra kusuyor doğduğundan beri 4 dr gezdirdim yarında başka bi dr a götüreceğimm (
bizim babada tam tersi bıraksam gece bile çıkaracak cnm çocuğu :)) ben sadece kendi sütümü veriyorum ama bugün dışarı çıktığımızda ne olur ne olmaz diye yanıma mama aldım azcık mızmızlandı mamayı verdim biraz yedi zaten fazla durmadık cnm dışarda ...
oy maşallah kız 40 oldu mu be oh oh oh biz daha bekliyoruz sen aldın yürüdün maşallah :) sağlıkla büyüsünler canım kiloları sağlıkları iyi mi annen gitti mi banyoyu tek başına mı yaptırdın kız
tutkuncuğum benimde yapıştırma dikiş çıkar bende senin gibi düşündüm ama öle olmuyor hiçbişey olmadı korkmaGÜNAYDIN canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım.Bugün kızım 1 haftalık oldu büyüyor teyzeleri.Sarılığı devam ediyor hergün doktora götürüyoruz.hergün elinden kan alıyorlar ama çok güçlü bir kız hık demiyor.her 2 saatte mama ve sütle besliyorum.hala emmiyor ve sağarak biberonla veriyorum.Emzirmek için zorladığımda süt biberon gibi gelmediği için çıldırıp katılanıyor şu hastalığı atlatsın onunla dövüşerek emişçez.şimdide elimde sağma makinası var.Kendimi garip hissediyorum.
Bu arada sezeryan olanlar kaç gün sonra pansumanı açtınız ve banyo yaptınız.Bana yapıştırma dikiş atılmış daha görmedim pazar çıkart dedi dr ama çıkartmadım.Korkuyorum mikrop kapar diye.
GÜNAYDIN canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım.Bugün kızım 1 haftalık oldu büyüyor teyzeleri.Sarılığı devam ediyor hergün doktora götürüyoruz.hergün elinden kan alıyorlar ama çok güçlü bir kız hık demiyor.her 2 saatte mama ve sütle besliyorum.hala emmiyor ve sağarak biberonla veriyorum.Emzirmek için zorladığımda süt biberon gibi gelmediği için çıldırıp katılanıyor şu hastalığı atlatsın onunla dövüşerek emişçez.şimdide elimde sağma makinası var.Kendimi garip hissediyorum.
Selam Kizlar,
Ne kadar cok okunacak sayfa var, imkani yok isin icinden cikamam. Malum bebisimle yalnizim ve birkac günde bir ancak girebiliyorum interneteDogum hikayemi yazayim diye geldim ama okumaya bir daldim, neredeyse 1 saat gecmis:) Zaman ne kadar mühim bir kavrammis...
Herkesler dogurmus bu arada, kesik kesikte olsa haberleri aldim. Tebrik ederim arkadaslarim...
Ve Pinar'cigim, sms'ini maalesef alamadim. Belki sorun benden, telefonum kapaliydi genellikle. Hastanenin telefonunu kullanabildim ancak...
Ve Annelik...Cok tedirginim, korkuyorum ama ayni zamanda icim icime sigmiyor, oglumu cok seviyorum. Resmini yüklemek isterim ama nereden yükleniyordu, hatirlamiyorum...
bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
tuz kokmasınlar diye
selam kizlarrr a.s.
Selam Kizlar,
Ne kadar cok okunacak sayfa var, imkani yok isin icinden cikamam. Malum bebisimle yalnizim ve birkac günde bir ancak girebiliyorum interneteDogum hikayemi yazayim diye geldim ama okumaya bir daldim, neredeyse 1 saat gecmis:) Zaman ne kadar mühim bir kavrammis...
Herkesler dogurmus bu arada, kesik kesikte olsa haberleri aldim. Tebrik ederim arkadaslarim...
Ve Pinar'cigim, sms'ini maalesef alamadim. Belki sorun benden, telefonum kapaliydi genellikle. Hastanenin telefonunu kullanabildim ancak...
Ve Annelik...Cok tedirginim, korkuyorum ama ayni zamanda icim icime sigmiyor, oglumu cok seviyorum. Resmini yüklemek isterim ama nereden yükleniyordu, hatirlamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?