2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydııııınnn

KIVILCIM bebişin çok şeker maşallah allah analı babalı büyütsün hayırlı ömür versin

ya benim bu kıza bişe oldu sürekli mıkır mıkır ediyo ağlamıyoda gazını da çıkaramıyorum ay bunlarda kaka bile sorun yafsss

kızz esen bizim alide hep mıkır mıkır hatta eşim gece konuşur babası gibi konuşuyor diyorum
ikisininde altını temizledim ali efendi üstüne işedi şimdi yatağımı toplayacam
kahvaltı edecem

kızlar bişe sorucam ben korse alıcam 27 tl fiyatı sizce nasıl pahalı mı piyasadan pek haberim yok dizden bele kadar olan korselerden şu tv de çıkan var ya ondan işte:uhm:

kızz esen bizim alide hep mıkır mıkır hatta eşim gece konuşur babası gibi konuşuyor diyorum
ikisininde altını temizledim ali efendi üstüne işedi şimdi yatağımı toplayacam
kahvaltı edecem

benmki de uyutmuyor yaw
afiyet olsun canım bende şimdi yaptım korselere bakıyordum kilolar yerleşmeden halletmek istiyorum

kızlar eşim işten izin alabilirse dr. gidicez şu göğsümdeki sivilceyi göstereceğim, sancı faln gene yok bakalım dr. ne diyecek

kızlar bişe sorucam ben korse alıcam 27 tl fiyatı sizce nasıl pahalı mı piyasadan pek haberim yok dizden bele kadar olan korselerden şu tv de çıkan var ya ondan işte:uhm:

canım ben hiç fiyatlarını bilmiyorum nerden alıcaksın canım? bende almak istiyorum bu kiloları başka türlü toparlaymamkaydirigubbakcemile3

kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok

canım ben hiç fiyatlarını bilmiyorum nerden alıcaksın canım? bende almak istiyorum bu kiloları başka türlü toparlaymamkaydirigubbakcemile3
şu tv de reklamları olanlardan alıcam slim n lift tanesi 27 tl 2 tanesi 40 tl alsam mı acaba diye düşüüyorum en az bir beden inceltiyormuş
tavsiyeleriniz neler kızlar?? gece 12 den sonra yemek içmek yok değil mi

canım hakkında hayırlısı olsun
öncelikle kendini psikolojik olarak hazırla hemen iyileşeceğim dediğinde cidden öyle oluyor
önceden kayısı hoşafı iç ve bugün bol bol gezzz:))

ayy evet o yuzden sizden destek bekliyorum cnm benim.hep normali bekledim ya..sağolasın cnm

kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok

canım hayırlısı buymuş demekki bozma moralinisağlıklı dünyaya gelsinde sezeryan ol napalım canım bakalım bana ne diyecek dr
:uhm:

reklamlarda çok güzel gözüküyor inşallah dedikleri gibidir canım

evi süpürecem ,silecem ,çocukların ütüsü var ,ali şimdi uyanır mama verecem

ama ömer göğüsümde uyuyor yerine koyunca mızlıyor öptümn siziiiii gelecemm

kayısı kompostosunu ameliyattan cıkınca hemen mi içtiniz kızlar
ayy ne paniğim yaa:))

yok hemen değil yani ben hemen içmedim bi kaç saat sonra içtim
bi de benim gazım çıktı ama tuvalete hemen çıkamadım bitkisel bir ilaç var onu içtim bir günde 3 defa çıktım çok rahattı

cnm arada bir kusması gayet normal telaş etme normalde zaten bütün çocuklar ara ara kusar ama benimki her emmeden sonra kustuğu için tedirginim birde sürekli üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum 30 tane mendili var inan bazen yetişmiyor :1no2: seninkininde Allah şifasını versin inş..tez zamanda gecer umarım ishali iyi bi dr bulmak gerçekten çokk zor cnm yaa bimizde 4.dr oldu :1no2::1no2:y7

demekki bu cadılar uyumadıklarında gezdirmek lazım bacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnm allah şifasını versin inş....ben dikişlerime 3 gün pansuman yaptım 3 den sonra çıkardım dr yıkanabilirsin demişti Şeniz

cnm evet annenin sölediği doğru dr da bugun öyle dedi kilo alıyorsa fazlasını kusuyor diyor ee bu cocuk butun emdiğini çıkartıyor yaw midesine ne gidiyor anlamıyorum sürekli kusmasıda sinirlerimi bozuyor yaa çokk zor bişi :1no2::1no2:

sende artık yanlızsın demek Allah kolaylık versin valla cnm biz bi taneyle zor baş ediyoz senin haline düşünemiyorum bile :bbo::bbo::bbo:

cnm yukardada yazdım ben 3 . gün banyo yaptım ...o gaz olayı gerçekten kötü oluyor o ıkındıkça benimde içim eriyor yaw Allah şifasını versinn..ben gaz ilacını kestim valla çocuk ilaç almayınca daha rahat çıkarıyor gazını

Iste bu da benim minik oglum.

canım Allah bağışlasın oğluşunu maşAllah

bugün benimkide bakacak korse kırkımız oldu ama giyecem diyete başlayacam olmayacak bölee

ben diyet yapamam da korse giymeye başlıycam ama fiyatları ne bilmiyorum sürekli giymiyeceğim bişeyede çok para vermiyim eşin alsın bakalım ne kadarmış

fulyaaaaaaaaaaaaa cnm hakkında hayırlıısı olsun şimdi okudum korkma tatlım miniğinle döneceksin

çok öptüm hayırlı doğum sağlıklı doğum olsun

tavsiyeleriniz neler kızlar?? gece 12 den sonra yemek içmek yok değil mi

cnm hakkında hayırlısı olsun allah sağlıcakla ikinizide kurtarsın inşallah ..

ben 12 den sonra hiç bişi yemedim ...komposto ilaç falanda almadım benim sezeryandan sonra ertasi gün lavman yapıldı ve rahat çıktım vc ye ondan sonrada zaten 3 gün sıvı içecekler ve prtibör çorba yediğim için hiç kabızlık sorunum olmadı

evi süpürecem ,silecem ,çocukların ütüsü var ,ali şimdi uyanır mama verecem

ama ömer göğüsümde uyuyor yerine koyunca mızlıyor öptümn siziiiii gelecemm

kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…