kızz esen bizim alide hep mıkır mıkır hatta eşim gece konuşur babası gibi konuşuyor diyorum
ikisininde altını temizledim ali efendi üstüne işedi şimdi yatağımı toplayacam
kahvaltı edecem
kızlar bişe sorucam ben korse alıcam 27 tl fiyatı sizce nasıl pahalı mı piyasadan pek haberim yok dizden bele kadar olan korselerden şu tv de çıkan var ya ondan işte:uhm:
şu tv de reklamları olanlardan alıcam slim n lift tanesi 27 tl 2 tanesi 40 tl alsam mı acaba diye düşüüyorum en az bir beden inceltiyormuşcanım ben hiç fiyatlarını bilmiyorum nerden alıcaksın canım? bende almak istiyorum bu kiloları başka türlü toparlaymamkaydirigubbakcemile3
tavsiyeleriniz neler kızlar?? gece 12 den sonra yemek içmek yok değil mi
şu tv de reklamları olanlardan alıcam slim n lift tanesi 27 tl 2 tanesi 40 tl alsam mı acaba diye düşüüyorum en az bir beden inceltiyormuş
canım hakkında hayırlısı olsun
öncelikle kendini psikolojik olarak hazırla hemen iyileşeceğim dediğinde cidden öyle oluyor
önceden kayısı hoşafı iç ve bugün bol bol gezzz:))
kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok
şu tv de reklamları olanlardan alıcam slim n lift tanesi 27 tl 2 tanesi 40 tl alsam mı acaba diye düşüüyorum en az bir beden inceltiyormuş
canım hakkında hayırlısı olsun
öncelikle kendini psikolojik olarak hazırla hemen iyileşeceğim dediğinde cidden öyle oluyor
önceden kayısı hoşafı iç ve bugün bol bol gezzz:))
kayısı kompostosunu ameliyattan cıkınca hemen mi içtiniz kızlar
ayy ne paniğim yaa:))
[k] {n} [k];6893096 .!.:anladım cnm allah bterinden korusun valla kusması çokmuki agız dolusuysa önemli olabilirmiş ama çok degilse normalmiş bnmde kız ilk defa dün kustu ödüm koptu valla allah onlara sıhhat versinhiç bişi göz görmüyo bizde yrn 3.doktorumuza gidicez bnmkide hep ishal çok zor hep agrısı var ve kıvranıo..
ben mamada veriyorum çok agladıgı zaman.
yaw bende cok yorulmusum..beni birak boncukta sürekli uyudugu halde cok yorulmus :) emerken bile uyuyor cocuk :))
bu perşembe 1 aylik olcak canim :)
valla cok iyi geldi knkcim :) depresyonum kalmadi :roflol: ben hala 2 kat giydiriyorum valla..içine kisa kollu body ile alt,üstüne tulum..bebekler üşür derler..üstünede penye battaniye örttüm şimdi..ama bi yandan da acaba pişiyormu cocuk diye düşünüyorum :))
kıyamam ben ona yaa inşallah çabucak iyileşir
oh maşallah maşallah biz de görürüz inşallah o günleri
çok yürüme canım sen ayaklarına yazık geleceği zamanı bilir kuzucuklar bizimki de aşağı inmesi gerekirken daha çok yukarı çıkıyor doğmak istemiyor herhalde :)
canım ihmal etme bi druna danış sen
oy maşallah kız 40 oldu mu be oh oh oh biz daha bekliyoruz sen aldın yürüdün maşallah :) sağlıkla büyüsünler canım kiloları sağlıkları iyi mi annen gitti mi banyoyu tek başına mı yaptırdın kız
oy ne güzel ya:) delikafadulden ben de istiyooooooooooooooooommmmmmm
ay sorma ben de aynıyım ya geçecek mi bu şişlikler
GÜNAYDIN canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım.Bugün kızım 1 haftalık oldu büyüyor teyzeleri.Sarılığı devam ediyor hergün doktora götürüyoruz.hergün elinden kan alıyorlar ama çok güçlü bir kız hık demiyor.her 2 saatte mama ve sütle besliyorum.hala emmiyor ve sağarak biberonla veriyorum.Emzirmek için zorladığımda süt biberon gibi gelmediği için çıldırıp katılanıyor şu hastalığı atlatsın onunla dövüşerek emişçez.şimdide elimde sağma makinası var.Kendimi garip hissediyorum.
Bu arada sezeryan olanlar kaç gün sonra pansumanı açtınız ve banyo yaptınız.Bana yapıştırma dikiş atılmış daha görmedim pazar çıkart dedi dr ama çıkartmadım.Korkuyorum mikrop kapar diye.
amin cnmmm bende işin içine girince öğrendim tubişciğim
valla kendime gelmeye başladım doğurun ve kuaföre koşunnnnnnndelikafadulden
darısı başınıza cicimmmmm valla annem sıkı sıkı tembihlediiii yaptık bizdee
bizde 30 mayıs gibi yapacaz annemde olacak benim mevlüdüm o yüzden annem evi bi temizlesin öle olacak
at cnm att benim eşim kızdı yemek mi yapacaksın diye :lepi:
aslında bugün kırkgün birgün önceden yapılırmış öle yaptık bizdee
civcivim kuşummm senin bebeği söyledim annem dediki kardeşimde küçükken hep kusarmış annem beslermiş arkasından kusarmış öle çocuklar var dedi kusmuklu
yediğinin fazlasını atıyor dedi ....kilo alımında sorun yoksa senin kızda öle olabilir cnm
valla ben dışarda büyüttüm tosbişleri cnm kiloları yerinde en son geçen hafta p.tesi tartıldı kuzular 3300 gr ikiside ikiside 50 cm ler doktror iyi dedi yani
annem gitti cnm bugece kocişle kaldık oda birkere yemek işine yardım etti sonra kaçtı 4 saatim var işe gitmeye dedi yatak odasına yol aldı
kırk işinide kendimiz yaptık cnm ben yıkadım eşim su döktü
sonra bebelerden kalan su ile ben yıkandım biraz acele oldu misafir geldi bize ama yaptım
birde soğan bastık kapı eşiğinde sıkıntılarımı ezdim evimden dışarı acılar diye
bebeler yıkanınca annede yıkanınca anne bebeklerin odasına girince bebekleri havaya annenin başının üstüne kalacak şekilde olurmuş annesini hep saysın diye ....öle söylediler
tutkuncuğum benimde yapıştırma dikiş çıkar bende senin gibi düşündüm ama öle olmuyor hiçbişey olmadı korkma
sarılık içinde bir haftadır geçmediyse fototerapi yapsınlar cnm yaa eziyet sanda çocuğada fototerapide hemen düşüyor önemli olan birdaha çıkarmamak cerrahpaşada sarılığı 22 olan bir arkdaş 4 saat fototerapide bıraktı çocuğu 15 düşürmüşler yolladılar
bi konuş istersenn
kızlar günaydın ben kaçarım annem yok çocuklar uyuyor bende uyuyacam
kk ya girince 40 dk.gitti hemen uyuyam öptüm sizleri gelürüm yineeee
Kızlar günaydın, gece sadece bi kaç saat uyudum, uykusuzluktan ölüyorum, kağancığımın gazı var, viyak viyak bağırdı gece yüzü kıpkırmızı oldu bağırdıkça, o bağırdıkça kötü oldum hatta bi ara çok canı yanıyo diye ağladım,ben uyurken hep annem ilgilendi , sonunda biraz pırtlatıp birazda mıçıp rahatladı yavrucum, ama ben uyur uyumaz kabus gördüm, saat başı kurulu saat gibi kalkıp nefes alıyomu diye kontrol ettim, bu annelik deli bişey kızlar, Rabbim herkese nasip etsin inş., şu banyo konusunu dr a sormayı unuttum ben yavs, her gün alkol ve batikonla pansuman yapıyoruz dikişlere,11 mayıs pzt günü doğum yapan fıstıklar, dr ne zaman banyo yapabilirsiniz dedi :uhm:
kayısı kompostosunu ameliyattan cıkınca hemen mi içtiniz kızlar
bugün benimkide bakacak korse kırkımız oldu ama giyecem diyete başlayacam olmayacak bölee
kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok
tavsiyeleriniz neler kızlar?? gece 12 den sonra yemek içmek yok değil mi
cnm hakkında hayırlısı olsun allah sağlıcakla ikinizide kurtarsın inşallah ..kayısı kompostosunu ameliyattan cıkınca hemen mi içtiniz kızlar
evi süpürecem ,silecem ,çocukların ütüsü var ,ali şimdi uyanır mama verecem
ama ömer göğüsümde uyuyor yerine koyunca mızlıyor öptümn siziiiii gelecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?