2009 Mayıs Anneleri

esencim bende hiç fiyatlara bakmadım ve korse kulalnmadım zaten yavaş yavaş pantolanlarımın içine giriyorum galibaa :)) sadece azcık göbek varr oda gider inş yakında :))

esencim bende hiç fiyatlara bakmadım ve korse kulalnmadım zaten yavaş yavaş pantolanlarımın içine giriyorum galibaa :)) sadece azcık göbek varr oda gider inş yakında :))

diyet falan yapıyormusun benimde göbeğim var ama sanırım ben basenden de aldım çünkü eteklerim zor oluyor önceden belimden düşerdii

canım biraz önce emdi şükür Allaha şimdi uyandırıp yine emzircem.

Ben uykusuzluğa alışık olduğum için rahatım sabaha kadar oturuyorum sabah 2 saat tamam yetiyor sonu ne olur bilemem.Bende hep kontroldeyim çocuğu psikopat edicem
o dediğin spreyden bizdede var adı ne seninkinin aynıysa sıkayım öyle duş alayım.
kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok
Canım hiç korkma ben esprilerle girdim mutlu çıktım yanımdaki kadın ağlayarak girdi ağlayarak çıktı rahat ol mutluluğuna kavuşuyorsun.öyle korkulcak bişey değil cesaret sadece
Herkes iyi sanırım PINAR yok geziyodur şimdi Defne de var oh ana kız.
Sibikom sen nasılsın Yağız delikanlı olmuş annesi.Bu arada alttaki resimden banada yaparmısın 11 Mayıs doğum tarihi Sütlü yumurtam Türkiz im

yok hemen değil yani ben hemen içmedim bi kaç saat sonra içtim
bi de benim gazım çıktı ama tuvalete hemen çıkamadım bitkisel bir ilaç var onu içtim bir günde 3 defa çıktım çok rahattı

adı ne cnm o bitkisel ilacın

öyle cnm hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

fulyaaaaaaaaaaaaa cnm hakkında hayırlıısı olsun şimdi okudum korkma tatlım miniğinle döneceksin

çok öptüm hayırlı doğum sağlıklı doğum olsun

amin kuzucuuuum inşallah..valla bu gidişle 1 yasına kadar tutarım ben cocuğu içerde diyorum ama:))))

sağolun kızlar...a.s.a.s.a.s.

kızlar bişe sorucam ben korse alıcam 27 tl fiyatı sizce nasıl pahalı mı piyasadan pek haberim yok dizden bele kadar olan korselerden şu tv de çıkan var ya ondan işte:uhm:

Esencim benimki dizden göğüs altına kadar alija markası 34 liraya aldım.

kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok

tavsiyeleriniz neler kızlar?? gece 12 den sonra yemek içmek yok değil mi

kayısı kompostosunu ameliyattan cıkınca hemen mi içtiniz kızlar
ayy ne paniğim yaa:))

Fulyacım hakkında hayırlısı olsun canım benim.8 saat öncesinden yemeği kesiyorsun suda yok.Ben kompostoyu ameliyat sonrasında anestezi olduğu için 6 saat bişey vermemişlerdi ondan sonra içtim posalı olduğu için hiçbişeye ihtiyacım kalmadı çok kolay gazımı çıkardım aynı günün akşamı tuvaletede çıktım bunlar çok önemli ne kadar kolay ve erken tuvalete çıkarsan o kadar iyi kolay toparlanıyorsun çünkü.Birde moralini yüksek tut tatlım ameliyata nasıl girersen öyle çıkıyorsun.Ne güzel bak yarın sabah saatlerinde kuzucuğun kollarında olacak bundan daha güzel bişey varmı.Sen sadece kavuşmanızı düşün tatlım.

Canım arkadaşım iyiyim çok şükür oğluşla uğraşıyorum onu uyuttuğum aralarda evin işlerini bitirdim paşamın ütülerini yaptım.Tekrar uyuyunca girebildim.
Ticker içinde resim lazım ama resimsiz istersen yapayım?

Spreyide hastaneden çıkarken doktor bir kere sıktı adını bilmiyorum canım yaaa :sm_confused:

merhaba kızlar, ben de mayıs annesiyim, işimden dolayı pek yazamadım ama sizleri sürekli takip ettim.doğum yapanlara sorum olacak, kısmetse çarşamba günü ben de sezeryana giriyorum. şimdi çantamı tekrar kontrol edeyim dedim. bebeğe ilk doğduğunda ne giydiriyorlar? tüm kıyafetlerini veriyor muyuz, ben bebeğin ilk giyeceklerini ayarlayayım dedim, karar veremedim.
Bir de hastaneden çıkarken göbeğinizde farkedilir küçülme oluyor mu ? Malum havalar çok ısındı, hamile kıyafetlerim kalın gelecek,

herkese merhaba fıstıklar nasılsınız bende bugün son eksikler tamamladım kayısı kompostamı hazırladım çok heyecanlıyım canım arkadaşlarım

fulyacım aynı gün geliyor bebişlerimiz hayırlısıyla :)) sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah tatlım

sibelcim nasılsın güzel kardeşim yağızımız nasıl

fulyacımmmmm canım allah kurtarsın inşallah.yarın doğuma giriyormuşun.hayırlısı olsun hakkında. sağlıkla bebeişini kucağına alırsın ayyy ne güzelll

canım sezeryandan sonra daha kolay wcye çıkmanı sağlıyor

hımm anladım canım. birde kızlar süt te hemen gelmiyor haberiniz olsun. ben normal yaptıım halde 3.gün geldi. sakın telaşlanmayın. biz 2-3 gün bebek tam doymadığı için az az mama verdik sizde doymazsa öyle yapın. çünkü doymadığı için sürekli ağlıyordu. şimdi sadece anne sütü alıyor.ve çok şükür doyuyur bebişim.

banu ve ceren coook sağolun kızlar.... :)))
evet tatlım aynı gün kısmetse:)
cnm ya nane sekeri neydi..öyle bir konusma gecmişti ama tam hatırlayamadım

fulyacımmmmm canım allah kurtarsın inşallah.yarın doğuma giriyormuşun.hayırlısı olsun hakkında. sağlıkla bebeişini kucağına alırsın ayyy ne güzelll

amin cnm inşallah.. bu zamana kadar ormal doğum için bekledik ama bebek girmedi kanala.yolu bulamadı benim şaşkın kızım:)))))))))

merhaba kızlar, ben de mayıs annesiyim, işimden dolayı pek yazamadım ama sizleri sürekli takip ettim.doğum yapanlara sorum olacak, kısmetse çarşamba günü ben de sezeryana giriyorum. şimdi çantamı tekrar kontrol edeyim dedim. bebeğe ilk doğduğunda ne giydiriyorlar? tüm kıyafetlerini veriyor muyuz, ben bebeğin ilk giyeceklerini ayarlayayım dedim, karar veremedim. Bir de hastaneden çıkarken göbeğinizde farkedilir küçülme oluyor mu ? Malum havalar çok ısındı, hamile kıyafetlerim kalın gelecek, ince kıyafetlerimde dar geliyor.

banu ve ceren coook sağolun kızlar.... :)))
evet tatlım aynı gün kısmetse:)
cnm ya nane sekeri neydi..öyle bir konusma gecmişti ama tam hatırlayamadım

nane şekeri sezeryandan sonra anestezi yüzünden boğazın gıcıklanabiliyor o zaman at ağzına bitane çok işe yarıyo bende yaradı vallaaa

hayırlı olsun canım inşallah kolay bir şekilde atlatırsın
ben bebeişe iki takım kıyafet koydum aslında 1 tanede yetermiş sen yinede iki koy
benim hemşire odamda geldi aldı içzıbın kısa kollu badi dış zıbın patikli alt pijama eldiven şapka çorap bizimki fenerbahçe forması giydi hemşireler ikinci gün yeter kıza benzesin deyip pembelerini giydirdiler o zaman da iç zıbın badi tulum eldiven şapka çorap giydirdiler hatta tulum giydirmek daha kolaylarına geldi

selam kizlar a.s.

fulyacimmmm canim hayirli olsunnnn :) bekledin ama olmadi :) hayirlisi sezeryanmiş demekki bugunun keyfini cikar :) mutlu gir mutlu cik :) yoksa benim gibi zirlaya zirlaya cikarsin he :)))) kompostoyu iç geceye kadar..zaten sezeryandan sonra ne verirlerse onu yiceksin kompostoyada bi süre sonra izin verirler zaten sezeryandan sonra bolbol yürü canim..ne kadar yürürsen okadar cabuk toplaniyorsun oyyy yarin bu saatlerde bebişin kollarinda olcakkkkk inşaAllahh :)

banucum tecrübeli annem :) yarin senin bebişte kucaginda olcak inşaAllahhhh :) yagmurumuza birde durumuz ekleniyor he :) ay hadi Allah yardimcin olsun canim :)

dualarimiz sizinle kizlar a.s.

hayirli olsun canim :) ilk dogdugunda içine body ve alt giydirdiler..üstünede tulum giydirdiler canim..cok fazla bişey getirmene gerek yok gercekten..ama her ihtimale karsi 2-3 takimin olsun yaninda

dogumdan sonra karnin sönüyor balon gibi canim :))) ne giyecegin kilo durumuna bagli..ince baharlik bişeyler giyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…