esencim bende hiç fiyatlara bakmadım ve korse kulalnmadım zaten yavaş yavaş pantolanlarımın içine giriyorum galibaa :)) sadece azcık göbek varroda gider inş yakında :))
canım biraz önce emdi şükür Allaha şimdi uyandırıp yine emzircem.Tutkuncum biberonun emziği ile verme, wee nin silikon kaşıkları var ben sağdıktan sonra onlarla verdim bi süre, kağanda meme tutmamıştı, şimdi biberon memesine alıştırmadığım için kendi mememi tutmayı öğrendi, her sağmadan önce memeni sıcak su ile yıkayıp uç yap, iki işaret ve orta parmağınla sıkıp ucu gitmesin diye, tık ağzına, emmek istemeyecek başta,o zaman sağıp kaşıkla ver, benimki memeyi bu yöntemle 5. günde tuttu
Ben uykusuzluğa alışık olduğum için rahatım sabaha kadar oturuyorum sabah 2 saat tamam yetiyor sonu ne olur bilemem.Bende hep kontroldeyim çocuğu psikopat edicemKızlar günaydın, gece sadece bi kaç saat uyudum, uykusuzluktan ölüyorum, kağancığımın gazı var, viyak viyak bağırdı gece yüzü kıpkırmızı oldu bağırdıkça, o bağırdıkça kötü oldum hatta bi ara çok canı yanıyo diye ağladım,ben uyurken hep annem ilgilendi , sonunda biraz pırtlatıp birazda mıçıp rahatladı yavrucum, ama ben uyur uyumaz kabus gördüm, saat başı kurulu saat gibi kalkıp nefes alıyomu diye kontrol ettim, bu annelik deli bişey kızlar, Rabbim herkese nasip etsin inş., şu banyo konusunu dr a sormayı unuttum ben yavs, her gün alkol ve batikonla pansuman yapıyoruz dikişlere,11 mayıs pzt günü doğum yapan fıstıklar, dr ne zaman banyo yapabilirsiniz dedi :uhm:
o dediğin spreyden bizdede var adı ne seninkinin aynıysa sıkayım öyle duş alayım.Ay ne güzel kırkınız çıkmış darısı benim başıma az kaldı ama alkisalkisalkis haftaya pazartesi.
Bende hiç anlamam bakalım benimkini nasıl yapacaklar annemler.
Ohhhh oh gezin bakalım darısı başıma bende yarın 3 günlüğüne anneme gidicem sonunda doktor dışında biryerlere çıkmış olucam.
Canım bana ameliyat sonrasında bu geçirmez bir bandaj takmışlardı.Hastaneden çıkacağım gün onu çıkardılar.Pansuman yaptıktan sonrasında bir sprey sıktılar.Bu sprey sayesinde oraya kesinlikle su geçirmez dediler rahatlıkla banyo yapabilirsin sadece oraya lif gibi sert bişey sürme dediler.Bende eve gelince hemen banyo yaptım.
Canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun.Çok tatlı maşallah.
Annelik hakikaten acayip bir duygu bir süre sonra o korkuların azalacak.Bende ilk günler ufacık bir ses çıkarsa bişey oldumu diye başında biterdim şimdi çıkardığı farklı seslerden ne yaptığını yanına gitmeden anlayabiliyorum.
Canım hiç korkma ben esprilerle girdim mutlu çıktım yanımdaki kadın ağlayarak girdi ağlayarak çıktı rahat ol mutluluğuna kavuşuyorsun.öyle korkulcak bişey değil cesaret sadecekızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok
yok hemen değil yani ben hemen içmedim bi kaç saat sonra içtim
bi de benim gazım çıktı ama tuvalete hemen çıkamadım bitkisel bir ilaç var onu içtim bir günde 3 defa çıktım çok rahattı
canım hayırlısı buymuş demekki bozma moralinisağlıklı dünyaya gelsinde sezeryan ol napalım canım bakalım bana ne diyecek dr
:uhm:
reklamlarda çok güzel gözüküyor inşallah dedikleri gibidir canım
fulyaaaaaaaaaaaaa cnm hakkında hayırlıısı olsun şimdi okudum korkma tatlım miniğinle döneceksin
çok öptüm hayırlı doğum sağlıklı doğum olsun
cnm hakkında hayırlısı olsun allah sağlıcakla ikinizide kurtarsın inşallah ..
ben 12 den sonra hiç bişi yemedim ...komposto ilaç falanda almadım benim sezeryandan sonra ertasi gün lavman yapıldı ve rahat çıktım vc ye ondan sonrada zaten 3 gün sıvı içecekler ve prtibör çorba yediğim için hiç kabızlık sorunum olmadı
sağol tatlımmm
kolay gelsin cnm
canım biraz önce emdi şükür Allaha şimdi uyandırıp yine emzircem.
Ben uykusuzluğa alışık olduğum için rahatım sabaha kadar oturuyorum sabah 2 saat tamam yetiyor sonu ne olur bilemem.Bende hep kontroldeyim çocuğu psikopat edicem
o dediğin spreyden bizdede var adı ne seninkinin aynıysa sıkayım öyle duş alayım.
Canım hiç korkma ben esprilerle girdim mutlu çıktım yanımdaki kadın ağlayarak girdi ağlayarak çıktı rahat ol mutluluğuna kavuşuyorsun.öyle korkulcak bişey değil cesaret sadece
Herkes iyi sanırım PINAR yok geziyodur şimdi Defne de var oh ana kız.
Sibikom sen nasılsın Yağız delikanlı olmuş annesi.Bu arada alttaki resimden banada yaparmısın 11 Mayıs doğum tarihi Sütlü yumurtam Türkiz im
kızlar bişe sorucam ben korse alıcam 27 tl fiyatı sizce nasıl pahalı mı piyasadan pek haberim yok dizden bele kadar olan korselerden şu tv de çıkan var ya ondan işte:uhm:
kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok
tavsiyeleriniz neler kızlar?? gece 12 den sonra yemek içmek yok değil mi
kayısı kompostosunu ameliyattan cıkınca hemen mi içtiniz kızlar
ayy ne paniğim yaa:))
canım biraz önce emdi şükür Allaha şimdi uyandırıp yine emzircem.
Ben uykusuzluğa alışık olduğum için rahatım sabaha kadar oturuyorum sabah 2 saat tamam yetiyor sonu ne olur bilemem.Bende hep kontroldeyim çocuğu psikopat edicem
o dediğin spreyden bizdede var adı ne seninkinin aynıysa sıkayım öyle duş alayım.
Canım hiç korkma ben esprilerle girdim mutlu çıktım yanımdaki kadın ağlayarak girdi ağlayarak çıktı rahat ol mutluluğuna kavuşuyorsun.öyle korkulcak bişey değil cesaret sadece
Herkes iyi sanırım PINAR yok geziyodur şimdi Defne de var oh ana kız.
Sibikom sen nasılsın Yağız delikanlı olmuş annesi.Bu arada alttaki resimden banada yaparmısın 11 Mayıs doğum tarihi Sütlü yumurtam Türkiz im
kaysı kompostosu ne olacakmış canım?
canım sezeryandan sonra daha kolay wcye çıkmanı sağlıyor
fulyacımmmmm canım allah kurtarsın inşallah.yarın doğuma giriyormuşun.hayırlısı olsun hakkında. sağlıkla bebeişini kucağına alırsın ayyy ne güzelll
banu ve ceren coook sağolun kızlar.... :)))
evet tatlım aynı gün kısmetse:)
cnm ya nane sekeri neydi..öyle bir konusma gecmişti ama tam hatırlayamadım
merhaba kızlar, ben de mayıs annesiyim, işimden dolayı pek yazamadım ama sizleri sürekli takip ettim.doğum yapanlara sorum olacak, kısmetse çarşamba günü ben de sezeryana giriyorum. şimdi çantamı tekrar kontrol edeyim dedim. bebeğe ilk doğduğunda ne giydiriyorlar? tüm kıyafetlerini veriyor muyuz, ben bebeğin ilk giyeceklerini ayarlayayım dedim, karar veremedim.
Bir de hastaneden çıkarken göbeğinizde farkedilir küçülme oluyor mu ? Malum havalar çok ısındı, hamile kıyafetlerim kalın gelecek,
merhaba kızlar, ben de mayıs annesiyim, işimden dolayı pek yazamadım ama sizleri sürekli takip ettim.doğum yapanlara sorum olacak, kısmetse çarşamba günü ben de sezeryana giriyorum. şimdi çantamı tekrar kontrol edeyim dedim. bebeğe ilk doğduğunda ne giydiriyorlar? tüm kıyafetlerini veriyor muyuz, ben bebeğin ilk giyeceklerini ayarlayayım dedim, karar veremedim. Bir de hastaneden çıkarken göbeğinizde farkedilir küçülme oluyor mu ? Malum havalar çok ısındı, hamile kıyafetlerim kalın gelecek, ince kıyafetlerimde dar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?