selam kizlar a.s.
fulyacimmmm canim hayirli olsunnnn :) bekledin ama olmadi :) hayirlisi sezeryanmiş demekkibugunun keyfini cikar :) mutlu gir mutlu cik :) yoksa benim gibi zirlaya zirlaya cikarsin he :)))) kompostoyu iç geceye kadar..zaten sezeryandan sonra ne verirlerse onu yiceksin kompostoyada bi süre sonra izin verirler zaten sezeryandan sonra bolbol yürü canim..ne kadar yürürsen okadar cabuk toplaniyorsun oyyy yarin bu saatlerde bebişin kollarinda olcakkkkk inşaAllahh :)
banucum tecrübeli annem :) yarin senin bebişte kucaginda olcak inşaAllahhhh :) yagmurumuza birde durumuz ekleniyor he :) ay hadi Allah yardimcin olsun canim :)
dualarimiz sizinle kizlar a.s.
herkese merhaba fıstıklar nasılsınız bende bugün son eksikler tamamladım kayısı kompostamı hazırladım çok heyecanlıyım canım arkadaşlarım
fulyacım aynı gün geliyor bebişlerimiz hayırlısıyla :)) sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah tatlım
sibelcim nasılsın güzel kardeşim yağızımız nasıl
fulya hayırlı doğumlar.. nihayetinde kavuşacaksın bebişine...
maşallah barekallah çok şirin Allah nazarlardan saklasın hayırlı uzun ömürler versin inşallahh
ferdacım cnm maşallah..allah analı babalı büyütsün
Cnm ben 14 mayısta yaptım biliyosun,doktor pazar banyo yapabilirsin dedi yani 4 gün sonra yaptımda gayet iyiyim..sen daha yapmadınmı?Kızlar günaydın, gece sadece bi kaç saat uyudum, uykusuzluktan ölüyorum, kağancığımın gazı var, viyak viyak bağırdı gece yüzü kıpkırmızı oldu bağırdıkça, o bağırdıkça kötü oldum hatta bi ara çok canı yanıyo diye ağladım,ben uyurken hep annem ilgilendi , sonunda biraz pırtlatıp birazda mıçıp rahatladı yavrucum, ama ben uyur uyumaz kabus gördüm, saat başı kurulu saat gibi kalkıp nefes alıyomu diye kontrol ettim, bu annelik deli bişey kızlar, Rabbim herkese nasip etsin inş., şu banyo konusunu dr a sormayı unuttum ben yavs, her gün alkol ve batikonla pansuman yapıyoruz dikişlere,11 mayıs pzt günü doğum yapan fıstıklar, dr ne zaman banyo yapabilirsiniz dedi :uhm:
Merhaba kızlar ben haziran annesiyim yani daha doğurmadım ama size mayıs anne adayı olan beyazdan güzel haberler getirdim.
Beyaz dün gece saat 23.00 de epidural sezeryan ile kızına kavuştu hanımlar. Miniğimiz 3260 gr. dünyaya geldi ve ikiside gayet iyi. Doğumdan önce sizede haber vermemi rica etmişti ve bende merak etmeyin diye yazdım kuzular. Hepinizin bebecikleri hayırlı uğurlu olsun. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....
kıslaarrr slm....bis de geldık oğluşla ...bı rahat kalamıorum gıremıorum foruma...
oğluş bırakmıor benii.....bıraz duzene gırelım inşallah gelcez...
bakın sıze oğluşum..mayısın ıkıncı YAĞIZI.....adımız YAĞIZ EFE OLDU TEYZOŞLARI....maşallah deyın oldumu
kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli?Geçmişi okuyamadım hiç zamanım olmadı,Perşembe günü saat 14:10 da sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim.12 saat sancı çektikten sonra bebeğin ters pozisyonundan dolayı acil sezeryana girdim.Neyseki şimdi iyiyiz.Biraz sancılarımız var o kadar!Dağhan 3550 gram 51 cm doğdu,çok tatlı en kısa sürede sizlerle resimlerini paylaşıcam.Görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.Doğum yapan arkadaşlar varsa hepinizin yavrularını Allah bağışlasın..
herkeze iyi pazarlar hanımlar !!
biz bugün ilk defa kızımla pazar kahvaltısına çıktık sahilde çok güzel kahvaltı ettik havada ağustos sıcağı gibiydi valla kızımda bende hep eve tıkanmıştık güneşte resmen yanlık ..yavrum güneşte gözlerini kırpa kırpa bi hal oldu kaydirigubbakcemile3 bol bol resim çektikk ilk pazar gezmemizde babamız hiç eve girmek istemiyordu ama ben daha fazla dışarda kalmaya cesaret edemedim çocuğa hava çarpar diye zamanla alışacaz artık ..sonra geldik alış verişe gittikk eve geldim hemen kendimi duşa attım ama çokk güzel ve yorucu geçti yafs
Kızlar size bişey sorucam benimsol göğsümde sivilce gibi kabarık bişey çıktı ve üstünde iğne başı gibi 3tane iltihap var ve bazen sızlıyor kötü bişey değildir dimi:uhm: sizin bölebişey başınıza geldimifisfisfis
bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
ayy çok hızlı geçiş yaptık bugüne malum gece iki bebe ile uğraştık kahvaltı yaptık allahtan eşim ben uyurken hazırlmaış kahvaltıyı oturduk yedik.......sonra hemen bebelerimizi yıkadık yani kırkladık
suyumuza çivi attık ,şeker,tuz,altın ,ve gümüş sonr bi ayeltelkürsü felak ,nas,fatiha okuduk bebekleri kırkladık tabi biraz hızlı oldu .....
suya attıklarımızın anlamı çivi:çivi gibi olsunlar diye
şeker .şeker gibi olsunlar diye
tuz kokmasınlar diye
gümüş şanlı olsunlar diye
altın değerli olsunlar diye
eltime gittik oda pamuk,yumurta ,un şeker birde hediyelerimiz verdi....
kırklandıkda geldikkkkk..............
selam kizlarrr a.s.
bugun bizde dişari ciktik cok sukurrrr :lepi:
sabah kayinvalidemler kahvaltiya geldi..ondan sonra babasiyla kizimizi aldik..alişveriş merkezine gittik..ordan annemlere gittik..ananemle dedem sehirdişindalardi,görmemişlerdi ayse serrayi..gördüler cok sukur :1rolleyes: ordan dönüşte baska alişveriş merkezine gittik..8de geldik eve :)))
kizim hep uyudu..arabada,pusette,giderken gelirken :))) eve gelmeye yakin uyandi ancak :)) he tabi bide yemek saatlerinde :))) hepimizin pestili cikti..
ay gezmek ne güzel şeymiş be :) cok özlemişim valla..deli danalar gibi bi saga bi sola saldirdim resmen :)))) havada cok sicakti ya..cocuga ne giydircegimi sasirdim..neyse canim..isinsin havalar diye okadar mizmizlandik :) tam isindi şikayet etmeyelim dimi ama :)))
velhasil yorulduk ama keyfimiz yerine geldi cok sukur :))
GÜNAYDIN canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım.Bugün kızım 1 haftalık oldu büyüyor teyzeleri.Sarılığı devam ediyor hergün doktora götürüyoruz.hergün elinden kan alıyorlar ama çok güçlü bir kız hık demiyor.her 2 saatte mama ve sütle besliyorum.hala emmiyor ve sağarak biberonla veriyorum.Emzirmek için zorladığımda süt biberon gibi gelmediği için çıldırıp katılanıyor şu hastalığı atlatsın onunla dövüşerek emişçez.şimdide elimde sağma makinası var.Kendimi garip hissediyorum.
Bu arada sezeryan olanlar kaç gün sonra pansumanı açtınız ve banyo yaptınız.Bana yapıştırma dikiş atılmış daha görmedim pazar çıkart dedi dr ama çıkartmadım.Korkuyorum mikrop kapar diye.
Kızlar günaydın, gece sadece bi kaç saat uyudum, uykusuzluktan ölüyorum, kağancığımın gazı var, viyak viyak bağırdı gece yüzü kıpkırmızı oldu bağırdıkça, o bağırdıkça kötü oldum hatta bi ara çok canı yanıyo diye ağladım,ben uyurken hep annem ilgilendi , sonunda biraz pırtlatıp birazda mıçıp rahatladı yavrucum, ama ben uyur uyumaz kabus gördüm, saat başı kurulu saat gibi kalkıp nefes alıyomu diye kontrol ettim, bu annelik deli bişey kızlar, Rabbim herkese nasip etsin inş., şu banyo konusunu dr a sormayı unuttum ben yavs, her gün alkol ve batikonla pansuman yapıyoruz dikişlere,11 mayıs pzt günü doğum yapan fıstıklar, dr ne zaman banyo yapabilirsiniz dedi :uhm:
Bide bu sabah göbüşümüz düştü, ama dün farkettikki biraz irin var üstünde, acile götürdük, dr geçecek pansumana devam dedi, şimdi ilk banyomuz için göbüşümüzün geçmesini bekliyoruz
Selam Kizlar,
Ne kadar cok okunacak sayfa var, imkani yok isin icinden cikamam. Malum bebisimle yalnizim ve birkac günde bir ancak girebiliyorum interneteDogum hikayemi yazayim diye geldim ama okumaya bir daldim, neredeyse 1 saat gecmis:) Zaman ne kadar mühim bir kavrammis...
Herkesler dogurmus bu arada, kesik kesikte olsa haberleri aldim. Tebrik ederim arkadaslarim...
Ve Pinar'cigim, sms'ini maalesef alamadim. Belki sorun benden, telefonum kapaliydi genellikle. Hastanenin telefonunu kullanabildim ancak...
Ve Annelik...Cok tedirginim, korkuyorum ama ayni zamanda icim icime sigmiyor, oglumu cok seviyorum. Resmini yüklemek isterim ama nereden yükleniyordu, hatirlamiyorum...
kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok
canım biraz önce emdi şükür Allaha şimdi uyandırıp yine emzircem.
Ben uykusuzluğa alışık olduğum için rahatım sabaha kadar oturuyorum sabah 2 saat tamam yetiyor sonu ne olur bilemem.Bende hep kontroldeyim çocuğu psikopat edicem
o dediğin spreyden bizdede var adı ne seninkinin aynıysa sıkayım öyle duş alayım.
Canım hiç korkma ben esprilerle girdim mutlu çıktım yanımdaki kadın ağlayarak girdi ağlayarak çıktı rahat ol mutluluğuna kavuşuyorsun.öyle korkulcak bişey değil cesaret sadece
Herkes iyi sanırım PINAR yok geziyodur şimdi Defne de var oh ana kız.
Sibikom sen nasılsın Yağız delikanlı olmuş annesi.Bu arada alttaki resimden banada yaparmısın 11 Mayıs doğum tarihi Sütlü yumurtam Türkiz im
merhaba kızlar, ben de mayıs annesiyim, işimden dolayı pek yazamadım ama sizleri sürekli takip ettim.doğum yapanlara sorum olacak, kısmetse çarşamba günü ben de sezeryana giriyorum. şimdi çantamı tekrar kontrol edeyim dedim. bebeğe ilk doğduğunda ne giydiriyorlar? tüm kıyafetlerini veriyor muyuz, ben bebeğin ilk giyeceklerini ayarlayayım dedim, karar veremedim.
Bir de hastaneden çıkarken göbeğinizde farkedilir küçülme oluyor mu ? Malum havalar çok ısındı, hamile kıyafetlerim kalın gelecek,
herkese merhaba fıstıklar nasılsınız bende bugün son eksikler tamamladım kayısı kompostamı hazırladım çok heyecanlıyım canım arkadaşlarım
Kızlar bişey sorcam emziriyorum diye bana herkes soğuk şeyleri yasakladı dolaptan bişey alıp yiyip içmek yasak.Soğuk banada bebeğede dokunurmuş gaz yaparmış.Canım nasıl dondurma istiyor ama yiyemiyorum.Siz dikkat ediyormusunuz buna?
Kızlar merhaba bizde 2 gündür gaz sancısı çekiyoruz bide dün çok kötü bişey oldu bebeğimin nefes borusuna kusarken süt kaçtı zar zor nefes aldı bi anda canı kesildi yavrumun o anki korkumu anlatamam
kızlar ömrümden ömür gittiAllah kimseye yaşatmasın çok kötü bir andı kızlar bebekleri uyuturken çok dikkatli olun çok fazla beslediyseniz ve gözünüzün önünde değilse asla sırt üstü yatırmayın yan yatsın çünkü ani bebek ölümlerinin %90 ı bu şekilde oluyomuş Allah hepimizin yavrularını korusun gaz sancısı için muskat kullanıyorum artık rahatladı yavrum ağlaması kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?