2009 Mayıs Anneleri

esencim ben genel olmayacağım. belden uyusturacaklar ayık olacağım yani..nasıl dayanırım bilmiyorum ama bakalım..

tubacım sağol cnm benim..hayırlısı böyleymiş cnm
yarın inşallah güzel hbrler veririm size......

ya ne güzel bebişlerini kucaklarına alan alana hayırlısıyla inşallah bende alırım kısa süre sonra benim oğlan annesinin karnını çok sevdi hiç çıkmaya niyeti yok a.s.

herkese merhaba fıstıklar nasılsınız bende bugün son eksikler tamamladım kayısı kompostamı hazırladım çok heyecanlıyım canım arkadaşlarım

fulyacım aynı gün geliyor bebişlerimiz hayırlısıyla :)) sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah tatlım

sibelcim nasılsın güzel kardeşim yağızımız nasıl

Canım benim iyiyim oğluşla uğraşıyordum sayfada onlinedim.Ay bir türlü uyumadı ancak şimdi uyuyakaldı.Yarın büyük gün fıstığımız geliyor.Fulyacımda yarın alacak meleğini kucağına.2 kuzumuz daha geliyor hihoyyyt

Heyecan durumu nasıl?

men geldimmmmmmmmmmmm evi süpürdüm etrafı topladım çocukları doyurdum
bir sepet paşaların ütüsünü yaptım
şimdi ömer paşa mama yiyor kucağımdaaaa alide kalkar eli kulağındaaa

Kızlar bişey sorcam emziriyorum diye bana herkes soğuk şeyleri yasakladı dolaptan bişey alıp yiyip içmek yasak.Soğuk banada bebeğede dokunurmuş gaz yaparmış.Canım nasıl dondurma istiyor ama yiyemiyorum.Siz dikkat ediyormusunuz buna?

canım bende aynıyım soğuk yeme dıyolar ama nasıl canm dondurma istıyor en fazla 40kım cıkana kadar bekleyeceğim az kaldı sayılır

kıyamam ya çok tatlı maşallah canım meleğine maşallah[/QUOTE]

sağol cnm gerçekten çok tatlı meleğim benim,biraz önce ağlattı beni gaz sancısı vardı dayanamadım..Annelik bu olsa gerek???:a015:

Cnm ben 14 mayısta yaptım biliyosun,doktor pazar banyo yapabilirsin dedi yani 4 gün sonra yaptımda gayet iyiyim..sen daha yapmadınmı?

Kızlar merhaba bizde 2 gündür gaz sancısı çekiyoruz bide dün çok kötü bişey oldu bebeğimin nefes borusuna kusarken süt kaçtı zar zor nefes aldı bi anda canı kesildi yavrumun o anki korkumu anlatamam
kızlar ömrümden ömür gitti Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir andı kızlar bebekleri uyuturken çok dikkatli olun çok fazla beslediyseniz ve gözünüzün önünde değilse asla sırt üstü yatırmayın yan yatsın çünkü ani bebek ölümlerinin %90 ı bu şekilde oluyomuş Allah hepimizin yavrularını korusun gaz sancısı için muskat kullanıyorum artık rahatladı yavrum ağlaması kesildi

Kızlar ben geldimmm...

Cumadan beri giremedim. Cumartesi mevlütümüz vardı. Çok kalabalık oldu ama çok güzeldi. Bunu da atlattık çok şükür...

Dünde evde sıkılınca kayınvalidemlere gittik. Bahçede mangal yaptık ne güzel. Orda kaldık. Bugünde eşim sahile götürdü bizi. Tabi bizim cadı uyanıkken hep memede durmak istediğinden 1 saatin yarım saatini arabada emzirmekle geçirdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ordan da alışveriş merkezine gittik. Benim kız daha şimdiden fena gezgin oldu valla kaydirigubbakcemile3

Şimdi uyuyor. 10 gibi kaldırıp banyosunu yaptıracağım. Sonra da gece uykusuna geçecek kuzum hihoyyyt

Bu arada cumartesi doktor kontrolümüz vardı. 52,5 cm olmuş kuzum. Ama hala doğum kilomuza ulaşamadık. 3698 gr olmuş kuzum. Doktor sorun değil. Yavaş kilo alabiliyorlar bu dönemde dedi. Sütüm de yetiyor. Ne zaman emse bol bol geliyor çok şükür Ama niye az kilo alıyor anlamadım :uhm:

Çok sevindim ya. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım a.s.

Maşallah canım benim Allah nazarlardan saklasın kuzunu a.s.

Canım maşallah. Çok sevindim. Sağlıkla büyüt inşallah a.s.

Ohhhh gezgin olduk valla hep birlikte ne güzel bacım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Canım mutlaka göster doktora ne olur ne olmaz. Çok geçmiş olsun :1no2:

Oh maşallah oğluşlarıma. 40'ları bile çıktı maşallah maşallah

Defnoşum da 20 günlük oldu teyzesi. 40'ımıza az kaldı alkisalkisalkis

Anam valla bizden korkulur kaydirigubbakcemile3 2 gün oturamadık evde kaydirigubbakcemile3

Canım 1 hafta geçti bile dimi maşallah a.s.

Valla ben 2.gün hastanede banyo yaptım. Arkasından hemen dikiş üzerindeki pansumanı çıkarıp su geçirmez bant yapıştırdılar. Eve gelince hergün banyo yaptım. 4 gün sonrada o bantı çıkarıp banyo yapmaya devam ettim alkisalkisalkis

Valla bacım ben doğumun ertesi günü hastanede yaptım banyomu. O günden sonrada hergün yaptım. Hiçde pansuman falan yapmadım :uhm:

Allah Allah. Niye bazı doktorlar banyo için göbeğin düşmesini bekliyorlar :uhm: Bizim Defne'yi hastanede yıkadılar. Hergün yıkayın dediler. Bizde eve geldiğimizden beri her akşam yıkadık. 5.günde düştü göbüşü. 3-4 gün daha sürdüm alkolü. Tamamen normale döndü alkisalkisalkis

Canım gönderdim ama iletildi falan demedi. Farklı numara olduğu için tam olarak anlamadım iletilip iletilmediğini. İyisiniz ya gerisi önemli değil a.s.

Iste bu da benim minik oglum.

Oy maşallah

kızlar yarın sabah saat 7 de sezeryana giriyorum nasipse.. hayırlısı buymus demek.bebek doğum kanalına girmemiş.ondan sancı falan yok

Canım hadi hayırlısı ya. Sende yarın anneler kervanına katılıyorsun. Çok mutlu oldum. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına a.s.

Evet evet gezgin oldu kızım da benim gibi teyzesi kaydirigubbakcemile3

Valla canım bizim hastanede kendi kıyafetlerini giydirdiler. Çıkışta bizim hastane çıkışımızı giydirdiler. Yarım kollu çıtçıtlı badi. Altına patikli altlardan. En üstede tulum giydirmen yeterli a.s.

Valla benim ertesi gün hemen göbeğim indi. Rahat bi eşofman takımı yeterli a.s.

herkese merhaba fıstıklar nasılsınız bende bugün son eksikler tamamladım kayısı kompostamı hazırladım çok heyecanlıyım canım arkadaşlarım

Canım ya hadi inşallah sende yarın sağlıkla kavuşacaksın Duru'muza. Dualarımız seninde a.s.

Valla ben egeçen gün az bişey dondurma yedim bacım. E bu da can dimi çekti napim sırnaşık şey

Bazende soğuk su içiyorum ya. Çok sıcak sırnaşık şey Çok şükür gaz maz olmadı sırnaşık şey

Geçmiş olsun canım. Ben hep yan yatırıp sırtını örtüyle destekliyorum. Zaten gece gık dese kalkıp bakıyorum. Bazen öyle garip sesler çıkarıyor ki kustu boğuluyor heralde diyorum ödüm kopuyor :çok üzgünüm: Bi bakıyorum ki uykusun da yapıyor yerimseniben

selam kızlar bende haftaya bugün sezaryan olacam sabah gelerkenden tahlillerin yapılsındedi ama bişey yazmadı orda biliyolardır demi yaparlar ben gidince

pınarcım darısı kızının düğün mevlüdüne inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

canım biz ne kadar gezsek sizin kadar gezemeyiz yahuu sizin hızınıza kimse yetişemez tatlımmm delikafaduldendelikafadulden

bu arada senin kız okadar emiyor nereye gidiyor bu emdikleri bacım neden kilo almamışki :uhm::uhm:

bizde Allah kısmet ederse pazar günü mevlüdü yapıyoruz pzt de 40 bitiyor şükürler olsun :teytey::teytey: sonra kim tutar bizi evde :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ben yatıyorum kızlar.sabah 6 ya ceyrek kala hastanede olacaağım. kısmetse 7 de giriyorum..
iyi gecelerrrrrrrrrrr

ben bi bakem dedim kızlar pınarcığım maşşallah gezmişsiniz cnm ne güselll

aksam oldu böle oldu bizim çocuklar uyanık ve habire yiyolar
120 cc mama yapıyorum artık gündüz 110 cc kadar yiyiolar artık saat tutmuyorum acıkınca çılgın gibi yiyolar şuan 120 cc besledik hala yalanıyor...uyumuyolarrrrrrrr

alişim öle bi işemişki sırtına kadar sidikteydi yada bezi gevşek bağladım uyku setinin yorganını yatağa yermiştim üstünde yatıyordu o bile batmışşşş

bu arada eşim almış korseyi dizkapağımın beşparmak üstünden başlıyor bel kısmında silikonu var aşağa kaymasın diye göğüs altına kadar karın kısmı o kadar darki zor geçirdim bacaklarımdan terletmez hava alan karın mide basen toplayan bişey hoşuma gitti hiç rahatsız etmiyor ama geceleri uyurken çıkaracağım gündüzleri takacağım kızlarr sıcak hava bizim ev çarpı iki sıcak o yüzden gece giymeyim gündüz hiç çıkmazz inş. 40 gün sonrada olsa işe yarar gerçi hemen takamazmışım ben giyerken çok atraksiyon yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…