Kızlar ben geldimmm...
Cumadan beri giremedim. Cumartesi mevlütümüz vardı. Çok kalabalık oldu ama çok güzeldi. Bunu da atlattık çok şükür...
Dünde evde sıkılınca kayınvalidemlere gittik. Bahçede mangal yaptık ne güzel. Orda kaldık. Bugünde eşim sahile götürdü bizi. Tabi bizim cadı uyanıkken hep memede durmak istediğinden 1 saatin yarım saatini arabada emzirmekle geçirdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ordan da alışveriş merkezine gittik. Benim kız daha şimdiden fena gezgin oldu valla kaydirigubbakcemile3
Şimdi uyuyor. 10 gibi kaldırıp banyosunu yaptıracağım. Sonra da gece uykusuna geçecek kuzum hihoyyyt
Bu arada cumartesi doktor kontrolümüz vardı. 52,5 cm olmuş kuzum. Ama hala doğum kilomuza ulaşamadık. 3698 gr olmuş kuzum. Doktor sorun değil. Yavaş kilo alabiliyorlar bu dönemde dedi. Sütüm de yetiyor. Ne zaman emse bol bol geliyor çok şükürAma niye az kilo alıyor anlamadım :uhm
ohh canım mevlütte yapılmış,ana kız şimdiden gezmelere başlamış bile ne güzelhihoyyyt
herkese merhaba fıstıklar nasılsınız bende bugün son eksikler tamamladım kayısı kompostamı hazırladım çok heyecanlıyım canım arkadaşlarım
Canım şimdiden hayırlı olsun hihoyyyt İnşallah rahat ağrısız geçer canım doğumalkisalkisalkis
ben yatıyorum kızlar.sabah 6 ya ceyrek kala hastanede olacaağım. kısmetse 7 de giriyorum..
iyi gecelerrrrrrrrrrr
dualarımız sizinle kızlar Yarın büyük gün iyi haberlerinizi bekleyeceğiz canımhihoyyyt
hayırlı olsun canım inşallah kolay bir şekilde atlatırsın
ben bebeişe iki takım kıyafet koydum aslında 1 tanede yetermiş sen yinede iki koy
benim hemşire odamda geldi aldı içzıbın kısa kollu badi dış zıbın patikli alt pijama eldiven şapka çorap bizimki fenerbahçe forması giydi hemşireler ikinci gün yeter kıza benzesin deyip pembelerini giydirdiler o zaman da iç zıbın badi tulum eldiven şapka çorap giydirdiler hatta tulum giydirmek daha kolaylarına geldi
hayirli olsun canim :) ilk dogdugunda içine body ve alt giydirdiler..üstünede tulum giydirdiler canim..cok fazla bişey getirmene gerek yok gercekten..ama her ihtimale karsi 2-3 takimin olsun yaninda
dogumdan sonra karnin sönüyor balon gibi canim :))) ne giyecegin kilo durumuna bagli..ince baharlik bişeyler giyebilirsin
Kızlar ben geldimmm...
Cumadan beri giremedim. Cumartesi mevlütümüz vardı. Çok kalabalık oldu ama çok güzeldi. Bunu da atlattık çok şükür...
Dünde evde sıkılınca kayınvalidemlere gittik. Bahçede mangal yaptık ne güzel. Orda kaldık. Bugünde eşim sahile götürdü bizi. Tabi bizim cadı uyanıkken hep memede durmak istediğinden 1 saatin yarım saatini arabada emzirmekle geçirdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ordan da alışveriş merkezine gittik. Benim kız daha şimdiden fena gezgin oldu valla kaydirigubbakcemile3
Şimdi uyuyor. 10 gibi kaldırıp banyosunu yaptıracağım. Sonra da gece uykusuna geçecek kuzum hihoyyyt
Bu arada cumartesi doktor kontrolümüz vardı. 52,5 cm olmuş kuzum. Ama hala doğum kilomuza ulaşamadık. 3698 gr olmuş kuzum. Doktor sorun değil. Yavaş kilo alabiliyorlar bu dönemde dedi. Sütüm de yetiyor. Ne zaman emse bol bol geliyor çok şükürAma niye az kilo alıyor anlamadım :uhm:
Çok sevindim ya. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım a.s.
Maşallah canım benim Allah nazarlardan saklasın kuzunu a.s.
Canım maşallah. Çok sevindim. Sağlıkla büyüt inşallah a.s.
Ohhhh gezgin olduk valla hep birlikte ne güzel bacım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canım mutlaka göster doktora ne olur ne olmaz. Çok geçmiş olsun :1no2:
Oh maşallah oğluşlarıma. 40'ları bile çıktı maşallah maşallah
Defnoşum da 20 günlük oldu teyzesi. 40'ımıza az kaldı alkisalkisalkis
Anam valla bizden korkulur kaydirigubbakcemile3 2 gün oturamadık evde kaydirigubbakcemile3
Canım 1 hafta geçti bile dimi maşallah a.s.
Valla ben 2.gün hastanede banyo yaptım. Arkasından hemen dikiş üzerindeki pansumanı çıkarıp su geçirmez bant yapıştırdılar. Eve gelince hergün banyo yaptım. 4 gün sonrada o bantı çıkarıp banyo yapmaya devam ettim alkisalkisalkis
Valla bacım ben doğumun ertesi günü hastanede yaptım banyomu. O günden sonrada hergün yaptım. Hiçde pansuman falan yapmadım :uhm:
Allah Allah. Niye bazı doktorlar banyo için göbeğin düşmesini bekliyorlar :uhm: Bizim Defne'yi hastanede yıkadılar. Hergün yıkayın dediler. Bizde eve geldiğimizden beri her akşam yıkadık. 5.günde düştü göbüşü. 3-4 gün daha sürdüm alkolü. Tamamen normale döndü alkisalkisalkis
Canım gönderdim ama iletildi falan demedi. Farklı numara olduğu için tam olarak anlamadım iletilip iletilmediğini. İyisiniz ya gerisi önemli değil a.s.
Oy maşallah
Canım hadi hayırlısı ya. Sende yarın anneler kervanına katılıyorsun. Çok mutlu oldum. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına a.s.
Evet evet gezgin oldu kızım da benim gibi teyzesi kaydirigubbakcemile3
Valla canım bizim hastanede kendi kıyafetlerini giydirdiler. Çıkışta bizim hastane çıkışımızı giydirdiler. Yarım kollu çıtçıtlı badi. Altına patikli altlardan. En üstede tulum giydirmen yeterli a.s.
Valla benim ertesi gün hemen göbeğim indi. Rahat bi eşofman takımı yeterli a.s.
Canım ya hadi inşallah sende yarın sağlıkla kavuşacaksın Duru'muza. Dualarımız seninde a.s.
Valla ben egeçen gün az bişey dondurma yedim bacım. E bu da can dimi çekti napim sırnaşık şey
Bazende soğuk su içiyorum ya. Çok sıcak sırnaşık şey Çok şükür gaz maz olmadı sırnaşık şey
Geçmiş olsun canım. Ben hep yan yatırıp sırtını örtüyle destekliyorum. Zaten gece gık dese kalkıp bakıyorum. Bazen öyle garip sesler çıkarıyor ki kustu boğuluyor heralde diyorum ödüm kopuyor :çok üzgünüm: Bi bakıyorum ki uykusun da yapıyor yerimseniben
Kızlar merhaba bizde 2 gündür gaz sancısı çekiyoruz bide dün çok kötü bişey oldu bebeğimin nefes borusuna kusarken süt kaçtı zar zor nefes aldı bi anda canı kesildi yavrumun o anki korkumu anlatamam
kızlar ömrümden ömür gittiAllah kimseye yaşatmasın çok kötü bir andı kızlar bebekleri uyuturken çok dikkatli olun çok fazla beslediyseniz ve gözünüzün önünde değilse asla sırt üstü yatırmayın yan yatsın çünkü ani bebek ölümlerinin %90 ı bu şekilde oluyomuş Allah hepimizin yavrularını korusun gaz sancısı için muskat kullanıyorum artık rahatladı yavrum ağlaması kesildi
Kızlarr bende dr gittim bugün birkaç gündür başım çokağrıyordu bide iyice şiştiğim için dr.gebelik zehirlenmesinden şüphelendi hemen acil tahlil yap sonucunu ben bkl. ona göre acil sezeryan dedi:1shok: tabi ben sonuçları alana kadar deliye döndüm ama Allahtan temiz çıktı sonuçlar 40 haftaya kadar yolu var bekliyeceğiz dedi bide bebek kanala bile girmemiş kızlar yukarda senağlama anlayacağınız ben bu haftada doğurmam kesinsenağlama gerçi Allah bilir ama hiç umudum yok bide 20 sinden sonra olursa ikizler burcu olucak off onuda hiç istemiyorum senağlama bide kızlar 1 haftada 100 gr.almış ya niye okadar az aldıki bide son haftalarda çok alır derler kafamçokkarıştı göğsümdeki kabarıklık içinde genel cerrahiye yolladı dr baktı korkulcak bişey değil sivilce abse yapmış dedi normalde kolda yüzde falan olur senin şansına göğüste çıkmış dedi:1no2: bebek emdiğinde hiç bişekilde bulaşmaz dedi ama şişer şekil değiştirir büyürse küçük bir operasyonla alırız dedisenağlama ama gebesin o yüzden şimdi hiç bir ilaç krem falan vermeyeceğim bekleyeceğiz kendinde geçer deisenağlama çok uzun oldu ama bugün çok canımsıkıldı 2 de hastanedeydik 7de çıktık:1shok: işte öyle kızlar bir abse eksikti oda tama oldusenağlama gerçi Allahım beterinden saklasın kuzum iyi olsunda senağlama
slm kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum çok heycanlı çok stresli ve çok korkuyorum 2.sezeryanla doğumum ama ilkinde anlamamıştım şimdi herşeyi bildiğim için çok tırsıyorum-tatlicadiarzu- napıcam ya bide 4buçuk yaşında oğlum var ona üzülüyorum en çok 2gün bensiz duracakmı bana çok düşkün off napıcamı bilmiyorum
kızlar merhaba... herkesin keyfi yerindedir umarım... biz bildiğiniz gibi hala beklemedeyiz... sancılarım da durdu( doktorumuzda burda yok perşembe dönecekmiş.. perşembeye kadar beklemesi gerekiyo zaten oluşumun...
semra84 sen ne alemdesin var mı cnm sancı falan?
canım hakkında hayırlısı olsun sağ salim doğar inşallah bebeğin ötekini oyalamakta babaya düşüyor babası çok ilgilenirse sorun yaşamaz ablamlar öyle yapmıştıslm kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum çok heycanlı çok stresli ve çok korkuyorum 2.sezeryanla doğumum ama ilkinde anlamamıştım şimdi herşeyi bildiğim için çok tırsıyorum-tatlicadiarzu- napıcam ya bide 4buçuk yaşında oğlum var ona üzülüyorum en çok 2gün bensiz duracakmı bana çok düşkün off napıcamı bilmiyorum
kızlar merhaba... herkesin keyfi yerindedir umarım... biz bildiğiniz gibi hala beklemedeyiz... sancılarım da durdu( doktorumuzda burda yok perşembe dönecekmiş.. perşembeye kadar beklemesi gerekiyo zaten oluşumun...
melin sen normal doğum yapmıştın değilmi
Fulyacım, Ilgıncım, inş. sağ sağlim alırsınız bebişleri kucağınıza fıstıklar,ben kk ne yeni girebildim ama şimdiye ikinizinde sezaryeni bitmiştir kuzuları kokluyorsunuzdur, güzel haberlerinizi bekliyorum
Hülyacım dr ilaç vermedi, normaldir diyo, ama o geceleri ağladıkça içim gidiyo valla, keşke ilaç verseydi diyorum,sadece ağzının içi pamukçuk olmuştu onun için mikostatin diye bi şurup kullanıyoruz, ama rezene içmeye başladım, sanki azaldı biraz gaz sancısı , inş. tamamen geçer
Sibelcim bende soğuk şeyler yiyip içmiyorum, dü eşim dondurma getirdi yiyemedim yavs.. hemide böğürtlenliydi..
Ferdacım dün akşam banyo yaptım, ama tabi cesaret edemedim bandajları açıp girmeye, kapalı bandaj üzerine buzdolabı poşetini bantladım, ıslanmadı, zaten sonrasında hemen pansumanı yeniledik, mikrop kaptırınca feci oluyormuş kuzenimin arkadasına dr banyo yapabilirsin demiş o da yapmış sonuç irinli akıntılı dikişler.. tabi antibiyotik fln kullanmak zorunda kalmış bi dolu, ağrısıda yanına kalmış..
Claries cnm geçmiş olsun, en korktuğum şey tıkanması zaten, acayip panik oluyorum tıkanınca, annem gidince napcass bilmem, gerçi yüzüstü çevirip sırtına vurunca açılıyo velet
Birsencim korsenin markası ne cnm, terletmiyor demişsin o tam bana göre o zaman, deli gibi terliyorum yavs... bide ohh maşallah yesin oğlanlar bol bol, yemek yemeyen çocukla uğraşmak çok zor, bi tanıdık elinde mama tabağı kaşıkla geziyodu sokaklarda çocuğun peşinden, yinede yemedi yinede yemedi..ondan 41 kere maşallah Aliyle ömerimize
Semracım geçmiş olsun, zararsız bişi olmasına sevindim cnm, sağlıkla gelsinde prenses ne burcu olursa olsun boşver, benim eşim ikizler burcu, sen niye istemiyon ikizleri
Ayşecim cidden çok şişlik varmış, kağanın şişlikleri gidince 200 gr verdi, aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil sonrada alınır annesi
slm kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum çok heycanlı çok stresli ve çok korkuyorum 2.sezeryanla doğumum ama ilkinde anlamamıştım şimdi herşeyi bildiğim için çok tırsıyorum-tatlicadiarzu- napıcam ya bide 4buçuk yaşında oğlum var ona üzülüyorum en çok 2gün bensiz duracakmı bana çok düşkün off napıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?