2009 Mayıs Anneleri

Sağolun kızlar, karar vermeme çok yardımcı oldunuz.

Kızlarr bende dr gittim bugün birkaç gündür başım çokağrıyordu bide iyice şiştiğim için dr.gebelik zehirlenmesinden şüphelendi hemen acil tahlil yap sonucunu ben bkl. ona göre acil sezeryan dedi:1shok: tabi ben sonuçları alana kadar deliye döndüm ama Allahtan temiz çıktı sonuçlar 40 haftaya kadar yolu var bekliyeceğiz dedi bide bebek kanala bile girmemiş kızlar yukarda senağlama anlayacağınız ben bu haftada doğurmam kesinsenağlama gerçi Allah bilir ama hiç umudum yok bide 20 sinden sonra olursa ikizler burcu olucak off onuda hiç istemiyorum senağlama bide kızlar 1 haftada 100 gr.almış ya niye okadar az aldıki bide son haftalarda çok alır derler kafamçokkarıştı göğsümdeki kabarıklık içinde genel cerrahiye yolladı dr baktı korkulcak bişey değil sivilce abse yapmış dedi normalde kolda yüzde falan olur senin şansına göğüste çıkmış dedi:1no2: bebek emdiğinde hiç bişekilde bulaşmaz dedi ama şişer şekil değiştirir büyürse küçük bir operasyonla alırız dedisenağlama ama gebesin o yüzden şimdi hiç bir ilaç krem falan vermeyeceğim bekleyeceğiz kendinde geçer deisenağlama çok uzun oldu ama bugün çok canımsıkıldı 2 de hastanedeydik 7de çıktık:1shok: işte öyle kızlar bir abse eksikti oda tama oldusenağlama gerçi Allahım beterinden saklasın kuzum iyi olsunda senağlama

Allah korumuş tatlım benimkide biberondan mama alırken tıkanıyor o kadar korkuyorumki :çok üzgünüm: Gaz sancınıza da çözüm bulmanıza sevindim çok çok geçmiş olsun valla.

Sanada geçmiş olsun Semra'cım olsun ne diyelim bak bende son günlerde kaşıntılarla uğraşmıştım gebelikte böyle şeyler baş gösterebiliyor sen hiç moralini bozma.Gelecek annesi vaktinde vaktinin dolmasını bekliyor meraklanma hiç.:1hug::teselli:

Pınarcım oh ne güzel gezmelere gidilmiş valla ben daha hala siftah yapamadım bugün annemlere gidicem 3-4 gün kalıcam yanlarında bize gezme olur işte.Mevlüdünüzde olmuş allah kabul etsin duanızı.

günaydınlar uykum varr bi bakem dedim aliyi besledim altını temizledim sersemlikten çocuğu besledikden sonra gazını almadım biraz kustu yine üstü başı battı giydirdim yedirdim gazınıda aldım yatağa attım inş..uyur şimdi bağrınıyo ...ömer az yedi uyudu bu gece yataklarında yatmadılar anakucağında uyudu veletler yaaaaaaaaa ........şimdi ytamya gidiyorum bennn öptümm

en son yazdım uyudum sonra ömer acıktı kaltım onu besledim yatağının çarşaflarını değitirdim yatağa attım uyudu tam biraz daha uyuyayım dedim ali ağladı ona mama yaptım yedi sonrada altını açtım tabi açar acmaz işedi biz çocukların odasında yere yorgan atıp yatıyoruz ....o yargana işedi velet tabi üstüde batmış oldu üstünü çıkardım daha bişey olmaz dedim bezi koymadım bide mıçtı azz ohhh dedim bide gülüyo velet kople değiştirdim belden aşağasını yıkadım giydirdim ömerin yanına attım yatağının nevresimini değiştirdim baktım deli gibi elleri yiyor mama yaptım veletlere ömerde gözünü açmıştı
ali sen uyu ömerde odam talan bi halde daha kahvaltı yapmadım .........çamaşır çılgınlığı gırla erik yedim oturdum ............gece çok yoruyor veletler gündüz fosur fosurlar çünkiiiii ikiside uyuyor şu dağnıklığı toplayam yemek vs.yemeden yatacam

merhaba kızlar bayadır görüşemiyorduk,özlemişim valla buraları:)) geçmişi de okuyamadım fazla vaktim yok. bugüne kadar kayınvalidemdeydik. akşama anneme geçicez artık. toparlanmam lazım. -tatlicadiarzu-
oğlumla bize gelince, bu nasıl güzel bir duyguymuş yaa!! gerçekten yaşamayan bilemezmiş,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah! ne uykusuzluk, ne yorgunluk hiçbiri gözümde yok. yavrum uyurken bile özlüyorum onu:asigim: aşkların en güzeliymiş gerçekten!:1hug:
4 kilo doğmuştu kuzum ama biraz fazla kilo vermiş. nazar mı deydi acaba?:çok üzgünüm: 3250'ye kadar düşmüş. anlaşılan şişliği çokmuş. bundan sonrası önemli dedi doktor. takip edicez. maşallah beni de güzel emiyor ama:uhm:
sizde ne var ne yok?

slm kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum çok heycanlı çok stresli ve çok korkuyorum 2.sezeryanla doğumum ama ilkinde anlamamıştım şimdi herşeyi bildiğim için çok tırsıyorum-tatlicadiarzu- napıcam ya bide 4buçuk yaşında oğlum var ona üzülüyorum en çok 2gün bensiz duracakmı bana çok düşkün off napıcamı bilmiyorum

kızlar merhaba... herkesin keyfi yerindedir umarım... biz bildiğiniz gibi hala beklemedeyiz... sancılarım da durdu( doktorumuzda burda yok perşembe dönecekmiş.. perşembeye kadar beklemesi gerekiyo zaten oluşumun...
semra84 sen ne alemdesin var mı cnm sancı falan?

Fulyacım, Ilgıncım, inş. sağ sağlim alırsınız bebişleri kucağınıza fıstıklar,ben kk ne yeni girebildim ama şimdiye ikinizinde sezaryeni bitmiştir kuzuları kokluyorsunuzdur, güzel haberlerinizi bekliyorum
Hülyacım dr ilaç vermedi, normaldir diyo, ama o geceleri ağladıkça içim gidiyo valla, keşke ilaç verseydi diyorum,sadece ağzının içi pamukçuk olmuştu onun için mikostatin diye bi şurup kullanıyoruz, ama rezene içmeye başladım, sanki azaldı biraz gaz sancısı , inş. tamamen geçer
Sibelcim bende soğuk şeyler yiyip içmiyorum, dü eşim dondurma getirdi yiyemedim yavs.. hemide böğürtlenliydi..
Ferdacım dün akşam banyo yaptım, ama tabi cesaret edemedim bandajları açıp girmeye, kapalı bandaj üzerine buzdolabı poşetini bantladım, ıslanmadı, zaten sonrasında hemen pansumanı yeniledik, mikrop kaptırınca feci oluyormuş kuzenimin arkadasına dr banyo yapabilirsin demiş o da yapmış sonuç irinli akıntılı dikişler.. tabi antibiyotik fln kullanmak zorunda kalmış bi dolu, ağrısıda yanına kalmış..
Claries cnm geçmiş olsun, en korktuğum şey tıkanması zaten, acayip panik oluyorum tıkanınca, annem gidince napcass bilmem, gerçi yüzüstü çevirip sırtına vurunca açılıyo velet
Birsencim korsenin markası ne cnm, terletmiyor demişsin o tam bana göre o zaman, deli gibi terliyorum yavs... bide ohh maşallah yesin oğlanlar bol bol, yemek yemeyen çocukla uğraşmak çok zor, bi tanıdık elinde mama tabağı kaşıkla geziyodu sokaklarda çocuğun peşinden, yinede yemedi yinede yemedi..ondan 41 kere maşallah Aliyle ömerimize
Semracım geçmiş olsun, zararsız bişi olmasına sevindim cnm, sağlıkla gelsinde prenses ne burcu olursa olsun boşver, benim eşim ikizler burcu, sen niye istemiyon ikizleri
Ayşecim cidden çok şişlik varmış, kağanın şişlikleri gidince 200 gr verdi, aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil sonrada alınır annesi

Son düzenleme:

Cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inş.

Cnm geç olsun güç olmasın, çünkü benimki 38. haftayı tamamlayıp doğduğu halde meme emmede çok zorlandı, alıştırana kadar canım çıktı resmen,sanırım damakları gelişimini geç tamamlıyor olabilir, en iyisi haftasını doldurup gelmesi inan

selam kızlar banu dan haber var mı kavuştu mu acaba meleğine
cerencim üzülme canım yavaş yavaş alır sağlığı yerinde olsun da
ayşegül canım hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla al meleğini kucağına oğlun için endişelenme 2 gün sonra gönlünü alırsın bol bol koklarsın iki meleğini de

bende 36 haftalık hamileyimde nasıl doğumda ve sonrasında zorluğu varmı normal doğumujn

canım hakkında hayırlısı olsun sağ salim doğar inşallah bebeğin ötekini oyalamakta babaya düşüyor babası çok ilgilenirse sorun yaşamaz ablamlar öyle yapmıştı

canım en uygun zamanda gelir inşallah bebeğin

bana gelince şimdi geldik eşim bizi kahvaltıya götürdü hava çok esiyordu gezemedik yedik geldik şimdi evdeyiz eşim gitti bizde kızımla uyuycaz tabi o uyursaaaaa

ayse bebeğin cidden baya vermiş ama sudur onlar canım dr un dediği gibi bundan sonrası önemli

burcu bende korse alıcam ama karar veremedim slim N lift iyimidir aacaba tv de dediği gibi

Merhaba kızlaarrr..
Gece yine nöbetteydik..4 e kadar uyumadı uyutmadı meleğim bizi...tam dalıyor sonra hemen irkiliveriryor uyanıyor..ilk zamanlar normalmiş bu korkmaları bakalım ne zaman kadar devam edecek..Emmek istedi bi de sürekli..doymak bilmedi..başta emsin diye dua ediyordum...şkr emiyor ama bu defa da bıraktığı an ağlama olayı başladı..fazla alıştı sanırım...yalancı emziğe de biraz geçince alıştırmak istiyorum...böle böle saati 4 yaptık..babamızı da uyandırdık tabi...beraber oyaladık ...sonra iice yoruldu sanırım..bi uyudu..baygın gibi...öğleye doğru uyandı...tabi sabah 7 civarları bi emdi sonra tekrar devam..şimdi de banyosunu paptı...güsel uyuyor şkr..gece çektirdi ama şimdi sakin şkr..

melin sen normal doğum yapmıştın değilmi

cnm evet normal oldu benim..iiki normal yapmışım diyorum şimdi..biraz ağrılı sancılı oluyor ama hepsi orada kalıyor..doğum olayı olunca direk eski haline dönüyor her istediğini o andan itibaren yiyip içebiliyorsun...bebeğini hemen emzirebiliyorsun..
Gözünü korkutmak istemem ama ben 15 saat çok sancı çektim..sonra epidural istedim..ondan sonrada 1 saat geçmeden doğum oldu..doğum anı çok kolaydı ama..ben normalde doğum zor sanırdım ama açılma olayı asıl olan kısımmış...Kişiye göre değişiyor zorluk derecesi..benim yan odamdaki kadın 2 saat içinde doğum yaptı ben 1 gece çektim..inş sen de bir avazda doğurursun cnmmm...kolaylıkla inş...

Burcucum ne kadar zamanda emzirdiğimi sormuşsun..Ben eskiden saat tutyordum 2 saat dolsun 20 emzirip dinlenip tekrar 20 dk emzirmeye çalışıyordum..ama artık bebişimin isteğine göre davranıyorum..o da saolsun bırakmak istemiyor..her sözümü diniyor emerken hiç gıkı çıkmıyor..tabe benm her yerim tutuluyor o başka:bbolsun onun varlığı yetiyor..bakmaya doyamıyorum meleğime..şükürler olsun onu bize verene:nazar:

fulyacım ayşegüllcüm Allah yardımcınız olsun...fotolarla dönersiniz inş geri bekliyoruzzz dualarımız sizinleeea.s.a.s.

Ah canım bende hiç bişey yoksenağlama dün dr gittim bebek kanalabile girmemiş daha yukarıda anlayacağın bu haftada benden bişey çıkmazsenağlama hayırlısı artık Allah bilir bekliyoruz canım

Canım çok sağol,hani ikizlerle uğraşmak zor ya çift karakterli falan diyorlar oyüzden hiç istemiyordum ikizler olmasını ama kısmet böleymiş demekki büyük konuşmuşumbenneyaptımki

şimdiden hayırlı olsun canımhihoyyyt

Kızlar Fulyadan haber getirdim, sabah 7 de girmiş doğuma, belden uyuşturulmuş , bebişimiz 3 kg 250 gr 47 cm. Allah analı babalı büyütsün inş. 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…