Kızlar Fulyadan haber getirdim, sabah 7 de girmiş doğuma, belden uyuşturulmuş , bebişimiz 3 kg 250 gr 47 cm. Allah analı babalı büyütsün inş. 41 kere maşallah
merhaba kızlar bayadır görüşemiyorduk,özlemişim valla buraları:)) geçmişi de okuyamadım fazla vaktim yok. bugüne kadar kayınvalidemdeydik. akşama anneme geçicez artık. toparlanmam lazım. -tatlicadiarzu-
oğlumla bize gelince, bu nasıl güzel bir duyguymuş yaa!! gerçekten yaşamayan bilemezmiş,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah! ne uykusuzluk, ne yorgunluk hiçbiri gözümde yok. yavrum uyurken bile özlüyorum onu:asigim: aşkların en güzeliymiş gerçekten!:1hug:
4 kilo doğmuştu kuzum ama biraz fazla kilo vermiş. nazar mı deydi acaba?:çok üzgünüm: 3250'ye kadar düşmüş. anlaşılan şişliği çokmuş. bundan sonrası önemli dedi doktor. takip edicez. maşallah beni de güzel emiyor ama:uhm:
sizde ne var ne yok?
slm kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum çok heycanlı çok stresli ve çok korkuyorum 2.sezeryanla doğumum ama ilkinde anlamamıştım şimdi herşeyi bildiğim için çok tırsıyorum-tatlicadiarzu- napıcam ya bide 4buçuk yaşında oğlum var ona üzülüyorum en çok 2gün bensiz duracakmı bana çok düşkün off napıcamı bilmiyorum
kızlar merhaba... herkesin keyfi yerindedir umarım... biz bildiğiniz gibi hala beklemedeyiz... sancılarım da durdu( doktorumuzda burda yok perşembe dönecekmiş.. perşembeye kadar beklemesi gerekiyo zaten oluşumun...
semra84 sen ne alemdesin var mı cnm sancı falan?
Kızlar Fulyadan haber getirdim, sabah 7 de girmiş doğuma, belden uyuşturulmuş , bebişimiz 3 kg 250 gr 47 cm. Allah analı babalı büyütsün inş. 41 kere maşallah
Bu arada bende anneme geldim Cumartesiye kadar burdayım.Canım çok sıkkın aslında aylık ulaşması gereken kilosundan 80 gr az almıştı biliyorsunuzki doktor mama takviyesine başlatmıştı.Ben veriyordum ama günde 30 cc oda gece yatarken rahat uyusun diye.Doktorum arttırmamı söyledi 1 hafta sonra kilosuna tekrar bakalım dedi.Ama mamayı fazla verdikçe daha fazla yemek ister oldu.Sütüm yetiyor çok şükür.Ama biberondan mamayı aldıkça şimdi göğüsten çekmek zor geliyor ve biraz çekip bırakıyor huysuzlanıyor.Birde doktor 1 aylıktan sonra bebekler büyüme dönemlerine girdiklerinden huysuzlaşır,daha çok yemek ister demişti.Bundan dolayı memeyi tutturmak için şakır şakır ter döküyorum.Bırakıcak memeyi diye korkuyorum.80 gr için anne sütünden mahrum etmiş olursam kendimi hiç affetmem.O yüzden bu günden itibaren annemle alıştırıcaz mamayı azaltıcaz çok az kademeli olarak.Ayrıca cuma başka doktora da gidicem,bu doktorun söyledikleri yüzünden canım çokkk sıkıldı.Umarım mamadan biraz soğutabiliriz oğlumu.Her fırsatta tıkıcam ağzına memeyi umarım düzelir.:çok üzgünüm:
Merhaba kızlaarrr..
Gece yine nöbetteydik..4 e kadar uyumadı uyutmadı meleğim bizi...tam dalıyor sonra hemen irkiliveriryor uyanıyor..ilk zamanlar normalmiş bu korkmaları bakalım ne zaman kadar devam edecek..Emmek istedi bi de sürekli..doymak bilmedi..başta emsin diye dua ediyordum...şkr emiyor ama bu defa da bıraktığı an ağlama olayı başladı..fazla alıştı sanırım...yalancı emziğe de biraz geçince alıştırmak istiyorum...böle böle saati 4 yaptık..babamızı da uyandırdık tabi...beraber oyaladık ...sonra iice yoruldu sanırım..bi uyudu..baygın gibi...öğleye doğru uyandı...tabi sabah 7 civarları bi emdi sonra tekrar devam..şimdi de banyosunu paptı...güsel uyuyor şkr..gece çektirdi ama şimdi sakin şkr..
cnm evet normal oldu benim..iiki normal yapmışım diyorum şimdi..biraz ağrılı sancılı oluyor ama hepsi orada kalıyor..doğum olayı olunca direk eski haline dönüyor her istediğini o andan itibaren yiyip içebiliyorsun...bebeğini hemen emzirebiliyorsun..
Gözünü korkutmak istemem ama ben 15 saat çok sancı çektim..sonra epidural istedim..ondan sonrada 1 saat geçmeden doğum oldu..doğum anı çok kolaydı ama..ben normalde doğum zor sanırdım ama açılma olayı asıl olan kısımmış...Kişiye göre değişiyor zorluk derecesi..benim yan odamdaki kadın 2 saat içinde doğum yaptı ben 1 gece çektim..inş sen de bir avazda doğurursun cnmmm...kolaylıkla inş...
Burcucum ne kadar zamanda emzirdiğimi sormuşsun..Ben eskiden saat tutyordum 2 saat dolsun 20 emzirip dinlenip tekrar 20 dk emzirmeye çalışıyordum..ama artık bebişimin isteğine göre davranıyorum..o da saolsun bırakmak istemiyor..her sözümü diniyor emerken hiç gıkı çıkmıyor..tabe benm her yerim tutuluyor o başka:bbolsun onun varlığı yetiyor..bakmaya doyamıyorum meleğime..şükürler olsun onu bize verene:nazar:
Bende az önce Banu'yu aradım.Eşi çıktı Banu dinleniyormuş.Daha sonra arıycam durumuz çok iyiymiş 3500 kilo doğmuş maşallah.Hayırlısıyla oda kurtuldu.
Bu arada bende anneme geldim Cumartesiye kadar burdayım.Canım çok sıkkın aslında aylık ulaşması gereken kilosundan 80 gr az almıştı biliyorsunuzki doktor mama takviyesine başlatmıştı.Ben veriyordum ama günde 30 cc oda gece yatarken rahat uyusun diye.Doktorum arttırmamı söyledi 1 hafta sonra kilosuna tekrar bakalım dedi.Ama mamayı fazla verdikçe daha fazla yemek ister oldu.Sütüm yetiyor çok şükür.Ama biberondan mamayı aldıkça şimdi göğüsten çekmek zor geliyor ve biraz çekip bırakıyor huysuzlanıyor.Birde doktor 1 aylıktan sonra bebekler büyüme dönemlerine girdiklerinden huysuzlaşır,daha çok yemek ister demişti.Bundan dolayı memeyi tutturmak için şakır şakır ter döküyorum.Bırakıcak memeyi diye korkuyorum.80 gr için anne sütünden mahrum etmiş olursam kendimi hiç affetmem.O yüzden bu günden itibaren annemle alıştırıcaz mamayı azaltıcaz çok az kademeli olarak.Ayrıca cuma başka doktora da gidicem,bu doktorun söyledikleri yüzünden canım çokkk sıkıldı.Umarım mamadan biraz soğutabiliriz oğlumu.Her fırsatta tıkıcam ağzına memeyi umarım düzelir.:çok üzgünüm:
fulya ve ilgini tebrik ediyorummmmm
bakim kimin tlf var onu arayam
hayırlı uğurlu olsun ....
burcu cnm korsenin ismi ne unuttum attım kutusunu bel kısmında biyşey yazılı bakim markasımı cnm yazarım...........
esen cnm sanda fiyat yazacam
şimdi ali ağlıyor mama yapacam byy
canım soğuk yeme gaz yapar beraber hastalanırsınız?Arkadaşım 4 aylık bebeğini bu soğuk şeyler yüzünden grip yaptıKızlar bişey sorcam emziriyorum diye bana herkes soğuk şeyleri yasakladı dolaptan bişey alıp yiyip içmek yasak.Soğuk banada bebeğede dokunurmuş gaz yaparmış.Canım nasıl dondurma istiyor ama yiyemiyorum.Siz dikkat ediyormusunuz buna?
Canım geçmiş olsun.kız iyi ikizler burcu ne güzel işte.Kızlarr bende dr gittim bugün birkaç gündür başım çokağrıyordu bide iyice şiştiğim için dr.gebelik zehirlenmesinden şüphelendi hemen acil tahlil yap sonucunu ben bkl. ona göre acil sezeryan dedi:1shok: tabi ben sonuçları alana kadar deliye döndüm ama Allahtan temiz çıktı sonuçlar 40 haftaya kadar yolu var bekliyeceğiz dedi bide bebek kanala bile girmemiş kızlar yukarda senağlama anlayacağınız ben bu haftada doğurmam kesinsenağlama gerçi Allah bilir ama hiç umudum yok bide 20 sinden sonra olursa ikizler burcu olucak off onuda hiç istemiyorum senağlama bide kızlar 1 haftada 100 gr.almış ya niye okadar az aldıki bide son haftalarda çok alır derler kafamçokkarıştı göğsümdeki kabarıklık içinde genel cerrahiye yolladı dr baktı korkulcak bişey değil sivilce abse yapmış dedi normalde kolda yüzde falan olur senin şansına göğüste çıkmış dedi:1no2: bebek emdiğinde hiç bişekilde bulaşmaz dedi ama şişer şekil değiştirir büyürse küçük bir operasyonla alırız dedisenağlama ama gebesin o yüzden şimdi hiç bir ilaç krem falan vermeyeceğim bekleyeceğiz kendinde geçer deisenağlama çok uzun oldu ama bugün çok canımsıkıldı 2 de hastanedeydik 7de çıktık:1shok: işte öyle kızlar bir abse eksikti oda tama oldusenağlama gerçi Allahım beterinden saklasın kuzum iyi olsunda senağlama
Canım sonra alır merak etme.Biraz sık beslemerhaba kızlar bayadır görüşemiyorduk,özlemişim valla buraları:)) geçmişi de okuyamadım fazla vaktim yok. bugüne kadar kayınvalidemdeydik. akşama anneme geçicez artık. toparlanmam lazım. -tatlicadiarzu-
oğlumla bize gelince, bu nasıl güzel bir duyguymuş yaa!! gerçekten yaşamayan bilemezmiş,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah! ne uykusuzluk, ne yorgunluk hiçbiri gözümde yok. yavrum uyurken bile özlüyorum onu:asigim: aşkların en güzeliymiş gerçekten!:1hug:
4 kilo doğmuştu kuzum ama biraz fazla kilo vermiş. nazar mı deydi acaba?:çok üzgünüm: 3250'ye kadar düşmüş. anlaşılan şişliği çokmuş. bundan sonrası önemli dedi doktor. takip edicez. maşallah beni de güzel emiyor ama:uhm:
sizde ne var ne yok?
Hadi hayırlı haberlerle geliceksin stres yapma.slm kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum çok heycanlı çok stresli ve çok korkuyorum 2.sezeryanla doğumum ama ilkinde anlamamıştım şimdi herşeyi bildiğim için çok tırsıyorum-tatlicadiarzu- napıcam ya bide 4buçuk yaşında oğlum var ona üzülüyorum en çok 2gün bensiz duracakmı bana çok düşkün off napıcamı bilmiyorum
Maşallah Allah kurtardı darısı yeni bebeklereKızlar Fulyadan haber getirdim, sabah 7 de girmiş doğuma, belden uyuşturulmuş , bebişimiz 3 kg 250 gr 47 cm. Allah analı babalı büyütsün inş. 41 kere maşallah
Maşallah onada oda kurtuldu.Bende az önce Banu'yu aradım.Eşi çıktı Banu dinleniyormuş.Daha sonra arıycam durumuz çok iyiymiş 3500 kilo doğmuş maşallah.Hayırlısıyla oda kurtuldu.
Canım gerekirse anne sütünü sağ mamaya alıştırma benimki mamasız uyumuyor.Sütü emziriyorum sonra ağlıyor bırakıyorum sağdığıı biberonla veriyorum oda kesmiyor mamayı verince uyuyor.Emme problemim var yani buarada dün telde şarjım bitti tam arıycaktım kız uyandı sonrada misafir arayamadım müsait zamanda arıycam seni.Bu arada bende anneme geldim Cumartesiye kadar burdayım.Canım çok sıkkın aslında aylık ulaşması gereken kilosundan 80 gr az almıştı biliyorsunuzki doktor mama takviyesine başlatmıştı.Ben veriyordum ama günde 30 cc oda gece yatarken rahat uyusun diye.Doktorum arttırmamı söyledi 1 hafta sonra kilosuna tekrar bakalım dedi.Ama mamayı fazla verdikçe daha fazla yemek ister oldu.Sütüm yetiyor çok şükür.Ama biberondan mamayı aldıkça şimdi göğüsten çekmek zor geliyor ve biraz çekip bırakıyor huysuzlanıyor.Birde doktor 1 aylıktan sonra bebekler büyüme dönemlerine girdiklerinden huysuzlaşır,daha çok yemek ister demişti.Bundan dolayı memeyi tutturmak için şakır şakır ter döküyorum.Bırakıcak memeyi diye korkuyorum.80 gr için anne sütünden mahrum etmiş olursam kendimi hiç affetmem.O yüzden bu günden itibaren annemle alıştırıcaz mamayı azaltıcaz çok az kademeli olarak.Ayrıca cuma başka doktora da gidicem,bu doktorun söyledikleri yüzünden canım çokkk sıkıldı.Umarım mamadan biraz soğutabiliriz oğlumu.Her fırsatta tıkıcam ağzına memeyi umarım düzelir.:çok üzgünüm:
Kızlar merhaba bizde 2 gündür gaz sancısı çekiyoruz bide dün çok kötü bişey oldu bebeğimin nefes borusuna kusarken süt kaçtı zar zor nefes aldı bi anda canı kesildi yavrumun o anki korkumu anlatamam
kızlar ömrümden ömür gittiAllah kimseye yaşatmasın çok kötü bir andı kızlar bebekleri uyuturken çok dikkatli olun çok fazla beslediyseniz ve gözünüzün önünde değilse asla sırt üstü yatırmayın yan yatsın çünkü ani bebek ölümlerinin %90 ı bu şekilde oluyomuş Allah hepimizin yavrularını korusun gaz sancısı için muskat kullanıyorum artık rahatladı yavrum ağlaması kesildi
Kızlar ben geldimmm...
Cumadan beri giremedim. Cumartesi mevlütümüz vardı. Çok kalabalık oldu ama çok güzeldi. Bunu da atlattık çok şükür...
Dünde evde sıkılınca kayınvalidemlere gittik. Bahçede mangal yaptık ne güzel. Orda kaldık. Bugünde eşim sahile götürdü bizi. Tabi bizim cadı uyanıkken hep memede durmak istediğinden 1 saatin yarım saatini arabada emzirmekle geçirdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ordan da alışveriş merkezine gittik. Benim kız daha şimdiden fena gezgin oldu valla kaydirigubbakcemile3
Şimdi uyuyor. 10 gibi kaldırıp banyosunu yaptıracağım. Sonra da gece uykusuna geçecek kuzum hihoyyyt
Bu arada cumartesi doktor kontrolümüz vardı. 52,5 cm olmuş kuzum. Ama hala doğum kilomuza ulaşamadık. 3698 gr olmuş kuzum. Doktor sorun değil. Yavaş kilo alabiliyorlar bu dönemde dedi. Sütüm de yetiyor. Ne zaman emse bol bol geliyor çok şükürAma niye az kilo alıyor anlamadım :uhm:
merhaba kızlar bayadır görüşemiyorduk,özlemişim valla buraları:)) geçmişi de okuyamadım fazla vaktim yok. bugüne kadar kayınvalidemdeydik. akşama anneme geçicez artık. toparlanmam lazım. -tatlicadiarzu-
sizde ne var ne yok?
Bende az önce Banu'yu aradım.Eşi çıktı Banu dinleniyormuş.Daha sonra arıycam durumuz çok iyiymiş 3500 kilo doğmuş maşallah.Hayırlısıyla oda kurtuldu.
canım soğuk yeme gaz yapar beraber hastalanırsınız?Arkadaşım 4 aylık bebeğini bu soğuk şeyler yüzünden grip yaptı
Canım geçmiş olsun.kız iyi ikizler burcu ne güzel işte.
Canım sonra alır merak etme.Biraz sık besle
Hadi hayırlı haberlerle geliceksin stres yapma.
Maşallah Allah kurtardı darısı yeni bebeklere
Maşallah onada oda kurtuldu.
Canım gerekirse anne sütünü sağ mamaya alıştırma benimki mamasız uyumuyor.Sütü emziriyorum sonra ağlıyor bırakıyorum sağdığıı biberonla veriyorum oda kesmiyor mamayı verince uyuyor.Emme problemim var yani buarada dün telde şarjım bitti tam arıycaktım kız uyandı sonrada misafir arayamadım müsait zamanda arıycam seni.
Kızlar kızım yine sarılık için babasıyla dr a gitti hala düşmedi 12 olduğu için sarı odaya almıyorlar 18 de alınıyormuş takip gerekiyormuş düşmedide hergün elinden kan alıyorlar yavrumun sebebi kan uyuşmazlığıymış kan grubumuz farklı oldu ben B- o B+ ondan anca temizliyormuş hücrelerimi.3 çeşit sarılık varmış bu en tehlikelisiymiş normal bebek sarılığı değil yani.Bu arada göbeğimiz düştü teyzeleri 8. günde.Allah kızıma sağlık sıhat versin.
abooooooooo mayıs anneleri uyuyormu yaawww neredesiniz
ben kalktım annem gideli ilkkez kahvaltı yaptım bizimde veletler gece uyanıyor tubacığımmm
mum ediyor bizi dün hiç uyuyamadım ben .....aksam yemeğimi soframı haızrladım kocam geldi
yemek yedik dizi mizi yoktu uyudum saat on buçukta kalktım kocam bir posta yedirmiş içirmişş
sonra uyku gözünden akıyor odalarında yatıyoruz ya çocukların sen git yat dedim abooo bu çocukalr baba gidince uyudular yanlız yataklarında uyumuyolar yaaaaaaaa anakucağında yatıyolar
birde benim veletler yataklarına düz yatırıyorum bi bakıyom yan dönmüşler sizinkilerde böle bir durum varmııı.........artık 120 cc yiyolar ama 4 saat uyuyolar 4 saatten eksik var fazlazsı yok hemen kalkıyolar aynı anda başlıyolar ağlamaya ikisni aynı anda besliyorum kızlar..........
a.s.günaydın arkadaslarr umarım herkesin keyfi yerindedir ,,dırımkızı allah kolaylık versin canım sana hergünün dolu dolu geciyor ne güsel ,,diger annelerinde öyle gerci ama senin işin biras daha zorsankidogum yapan arkadaslarımızın gözleri aydın ,,herhalde en son ben doguracagım ,,o kadarda hurma yiyorum gelen giden yok son 5 günüm var ama galiba gününü gececek benim oglan,,normal doum istediim için bekliyoruz bakalım hayırlısı,,acaba hamamamı gitsemCADIARZUdelikafaduldendelikafadulden
:1shok::1shok:ne hamam kız çatlarsın sıcaktan valladelikafaduldendelikafadulden
hayırlısı canım ya gelecek ama vaktini bekliyor senin kuzucukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?