2009 Mayıs Anneleri

ülen biberonun ağzı yamulmuş çocuğun kafası bile mama olmuş yıkdım şimdi
mama yapacam yaaaa evim talannn olmuşş haldeee

esen korseyi eşim 10 ytl almış

burcu cnm ismi yazmıyor yaaa kutuyuda attım

Takma kafana canim, kim ne ekerse onu bicer. Sende ona göre davranir gecersin...

semaracığım bende yaşadım biliyorsun ki hala yaşıyorum ve şunu bil birkere uyuz oldunmu hepde öle gidiyorr

Ben bir bebisle bas edemiyorum, sen iki taneyle nasil bas ediyorsun Birsen? Bravo vallahi...

valla cnm ne bilemmm bak bugün ilkkez yanlız yıkadım oda kuzu gibiydi

valla beslenmesi bitsin hemen evin işini yapacam çamaşırlarını yıkadım asmam lazım

kurumuşları katlayacam evi silecem ama önce şu küvetini kaldıracağım bide vaktim kalırsa bebeklerin halısına mama dökülmüş damla damla onları silecem valla

Bende bugün ilk kez yikadim ama hastaneden ebe gelmisti kontrol icin. Onun kontrolünde. Yikarken, su disinda birsey kullanilmasini tavsiye etmiyorlar, sen nasil yikiyorsun? Acikcasi bende dogrumu yikadim bilemiyorum...

ayy şunuda yazam kırk uçurmya gittik
eşim abisi ile konuşuyor üçüncü çocuk muahbbeti eşim diyorki birsne bunlarda öteki tarafa gitti geldi
birdahakine getiremeyiz diyo kaynanam ise bakarmısın çocuğum kadınlar pırt pırt doğuruyor
sen paradan haber ver sen eşşek gibi hep çalışacakmısın masarafınız ne kadar çok demesinmi

işte kadının bittiği an artık benim için hiçbişey ifade etmiyor
eşime demedim yine annem muhabbeti der diye ama içim içimi kemiriyor artık bilsin eşim annesini sırf onu sevdiğim için saygımdan anne dediğimi yaa

bende daha doğuramadım gitti pazartesi doktora gittim bebek daha doğum kanalına inmemiş cuma gününe çağırdı hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek banada dua edin kızlar

Bende bugün ilk kez yikadim ama hastaneden ebe gelmisti kontrol icin. Onun kontrolünde. Yikarken, su disinda birsey kullanilmasini tavsiye etmiyorlar, sen nasil yikiyorsun? Acikcasi bende dogrumu yikadim bilemiyorum...

valla cnm ben leğenini odalarına getiriyorum sularını hazılrıyorum dirseğimle ısısına bakıyorum ılıksa alıyorum file kullanmıyorum kirli kıyafetleri leğene atıyorum
bir maşraba su döküyorum kuzumu yatırıyorum
ağız mendillerinden birini alıyorum (tülbet olandan ) şampuan döküyorum köpürtüyorum

bir maşraba su alıyorum boğazından aşağa vücuduna su döküyorum köpüklüyorum sonra heryerini yıkıyorum sonra akıtıyorum kucağıma alıyorum kafasına şampuan döküyorum mendille sırtınıda yıkıyorum .....yanlız kafasına su döktüğümde hemen elimle yüzünü siliyorum köpük kalmasın diye

havlusunun içine büyük düz bir tülbet koyuyorum suyunu iyi çekiyor ve havlumuz çok ıslanmıyor içindekini atıyorum havluya sarılı giydiriyorum....

inş.düzgün anlattım

neyse işler beni beklerrrr cnm

Sabun, sampuan gibi hic bir temizlik malzemesini ilk ay önermediler kimyasal karisimlar barindirdiklarindan. Bende sadece suyla yikamak durumunda kaldim ama hic icime sinmedi. Anlatimin icin tesekkürler ayrica canim.

Takma kafana canim, kim ne ekerse onu bicer. Sende ona göre davranir gecersin...

Haklısın canım,amainsanın elinde değil sinir oluyorÇok üzgünüm çoook

semaracığım bende yaşadım biliyorsun ki hala yaşıyorum ve şunu bil birkere uyuz oldunmu hepde öle gidiyorr

evet aynen canım ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar bana

nedir bizim bu ailelerden çektiğimiz yaklava:

bende daha doğuramadım gitti pazartesi doktora gittim bebek daha doğum kanalına inmemiş cuma gününe çağırdı hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek banada dua edin kızlar

bu gidişle benim sonunda o olucak galiba hala kanala girmemişti bende cmrts. gidicem bakalım ozaman bana nediyecek

of şu aileler nefretim valla.Bırak aramasınlar uzak olsunlar.işte insan kafaya takıyor.Benim kız doğunca eşim anasını arıyor kızımız oldu diye hiç sevinmiyor bidahada kaynana ne aradı ne sordu.Bi haber yok nasıl anaysa.

diyorumya hepsi ayrı gıcık
dualarımız seninle canım hayırlısıyla sende al kucağına
valla bravo kız sen çözdün bu işi benim kızı bugün yıkadık ben suyunu döktüm eşim sabunladı annem tuttu ve yıkadı evde bi koşturma sorma valla şimdi uyuyor.Eşim yalnız herşeye karışıyor annem çıldırmak üzere ben arada kaldım.ikiside haklı sonumu ne olcak bakiim

--------------------------------------------------------------------------------

Yarın doĞuma gıdıyorum Çok heyecanlıyım
sunı sancı verılecek epıdural normal olacak kısmetse dua edın banaaaa

--------------------------------------------------------------------------------

Yarın doĞuma gİdİyorum Çok heyecanlıyım
sunİ sancı verİlecek epİdural normal olacak kısmetse dua edİn banaaaa

Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah sağsalim gelirsin aramıza kuzunla birlikte güzel haberlerini bekliyoruz a.s.

ay canım sendemi gidiyorsun beni tekbıraktınızsenağlama şaka bir yana hayırlı doğumlar canım sağsalim bebişini kucağına al canımhihoyyyt

ay canım valla bıktık şu ailelerden insan torunumoluyor diye deli olması lazım bide bizimkilere bak yakötükedihüso dediğin gibi bize uzak olsunlarda varsın ilgilenmesinler

allah yardımcın olsun yarın bebişini kucağına alacaksın ne güzel hadi hayırlısıyla git ve gel güzzel haberlerini bekliyoruz...

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

yine kaynanalar çekiştirilmiş bakıyorum benim kaynanamın çekiştirilecek bir tarafı yok
iyi kadın Allah için
kayınbabam yenibosnada bir çocuğa çarpmış çok şükür bişeyi yok çocuğun önüne fırlamış ara sokakta normalde sen bir işe yaramazsın der eşime ama işi düşünce hemen onu arar.hastane masraflarını kim ödeyecek tabiki benim koca ,neyse çocuğun bişeyi yokmuş bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…