kızlar çok moralim bozuk 2 hatadır evdeyim eşimin ailesi ne yaptın ne ettin diye bir aramadılar bileokadar kırıldımki anlatamam dün eşime söyledim,ben ailene bişeymi yaptım dedim yedi kat yabancı bile beni günde 2 3 kere arıyor bişey varmı diye dedim ben naptım senin ailenededim doğumda kesinlikle hastanede senin ailende 1 kişiyi bile görmek istemiyorum dedim,sanırımbugün aramış annesini şimdi beni arıyorlar ay nasılsın kızım arayamadık aklımız sende bişey ihtiyacın varmı diye ama gözümde sıfırlar çoksinirlerim bozuldu kızlar ağlıyorum akşamdan beri sinirlerim bozuldu herkesin kendi ailesi
Ben bir bebisle bas edemiyorum, sen iki taneyle nasil bas ediyorsun Birsen? Bravo vallahi...
Bende bugün ilk kez yikadim ama hastaneden ebe gelmisti kontrol icin. Onun kontrolünde. Yikarken, su disinda birsey kullanilmasini tavsiye etmiyorlar, sen nasil yikiyorsun? Acikcasi bende dogrumu yikadim bilemiyorum...
Takma kafana canim, kim ne ekerse onu bicer. Sende ona göre davranir gecersin...
semaracığım bende yaşadım biliyorsun ki hala yaşıyorum ve şunu bil birkere uyuz oldunmu hepde öle gidiyorr
ayy şunuda yazam kırk uçurmya gittik
eşim abisi ile konuşuyor üçüncü çocuk muahbbeti eşim diyorki birsne bunlarda öteki tarafa gitti geldi
birdahakine getiremeyiz diyo kaynanam ise bakarmısın çocuğum kadınlar pırt pırt doğuruyor
sen paradan haber ver sen eşşek gibi hep çalışacakmısın masarafınız ne kadar çok demesinmi
işte kadının bittiği an artık benim için hiçbişey ifade etmiyor
eşime demedim yine annem muhabbeti der diye ama içim içimi kemiriyor artık bilsin eşim annesini sırf onu sevdiğim için saygımdan anne dediğimi yaa
bende daha doğuramadım gitti pazartesi doktora gittim bebek daha doğum kanalına inmemiş cuma gününe çağırdı hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek banada dua edin kızlar
of şu aileler nefretim valla.Bırak aramasınlar uzak olsunlar.işte insan kafaya takıyor.Benim kız doğunca eşim anasını arıyor kızımız oldu diye hiç sevinmiyor bidahada kaynana ne aradı ne sordu.Bi haber yok nasıl anaysa.kızlar çok moralim bozuk 2 hatadır evdeyim eşimin ailesi ne yaptın ne ettin diye bir aramadılar bileokadar kırıldımki anlatamam dün eşime söyledim,ben ailene bişeymi yaptım dedim yedi kat yabancı bile beni günde 2 3 kere arıyor bişey varmı diye dedim ben naptım senin ailenededim doğumda kesinlikle hastanede senin ailende 1 kişiyi bile görmek istemiyorum dedim,sanırımbugün aramış annesini şimdi beni arıyorlar ay nasılsın kızım arayamadık aklımız sende bişey ihtiyacın varmı diye ama gözümde sıfırlar çoksinirlerim bozuldu kızlar ağlıyorum akşamdan beri sinirlerim bozuldu herkesin kendi ailesi
diyorumya hepsi ayrı gıcıkayy şunuda yazam kırk uçurmya gittik
eşim abisi ile konuşuyor üçüncü çocuk muahbbeti eşim diyorki birsne bunlarda öteki tarafa gitti geldi
birdahakine getiremeyiz diyo kaynanam ise bakarmısın çocuğum kadınlar pırt pırt doğuruyor
sen paradan haber ver sen eşşek gibi hep çalışacakmısın masarafınız ne kadar çok demesinmi
işte kadının bittiği an artık benim için hiçbişey ifade etmiyor
eşime demedim yine annem muhabbeti der diye ama içim içimi kemiriyor artık bilsin eşim annesini sırf onu sevdiğim için saygımdan anne dediğimi yaa
dualarımız seninle canım hayırlısıyla sende al kucağınabende daha doğuramadım gitti pazartesi doktora gittim bebek daha doğum kanalına inmemiş cuma gününe çağırdı hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek banada dua edin kızlar
valla bravo kız sen çözdün bu işi benim kızı bugün yıkadık ben suyunu döktüm eşim sabunladı annem tuttu ve yıkadı evde bi koşturma sorma valla şimdi uyuyor.Eşim yalnız herşeye karışıyor annem çıldırmak üzere ben arada kaldım.ikiside haklı sonumu ne olcak bakiimvalla cnm ben leğenini odalarına getiriyorum sularını hazılrıyorum dirseğimle ısısına bakıyorum ılıksa alıyorum file kullanmıyorum kirli kıyafetleri leğene atıyorum
bir maşraba su döküyorum kuzumu yatırıyorum
ağız mendillerinden birini alıyorum (tülbet olandan ) şampuan döküyorum köpürtüyorum
bir maşraba su alıyorum boğazından aşağa vücuduna su döküyorum köpüklüyorum sonra heryerini yıkıyorum sonra akıtıyorum kucağıma alıyorum kafasına şampuan döküyorum mendille sırtınıda yıkıyorum .....yanlız kafasına su döktüğümde hemen elimle yüzünü siliyorum köpük kalmasın diye
havlusunun içine büyük düz bir tülbet koyuyorum suyunu iyi çekiyor ve havlumuz çok ıslanmıyor içindekini atıyorum havluya sarılı giydiriyorum....
inş.düzgün anlattım
neyse işler beni beklerrrr cnm
--------------------------------------------------------------------------------
Yarın doĞuma gİdİyorum Çok heyecanlıyım
sunİ sancı verİlecek epİdural normal olacak kısmetse dua edİn banaaaa
--------------------------------------------------------------------------------
of şu aileler nefretim valla.Bırak aramasınlar uzak olsunlar.işte insan kafaya takıyor.Benim kız doğunca eşim anasını arıyor kızımız oldu diye hiç sevinmiyor bidahada kaynana ne aradı ne sordu.Bi haber yok nasıl anaysa.
diyorumya hepsi ayrı gıcık
dualarımız seninle canım hayırlısıyla sende al kucağına
valla bravo kız sen çözdün bu işi benim kızı bugün yıkadık ben suyunu döktüm eşim sabunladı annem tuttu ve yıkadı evde bi koşturma sorma valla şimdi uyuyor.Eşim yalnız herşeye karışıyor annem çıldırmak üzere ben arada kaldım.ikiside haklı sonumu ne olcak bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?