korseyi ne zaman takmaya başlıyoruz kızlar
kızlar çok moralim bozuk 2 hatadır evdeyim eşimin ailesi ne yaptın ne ettin diye bir aramadılar bileokadar kırıldımki anlatamam dün eşime söyledim,ben ailene bişeymi yaptım dedim yedi kat yabancı bile beni günde 2 3 kere arıyor bişey varmı diye dedim ben naptım senin ailenededim doğumda kesinlikle hastanede senin ailende 1 kişiyi bile görmek istemiyorum dedim,sanırımbugün aramış annesini şimdi beni arıyorlar ay nasılsın kızım arayamadık aklımız sende bişey ihtiyacın varmı diye ama gözümde sıfırlar çoksinirlerim bozuldu kızlar ağlıyorum akşamdan beri sinirlerim bozuldu herkesin kendi ailesi
ayy şunuda yazam kırk uçurmya gittik
eşim abisi ile konuşuyor üçüncü çocuk muahbbeti eşim diyorki birsne bunlarda öteki tarafa gitti geldi
birdahakine getiremeyiz diyo kaynanam ise bakarmısın çocuğum kadınlar pırt pırt doğuruyor
sen paradan haber ver sen eşşek gibi hep çalışacakmısın masarafınız ne kadar çok demesinmi
işte kadının bittiği an artık benim için hiçbişey ifade etmiyor
eşime demedim yine annem muhabbeti der diye ama içim içimi kemiriyor artık bilsin eşim annesini sırf onu sevdiğim için saygımdan anne dediğimi yaa
bende daha doğuramadım gitti pazartesi doktora gittim bebek daha doğum kanalına inmemiş cuma gününe çağırdı hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek banada dua edin kızlar
--------------------------------------------------------------------------------
Yarın doĞuma gİdİyorum Çok heyecanlıyım
sunİ sancı verİlecek epİdural normal olacak kısmetse dua edİn banaaaa
Hangi marka aldın cnm, memnun kalırsan tavsiye et bizedebu arada korse aldım kızlar yarın gelecek bakalım inşallah iyidirrr
Kızlar bugün oğluşu besleyip doktora gittim dikişleri göstermeye, kaç gündür ağrıyıp duruyodu zaten, gülerken öksürürken fln hep dikişler patlıyo zannediyorum acı yapıyo, gittik , dikişlerin düğüm yerleri varmış köşelerde, sağ taraftakinden biraz irin kan karısımı bişeyler çıkardı sıkarak, her gün baticcon süreceksin kuruyana kadar dedi ve fazla iplerini kesip aldı, ipler kendiliğinden eriyecekmiş, ama ağrısı 6 ay sürer dedi, bende yuh dedim içimden, sizin dikişler ne alemde kızlar, rahat gülüp öksürebiliyormusunuz:uhm::uhm:
Off of bunların hepsi aynı galiba, boşver cnm ya inan bana olmamaları olmalarından daha iyi senin ailen yeterde artar bile her işinede koştururlar, benim kaynana bozuntuları inş. bebek görmeye bile gelmez diye dua ediyorum ben, sen demişsin zaten gözümde sıfırlar diye onlarıda anlamış oldun böylece, yapmacık yapmacık bişiler yapsalar bile hiç kıymeti yok
Münasebetsiz kadın yaa, daha sana kızım azmı çekti, bunlara bakın yetecek diyip gönül alacağı halde neler demiş, birsencim insanlar yaşlandıkça biraz maddiyatçı oluyo cnm bununda etkisi var bence, mesela bizim bi akraba var 65-70 yaşlarında kızı bayram için geldiğinde bakmış buzdolabının fişi çekik, takmış, kızı takıyomuş nine çekiyomuş fişi çok elektrik çekecek diye, e dolaptakilerde bozulmuş böyle böyle...
Kızlar Allah kurtarsın inş., en güzeli normal doğum, hayırlısı ile kurtulun inş.
Hangi marka aldın cnm, memnun kalırsan tavsiye et bizede
selam kızlar bende haftaya bugün sezaryan olacam sabah gelerkenden tahlillerin yapılsındedi ama bişey yazmadı orda biliyolardır demi yaparlar ben gidince
pınarcım darısı kızının düğün mevlüdüne inşallahhh
canım biz ne kadar gezsek sizin kadar gezemeyiz yahuu sizin hızınıza kimse yetişemez tatlımmm
bu arada senin kız okadar emiyor nereye gidiyor bu emdikleri bacım neden kilo almamışki
bizde Allah kısmet ederse pazar günü mevlüdü yapıyoruz pzt de 40 bitiyor şükürler olsun :teytey::teytey: sonra kim tutar bizi evde
ben bi bakem dedim kızlar pınarcığım maşşallah gezmişsiniz cnm ne güselll
ohh canım mevlütte yapılmış,ana kız şimdiden gezmelere başlamış bile ne güzel
Hanımlar selamm,
Bizim bebişi götürmek için anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır?
Kızlarr bende dr gittim bugün birkaç gündür başım çokağrıyordu bide iyice şiştiğim için dr.gebelik zehirlenmesinden şüphelendi hemen acil tahlil yap sonucunu ben bkl. ona göre acil sezeryan dedi:1shok: tabi ben sonuçları alana kadar deliye döndüm ama Allahtan temiz çıktı sonuçlar 40 haftaya kadar yolu var bekliyeceğiz dedi bide bebek kanala bile girmemiş kızlar yukarda senağlama anlayacağınız ben bu haftada doğurmam kesinsenağlama gerçi Allah bilir ama hiç umudum yok bide 20 sinden sonra olursa ikizler burcu olucak off onuda hiç istemiyorum senağlama bide kızlar 1 haftada 100 gr.almış ya niye okadar az aldıki bide son haftalarda çok alır derler kafamçokkarıştı göğsümdeki kabarıklık içinde genel cerrahiye yolladı dr baktı korkulcak bişey değil sivilce abse yapmış dedi normalde kolda yüzde falan olur senin şansına göğüste çıkmış dedi:1no2: bebek emdiğinde hiç bişekilde bulaşmaz dedi ama şişer şekil değiştirir büyürse küçük bir operasyonla alırız dedisenağlama ama gebesin o yüzden şimdi hiç bir ilaç krem falan vermeyeceğim bekleyeceğiz kendinde geçer deisenağlama çok uzun oldu ama bugün çok canımsıkıldı 2 de hastanedeydik 7de çıktık:1shok: işte öyle kızlar bir abse eksikti oda tama oldusenağlama gerçi Allahım beterinden saklasın kuzum iyi olsunda
Pınarcım oh ne güzel gezmelere gidilmiş valla ben daha hala siftah yapamadım bugün annemlere gidicem 3-4 gün kalıcam yanlarında bize gezme olur işte.Mevlüdünüzde olmuş allah kabul etsin duanızı.
merhaba kızlar bayadır görüşemiyorduk,özlemişim valla buraları:)) geçmişi de okuyamadım fazla vaktim yok. bugüne kadar kayınvalidemdeydik. akşama anneme geçicez artık. toparlanmam lazım.
oğlumla bize gelince, bu nasıl güzel bir duyguymuş yaa!! gerçekten yaşamayan bilemezmiş,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah! ne uykusuzluk, ne yorgunluk hiçbiri gözümde yok. yavrum uyurken bile özlüyorum onu:asigim: aşkların en güzeliymiş gerçekten!
4 kilo doğmuştu kuzum ama biraz fazla kilo vermiş. nazar mı deydi acaba?: 3250'ye kadar düşmüş. anlaşılan şişliği çokmuş. bundan sonrası önemli dedi doktor. takip edicez. maşallah beni de güzel emiyor ama
sizde ne var ne yok?
slm kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum çok heycanlı çok stresli ve çok korkuyorum 2.sezeryanla doğumum ama ilkinde anlamamıştım şimdi herşeyi bildiğim için çok tırsıyorum-tatlicadiarzu- napıcam ya bide 4buçuk yaşında oğlum var ona üzülüyorum en çok 2gün bensiz duracakmı bana çok düşkün off napıcamı bilmiyorum
Merhaba kızlaarrr..
Gece yine nöbetteydik..4 e kadar uyumadı uyutmadı meleğim bizi...tam dalıyor sonra hemen irkiliveriryor uyanıyor..ilk zamanlar normalmiş bu korkmaları bakalım ne zaman kadar devam edecek..Emmek istedi bi de sürekli..doymak bilmedi..başta emsin diye dua ediyordum...şkr emiyor ama bu defa da bıraktığı an ağlama olayı başladı..fazla alıştı sanırım...yalancı emziğe de biraz geçince alıştırmak istiyorum...böle böle saati 4 yaptık..babamızı da uyandırdık tabi...beraber oyaladık ...sonra iice yoruldu sanırım..bi uyudu..baygın gibi...öğleye doğru uyandı...tabi sabah 7 civarları bi emdi sonra tekrar devam..şimdi de banyosunu paptı...güsel uyuyor şkr..gece çektirdi ama şimdi sakin şkr..
Kızlar Fulyadan haber getirdim, sabah 7 de girmiş doğuma, belden uyuşturulmuş , bebişimiz 3 kg 250 gr 47 cm. Allah analı babalı büyütsün inş. 41 kere maşallah
Bende az önce Banu'yu aradım.Eşi çıktı Banu dinleniyormuş.Daha sonra arıycam durumuz çok iyiymiş 3500 kilo doğmuş maşallah.Hayırlısıyla oda kurtuldu.
Bu arada bende anneme geldim Cumartesiye kadar burdayım.Canım çok sıkkın aslında aylık ulaşması gereken kilosundan 80 gr az almıştı biliyorsunuzki doktor mama takviyesine başlatmıştı.Ben veriyordum ama günde 30 cc oda gece yatarken rahat uyusun diye.Doktorum arttırmamı söyledi 1 hafta sonra kilosuna tekrar bakalım dedi.Ama mamayı fazla verdikçe daha fazla yemek ister oldu.Sütüm yetiyor çok şükür.Ama biberondan mamayı aldıkça şimdi göğüsten çekmek zor geliyor ve biraz çekip bırakıyor huysuzlanıyor.Birde doktor 1 aylıktan sonra bebekler büyüme dönemlerine girdiklerinden huysuzlaşır,daha çok yemek ister demişti.Bundan dolayı memeyi tutturmak için şakır şakır ter döküyorum.Bırakıcak memeyi diye korkuyorum.80 gr için anne sütünden mahrum etmiş olursam kendimi hiç affetmem.O yüzden bu günden itibaren annemle alıştırıcaz mamayı azaltıcaz çok az kademeli olarak.Ayrıca cuma başka doktora da gidicem,bu doktorun söyledikleri yüzünden canım çokkk sıkıldı.Umarım mamadan biraz soğutabiliriz oğlumu.Her fırsatta tıkıcam ağzına memeyi umarım düzelir.:çok üzgünüm:
Pinar'cigimIyiyiz Allah'tan. Biraz büyüse oglum, daha rahatlayacagiz...Defne Hanim nasil? Uyku düzenini yoluna koyabildin mi? Benim oglumda sürekli emmek istiyor, doymuyor diye cok üzülüyordum cünkü ara ara kusuyor ve cok kaka yapiyor. Gerci normal günde kac kere kaka yapmali onuda tam bilmiyorum ya. Ama bizimki dogum kilosunu gecmis. Bence baska doktorada göster Defne'yi annesi.
Kızlar kızım yine sarılık için babasıyla dr a gitti hala düşmedi 12 olduğu için sarı odaya almıyorlar 18 de alınıyormuş takip gerekiyormuş düşmedide hergün elinden kan alıyorlar yavrumun sebebi kan uyuşmazlığıymış kan grubumuz farklı oldu ben B- o B+ ondan anca temizliyormuş hücrelerimi.3 çeşit sarılık varmış bu en tehlikelisiymiş normal bebek sarılığı değil yani.Bu arada göbeğimiz düştü teyzeleri 8. günde.Allah kızıma sağlık sıhat versin.
oh bizim hatunda gezmiş tozmus :))) iyi yaptiniz canim kim tutar artik bizi :)))
kilosu neden hala artmamişki ya..canim mama takviyesi yapsan..gücsüz kalmasin yavrucak..
slm kizlar a.s.
dün nerdeyse bütün gün uyuduk kizimla :) hadi o küçük..yoruldu pazar günü uyudu..da bana ne oldu anlamadim :)) bütün gün gözümü acamadim :))
bugunde babamiz evdeydi..bende firsattan istifade yazliklarimi çikardim,kişliklarimi kaldirdim..1 sepet ütü cikardim kendime hiç işim yokmuş gibi :))) güya ögleden sonra dişari cikariz diye düşünüyordum ama işim bitmedi bi türlü..zaten havada cok rüzgarliydi :)
kizlar sizin veletlerde de uyaniklik basladimi? bugun benim cadi 12 de bi uyandi..2 de zor uyuttum..sabah 7de de aynisini yapti..günde toplam 4-5 saat mum ediyor beni :)
bu arada soguk şeyler gaz yaparmi muhabbeti olmuş..valla ben soguk moguk yiyorum..nasilsa herşey bebişede banada gaz yapiyor :)) artik bunu kabullendim..aksi takdirde biskuviden baska bişi yiyemiyorum :))
abooooooooo mayıs anneleri uyuyormu yaawww neredesiniz
ben kalktım annem gideli ilkkez kahvaltı yaptım bizimde veletler gece uyanıyor tubacığımmm
mum ediyor bizi dün hiç uyuyamadım ben .....aksam yemeğimi soframı haızrladım kocam geldi
yemek yedik dizi mizi yoktu uyudum saat on buçukta kalktım kocam bir posta yedirmiş içirmişş
sonra uyku gözünden akıyor odalarında yatıyoruz ya çocukların sen git yat dedim abooo bu çocukalr baba gidince uyudular yanlız yataklarında uyumuyolar yaaaaaaaa anakucağında yatıyolar
birde benim veletler yataklarına düz yatırıyorum bi bakıyom yan dönmüşler sizinkilerde böle bir durum varmııı.........artık 120 cc yiyolar ama 4 saat uyuyolar 4 saatten eksik var fazlazsı yok hemen kalkıyolar aynı anda başlıyolar ağlamaya ikisni aynı anda besliyorum kızlar..........
kızlar çok moralim bozuk 2 hatadır evdeyim eşimin ailesi ne yaptın ne ettin diye bir aramadılar bileokadar kırıldımki anlatamam dün eşime söyledim,ben ailene bişeymi yaptım dedim yedi kat yabancı bile beni günde 2 3 kere arıyor bişey varmı diye dedim ben naptım senin ailenededim doğumda kesinlikle hastanede senin ailende 1 kişiyi bile görmek istemiyorum dedim,sanırımbugün aramış annesini şimdi beni arıyorlar ay nasılsın kızım arayamadık aklımız sende bişey ihtiyacın varmı diye ama gözümde sıfırlar çoksinirlerim bozuldu kızlar ağlıyorum akşamdan beri sinirlerim bozuldu herkesin kendi ailesi
Bende bugün ilk kez yikadim ama hastaneden ebe gelmisti kontrol icin. Onun kontrolünde. Yikarken, su disinda birsey kullanilmasini tavsiye etmiyorlar, sen nasil yikiyorsun? Acikcasi bende dogrumu yikadim bilemiyorum...
bende daha doğuramadım gitti pazartesi doktora gittim bebek daha doğum kanalına inmemiş cuma gününe çağırdı hazırlıklı gel dedi büyük ihtimalle suni sancı verecek banada dua edin kızlar
--------------------------------------------------------------------------------
ben geldim neler yaptınız bakimmmmm ben birsürü iş yaptımmm
evimi sildim süpürdüm çocukların çamaşırlarını astım
balkonu sildim banyoyu temizledim .....barbunya pişirdim mercimeğide attım ocağa
bu arada bebeleri doyurdum şimdi biri uyuyor biri yatakta bakıyor
bende duşa girecem gelince özetleri alırım sonra fırına tavuk atacam halamla eniştem gelecek halamda pilavı yaptırırım salat
semra cnm takma hamişlikte bu aileleler neden böle kimse çözemedi
esen cnm geçmiş olsun neden kociş ödüyor yaaaa
kıvılcım bize kimse şampuan kullanama demedi burada herkes kullanıyor en azından çevremdekiler
bengi cnm allaha emat ol ....hayırlı doğumlar olsun cnm çok öptüm gelince diğer geçmişe bakacam
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
yine kaynanalar çekiştirilmiş bakıyorum benim kaynanamın çekiştirilecek bir tarafı yok
iyi kadın Allah için
kayınbabam yenibosnada bir çocuğa çarpmış çok şükür bişeyi yok çocuğun önüne fırlamış ara sokakta normalde sen bir işe yaramazsın der eşime ama işi düşünce hemen onu arar.hastane masraflarını kim ödeyecek tabiki benim koca ,neyse çocuğun bişeyi yokmuş bari
semracım yanlız diilsin b ak bende varım ikimiz kaldık zaten sadece
bu arada korse aldım kızlar yarın gelecek bakalım inşallah iyidirrr
Kızlar bugün oğluşu besleyip doktora gittim dikişleri göstermeye, kaç gündür ağrıyıp duruyodu zaten, gülerken öksürürken fln hep dikişler patlıyo zannediyorum acı yapıyo, gittik , dikişlerin düğüm yerleri varmış köşelerde, sağ taraftakinden biraz irin kan karısımı bişeyler çıkardı sıkarak, her gün baticcon süreceksin kuruyana kadar dedi ve fazla iplerini kesip aldı, ipler kendiliğinden eriyecekmiş, ama ağrısı 6 ay sürer dedi, bende yuh dedim içimden, sizin dikişler ne alemde kızlar, rahat gülüp öksürebiliyormusunuz:uhm::uhm:
Off of bunların hepsi aynı galiba, boşver cnm ya inan bana olmamaları olmalarından daha iyi senin ailen yeterde artar bile her işinede koştururlar, benim kaynana bozuntuları inş. bebek görmeye bile gelmez diye dua ediyorum ben, sen demişsin zaten gözümde sıfırlar diye onlarıda anlamış oldun böylece, yapmacık yapmacık bişiler yapsalar bile hiç kıymeti yok
Münasebetsiz kadın yaa, daha sana kızım azmı çekti, bunlara bakın yetecek diyip gönül alacağı halde neler demiş, birsencim insanlar yaşlandıkça biraz maddiyatçı oluyo cnm bununda etkisi var bence, mesela bizim bi akraba var 65-70 yaşlarında kızı bayram için geldiğinde bakmış buzdolabının fişi çekik, takmış, kızı takıyomuş nine çekiyomuş fişi çok elektrik çekecek diye, e dolaptakilerde bozulmuş böyle böyle...
Kızlar Allah kurtarsın inş., en güzeli normal doğum, hayırlısı ile kurtulun inş.
Hangi marka aldın cnm, memnun kalırsan tavsiye et bizede
Selam bacılar. Dün akşam kayınvalideme geldik. Burdayız bugünde. Evde işleri vardı kadının. O bize gelemedi. Biz ona geldik. Annemde çalıştığı için gelemedi. YArına kadar burdayız. Benim kız sabahtan beri uyuyor 10 dk sonra uyanıyor. O yüzden sabahtan beri bi yazamadım size. Her uyutmada gelip iki cümle yazıyorum.
Sizede ne var ne yok bakalım?
Tabi tatlım ordakiler bilirler ne yapacaklarını. Bana da bişey yazıp vermedi a.s.
Amin canım hepimize inşallah a.s. Hadi sende atlatırsın inşallah kolaylıkla mevlüdünüzü a.s.
Valla anlamadım bacım. Çok hareketli. Ondan mı alamıyor acaba :uhm:
Sağolasın canım gezdik valla ya ne yapayım bu güzel havalarda evde oturulmuyor kaydirigubbakcemile3
Yaptık bacım çok şükür. Darısı başınıza a.s.
Medamerican polikliniğinden Meltem Özkan Girgin'i tavsiye ederim canım. çiftehavuzlar'da a.s.
Allah beterinden saklasın bacım sıkma canını a.s.
Sağolasın bitanem a.s. Git valla gezmelere ya. Boşuna yaz bebeği yapmadık bunları dimi kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin bacım. Amma şişlik varmış he :uhm:
Allah ayırmasın kuzucuğunu inşallah a.s.
Ay canım şimdi bu saatlerde inşallah sağlıkla almışsındır bebişini kucağına a.s.
Canım banyosunu gece 10-11 gibi yaptırır, öyle alıştırısan gece acaip rahat uyuyorlar. Biz hastaneden çıktığımızdan beri her gece yıkıyoruz. Öyle rahat uyuyor ki kuzumŞimdi alıştı saat 11'i geçirirsek kıyameti koparıyor. Yıkayınca bir rahatlıyor ki sorma. Sonrada güzelce iki memeyi emip yatıyor. 3-4 saat kesintisiz uyuyor. Dene derim. Çünkü bebekler gece ile gündüzü bi şekilde ayırt etmesi lazımmış. En güzel yöntemde banyoymuş...
Bende dün ikisiye de konuştum. Çok şükür iyilermiş. Sesleri de çok iyi geliyordu hihoyyyt
Canım ya 80 gr için mamaya başlaması iyi mi acaba? Bizimki cumartesi kontrolde hala doğum kilosuna ulaşamamıştı. Doktora mamayı sordum. Hiç gerek yok, her bebek aynı hızla kilo almaz dedi. Sütün yetiyorsa hiç başlama bence. Yada başka doktora daha sor a.s.
Canım kaka yapması günde 8 kereyi geçerse doktora başvurun diyorlar. Bizimkini her akşam 10-11 gibi yıkıyoum. Sonra iki memeyi emiyor. Zaten ikinciyi emmeye başlayınca uykuya dalıyor göğsümde. 3-4 saat kesintisiz uyuyor. Hatta bazen 4 saat sonra ben zorla uyandırıyorum. Banyo yapmak bebeğin gerce uykusuna alışmasını sağlıyormuş. Sende dene. Alışınca çok iyi oluyor a.s.
Kilo için de her çocuk aynı olmaz diyor. Çünkü çok emiyor bizimki. Doymasa sürekli ağlar dedi anlamadım valla :uhm:
Canım benimkide normal sarılık değildi. Kızımın a+ benim 0+ diye uyumsuzluk varmış. Doktor ancak 1 ayda en alt sınırın altına düşer dedi. 16,5'a kadar yükselmişti. Yavaş yavaş düşüyor. Sıkma canını a.s.
Valla bacım mama falan verme dedi. Eğer emzirirken diğer göğsünden süt akıyorsa sütün yeterli demek dedi. Bende göğüs kalkanı kullanıyorum ya. Birinden emzirirken ötekine akıyor hep. Çok hareketli maşallah. Ondan mı fazla almıyor acaba diyorum :uhm: Bakalım 1.ay kontrolünde de düşük çıkarsa bulacağız bi çaresini :uhm:
Oooo seninki yine 4-5 saat mum ediyor. Bizimki gece maşallah fosur fosur uyuyor ama sabah 8 gibi bi uyanıyor öğlen 1'e kadar uyumuyor. Kendini de oyalamıyor. Hep memede durmak istiyor. kaydirigubbakcemile3
Aynen bacım bizimkini yan yatırıp arkasına destek yaptığım halde nasıl beceriyorsa sırt üstü dönüyoır. Sonra bakıyorum diğper yanına dönmüş. Bu yeni zamane veletlerini anlamadım ben valla :uhm:
Geçti bolunun pazarı deseydinklava:
Valla bacım ben Sebamed'in şampuanını kullanıyorum. Hem kafası hem vücudu için. Doktor öyle dedi. Küvete fileyi takıyoruz. Yatırıyoruz üzerine. Önce ön kısmını o şekilde bi güzel yıkıyoruz. Ama sadece elimizle. Lif , sünger falan kullanmıyoruz. Sonra sırtını yıkamak için eşim ters çevirip göğsünden tutuyor. Ben sırtını yıkıyorum. En sonra kafası öne doğru eğikken tam tepeden su dökünce yüzüne gelmiyor. O şekilde kafasını yıkıyıp, yüzünü de elimi ıslatıp aşağı doğru siliyorum. Allah'tan çok da seviyor yıkanmayı. Her akşam yıkıyoruz gıkı çıkmıyor alkisalkisalkis
Hadi hayırlısı canım. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına a.s.
Hadi hayırlısıyla sağlıkla al bebişini inşallah kucağına canım a.s.
esen bacımm sen nerede doğum yaptın kızz hasekide olmadımı
bu arada resimin altında doğum günü için geri sayım varya benim veletlerin gününü yanlış yazıyor yaa
doğum tarihini kontrol ettim bugün doğru girmişimmm
[k] {n} [k];6947223 .!.:sabahatan beridir yazıcam bişe çıkıyo yazamıom yaa sinir oldum
kızlar moraliim çok bozuk bnm kız dizanteri olmuş! teşhis konuldu sonunda daha dogum kilosunun altında oldugu için mama verdi aptamil pre kullanıyoz cumaya kadar ialç vermedi kakadan atar belki dedi ama nafile çocuk neamandır ishal zaten..
9 tane test yapıldı kuzuma okadar çok agladıki anlatamam okadar yorulmuşki ogün ve gece kesintisiz uyudu bugünde saglık ocagında topuk kanı verik bi postada orda canımız yandı ama yeni tam daldı uykuya.
bişi soracam saglık ocagından bugün dedilerki illaki burada aşılarını yaptır özellerle aynı imiş ve daha taze dio önceden karma aşılarda ateş oluyodu ama 2008den beri devlet özellerin aldıgı ilaçtan ekliyomuş ve asla ateş yapmıyomuş!!
bizimpazartesi aşımız var kfam karıştı ne yapsam? aşı kartı düzenledi ve boyuna kilosuna baktı d vitamini verdi her ay yapıcaz falan diolar bilginiz varmı?? siz ne yapcanız hiç araştırmadım benm kız aglıyo mama verm geliom
canım ben sağlık ocağına gittiğimde ordaki bayanda aynı şeyi söyledi burda yaptırın aşlarını takip bizim için daha kolay oluyor diyor boşuna özlede yaptırmayın herşeyini günü geldiğinded biz size haber vericez demişlerdi
[k] {n} [k];6947223 .!.:sabahatan beridir yazıcam bişe çıkıyo yazamıom yaa sinir oldum
kızlar moraliim çok bozuk bnm kız dizanteri olmuş! teşhis konuldu sonunda daha dogum kilosunun altında oldugu için mama verdi aptamil pre kullanıyoz cumaya kadar ialç vermedi kakadan atar belki dedi ama nafile çocuk neamandır ishal zaten..
9 tane test yapıldı kuzuma okadar çok agladıki anlatamam okadar yorulmuşki ogün ve gece kesintisiz uyudu bugünde saglık ocagında topuk kanı verik bi postada orda canımız yandı ama yeni tam daldı uykuya.
bişi soracam saglık ocagından bugün dedilerki illaki burada aşılarını yaptır özellerle aynı imiş ve daha taze dio önceden karma aşılarda ateş oluyodu ama 2008den beri devlet özellerin aldıgı ilaçtan ekliyomuş ve asla ateş yapmıyomuş!!
bizimpazartesi aşımız var kfam karıştı ne yapsam? aşı kartı düzenledi ve boyuna kilosuna baktı d vitamini verdi her ay yapıcaz falan diolar bilginiz varmı?? siz ne yapcanız hiç araştırmadım benm kız aglıyo mama verm geliom
Kızlar merhaba benim kız 2 gündür uykusunda sürekli geriniyor değişik sesler çıkarıyor sizin bebeklerdede varmı böyle şeyler merak ettim
canım geçmiş olsun bebeğin çabucak atlatır inşallah[k] {n} [k];6947223 .!.:sabahatan beridir yazıcam bişe çıkıyo yazamıom yaa sinir oldum
Kızlar merhaba benim kız 2 gündür uykusunda sürekli geriniyor değişik sesler çıkarıyor sizin bebeklerdede varmı böyle şeyler merak ettim
valla bravo kız sen çözdün bu işi benim kızı bugün yıkadık ben suyunu döktüm eşim sabunladı annem tuttu ve yıkadı evde bi koşturma sorma valla şimdi uyuyor.Eşim yalnız herşeye karışıyor annem çıldırmak üzere ben arada kaldım.ikiside haklı sonumu ne olcak bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?