[k] {n} [k];6947223 .!.:sabahatan beridir yazıcam bişe çıkıyo yazamıom yaa sinir oldum
kızlar moraliim çok bozuk bnm kız dizanteri olmuş! teşhis konuldu sonunda daha dogum kilosunun altında oldugu için mama verdi aptamil pre kullanıyoz cumaya kadar ialç vermedi kakadan atar belki dedi ama nafile çocuk neamandır ishal zaten..
9 tane test yapıldı kuzuma okadar çok agladıki anlatamam okadar yorulmuşki ogün ve gece kesintisiz uyudu bugünde saglık ocagında topuk kanı verik bi postada orda canımız yandı ama yeni tam daldı uykuya.
bişi soracam saglık ocagından bugün dedilerki illaki burada aşılarını yaptır özellerle aynı imiş ve daha taze dio önceden karma aşılarda ateş oluyodu ama 2008den beri devlet özellerin aldıgı ilaçtan ekliyomuş ve asla ateş yapmıyomuş!!
bizimpazartesi aşımız var kfam karıştı ne yapsam? aşı kartı düzenledi ve boyuna kilosuna baktı d vitamini verdi her ay yapıcaz falan diolar bilginiz varmı?? siz ne yapcanız hiç araştırmadım benm kız aglıyo mama verm geliom
Kızlar merhaba benim kız 2 gündür uykusunda sürekli geriniyor değişik sesler çıkarıyor sizin bebeklerdede varmı böyle şeyler merak ettim
sağolasın cnm min-ju.bakalım inşallah aclıktan sarılık olmasın.napçam bşlmşyorum alışana kadar.
[k] {n} [k];6947223 .!.:sabahatan beridir yazıcam bişe çıkıyo yazamıom yaa sinir oldum
kızlar moraliim çok bozuk bnm kız dizanteri olmuş! teşhis konuldu sonunda daha dogum kilosunun altında oldugu için mama verdi aptamil pre kullanıyoz cumaya kadar ialç vermedi kakadan atar belki dedi ama nafile çocuk neamandır ishal zaten..
9 tane test yapıldı kuzuma okadar çok agladıki anlatamam okadar yorulmuşki ogün ve gece kesintisiz uyudu bugünde saglık ocagında topuk kanı verik bi postada orda canımız yandı ama yeni tam daldı uykuya.
bişi soracam saglık ocagından bugün dedilerki illaki burada aşılarını yaptır özellerle aynı imiş ve daha taze dio önceden karma aşılarda ateş oluyodu ama 2008den beri devlet özellerin aldıgı ilaçtan ekliyomuş ve asla ateş yapmıyomuş!!
bizimpazartesi aşımız var kfam karıştı ne yapsam? aşı kartı düzenledi ve boyuna kilosuna baktı d vitamini verdi her ay yapıcaz falan diolar bilginiz varmı?? siz ne yapcanız hiç araştırmadım benm kız aglıyo mama verm geliom
kızlar merhaba... sabah kontrolümüz vardı bende hala sancı yok zaten dr doruk efendinin gelmeye niyeti yok gibi daha zamanı var dedi...( sıkıldım yaa artık...
semracım dün bendede vardı sancı bugün sıfır çıktı yine ...
kızlar ben geldim....
ama bebeğim süt emmiyor ve pompayla çekip duruyorum mecburen.az az damla damla akıoo.. napmam gerek.memeyi tutmuyor kızım ağlıo hemen((
ya kimseler yokk nirdesiniz
bende gidem barii uyuyam
kızlar ben geldim....
ama bebeğim süt emmiyor ve pompayla çekip duruyorum mecburen.az az damla damla akıoo.. napmam gerek.memeyi tutmuyor kızım ağlıo hemen((
Cnm ne güzel artık dışarıda çıkmaya başladınız valla maşallah, bi ay sonra fln bizde çıkarız oğluşla bakalım hayırlısıselam kizlar a.s.
dün netim gitmişti bugun geldi çok şukur :) ne alişmişiz buraya..insan kendini eksik hissediyor valla :)))
bugun ögleden sonra kizimla gene dişari ciktik..bu sefer yanliz ikimizdik :) kangurumuzu kullandik..cok rahat valla kizlar..pusetle cikayim dedim..ama carsiya gitmek için alt gecitten gecmem gerekiyordu..araba alt gecidi de biraz ileride..ee gidiş gelişi hesaplayinca epey bi zaman kaybim olcakti..oyuzden kanguruyu kullanayim dedim :) cok rahat gittik geldik..zaten Ayse Serra hanim kcakta olsun yemek bile istemez
ya benim kizim uyumaz oldu iyice ya..gece 12-1'den 4-5'e kadar düzgün uyuyor sadece..sabah 5 ten geceye kadar 1 saat uyuyor en fazla..ee uyanik oluncada düzensiz emiyor bu sefer..bazen 5 dak emiyor,bazen 25dak..pek bi dengesiz olduk..40i cikana kadar cocuklar cok düzen değiştirirmiş derler..hakkaten dogru galiba..
bu arada bugun biz tam 1 aylik oldukkkkk :lepi: :lepi:
40a az kaldi :)
bizden haberler böyle işte :)
Cnm ben chicconun pişik kremini bide unibabynin yenidoğan mendilini kullanıyorum sadece, bezde prima yenidoğan, şimdiye kadar pişik olmadı çok şükür,ama ben sebamedin kremini çok iyi diye duymuştum cnm niye öyle yaptı acaba ya,selam kızlar ben uzun zamandır giremedim
annem burdaydı oda gitti 3 -4 gün önce yalnızım baya kötü zamanlar geçirdim yalnızlık çok kötü ama yavaş yavaş alışıyoruz
defnem iyi allaha şükür şimdi uyuyor teyzeleri ama uyku düzeni dengesiz oluyor bazen bu iki gündür gündüz uyuyor ama önceki iki gün nerdeyse iki gün gündüzleri hiç uyumadı gece uyudu normal sanıırm bunlar
bizde pazartesi topuk kanının ikincisini verdik hastanede ilkini almamışlar sormasak söylemiyorlar geçen pazarteside ilkini verdmiştik sonuçları ayın 5 inde öğrenicez sanıırm heptit aşısı için gittiğimizde sizler öğrendinizmi
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum baya uzak kalmışım gündemden ama artık her gün azda olsa girip bakıcam yalnız bakınca bebişe zor oluyor vakit kalmıyor
fulyacım benim bebeğimde 5. günde tuttu resmen depresyona girdim ama sabahlara kadar emdirmeye çalıştım burcunun dediği gibi silikon uçla emzirmeye çalış sonra pompa kullan canım ben sağdım sağdım öle çıktı göğüs ucum ama sakın pesd etme kızım şu anda memeden kalkmak istamiyor mamada vermiyorum çünkü sütüm yetiyormuş göğsünü pompayla boşalt biraz set oluncada tutamıyorlar bebişler ben öle yaptım önce biraz sağdım yumuşayınca emdirmeye çalıştım biraz zor ama olucak canım
tubacım valla ne güzel okuyunca keyiflendim ben daha yeni yeni kendime geliyorum inş 15 gün sonra bizde gezmelere gideriz bu arada kızın çokkkkkkkk tatlııııııııııııı
kızlar bu arada bebişlerin pişik durumu nasıl benim kıızımın poposunda anüs çevresindeki deride yıpranma olmuş ne yapsam sebamedin pişk önleyicii kremini sürüyorum ve ıslak pamukla temizliyorum bazende babasıyla yıkıyoruz ılık suyla sizler nasıl yapıyorsunuz
böle işte kızlar birazda geçmişe bakayım okuyamadım uzun zamandır
evet cnm kapıya kadar gelip herşeyi bilgilendirip dosya açıyolar.canım ben sağlık ocağına gittiğimde ordaki bayanda aynı şeyi söyledi burda yaptırın aşlarını takip bizim için daha kolay oluyor diyor boşuna özlede yaptırmayın herşeyini günü geldiğinded biz size haber vericez demişlerdi
sagol cnm inş. daha önceki dok. antibiyotik vermişti buda ona agır geldigini düşündü ve aptamil pre verdi kakamızın rengi bayagı degişti bilemiyorum valla yrn bakıcaz nasıl bi tedavi olacak!!Cnm çok çok geçmiş olsun , peki ilaç niye vermedi acaba ya, inş. kısa zamanda iyi olur yavrucak, bende aşıları sağlıkocağında yaptırıcam cnm
sagol cnm inş. eet ya her ay kilo boy kont. yapılacakmış. benm gittigim saglık ocagı bayagı eskiydi ya ve yeterince hijyen degildi sanki ama aşı odasını görmedim..canım geçmiş olsun bebeğin çabucak atlatır inşallah
aşılarını bende sağlık ocağında yaptırıcam boşuna özelde yaptırmaya gerek yok herşeyine bakıyorlar odası bile ayrı yapılmış
evet canım benimki de sürekli mıkır mıkır hiç susmuyor
sagol sibel oh ne güzel dimi annnde olmak valla bende pek keyifliyim ne zamandır maş. nazar ıolayını sorma ya ama biliyomusun en cok annenin ve babanın nazarı degermiş çocuga sende severken hep maş. berekallah de emi.Knkcım çok geçmiş olsun tatlım allah yavruna acil şifa versin:Saruboceq:
Bizde annemdeyiz misafirler bitmiyor valla benim bebekliğimi bilan komşularımız geldi halen anne olduğuma inanamıyorlar.Eski günleri yad ettik bol bol yarında bir ablam gelecek onunda benden 1 ay önce oldu bebişi yoğun bir tempoda koşuşturuyoruz anlıycanız.Bana bu gezme çok iyi geldi evde bunalmıştım valla.Bizim oğlanda bize bugün mum tutturdu valla öğlan 2 de uyandı akşam 9 buçukta zor uyuttuk.nazr değmiş sanırım babam okurken çocuğu ağzı ayrılıyordu nerdeyse esnemekten.Allah korusun
ya işte bu verdigi mama onun kakasını bayagı degiştirdi sanki bagırsaklarını temizledi anlamadım yrn asıl tedavi bailayacak bnende bilmiyom nasıl bi tedavi yapacak off yaya bekliyoz mecbur!!! öle cnm da özelde yaptır diyo bizimkiler bakalım onuda yrn dr soracam.cnm çok geçmiş olsunnn neden ilaç vermedi o kadar bebeğin bağışıklığı nedirki kendi kendine atsın yaa bazen doktorlarıda anlamıyorum ben yaa ota moka ilaç yazarlar ama
cnm biz cerrahpaşada doğum yaptığımızdan ve devlet hastanesi olduğundan aşıları orası yapıyor ama sağlık ocağınada gidebilirsin cnm .....kafan karışmasın nereye istersen ben hastaneye gideceğimden sağlık ocağına gitmiyorum..........hepsi devlet kapası
cnm biz geldiğimizden beridir öle seslerle uyuyoruz normalmiş
ohhh maş. 1 olunmuşta gezmelere gidilmiş.. ben güvenenem valla ya aglarsa die aklım çıkar! bide emzircek yer ara bnm kızın maş. bi sesi varki sokakları inletiriz..selam kizlar a.s.
dün netim gitmişti bugun geldi çok şukur :) ne alişmişiz buraya..insan kendini eksik hissediyor valla :)))
bugun ögleden sonra kizimla gene dişari ciktik..bu sefer yanliz ikimizdik :) kangurumuzu kullandik..cok rahat valla kizlar..pusetle cikayim dedim..ama carsiya gitmek için alt gecitten gecmem gerekiyordu..araba alt gecidi de biraz ileride..ee gidiş gelişi hesaplayinca epey bi zaman kaybim olcakti..oyuzden kanguruyu kullanayim dedim :) cok rahat gittik geldik..zaten Ayse Serra hanim kcakta olsun yemek bile istemez
ya benim kizim uyumaz oldu iyice ya..gece 12-1'den 4-5'e kadar düzgün uyuyor sadece..sabah 5 ten geceye kadar 1 saat uyuyor en fazla..ee uyanik oluncada düzensiz emiyor bu sefer..bazen 5 dak emiyor,bazen 25dak..pek bi dengesiz olduk..40i cikana kadar cocuklar cok düzen değiştirirmiş derler..hakkaten dogru galiba..
bu arada bugun biz tam 1 aylik oldukkkkk :lepi: :lepi:
40a az kaldi :)
bizden haberler böyle işte :)
sogol cnm eet mama veriom hemen topladı çocuk kendini biliyonmu farketti şükür ya.. cnm işte o karma aşılara katılan ilaç artık devlettew alıyomuş hiç gerek yok dedi hiç bir şekilde ateş yapmıyo dio. sen yrn saglık ocagındamı yaptırcan? yaptır bakalım nasıl?canim ya cok gecmis olsun..cok sukur mamay baslamissin..inşaAllah biran önce toplar kendini boncuk
bende saglik ocaginda yaptircam canim aşilarinihastanedende öyle dediler bana..ama karma asiyi kendim alip yaptircam..ithal karma aşi varmiş..o ateş yapmiyormus..yani yapiyormus (mikroplar ölsün diye) ama cocuk hissetmiyormus..yarinda gidip 2.hepatit aşisini yaptircaz inşaAllah..
selam kızlar ben uzun zamandır giremedim
annem burdaydı oda gitti 3 -4 gün önce yalnızım baya kötü zamanlar geçirdim yalnızlık çok kötü ama yavaş yavaş alışıyoruz
defnem iyi allaha şükür şimdi uyuyor teyzeleri ama uyku düzeni dengesiz oluyor bazen bu iki gündür gündüz uyuyor ama önceki iki gün nerdeyse iki gün gündüzleri hiç uyumadı gece uyudu normal sanıırm bunlar
bizde pazartesi topuk kanının ikincisini verdik hastanede ilkini almamışlar sormasak söylemiyorlar geçen pazarteside ilkini verdmiştik sonuçları ayın 5 inde öğrenicez sanıırm heptit aşısı için gittiğimizde sizler öğrendinizmi
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum baya uzak kalmışım gündemden ama artık her gün azda olsa girip bakıcam yalnız bakınca bebişe zor oluyor vakit kalmıyor
fulyacım benim bebeğimde 5. günde tuttu resmen depresyona girdim ama sabahlara kadar emdirmeye çalıştım burcunun dediği gibi silikon uçla emzirmeye çalış sonra pompa kullan canım ben sağdım sağdım öle çıktı göğüs ucum ama sakın pesd etme kızım şu anda memeden kalkmak istamiyor mamada vermiyorum çünkü sütüm yetiyormuş göğsünü pompayla boşalt biraz set oluncada tutamıyorlar bebişler ben öle yaptım önce biraz sağdım yumuşayınca emdirmeye çalıştım biraz zor ama olucak canım
tubacım valla ne güzel okuyunca keyiflendim ben daha yeni yeni kendime geliyorum inş 15 gün sonra bizde gezmelere gideriz bu arada kızın çokkkkkkkk tatlııııııııııııı
kızlar bu arada bebişlerin pişik durumu nasıl benim kıızımın poposunda anüs çevresindeki deride yıpranma olmuş ne yapsam sebamedin pişk önleyicii kremini sürüyorum ve ıslak pamukla temizliyorum bazende babasıyla yıkıyoruz ılık suyla sizler nasıl yapıyorsunuz
böle işte kızlar birazda geçmişe bakayım okuyamadım uzun zamandır
kızlar merhaba bende giremiyorum bebişler zaman alıyor çünkü.doğum yapan arkakadaşlara hayırlı olsun diyorum.burcucum ve goncacım merake tmeyin yalnız kalsanızda bişey olmuoyr adapte oluyorsunuz.ben 4.günümden beri yalnız bakıyorum ilk gün z<oroldu ama alıştım artık. hepinizi ve beişleri öptüm
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim fulyacığım hayırlı olsun cnm yazamadım birtürlüü
kızlarr size koca bir detttttttttttttt ben iki bebe ile yanlızım üstelik dün misafir ağırladım bugünde halam vardı ..............
dün evi temizledimö yemekler yaptım .....uykumu tam alayım ban yeterli geliyor
benimde sıkıntım bukadar koşturmaya ben kilo veremedim yaaaa olduğum yerde sayıklıyorum yaa birkilo bile gitmezmi bee kardeşimmm...koşu bandına çıkam diyorum ona vakit kalmıyor diyet içinde düzenli yemek sistemi lazım artık veremezsem bi işimi eksik yapacam yürüyecem olmuyor böleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?