kızlar günaydın yarın sabah 8 de hastanede olacam tahlilleryapılıp sezaryan olacagım hepiniz bana dua edin olurmu
Allah yar ve yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahkızlar günaydın yarın sabah 8 de hastanede olacam tahlilleryapılıp sezaryan olacagım hepiniz bana dua edin olurmu
canım moralini bozma eğer çok hasta olsalar uyumazlar ayrıca süt olayı senin elinde değil gelmiyorsa gelmiyordur yapacağın bişe yokyaa morelim çok bozuluyor düşündükce gerçi çocuklar sakin huzurlu uyuyorlar rahatsız olsalar uyumazlar huysuz olurar
ama aklıama şu süt olayım geldi emziremedim çocukları bendemi kabaht diye düşünür oldum
sağdığımda çok az geliyordu bende emzirem dedim ama çocuk emince artık gelmiyor bile süt ağlayıyor kuzum.......bi arkdaşda bana annelik kolay değil sen onlarla ilgilendikden sonra herşeyi bırakacaksın sana kalan bir saati sağmakla uğraşacaksın dedi öle kolaydan anne olunmaz dedi çok morelim bozuldu
bende dedim sana konuşması kolay tek bebeğin var alıp odaya gittin emzirdin yemeğini yaptılar evini temizlediler bense iki bebeğe bakıyorum üstelik işlerim bana bakıyor ve uyuyamıyorm yemek yiyemiyorum.........üstüme üstüme gelip yiyeceksin yapacaksın diyor acaba beni robotmu sanıyor nasıl yemek yapayım nasıl uyuyayım ve nasıl iki bebekten kalan vakitte sadece süt sağmakla uğraşayım
dokunsalar ağlayacam ya
slm hanımlar,biz geldik kızımla,15 mayıs 22.35 de epidural sezeryanla doğdu miniğim.3260 gr.dı.5 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı kızım kakasını yutmuş,şimdi iyi çok şükür.3 gün oldu evimize geleli,anca haber verebildim size.
Kızlar merabalar herkes iyi sanırım.
ilgin maşallh kızına pek tatlı.
Benim kız hala emmiyor çıldırcam ya biberoncu oldu sütümü sağıp veriyorum.ondan çokta sütüm yok.sizin tahmini kaç cc çıkıyor
Doktora gittik bugün kızım kilo vermiş acil aldırmam lazım.Bu arada sarılığı düşmüş şükür yoksa kanı değişecekti bebişleri öptüm yeni anneleri de bekliyoruz hadi kızlar az kaldı
Kızlar çıldırıcam ya, geceden beri oğlanı beslemeye çalışıyorum, 5dk kadar emip uykuya dalıyor, aç kaldı diye kahroluyorum, şimdii bi elimde süt pompası sağıyorum, sağdığımı anneme veriyorum kaşıkla yediriyo, demin yine tıkandı, yutmak için bile uyanmıyo ya.. uzun uzun emişiyoz dedimde nazar değdi çocuğa galiba..
mrh kızlar 1. ayını dolduran anneler bebişlerinızın gelişimi nasıldı kac gr aldılar toplam
offf kızlar ya annem evden gitti 3 saattir dışarıda kız uyumak bilmedi sürekli kucağımda bel ağrısından ölüyorum emmektende bıkmadı ya yollara bakar oldum annem gelsin diye offf ben iyi bi anne değilim galiba ya susturamıyorum çocuğumu bakmayı beceremiyorum tek başına bebeğine bakanlara nasıl imreniyor ama ben beceremiyorum
canım onu arkadaşımda söyledi ama gitmedik özkana gittik bi dede vardı eşim araştırmış Amerikada falan çalışmış çok bilgili çok bilgi veriyor bize uzunca anlattı olabilecekleri sonra muayene etti tahlil ve sonuca göre herşey aşılar bizde ücretsiz sağlık ocağına gitmeyin dedi adı dr nail bey memnun kaldım yani.şimdi kızımın gözünde çapaklanma var onu nasıl temizlesem iyi gelir
canım o acıkınca emer zaten ne güzel emiyor benimki emmiyor 5 dk ya razıyım sağdığımı biberonla götürüyor ama
benimde annem gece gelecek bugün kızıma eşimle beraber baktık.
oy oy biz ne zaman çıkarız acep biraz zor çünkü sağma makinası ve ben bir bütünüz
maşallah kuzuna tatlım insan hep yardım bekliyor dimi
canım iyi takip et bebişi sarılık önemli 10 günde düşmesi gerekirmiş 2 saatte bir emzir ve mama ver beslenmesi önemli çünkü.Bide biz 2 çay kaşığı kaynamış su verdik 3 gün öyle düştü
kızım uyuyor bende süt sağmadan bi bakayım size dedim herkes iyimi biz bugün kocişle baktık kıza dün dr bize günde 3 defa hapşırık 3 defa öksürük 4 defa kusma normal dedi rahatladık.kakasıda sarı renkli normalmiş birde hıçkırık 3 defa normalmiş
Bu arada bizim kaynana yaptı yapacağını eşim ilk gün aradığında demişki adını Nesibe koyun eşimde tamam demiş bugüne kadar aramadı bugün eşim aradı adını Nesibe koydunuzmu dedi bu arada benle hiç konuşmadı daha neyse eşim göbek adını koyduk dedi sonra bende niye söylemedin dedim eşim hede geç dedi peki geldiğinde Nesibe derse bozuşuruz dedim oda duymazlıktan gel diyor bu kadın gıcık ya inşallah hiç gelmez sinir oldum.
ii geceler kızlar..
doğumlarınız bitti nerdeyse şimdi sıra bizlerde rabbim hepinizin ewlatlarını analı babalı büyütsün hayırı ewlatlar olsunlar hepinizi tebrik ediyorum
ben haziran annesiyim ama sizin deneyimlerinizden yararlanıyorum sürekli okuyorum ne yapmışlar ne etmişler diye
size bi sorum olucaktı ben sezeryan olcam sütüm hemen gelmez diye mama koyayım çantama diyorum hangi mamadan alıcam bilmiyorum ama siz ne aldınız kızlar yada koydunuzmu çantanıza sütünüz geldimi hemenn??
tekrar teşekkür ediyorum sizden öğreniyorum valla herşeyiii
yaa morelim çok bozuluyor düşündükce gerçi çocuklar sakin huzurlu uyuyorlar rahatsız olsalar uyumazlar huysuz olurar
ama aklıama şu süt olayım geldi emziremedim çocukları bendemi kabaht diye düşünür oldum
sağdığımda çok az geliyordu bende emzirem dedim ama çocuk emince artık gelmiyor bile süt ağlayıyor kuzum.......bi arkdaşda bana annelik kolay değil sen onlarla ilgilendikden sonra herşeyi bırakacaksın sana kalan bir saati sağmakla uğraşacaksın dedi öle kolaydan anne olunmaz dedi çok morelim bozuldu
bende dedim sana konuşması kolay tek bebeğin var alıp odaya gittin emzirdin yemeğini yaptılar evini temizlediler bense iki bebeğe bakıyorum üstelik işlerim bana bakıyor ve uyuyamıyorm yemek yiyemiyorum.........üstüme üstüme gelip yiyeceksin yapacaksın diyor acaba beni robotmu sanıyor nasıl yemek yapayım nasıl uyuyayım ve nasıl iki bebekten kalan vakitte sadece süt sağmakla uğraşayım
dokunsalar ağlayacam ya
kızlar günaydın yarın sabah 8 de hastanede olacam tahlilleryapılıp sezaryan olacagım hepiniz bana dua edin olurmu
slm hanımlar,biz geldik kızımla,15 mayıs 22.35 de epidural sezeryanla doğdu miniğim.3260 gr.dı.5 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı kızım kakasını yutmuş,şimdi iyi çok şükür.3 gün oldu evimize geleli,anca haber verebildim size.
ii geceler kızlar..
doğumlarınız bitti nerdeyse şimdi sıra bizlerde rabbim hepinizin ewlatlarını analı babalı büyütsün hayırı ewlatlar olsunlar hepinizi tebrik ediyorum
ben haziran annesiyim ama sizin deneyimlerinizden yararlanıyorum sürekli okuyorum ne yapmışlar ne etmişler diye
size bi sorum olucaktı ben sezeryan olcam sütüm hemen gelmez diye mama koyayım çantama diyorum hangi mamadan alıcam bilmiyorum ama siz ne aldınız kızlar yada koydunuzmu çantanıza sütünüz geldimi hemenn??
cnm hayırlı dogumlar saglıkla dogurursun inş. anne sütüne en yakın mama aptamilmiş ben heryerden öyle duydum yenidoganlar içinse pre aptamil var onu al hafifi bi ama çok doymuyo ve dolayısıyla senide emiyo.. ama sütünde hemn gelir hiç endişe etme humananın çayından iç bol bol güzelce dinlen hadi bakalım allah kurtarsın..ii geceler kızlar..
günaydın kızlar dün gezdik ama morelim bozuldu
ali kuşum dün yemek yerken kustu mamalar burnundan geldi sonra uyudu neyse gittim tekrar yemek yediriyorum aman yine çocuk kustu ....kafayı yiyecektim burnu tıkalı deniz suyumudur nedir ondan sıkıyorum.....ama çocuğun genzi dolu ağzına balgam geliyor yutamıyor kakasıda yeşildi üşüttü demek ya ömerde huysuz onunda burnu tıkalı ama bayadır bölelerdi yarın doktora gideceğim alığ çocukları
çok canım sıkıldı off ya diyorum acaba nazarmı deyiyor kuzularıma ya çok huzurlu sakinler milletin bebeği çığlık çığlığa ayyyyyy kafayı yıiyorum yaw
cnm geçmiş olsun çocuk bunlar böyle büyüyecekler çok takam üşütmüştür ondandır kusmasıda kakasıda ayrıca deniz suyu çok iiyi kullan..yaa morelim çok bozuluyor düşündükce gerçi çocuklar sakin huzurlu uyuyorlar rahatsız olsalar uyumazlar huysuz olurar
dokunsalar ağlayacam ya
cnm hayırlı olsun ve çokgeçmiş olsun ama atlatmış küçük maş. foto bekliyozzz..slm hanımlar,biz geldik kızımla,15 mayıs 22.35 de epidural sezeryanla doğdu miniğim.3260 gr.dı.5 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı kızım kakasını yutmuş,şimdi iyi çok şükür.3 gün oldu evimize geleli,anca haber verebildim size.
dimi ya nbabası sabah şarkı söylüyor ona nasıl dinleyip gülüyo nasıl anlamlı bakışlar mükemmel yakızlar ya bunu içime sokasım geliyor tepki vermeye başladı artık yavss:))))
[k] {n} [k];7026819 .!.:cnm hayırlı dogumlar saglıkla dogurursun inş. anne sütüne en yakın mama aptamilmiş ben heryerden öyle duydum yenidoganlar içinse pre aptamil var onu al hafifi bi ama çok doymuyo ve dolayısıyla senide emiyo.. ama sütünde hemn gelir hiç endişe etme humananın çayından iç bol bol güzelce dinlen hadi bakalım allah kurtarsın..
cnm geçmiş olsun çocuk bunlar böyle büyüyecekler çok takam üşütmüştür ondandır kusmasıda kakasıda ayrıca deniz suyu çok iiyi kullan..
senin şu ark. nasıl bi arkadaşmış öyle senin bu çocokları ne şartlarda dogurdugunu bilmiyomu? acaba senn yaşadıklarını yaşasa ne oludu asla dogurmaam bidaha der oturudu en çok mükemmeml bi annsin kıskananlar çatlasın boşver..
cnm hayırlı olsun ve çokgeçmiş olsun ama atlatmış küçük maş. foto bekliyozzz..
dimi ya nbabası sabah şarkı söylüyor ona nasıl dinleyip gülüyo nasıl anlamlı bakışlar mükemmel ya
mrb ne güzel siz bebeklerinizi sevebiliyorsunuz. ben sevemiyorum 20 günlük yağmurumla zor günler geçiriyorum onu sevemiyorum. biri alsın götürsün istiyorum. dogum psikoljisini çok kötü geçiriyorum. neyapacagımı bilmiyorum....
kızlar ya bunu içime sokasım geliyor tepki vermeye başladı artık yavss:))))
herkese selam kızlar biz sabah kalktık eşim bizi sahilde kahvaltıya götürdü kuzum çok akıllı durdu orada maşallah
sonrada arkadaşımın bebek mevlüdü vardı ona gittik daha yeni geldim eve akşama da misafirimiz var
bugün baya yorulduk yani ama iyi geldi
burcu canım stres yapma benimki de bazen 5 dk bazen 20 dk emiyoo
kakası da sarı renkli olması gerekende bu zaten
ii geceler kızlar..
birsencim takma sen o densizleri kafana. bence sadece kıskançlıktan öyle yapıyor gıcık. başka zayıf tarafını yakalayamadı aklınca ordan vurmaya çalışıyo. it ürür kervan yürür derler, bırak konuşsun istediği kadar. ayrıca hep annenin sütü ikizlere de yeter diyolar ama ben daha hiç takviye yapmadan anne sütüyle büyüyen ikiz görmedim nedense. bazen olmadı mı olmuyo işte. günlerdir çırpınıyorum oğlum emsin sütüm artsın diye. sağıyorum sürekli ama bebeğin emmesi gibi olmuyo b.k ye deseler yicem ama hiçbi şeye yaramadı deliricem. sürekli ağlıyorum. ben bi çocukla bunları yaşıyosam sen ne yapıyorsun çok merak ediyorum. sen benim kahramanımsın ve kim ne derse desin bu hiç değişmeyecek...
knk canım geçmiş olsun, inşallah bu sonuç doğrudur ve herşeyi atlatmış olursun. ama bence de teyit ettirmek için hiç beklemeden hemen git. en azından için rahat eder ve tedavi için de beklemiş olmazsın. inşallah çilen bitmiştir
xxh.ydxx hadi hayırlı olsun canım..
[k] {n} [k];7027019 .!.:ya kızlar ne yapacagımı şaşırdım çok moralim bozuk geçen gün özelde drumuza gittik kaka testimizdeki lokosit miktarı yine bol çıktı ve çok endişelendi dr azalma olmamış ve artmış ben müdahale edemem ilaçta veremem 2aydan küçük dedi ve bizi çapa acile gönderdi gittik...
anlattık herşeyi bissürü test istedi ama biz moral bozuklugundan yıkılıoz koca çapayı sırtımda taşıyom sanki hep agladım el kadar bebegimle o karışık pis hastanede gezip duruyom die kıyamaıom çocuguma neyse testler yapıldı sonuçla alındı dr gösterdi ve
sonuçların hepsi tertemiz demezmi dr şok tabi ama nasıl olur sabahki test burda bakın dr diyoki biz asla özelde yapılan testlere güvenmiyoruz biz kesin sonuç veriyoruz yanılma olamaz onlarda olur dio tedaviye gerek yok bebekte normalse emiyosa iştahlıysa çok aglamıyosa evine git dedi ve gönderdiç.
ondan sonra 2 dr österdik sonuçları herkes şaşırıyo çapa çok güvenilir çocuk konusunda cok iyi diyolar ve sonuçlar temiz..
nwe yapsam bilemiom yrn drumuza tekrar gidicez ve kendi inceliyecekmiş kakayı öyle dedi.. bi hafta sonrda cerrahpaşaya göötürmek istiyom bakalım orada ne çıkıcak kafayı yiyecem ya acayip vicdan azabı çekiyorum..
geçenlerde hamile bi ark. annelik vicdan azabı duymak demek dedim her dak. öyleyim ne yapsam kafamı dagıtamıyorum..
bide ne diyorum biliyonuzmu
kızım daha çok küçük ve dogum kilosunu 20 grm geçmiş daha ve yrn 1aylık olacagız
acaba kilo alıp geliştikçe vucudu bu mikropla savaşıp kendiligindende atabilir tabi varsa!!
çok ufacık ordan oaraya gezdiriyorum her dr farklı bişi faklı tedavi veriyo kime inanacagımı şaşırdım..
kızım şimdilik iyi gidiyo biraz etlendi ele gelmeye başladı mamasını yiyince huzurluda çogu aglaması zaten açlıktanmış yavrumun salak dr yüzünden aç bıraktım çocugumu!!
biraz takip edeyim bide cerrahpaşaya götürecem ordada temizçıkarsa daha asla götürmeyecem..
benide emiyo ama çok açken emmiyo az geldigi için sütüm beklemiyo sinirleniyo çekerken alıştı biberondan çok çok çekmeye benm sütüm çıtır çerez ona!! yetmiyo valla napım emdigi kadar canı sagolsun..
kalktı bnmki acık çerez verm ondan sonra na yemek!! by
mrb ne güzel siz bebeklerinizi sevebiliyorsunuz. ben sevemiyorum 20 günlük yağmurumla zor günler geçiriyorum onu sevemiyorum. biri alsın götürsün istiyorum. dogum psikoljisini çok kötü geçiriyorum. neyapacagımı bilmiyorum....
burcum doğumdan beri görüşemedik sana da hayırlı olsun bile diyemedim. gerçi hiçkimseye diyemedim ya. bağışlayın. oğlumla uğraşıp duruyorum, ömrümden gitti valla.
ben sütüm olsun diye 2-2,5 lt su, 3 bardak humana still tee, 2 bardak rezene, 2 bardak süt, 2 kase komposto ve daha aklıma gelen sulu şeylerden içiyorum. düzenli olarak sağıyorum bir yandan da emziriyorum. fakat dikkat ettim pompayla sağdıktan sonra (ki artık hiç süt gelmeyene kadar sağıyorum) elimle sıkarsam ya da oğlum emerse yine süt gelmeye devam ediyor. yani pompanın tam olarak memeyi boşaltamadığına inanıyorum. medela elektrikli pompa kullanıyorum (önceden de daha profesyonel bir pompa kiralamıştım 1 haftalığına) yani göğsüm tam olarak boşalmıyor hiçbir zaman. oğlum gündüzleri emiyor ama geceleri uykusu ağır basıyor ve emmeyi reddediyor. ben de sadece pompayla sağıyorum. gece böyle bi kesinti olduğu için sütümün artmadığına karar verdim. cuma günü dr a gittik mama takviyesi verdi. 3 saatte bir emzirdikten sonra kaşıkla yediriyoruz. bakalım nolcaz. dua ediyorum sütüm artsın, oğlum da uyanıp emsin die.(
Cnm sütün bide psikolojik tarafı varmış okuduğum kadarıyla,hatta anne bi şeye üzüldüğü zaman ağlama sütün kaçmasın derler, belkide süt gelmiyor diye çok üzüldüğünden kaçıyo olabilir, bende aynı pompayı kullanıyorum cnm, memnunum şimdilik,ama belki senin daha kuvvetli çeken bi pompaya ihtiyacın olabilir belki, saat başı sağsan belki o da iyi gelebilir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?