2009 Mayıs Anneleri

bugün uzun cevaplar yazma günümdeyim. haftalardır uzak kaldım ya burdan, canım da sıkkındı... meğer ne kadar dolmuşum :)

cadı bu ya edepsiz hee:)) 4 saattir uyumuyor yatırıyorum kucak istiyor hep babası alıştırdı vık diyo yanında bitiyor kızda alıştı tabi:))
sürekli emdi ve sütü ağzında tutup geri boşallttı yutmadı velet o sütler kolaymı yapılıyor israfın anlama ne di mi ama:ecrin_bebek:

burcu canım uzun uzun yazmışsın oh ne güzel
merak etme annen gidince sen süper anne olacaksın canımhihoyyyt

ankakuşu güzelim süt olması yada olmaması bizim elimizde değil tamamen nasip işi bu
benim teyzemin kocası bebeği memeden resmen kopartıp gitti üstüne teyzemi de döverek ama sütü fışkırıyordu resmen sen sadece rahat ol dünyanın sonu değil ki mama verirsin gelmezse önemli olan bebeklerimizin sağlıkla büyümesi sen elinden geleni yap tevekkel Allah

KNK geçmiş olsun canım çok şükür bak bir sorun yokmuş ama için rahat etmesi açısından c.paşayada götür tabi
benim ablamın arkadaşı çapada çocuk dr uydu orası gerçekten güvenilir ama sonuçta insan bakıyor bu testlere bir hata olabilir her ihtimale karşı teyit olsun diye 3. bir hastanede daha yaptır testini

Slm herkesea.s.
Bende nihayet kuzuma kavuştum.15 mayıs 11:40 da sezaryenle kızımı kucağıma aldım çok şükür 3450 g 51 cm doğdu yavrum.Ne anlatılmaz bir duygu bu:asigim:.Allah herkese nasip etsin inşallah.
Sanırım herkes doğurdu.Doğurmayan varsa sağlıkla doğum yaparlar inş.

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah Allah analı babalı büyütsün
pek kimse kalmadı sanırımm mimaresra vardı ne yaptı bilmiyorum

fulyacım hiç pes etme bende çok çektim bu emzirme olayından artık o kadar ki savaşıyorduk resmen ama ben galip çıktım 2 saatte bir kaldır emdir kafasını kaldırmasınına izin verme sık sık uğraş canım emdikçe süt geliyor
bide doktor bana emince hormonların hareketlenir mutlu olursun pompa aynı şeyi görmez sütün ancak 4 ay gelir dedi ama emdikçe mutlu olacağın için beynin daha çok süt yapmasını sağlar vücudun dedi

canım hepimiz öyleyiz bende de hala geçmedi depresyon ama mutlu olmaya çalışıyorum

bu arada benim ayaklar hala davul gibi hiç inmedi 5 gün olmasına rağmen..
kızım sapsarı kızlar yaaaa...pazartesi doktora götürcez bakalım

sarılık için hemen götür canım değerler saat başı değşiyor

Cnm Rabbim analı babalı büyütsün inş.

Cnm sarılığı atlatmışsınız çok sevindim, sütünde yaramış ne güzel tombiklemiş defne hanım, darısı başımıza artık, bebeklerdeki meme ve cinsel orgalardaki şişlikler anneden alınan hormonların etkisi ile oluyomuş,hatta süt bile gelebilirmiş( ki ben bunu okuyunca çok şaşırdım)ve asla sıkılmamalıymış

kızlar ya benim kız bugün hiç uyumadı acayip birgün geçirdim valla birazdan yıkıycaz sonra emzirricem bakalım o zaman uyurmu

iyi geceler kızlar ..
birazdan kızımı emzirmek için uyandırmam gerek.o kadar zor uyanıyorkii yavrum.sanırım sarılıktanyarın olsun bir an öncede götürsek doktora.çok endişeliyim..

merhaba kızlar misafir vardı kaynım kız arkadaşı ile geldi

yorumlarınızı okudum çok sağolun inan iktane ile çok zor biraz önce ikiside ağlıyor
birini alıyom göğüsüme yatırıyom uyuyor ötekini alıyorum oda ama göğsümden kopunca ağlıyolar
üzeime yatıp uyuyolar yerlerine geçince uyanıyolar..........babalRI mama yapmaya gitti ikisinine kucağımaverdi
neyse uyudular bende yatıyorum iiii geceler

selam kizlar a.s.

ay bugun cok yorucu gecti..kuzum hiç uyumadi nerdeyse..8,9,10,11 de saat başi uyandi emdi uyudu..2 de bi uyandi aksam 9 a kadar toplasan 1 saat uyumustur..yorgunluktan sizdi artik :))

dirimcim canim benim sen ne takiyorsun milleti ya..konusmak kolay..gelsin baksin 2 tane cocuga,evinin işini yapsin baksin bakalim nasil oluyormus..ikizi olupta sadece anne sütüyle büyüten biri daha görmedim ben..hiç canini sıkma bitanem..sen cok cok iyi bakiyorsun kuzularina..sagliklari yerinde olsun yeter hem senin moralinde cok önemli..cok cabuk etkilniyor cocuklar..sen kendine de iyi bak milleti salla gitsin..

marylincim maşaAllah kuzuna :) buarada nenehatunami gidiyorsun doktora canim? öyleyse hangi doktora? bide memnunmusun doktordan :) bu ovma olayini ilkkez duydum canim..ama sertleşme bende de oluyor..taş gibi oluyor gögsüm..emdikçe yumusuyor sonra..

sibelcim canim bende yok doktorun numarasi..carsida muaynehanesi oldugunu biliyorum sadece :)

beyazcim hoşgeldin geçmiş olsun kuzucuguna..cok sukur cikmişsiniz maşaAllah kuzuna

knk cim canim inşaAllah biran önce kuzucun atlatir hastaligi..inşaAllah testleri tekrar temiz cikarda rahat edersiniz artik canim..kilosunuda dert etme..sen mamasini ve sütünü ver bolbol..o hemencecik toplar annesi

nisanim58..seni mutlu edecek şeylerle ugrasmaya bak canim..kuzucunla yanliz kalmaya bak..kimseyi kafana takma..illaki gececek bu depresyon merak etme

burcucum gaz olayi bizde de var canim..ben hiç bişe kullanmiyorum..baslarda cok taktim kafama..bütüngün biskuvi ile humana cay içtigimi bilirim gaz olmasin diye..ama stres yaptikça çocucugn gazi artti :)) artik takmiyorum..emzirdikten sonra gazini cikarabilirsem cikariyorum..cikaramassam da (ki genelde cikaramiyorum) midesini omuzuma dayayip 10dak gezdiriyorum..uzman tv de izlemiştim bi doktordan..herhalde hazmediyor artik cocuk :) karni doyunca,alti temizse,gazini cikardiysa yada kcaginda gezdirdiysen koy yatagina canim..elbet 1-2 derken uyur o

ankakusucum hoşgeldin canim :) süte bukadar kafayi takma canim..cünkü stres yaptikça kaçiyor zatali :) sen rahat ol..kaç çeşit şey içiyormussun zaten..bebişin emiyorsa neden sagdigini anlamadim canim?

spapatya hayirli olsun bebişin canim :) maşaAllah kuzucuga :)

esencim sende benim gibi bigün geçirdin anlaşilan :) bizimkide 9 da uyudu ancak..yorgunluktan sizdi artik kuzucum :))

Son düzenleme:
kızlar günaydın yarın sabah 8 de hastanede olacam tahlilleryapılıp sezaryan olacagım hepiniz bana dua edin olurmu
hayırlı doğumlar canım

Maşallah kuzuna hadi maraton başlıyor artık
Valla dr bizim burda ücretsiz gitme dedi şu biberon işini de çözsem çok mutlu olcam kızım emmiyor yalıyor ya iyice unuttu emmeyi çok ağlıyor kıyamıyorum dayıyorum biberonu göğsümü verdiğimdede sıkıyorum sütü yalıyor ya çıldırtcak beni.Kaynana için ne desem boşşşşşşşşş

kızlar ya bunu içime sokasım geliyor tepki vermeye başladı artık yavss:))))
maşallah canım

Canım çapada doğrudur merak etme bizde özelde sarılık testini 2 de yaptık 18 di 5 te zeynep kamilde 12 idi özellere güvenme onların doğrudur.
canım sabır göster geçicek
Canım benim kızda da var gaz sancısı şu gaz damlası işe yarıyor bi dene sıcak havlu yu bende yaptım rahatlattı

Canım kulaklarını tıka herşeye sen bebeğinle ilgilen

Allah analı babalı büyütsün canım

Son düzenleme:
günaydınlar saat altıda kalktık paşaları doyurdum biberonları çalkaladım strelizeye attım onlar uyudu bend euyuyacam bi bakem dedim ......kimseler yok tabiii öpüldünüz kızlar

günaydınlar saat altıda kalktık paşaları doyurdum biberonları çalkaladım strelizeye attım onlar uyudu bend euyuyacam bi bakem dedim ......kimseler yok tabiii öpüldünüz kızlar
Canım hızın süper valla uyu senin için ne desem ki biz biriyle zor başediyoruz.Kimseyide takma 2 tane ya kıskanan oluyordur.
Günaydın kızlar oooooooooo bunlar anne olunca dahada uyuşuk oldular.Kızım ilk kez bu sabah silikon uçla tek göğsümü emdi sadece 10 dk. sonra 2. de ağladı tabi bende mamayı verdim.şimdi sağma yapıcam yine bide kızımın göbeğinin altındaki ten kısmı kırmızı olmuş kabarmış yanık gibi dün çok ağladı ondanmı yosa bezmi tahriş etti molfix göbek bağı oyuntulu kullanıyordum şimdi ultra prima kullanıyorum alerjimi yaptıki?Doktora gitcez bugün bakalım o nediycek
Birde benim kızın topuk kanını hastanede almışlardı.Geçen sağlık ocağından gelenler antibiyotik kullanırken yapılan test doğru çıkmaz antibiyotiği kestikten 4 gün sonra gel dedi ne yapsam gitsemmi yoksa mesemmi kıyamıyorum kuzum habire kan veriyor yazık ya.

Herkese günaydınlar bacılar. Biz bugün kızımla evde tekiz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Baklaım nasıl geçecek ilk tek günümüz. Hafta sonu 2 gün boyunca gezdik. Kızımda pek sluydu maşallah. Anasına çekmiş gezginlik konusunda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şimdi uyandık. Altını değiştirirken işedi badisine değiştirdim. Emdi şimdi gözü 2.memede. Mıkırdanıyo. Bi emzirip geliyorum a.s.

pınar cnm sen kalkanla mı emziriyorsun?nasıl oluyor o

Yok canım kalkanla emziremem zaten. Kalkan ilaç sürdükten sonra hem ilaç göğüs pedine geçmesin diye hemde göğüs ucum basılıpta içeri kaçmasın diye a.s.

Yuh ya ne gıcık kadın klava: İsim koyma hakkını kendinde görüyo demek klava:

Ne gerizekalı insanlar var bacım ya. Senin anneliğini kimse tartışamaz. Sen ne zorluklarla aldın kucağına o kuzucukları klava: Hiç kimseyi sallama boşver. Aptal şeyler klava:

kızlar günaydın yarın sabah 8 de hastanede olacam tahlilleryapılıp sezaryan olacagım hepiniz bana dua edin olurmu

Canım sağlıkla hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah a.s.

Çok sevindim canım. Çok geçmiş olsun. Atlatmışsınız çok şükür a.s.

Canım sen teyit için git bi daha doktora. İnşallah tamamen geçmiştir a.s.

Canım bebeğinle mümkün olduğunca çok ilgilen. Bu sayede atlatırsın inşallah a.s.

Kimseyi dinleme bacım boşver. Şu zamanda lafı sözü bilmez çok kişi oluyor insanın etrafında klava:

Çok sevindim canım. Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu a.s.

Çok sevdinim canım herşeyi yolunda olmasına a.s.

herkese merhaba nasılsınız ben hem duru hem yağmurumla birlikte çok yoğun günler geçiriyorum ikiside ilgi bekliyor ama çok şükür herşey yolunda kızlar
dün aile dostumuzun bebişine süt verdim sağıp erken doğmuştu annesinin sütüde kesilmişti bende fazla gelen sütümü sağıp verdim süt kardeş oldular :))

geceleri bizim prenses saatte bir uyanıyor tek başıma bakıyorum kimsenin karışmasına izin vermiyorum kızlar

sizleri çok özledim artık sık giremiyoruz bebişler malum tüm günümüzü alıyor hepinizi öpüyorum benden bu kadar kendinize ve bebişlere dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…