41 kere maşallah bebeğine canım gs forması da çok yakışmış bende giydirmek istedim ama fb forması giydirdik eşim öyle istediiii
saol teyzesi..bizim babmız fanatik...her fırsatta ustunde gs forması benım tosununkaydirigubbakcemile3bende bjk lıyım ama babamızın dedıı oluo yafs takım konusunda:ecrin_bebek:
Kızlar mrb, sık giremiyorum oğluştan ama aklım burda inanın, bu arada dün oğlum meme tutmaya başladı teyzeleri maşallah diyim inanın sevinçten ağladım yani,ama sanırım biraz abarttık 1.de 1saat50dk, 2. ve 3. de 1 saat emiştik,bu emzirme işi böylemi olcak kızlar yavs, belim koptu inanın ağrıdan,
Siribron cnm çok tatlı bebişin masallah, onun galatasaray zıbınını yirim ben, bu arada ben medelanın elektrikli sağmasını almıştım onu kullanıyorum çok memnunum,
Fulyacım cnm sanırım doğumgününmüş, geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem, sezaryen olmak zorunda kalsanda üzülme cnm inş. çok kolay atlatırsın, baya kişi memnun sezaryenden
Kızlar bide meme başı almıştım oğlan memeyi tutmuyo diye , kağan ağzına alınca tıkanacak gibi oldu, çekmeye çalıştı gözleri pörtledi, nasıl ağzından çıkardığımı tahmin edersiniz, kullanamadım bi türlü, ama şimdi yara oldu gögüslerim bi kullanmayı öğrenebilsem..
İncihanım süt gelmesi için bol bol sağ cnm, saat başı sağ
Kızlar bu korse kaçıncı günden sonra takılabiliyo, bende istiyorum ama hangi marka iyi bilemiyorum, memnun olduğunuz marka hangisi
Ilgıncım az kalmış cnm, Allah kavuştursun inş.
Kızlar oğlum mıyklıyo, ben bi emzirem..
saol canım benım..bende aldım aynı sut sagmadan super falla....cok memnunum
maşaAllah subhanAllah canim cok tatli oglusun :) Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşaAllahhhh a.s.
canim yaaa :))) abartmiş cidden :))) merak etme canim düzene girer..her seferinde 1 saat emzirsek ne hale gelirdik düşünemiyorum :)))
korseyi 1 hafta-10gün sonra giymeye baslayabilirsin canim..yani benim doktorum öyle dedi :)) dikişlerin nasil bilmiyorum..sen doktoruna sor en iyisimarkaya gelince benimki klasik korse..2 cesit aldim..bi tanesi kisa..altta citcitli cok kullanişli..özellikle wc için digeri şort gibi..onu daha giymedim..1 hafta sonra giymeye baslicam
hayirli olsun canim a.s. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşaAllahh a.s.
maşaAllah subhanAllahhhh :)
cok iyi yapmişsin canim..inşaAllah bu doktoru seversiniz ve iyi bi doktor cikar canim inşaAllah
ohhh bizim hatunla gazel hanimda gezmiş buguniyi yaptiniz canim..hava gerçekten cok güzeldi..tam dişari cikma havasiydi
Allah Allahh..canim bi doktoruna daniş bence..
hadi hayirli olsun canim :) bütün adetleri sayende ögrendim valla :) bu kirklanmayi ilk kez duydum ben :)
Rabbim nice kirklar göstersin inşaAllahhsünnetlerini,askerliklerini,dügünlerini,cocuklarinida görürüz inşaAllah :)
aminn canım ..saol teyzesiiiŞeniz
canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu
maşallah canım kırkbınkere maşiallah kızımıza....
Selam bacılar. Kayınvalidemlerden yeni geldik eve. Annem geldi bugün. Temizlik yapıyor. Bende cadıyı uyuttum. Yardım edeceğim anneme. Valla yalnız kaldığımda ne yapacağım bilmiyorum. Heralde düzen otutturana kadar canım çıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizde ne var ne yok bakalım?
benım hastahaneden berı kemse yok yanımda gecelerı gercı temızlık falan annem gunduzlerı gelıp yapıo olcakları...haklısın cnm ya hiç gelmese ewi toplamak zor olxcak hele bıde mısafır ustune aman aman yani....iiki annelerımız varkaydirigubbakcemile5
biz kaldık doguramayan canım galiba haziran annesi olacam:)ne gelen var nede giden -tatlicadiarzu-
cnm Rabbım bı avazda kurtarsın saglıcakla kucaklatsın inşşş
Bu arada siz bebişlerin tırnaklarını kestinizmi ben 1 hafta önce kestim.Çok rahat oldu.Doktorum bana 1 aydan sonra eldiven takma kesinlikle refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için elinde eldiven olmamalı dedi.
ben daha kesmedım cnm ya.korkuom falla..bıraz daha gecsın bakalım..
kızlar benim kızım kusuyor bir sorun mu var acaba:uhm:
benımkıde aynı emıo fazlasını kusuo acılan yere bıdaha emmek ıstıo gene meme ....hiç bitmio emmesi..hollanda ıneklerı gıbıyım ewdekaydirigubbakcemile3
selam kızlar herkes iyi inş
ılgıncım meleğin çok tatlı güle güle büyüt canım
kızlar pişik olayı kırmızı değil eti yıpranmış böle delik delik gibi olmuş ben de bahsettiğiniz gibi yapıyorum sadece ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum pamuk mu yapıyor acaba ya
nasıl geçircem çok üzülüyorum canı yanıyor diye bide kukusunun üstü kırmızı kuzumun hastaneden beri bir türlü geçmedi çok fazla çiş ve kaka yapıyor bugün artık sayıyorum şu saat oldu sabah 7 den beri 4 kez yaptı birazdan yine bakıcam benimde başım bu çiş kaka mevzuyla dertte
birsencim geçmiş olsun benim kuzuuda geçen sağlık ocağında üşüttü bir kez yeşil yaptı ondan sonra sardık sarmaladık sarıya döndü rengi sıcak sıcak bir şeyler iç sonra bir güzel emdir ben üşüyünce öle yapıyorum sonra hemen düzeldi ikinci kakası
cnm ben bephantenı kullanıorum gene pişiğe...şu gogus ucu yarası için dr ilaç verdi 30ytl almış eşim hiç bi işe yaramadı bepanten kullandım 3 gune gecırdı ..pişik içinde kullanıorum ıı gelıo...bıde eskı usul zeytın yağı suruo annem...kızdırıp soğutulmuş zeytınyağı...hiç pişik yokk:lepi:
selam kizlar a.s.
az önce öldüm gülmekten gelip sizede anlatayim dedim :)))) kizimin üstünü değiştiriyordum..eldivenleri cikardim,tulumunu bodysini cikardim..tam temizini elime aldim ki serra ciglik cigliga aglamaya basladi..ödüm koptu ne oldugunuda anlamadim önce :) sonra bi baktim kuzum kendi sacini tutmus sıkı sıkı cekiyor :)))))) kendi cekip kendi agliyor :))))) ay öldüm gülmekten ne oldugunu anlayinca :))))
yerım onu ben ennesı..komık oluo hepsı bende gulmekten yarılıom benımkıne...
slm kızlar bende geldim evime çok şükür kızım 3.180grm 50cm doğdu ama benim sorunlarım çok oldu halen devam ediyo omuzlarım çok ağrıdı ameliyat sonrası iğrenç bi sezeryandı çok kötüydü sonrası şuandada pek iyi değilim vajinamda ödem oluştu kafam kadar oldu morardı sürekli soğuk buz koyuyorum iğrenç bi hastaneymiş sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum sincan lokman hekim hastanesine sezeryan yerimde pek ağrı yok ama bu vajinam nolcak bilmiyorum senağlama
cnm cok geçmişolsun...gule gule buyut bebişi...
Kızlar iyi akşamlar,
bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz? sağlık ocağında artık 2 numara kullanmanız gerekiyor dediler
ben 1 kullanıyorum hala?
bende 1 numara kullanıorum....
slm kızlar..nasılsınız...
yagız uyurken bı bakıım dedım sıze...
bugun kontrolumuz vardı..sarılık dusmus..5 gun sonraya gene kontrolumuz var...tamamen gecmesı gerekıo tam gecmiş deıl...inşallah gecer...:Saruboceq:
baskada bı sorunumuz yok şimdilik...uyku duzenımız harıç tabi...gecelerı uyku yok bıze...bugun deişikti ama gunduzde uyutana kadar akla karayı sectım..ay gusel ama cok yorucuymus kızlar ya...bastan berı gecelerı kımseye bırakmadım oglumu..kaynanamda bende olunca hele hep kendım kalktım agrım gectıkten sonra..ama bazen emzırırken kafam dusup gıdıo hısedıorum..benım eşimede dogumdan sonra bı haller oldu..odamı sarılık buldu nekaydirigubbakcemile3paso uyuyo adam ya..ne kadar uyusa dınlenemıo anlmadım dogrusu..bugun vıtamın aldık onada..gecelerı eşimle bırlıkte bakıoruz...sizinkılerde olemı kızlar ya...dogumda kosturmaktan yoruldu heralde dahada dınlenemedı dıorum..b<kalım gecıcek ınşallah...