2009 Mayıs Anneleri

41 kere maşallah bebeğine canım gs forması da çok yakışmış bende giydirmek istedim ama fb forması giydirdik eşim öyle istediiii

saol teyzesi..bizim babmız fanatik...her fırsatta ustunde gs forması benım tosununkaydirigubbakcemile3bende bjk lıyım ama babamızın dedıı oluo yafs takım konusunda:ecrin_bebek:

saol canım benım..bende aldım aynı sut sagmadan super falla....cok memnunum

aminn canım ..saol teyzesiiiŞeniz

oyy bu kıza gene bi haller oldu yavs..kucagimda uyuttum..2 saattir uyumadi..

bu arada aşimizida olduk kizlar :) kismetse digeri 1 ay sonra :) bu arada benim aşidan sonra gene tansiyonuma baktilar..gene firlamiş..15-10..gebelikte hep düşüktü ama kiz dogduktan sonra firliyor arada..umarim kalici olmaz..ama kalir gibime geliyor cünkü ailemde var :S annemde özellikle..onun da strese grince,üzülünce firliyor :s ben dogumdayken 2 kere dilalti almiş kadincagiz :S ay gelecegimi görür gibi oldum anlatirken :)

neyse Rabbim saglik versin cümlemize :)

ilginciğim arayamadımda çok çok geçmiş olsun hayırlı olsun cnm

geçmişe bakamıyorum yemek yedik ...ketılda su ısıtıyorum bıcı bııcıı yapacaklar veletler
bi bakem deidm gelemeye bilirim yanii öperim bıdıklarınızı

Kızlar iyi akşamlar,
bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz? sağlık ocağında artık 2 numara kullanmanız gerekiyor dediler
ben 1 kullanıyorum hala?

canim ben dogudugundan beri 2 kullaniyorum..ama kakasini biraz fazla yapinca kaciyor bodysine..3e gecebilirim heran..sende 2 ye gec bence..

oh cok sukur..inşaAllah hepten gecer canim..

valla benim eşimin tek bakmasi sevmek :))) gazini cikariyordu yeni dogdugunda artik onuda yapamiyor :)) gece uykusuda aynen devam ediyor :)) dogumdan sonraki tek fark kapidan girer girmez kizimmm demesi :)))

oh sihhatler olsun şimdidennnn :) yaw bi benmi tek yikayamiyorummm benneyaptımki

Kızlar iyi akşamlar,
bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz? sağlık ocağında artık 2 numara kullanmanız gerekiyor dediler
ben 1 kullanıyorum hala?
ultra prima yeni bebek serisini kullanıyorum canım ben 3-6 kg için huggies aldım ama kızım beğenmedi biraz büyük geldi sanırım

desene aynı hepsi....benımkıde simdilik gaz cıkartıo bıde aglamayınca yanına gelıp sewıo...bıde getır gotur işlerıne bakıo mecburıyettenkaydirigubbakcemile3bakalım nolcak sonra...
kızlar ya sutunuz fazla gelıomu?benımkı emıo ama goguslerım tamamen rahatlamıo hep gergın..bende sagıyorum..saklama kabı almamıstım..sıparıs werdım...dolata 15gun saklanabılıoımuys demi?benım oglnmı az emıo yoksa sıın sutunuzde fazla gelıomu bebişe?:uhm:

oh ne güzel çoğu mayıs anneleri doğum yaptı ve artık hamilelikten değilde bebişlerden bahsediyorsunuz bir an için sizleri kıskandım kaydirigubbakcemile3 ilgincim maşallah bebişin çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

Bana doktorum devit verdi günde 4 damla veriyorum.

Canım birde zeytinyağı denesene herkes çok memnun.Birde bence doktorunlada görüş belki etkili bir krem tavsiye edebilir.Canı yanmasın kuzunun çok zor pişik.

Kızlar günde kaç bez kirletiyor sizin bebekler.bizim her bezimiz mutlaka kakalı oluyor 4 -5 tane değişiyoruz bazen 6 tane bile oluyor normalmi sizce.

Ben yaklaşık 7-8 tane değiştiriyorum bazende 10 belli olmuyo.Benim oğluş günde 3 kere kaka yapardı artık günde bir kere yapıyor oda beline çıkacak kadar :roflol:

Ay yerim ben onu fıstık kaydirigubbakcemile3

Bu annanelerin etkisini bende çözemedim hala bizimkide laf dinliyo çok fena muhabbet edecek sanki anneme cevap veriyor.

Kızlar iyi akşamlar,
ben 1 kullanıyorum hala?

Bende 1 kullanıyorum ama bu paketten sonra 2 ye geçerim artık

Canım inşallah tamamen geçmiştir sarılığınız.Bizim babamızda hiç hareket yok,beceremiyorda zaten ne mama yedirmeyi bilir ne alt değiştirmeyi,gecede uyandırmıyoruz zaten işe gidiyor diye :çok üzgünüm:

Aşınızıda halletmişsiniz ne güzel benim oğluşta çok ağladı bende fena olmuştum telaş ve panikten iki saat çocuğun kıyafetlerini giydiremedim.

oh sihhatler olsun şimdidennnn :) yaw bi benmi tek yikayamiyorummm benneyaptımki

Bende varım merak etme tek değilsin :çok üzgünüm:

Bende tek başına yıkayamayanlardanım kızlar acayip panik yapıyorum kızı üşütcem diye iyiki anem var yoksa yanmıştık gülcede bende Bu arada bu lohusalık depresyonu acayip bişeymiş bi bakıyorum çokk mutluyum bi bakıyorum çokkk üzgünüm dünya bitmiş hiç bişeyden zevk almıyorum bazen kendimi suçluyorum iyi bi anne değilim diye

aile boyu bıcı bıcı yaptık babamz hariç o piss hehesırnaşık şey

yıkadım neyse çocukları aman ya tek yıksam çok iyi olacakmış valla eşim çok panik aman sumu yuttu sumu kaçtı dedim böle olursa ben birgün ara ile yıkarım bebeleri aynı anda yıkıyamam çok yorucu oluyorr...........

kızlar biz bilem prima 2 numara kullanıyoruz .....ilk etapta pramatüre kullandık elimizde bir pakette kapalı yarım pakette açık kaldı ......kapalı olanı hastaneye gittiğimizde eczaneye geri verecem heryerde satılmıyor barim değiştirelim .....

kızlar kakası normal çıktı bu sefer oğlumunn

yaa tarttım veletleri ömer 3800 olmuş ali 3600 neden alim az almış yaa çok mıcıyor acaba ondanmı ama ömerde ona yakın mıçıyor ....200 gr yaa olmazki gözüm gibi bakıyorum bu veletlere hatta aliye daha dikkat ediyorum yeme sorunu var diye ama düzeldi şimdi yiyorda .....bakalım ikinci kontrole gidene kadar aynı olacaklarmı

Kızlar merabalar herkes iyi sanırım.
ilgin maşallh kızına pek tatlı.
Benim kız hala emmiyor çıldırcam ya biberoncu oldu sütümü sağıp veriyorum.ondan çokta sütüm yok.sizin tahmini kaç cc çıkıyor
Doktora gittik bugün kızım kilo vermiş acil aldırmam lazım.Bu arada sarılığı düşmüş şükür yoksa kanı değişecekti bebişleri öptüm yeni anneleri de bekliyoruz hadi kızlar az kaldı

tutkuncum ve sibikocum anca vakit buldum yazmaya..kartal ve pendiğe yakin doktor sormustunuz..gecen gün komsumun kizi geldi..o da yeni dogum yapmiş..6 aylik bebişi vardi..yeni taniştik kizla..neyse işte..doktorlardan konu acildi..o bana pendikte bi doktor tavsiye etti..dr.serdar şahin adinda..cok iyi,ilgili,bilgili bi doktormus..ben daha gitmedim..devlet hastanesinde de bashekim yardimcisiymiş..pendik çarsida da muaynehanesi varmiş..eşide jinekologmus..kiz cok övdü doktoru..bişey olursa ben ona gitmeyi düşünüyorum..nenehatunda gittiğim doktordan pek hoşlanmadim cünkü..velhasil böyle..aklinizda bulunsun

evet cok fena o depresyon ya..cok sukur benimki hafifledi..ama aynen dedigin gibi..bi cok mutluyum bi cok fenayim felan..arada bir geliyorlar hala ama ilk zamanlardaki gibi degil..sende zaman birak..elbet gececek

bu yikama konusunda tek olmadigima sevindim :)) ama aşmak lazim artik ya..yarin yada öbür gün deneyecem tek yikamayi..eşimin nezaretinde :)) panik manik olurum biri bulunsun yanimda :)))

Kızlar çıldırıcam ya, geceden beri oğlanı beslemeye çalışıyorum, 5dk kadar emip uykuya dalıyor, aç kaldı diye kahroluyorum, şimdii bi elimde süt pompası sağıyorum, sağdığımı anneme veriyorum kaşıkla yediriyo, demin yine tıkandı, yutmak için bile uyanmıyo ya.. uzun uzun emişiyoz dedimde nazar değdi çocuğa galiba..

Kızlar bide kakası sarı, pürtüklü, cıvık, ama hep böyleydi zaten siyah kakadan sonra (mekonyum) anne süünü almaya başlayınca sarı oldu, sizin veletlerinde böylemi yoksa kağan hep ishalmi yavs..

Cnm çok güldüm valla, komik bebiş yaaa... maşallah boncuka :))))

Zamane çocukları anacım :)))) maşallah

Cnm geçmiş olsun, inş. sıkıntıların kısa zamanda geçer , vajinan niye morardı ödem olduki sezaryende

Siribron cnm inş. kısa zamanda geçer sarılığınız , geçmesi için bol bol emzirmek gerekiyomuş, sende pınar gibi saaat başı emzir bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…