2009 Mayıs Anneleri

Kızlarrrr 22/05 de gece suyum geldi apar tapor hasaneye gittik kızım kakasını yapmış içime acil hemen sezeryana aldılar malesefe normal çok istiyordum ama kısmet değilmiş belden uyuşturularak oldum ama ardaağrılarım var ama Allaha şükür çok korktuğum gibi değilmiş ilk gün ayağa kalktım şimdide biraz sızlıyor kanamam ara ara devam ediyor ne zman geçer bilmiyorum dünyalar tatlısı bir kızım 3 kilo doğdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bişey olucak diye başından ayrılamaıyorum teyzeleri çok güzel tatlı bir kızım şimdi yanına gidiyorum en kısa zamanda tekrar gelicem hepinizi öpüyorum

Canım benim çok sevindim Türkiz hanımın memeni emmesine hihoyyyt Hadi inşallah bundan sonra sık ısk emer göğsünden a.s.

günaydın kızlar,doğum hikayemi yazdım yarım yamalak oldu ama neyse sonra düzeltiriz.
Canımın içi Zeynebim geldi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Canım oraya da yazdım. Allah bundan sonra dert sıkıntı vermesin. Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu a.s.

Canım benim hoşgeldin. Zordur tabi. Yağmur'da Duru kadar kuzucuk netice de. Oda ilgi bekler. Ama sen üstesinden gelirsin bilirim a.s.

Ohhh ne sevaba girmişsin bacım ne iyi yapmışsın a.s.

Canım hadi gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bundan sonra a.s.

Bu arada dün bi estiler bana. Gittim saçlarımı kısa kestirdim. Arkalar bayağı kısa öne doğru küt gibi uzun geliyor. Ama uzun değil. Ensemden biraz yukarıda. Ay nasıl rahatladım valla. Yıkanıyodum ama kurutmaya fırsat kalmıyordu. Islak ıslak toplayınca da baş ağrısı yapıyordu. Kestirdim valla. Şimdi duş yapıp çıkıyorum. 5 dk fön tuttum mu bitti gitti hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kahvaltımı yaptım. Kuzum uyurken onun kuruyan çamaşırlarını ütüleyeyim bari. Yarın annem gelicek. Diğerlerini halleder kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yazlıklarımı çıkaracağız. Bakalım içlerine girince geçen seneki gibi durucaklar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Teyzoşlar ben geldiiimmmmmm hihoyyyt Cumartesi günü annem-babam-halam ve halamın arkadaşı ile sahil keyfi yaptık. Bende size resimleri göndereyim dedim. Beni özlemişsinizdir. Ama hep uyuyorum. Uslu muyum neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Burda arabada gidiyoruuuzzzzzz Arabaya binince her çocuk gibi bende küüütttt uykuya dalıyorum. Ama bakmayın öyle derin uyuyor gibi durduğuma. Annem bu halime tilki uykusu diyor. Çünkü araba durunca gözlerimi açıveriyorum kaydirigubbakcemile3

Burda annemler yemek yiyor cokacimcoook Ben az önce arabada güzelce emdiğim için uyuyorum ve onlara yemek yeme fırsatı veriyorum.Afferim dimi bana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Burda da onlar çay ve nargile keyfi yaparken ben yine açık havanın vermiş olduğu mahmurluk sayesinde keyif yapıyorum. Bi ara acıktım annem arabada emzirdi sonra yine uyudum. Zaten karnım tok olunca keyfim yerinde oluyor. Biraz oburbuyum neyim cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Valla canım kim ne derse desin şu anda doktorlar ne derse onu uyguluyoruz. İşin ucunda kuzularımız olunca maalesef bizde kuzu gibi ne derlerse uyguluyoruz a.s.

Kızlar ya elma yağı aldırdım eşime aktardan, ama üzerinde ADAÇAYI (ACI ELMA) yazıyo, bebeklerde kullanılan bu yağmı kızlar ya, yoksa farklımı, sibelcim sanırım sen yapmıştın bu yağ işini yavs,hangisiydi

Cnm bizim göbek mandalının altına şerit şeklinde gevşek olarak gazlıbez sarmışlardı derisine değip yara yapmasın diye, her pansuman yapışta onuda yenileyip sarmıştık, ben olsam doktora kesin giderdim

günaydın kızlar,doğum hikayemi yazdım yarım yamalak oldu ama neyse sonra düzeltiriz.
Canımın içi Zeynebim geldi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Cnm okudum Allah analı babalı büyütsün inş.

Cnm iki çocukla kolay gelsin sana, gerçi yağmur çok akıllı anlattığın kadarıyla,annesini hiç üzmez, hatta yardım bile eder

Cnm sende kavuştun çok şükür kızına, Rabbim analı babalı büyütsün inş.

Oyy maşallah maşallah :))) gezmeyede gidermiş prenses, pınarcım saçlarını kestirmişsin güle güle kullan, ben kestirmeye cesaret edemiyorum çok geç uzuyor çünkü, ama kısa saç rahatlık valla

günaydın taze anneler:))
biz kalktık çoktan markete gittim,çamaşır astım ,kahvaltımı yaptım,kızımı emzirdim şimdi mıkırdıyor

ya bu kız dün bütün gün emdi uyuyamadıkca emmek istedi gece de 3 saatte bir kalktı sadece 10 dk emdi geri uyudu yetmişmidir acaba

pınarcım resimler çok güzel oh gezin bakalım hafta sonu bizde gezdik sahil keyfi güzeldi valla

saçlarını da iyi yapmışsın bende hamileyken kestirdim dünya varmış dedim ya oh rahatlık vallaa

kızlar ben hala doğurmadımsenağlamasenağlama
bugün günüm bitiyor ama bende hala tık yok. sizinkiler nerdeyse yürüyecek ben hala doğuracam. sürekli nst takibindeyim ama hiç sancı yok. benim kız çok inatçı çıktı. hergün drdayız artık. 2-3 gün daha bekleyelim diyor ben normal doğum istediğimden. inşallah bugün gittiğimde birazcık sancı çıkar. açılmam hiç olmadığı için suni sancıda yapmıyor.
sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum ev kalabalık olduğundan. sizleri okudukça karşılaşacağım sorunlara hazırlıklı oluyorum en azından.
kuzucuklarınızı ve sizleri öpüyorum.a.s.a.s.

Valla onu en iyi Sibel bilir bacım :uhm:

Oyy maşallah maşallah :))) gezmeyede gidermiş prenses, pınarcım saçlarını kestirmişsin güle güle kullan, ben kestirmeye cesaret edemiyorum çok geç uzuyor çünkü, ama kısa saç rahatlık valla

Evet teyzesi benim kızım büyüdü de gezmelere gidiyo artık hihoyyyt

Valla ben 2004 yılında da belimde olan saçlarımı bi anda erkek gibi kestirmiştim delikafadulden deli cesareti var yani bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benim çabuk da uzuyor bacım. Ama acaip rahatlık valla hihoyyyt

Ohhhh maşallah becerikli insan seni alkisalkisalkis

Yeter bacım yeter. Zaten doymasa ortalığı ayağa kaldırır merak etme sen a.s.

pınarcım resimler çok güzel oh gezin bakalım hafta sonu bizde gezdik sahil keyfi güzeldi valla

saçlarını da iyi yapmışsın bende hamileyken kestirdim dünya varmış dedim ya oh rahatlık vallaa

Sağolasın canım. Valla yaz bebeğinin güzelliği bu. Al çık dışarı hihoyyyt

Çok büyük rahatlık valla. Yıka çık alkisalkisalkis

Canım sağlıkla olsunda geç olsun stres yapma. İnşallah sağlıkla alacaksın bebişini kucağına a.s.

Benim kuzu da uyandı şimdi nihayet. Cokur cokur emiyor kucağımda kaydirigubbakcemile3

oh bacım sen rahat edicen işte tecrübeli olacak herkes ne sorsan söylerler:))
şaka bi yana geç olsun güç olmasın sağlıkla gelir bebeğin inşallah

pinarrr maşallah kız hem emzirip hem nasıl yazıyonn

Tel el boşta bacım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benimki ağlıyor bırakınca illa memeyi tutmam gerekiyor yoksa bırakıyor yada sadece ucunu alıyor sıpa:))

benimki ağlıyor bırakınca illa memeyi tutmam gerekiyor yoksa bırakıyor yada sadece ucunu alıyor sıpa:))

Yok bacım benimki alıştı. Cokur cokur emiyor valla kaydirigubbakcemile3 Defne Hanıma meme olsun da tutmuşsun tutmamışsın farketmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yine uyudu sıpacık. Yatırdım yerine. Uyanmadan bi damla çikolatalı muffin yapayım. Karşı komşumun tabağı bende boş vermeyeyim. Hemde bende yanına bi çayla yerim cokacimcoook

Canım benim bence farlı birkaç doktors daha götür sen karşı taraftaydın ben bahçelievler medicananın çocuk doktorlarının çok iyi olduğunu duymuştum.Süt konusuna gelince merak etme tatlım bende aynı durumdayım napalım sağlık olsunda çerez niyetinede olsa veriyoruz işte kaydirigubbakcemile3

Canım benimde sütüm az yavaş yavaş artmaya başladı senin yazdıklarının yanı sıra bulgur pilavı,kuru dut,tahin helvası yedim faydasını gördüm.Ayrıca bende aynı pompadan kullanıyorum gerçi sağmıyorum hiç direk veriyorum ama göğüslerini tamamen boşaltmaya çalışma tatlım okadar güçlü bir pompa göğüs uçlarını tahriş edebilir bu daha kötü olur.

Gözün aydın analı babalı büyüsün bebişin.

Banucum allah kolaylık versin güzel arkadaşım sen altından layıkıyla kalkarsın çok özledik senii yağmuru ve duruyu kokla bizim yerimize a.s.

Semracım kurtulmuşsun sende hayırlısıyla gözün aydın tatlım.

Aman yerim ben bunu gezenti fıstık Şeniz

Aynen ondan canım doğru almışsın acı elma olacak sürüp belinin altına ütüyle ısıttığın havluyu koy tatlım ama direk cildine değil elbiselerinin üzerinden umarım iyi gelir tatlım.Birde masajı işaret parmağınla saat yönünde 20 ve tam ters yönde 20 kere daireleri çizerek yapacaksın kolay gelsin.

Hakkında hayırlısı olsun tatlım sağlıkla gelsinde geç gelsin ne farkeder.

Hamarat hatun kekler yapılmış burnuma geldi kokusu valla kaydirigubbakcemile3
Bu arad çay demişken fazla çay içmemeye çalış tatlım sütü azaltabiliyormuş.

Bende sabahtan beri koşuşturmadayım tek olmak zor iş vesselam.Sabahtan beridir evi topladım çamaşır astım dünküleri katladım yerleştirdim yemek yaptım.Bir tek oğlanın eşyaları ütülenecek artık akşama kadar onuda bitiririz.Çok zormuş koşuşturmaca.Neyse ben kaçayım yemek yiyeyim ondan sonrada ütüye allah hepimize güç kuvvet versin valla kaydirigubbakcemile3

Aman yerim ben bunu gezenti fıstık Şeniz

Hamarat hatun kekler yapılmış burnuma geldi kokusu valla kaydirigubbakcemile3
Bu arad çay demişken fazla çay içmemeye çalış tatlım sütü azaltabiliyormuş.

Ye onu teyzesi yeeee Şeniz

Ay oğluşunu al da bigün gel bacım ya. Çok uzak değiliz nasıl olsa :1hug:

Bu arada kayınvalidemlerin orda bi eczacı var. O açık ve şekerli çay süt yapa demiş. Bende o yüzden içiyodum amaaaaaannnn yandık desene bacım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…