Günaydın kızlar oooooooooo bunlar anne olunca dahada uyuşuk oldular.Kızım ilk kez bu sabah silikon uçla tek göğsümü emdi sadece 10 dk. sonra 2. de ağladı tabi bende mamayı verdim.şimdi sağma yapıcam yine bide kızımın göbeğinin altındaki ten kısmı kırmızı olmuş kabarmış yanık gibi dün çok ağladı ondanmı yosa bezmi tahriş etti molfix göbek bağı oyuntulu kullanıyordum şimdi ultra prima kullanıyorum alerjimi yaptıki?Doktora gitcez bugün bakalım o nediycek
Birde benim kızın topuk kanını hastanede almışlardı.Geçen sağlık ocağından gelenler antibiyotik kullanırken yapılan test doğru çıkmaz antibiyotiği kestikten 4 gün sonra gel dedi ne yapsam gitsemmi yoksa mesemmi kıyamıyorum kuzum habire kan veriyor yazık ya.
günaydın kızlar,doğum hikayemi yazdım yarım yamalak oldu ama neyse sonra düzeltiriz.
Canımın içi Zeynebim geldi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
herkese merhaba nasılsınız ben hem duru hem yağmurumla birlikte çok yoğun günler geçiriyorum ikiside ilgi bekliyor ama çok şükür herşey yolunda kızlar
dün aile dostumuzun bebişine süt verdim sağıp erken doğmuştu annesinin sütüde kesilmişti bende fazla gelen sütümü sağıp verdim süt kardeş oldular :))
geceleri bizim prenses saatte bir uyanıyor tek başıma bakıyorum kimsenin karışmasına izin vermiyorum kızlar
sizleri çok özledim artık sık giremiyoruz bebişler malum tüm günümüzü alıyor hepinizi öpüyorum benden bu kadar kendinize ve bebişlere dikkat edin
Kızlarrrr 22/05 de gece suyum geldi apar tapor hasaneye gittik kızım kakasını yapmış içime acil hemen sezeryana aldılar malesefe normal çok istiyordum ama kısmet değilmiş belden uyuşturularak oldum ama ardaağrılarım var ama Allaha şükür çok korktuğum gibi değilmiş ilk gün ayağa kalktım şimdide biraz sızlıyor kanamam ara ara devam ediyor ne zman geçer bilmiyorum dünyalar tatlısı bir kızım 3 kilo doğdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bişey olucak diye başından ayrılamaıyorum teyzeleri çok güzel tatlı bir kızım şimdi yanına gidiyorum en kısa zamanda tekrar gelicem hepinizi öpüyorum
slm kızlar intrnette dolaşırken aşılar hakında bir yazıya rastladım çok kafam karıştı.birde siz göz atarmısınız ne düşündüğünüzü merak ediyorum.yoksa benmi herşeye inanıyorum yaaa.
Bitkisel Tedavi | Aşı Felaketi
Canım hızın süper valla uyu senin için ne desem ki biz biriyle zor başediyoruz.Kimseyide takma 2 tane ya kıskanan oluyordur.
Günaydın kızlar oooooooooo bunlar anne olunca dahada uyuşuk oldular.Kızım ilk kez bu sabah silikon uçla tek göğsümü emdi sadece 10 dk. sonra 2. de ağladı tabi bende mamayı verdim.şimdi sağma yapıcam yine bide kızımın göbeğinin altındaki ten kısmı kırmızı olmuş kabarmış yanık gibi dün çok ağladı ondanmı yosa bezmi tahriş etti molfix göbek bağı oyuntulu kullanıyordum şimdi ultra prima kullanıyorum alerjimi yaptıki?Doktora gitcez bugün bakalım o nediycek
Birde benim kızın topuk kanını hastanede almışlardı.Geçen sağlık ocağından gelenler antibiyotik kullanırken yapılan test doğru çıkmaz antibiyotiği kestikten 4 gün sonra gel dedi ne yapsam gitsemmi yoksa mesemmi kıyamıyorum kuzum habire kan veriyor yazık ya.
günaydın kızlar,doğum hikayemi yazdım yarım yamalak oldu ama neyse sonra düzeltiriz.
Canımın içi Zeynebim geldi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
herkese merhaba nasılsınız ben hem duru hem yağmurumla birlikte çok yoğun günler geçiriyorum ikiside ilgi bekliyor ama çok şükür herşey yolunda kızlar
dün aile dostumuzun bebişine süt verdim sağıp erken doğmuştu annesinin sütüde kesilmişti bende fazla gelen sütümü sağıp verdim süt kardeş oldular :))
geceleri bizim prenses saatte bir uyanıyor tek başıma bakıyorum kimsenin karışmasına izin vermiyorum kızlar
sizleri çok özledim artık sık giremiyoruz bebişler malum tüm günümüzü alıyor hepinizi öpüyorum benden bu kadar kendinize ve bebişlere dikkat edin
Kızlarrrr 22/05 de gece suyum geldi apar tapor hasaneye gittik kızım kakasını yapmış içime acil hemen sezeryana aldılar malesefe normal çok istiyordum ama kısmet değilmiş belden uyuşturularak oldum ama ardaağrılarım var ama Allaha şükür çok korktuğum gibi değilmiş ilk gün ayağa kalktım şimdide biraz sızlıyor kanamam ara ara devam ediyor ne zman geçer bilmiyorum dünyalar tatlısı bir kızım 3 kilo doğdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bişey olucak diye başından ayrılamaıyorum teyzeleri çok güzel tatlı bir kızım şimdi yanına gidiyorum en kısa zamanda tekrar gelicem hepinizi öpüyorum
slm kızlar intrnette dolaşırken aşılar hakında bir yazıya rastladım çok kafam karıştı.birde siz göz atarmısınız ne düşündüğünüzü merak ediyorum.yoksa benmi herşeye inanıyorum yaaa.
Bitkisel Tedavi | Aşı Felaketi
Teyzoşlar ben geldiiimmmmmm hihoyyyt Cumartesi günü annem-babam-halam ve halamın arkadaşı ile sahil keyfi yaptık. Bende size resimleri göndereyim dedim. Beni özlemişsinizdir. Ama hep uyuyorum. Uslu muyum neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Burda arabada gidiyoruuuzzzzzzArabaya binince her çocuk gibi bende küüütttt uykuya dalıyorum. Ama bakmayın öyle derin uyuyor gibi durduğuma. Annem bu halime tilki uykusu diyor. Çünkü araba durunca gözlerimi açıveriyorum kaydirigubbakcemile3
Burda annemler yemek yiyor cokacimcoook Ben az önce arabada güzelce emdiğim için uyuyorum ve onlara yemek yeme fırsatı veriyorum.Afferim dimi bana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Burda da onlar çay ve nargile keyfi yaparken ben yine açık havanın vermiş olduğu mahmurluk sayesinde keyif yapıyorum. Bi ara acıktım annem arabada emzirdi sonra yine uyudum. Zaten karnım tok olunca keyfim yerinde oluyor. Biraz oburbuyum neyim cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Kızlar ya elma yağı aldırdım eşime aktardan, ama üzerinde ADAÇAYI (ACI ELMA) yazıyo, bebeklerde kullanılan bu yağmı kızlar ya, yoksa farklımı, sibelcim sanırım sen yapmıştın bu yağ işini yavs,hangisiydi
Oyy maşallah maşallah :))) gezmeyede gidermiş prenses, pınarcım saçlarını kestirmişsin güle güle kullan, ben kestirmeye cesaret edemiyorum çok geç uzuyor çünkü, ama kısa saç rahatlık valla
günaydın taze anneler:))
biz kalktık çoktan markete gittim,çamaşır astım ,kahvaltımı yaptım,kızımı emzirdim şimdi mıkırdıyor
ya bu kız dün bütün gün emdi uyuyamadıkca emmek istedi gece de 3 saatte bir kalktı sadece 10 dk emdi geri uyudu yetmişmidir acaba
pınarcım resimler çok güzel oh gezin bakalım hafta sonu bizde gezdik sahil keyfi güzeldi valla
saçlarını da iyi yapmışsın bende hamileyken kestirdim dünya varmış dedim ya oh rahatlık vallaa
kızlar ben hala doğurmadımsenağlamasenağlama
bugün günüm bitiyor ama bende hala tık yok. sizinkiler nerdeyse yürüyecek ben hala doğuracam. sürekli nst takibindeyim ama hiç sancı yok. benim kız çok inatçı çıktı. hergün drdayız artık. 2-3 gün daha bekleyelim diyor ben normal doğum istediğimden. inşallah bugün gittiğimde birazcık sancı çıkar. açılmam hiç olmadığı için suni sancıda yapmıyor.
sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum ev kalabalık olduğundan. sizleri okudukça karşılaşacağım sorunlara hazırlıklı oluyorum en azından.
kuzucuklarınızı ve sizleri öpüyorum.a.s.a.s.
bugün günüm bitiyor ama bende hala tık yok. sizinkiler nerdeyse yürüyecek ben hala doğuracam. sürekli nst takibindeyim ama hiç sancı yok. benim kız çok inatçı çıktı. hergün drdayız artık. 2-3 gün daha bekleyelim diyor ben normal doğum istediğimden. inşallah bugün gittiğimde birazcık sancı çıkar. açılmam hiç olmadığı için suni sancıda yapmıyor.
sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum ev kalabalık olduğundan. sizleri okudukça karşılaşacağım sorunlara hazırlıklı oluyorum en azından.
oh bacım sen rahat edicen işte tecrübeli olacak herkes ne sorsan söylerler:))
şaka bi yana geç olsun güç olmasın sağlıkla gelir bebeğin inşallah
pinarrr maşallah kız hem emzirip hem nasıl yazıyonn
benimki ağlıyor bırakınca illa memeyi tutmam gerekiyor yoksa bırakıyor yada sadece ucunu alıyor sıpa:))
[k] {n} [k];7027019 .!.:ya kızlar ne yapacagımı şaşırdım çok moralim bozuk geçen gün özelde drumuza gittik kaka testimizdeki lokosit miktarı yine bol çıktı ve çok endişelendi dr azalma olmamış ve artmış ben müdahale edemem ilaçta veremem 2aydan küçük dedi ve bizi çapa acile gönderdi gittik...
anlattık herşeyi bissürü test istedi ama biz moral bozuklugundan yıkılıoz koca çapayı sırtımda taşıyom sanki hep agladım el kadar bebegimle o karışık pis hastanede gezip duruyom die kıyamaıom çocuguma neyse testler yapıldı sonuçla alındı dr gösterdi ve
sonuçların hepsi tertemiz demezmi dr şok tabi ama nasıl olur sabahki test burda bakın dr diyoki biz asla özelde yapılan testlere güvenmiyoruz biz kesin sonuç veriyoruz yanılma olamaz onlarda olur dio tedaviye gerek yok bebekte normalse emiyosa iştahlıysa çok aglamıyosa evine git dedi ve gönderdiç.
ondan sonra 2 dr österdik sonuçları herkes şaşırıyo çapa çok güvenilir çocuk konusunda cok iyi diyolar ve sonuçlar temiz..
nwe yapsam bilemiom yrn drumuza tekrar gidicez ve kendi inceliyecekmiş kakayı öyle dedi.. bi hafta sonrda cerrahpaşaya göötürmek istiyom bakalım orada ne çıkıcak kafayı yiyecem ya acayip vicdan azabı çekiyorum..
geçenlerde hamile bi ark. annelik vicdan azabı duymak demek dedim her dak. öyleyim ne yapsam kafamı dagıtamıyorum..
bide ne diyorum biliyonuzmu
kızım daha çok küçük ve dogum kilosunu 20 grm geçmiş daha ve yrn 1aylık olacagız
acaba kilo alıp geliştikçe vucudu bu mikropla savaşıp kendiligindende atabilir tabi varsa!!
çok ufacık ordan oaraya gezdiriyorum her dr farklı bişi faklı tedavi veriyo kime inanacagımı şaşırdım..
kızım şimdilik iyi gidiyo biraz etlendi ele gelmeye başladı mamasını yiyince huzurluda çogu aglaması zaten açlıktanmış yavrumun salak dr yüzünden aç bıraktım çocugumu!!
biraz takip edeyim bide cerrahpaşaya götürecem ordada temizçıkarsa daha asla götürmeyecem..
benide emiyo ama çok açken emmiyo az geldigi için sütüm beklemiyo sinirleniyo çekerken alıştı biberondan çok çok çekmeye benm sütüm çıtır çerez ona!! yetmiyo valla napım emdigi kadar canı sagolsun..
kalktı bnmki acık çerez verm ondan sonra na yemek!! by
burcum doğumdan beri görüşemedik sana da hayırlı olsun bile diyemedim. gerçi hiçkimseye diyemedim ya. bağışlayın. oğlumla uğraşıp duruyorum, ömrümden gitti valla.
ben sütüm olsun diye 2-2,5 lt su, 3 bardak humana still tee, 2 bardak rezene, 2 bardak süt, 2 kase komposto ve daha aklıma gelen sulu şeylerden içiyorum. düzenli olarak sağıyorum bir yandan da emziriyorum. fakat dikkat ettim pompayla sağdıktan sonra (ki artık hiç süt gelmeyene kadar sağıyorum) elimle sıkarsam ya da oğlum emerse yine süt gelmeye devam ediyor. yani pompanın tam olarak memeyi boşaltamadığına inanıyorum. medela elektrikli pompa kullanıyorum (önceden de daha profesyonel bir pompa kiralamıştım 1 haftalığına) yani göğsüm tam olarak boşalmıyor hiçbir zaman. oğlum gündüzleri emiyor ama geceleri uykusu ağır basıyor ve emmeyi reddediyor. ben de sadece pompayla sağıyorum. gece böyle bi kesinti olduğu için sütümün artmadığına karar verdim. cuma günü dr a gittik mama takviyesi verdi. 3 saatte bir emzirdikten sonra kaşıkla yediriyoruz. bakalım nolcaz. dua ediyorum sütüm artsın, oğlum da uyanıp emsin die.(
Slm herkesea.s.
Bende nihayet kuzuma kavuştum.15 mayıs 11:40 da sezaryenle kızımı kucağıma aldım çok şükür 3450 g 51 cm doğdu yavrum.Ne anlatılmaz bir duygu bu:asigim:.Allah herkese nasip etsin inşallah.
Sanırım herkes doğurdu.Doğurmayan varsa sağlıkla doğum yaparlar inş.
Teyzoşlar ben geldiiimmmmmm hihoyyyt Cumartesi günü annem-babam-halam ve halamın arkadaşı ile sahil keyfi yaptık. Bende size resimleri göndereyim dedim. Beni özlemişsinizdir. Ama hep uyuyorum. Uslu muyum neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Burda arabada gidiyoruuuzzzzzzArabaya binince her çocuk gibi bende küüütttt uykuya dalıyorum. Ama bakmayın öyle derin uyuyor gibi durduğuma. Annem bu halime tilki uykusu diyor. Çünkü araba durunca gözlerimi açıveriyorum kaydirigubbakcemile3
Burda annemler yemek yiyor cokacimcoook Ben az önce arabada güzelce emdiğim için uyuyorum ve onlara yemek yeme fırsatı veriyorum.Afferim dimi bana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Burda da onlar çay ve nargile keyfi yaparken ben yine açık havanın vermiş olduğu mahmurluk sayesinde keyif yapıyorum. Bi ara acıktım annem arabada emzirdi sonra yine uyudum. Zaten karnım tok olunca keyfim yerinde oluyor. Biraz oburbuyum neyim cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Kızlar ya elma yağı aldırdım eşime aktardan, ama üzerinde ADAÇAYI (ACI ELMA) yazıyo, bebeklerde kullanılan bu yağmı kızlar ya, yoksa farklımı, sibelcim sanırım sen yapmıştın bu yağ işini yavs,hangisiydi
Yok bacım benimki alıştı. Cokur cokur emiyor valla kaydirigubbakcemile3 Defne Hanıma meme olsun da tutmuşsun tutmamışsın farketmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yine uyudu sıpacık. Yatırdım yerine. Uyanmadan bi damla çikolatalı muffin yapayım. Karşı komşumun tabağı bende boş vermeyeyim. Hemde bende yanına bi çayla yerim cokacimcoook
Aman yerim ben bunu gezenti fıstık Şeniz
Hamarat hatun kekler yapılmış burnuma geldi kokusu valla kaydirigubbakcemile3
Bu arad çay demişken fazla çay içmemeye çalış tatlım sütü azaltabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?