Bende sabahtan beri koşuşturmadayım tek olmak zor iş vesselam.Sabahtan beridir evi topladım çamaşır astım dünküleri katladım yerleştirdim yemek yaptım.Bir tek oğlanın eşyaları ütülenecek artık akşama kadar onuda bitiririz.Çok zormuş koşuşturmaca.Neyse ben kaçayım yemek yiyeyim ondan sonrada ütüye allah hepimize güç kuvvet versin valla kaydirigubbakcemile3
canım cok sagol dogru söylüyorsun ama hepsi temiz cıktı ona şaşıyom! götürecem inş. bide bakırköy devlette çok iyibi dr ismi buldum ona gidicem orasıda araştırma nasıl olsa..KNK geçmiş olsun canım çok şükür bak bir sorun yokmuş ama için rahat etmesi açısından c.paşayada götür tabi
benim ablamın arkadaşı çapada çocuk dr uydu orası gerçekten güvenilir ama sonuçta insan bakıyor bu testlere bir hata olabilir her ihtimale karşı teyit olsun diye 3. bir hastanede daha yaptır testini
eet cnm inş. yok kilosunu derrt etmiom çünki bugün kontrol vardı 3460 olmuş 1 haftada iyi toparladı şükür mamaya dvvm edicez..selam kizlar a.s.
ay bugun cok yorucu gecti..kuzum hiç uyumadi nerdeyse..8,9,10,11 de saat başi uyandi emdi uyudu..2 de bi uyandi aksam 9 a kadar toplasan 1 saat uyumustur..yorgunluktan sizdi artik :))
dirimcim canim benim sen ne takiyorsun milleti ya..konusmak kolay..gelsin baksin 2 tane cocuga,evinin işini yapsin baksin bakalim nasil oluyormus..ikizi olupta sadece anne sütüyle büyüten biri daha görmedim ben..hiç canini sıkma bitanem..sen cok cok iyi bakiyorsun kuzularina..sagliklari yerinde olsun yeterhem senin moralinde cok önemli..cok cabuk etkilniyor cocuklar..sen kendine de iyi bak milleti salla gitsin..
marylincim maşaAllah kuzuna :) buarada nenehatunami gidiyorsun doktora canim? öyleyse hangi doktora? bide memnunmusun doktordan :) bu ovma olayini ilkkez duydum canim..ama sertleşme bende de oluyor..taş gibi oluyor gögsüm..emdikçe yumusuyor sonra..
sibelcim canim bende yok doktorun numarasi..carsida muaynehanesi oldugunu biliyorum sadece :)
beyazcim hoşgeldingeçmiş olsun kuzucuguna..cok sukur cikmişsiniz maşaAllah kuzuna
knk cim canim inşaAllah biran önce kuzucun atlatir hastaligi..inşaAllah testleri tekrar temiz cikarda rahat edersiniz artik canim..kilosunuda dert etme..sen mamasini ve sütünü ver bolbol..o hemencecik toplar annesi
nisanim58..seni mutlu edecek şeylerle ugrasmaya bak canim..kuzucunla yanliz kalmaya bak..kimseyi kafana takma..illaki gececek bu depresyon merak etme
burcucum gaz olayi bizde de var canim..ben hiç bişe kullanmiyorum..baslarda cok taktim kafama..bütüngün biskuvi ile humana cay içtigimi bilirim gaz olmasin diye..ama stres yaptikça çocucugn gazi artti :)) artik takmiyorum..emzirdikten sonra gazini cikarabilirsem cikariyorum..cikaramassam da (ki genelde cikaramiyorum) midesini omuzuma dayayip 10dak gezdiriyorum..uzman tv de izlemiştim bi doktordan..herhalde hazmediyor artik cocuk :) karni doyunca,alti temizse,gazini cikardiysa yada kcaginda gezdirdiysen koy yatagina canim..elbet 1-2 derken uyur o
ankakusucum hoşgeldin canim :) süte bukadar kafayi takma canim..cünkü stres yaptikça kaçiyor zatali :) sen rahat ol..kaç çeşit şey içiyormussun zaten..bebişin emiyorsa neden sagdigini anlamadim canim?
spapatya hayirli olsun bebişin canim :) maşaAllah kuzucuga :)
esencim sende benim gibi bigün geçirdin anlaşilan :) bizimkide 9 da uyudu ancak..yorgunluktan sizdi artik kuzucum :))
hayırlı doğumlar canım
Maşallah kuzuna hadi maraton başlıyor artık
Valla dr bizim burda ücretsiz gitme dedi şu biberon işini de çözsem çok mutlu olcam kızım emmiyor yalıyor ya iyice unuttu emmeyi çok ağlıyor kıyamıyorum dayıyorum biberonu göğsümü verdiğimdede sıkıyorum sütü yalıyor ya çıldırtcak beni.Kaynana için ne desem boşşşşşşşşş
maşallah canım
Canım çapada doğrudur merak etme bizde özelde sarılık testini 2 de yaptık 18 di 5 te zeynep kamilde 12 idi özellere güvenme onların doğrudur.
canım sabır göster geçicek
Canım benim kızda da var gaz sancısı şu gaz damlası işe yarıyor bi dene sıcak havlu yu bende yaptım rahatlattı
Canım kulaklarını tıka herşeye sen bebeğinle ilgilen
Allah analı babalı büyütsün canım
canım inş. öyledir özellere güvenmiyom bende artık bide bakırköy devlette iyi bi dr buldum ona gidicem ordada temiz çıkar inş.Canım hızın süper valla uyu senin için ne desem ki biz biriyle zor başediyoruz.Kimseyide takma 2 tane ya kıskanan oluyordur.
Günaydın kızlar oooooooooo bunlar anne olunca dahada uyuşuk oldular.Kızım ilk kez bu sabah silikon uçla tek göğsümü emdi sadece 10 dk. sonra 2. de ağladı tabi bende mamayı verdim.şimdi sağma yapıcam yine bide kızımın göbeğinin altındaki ten kısmı kırmızı olmuş kabarmış yanık gibi dün çok ağladı ondanmı yosa bezmi tahriş etti molfix göbek bağı oyuntulu kullanıyordum şimdi ultra prima kullanıyorum alerjimi yaptıki?Doktora gitcez bugün bakalım o nediycek
Birde benim kızın topuk kanını hastanede almışlardı.Geçen sağlık ocağından gelenler antibiyotik kullanırken yapılan test doğru çıkmaz antibiyotiği kestikten 4 gün sonra gel dedi ne yapsam gitsemmi yoksa mesemmi kıyamıyorum kuzum habire kan veriyor yazık ya.
hadi hayırlısıyla kurtuldun sende cnm maş. gözün ydınKızlarrrr 22/05 de gece suyum geldi apar tapor hasaneye gittik kızım kakasını yapmış içime acil hemen sezeryana aldılar malesefe normal çok istiyordum ama kısmet değilmiş belden uyuşturularak oldum ama ardaağrılarım var ama Allaha şükür çok korktuğum gibi değilmiş ilk gün ayağa kalktım şimdide biraz sızlıyor kanamam ara ara devam ediyor ne zman geçer bilmiyorum dünyalar tatlısı bir kızım 3 kilo doğdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bişey olucak diye başından ayrılamaıyorum teyzeleri çok güzel tatlı bir kızım şimdi yanına gidiyorum en kısa zamanda tekrar gelicem hepinizi öpüyorum
Bende sabahtan beri koşuşturmadayım tek olmak zor iş vesselam.Sabahtan beridir evi topladım çamaşır astım dünküleri katladım yerleştirdim yemek yaptım.Bir tek oğlanın eşyaları ütülenecek artık akşama kadar onuda bitiririz.Çok zormuş koşuşturmaca.Neyse ben kaçayım yemek yiyeyim ondan sonrada ütüye allah hepimize güç kuvvet versin valla kaydirigubbakcemile3
Cnm sarılığı atlatmışsınız çok sevindim, sütünde yaramış ne güzel tombiklemiş defne hanım, darısı başımıza artık, bebeklerdeki meme ve cinsel orgalardaki şişlikler anneden alınan hormonların etkisi ile oluyomuş,hatta süt bile gelebilirmiş( ki ben bunu okuyunca çok şaşırdım)ve asla sıkılmamalıymış
kızlar ya benim kız bugün hiç uyumadı acayip birgün geçirdim valla birazdan yıkıycaz sonra emzirricem bakalım o zaman uyurmu
iyi geceler kızlar ..
birazdan kızımı emzirmek için uyandırmam gerek.o kadar zor uyanıyorkii yavrum.sanırım sarılıktanyarın olsun bir an öncede götürsek doktora.çok endişeliyim..
merhaba kızlar misafir vardı kaynım kız arkadaşı ile geldi
yorumlarınızı okudum çok sağolun inan iktane ile çok zor biraz önce ikiside ağlıyor
birini alıyom göğüsüme yatırıyom uyuyor ötekini alıyorum oda ama göğsümden kopunca ağlıyolar
üzeime yatıp uyuyolar yerlerine geçince uyanıyolar..........babalRI mama yapmaya gitti ikisinine kucağımaverdi
neyse uyudular bende yatıyorum iiii geceler
selam kizlar a.s.
ay bugun cok yorucu gecti..kuzum hiç uyumadi nerdeyse..8,9,10,11 de saat başi uyandi emdi uyudu..2 de bi uyandi aksam 9 a kadar toplasan 1 saat uyumustur..yorgunluktan sizdi artik :))
dirimcim canim benim sen ne takiyorsun milleti ya..konusmak kolay..gelsin baksin 2 tane cocuga,evinin işini yapsin baksin bakalim nasil oluyormus..ikizi olupta sadece anne sütüyle büyüten biri daha görmedim ben..hiç canini sıkma bitanem..sen cok cok iyi bakiyorsun kuzularina..sagliklari yerinde olsun yeterhem senin moralinde cok önemli..cok cabuk etkilniyor cocuklar..sen kendine de iyi bak milleti salla gitsin..
marylincim maşaAllah kuzuna :) buarada nenehatunami gidiyorsun doktora canim? öyleyse hangi doktora? bide memnunmusun doktordan :) bu ovma olayini ilkkez duydum canim..ama sertleşme bende de oluyor..taş gibi oluyor gögsüm..emdikçe yumusuyor sonra..
sibelcim canim bende yok doktorun numarasi..carsida muaynehanesi oldugunu biliyorum sadece :)
beyazcim hoşgeldingeçmiş olsun kuzucuguna..cok sukur cikmişsiniz maşaAllah kuzuna
knk cim canim inşaAllah biran önce kuzucun atlatir hastaligi..inşaAllah testleri tekrar temiz cikarda rahat edersiniz artik canim..kilosunuda dert etme..sen mamasini ve sütünü ver bolbol..o hemencecik toplar annesi
nisanim58..seni mutlu edecek şeylerle ugrasmaya bak canim..kuzucunla yanliz kalmaya bak..kimseyi kafana takma..illaki gececek bu depresyon merak etme
burcucum gaz olayi bizde de var canim..ben hiç bişe kullanmiyorum..baslarda cok taktim kafama..bütüngün biskuvi ile humana cay içtigimi bilirim gaz olmasin diye..ama stres yaptikça çocucugn gazi artti :)) artik takmiyorum..emzirdikten sonra gazini cikarabilirsem cikariyorum..cikaramassam da (ki genelde cikaramiyorum) midesini omuzuma dayayip 10dak gezdiriyorum..uzman tv de izlemiştim bi doktordan..herhalde hazmediyor artik cocuk :) karni doyunca,alti temizse,gazini cikardiysa yada kcaginda gezdirdiysen koy yatagina canim..elbet 1-2 derken uyur o
ankakusucum hoşgeldin canim :) süte bukadar kafayi takma canim..cünkü stres yaptikça kaçiyor zatali :) sen rahat ol..kaç çeşit şey içiyormussun zaten..bebişin emiyorsa neden sagdigini anlamadim canim?
spapatya hayirli olsun bebişin canim :) maşaAllah kuzucuga :)
esencim sende benim gibi bigün geçirdin anlaşilan :) bizimkide 9 da uyudu ancak..yorgunluktan sizdi artik kuzucum :))
Canım hızın süper valla uyu senin için ne desem ki biz biriyle zor başediyoruz.Kimseyide takma 2 tane ya kıskanan oluyordur.
Günaydın kızlar oooooooooo bunlar anne olunca dahada uyuşuk oldular.Kızım ilk kez bu sabah silikon uçla tek göğsümü emdi sadece 10 dk. sonra 2. de ağladı tabi bende mamayı verdim.şimdi sağma yapıcam yine bide kızımın göbeğinin altındaki ten kısmı kırmızı olmuş kabarmış yanık gibi dün çok ağladı ondanmı yosa bezmi tahriş etti molfix göbek bağı oyuntulu kullanıyordum şimdi ultra prima kullanıyorum alerjimi yaptıki?Doktora gitcez bugün bakalım o nediycek
Birde benim kızın topuk kanını hastanede almışlardı.Geçen sağlık ocağından gelenler antibiyotik kullanırken yapılan test doğru çıkmaz antibiyotiği kestikten 4 gün sonra gel dedi ne yapsam gitsemmi yoksa mesemmi kıyamıyorum kuzum habire kan veriyor yazık ya.
herkese merhaba nasılsınız ben hem duru hem yağmurumla birlikte çok yoğun günler geçiriyorum ikiside ilgi bekliyor ama çok şükür herşey yolunda kızlar
dün aile dostumuzun bebişine süt verdim sağıp erken doğmuştu annesinin sütüde kesilmişti bende fazla gelen sütümü sağıp verdim süt kardeş oldular :))
geceleri bizim prenses saatte bir uyanıyor tek başıma bakıyorum kimsenin karışmasına izin vermiyorum kızlar
sizleri çok özledim artık sık giremiyoruz bebişler malum tüm günümüzü alıyor hepinizi öpüyorum benden bu kadar kendinize ve bebişlere dikkat edin
Kızlarrrr 22/05 de gece suyum geldi apar tapor hasaneye gittik kızım kakasını yapmış içime acil hemen sezeryana aldılar malesefe normal çok istiyordum ama kısmet değilmiş belden uyuşturularak oldum ama ardaağrılarım var ama Allaha şükür çok korktuğum gibi değilmiş ilk gün ayağa kalktım şimdide biraz sızlıyor kanamam ara ara devam ediyor ne zman geçer bilmiyorum dünyalar tatlısı bir kızım 3 kilo doğdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bişey olucak diye başından ayrılamaıyorum teyzeleri çok güzel tatlı bir kızım şimdi yanına gidiyorum en kısa zamanda tekrar gelicem hepinizi öpüyorum
Kızlar ya elma yağı aldırdım eşime aktardan, ama üzerinde ADAÇAYI (ACI ELMA) yazıyo, bebeklerde kullanılan bu yağmı kızlar ya, yoksa farklımı, sibelcim sanırım sen yapmıştın bu yağ işini yavs,hangisiydi
pınarcım fotoları gördüm maşallah sen şimdiden kızı alıştırmışsın bizim başta bir baba varki sorma bu yaz bize haram yandık yani.Herkese günaydınlar bacılar. Biz bugün kızımla evde tekiz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Baklaım nasıl geçecek ilk tek günümüz. Hafta sonu 2 gün boyunca gezdik. Kızımda pek sluydu maşallah. Anasına çekmiş gezginlik konusunda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şimdi uyandık. Altını değiştirirken işedi badisine değiştirdim. Emdi şimdi gözü 2.memede. Mıkırdanıyo. Bi emzirip geliyorum a.s.
Yok canım kalkanla emziremem zaten. Kalkan ilaç sürdükten sonra hem ilaç göğüs pedine geçmesin diye hemde göğüs ucum basılıpta içeri kaçmasın diye a.s.
Yuh ya ne gıcık kadınklava: İsim koyma hakkını kendinde görüyo demek klava:
Ne gerizekalı insanlar var bacım ya. Senin anneliğini kimse tartışamaz. Sen ne zorluklarla aldın kucağına o kuzucuklarıklava: Hiç kimseyi sallama boşver. Aptal şeyler klava:
Canım sağlıkla hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah a.s.
Çok sevindim canım. Çok geçmiş olsun. Atlatmışsınız çok şükür a.s.
Canım sen teyit için git bi daha doktora. İnşallah tamamen geçmiştir a.s.
Canım bebeğinle mümkün olduğunca çok ilgilen. Bu sayede atlatırsın inşallah a.s.
Kimseyi dinleme bacım boşver. Şu zamanda lafı sözü bilmez çok kişi oluyor insanın etrafındaklava:
Çok sevindim canım. Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu a.s.
Çok sevdinim canım herşeyi yolunda olmasına a.s.
oy canım Allah kolaylık versin komşuyada sevap yapmışsın süt çok önemli bebekler içinherkese merhaba nasılsınız ben hem duru hem yağmurumla birlikte çok yoğun günler geçiriyorum ikiside ilgi bekliyor ama çok şükür herşey yolunda kızlar
dün aile dostumuzun bebişine süt verdim sağıp erken doğmuştu annesinin sütüde kesilmişti bende fazla gelen sütümü sağıp verdim süt kardeş oldular :))
geceleri bizim prenses saatte bir uyanıyor tek başıma bakıyorum kimsenin karışmasına izin vermiyorum kızlar
sizleri çok özledim artık sık giremiyoruz bebişler malum tüm günümüzü alıyor hepinizi öpüyorum benden bu kadar kendinize ve bebişlere dikkat edin
Canım hadi kurtulmuşsun gözün aydın bebişede Allah sağlık versin .Kızlarrrr 22/05 de gece suyum geldi apar tapor hasaneye gittik kızım kakasını yapmış içime acil hemen sezeryana aldılar malesefe normal çok istiyordum ama kısmet değilmiş belden uyuşturularak oldum ama ardaağrılarım var ama Allaha şükür çok korktuğum gibi değilmiş ilk gün ayağa kalktım şimdide biraz sızlıyor kanamam ara ara devam ediyor ne zman geçer bilmiyorum dünyalar tatlısı bir kızım 3 kilo doğdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bişey olucak diye başından ayrılamaıyorum teyzeleri çok güzel tatlı bir kızım şimdi yanına gidiyorum en kısa zamanda tekrar gelicem hepinizi öpüyorum
Ay sorma sadece sol göğsümü emiyor onada razıyım 10 dk ama sonra çoğaltırız sağmaya devam yinedeCanım benim çok sevindim Türkiz hanımın memeni emmesine hihoyyyt Hadi inşallah bundan sonra sık ısk emer göğsünden a.s.
Canım oraya da yazdım. Allah bundan sonra dert sıkıntı vermesin. Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu a.s.
Canım benim hoşgeldin. Zordur tabi. Yağmur'da Duru kadar kuzucuk netice de. Oda ilgi bekler. Ama sen üstesinden gelirsin bilirim a.s.
Ohhh ne sevaba girmişsin bacım ne iyi yapmışsın a.s.
Canım hadi gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bundan sonra a.s.
Bu arada dün bi estiler bana. Gittim saçlarımı kısa kestirdim. Arkalar bayağı kısa öne doğru küt gibi uzun geliyor. Ama uzun değil. Ensemden biraz yukarıda. Ay nasıl rahatladım valla. Yıkanıyodum ama kurutmaya fırsat kalmıyordu. Islak ıslak toplayınca da baş ağrısı yapıyordu. Kestirdim valla. Şimdi duş yapıp çıkıyorum. 5 dk fön tuttum mu bitti gitti hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kahvaltımı yaptım. Kuzum uyurken onun kuruyan çamaşırlarını ütüleyeyim bari. Yarın annem gelicek. Diğerlerini halleder kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yazlıklarımı çıkaracağız. Bakalım içlerine girince geçen seneki gibi durucaklar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım ben bugün dr a gittim aşılar yapılması şart topuk kanı için mesela aynı labaratuarda yapılıyor dedi sonuç aynı çıkarmış ama sağlık ocağı ister mecbur yaptırcan dedi.slm kızlar intrnette dolaşırken aşılar hakında bir yazıya rastladım çok kafam karıştı.birde siz göz atarmısınız ne düşündüğünüzü merak ediyorum.yoksa benmi herşeye inanıyorum yaaa.
Bitkisel Tedavi | Aşı Felaketi
Canım gittim doktora göbek mandalı yapmış göbek düşüncede ortaya çıktı bide içteki damarlar iyileşiyormuş ben hala pansuman yapıyordum mikrop kapmasın diye iyiki yapmışım.
Cnm bizim göbek mandalının altına şerit şeklinde gevşek olarak gazlıbez sarmışlardı derisine değip yara yapmasın diye, her pansuman yapışta onuda yenileyip sarmıştık, ben olsam doktora kesin giderdim
Oyy maşallah maşallah :))) gezmeyede gidermiş prenses, pınarcım saçlarını kestirmişsin güle güle kullan, ben kestirmeye cesaret edemiyorum çok geç uzuyor çünkü, ama kısa saç rahatlık valla
yetmese ortlığı yıkar annesigünaydın taze anneler:))
biz kalktık çoktan markete gittim,çamaşır astım ,kahvaltımı yaptım,kızımı emzirdim şimdi mıkırdıyor
ya bu kız dün bütün gün emdi uyuyamadıkca emmek istedi gece de 3 saatte bir kalktı sadece 10 dk emdi geri uyudu yetmişmidir acaba
Canım artık gelir kuzun sabır ama takibede devamkızlar ben hala doğurmadımsenağlamasenağlama
bugün günüm bitiyor ama bende hala tık yok. sizinkiler nerdeyse yürüyecek ben hala doğuracam. sürekli nst takibindeyim ama hiç sancı yok. benim kız çok inatçı çıktı. hergün drdayız artık. 2-3 gün daha bekleyelim diyor ben normal doğum istediğimden. inşallah bugün gittiğimde birazcık sancı çıkar. açılmam hiç olmadığı için suni sancıda yapmıyor.
sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum ev kalabalık olduğundan. sizleri okudukça karşılaşacağım sorunlara hazırlıklı oluyorum en azından.
kuzucuklarınızı ve sizleri öpüyorum.a.s.a.s.
Afiyet olsun bende havuçlu kek yaptım acayip kabardı çaylada iyi olduYok bacım benimki alıştı. Cokur cokur emiyor valla kaydirigubbakcemile3 Defne Hanıma meme olsun da tutmuşsun tutmamışsın farketmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yine uyudu sıpacık. Yatırdım yerine. Uyanmadan bi damla çikolatalı muffin yapayım. Karşı komşumun tabağı bende boş vermeyeyim. Hemde bende yanına bi çayla yerim cokacimcoook
Kolay gelsin annem burda olduğu için hazirana kadar rahatım tüm işimi yapıyor sonra zor olcak benim için çok yorma kendini hala yarımızBende sabahtan beri koşuşturmadayım tek olmak zor iş vesselam.Sabahtan beridir evi topladım çamaşır astım dünküleri katladım yerleştirdim yemek yaptım.Bir tek oğlanın eşyaları ütülenecek artık akşama kadar onuda bitiririz.Çok zormuş koşuşturmaca.Neyse ben kaçayım yemek yiyeyim ondan sonrada ütüye allah hepimize güç kuvvet versin valla kaydirigubbakcemile3
Yapıyorsa ben çok içerim vallaYe onu teyzesi yeeee Şeniz
Ay oğluşunu al da bigün gel bacım ya. Çok uzak değiliz nasıl olsa :1hug:
Bu arada kayınvalidemlerin orda bi eczacı var. O açık ve şekerli çay süt yapa demiş. Bende o yüzden içiyodum amaaaaaannnn yandık desene bacım :uhm:
canım temiz çıkar merak etme şu ülkede tek güvendiğim hastane çapadır cerrahpaşaya göre bile daha iyi.tek olumsuzluğu bakımsız gerçi organ nakli bölümü yala yut ama bence bebeği oraya götürmekle iyi yapmışsın.Bakırköyede götür orasıda baksın için rahat eder.[k] {n} [k];7049910 .!.:canım cok sagol dogru söylüyorsun ama hepsi temiz cıktı ona şaşıyom! götürecem inş. bide bakırköy devlette çok iyibi dr ismi buldum ona gidicem orasıda araştırma nasıl olsa..
eet cnm inş. yok kilosunu derrt etmiom çünki bugün kontrol vardı 3460 olmuş 1 haftada iyi toparladı şükür mamaya dvvm edicez..
canım inş. öyledir özellere güvenmiyom bende artık bide bakırköy devlette iyi bi dr buldum ona gidicem ordada temiz çıkar inş.
cnm hadi başladıysa tutmaya alışır merak etme her fırsatta agzına tep gögsünü..
eet cnm banada öyle dediler muhakkak git s.ocagına bu testler çok önemli erken teşhis için allah korusun..hem merak etme onlar bizlerden daha güçlü daha metanetli bnm kızı görsen nerdeyse hergün kan aldırlar tüpler dolusu ama ertesi gün geçiyodu.. ihmal etme bence..
hadi hayırlısıyla kurtuldun sende cnm maş. gözün ydın
valla öyle çok zor bide uyumadıklarını düşün hep memede ogünlerde var valla wc bile gidemedigimi hatırlıyom onu bırak yemek yiyemiyom bazen allah analarımızı başımızdan eksik etmesin allahtan annm gün aşırı geliyoda bişiler yapıom evde yoksa ne mümkün.
oh mevlütüde atlatmışsınız hadi.Nazar duası okusaydın çocuk rahatlardı canım ya.Bizde bugün banyo yaptırdık kızıma birazda tuzladık önce yandı sanırım bi çığlık attı sonra keyiflendi suyu sevecek benim kız.selamlar güzel annişler ...
knk cnm Allah bebişinin şifasını versin ..bence de sen tekrar sonuçları göster için rahat etsin cnm ..inş gerçektende bişeyi yoktur :Saruboceq::Saruboceq:
pınarcımm kızıda kendine benzettin hee gezginci yaptınn sırnaşık şeysırnaşık şey ama dikkat ettim tatlım havalar tam ısınmadı dengeli giydirmeye çalış ..maş.defne kızımıza öp kokla annesi benim yerime Şeniz
bizimde dün mevlüt vardı şükür kazasız belasız onuda atlattık ama bir haftadır çok yorulduk yaw :çok üzgünüm: dünde kızıma nazar değdi sanırım bütün gün huysuzdu sürekli ağladı kuzucumm taki herkez dağıldı akşam saat 9 dan sonra uyuyabildi ...az öncede kızımı yıkadım uyuttum 5 te komşumda gelecek bende yıkanayım 40 mızıda çıkarmış olalalım inş :Saruboceq:
kızlar geçmişi çok fazla okuyamadımm bütün anneleri ve güzel meleklerini öpüyoruzzzŞenizŞeniz
sağol burcucum peki masaj yapmak doğrumuymuş memelere
esencim bazen benim kızda öle oluyor 12 saatte yalnızca 10 dakika 15 dakika aralıklı kestiriyor sonra hep uyanık ama bazı günler
canım doğru sarılık uykuya düşkünlüğü tetikliyor sen iki saatte bir besle uyandır ama biran önce doktora götür
birsencim allah sabır versin canım biz bir tane ile zor uğraşıyoruz senin yükün çok ağır ama bence çevrenden yardım al bu senin için ve psikolojin için daha iyi çünkü mutlaka bir yerde sende yorulcaksın çevrenden yardım iste canım bu olumsuz bir şey değil zaten sonra sen alışcaksın ama önemli olan şu anda seninde sağlığın sen iyi olcaksınki ali ve ömerde iyi olcak canım öpüyorum sevgiler
tubişcim bazen öle çok uaynık kaldıkları oluyor geçmiş olsun canım
ben nenehatuna gittim canım doğumdan sonrada bu son gittiim doktoru çok beğendim tayyar ismi soyadı nı şimdi anımsayamadım ama sadece akşamları ve pazar günleri çalışıyormuş bir bayan vardı neslihan mı ne doğumd ao gelmişti onu hiç beğenmedim bide iri yarı bri doktor var bay cem di sanıırm oda iyi değil
mutlaka git canım topuk kanı sonucu önemli zeka testini içeriyor sonra aklında kalmasın
ılgıncım alalh yardımcın olsun ama annelik çok zevkli sen en iyi şekilde yapıyorsundur herşeyi öptüm bitanem
alalh analı babalı büyütsün canım sanda çok çok geçmiş olsun resmini bekliyoruz küçük hanımın
burcucum doktor bize bir damla vardı gaz sancısı için sorun olursa kullan dedi akşam eşim getircek yazarım ismini bir dene istersen elma yağını hiç duymadım ben canım
benim kuzu şöle gaz konusunda ben emzirip koyuyorum uyuyor gazı olsa uyumaz sanıırm sonra uyanınca altını açacağım zaman hem çiş yapıyor bazende kaka o arada gazını çıkarıyor her seferinde aynı bunlaırı yaparken karnını içe doğru çekiyor ıkınıyor bazen azıck kızarıyor ben diuyorum faaliyet başladı o yüzden altını açtığımda 5 dak,ka falan bekliyorum sanırım gaz sorunumuz yok
pınarcım fotolar çok güzel defne hanım şimdiden gezmelere başlamış maşallah kuzuya
kızlar gelelim bize biz sabah babamızı uğurladık sonra emdik bir posta ana kız uyuduk sonra 11 e doğru kalktık yine emdik ama bu kez 1 saat canımız çıktı ikimizinde sonra tabi yorulduk altımızı değiştiridk falan ve uykuya daldık o sırada ancak kahvaltı ettim 12.30 gibi bulaşık yıkadım sonra yine uyandı kuzum emdi falan komşum geldi onla mutfakta otururken defneyide getirdim oda uslu uslu oturdu ana kucağında sonra uykuya daldı bende çamaşırlarını yıkamıştım onları astım yarım saat önce yine kalktı yine emdi bir posta altını aldım şimdi yine uykuya daldık bugünümüz böle geçti öğleden beri sayfa açık bir türlü yazamadım tek başına bakmak çok zor ama zevkli bir tek banyoya elimi yıkamaya falan gidince ağlayınca canım sıkılıyor diyorum keşke şimdi annem olsa onla ilgilense onun dışında günler nasıl geçiyor anlamıyorum birazdan babamız gelcek bıcı bıcı yapıcaz
anam benim kız yine uyandı sanıırm sesi geliyor ben kaçar
selamlar güzel annişler ...
knk cnm Allah bebişinin şifasını versin ..bence de sen tekrar sonuçları göster için rahat etsin cnm ..inş gerçektende bişeyi yoktur :Saruboceq::Saruboceq:
pınarcımm kızıda kendine benzettin hee gezginci yaptınn sırnaşık şeysırnaşık şey ama dikkat ettim tatlım havalar tam ısınmadı dengeli giydirmeye çalış ..maş.defne kızımıza öp kokla annesi benim yerime Şeniz
bizimde dün mevlüt vardı şükür kazasız belasız onuda atlattık ama bir haftadır çok yorulduk yaw :çok üzgünüm: dünde kızıma nazar değdi sanırım bütün gün huysuzdu sürekli ağladı kuzucumm taki herkez dağıldı akşam saat 9 dan sonra uyuyabildi ...az öncede kızımı yıkadım uyuttum 5 te komşumda gelecek bende yıkanayım 40 mızıda çıkarmış olalalım inş :Saruboceq:
kızlar geçmişi çok fazla okuyamadımm bütün anneleri ve güzel meleklerini öpüyoruzzzŞenizŞeniz
pınarcım fotolar çok güzel defne hanım şimdiden gezmelere başlamış maşallah kuzuya
kızlar gelelim bize biz sabah babamızı uğurladık sonra emdik bir posta ana kız uyuduk sonra 11 e doğru kalktık yine emdik ama bu kez 1 saat canımız çıktı ikimizinde sonra tabi yorulduk altımızı değiştiridk falan ve uykuya daldık o sırada ancak kahvaltı ettim 12.30 gibi bulaşık yıkadım sonra yine uyandı kuzum emdi falan komşum geldi onla mutfakta otururken defneyide getirdim oda uslu uslu oturdu ana kucağında sonra uykuya daldı bende çamaşırlarını yıkamıştım onları astım yarım saat önce yine kalktı yine emdi bir posta altını aldım şimdi yine uykuya daldık bugünümüz böle geçti öğleden beri sayfa açık bir türlü yazamadım tek başına bakmak çok zor ama zevkli bir tek banyoya elimi yıkamaya falan gidince ağlayınca canım sıkılıyor diyorum keşke şimdi annem olsa onla ilgilense onun dışında günler nasıl geçiyor anlamıyorum birazdan babamız gelcek bıcı bıcı yapıcaz
anam benim kız yine uyandı sanıırm sesi geliyor ben kaçar
pınarcım fotoları gördüm maşallah sen şimdiden kızı alıştırmışsın bizim başta bir baba varki sorma bu yaz bize haram yandık yani.
Canım benim bence farlı birkaç doktors daha götür sen karşı taraftaydın ben bahçelievler medicananın çocuk doktorlarının çok iyi olduğunu duymuştum.Süt konusuna gelince merak etme tatlım bende aynı durumdayım napalım sağlık olsunda çerez niyetinede olsa veriyoruz işte kaydirigubbakcemile3
hiç duymadım ama inan çok fazla dr gördü ve her dr ayrı bişi sölediler ve bu sadece endişe veriyo ve kafa karıştırıyo eşim sonuçlar elinde drd dr gezio.. şu araştırmaya bidaha fidelim bkalım ne olcak..
bide sibelcim şu elm yagını yapıcamda ısıtılmış havluyu nie direk tenine koymuyoruz merak ettim bi zararımı var cnm?
cnm allah kabul etsin ve ne güzel atlattın.. inş. bende cok dua ediyorum bişeyi olmasın die.selamlar güzel annişler ...
[k] {n} [k];7053672 .!.:kızlar bugün kızımın aşısı oldu kiloda almışız boyumuzda 51 olmuş ii gidio şimdilik maş. dünden berii kaka yapmamıştı sevinmiştim ishal geçti die 2.30da mama yedik ve bi kaka yaptı 2 bez kirlettik valla zart zort gidio..
ben hala annmdeim çok sevdim burayı kalabalıkta vakit nasıl geçıo anlamıom ve ii gelio bana burası eşimde burda kalıo beni mutlu görünce bişi demio ama sıklıyo adam anlıom ben.
KIZLAR SÜT ARTIRICI ÖNEMLİ.....
KURU SOGANLARIN TAZESİ ÇIKMIŞ ANNM ÖLE DİO ONA HANİ DIŞ KABUGU ŞEFFAF GİBİ VE SOGAN DIŞI BEMBEYAZ ONDAN İŞTE. ANNM 4 GÜNDÜR O SOGANLARDAN SALATA YAPIO AMA 2 BAŞ SOGAN DOGRUYOZ DOMATES SALATALIK AZDA SİRKE KOYUYOZ VE İNANAMAZSINIZ SÜTÜM ÇOGALDI 2 GÜNDÜR BNM KIZ 3 SATTE MAMA İSTİYODU ŞİMDİ 6 SATLERE DÜŞTÜ VE AZ ÖNCE BAKTIM SÜTÜM AZCIK AKMIŞ SÜTYENİME VE BU MUCİZE BNM İÇİN HİÇ AKMAMIŞTI!!! NORMALDE MAMA YEMEDEN DERİN UYKULARA DALIMYODUK AMA ŞİMDİ BENİ EMİNCEDE 1-2SAAT UYUYO ÇOKTA DOYMASADA BUKADAR OLMASINA ŞÜKREDİYORUM!!
HEMEN ALIN KIZLAR BİRİLERİNİ GÖNDERİN ALSIN..
SOGANI ÇİG YEMEK HOŞ GELMEYEBİLİR AMA BU SOGAN GERÇEKTEN FARKLI ZATEN DOGRARKEN FARKEDERSİNİZ YUMUŞAK Bİ SOGAN ANNM DİOKİ SIRF SÜT BU.. VE MİDEYİDE RAHATSIZ ETMİO AMA HARARET YAPIO BOL BOL SU İÇİRİYOKİ ODA GÜZEL..
İNŞ. HERKESTE İŞE YARARa.s.
selamlar güzel annişler ...
biz geldikkkkk valla hiç bişey yapamadım bugün resmen yorgunmda yaa
yeşil kaka mama ile beslendiğinden oluyormuş üşütme yok dedi
alim çok ıkınıyordu morarıyor bile uykusundada aynıydı (cerrahpaşa bişey yok dedi)
muhakak gaz sancısı var dedi ki yanındada yaptı ali evet dedi gaz osursa bile geğirsede
gazı var dedi....mamamızı değiştirdi gaz yapmayan mama verdi...birde gaz ilacımızı değiştirdi ...birde ateş ve huzursuzlukta kullanabileceğimiz bir ialç verdi ama bu ilacı daha çok ateşlenme yada çokkkkkk ağlar huzursuz olursa vereceksin dedi....
ben anne sütü veremiyorum dedim anlattım kadına doğumu yaşadıklarımızı
kendi suçlama dedi en birinci besin anne sütü herşey için ama yoksa yoktur dedi
bir bebeğin emiyorsa sorun yok dedi diğerine sağ ama çıkmıyorsa yapacak bişey yok
tek bebekle bile anne sütü alamayan çocuğum çok dedi ikiz bebek bu dedi yetmez sütün dedi .....
alimin göbeği dışarı pırtlak duruyor ıkınıncada nohuttan büyüktü
göbek fıtığı dedi doktor ama geçer bu dedi büyüdükce dedi
tartı tosbişleri ali 3830 gr boyu 52 cm olmuş
ömer 3980 gr boyuda 53 cm olmuş biraz kiloları fazla dedi ama sağlıklı olduklarından bişey demeyecem dedi 120 cc mama dan başka ikinci beslenme saatine kadar mama vermiyorsun dedi...aransa bile yalancı meme vereceksin senin için çok zor olur devamlı mama yap biberon temizle hemde kilo alıyolar dedi.....yalancı memeyi atsalar bile bi süre elinle tut sonra o alacak ve susacak dedi...şimdiler de veriyorum bakalım ne olacak alim ömerden bir adım geride yaw ne kötü heee doktor bana her ikside normal eşit gitmelerini bekleme desenede neden ali öle diyorum dayakmı istiyorum ne
birde ikiz arabası baktık yanya kraftın bu çok kullanışlı dedi adam 420 tl dedi 10 taksit dedi altta sepeti var tam yatma poziyonu var bebekler küçükya yağmurluğu ve ön bilmem nesi ayakalrın özelliklerini saydı vsvs.çok yerde baktık o paradan aşağa yok buda kadir hasda sevi bebe açılmış orada
yemek masası sordum 200 tl diyolar bee bizim çocuklar yattıkları yerden yesin ne öle beee
kızlar selam...
semracım gözün aydın sen de kavuştun bebeğine...
herzamanki gibi aynı şeyleri yazacağım... ben yazmaktan yoruldum siz okumaktan ama yine de söleyeyim, bugün kontrolümüz vardı nst ye girdim ne sancı var ne başka bişi beklemeye devam dedi dr. umuz... bu son günlerin ne kadar sıkıcı geçtiğini anlatamam size çok sabırsızlandım artık keyfim tamamen kaçtı...
[k] {n} [k];7053385 .!.:Canım benim bence farlı birkaç doktors daha götür sen karşı taraftaydın ben bahçelievler medicananın çocuk doktorlarının çok iyi olduğunu duymuştum.Süt konusuna gelince merak etme tatlım bende aynı durumdayım napalım sağlık olsunda çerez niyetinede olsa veriyoruz işte kaydirigubbakcemile3
hiç duymadım ama inan çok fazla dr gördü ve her dr ayrı bişi sölediler ve bu sadece endişe veriyo ve kafa karıştırıyo eşim sonuçlar elinde drd dr gezio.. şu araştırmaya bidaha fidelim bkalım ne olcak..
bide sibelcim şu elm yagını yapıcamda ısıtılmış havluyu nie direk tenine koymuyoruz merak ettim bi zararımı var cnm?
Canım direk tenine temas etmesin demişlerdi seminerde neticede onun canı nekadarki birde biliyosun büyük insanlarda bile karna bele sıcak su torbası benzeri şeyler koymak iyi değil.Sen kıyafetlerinin üstünden yap yinede teninede belki iyi gelmez çıplak haliyle.
[k] {n} [k];7053672 .!.:kızlar bugün kızımın aşısı oldu kiloda almışız boyumuzda 51 olmuş ii gidio şimdilik maş. dünden berii kaka yapmamıştı sevinmiştim ishal geçti die 2.30da mama yedik ve bi kaka yaptı 2 bez kirlettik valla zart zort gidio..
ben hala annmdeim çok sevdim burayı kalabalıkta vakit nasıl geçıo anlamıom ve ii gelio bana burası eşimde burda kalıo beni mutlu görünce bişi demio ama sıklıyo adam anlıom ben.
KIZLAR SÜT ARTIRICI ÖNEMLİ.....
KURU SOGANLARIN TAZESİ ÇIKMIŞ ANNM ÖLE DİO ONA HANİ DIŞ KABUGU ŞEFFAF GİBİ VE SOGAN DIŞI BEMBEYAZ ONDAN İŞTE. ANNM 4 GÜNDÜR O SOGANLARDAN SALATA YAPIO AMA 2 BAŞ SOGAN DOGRUYOZ DOMATES SALATALIK AZDA SİRKE KOYUYOZ VE İNANAMAZSINIZ SÜTÜM ÇOGALDI 2 GÜNDÜR BNM KIZ 3 SATTE MAMA İSTİYODU ŞİMDİ 6 SATLERE DÜŞTÜ VE AZ ÖNCE BAKTIM SÜTÜM AZCIK AKMIŞ SÜTYENİME VE BU MUCİZE BNM İÇİN HİÇ AKMAMIŞTI!!! NORMALDE MAMA YEMEDEN DERİN UYKULARA DALIMYODUK AMA ŞİMDİ BENİ EMİNCEDE 1-2SAAT UYUYO ÇOKTA DOYMASADA BUKADAR OLMASINA ŞÜKREDİYORUM!!
HEMEN ALIN KIZLAR BİRİLERİNİ GÖNDERİN ALSIN..
SOGANI ÇİG YEMEK HOŞ GELMEYEBİLİR AMA BU SOGAN GERÇEKTEN FARKLI ZATEN DOGRARKEN FARKEDERSİNİZ YUMUŞAK Bİ SOGAN ANNM DİOKİ SIRF SÜT BU.. VE MİDEYİDE RAHATSIZ ETMİO AMA HARARET YAPIO BOL BOL SU İÇİRİYOKİ ODA GÜZEL..
İNŞ. HERKESTE İŞE YARARa.s.
Ay hemen aldırayım kocişe acaba büyk marketlerde vamıdır beyaz soğan bizim pazarımız pazar günü olmazsa haftasonunu bekleriz.İnşallah işe yarar.:Saruboceq:
Pınarcım birgün gelicem valla aslında şöyle bebişlerle bir organizasyon yapsak ne güzel olur mart annelerinde görmüştüm.Ay düşünmesi bile çok hoş.Ne dersin hadi kolları sıvayalım.yerimseniben
Kizlar Selamlar,
Yine uzun ara verdim yazamadim. Pinar'cigim, bilgilendirme mesajin icin tesekkür ederim, benim oglum günde ortalama 8 kez kaka yapiyor, normal sanirim...
Bugün doktor kontrolümüz vardi, keyfim pek yok. Iyi ve kötü haberler var. Iyi haberler, ek gida vermeden kendi sütümle bebegimi besleyebiliyorum ve kilosu iyi. 3.720 gram dogmustu, hastaneden ciktigimizda 3.580 gramdi. Bugün dogumunun 18.günü ve 4.160 gram olmus birtanem. Boyuda 2 cm uzamis, 53. cm'e ulasmis.
Ama bizim iki korkutucu sorunumuz var teyzeleri. Ilki, gerizekali bir ebe(hakaret ediyorum kusura bakmayin ama hakediyor), oglumun göbegini bükerek koparmisti 7.günde. Göbekte hala islaklik vardi koparttiginda ve birkac gün gazli bezle sar, simsiki ört bezini demisti. Acemiyim ya, ne diyorsa yaptim. Annem, anormal buldu durumu ama uzman o oldugu icin müdahale edemedi kadincagiz. Göbekte bir türlü kurumadi, normal kivama gelmedi, üstünde hep sari bir nem vardi. Birde banyo yaptirdik o halde. Bugün doktor ilac verdi ve 2 hafta kullanacagiz, duruma göre keseriz yeniden dedi. Sok oldum
Umarim krem etkili olur ve iyilesir göbegi bebegimin...
Ikinci sorunumuz daha ciddi. Sag böbrekte sorun var. Böbreklerin icinde, idrarin biriktigi bir kesecik varmis, o keseye bagli bir kanal yardimiyla idrar disari atiliyormus. O kanal normalinden dar oldugu icin, idrarin biriktigi kese genisliyor ve böbrege baski yapiyormus. Yani durum su anda ürkütücü bir seviyede degil ama gözlenmesi gerekiyor. Genisleme devam ederse son care ameliyatmis, dualariniza ihtiyacim var kizlar. Gözümden bile sakindigim bebegimi, Allah bana bagislasin. Onun cani yaninca, sanki benim canim yaniyor. Kara kara düsünme modundayim anlayacaginiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?