2009 Mayıs Anneleri

Neyse ben kaçayım kızlar işler daha bitmedi çok yoruldum valla.Oğluşuda banyo yaptırdık uyudu fırsat bu fırsat.Artık uzun uzun uyumuyor benim olan kalktımıda 3 saati buluyor uyuması sizinde öylemi ?

Tesekkür ederim Sibel'cigim, cok iyisin. Dua'ya cok ihtiyacim var bu aralar...

Benim oglumda uykuya pek pas vermiyor ama sorun babadan galiba. Bugün yalniziz, daha kolay uyudu. 3 saat araliksiz uyusa bayram ediyorum resmen. Uykuya dalmasi cok zor, strese giriyor emerken. Hele geceleri tam kabus. Gazi cikti, alti degisti derken 2-3 saat ugrasiyoruz.

sibelciğim mart anaları buluşmuş bizde buluşalım ama anadolu ve avrupanın birleştiği bir yerde

denizin ortası dermişim heheeee ben iki çocukla zor geçerim karşıya ama bu tarafda heryere gelirim

arabası olan olmayanı ortak bi yerden alabülürdeee

benimki de öyle sabahtan beri ilk kez şimdi uyudu yavrum

bu arada dediğin hakaret ettiğin kadar varmış deli kadın neden öyle yaptı ki adı üstünde göbeğin düşmesi lazım koparılması değil

canım Allah bebeğine şifa versin inşallah bir sorun olmaz ameliyata gerek kalmaz dualarımız seninle canım

birsen maşallah sen bu çocukları dombili mi yapmak istiyorsun:))iyi haberlerle gelmene sevindim sakın kimseyi takma kafana

ya şu soğan yeşil soğan mı kuru soğan mı anlamadım ben dışı beyaz soğanda mı var:uhm:

evet kesinlikle buluşmalıyız çok güzel olur benim araba var ama bebekle kullanamam kiii

evet kesinlikle buluşmalıyız çok güzel olur benim araba var ama bebekle kullanamam kiii

bacım birini alırsın oto koltuğun yokmu arkada durmazmı bağlasan sıkıcaa

ben annemle gelirimm tek asla çıkamam

kızlarya ben yürürken böle başdönmem oluyor oturduğumda ise sık olmasada sanki deprem oluyor gibi sallandığımı hissediyorum
acaba kansızlığımdanmı

ayyyyyyyyyy elveda rumeliyii izliyorum ağlattılar beni

ben onu izlemiyom anam izliyoo

bende de oluyor dr um 3 ay daha demir iilacıma devam demişti bana

anca annemle gelirim bende yada eşim bırakır

soğanı anlamadım cnm yaaa bildiğimiz yeşil soğanmı bu
kuru soğanın tazesi ne bacım yawww

bende deneyem helva yiyorum bol bol ama tık yokkk senağlamasenağlama
YA KIZLAR YENİ MAHSÜL KURU SOGAN BU! HANİ TAZE PATETES OLURYA YENİ MAHSÜL DAHA TEMİZDİR DIŞI VE ISLAK GİBİDİR ONUNGİBİ BUDA YENİ MAHSÜL KURU SOGAN OLUYO PORDON İYİ ANLATTIM SANIRIM..
AYY GMGİ KOPARDI FALAN DEDİN YA İÇİM YANDI VALLA HAKKATEN BU ALMANLAR ÇOK DUYGUSUZLAR YA DUVAR GİBİLER VAALLA OOFFF GEÇMİŞ OLSUN CNM MORALİNİ BOZMA SENYİNEDE TEDAVİYİ İHMAL ETME CNM.
YA YENİ MAHSUL DEDİNMİ ANLARLAR HERALDE PAZARCILAR FALAN..

AYYY VALLA BULUŞALIM BENDE SÖYLEYECEKTİM AMA HERKESİN 40 ÇIKSIN YADA 2 AY GEÇSİN HAVALARDA İYİCE ISINSIN ÇOK GÜZEL OLUR HE. BENİM EŞİMDE ARABA VAR KIZ BİRSEN BİZ SENİ ALIRIZ ÇOLUK ÇOCUK OHHH CURCUNAYA BAK BE:dance::dance:

ya yedibuçktan beridir bebeklerle uğraşıyorum
sabah kahvaltısı yapmadım öğlen dışarıda yedik daha yemek yiyemedim yemek yapacaktım soğanı yandı sonrada atamadımtekrardan ocağa

kız sen nirede oturuyon heeesırnaşık şey

evet cnm ben bahçelievlerdeyim

eh tmm iişte buluşursak beraber gideriz allah kısmet ederse!!

şimdi baktım mart annelerinede 6 kişi falan buluşmuşlar biz daha kalabalık oluurz heralde

öle zevkli olmazki okadar kişi toplanırsada birimizin evinde buluşma olur. bnm kız mızıklanıo bi bakem

olabilir valla az kişi olursak bende toplanırız benşm evim çatı katı çatımda otururuz ama azcık hava daha ısınmalı çocuklarla turmak için

ama isteyen olursa başka birindede toplanılır gideceğimiz yerlere bişeyler yapalım gidelim
çünki herkesin yeni bebişi var yük olmayalım

esennn kuşummmmmmm gel valla tatlım biz hicroşa gittiğimizde senin geleceğini bilseydim çağrırdım kuşum o zaman bu kadar samimi değildik ya bilmiyordum valla

esencim haklısın valla kısmetten ötesi yok. ama yine de içim yanıyo. bir umut işte. dua edin kızlar..

hayırlı olsun canım. analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu büyüsün bebişin

tubacım benim oğlan günün 10 saati falan (yani gece 1-3'ten öğlen 11-13e kadar) baygın bir şekilde uyuyor. acayip bi şey. uyandırıp emziremiyorum. memeyi ağzına alıp uyuyor. e ben de süt üretimi artsın, iyice kesilmiyim diye sağıp ağzına kaşıkla veriyorum.

ilahi canım, güldürdün beni... ama üzülme canım inşallah sen de en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına

saol canım valla ben de yavaş yavaş umudumu kesiyorum zaten. umudumu kesiyorum ama hala daha kabullenemiyorum bir yandan da. pompayla her göğsümü 10ar dakika sağıyorum. iyi mi sizce?

haklısın canım ama en fazla ne kadar kalmış olabilir ki diyerek teselli bulmaya çalış inşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun bebişine

aminnn hemen denicem canım çok saol

KIVILCIM çok geçmiş olsun canım ama paniğe kapılma lütfen. bakarsın hiçbir sorun yaşamadan atlatmışsın hepsini. ben inanıyorum öyle olacak ve yine de bebişin için dua ediyorum

PINARcım maşallah kuzuna çok tatlı. bu arada saçlarını da güle güle kullan.

kızlar ne güzel toplanıyosunuz istanbulda ben de gelmek istiyom size yaaaa. beni de alın geçerkeeennn...

Son düzenleme:
beyazcım okudum doğum hikayeni çok duygulandım. oraya da yazdım ama.. allah bir daha yaşatmasın o günleri, bundan sonra güzel günler sizin olsun inşallah..

Totikim uyandı 4'den beri uyumuyodu. Yani öyle yarım saatlik tilki uykusu uyuyordu. Yıkadık şimdi. Emzirdim de güzelce uyudu kuzum. 3-4 saat uyur artık. Bende duş aldım rahatladım. Yatayım kızlar. Hepinize iyi geceler. Öptüm sizi ve kuzuları a.s.

Canım güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim herşeyin yolunda olmasına a.s.

Canım stres yapma ya. Geç olsunda güç olmasın a.s.

Canım valla arada kaçıyor. Sen o bölüme yaz bilgilerini hemen eklerim ben a.s.

Oh maşallah canım. Kilosunun da boyunun da güzel olmasına sevindim...

Şu soğanı bende deneyeyim valla ya sağolasın tatlım a.s.

Canım dualarımız her zaman seninle. İnşallah ilerlemeden hemen geçer a.s.

Olur valla bacım. Süper olur a.s. Ya birimizde toplanalım. Yada dışarıda uygun bi yerde. Herkes fikrini yazarsa bi ortak nokta belirleyelim valla hihoyyyt

Neyse ben kaçayım kızlar işler daha bitmedi çok yoruldum valla.Oğluşuda banyo yaptırdık uyudu fırsat bu fırsat.Artık uzun uzun uyumuyor benim olan kalktımıda 3 saati buluyor uyuması sizinde öylemi ?

Valla gece sorun yok çok şükür de gündüzleri aynen öyle bacım. Ama bugün evde tek başımızaydık. Maşallahı vardı kuzumun. Uyandı emdi 1 saat içinde uyudu a.s.

PINARcım maşallah kuzuna çok tatlı. bu arada saçlarını da güle güle kullan.

Sağolasın bitanem a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…