Kizlar Selamlar,
Yine uzun ara verdim yazamadim. Pinar'cigim, bilgilendirme mesajin icin tesekkür ederim, benim oglum günde ortalama 8 kez kaka yapiyor, normal sanirim...
Bugün doktor kontrolümüz vardi, keyfim pek yok. Iyi ve kötü haberler var. Iyi haberler, ek gida vermeden kendi sütümle bebegimi besleyebiliyorum ve kilosu iyi. 3.720 gram dogmustu, hastaneden ciktigimizda 3.580 gramdi. Bugün dogumunun 18.günü ve 4.160 gram olmus birtanem. Boyuda 2 cm uzamis, 53. cm'e ulasmis.
Ama bizim iki korkutucu sorunumuz var teyzeleri. Ilki, gerizekali bir ebe(hakaret ediyorum kusura bakmayin ama hakediyor), oglumun göbegini bükerek koparmisti 7.günde. Göbekte hala islaklik vardi koparttiginda ve birkac gün gazli bezle sar, simsiki ört bezini demisti. Acemiyim ya, ne diyorsa yaptim. Annem, anormal buldu durumu ama uzman o oldugu icin müdahale edemedi kadincagiz. Göbekte bir türlü kurumadi, normal kivama gelmedi, üstünde hep sari bir nem vardi. Birde banyo yaptirdik o halde. Bugün doktor ilac verdi ve 2 hafta kullanacagiz, duruma göre keseriz yeniden dedi. Sok oldum
Umarim krem etkili olur ve iyilesir göbegi bebegimin...
Ikinci sorunumuz daha ciddi. Sag böbrekte sorun var. Böbreklerin icinde, idrarin biriktigi bir kesecik varmis, o keseye bagli bir kanal yardimiyla idrar disari atiliyormus. O kanal normalinden dar oldugu icin, idrarin biriktigi kese genisliyor ve böbrege baski yapiyormus. Yani durum su anda ürkütücü bir seviyede degil ama gözlenmesi gerekiyor. Genisleme devam ederse son care ameliyatmis, dualariniza ihtiyacim var kizlar. Gözümden bile sakindigim bebegimi, Allah bana bagislasin. Onun cani yaninca, sanki benim canim yaniyor. Kara kara düsünme modundayim anlayacaginiz...
Oh mevlüdünüzde olmuş duanız kabul olsun tatlım.Nazar konusundan bende muzdaribim valla ne kadar nazar duası okusakta yinede göze geliyoruz.Birde bizim veletler o kadar kalabalığa alışkın olmadığı için kalabalıktada huysuzlanıyor.
Maşallah benim paşalarıma kilolarınıda güzel almışlar oh oh ne güzel haber bu böyle.Mama konusunda da canım doktorlar hiçbir zaman bir seferde 120 cc den fazla vermiyceksin diyorlar onu bende biliyorum.Neyse memeyle aldatıcan artık.
Esracım geç olsun güç olmasın hayırlısı böyleymiş.Yakında seninde hayırlı haberlerini alırız çok az kaldı gibi geliyor bana birkaç gün desem yerimseniben
saol tatlım Allah razı olsun ayy inan aynen benimkide hiç kalabalığı çekemiyor yaw sanki benim kız gidiyor başka bebek geliyor kafamçokkarıştı
sibelciğim mart anaları buluşmuş bizde buluşalım ama anadolu ve avrupanın birleştiği bir yerde
denizin ortası dermişim heheeee ben iki çocukla zor geçerim karşıya ama bu tarafda heryere gelirim
arabası olan olmayanı ortak bi yerden alabülürdeee
aynı fikirdeyim tatlumm bende karşıya zor gecerimm
pınarcım senin kocişle sibelide alın arabada var zaten atlayıp buraya gelin bacum delikafadulden
evet kesinlikle buluşmalıyız çok güzel olur benim araba var ama bebekle kullanamam kiii
kısss sen bana kadar kullan yeter ben avcılardayım biliyon ben iki bebişe birden bakarımm sırnaşık şeysırnaşık şey
cnm yaa çok geçmiş olsun umarım önemli bişi çıkmaz allah şifasını versin sabi nin yaw :Saruboceq::Saruboceq:
olur bacım arkada benim kız seni kesin çıldırtırrr:))Oh mevlüdünüzde olmuş duanız kabul olsun tatlım.Nazar konusundan bende muzdaribim valla ne kadar nazar duası okusakta yinede göze geliyoruz.Birde bizim veletler o kadar kalabalığa alışkın olmadığı için kalabalıktada huysuzlanıyor.
Maşallah benim paşalarıma kilolarınıda güzel almışlar oh oh ne güzel haber bu böyle.Mama konusunda da canım doktorlar hiçbir zaman bir seferde 120 cc den fazla vermiyceksin diyorlar onu bende biliyorum.Neyse memeyle aldatıcan artık.
Esracım geç olsun güç olmasın hayırlısı böyleymiş.Yakında seninde hayırlı haberlerini alırız çok az kaldı gibi geliyor bana birkaç gün desem yerimseniben
saol tatlım Allah razı olsun ayy inan aynen benimkide hiç kalabalığı çekemiyor yaw sanki benim kız gidiyor başka bebek geliyor kafamçokkarıştı
aynı fikirdeyim tatlumm bende karşıya zor gecerimm
pınarcım senin kocişle sibelide alın arabada var zaten atlayıp buraya gelin bacum delikafadulden
kısss sen bana kadar kullan yeter ben avcılardayım biliyon ben iki bebişe birden bakarımm sırnaşık şeysırnaşık şey
ama bence evde buluşalım çünkü mutlaka emmek isteyecekler habire emmek için yer mi arıycaz
babası çocuklarla uğraşıyor veletler uyanıklar ömer yalncı memeyi kabul etmiyo bu çocuk memeleri sevmiyor benim mememide almıyor hehee......anneme gideceğim yarın sabah erkenden eşim seyhate gidecek giderkende beni bırakacak anneme nete giremeyeceğim neti kesilmiş kardeşimin faturayı yatırmamış ortaklardan biri c.tesi mevlüt olacak kısmetse p.tesi gelecem eve
biraz ani oldu bi saattir eşya hazırlıyorum yawww bişey unutmamak lazım çocuklarda mızıklıyor
hepinizi öperim kızlar
güle güle canım görüşürüzzzzzzz
bacım birini alırsın oto koltuğun yokmu arkada durmazmı bağlasan sıkıcaa
ben annemle gelirimm tek asla çıkamam
kızlarya ben yürürken böle başdönmem oluyor oturduğumda ise sık olmasada sanki deprem oluyor gibi sallandığımı hissediyorum
acaba kansızlığımdanmı
ayyyyyyyyyy elveda rumeliyii izliyorum ağlattılar beni
olabilir valla az kişi olursak bende toplanırız benşm evim çatı katı çatımda otururuz ama azcık hava daha ısınmalı çocuklarla turmak için
ama isteyen olursa başka birindede toplanılır gideceğimiz yerlere bişeyler yapalım gidelim
çünki herkesin yeni bebişi var yük olmayalım
esennn kuşummmmmmm gel valla tatlım biz hicroşa gittiğimizde senin geleceğini bilseydim çağrırdım kuşum o zaman bu kadar samimi değildik ya bilmiyordum valla
babası çocuklarla uğraşıyor veletler uyanıklar ömer yalncı memeyi kabul etmiyo bu çocuk memeleri sevmiyor benim mememide almıyor hehee......anneme gideceğim yarın sabah erkenden eşim seyhate gidecek giderkende beni bırakacak anneme nete giremeyeceğim neti kesilmiş kardeşimin faturayı yatırmamış ortaklardan biri c.tesi mevlüt olacak kısmetse p.tesi gelecem eve
biraz ani oldu bi saattir eşya hazırlıyorum yawww bişey unutmamak lazım çocuklarda mızıklıyor
hepinizi öperim kızlar
selam kızlar ben geldim
sonunda kavuştum meleğime çok zor oldu sancılı oldu ama değdi doğum hikayemi yazarım daha sonra inşallah herkesin meleği iyidir hepinizi çok özledim
selam kızlar ben geldim
sonunda kavuştum meleğime çok zor oldu sancılı oldu ama değdi doğum hikayemi yazarım daha sonra inşallah herkesin meleği iyidir hepinizi çok özledim
hepinizi öperim kızlar
selam kızlar ben geldim
Muhtemelen kansızlıktan tatlım aynısı bende oluyor doktor 6 ay kadar demir hapını kullan demişti ama ihmalkarlık yaptım işte bende bugünden itibaren tekrar içmeye başlıycam.
Vallahi kızlar evde iyi fikir emzirme derdi ortadan kalkar ama evine gideceğimiz kişiyede yük olmak istemiyorum bana gelin diycem ama karşıdakiler için Kartal'a gelmek zor olur.Olmazsa orta noktada olan biryerde,yada birinin evinde buluşabiliriz.Süper olur bence kesinlikle yapalım bu buluşmayı ama kaytarmak yok.Hamileykende söylemiştim buluşalım diye herkes yan çizdi bu sefer kimse kaçamaz hadi kampanya başlatıyorum herkes önce nerde oturduğunu bir yazsın liste tutalım.
Hadi iyisin yine annene geçiyosun biraz rahat nefes alırsın bi yandanda kocişin gidiyo özlem var.Ay aynı bende annemlerde öyle oldum 4 gün kaldım ama bir yıl gibi geldi allahtan kociş bir akşam geldide bana moral oldu noldu bize böyle ne yardan ne serden geçebiliyoruz kaydirigubbakcemile3
Bengicim gözün aydın allah analı babalı büyütsün
selam kizlar a.s.
ya gece cok öyle bi korktumki anlatamam size :çok üzgünüm: dün 11 gibi uyudu serra..sonra gece bi uyandi..bende saat 1-2 saniyordum..saate bi baktimki saat 5 :1shok: 6 saat uyumus cadi..3 sebep geldi aklima..
1-gaz sancisi cok cekti..uykusuzlukta cok cekti..cok yoruldu ondan okadar uyudu..
2-ee uyumadikça yarim saatte bir,saatte bir emdi..cok doydu..acikmadigi için uyanmadi..
3-en son mamasindan sonra 2-3 cay kasigi rezene cayi damlattim agzina..o rahat uyumasinada yardimci olurmus..ondan uyanmadi..
5 te kalkip 10dak emip gene uyudu..9da kalkti..bu sefer zorla 20dak emzirdim..şimdi gene uyudu..geceden beri atesine bakiyorum sürekli..cok sukur atesi felan yok..ay uyusada uyumasada cocuk bana yaranamiyor ya..bakalim şimdi kaçta kalkcak..1 e kadar vakti var..1i geçince uyandircam uyanmassa :s
günaydınn kızlarrr..
bizde 7 den beri nöbetçiyizz bu zilli uyumuyor yaw okadarda uykumuz varr(
bende avcılarda oturuyorum dilerseniz buyrun bana gelin kızlarrr ...
kızlar ben üsküdarda oturuyorum çıkın gelın hadı banayerimseniben
bengi hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallahselam kızlar ben geldim
Herkese günaydınlar bacılar. Az önce annem geldi uyandık bizde. Kızım emdi şimdi sepetinde duruyor bakalım yarı uyanık. Bende o arada kahvaltı edeyim. Bugün annemle işimiz çok. Yazlıkları çıkaracağız. Ütü, temizlik falan var.
Bu arada şu buluşma işi için ben Ataşehir-Küçükbakkalköy'de oturuyorum. Uygun derseniz bana beklerim. Yada daha uygun orta bi yerde oturan varsa ona gideriz. Ama yapalım mutlaka a.s.
merhaba kızlar.
ben mayıs annesi olup daha doğuramayanla`rdanım.
Ama size bi şey sorcam.Bugün sabaah çamaşırımda açık pembe kan gördüm.Az miktarda ama.Gün içinde bi kaç kez daha oldu ama sancım falan yok.Böle bi olay yaşayan var mı?Ya da bilgisi olan.Doktora gitmeli miyim acaba?
Canım hiç korkma. Bizimkide gündüz fazla uyumamışsa yada yatmadan önce bikaç sefer peşpeşe emdiyse gece 5-6 saat uyuyor. Doktor eğer gündüz yeterince emdiğini düşünüyorsanız gece bırakın acıkana kadar uyusun dedi a.s.
Bizimkide dün ne güzel bu saatlerde uyuyordu şimdi ananesini gördü uyumuyor delikafadulden Cadı bunlar ya kaydirigubbakcemile3
Bende evlenmeden önce Üsküdar'da oturuyordum bacım hihoyyyt
günaydınn kızlarrr..
bizde 7 den beri nöbetçiyizz bu zilli uyumuyor yaw okadarda uykumuz varr(
bende avcılarda oturuyorum dilerseniz buyrun bana gelin kızlarrr ...
selam kizlar a.s.
ya gece cok öyle bi korktumki anlatamam size :çok üzgünüm: dün 11 gibi uyudu serra..sonra gece bi uyandi..bende saat 1-2 saniyordum..saate bi baktimki saat 5 :1shok: 6 saat uyumus cadi..3 sebep geldi aklima..
1-gaz sancisi cok cekti..uykusuzlukta cok cekti..cok yoruldu ondan okadar uyudu..
2-ee uyumadikça yarim saatte bir,saatte bir emdi..cok doydu..acikmadigi için uyanmadi..
3-en son mamasindan sonra 2-3 cay kasigi rezene cayi damlattim agzina..o rahat uyumasinada yardimci olurmus..ondan uyanmadi..
5 te kalkip 10dak emip gene uyudu..9da kalkti..bu sefer zorla 20dak emzirdim..şimdi gene uyudu..geceden beri atesine bakiyorum sürekli..cok sukur atesi felan yok..ay uyusada uyumasada cocuk bana yaranamiyor ya..bakalim şimdi kaçta kalkcak..1 e kadar vakti var..1i geçince uyandircam uyanmassa :s
merhaba kızlar.
Ama size bi şey sorcam.Bugün sabaah çamaşırımda açık pembe kan gördüm.Az miktarda ama.Gün içinde bi kaç kez daha oldu ama sancım falan yok.Böle bi olay yaşayan var mı?Ya da bilgisi olan.Doktora gitmeli miyim acaba?
merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?