2009 Mayıs Anneleri

cnm yaa çok geçmiş olsun umarım önemli bişi çıkmaz allah şifasını versin sabi nin yaw :Saruboceq::Saruboceq:

oyyy ölüyorum kizlar yorgunluktan..ayse serra hanim içine saat kaçmiş gibi saat başi yemek istedi tümgün..uyumakta yok..gaz desen atom bombasi gibi oldu..sepetinde yatiriyorum agliyor gazdan sebep..Allah'tan annemle babam geldi bugun..babam ugrasti bütün gün pişpişlemekle..zaten o aliştirdi pişpişlemeye :))) küçükken benide aliştirmiş zaten :)))

azönce uyudu ancak 6 bucuktan beri..zaten ozamanda 1 saat uyumustu..ay bu huyu gecer inşaAllah..yoksa yandim ben..

cok uykum var suanda..gidip yatsammi acaba bende..ama bi yandan da aksamin keyfini cikarmak istiyorum

babası çocuklarla uğraşıyor veletler uyanıklar ömer yalncı memeyi kabul etmiyo bu çocuk memeleri sevmiyor benim mememide almıyor hehee......anneme gideceğim yarın sabah erkenden eşim seyhate gidecek giderkende beni bırakacak anneme nete giremeyeceğim neti kesilmiş kardeşimin faturayı yatırmamış ortaklardan biri c.tesi mevlüt olacak kısmetse p.tesi gelecem eve

biraz ani oldu bi saattir eşya hazırlıyorum yawww bişey unutmamak lazım çocuklarda mızıklıyor

hepinizi öperim kızlar

selam kızlar ben geldim
sonunda kavuştum meleğime çok zor oldu sancılı oldu ama değdi doğum hikayemi yazarım daha sonra inşallah herkesin meleği iyidir hepinizi çok özledim

Muhtemelen kansızlıktan tatlım aynısı bende oluyor doktor 6 ay kadar demir hapını kullan demişti ama ihmalkarlık yaptım işte bende bugünden itibaren tekrar içmeye başlıycam.

Vallahi kızlar evde iyi fikir emzirme derdi ortadan kalkar ama evine gideceğimiz kişiyede yük olmak istemiyorum bana gelin diycem ama karşıdakiler için Kartal'a gelmek zor olur.Olmazsa orta noktada olan biryerde,yada birinin evinde buluşabiliriz.Süper olur bence kesinlikle yapalım bu buluşmayı ama kaytarmak yok.Hamileykende söylemiştim buluşalım diye herkes yan çizdi bu sefer kimse kaçamaz hadi kampanya başlatıyorum herkes önce nerde oturduğunu bir yazsın liste tutalım.

Hadi iyisin yine annene geçiyosun biraz rahat nefes alırsın bi yandanda kocişin gidiyo özlem var.Ay aynı bende annemlerde öyle oldum 4 gün kaldım ama bir yıl gibi geldi allahtan kociş bir akşam geldide bana moral oldu noldu bize böyle ne yardan ne serden geçebiliyoruz kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim
sonunda kavuştum meleğime çok zor oldu sancılı oldu ama değdi doğum hikayemi yazarım daha sonra inşallah herkesin meleği iyidir hepinizi çok özledim

Bengicim gözün aydın allah analı babalı büyütsün

Herkese günaydınlar bacılar. Az önce annem geldi uyandık bizde. Kızım emdi şimdi sepetinde duruyor bakalım yarı uyanık. Bende o arada kahvaltı edeyim. Bugün annemle işimiz çok. Yazlıkları çıkaracağız. Ütü, temizlik falan var.

Bu arada şu buluşma işi için ben Ataşehir-Küçükbakkalköy'de oturuyorum. Uygun derseniz bana beklerim. Yada daha uygun orta bi yerde oturan varsa ona gideriz. Ama yapalım mutlaka a.s.

selam kızlar ben geldim

Canım çok sevindim. Hadi gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzunu a.s.

selam kizlar a.s.

ya gece cok öyle bi korktumki anlatamam size :çok üzgünüm: dün 11 gibi uyudu serra..sonra gece bi uyandi..bende saat 1-2 saniyordum..saate bi baktimki saat 5 :1shok: 6 saat uyumus cadi..3 sebep geldi aklima..

1-gaz sancisi cok cekti..uykusuzlukta cok cekti..cok yoruldu ondan okadar uyudu..
2-ee uyumadikça yarim saatte bir,saatte bir emdi..cok doydu..acikmadigi için uyanmadi..
3-en son mamasindan sonra 2-3 cay kasigi rezene cayi damlattim agzina..o rahat uyumasinada yardimci olurmus..ondan uyanmadi..

5 te kalkip 10dak emip gene uyudu..9da kalkti..bu sefer zorla 20dak emzirdim..şimdi gene uyudu..geceden beri atesine bakiyorum sürekli..cok sukur atesi felan yok..ay uyusada uyumasada cocuk bana yaranamiyor ya..bakalim şimdi kaçta kalkcak..1 e kadar vakti var..1i geçince uyandircam uyanmassa :s

oh ne güzel canim :) hem bi değişiklik olur sana hem de kolaylik olur mevlüdünüzde hayirli olsun canim şimdiden

selam kızlar ben geldim

hayirli olsun canim :) cok sukur kavusmussun melegine :)

valla kartal uzaksa pendik hepten uzak gelir herhalde :))

günaydınn kızlarrr..

bizde 7 den beri nöbetçiyizz bu zilli uyumuyor yaw okadarda uykumuz varr (

bende avcılarda oturuyorum dilerseniz buyrun bana gelin kızlarrr ...

Canım hiç korkma. Bizimkide gündüz fazla uyumamışsa yada yatmadan önce bikaç sefer peşpeşe emdiyse gece 5-6 saat uyuyor. Doktor eğer gündüz yeterince emdiğini düşünüyorsanız gece bırakın acıkana kadar uyusun dedi a.s.

günaydınn kızlarrr..

Bizimkide dün ne güzel bu saatlerde uyuyordu şimdi ananesini gördü uyumuyor delikafadulden Cadı bunlar ya kaydirigubbakcemile3

kızlar ben üsküdarda oturuyorum çıkın gelın hadı banayerimseniben

Bende evlenmeden önce Üsküdar'da oturuyordum bacım hihoyyyt

selam kızlar ben geldim
bengi hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

bencede yapalım mutlaka buluşalım çok güzel olur ben beylikdüzünde oturuyorum bana da gelebilirsiniz ortada bir yerde olabilir
gittiğimiz kişiye yük olmamak için herkes bişeyler yapar götürür daha iyi olur ev sahibi bişe yapmaz nasıl fikirr

merhaba kızlar.
ben mayıs annesi olup daha doğuramayanla`rdanım.
Ama size bi şey sorcam.Bugün sabaah çamaşırımda açık pembe kan gördüm.Az miktarda ama.Gün içinde bi kaç kez daha oldu ama sancım falan yok.Böle bi olay yaşayan var mı?Ya da bilgisi olan.Doktora gitmeli miyim acaba?

canim bence hemen git..muhtemelen nişan geldi..sancin vrdrda belki hissetmiyorsundur..ben olsam coktan giderdim yani :)

Bende evlenmeden önce üsküdarda oturuyordum şimdi bursadayımmm..buluşma işini denk getirebilirsem belki gelebilirim bende ist a..ama tutturmamız biraz zor olabilirr..

günaydınn kızlarrr..

benimki de gece uyudu...sabah 5 gibi kaktı..o saatten sonra hep uyudu uyandı..kandırmaca yaptı..yeni daldı bakalım yine uyanmazsaa...bişeyde yiyemedim ..anca atıştırıyorum...süt biriktirmem lazım uyanana kadar..stokları tüketti uyuyana kadar bizimkikaydirigubbakcemile3

Benin oğluşta bazı geceler öle uyuyo...yatırmadan güselce emziriyorum..karnı tok olunca daha rahat uyuyo herhalde..zaten acıksa ortalığı ayağa kaldırırdı..bırak uyusun sende rahatça uyu cnm..

cnm bencede tubişin dediği gibi muhtemelen nişan gelmiştir..aynı şekilde benimde günüm geçmişti..5 mayıs doğum günü demişti dr um..6 mayıs gibi sabah kahverengi leke geldi benden..sancım var yok gibiydi..ben ne olur ne olmaz diye dr umu aradım..şaka maka kontrole gittim ve muayene etti dr um..1 cm açılmış nişan geliyor dedi..ve o gece yatış verdi..güle oynaya gittim yani doğuma ben..gece de sancılarım arttı ve ertesi gün doğum yaptım..sende hemen git bi muayene ol cnm...hade hayırlsıı...

bence durdugun kabahat. yengemde de aynı sey oldu dr ye gittiler apar topar doguma alındı

slm kızlar....
bugun şükür 1 haftamız doldu..
dün gece hiç uyumadı kızım sabaha kadar annemle benim canımızı okudu valla:) şimdi uyuyor fosur fosur..çok zor uyanıyor yaa gündüzleri. gecede uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…