2009 Mayıs Anneleri

SELAM ARKADAŞLAR

Uzun bir süreden beri giremiyorum ama hepinizi cok merak ettim umarım herkes iyidir.

Benim süt problemim devam ediyor nasıl kötüyüm anlatamam bir yoluna girse başka hiç bir sey istemiyorum.Sağıyorum ama 10 cc yi geçmiyor mecburen mama veriyoruz oğluma.Denemediğim şey kalmadı efes pilsenden alkolsuz bira bile getirtdi eşim kasa kasa ama nafile napayım hiç bilmiyorum.

Bu arada cumartesi duamız da oldu.Bu akşam dr götürücez oğlumu cok iyi bir cocuk dr varmış bizde başlamak istedik bundan sonra o yapar tüm takiplerini.

Allah kabul etsin cnm..süt içinde pes etme inş kanallar iice açılacaktır bir süre sonra daha da artacaktır...komposto çorba sulu gıdalar ye bol bol inş düzene girer bir süre sonra..
bi de kimmiş bu çok ii çocuk dr u cnm..bende kaliteli birini arıyorumm...

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin valla bu süt işini bende çözemedim genetik heralde.Ne yersen ye yoksa olmuyor.Benimde denemediğim kalmadı yinede yeterli değil.Mama takviyesi yapıyoruz malesef napalım sağlıklı olsunlarda can sağolsun :çok üzgünüm:

sonuna kadar devam edicem canım inşallah bir gün mutlu olurum bende.Çoçuk dr melek öner canım cekirge cd. yeri istersen tel veririm

hoşbulduk arkadaşım valla bende neler yapmadım sağlıklı olsunlar yapıcak birşey yok cok isterdim emzirmek ama kısmet böyleymiş bizim için

hadi maraton hızla devam ediyor tatlı günler geçiriyoruz arada sıkıntılar normal

soğandan nefret ederim ama denesemmi en son yediğim ufak cücükte 3 gün kusmuştum bakalım
Canım Allah sağlık versin dualarımız bebişinle benim hamilelikte olmuştu baya bi uğraşmıştık benimde sağ böbrekti tahlillerde üre yada kreatini takip et önemli o bide sağ ise sola yatır baskıyı azalt böbrekten.
Neyse ben kaçayım kızlar işler daha bitmedi çok yoruldum valla.Oğluşuda banyo yaptırdık uyudu fırsat bu fırsat.Artık uzun uzun uyumuyor benim olan kalktımıda 3 saati buluyor uyuması sizinde öylemi ?
evet canım uyudumu 3 saat ama şu 2 gündür sesli uyuyor babası gibi rüyasında konuşcak galiba banyodan sonra 5 saat dün gece uyutmadı gerçi sabah 10 da bitmiştim anneme devrettim 2 saat uyudum şimdide deliksiz uyuyor geceye performans biriktiriyor.
Ay bende gelmek isterim tabi kociş salarsa şu 40 larımız bari çıksaydı belki o zaman salar ya
canım tansiyonun yada şekerin oynuyordur bişeyler atıştır sık sık sen çok koşturuyosun vücudun kaldırmıyordur sonra hasta olursun bak
Az kalmış işaretin gelmiş sıra doğumda dr hemen git
aynı biz yalnız fulyacım sarılık uyutur uykusundada olsa besle ki sarılığı çabuk atsın.
ah o sütler mahvetti bizi ben humana diyorum hemen bol bol iç.
Evet benim kız uyurken geldim süt sağdım hala emmiyoruz sabah sol göğsümü zırlayarak 10 dk emdi o kadar sonra mama tabi kalkınca yine bi harp yapıcaz şu an 2-0 önde benim kız.
Dün yıkadık uyuttuk kızı akşam bi ara bi çığlık duydum koştum bi baktım kafasındaki şapka boğazına kadar inmiş eliyle boğuşuyor boğulcaktı kızım hemen attım şapkayı kucağıma aldım o ağladı ben ağladım sonra sakinleştik aman kızlar şapkaya dikkat bide büyük bi şapkada değildi nasıl oldu bi daha asla şapka takmam yatırırken Allah korudu kızımı.

Mutahar sibiko kızlar marlıyn de bu tarafta oturuyor bide pınar başka varmı yazada görüşürüz belki baktık şimdi buluşamadık yazın daha büyümüş olur bebişler benim kocada alışır hem karşıya zor gönderir çünkü ne dersiniz

İlk zamanlar öyle oluyor canım birazdaha zaman geçsin düzeniniz oturacaktır.

Tatlı yazımı kaldı yaz geldi zaten şurda 5 gün sonra haziran.Zaten bizim organize olmamız falan 10-15 günü bulur ozamanda sizin kırklarınız çıkar zaten.Ortak noktada buluşuruz kadıköy yakınları yada civarında hem karşıdakilere hem bize kolaylık olur.

kızlar mevlüt görüntümüz nasıl. su buluşma işini bizide haber verin bakalım belki takılırız size

Kızlarrrr, buluşma varmış, bende istiyom yaa, ama muğla ist. mesafesi... neyse artık buluşunda sizden havadisleri alayım bari, bol bolda resim çekilin, bebişleride çekin,kağancığım kucağımda uyuyo,annemde bi yandan o uyurken sende uyu diyip duruyo bana, biraz cevap yazıp bende yatıcam
Bide benim oğlan emerken uyuyo, gazını uyurken çıkarmaya çalışıyorum bu yüzden mecburen, gaz maz çıkmıyo kızlar acaba uyuduğu için gaz çıkarıyo olabilirmi, ara ara pırtlatıyo...

Bozoncum inş. kısa zamanda kavuşursun bebişine cnm, sat miz aynıydı seninle dün muhtemel doğum tarihin olması lazım seninde

Sibelcim Pınarcım,evin işi hiç bitmez canlarım, bi yerden sonra artık bırakıp dinlenmek gerekiyo, hem bebekle zor olur, uykusuzluk fln da vardır, annem gidince ben napıcam bilemiyorum valla, gelene gidene nasıl yeticem bilemiyorum

Hülyacım mevlütünüz hayırlı olsun cnm,kırklanmışsınız prensesinle, darısı basımıza inş.

Birsencim demek Alişinde gazı var, kağancığımda çekip duruyo gazdan, ama çok şükür kolik kadar değil bazen rahatlıyo, ben bebekler için rezene çayı varya ondan 3 çay kaşığı veriyorum günde, yavrucum rahatladı biraz çok şükür, bebişleride kocaman yapmışın kız maşallah,sen kendine bi tam kan tahlili yaptır bence cnm, yada uykusuzluktanda olabilir şikayetlerin belki
bende geçen hafta vahide ölünce çok fena olmuştum ya.. bu hafta izleyemedim oğlanla emişiyoduk

Esracım, merak etme sende bi kaç güne kavuşursun bebişine cnm, günleri doldu artık

Ferdacım hayırlı olsun mevlüdünüz cnm, bende bebişi alıp dışarı çıkacağımız günleri iple çekiyorum

Kıvılcım cnm geçmiş olsun, bükerek göbekmi koparılır yaa, tam sopalıkmış o hemşirede, bu konuda bilgili gördüğümüz için gerçektende ses çıkartamayız cnm bende olsam ses çıkartamazdım heralde.. böbrek konusunda hiç bilgim yok cnm, inş. düzeltilebilen bişeydir

Tubişim ne yapıcas bu bebişlerdeki gazları bilmem, ama rezene faydalı oldu bize cnm
Benim oğlanda bazen narkozlu gibi uyuyo, eldivenini çıkarıp yüzüne sürüyorum hızlı hızlı bazen işe yarıyo yüzünü buruştura buruştura uyanıyo kkağancım :))) ama acayip komik oluyo yaa

Bengicim gözün aydın cnm,Rabbim analı babalı büyütsün inş.

dua ediyorum inşallah gelebilirim gelemezsem zaten neyse kız ne bilem evdeyim ya kıştan beri artık zaman kavramım yok oldu annemde haziran 15 te ben yazlığa gider sen işe başlayınca gelirim dedi tamam dedim sonra bi baktım 40 ımızda mevlütten hemen sonraymış dedim erken ben naparım yalnız yakında değil bi telefon etsem 1 gün sonra gelir

kız kıyafetin bile çok uymuş çok şık olmuşsun maşallah kiloda yok

dr un adını aldım telini de alsam ii olur cnm bi zahmet...
bu arada mevlüt kıyafetin çook hoş olmuşş..maaşallah sende çabuk incelmişsin ..

Tutkuncum burcucum ben de yalnız kaldım bu hafta bebişimle ama alışıyo insan ..daha çok zorlanırım diyordum..davranışlarını zamanla daha ii anlamaya başladım..ona göre davranıyorum..zor ama geçecek inş..biraz daha toparlansınlar belki işimiz daha kolaylaşır..gerçi büyüdükçe dertleri de büyüyor diyolar ama en azından kendilerine bakabilirler bieraz..şimdi çok masum ve savunmasızlar...

Cnm bencede o nişandır, ben olsam hemen dr a giderdm

Fulyacım bebeleri bi uyandıramıyoz bi uyutamıyoz,onlarında bizimde dengeler alt üst oldu valla

Cnm su iç bol bol,yada sulu hoşaf çorba şerbet meyve suyu gibi bol sulu şeyler tüket bol bol, inş yakında yeterde artar

Geçmiş olsn cnm bi daha yaşamazsın böyle bişi

kızlar mevlüt görüntümüz nasıl. su buluşma işini bizide haber verin bakalım belki takılırız size

Süper valla, sende çok şık olmuşsun cnm

teşekkür ederim canlarım sevindim beğenmenize.

melincim eşimde numara akşam yazarım sana tatlım bende dr gidiyorum şimdi.

ayyy kızlar sizi çok özlemişim!! ama geçmişi hiç okuyamıyorum,vaktim yok. annemlerdeyim 10 gündür. burda net yok. şimdi komşuya indim bebişim uyurken,5 dakika da size bakayım dedim. çok merak ediyorum neler oldu diye ama ancak evime gidince katılacam aranıza yeniden.
bize gelince çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. mevlütümüzü de yaptık. diğer hafta 20 günlük olucaz inşallah ve evimize dönecez. inşallah tek başıma ilgilenebilirim bebğimle
görüşmek üzere. beni unutmayın olur mu! :))

kızlar sağolun...
aysecim unuturmuyuz seni:))
10 dk manuel pompayla sağınca 10cc çıktı az mı?
birde kızlar taze soğan dimi süt arttıran

incihan cnm çok şık görünüyorsun duanız kabul olsun..
burcum cnm ilk zamanlar bende uyandırmak için yüzüne tülbent falan sürerdimm ama nafile fayda etmezdii şimdi kızımı zorla uyandırdığımı düşündükçe üzülüyomm yafs çünkü yeni doğan çocukların çogu öyle uzun süre uyuyormuşş şimdide zorla uyutuyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…