SELAM ARKADAŞLAR
Uzun bir süreden beri giremiyorum ama hepinizi cok merak ettim umarım herkes iyidir.
Benim süt problemim devam ediyor nasıl kötüyüm anlatamam bir yoluna girse başka hiç bir sey istemiyorum.Sağıyorum ama 10 cc yi geçmiyor mecburen mama veriyoruz oğluma.Denemediğim şey kalmadı efes pilsenden alkolsuz bira bile getirtdi eşim kasa kasa ama nafile napayım hiç bilmiyorum.
Bu arada cumartesi duamız da oldu.Bu akşam dr götürücez oğlumu cok iyi bir cocuk dr varmış bizde başlamak istedik bundan sonra o yapar tüm takiplerini.
SELAM ARKADAŞLAR
Uzun bir süreden beri giremiyorum ama hepinizi cok merak ettim umarım herkes iyidir.
Benim süt problemim devam ediyor nasıl kötüyüm anlatamam bir yoluna girse başka hiç bir sey istemiyorum.Sağıyorum ama 10 cc yi geçmiyor mecburen mama veriyoruz oğluma.Denemediğim şey kalmadı efes pilsenden alkolsuz bira bile getirtdi eşim kasa kasa ama nafile napayım hiç bilmiyorum.
Bu arada cumartesi duamız da oldu.Bu akşam dr götürücez oğlumu cok iyi bir cocuk dr varmış bizde başlamak istedik bundan sonra o yapar tüm takiplerini.
Allah kabul etsin cnm..süt içinde pes etme inş kanallar iice açılacaktır bir süre sonra daha da artacaktır...komposto çorba sulu gıdalar ye bol bol inş düzene girer bir süre sonra..
bi de kimmiş bu çok ii çocuk dr u cnm..bende kaliteli birini arıyorumm...
Canım hoşgeldin valla bu süt işini bende çözemedim genetik heralde.Ne yersen ye yoksa olmuyor.Benimde denemediğim kalmadı yinede yeterli değil.Mama takviyesi yapıyoruz malesef napalım sağlıklı olsunlarda can sağolsun :çok üzgünüm:
hadi maraton hızla devam ediyor tatlı günler geçiriyoruz arada sıkıntılar normalMerhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli,valla ben acayip yoğunum hiçbişeye vakit bulamıyorum,bugün 11.günümüz,hastaneye gittik ikinci kez topuktan kan aldırdık,evimize geldik Allahtan annem hala bende dün kız kardeşim gitti,annem bir hafta daha kalacak.Bebeğim de iyi çok şükür bazen gazı oluyo bizi üzüyo ama ne yapalım alışıcaz heralde..Şu anda uyuyor ama mızıldanıyoo uyanmakl üzere.Dün mevlüdümüzüde yaptık çok şükür ...Adınıda okudu dayısı kulağına ohh rahatladık valla..Geçmişi pek okuyamıyuorum,umarım hepiniz iyisinizdir,
pınarcım bebişine kavuşan annelere beni eklememişsin küstüm bende ekleyemedim..:çok üzgünüm:
Neyse canın sağolsun canım..
Sizinkiler büyüdüd ne güzel bizde bi atabilsek kendimizi dışarlara hayırlısıyla..
Hepinizi çok çok öptüm.
Kendinize bebeklere iyi bakın..
soğandan nefret ederim ama denesemmi en son yediğim ufak cücükte 3 gün kusmuştum bakalım[k] {n} [k];7053672 .!.:kızlar bugün kızımın aşısı oldu kiloda almışız boyumuzda 51 olmuş ii gidio şimdilik maş. dünden berii kaka yapmamıştı sevinmiştim ishal geçti die 2.30da mama yedik ve bi kaka yaptı 2 bez kirlettik valla zart zort gidio..
ben hala annmdeim çok sevdim burayı kalabalıkta vakit nasıl geçıo anlamıom ve ii gelio bana burası eşimde burda kalıo beni mutlu görünce bişi demio ama sıklıyo adam anlıom ben.
KIZLAR SÜT ARTIRICI ÖNEMLİ.....
KURU SOGANLARIN TAZESİ ÇIKMIŞ ANNM ÖLE DİO ONA HANİ DIŞ KABUGU ŞEFFAF GİBİ VE SOGAN DIŞI BEMBEYAZ ONDAN İŞTE. ANNM 4 GÜNDÜR O SOGANLARDAN SALATA YAPIO AMA 2 BAŞ SOGAN DOGRUYOZ DOMATES SALATALIK AZDA SİRKE KOYUYOZ VE İNANAMAZSINIZ SÜTÜM ÇOGALDI 2 GÜNDÜR BNM KIZ 3 SATTE MAMA İSTİYODU ŞİMDİ 6 SATLERE DÜŞTÜ VE AZ ÖNCE BAKTIM SÜTÜM AZCIK AKMIŞ SÜTYENİME VE BU MUCİZE BNM İÇİN HİÇ AKMAMIŞTI!!! NORMALDE MAMA YEMEDEN DERİN UYKULARA DALIMYODUK AMA ŞİMDİ BENİ EMİNCEDE 1-2SAAT UYUYO ÇOKTA DOYMASADA BUKADAR OLMASINA ŞÜKREDİYORUM!!
HEMEN ALIN KIZLAR BİRİLERİNİ GÖNDERİN ALSIN..
SOGANI ÇİG YEMEK HOŞ GELMEYEBİLİR AMA BU SOGAN GERÇEKTEN FARKLI ZATEN DOGRARKEN FARKEDERSİNİZ YUMUŞAK Bİ SOGAN ANNM DİOKİ SIRF SÜT BU.. VE MİDEYİDE RAHATSIZ ETMİO AMA HARARET YAPIO BOL BOL SU İÇİRİYOKİ ODA GÜZEL..
İNŞ. HERKESTE İŞE YARARa.s.
Canım Allah sağlık versin dualarımız bebişinle benim hamilelikte olmuştu baya bi uğraşmıştık benimde sağ böbrekti tahlillerde üre yada kreatini takip et önemli o bide sağ ise sola yatır baskıyı azalt böbrekten.Kizlar Selamlar,
Yine uzun ara verdim yazamadim. Pinar'cigim, bilgilendirme mesajin icin tesekkür ederim, benim oglum günde ortalama 8 kez kaka yapiyor, normal sanirim...
Bugün doktor kontrolümüz vardi, keyfim pek yok. Iyi ve kötü haberler var. Iyi haberler, ek gida vermeden kendi sütümle bebegimi besleyebiliyorum ve kilosu iyi. 3.720 gram dogmustu, hastaneden ciktigimizda 3.580 gramdi. Bugün dogumunun 18.günü ve 4.160 gram olmus birtanem. Boyuda 2 cm uzamis, 53. cm'e ulasmis.
Ama bizim iki korkutucu sorunumuz var teyzeleri. Ilki, gerizekali bir ebe(hakaret ediyorum kusura bakmayin ama hakediyor), oglumun göbegini bükerek koparmisti 7.günde. Göbekte hala islaklik vardi koparttiginda ve birkac gün gazli bezle sar, simsiki ört bezini demisti. Acemiyim ya, ne diyorsa yaptim. Annem, anormal buldu durumu ama uzman o oldugu icin müdahale edemedi kadincagiz. Göbekte bir türlü kurumadi, normal kivama gelmedi, üstünde hep sari bir nem vardi. Birde banyo yaptirdik o halde. Bugün doktor ilac verdi ve 2 hafta kullanacagiz, duruma göre keseriz yeniden dedi. Sok oldum
Umarim krem etkili olur ve iyilesir göbegi bebegimin...
Ikinci sorunumuz daha ciddi. Sag böbrekte sorun var. Böbreklerin icinde, idrarin biriktigi bir kesecik varmis, o keseye bagli bir kanal yardimiyla idrar disari atiliyormus. O kanal normalinden dar oldugu icin, idrarin biriktigi kese genisliyor ve böbrege baski yapiyormus. Yani durum su anda ürkütücü bir seviyede degil ama gözlenmesi gerekiyor. Genisleme devam ederse son care ameliyatmis, dualariniza ihtiyacim var kizlar. Gözümden bile sakindigim bebegimi, Allah bana bagislasin. Onun cani yaninca, sanki benim canim yaniyor. Kara kara düsünme modundayim anlayacaginiz...
evet canım uyudumu 3 saat ama şu 2 gündür sesli uyuyor babası gibi rüyasında konuşcak galiba banyodan sonra 5 saat dün gece uyutmadı gerçi sabah 10 da bitmiştim anneme devrettim 2 saat uyudum şimdide deliksiz uyuyor geceye performans biriktiriyor.Neyse ben kaçayım kızlar işler daha bitmedi çok yoruldum valla.Oğluşuda banyo yaptırdık uyudu fırsat bu fırsat.Artık uzun uzun uyumuyor benim olan kalktımıda 3 saati buluyor uyuması sizinde öylemi ?
Ay bende gelmek isterim tabi kociş salarsa şu 40 larımız bari çıksaydı belki o zaman salar yasibelciğim mart anaları buluşmuş bizde buluşalım ama anadolu ve avrupanın birleştiği bir yerde
denizin ortası dermişim heheeee ben iki çocukla zor geçerim karşıya ama bu tarafda heryere gelirim
arabası olan olmayanı ortak bi yerden alabülürdeee
canım tansiyonun yada şekerin oynuyordur bişeyler atıştır sık sık sen çok koşturuyosun vücudun kaldırmıyordur sonra hasta olursun bakbacım birini alırsın oto koltuğun yokmu arkada durmazmı bağlasan sıkıcaa
ben annemle gelirimm tek asla çıkamam
kızlarya ben yürürken böle başdönmem oluyor oturduğumda ise sık olmasada sanki deprem oluyor gibi sallandığımı hissediyorum
acaba kansızlığımdanmı
ayyyyyyyyyy elveda rumeliyii izliyorum ağlattılar beni
Az kalmış işaretin gelmiş sıra doğumda dr hemen gitmerhaba kızlar.
ben mayıs annesi olup daha doğuramayanla`rdanım.
Ama size bi şey sorcam.Bugün sabaah çamaşırımda açık pembe kan gördüm.Az miktarda ama.Gün içinde bi kaç kez daha oldu ama sancım falan yok.Böle bi olay yaşayan var mı?Ya da bilgisi olan.Doktora gitmeli miyim acaba?
aynı biz yalnız fulyacım sarılık uyutur uykusundada olsa besle ki sarılığı çabuk atsın.slm kızlar....
bugun şükür 1 haftamız doldu..
dün gece hiç uyumadı kızım sabaha kadar annemle benim canımızı okudu valla:) şimdi uyuyor fosur fosur..çok zor uyanıyor yaa gündüzleri. gecede uyumuyor
ah o sütler mahvetti bizi ben humana diyorum hemen bol bol iç.SELAM ARKADAŞLAR
slm kızlar....
dün gece hiç uyumadı kızım sabaha kadar annemle benim canımızı okudu valla:) şimdi uyuyor fosur fosur..çok zor uyanıyor yaa gündüzleri. gecede uyumuyor
Mutahar sibiko kızlar marlıyn de bu tarafta oturuyor bide pınar başka varmı yazada görüşürüz belki baktık şimdi buluşamadık yazın daha büyümüş olur bebişler benim kocada alışır hem karşıya zor gönderir çünkü ne dersiniz
dua ediyorum inşallah gelebilirim gelemezsem zaten neyse kız ne bilem evdeyim ya kıştan beri artık zaman kavramım yok oldu annemde haziran 15 te ben yazlığa gider sen işe başlayınca gelirim dedi tamam dedim sonra bi baktım 40 ımızda mevlütten hemen sonraymış dedim erken ben naparım yalnız yakında değil bi telefon etsem 1 gün sonra gelirİlk zamanlar öyle oluyor canım birazdaha zaman geçsin düzeniniz oturacaktır.
Tatlı yazımı kaldı yaz geldi zaten şurda 5 gün sonra haziran.Zaten bizim organize olmamız falan 10-15 günü bulur ozamanda sizin kırklarınız çıkar zaten.Ortak noktada buluşuruz kadıköy yakınları yada civarında hem karşıdakilere hem bize kolaylık olur.
merhaba kızlar.
ben mayıs annesi olup daha doğuramayanla`rdanım.
Ama size bi şey sorcam.Bugün sabaah çamaşırımda açık pembe kan gördüm.Az miktarda ama.Gün içinde bi kaç kez daha oldu ama sancım falan yok.Böle bi olay yaşayan var mı?Ya da bilgisi olan.Doktora gitmeli miyim acaba?
slm kızlar....
SELAM ARKADAŞLAR
hadi maraton hızla devam ediyor tatlı günler geçiriyoruz arada sıkıntılar normal
soğandan nefret ederim ama denesemmi en son yediğim ufak cücükte 3 gün kusmuştum bakalım
Canım Allah sağlık versin dualarımız bebişinle benim hamilelikte olmuştu baya bi uğraşmıştık benimde sağ böbrekti tahlillerde üre yada kreatini takip et önemli o bide sağ ise sola yatır baskıyı azalt böbrekten.
evet canım uyudumu 3 saat ama şu 2 gündür sesli uyuyor babası gibi rüyasında konuşcak galiba banyodan sonra 5 saat dün gece uyutmadı gerçi sabah 10 da bitmiştim anneme devrettim 2 saat uyudum şimdide deliksiz uyuyor geceye performans biriktiriyor.
Ay bende gelmek isterim tabi kociş salarsa şu 40 larımız bari çıksaydı belki o zaman salar ya
canım tansiyonun yada şekerin oynuyordur bişeyler atıştır sık sık sen çok koşturuyosun vücudun kaldırmıyordur sonra hasta olursun bak
Az kalmış işaretin gelmiş sıra doğumda dr hemen git
aynı biz yalnız fulyacım sarılık uyutur uykusundada olsa besle ki sarılığı çabuk atsın.
ah o sütler mahvetti bizi ben humana diyorum hemen bol bol iç.
Evet benim kız uyurken geldim süt sağdım hala emmiyoruz sabah sol göğsümü zırlayarak 10 dk emdi o kadar sonra mama tabi kalkınca yine bi harp yapıcaz şu an 2-0 önde benim kız.
Dün yıkadık uyuttuk kızı akşam bi ara bi çığlık duydum koştum bi baktım kafasındaki şapka boğazına kadar inmiş eliyle boğuşuyor boğulcaktı kızım hemen attım şapkayı kucağıma aldım o ağladı ben ağladım sonra sakinleştik aman kızlar şapkaya dikkat bide büyük bi şapkada değildi nasıl oldu bi daha asla şapka takmam yatırırken Allah korudu kızımı.
kızlar mevlüt görüntümüz nasıl. su buluşma işini bizide haber verin bakalım belki takılırız size
teşekkür ederim canlarım sevindim beğenmenize.
melincim eşimde numara akşam yazarım sana tatlım bende dr gidiyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?