bencede yapalım mutlaka buluşalım çok güzel olur ben beylikdüzünde oturuyorum bana da gelebilirsiniz ortada bir yerde olabilir
gittiğimiz kişiye yük olmamak için herkes bişeyler yapar götürür daha iyi olur ev sahibi bişe yapmaz nasıl fikirr
merhaba kızlar.
ben mayıs annesi olup daha doğuramayanla`rdanım.
Ama size bi şey sorcam.Bugün sabaah çamaşırımda açık pembe kan gördüm.Az miktarda ama.Gün içinde bi kaç kez daha oldu ama sancım falan yok.Böle bi olay yaşayan var mı?Ya da bilgisi olan.Doktora gitmeli miyim acaba?
Bende evlenmeden önce üsküdarda oturuyordum şimdi bursadayımmm..buluşma işini denk getirebilirsem belki gelebilirim bende ist a..ama tutturmamız biraz zor olabilirr..
slm kızlar....
bugun şükür 1 haftamız doldu..
dün gece hiç uyumadı kızım sabaha kadar annemle benim canımızı okudu valla:) şimdi uyuyor fosur fosur..çok zor uyanıyor yaa gündüzleri. gecede uyumuyor
Evet benim kız uyurken geldim süt sağdım hala emmiyoruz sabah sol göğsümü zırlayarak 10 dk emdi o kadar sonra mama tabi kalkınca yine bi harp yapıcaz şu an 2-0 önde benim kız.
Dün yıkadık uyuttuk kızı akşam bi ara bi çığlık duydum koştum bi baktım kafasındaki şapka boğazına kadar inmiş eliyle boğuşuyor boğulcaktı kızım hemen attım şapkayı kucağıma aldım o ağladı ben ağladım sonra sakinleştik aman kızlar şapkaya dikkat bide büyük bi şapkada değildi nasıl oldu bi daha asla şapka takmam yatırırken Allah korudu kızımı.
Kızlarrrr, buluşma varmış, bende istiyom yaa, ama muğla ist. mesafesi... neyse artık buluşunda sizden havadisleri alayım bari, bol bolda resim çekilin, bebişleride çekin,kağancığım kucağımda uyuyo,annemde bi yandan o uyurken sende uyu diyip duruyo bana, biraz cevap yazıp bende yatıcam
Bide benim oğlan emerken uyuyo, gazını uyurken çıkarmaya çalışıyorum bu yüzden mecburen, gaz maz çıkmıyo kızlar acaba uyuduğu için gaz çıkarıyo olabilirmi, ara ara pırtlatıyo...
Sibelcim Pınarcım,evin işi hiç bitmez canlarım, bi yerden sonra artık bırakıp dinlenmek gerekiyo, hem bebekle zor olur, uykusuzluk fln da vardır, annem gidince ben napıcam bilemiyorum valla, gelene gidene nasıl yeticem bilemiyorum
ayyy kızlar sizi çok özlemişim!! ama geçmişi hiç okuyamıyorum,vaktim yok. annemlerdeyim 10 gündür. burda net yok. şimdi komşuya indim bebişim uyurken,5 dakika da size bakayım dedim. çok merak ediyorum neler oldu diye ama ancak evime gidince katılacam aranıza yeniden.
bize gelince çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. mevlütümüzü de yaptık. diğer hafta 20 günlük olucaz inşallah ve evimize dönecez. inşallah tek başıma ilgilenebilirim bebğimle
görüşmek üzere. beni unutmayın olur mu! :))
kızlar sağolun...
aysecim unuturmuyuz seni:))
10 dk manuel pompayla sağınca 10cc çıktı az mı?
birde kızlar taze soğan dimi süt arttıran
[k] {n} [k];7079943 .!.:Fulyacım kuru sogan bu yenİ mahsÜl olanlardan..
Valla ÜŞenmezsem resmİnİ Çekİp koyacam herkes faydalansın İnŞ.
[k] {n} [k];7080229 .!.:ben geldim... benm kızım ishal falan dedim sanırım geçti dünden beri yeni kaka yaptı oda ne zorluklarla renkten renge girdi yavrum..
kızlar yrna bakırköy araştırmadan randevu aldım kızıma ne olur dua edin sonçlarımız temiz çıksın...
incihan sen güzel olmuşsunda tatlım boramız nasıl olmuş o ne giymiş annesi?
şu buluşma işi güzelolacak ama bizim mayıs analarının hepsi meraklı hepsi gezginci bence biz kalabalaık oluruz hatta ayarlarsak şehir dışından bile gelen olur die tahmin ediom bence ilk olarak ortak biyer kararlaştırıp oralarda güzel bi kafe bulalım hatta önceden birimizin eşi gider önceden konuşup ayarlar herşeyi (bizim kocalardan yapan olur die tahmin ediom biz olmasakta bebeler kıymetli!) baktık olmadı az kişiyiz ozaman ortak gidebilecegimiz bi ev ayarlayalım ki gelecek olanların hepsi göze almış olur yolu falan itiraz olmaz! ne diyonuz bakim???
ama önce kırkımız çıksın yahuuu
teşekkürler kızlar ama ne bencilim demi kendimi koymuşum ama oğluşum yok.Onunda resimlerini yarın koyarım artık damatlık giydi boramız ama duayı burnumdan getirdi valla durmuyor bu cocuk teyzeleri.
Biraz önce dr geldik kilo ve boyumuz artmaya başlamış ama anne sütünü zorlamamız gerekiyor.
Doktorumuz süt için tahin-helva sekerli hosaf boza ve dere otu önerdi bilginiz olsun kızlar.Ama allaha sükür sağlığı iyi.
Annem şimdi gitti bende geldim hemen. Yazlıkları çıkardık. Çamaşırları yıkadık. Kurutup önceden bekleyenlerle birlikte ütüledik. Yemek yaptık. Evi temizledik. Bu arada kızımda sağolsun bizi hiç zorlamadı. Uyandı , emdi, uyudu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Şimdi yine uyuyor. Eşimde 9'a doğru gelicekmiş senağlama Yapıcak bi pilavım kaldı. Onu da eşimin gelmesineyakın yaparım sıcak sıcak olur. Evimde mis oldu. Allah razı olsun annişimden. Sizden naber bakim bacılar?
teşekkür ederim canım ohh evler mis gibi olmuş.Annelerimizin hakkı ödenmez valla allah hepsinden razı olsun.
kızlar bir şey sorcam geçmişe bakamıyorum benim kz bugün durmuyor sürekli meme istiyor
bugün 21 gün oldu sezeryan olalı kanamam devam ediyor bazen bölre sulu kırmızı bazende özellik deneyi emzirdikten sonra kan kırmızı sizce normalmi renginin açık olması gerekmiyormu bide sizler ne zaman eğilip doğrulmaya falan başladınız
HE VALLLA BACIM BUalkisalkisalkis:lepi: AFİYET OLSUN LÖP LÖP SÜT OLSUN İNŞ.Valla öyle canım ya. İnşallah ileri de kuzularımızda bizim için böyle düşünürler :Saruboceq:
Kız knk dediğin soğan bu heralde?
kızlar bir şey sorcam geçmişe bakamıyorum benim kz bugün durmuyor sürekli meme istiyor
bugün 21 gün oldu sezeryan olalı kanamam devam ediyor bazen bölre sulu kırmızı bazende özellik deneyi emzirdikten sonra kan kırmızı sizce normalmi renginin açık olması gerekmiyormu bide sizler ne zaman eğilip doğrulmaya falan başladınız
bide bugün kızlar canımdan can gitti emziriyordum benim kız ağızında brirktiriyo ve tıkanıyor emerken bugün yine aynı oldu ama bir süre nefes alamadı bir bağırdım ağladı allahım çok kötüydü ya anlatamam o saniyeler öldüm öldüm anlatamam duygularımı
bende hemen yarın alıcamValla öyle canım ya. İnşallah ileri de kuzularımızda bizim için böyle düşünürler :Saruboceq:
Kız knk dediğin soğan bu heralde?
canım benimde aynı senin gibi ama ablam dr ona sordum olur dedi normalmişkızlar bir şey sorcam geçmişe bakamıyorum benim kz bugün durmuyor sürekli meme istiyor
Selam canlarım bu gün 2. hepatit aşımızı olduk kızım 3050 gr doğmuştu birhafta sonra 3000gr ölçüldü bu gün yine tartıldı 3950 gr olmuş yavaş yavaş tombikleşiyo :)) bu arada benim kız 2 günde bi kakasını yapıyo sizinkiler ne alemde bazı bebekler bu şekilde yaparmış ama yinede içim rahat değil yarın doktora bir danışıcam pınarcım annelerin hakkı gerçekten ödenmez benimkide çok kahrımı çekiyo valla Allah ondan razı olsun knk canım o soğanı bende duymuştum yarın alıyorum hemen deniycem öptüm hepinizi şekerler a.s.
ayyy kızlar sizi çok özlemişim!! ama geçmişi hiç okuyamıyorum,vaktim yok. annemlerdeyim 10 gündür. burda net yok. şimdi komşuya indim bebişim uyurken,5 dakika da size bakayım dedim. çok merak ediyorum neler oldu diye ama ancak evime gidince katılacam aranıza yeniden.
bize gelince çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. mevlütümüzü de yaptık. diğer hafta 20 günlük olucaz inşallah ve evimize dönecez. inşallah tek başıma ilgilenebilirim bebğimle
görüşmek üzere. beni unutmayın olur mu! :))
Annem şimdi gitti bende geldim hemen. Yazlıkları çıkardık. Çamaşırları yıkadık. Kurutup önceden bekleyenlerle birlikte ütüledik. Yemek yaptık. Evi temizledik. Bu arada kızımda sağolsun bizi hiç zorlamadı. Uyandı , emdi, uyudu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Şimdi yine uyuyor. Eşimde 9'a doğru gelicekmiş senağlama Yapıcak bi pilavım kaldı. Onu da eşimin gelmesineyakın yaparım sıcak sıcak olur. Evimde mis oldu. Allah razı olsun annişimden. Sizden naber bakim bacılar?
Selam canlarım bu gün 2. hepatit aşımızı olduk kızım 3050 gr doğmuştu birhafta sonra 3000gr ölçüldü bu gün yine tartıldı 3950 gr olmuş yavaş yavaş tombikleşiyo :)) bu arada benim kız 2 günde bi kakasını yapıyo sizinkiler ne alemde bazı bebekler bu şekilde yaparmış ama yinede içim rahat değil yarın doktora bir danışıcam pınarcım annelerin hakkı gerçekten ödenmez benimkide çok kahrımı çekiyo valla Allah ondan razı olsun knk canım o soğanı bende duymuştum yarın alıyorum hemen deniycem öptüm hepinizi şekerler a.s.
kızlar o zaman normal kanama he bende korkuyorum ya tek başıma bakıyorum acaba zorluyormuyum dikişleri falan diye
bu arada anacığım bu soğanı nasıl edicez biri söylesin bende şeker var halen tahin helvası falan yiyemiyom başka alternatifler söleyin zuzular
babamız geldi bende kaçtım kızıyla konuşuyor allahtan akşamları biraz rahatlıyorum ama defne yine emme faaliyetinde bu sattlerde yarım saate bir memede sonrada 11 gibi sızıyor dün yine aynını yaptı gece 4 te yataktan fırladım aldım hemen kucağıma emzirdim o saate kadar gıkı çıkmadı demekki iyice doyuruyor sonrada uykuya veriyor kendini ama çok üzüldüm o kadar uyudu diye
bide bugün kızlar canımdan can gitti emziriyordum benim kız ağızında brirktiriyo ve tıkanıyor emerken bugün yine aynı oldu ama bir süre nefes alamadı bir bağırdım ağladı allahım çok kötüydü ya anlatamam o saniyeler öldüm öldüm anlatamam duygularımı
kızlar sizi çok özledim ama giremiyorum birtürlü göğüslerim çok acıyor kızlar ikitane farklı farklı krem aldık eczaneden ikiside pek bir işe yaramıyor çok canım acıyor geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir size bir slm vermek istedim bebişlerinizide hepinizide öpüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?