2009 Mayıs Anneleri

Fulyacım kuru sogan bu yenı mahsÜl olanlardan..

Valla ÜŞenmezsem resmını Çekıp koyacam herkes faydalansın ınŞ.

ben geldim... benm kızım ishal falan dedim sanırım geçti dünden beri yeni kaka yaptı oda ne zorluklarla renkten renge girdi yavrum..

kızlar yrna bakırköy araştırmadan randevu aldım kızıma ne olur dua edin sonçlarımız temiz çıksın...

incihan sen güzel olmuşsunda tatlım boramız nasıl olmuş o ne giymiş annesi?

şu buluşma işi güzelolacak ama bizim mayıs analarının hepsi meraklı hepsi gezginci bence biz kalabalaık oluruz hatta ayarlarsak şehir dışından bile gelen olur die tahmin ediom bence ilk olarak ortak biyer kararlaştırıp oralarda güzel bi kafe bulalım hatta önceden birimizin eşi gider önceden konuşup ayarlar herşeyi (bizim kocalardan yapan olur die tahmin ediom biz olmasakta bebeler kıymetli!) baktık olmadı az kişiyiz ozaman ortak gidebilecegimiz bi ev ayarlayalım ki gelecek olanların hepsi göze almış olur yolu falan itiraz olmaz! ne diyonuz bakim???
ama önce kırkımız çıksın yahuuu

teşekkürler kızlar ama ne bencilim demi kendimi koymuşum ama oğluşum yok.Onunda resimlerini yarın koyarım artık damatlık giydi boramız ama duayı burnumdan getirdi valla durmuyor bu cocuk teyzeleri.

Biraz önce dr geldik kilo ve boyumuz artmaya başlamış ama anne sütünü zorlamamız gerekiyor.
Doktorumuz süt için tahin-helva sekerli hosaf boza ve dere otu önerdi bilginiz olsun kızlar.Ama allaha sükür sağlığı iyi.

Tabi tatlım zaten birinin evine gidersek herkes bişey yapar. Yük olmamış oluruz a.s.

Merhaba canım. Bence hemen gitmelisin doktora. Nişan geliyor heralde :uhm:

Bende evlenmeden önce üsküdarda oturuyordum şimdi bursadayımmm..buluşma işini denk getirebilirsem belki gelebilirim bende ist a..ama tutturmamız biraz zor olabilirr..

Aaaa ne güzel bi Üsküdar'lı daha hihoyyyt

Canım hoşgeldin. Nasıl oldu kuzucuğun sarılığı ne durumda ?

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Ya ben zaten evde şapka takmaya karşıyım bacım. Ne gerek var bu sıcakta. Hemşire bana evde şapka takarsan sokakta kalpak takmak zorunda kalırsın demişti. Bizimki sokakta bile taktırmıyor. O kadar sıcağa alıştırma tatlım a.s.

Çok şık olmuşsun tatlım a.s. Allah kabul etsin duanızı a.s.

Canım o uyurken pırtlatır yada ağzından çıkarır. Bizim kız maşallah çok marifetli. Emerken birden ağzından memeyi atıyo. Gaaark diye koca insan gibi geğirip sonra emmeye devam ediyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla bacım bebekle zor oluyor gerçekten. Allah razı olsun annelerimizden. Benimki haftada bir gelir temizliğini yaparım hiç sıkma canını diyor sürekli. Ama nereye kadar onları yorucaz dimi. Bi düzene oturtmam şart :uhm:

Hoşgeldin canım. Allah duanızı abuletsin. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Öpüyorum seni a.s.

kızlar sağolun...
aysecim unuturmuyuz seni:))
10 dk manuel pompayla sağınca 10cc çıktı az mı?
birde kızlar taze soğan dimi süt arttıran

Taze soğanda çok arttırıyormuş bacım. Kayınvalidem almış habire yediriyor bana alkisalkisalkis

[k] {n} [k];7079943 .!.:
Fulyacım kuru sogan bu yenİ mahsÜl olanlardan..

Valla ÜŞenmezsem resmİnİ Çekİp koyacam herkes faydalansın İnŞ.

Benim evde de varmış ya dur çekip koyayım ondan heralde :uhm:

Zaten biz toplanana kadar kırklar çıkar bacım. Ancak 15 günü bulur bizim organizasyon. Ama cafede falan nasıl emziricez çocukları :uhm: Ortak noktada olan birinin evi olursa iyi olur. Herkes bişey yapar götürür. Sonra da evi toparlarız çıkmadan. Arkadaşımıza da yük olmamış oluruz :uhm:

Bizimkine de kıyafetini giydirdik 5 dk zor durdu valla. Ortalığı ayağa kaldırdı. Tulumunu geri giydirdim hemen kaydirigubbakcemile3

Ohhh herşeyin yolunda olmasına sevindimbacım. Bende hiç sevmediğim halde helva ve tahin-pekmez yiyorum hergün kafamçokkarıştı

Annem şimdi gitti bende geldim hemen. Yazlıkları çıkardık. Çamaşırları yıkadık. Kurutup önceden bekleyenlerle birlikte ütüledik. Yemek yaptık. Evi temizledik. Bu arada kızımda sağolsun bizi hiç zorlamadı. Uyandı , emdi, uyudu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Şimdi yine uyuyor. Eşimde 9'a doğru gelicekmiş senağlama Yapıcak bi pilavım kaldı. Onu da eşimin gelmesineyakın yaparım sıcak sıcak olur. Evimde mis oldu. Allah razı olsun annişimden. Sizden naber bakim bacılar?

teşekkür ederim canım ohh evler mis gibi olmuş.Annelerimizin hakkı ödenmez valla allah hepsinden razı olsun.

teşekkür ederim canım ohh evler mis gibi olmuş.Annelerimizin hakkı ödenmez valla allah hepsinden razı olsun.

Valla öyle canım ya. İnşallah ileri de kuzularımızda bizim için böyle düşünürler :Saruboceq:

Kız knk dediğin soğan bu heralde?

kızlar bir şey sorcam geçmişe bakamıyorum benim kz bugün durmuyor sürekli meme istiyor

bugün 21 gün oldu sezeryan olalı kanamam devam ediyor bazen bölre sulu kırmızı bazende özellik deneyi emzirdikten sonra kan kırmızı sizce normalmi renginin açık olması gerekmiyormu bide sizler ne zaman eğilip doğrulmaya falan başladınız

Valla canım benim 20.günde falan bitti. Arada kahverengi gibi geliyor. Ama ilk 15 gün falan kırmızı geldi. Ben 2.günden itibaren kendimi zorlamadan eğilip kalkmaya başladım bacım a.s.

Bacılar eşim geliyormuş ben kaçar. Kızım uyurken pilavımı yapayım. Bu arada facebook'a kızımın doğum fotolarını ekledim. Göz atın mutlaka yerimseniben

Yarın sabah eşimin yengesine kahvaltıya gideceğim. Akşama doğru girerim nete ancak kayınvalidemden. Öptüm sizleri görüşürüz a.s.

Valla öyle canım ya. İnşallah ileri de kuzularımızda bizim için böyle düşünürler :Saruboceq:

HE VALLLA BACIM BUalkisalkisalkis:lepi: AFİYET OLSUN LÖP LÖP SÜT OLSUN İNŞ.

ya bende onu soracaktım benm 1 ay oldu hala dvm ediyo cnm az gelio ama gelio yani hemde koyu kahverengi olmaya başladı kesilecek falandie koyu geliyodur dedim ama arda kırmızzıda oluyo tövbe ama çok sıkılmaya başladım bu durumdan

cnm ben 15 gün sonra falan gayet normale döndüm heralde zorlanma yok şuan allah şükür..

Selam canlarım bu gün 2. hepatit aşımızı olduk kızım 3050 gr doğmuştu birhafta sonra 3000gr ölçüldü bu gün yine tartıldı 3950 gr olmuş yavaş yavaş tombikleşiyo :)) bu arada benim kız 2 günde bi kakasını yapıyo sizinkiler ne alemde bazı bebekler bu şekilde yaparmış ama yinede içim rahat değil yarın doktora bir danışıcam pınarcım annelerin hakkı gerçekten ödenmez benimkide çok kahrımı çekiyo valla Allah ondan razı olsun knk canım o soğanı bende duymuştum yarın alıyorum hemen deniycem öptüm hepinizi şekerler a.s.

kızlar o zaman normal kanama he bende korkuyorum ya tek başıma bakıyorum acaba zorluyormuyum dikişleri falan diye

bu arada anacığım bu soğanı nasıl edicez biri söylesin bende şeker var halen tahin helvası falan yiyemiyom başka alternatifler söleyin zuzular

babamız geldi bende kaçtım kızıyla konuşuyor allahtan akşamları biraz rahatlıyorum ama defne yine emme faaliyetinde bu sattlerde yarım saate bir memede sonrada 11 gibi sızıyor dün yine aynını yaptı gece 4 te yataktan fırladım aldım hemen kucağıma emzirdim o saate kadar gıkı çıkmadı demekki iyice doyuruyor sonrada uykuya veriyor kendini ama çok üzüldüm o kadar uyudu diye

bide bugün kızlar canımdan can gitti emziriyordum benim kız ağızında brirktiriyo ve tıkanıyor emerken bugün yine aynı oldu ama bir süre nefes alamadı bir bağırdım ağladı allahım çok kötüydü ya anlatamam o saniyeler öldüm öldüm anlatamam duygularımı

canım aynı şeyi benim kızda yapıyo memede uyuya kalıyo ağzında biriktiriyo sonrada ağzından burnundan çıkıyo sütler ödümü kopartıyo benim zaten bu aralar paranoyak oldum kız uyurken gece gündüz zırt pırt yanına gidip nefes alıyomu diye bakıyorum valla iyice uçtum ben laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

kızlar sizi çok özledim ama giremiyorum birtürlü göğüslerim çok acıyor kızlar ikitane farklı farklı krem aldık eczaneden ikiside pek bir işe yaramıyor çok canım acıyor geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir size bir slm vermek istedim bebişlerinizide hepinizide öpüyorum kızlar

bende hemen yarın alıcam
canım benimde aynı senin gibi ama ablam dr ona sordum olur dedi normalmiş
ben hemen 2. günü günlük hayatıma döndüm zorlanmadım bugün 25 gün oldu kolbastı bile oynadım

oh maşallah canım yesin yesin de büyüsün kuzucuklar

Günaydınlar Canlarım,

Benim yağız oğlan sepetinde mıkırdanırken size bir bakayım dedim.Şu soğanıda inşallah marketlerden bulabilirim bizim buranın pazarı pazar günüde...

Canım hoşgeldin bizde seni özledik unuturmuyuz hiç.Duanız kabul olsun inşallah.Tek başına kalmayada alışılıyor hiç düşünme ama annelerin yeri dolmuyor bir türlü.

Oh oh temizlikler yapılmış ne güzel.Benim annemde yağızın ilk doğduğu hafta çıkarmıştı yazlıkları kaydirigubbakcemile3.

Goncacım benim 1 ay sürdü sonra kahverengine sonrada sarıya döndü ama aralarda kırmızıda geldi tabi.Ben 1 haftadan sonra çok rahat eğilip doğruldum.

Canım benimkide günde 1 yapıyor yada 1,5 günde bir bazı bebekler böyle oluyormuş normal dedi doktorumuz.Ama bizimki yaptımı sırtına kadar çıkıyo üst baş değiştiriyoruz kaydirigubbakcemile3

Ben biberonla mama veriyorum tıkanmıyorda sağolsun benim memede tıkanmayı başarıyor sanki biberondan akan gibi çok sütüm varda :çok üzgünüm: Banada birkaç kere oldu ağladım durdum korkumdan :çok üzgünüm:

Hoşgeldin Semracım göğüs için ben lasinoh kullanıyorum,bana çok iyi geldi birde banyoda özellikle sabun değdirmemeye özen gösteriyorum kurumasın diye.Ayrıca göğüsünde çıkan sütü uca sütürüp orda kurumasını beklemekte işe yarıyor allah yardımcın olsun tatlım göğüs acısıda hiç bişeye benzemiyor valla.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…