dr un adını aldım telini de alsam ii olur cnm bi zahmet...
bu arada mevlüt kıyafetin çook hoş olmuşş..maaşallah sende çabuk incelmişsin ..
Tutkuncum burcucum ben de yalnız kaldım bu hafta bebişimle ama alışıyo insan ..daha çok zorlanırım diyordum..davranışlarını zamanla daha ii anlamaya başladım..ona göre davranıyorum..zor ama geçecek inş..biraz daha toparlansınlar belki işimiz daha kolaylaşır..gerçi büyüdükçe dertleri de büyüyor diyolar ama en azından kendilerine bakabilirler bieraz..şimdi çok masum ve savunmasızlar...
ayyy kızlar sizi çok özlemişim!! ama geçmişi hiç okuyamıyorum,vaktim yok. annemlerdeyim 10 gündür. burda net yok. şimdi komşuya indim bebişim uyurken,5 dakika da size bakayım dedim. çok merak ediyorum neler oldu diye ama ancak evime gidince katılacam aranıza yeniden.
bize gelince çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. mevlütümüzü de yaptık. diğer hafta 20 günlük olucaz inşallah ve evimize dönecez. inşallah tek başıma ilgilenebilirim bebğimle
görüşmek üzere. beni unutmayın olur mu! :))
kızlar sağolun...
aysecim unuturmuyuz seni:))
10 dk manuel pompayla sağınca 10cc çıktı az mı?
birde kızlar taze soğan dimi süt arttıran
[k] {n} [k];7080229 .!.:ben geldim... benm kızım ishal falan dedim sanırım geçti dünden beri yeni kaka yaptı oda ne zorluklarla renkten renge girdi yavrum..
kızlar yrna bakırköy araştırmadan randevu aldım kızıma ne olur dua edin sonçlarımız temiz çıksın...
incihan sen güzel olmuşsunda tatlım boramız nasıl olmuş o ne giymiş annesi?
şu buluşma işi güzelolacak ama bizim mayıs analarının hepsi meraklı hepsi gezginci bence biz kalabalaık oluruz hatta ayarlarsak şehir dışından bile gelen olur die tahmin ediom bence ilk olarak ortak biyer kararlaştırıp oralarda güzel bi kafe bulalım hatta önceden birimizin eşi gider önceden konuşup ayarlar herşeyi (bizim kocalardan yapan olur die tahmin ediom biz olmasakta bebeler kıymetli!) baktık olmadı az kişiyiz ozaman ortak gidebilecegimiz bi ev ayarlayalım ki gelecek olanların hepsi göze almış olur yolu falan itiraz olmaz! ne diyonuz bakim???
ama önce kırkımız çıksın yahuuu
teşekkürler kızlar ama ne bencilim demi kendimi koymuşum ama oğluşum yok.Onunda resimlerini yarın koyarım artık damatlık giydi boramız ama duayı burnumdan getirdi valla durmuyor bu cocuk teyzeleri.
Biraz önce dr geldik kilo ve boyumuz artmaya başlamış ama anne sütünü zorlamamız gerekiyor.
Doktorumuz süt için tahin-helva sekerli hosaf boza ve dere otu önerdi bilginiz olsun kızlar.Ama allaha sükür sağlığı iyi.
Tabi tatlım zaten birinin evine gidersek herkes bişey yapar. Yük olmamış oluruz a.s.
Merhaba canım. Bence hemen gitmelisin doktora. Nişan geliyor heralde :uhm:
Aaaa ne güzel bi Üsküdar'lı daha hihoyyyt
Canım hoşgeldin. Nasıl oldu kuzucuğun sarılığı ne durumda ?
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Ya ben zaten evde şapka takmaya karşıyım bacım. Ne gerek var bu sıcakta. Hemşire bana evde şapka takarsan sokakta kalpak takmak zorunda kalırsın demişti. Bizimki sokakta bile taktırmıyor. O kadar sıcağa alıştırma tatlım a.s.
Çok şık olmuşsun tatlım a.s. Allah kabul etsin duanızı a.s.
Canım o uyurken pırtlatır yada ağzından çıkarır. Bizim kız maşallah çok marifetli. Emerken birden ağzından memeyi atıyo. Gaaark diye koca insan gibi geğirip sonra emmeye devam ediyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Valla bacım bebekle zor oluyor gerçekten. Allah razı olsun annelerimizden. Benimki haftada bir gelir temizliğini yaparım hiç sıkma canını diyor sürekli. Ama nereye kadar onları yorucaz dimi. Bi düzene oturtmam şart :uhm:
Hoşgeldin canım. Allah duanızı abuletsin. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Öpüyorum seni a.s.
Taze soğanda çok arttırıyormuş bacım. Kayınvalidem almış habire yediriyor bana alkisalkisalkis
Benim evde de varmış ya dur çekip koyayım ondan heralde :uhm:
Zaten biz toplanana kadar kırklar çıkar bacım. Ancak 15 günü bulur bizim organizasyon. Ama cafede falan nasıl emziricez çocukları :uhm: Ortak noktada olan birinin evi olursa iyi olur. Herkes bişey yapar götürür. Sonra da evi toparlarız çıkmadan. Arkadaşımıza da yük olmamış oluruz :uhm:
Annem şimdi gitti bende geldim hemen. Yazlıkları çıkardık. Çamaşırları yıkadık. Kurutup önceden bekleyenlerle birlikte ütüledik. Yemek yaptık. Evi temizledik. Bu arada kızımda sağolsun bizi hiç zorlamadı. Uyandı , emdi, uyudu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Şimdi yine uyuyor. Eşimde 9'a doğru gelicekmiş senağlama Yapıcak bi pilavım kaldı. Onu da eşimin gelmesineyakın yaparım sıcak sıcak olur. Evimde mis oldu. Allah razı olsun annişimden. Sizden naber bakim bacılar?
Valla öyle canım ya. İnşallah ileri de kuzularımızda bizim için böyle düşünürler :Saruboceq:
Kız knk dediğin soğan bu heralde?
kızlar bir şey sorcam geçmişe bakamıyorum benim kz bugün durmuyor sürekli meme istiyor
bugün 21 gün oldu sezeryan olalı kanamam devam ediyor bazen bölre sulu kırmızı bazende özellik deneyi emzirdikten sonra kan kırmızı sizce normalmi renginin açık olması gerekmiyormu bide sizler ne zaman eğilip doğrulmaya falan başladınız
kızlar o zaman normal kanama he bende korkuyorum ya tek başıma bakıyorum acaba zorluyormuyum dikişleri falan diye
bu arada anacığım bu soğanı nasıl edicez biri söylesin bende şeker var halen tahin helvası falan yiyemiyom başka alternatifler söleyin zuzular
babamız geldi bende kaçtım kızıyla konuşuyor allahtan akşamları biraz rahatlıyorum ama defne yine emme faaliyetinde bu sattlerde yarım saate bir memede sonrada 11 gibi sızıyor dün yine aynını yaptı gece 4 te yataktan fırladım aldım hemen kucağıma emzirdim o saate kadar gıkı çıkmadı demekki iyice doyuruyor sonrada uykuya veriyor kendini ama çok üzüldüm o kadar uyudu diye
bide bugün kızlar canımdan can gitti emziriyordum benim kız ağızında brirktiriyo ve tıkanıyor emerken bugün yine aynı oldu ama bir süre nefes alamadı bir bağırdım ağladı allahım çok kötüydü ya anlatamam o saniyeler öldüm öldüm anlatamam duygularımı
canım aynı şeyi benim kızda yapıyo memede uyuya kalıyo ağzında biriktiriyo sonrada ağzından burnundan çıkıyo sütler ödümü kopartıyo benim zaten bu aralar paranoyak oldum kız uyurken gece gündüz zırt pırt yanına gidip nefes alıyomu diye bakıyorum valla iyice uçtum ben laelaelaelaelae kafamçokkarıştı
Cnm benim sol göğsümdeki yara feci oldu, kırmızı resmen et kopartılmış gibi üstü,kağan medelanın purelan kremini sürünce memeyi almadı,yıkasamda kremde öyle kolay çıkmıyo zaten sabunlamak gerekiyodu, bende bu sebepten kullanamadım krem,sütümden sürmüştüm başta ama yara dahada beter oldu, bugün annemin tavsiyesi ile bephantene alıp sürücem, inş. kısa zamanda geçirirkızlar sizi çok özledim ama giremiyorum birtürlü göğüslerim çok acıyor kızlar ikitane farklı farklı krem aldık eczaneden ikiside pek bir işe yaramıyor çok canım acıyor geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir size bir slm vermek istedim bebişlerinizide hepinizide öpüyorum kızlar
Günaydınlar Canlarım,
Benim yağız oğlan sepetinde mıkırdanırken size bir bakayım dedim.Şu soğanıda inşallah marketlerden bulabilirim bizim buranın pazarı pazar günüde...
Canım hoşgeldin bizde seni özledik unuturmuyuz hiç.Duanız kabul olsun inşallah.Tek başına kalmayada alışılıyor hiç düşünme ama annelerin yeri dolmuyor bir türlü.
Oh oh temizlikler yapılmış ne güzel.Benim annemde yağızın ilk doğduğu hafta çıkarmıştı yazlıkları kaydirigubbakcemile3.
Goncacım benim 1 ay sürdü sonra kahverengine sonrada sarıya döndü ama aralarda kırmızıda geldi tabi.Ben 1 haftadan sonra çok rahat eğilip doğruldum.
Canım benimkide günde 1 yapıyor yada 1,5 günde bir bazı bebekler böyle oluyormuş normal dedi doktorumuz.Ama bizimki yaptımı sırtına kadar çıkıyo üst baş değiştiriyoruz kaydirigubbakcemile3
Ben biberonla mama veriyorum tıkanmıyorda sağolsun benim memede tıkanmayı başarıyor sanki biberondan akan gibi çok sütüm varda :çok üzgünüm: Banada birkaç kere oldu ağladım durdum korkumdan :çok üzgünüm:
Hoşgeldin Semracım göğüs için ben lasinoh kullanıyorum,bana çok iyi geldi birde banyoda özellikle sabun değdirmemeye özen gösteriyorum kurumasın diye.Ayrıca göğüsünde çıkan sütü uca sütürüp orda kurumasını beklemekte işe yarıyor allah yardımcın olsun tatlım göğüs acısıda hiç bişeye benzemiyor valla.:teselli:
herkese merhaba kızlar nasılsınız göğüs yarası için banada doktorum bitkisel bir krem verdi şuana kadar bir problem yaşamadım göğüs ucu sorunu ile ilgili durum şimdi uyuyor bende size bir bakayım dedim umarım herkes iyidir kızlar bizimde göbüşümüz düştü pazartesi günü bugünde duş aldıracağım kızıma hepinizi çok özledim kızlar
merhabalar taze anneler bugün bebişler nasıl biz kızımla artık telapati kurmaya başladık emme haricinde keyfimiz yerinde.
ilgincim göbek düşünce şu pansumana devam et -3 gün daha çünkü içteki damarlar daha açık oluyormuş ben hala damlatıyorum bi damla kızımın göbeği şişmişti çünkü iç damarlar daha iyileşmemiş dr iyiki pansumana devam etmişsin dedi.
bende öğleden sonra yıkıycam kuzumu suyu pek seviyor
SELAM ARKADAŞLAR
Uzun bir süreden beri giremiyorum ama hepinizi cok merak ettim umarım herkes iyidir.
Benim süt problemim devam ediyor nasıl kötüyüm anlatamam bir yoluna girse başka hiç bir sey istemiyorum.Sağıyorum ama 10 cc yi geçmiyor mecburen mama veriyoruz oğluma.Denemediğim şey kalmadı efes pilsenden alkolsuz bira bile getirtdi eşim kasa kasa ama nafile napayım hiç bilmiyorum.
Bu arada cumartesi duamız da oldu.Bu akşam dr götürücez oğlumu cok iyi bir cocuk dr varmış bizde başlamak istedik bundan sonra o yapar tüm takiplerini.
Evet benim kız uyurken geldim süt sağdım hala emmiyoruz sabah sol göğsümü zırlayarak 10 dk emdi o kadar sonra mama tabi kalkınca yine bi harp yapıcaz şu an 2-0 önde benim kız.
Dün yıkadık uyuttuk kızı akşam bi ara bi çığlık duydum koştum bi baktım kafasındaki şapka boğazına kadar inmiş eliyle boğuşuyor boğulcaktı kızım hemen attım şapkayı kucağıma aldım o ağladı ben ağladım sonra sakinleştik aman kızlar şapkaya dikkat bide büyük bi şapkada değildi nasıl oldu bi daha asla şapka takmam yatırırken Allah korudu kızımı.
Mutahar sibiko kızlar marlıyn de bu tarafta oturuyor bide pınar başka varmı yazada görüşürüz belki baktık şimdi buluşamadık yazın daha büyümüş olur bebişler benim kocada alışır hem karşıya zor gönderir çünkü ne dersiniz
Tubişim ne yapıcas bu bebişlerdeki gazları bilmem, ama rezene faydalı oldu bize cnm
Benim oğlanda bazen narkozlu gibi uyuyo, eldivenini çıkarıp yüzüne sürüyorum hızlı hızlı bazen işe yarıyo yüzünü buruştura buruştura uyanıyo kkağancım :))) ama acayip komik oluyo yaa
ayyy kızlar sizi çok özlemişim!! ama geçmişi hiç okuyamıyorum,vaktim yok. annemlerdeyim 10 gündür. burda net yok. şimdi komşuya indim bebişim uyurken,5 dakika da size bakayım dedim. çok merak ediyorum neler oldu diye ama ancak evime gidince katılacam aranıza yeniden.
bize gelince çok şükür bebeğimde bende iyiyiz. mevlütümüzü de yaptık. diğer hafta 20 günlük olucaz inşallah ve evimize dönecez. inşallah tek başıma ilgilenebilirim bebğimle
görüşmek üzere. beni unutmayın olur mu! :))
incihan cnm çok şık görünüyorsun duanız kabul olsun..
burcum cnm ilk zamanlar bende uyandırmak için yüzüne tülbent falan sürerdimm ama nafile fayda etmezdii şimdi kızımı zorla uyandırdığımı düşündükçe üzülüyomm yafs çünkü yeni doğan çocukların çogu öyle uzun süre uyuyormuşş şimdide zorla uyutuyorumm :))
[k] {n} [k];7080229 .!.:ben geldim... benm kızım ishal falan dedim sanırım geçti dünden beri yeni kaka yaptı oda ne zorluklarla renkten renge girdi yavrum..
kızlar yrna bakırköy araştırmadan randevu aldım kızıma ne olur dua edin sonçlarımız temiz çıksın...
incihan sen güzel olmuşsunda tatlım boramız nasıl olmuş o ne giymiş annesi?
şu buluşma işi güzelolacak ama bizim mayıs analarının hepsi meraklı hepsi gezginci bence biz kalabalaık oluruz hatta ayarlarsak şehir dışından bile gelen olur die tahmin ediom bence ilk olarak ortak biyer kararlaştırıp oralarda güzel bi kafe bulalım hatta önceden birimizin eşi gider önceden konuşup ayarlar herşeyi (bizim kocalardan yapan olur die tahmin ediom biz olmasakta bebeler kıymetli!) baktık olmadı az kişiyiz ozaman ortak gidebilecegimiz bi ev ayarlayalım ki gelecek olanların hepsi göze almış olur yolu falan itiraz olmaz! ne diyonuz bakim???
ama önce kırkımız çıksın yahuuu
teşekkürler kızlar ama ne bencilim demi kendimi koymuşum ama oğluşum yok.Onunda resimlerini yarın koyarım artık damatlık giydi boramız ama duayı burnumdan getirdi valla durmuyor bu cocuk teyzeleri.
Biraz önce dr geldik kilo ve boyumuz artmaya başlamış ama anne sütünü zorlamamız gerekiyor.
Doktorumuz süt için tahin-helva sekerli hosaf boza ve dere otu önerdi bilginiz olsun kızlar.Ama allaha sükür sağlığı iyi.
Annem şimdi gitti bende geldim hemen. Yazlıkları çıkardık. Çamaşırları yıkadık. Kurutup önceden bekleyenlerle birlikte ütüledik. Yemek yaptık. Evi temizledik. Bu arada kızımda sağolsun bizi hiç zorlamadı. Uyandı , emdi, uyudu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Şimdi yine uyuyor. Eşimde 9'a doğru gelicekmiş senağlama Yapıcak bi pilavım kaldı. Onu da eşimin gelmesineyakın yaparım sıcak sıcak olur. Evimde mis oldu. Allah razı olsun annişimden. Sizden naber bakim bacılar?
kızlar bir şey sorcam geçmişe bakamıyorum benim kz bugün durmuyor sürekli meme istiyor
bugün 21 gün oldu sezeryan olalı kanamam devam ediyor bazen bölre sulu kırmızı bazende özellik deneyi emzirdikten sonra kan kırmızı sizce normalmi renginin açık olması gerekmiyormu bide sizler ne zaman eğilip doğrulmaya falan başladınız
Selam canlarım bu gün 2. hepatit aşımızı olduk kızım 3050 gr doğmuştu birhafta sonra 3000gr ölçüldü bu gün yine tartıldı 3950 gr olmuş yavaş yavaş tombikleşiyo :)) bu arada benim kız 2 günde bi kakasını yapıyo sizinkiler ne alemde bazı bebekler bu şekilde yaparmış ama yinede içim rahat değil yarın doktora bir danışıcam pınarcım annelerin hakkı gerçekten ödenmez benimkide çok kahrımı çekiyo valla Allah ondan razı olsun knk canım o soğanı bende duymuştum yarın alıyorum hemen deniycem öptüm hepinizi şekerler a.s.
kızlar o zaman normal kanama he bende korkuyorum ya tek başıma bakıyorum acaba zorluyormuyum dikişleri falan diye
bu arada anacığım bu soğanı nasıl edicez biri söylesin bende şeker var halen tahin helvası falan yiyemiyom başka alternatifler söleyin zuzular
babamız geldi bende kaçtım kızıyla konuşuyor allahtan akşamları biraz rahatlıyorum ama defne yine emme faaliyetinde bu sattlerde yarım saate bir memede sonrada 11 gibi sızıyor dün yine aynını yaptı gece 4 te yataktan fırladım aldım hemen kucağıma emzirdim o saate kadar gıkı çıkmadı demekki iyice doyuruyor sonrada uykuya veriyor kendini ama çok üzüldüm o kadar uyudu diye
bide bugün kızlar canımdan can gitti emziriyordum benim kız ağızında brirktiriyo ve tıkanıyor emerken bugün yine aynı oldu ama bir süre nefes alamadı bir bağırdım ağladı allahım çok kötüydü ya anlatamam o saniyeler öldüm öldüm anlatamam duygularımı
kızlar sizi çok özledim ama giremiyorum birtürlü göğüslerim çok acıyor kızlar ikitane farklı farklı krem aldık eczaneden ikiside pek bir işe yaramıyor çok canım acıyor geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir size bir slm vermek istedim bebişlerinizide hepinizide öpüyorum kızlar
herkese merhaba kızlar nasılsınız göğüs yarası için banada doktorum bitkisel bir krem verdi şuana kadar bir problem yaşamadım göğüs ucu sorunu ile ilgili durum şimdi uyuyor bende size bir bakayım dedim umarım herkes iyidir kızlar bizimde göbüşümüz düştü pazartesi günü bugünde duş aldıracağım kızıma hepinizi çok özledim kızlar
günaydıııınnn nasılsınız bugün
biz kızımla dün 4 e kadar oturduksonra uyudu şükür tabi yatağa bir posta çişini yaptı :))
sabahta mıçtı tabi ytağa alt bezi bizde işe yaramıyoooo:)))
şimdi uyuyooo bende kahvaltı yapayım barii
Merhaba kızlar nasılsınız, ya bu uyku ve mama düzeni hakkında aklım çok karışık,herkes farklı bişey söylüyor, sizler nasıl aralıklarla besleyip uyutuyorsunuz,yoksa bebişlermi karar veriyor sıklığına ve süresine:uhm::uhm:
selam kizlar a.s.
şimdi uyuttum kuzumu :) uyanana kadar yemek yapmam lazim..çamasirlari toplamam lazim..ütü yapmam lazim..ve ortaligi toplamam lazim :) cünkü bi uyandimi 22-23e kadar uyumuyor..
Tubacım dr saat başı dedi ama annem babam fln acayip kızıyo bana bana 2-3 saatte bi uyandırıyorum diye, uykusunu alamıyo diyolar, aklım iyice karıştı benimde, artık bende bırakıcam ne zaman uyanırsa o zaman emsin, ama bi yanımda ya çocuk aç kalırsa diyor...hoşgeldin canim :) canim stres yapma yeter..inşaAllah biran önce şakır şakır gelir sütün..
ay Allah korumus canim ya..cok gecmiş olsun..ben şapka kullanmiyorum..1-2 kere kullandim ama bizim kız sıkıntılı ayse :) sevmiyor sapkayi :) banyodan sonra yarim saat felan takiyorum..ama cok sıkılırsa küçük tülbenti var..onu takiyorum..ama onuda en fazla yarim saat takiyorum..
valla canimcim benim eşimde razi olurmu bilmiyorum :) ben sürekli gezmekten bahsediyorum o da sürekli daha cok küçük oldugundan bahsediyor :)))
maşaAllah canim fistik gibi olmussun
sorma canim gaz bombasi gibi oldu yavrum ya :) ama rezene muthiş bişey ya..hemen cikarttiriyor gazini..cok rahatlatiyor valla..
iyi işe yarayan bişi bulmussun :) benimkini öp kokla havaya at hayatta uyanmiyor öyle derin uyudugunda :))) bende birakiyorum artik..istediginde uyansin diye :)
canim Allah kabul etsin :) tez zamanda gelde konusalim bolbol
o zamanki uykularinin kiymetini bilemedik
güzel haberlerle gel canim inşaAllahhhh :) cok sevindim ishalin geçmesine..kafe cok güzel olurdu ama işte emzirme sorunu var..ay hepsini geç ikna edilmesi gereken bir koca sorunu var esas
oh cok sukur iyimiş boncukun..canm bulgur pilavida cok süt yapiyor..gazda cok yapiyor ama sütün yaninda pek göze batmiyor
oh işlerde bitmiş :)
canim benim hala devam ediyor :)) kanama olarak degilde leke leke geliyor hala..ben 2.3.gün egilip dogrulmaya baslamiştim canim..biraz zorlaniyor insan ama öyle öyle hizli iyileşiliyor..
oh boncuk şişko boncuk olmus maşaAllah :)
ay yavrum yaa..benim cadida cok yapiyor o işi..hemen ters cevirip hem midesine baski yap hem sirtina vur canim..o cok uyumasi 2 gündür bizde de var canim..evvelki aksam 11den 5e kadar uyudu..dünde 10dan 3e kadar..insan cok kötü oluyor ama o gercekten kendini dengeliyor..acikinca kiyameti kopariyor zaten
hpşgeldin canim..ay hepimizin bas belasi oldu bu gogus acilari..bende lasinoh kullaniyorum..ama sürekli süremiyorum üşengeclikten..bugunlerde biraz daha iyiyim..ama baslarda agliyordum emzirirken..yavas yavas gececek herhalde..yada biz artik aciya alişcaz :)))
ay hadi hayirli olsun göbüşünüzzz :) bizde seni cok özledik canim :)
cok sukur canim..sen nasilsin?
ay cadiya bak hele..neler neler yapmişşş :)))
aynen dedigin gibi canim..ne kadar olduguna,ne zaman olduguna artik kizim karar veriyor :) bazen cok büyük oluyor aralar..bazende yarim saatte bir emmek istiyor..oyuzden artik takmiyorum kafama :) o kendini dengeliyor :)
Ben geldim.Birsey sormak istiyorum arkadaşlar bebeğine mama verenler nasıl veriyosunuz bize minik plastik kadeh gibi birşeyle verdiriyor doktor ama cok zorlanıyor yavrum biberonlamı besliyosunuz kızlar.
Şu mamayı bırakıp sütüm olsa başka birşey istemiyorum ya cok canım sıkılıyor.
herkeze selam hanımlar !!!
kızlar şu tıkanma durumu benim kızımdada var herm emdiğinde bir defa mutlaka tıkanıyor önemli oaln soğuk kanlı olmanız siz panik yaptıkça oda yapar ters çevirin ve hafif hareketle boyunla sırt arasına vurun inş yakın zamanda atlatırız bu durumlarıda :Saruboceq:
süt olayıda ben milupanın karışık bitki çayını içtiğim zaman göğsüm taş gibi oluyorr tavsiye ederim ...
kanamalarda mrk etmeyin 40 bittiği gün banyodan sonra ne leke kalıyor ne kanama en azından benim öyle oldu a.s
bize gelince benim kız hala her emmeden sonra kusuyor :1no2: valla üzülüyorum yaa çogu bebek o süte hasretken benimki her emdiğini çıkarıyor midesinde ne kalıyor çok mrk ediyorum en kötü yanıda günde bazen 3 defa üstünü değiştiriyorum önlük ve mendil zaten yetişmiyor o kadar dr gezdim hepsi fazlasını çıkarıyor dedi ama bu kız hep mi fazla emiyor yahu hiçç mi ölçülü emmiyor anlamadım gittii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
birde ben gaz ilacını kullandığım zaman bebeğim acayip kasılır ağlardı ne zaman gaz ilacı vermeyi kestim kuzucm kendiliğinden gazını rahatça çıkardı şükürler olsun
merhabalar taze anneler bugün bebişler nasıl biz kızımla artık telapati kurmaya başladık emme haricinde keyfimiz yerinde.
ilgincim göbek düşünce şu pansumana devam et -3 gün daha çünkü içteki damarlar daha açık oluyormuş ben hala damlatıyorum bi damla kızımın göbeği şişmişti çünkü iç damarlar daha iyileşmemiş dr iyiki pansumana devam etmişsin dedi.
bende öğleden sonra yıkıycam kuzumu suyu pek seviyor
selam kizlar a.s.
şimdi uyuttum kuzumu :) uyanana kadar yemek yapmam lazim..çamasirlari toplamam lazim..ütü yapmam lazim..ve ortaligi toplamam lazim :) cünkü bi uyandimi 22-23e kadar uyumuyor..
Ben geldim.Birsey sormak istiyorum arkadaşlar bebeğine mama verenler nasıl veriyosunuz bize minik plastik kadeh gibi birşeyle verdiriyor doktor ama cok zorlanıyor yavrum biberonlamı besliyosunuz kızlar.
Şu mamayı bırakıp sütüm olsa başka birşey istemiyorum ya cok canım sıkılıyor.
herkeze selam hanımlar !!!
kızlar şu tıkanma durumu benim kızımdada var herm emdiğinde bir defa mutlaka tıkanıyor önemli oaln soğuk kanlı olmanız siz panik yaptıkça oda yapar ters çevirin ve hafif hareketle boyunla sırt arasına vurun inş yakın zamanda atlatırız bu durumlarıda :Saruboceq:
süt olayıda ben milupanın karışık bitki çayını içtiğim zaman göğsüm taş gibi oluyorr tavsiye ederim ...
kanamalarda mrk etmeyin 40 bittiği gün banyodan sonra ne leke kalıyor ne kanama en azından benim öyle oldu a.s
bize gelince benim kız hala her emmeden sonra kusuyor :1no2: valla üzülüyorum yaa çogu bebek o süte hasretken benimki her emdiğini çıkarıyor midesinde ne kalıyor çok mrk ediyorum en kötü yanıda günde bazen 3 defa üstünü değiştiriyorum önlük ve mendil zaten yetişmiyor o kadar dr gezdim hepsi fazlasını çıkarıyor dedi ama bu kız hep mi fazla emiyor yahu hiçç mi ölçülü emmiyor anlamadım gittii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
birde ben gaz ilacını kullandığım zaman bebeğim acayip kasılır ağlardı ne zaman gaz ilacı vermeyi kestim kuzucm kendiliğinden gazını rahatça çıkardı şükürler olsun
Kızlar merhaba, saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum bebişin 40ı çıkınca, zararlı olurmu acaba ya, siz neler yapıcaksınız, varmı röfle yaptıran a.s.a.s.
Tubacım dr saat başı dedi ama annem babam fln acayip kızıyo bana bana 2-3 saatte bi uyandırıyorum diye, uykusunu alamıyo diyolar, aklım iyice karıştı benimde, artık bende bırakıcam ne zaman uyanırsa o zaman emsin, ama bi yanımda ya çocuk aç kalırsa diyor...
Cnm kaşıkla ver mamayı, wee'nin silikon kaşığı çok güzel, kağan ilk 5 gün memeyi çok tutamadı bende sütümü sağıp kaşıkla ağzına vermiştim, o zaman memeye alışmakta zorlanmıyor
Cnm ya bak aklıma ne geldi, yenidoğan reflüsü diye bişey varmış,emilen sütün çoğu geri geliyomuş ondan olabilirmi acaba, şimdi okuyunca aklıma geldi :uhm:
Canım benim ne güzel çabuk düştü göbüşünüz bizim 16 gün sürmüştü ohh banyoda yapın bakalım misler gibi.
Bak sen telepatide kurarmış Şeniz ben bizim yağız oğlanla pek telepati kuramıyorum valla aklına nasıl eserse öyle davranıyor bir günü bir gününü tutmuyor.Bu oğlan beni çok süründürecek yandım kaydirigubbakcemile
Valla Tubacım şöyle 2-3 saat uyuyorsa olurda yoksa bu kadar işi yapmak çok zor.Gerçi koştura koştura iş yapmaya alışıyoruz biraz daha antremanla mümkün olabilir.Bu bebişler bizi atom karınca yaptı :roflol:
Canım ben medelanın kaşık biberonu kullanıyorum.Memeyi bırakmaması için.Doktorumuz ve bebek hemşireleri önerdi.Böyle bişey ;
[/URL][/IMG]
Hülyacım hepimizinki kusuyor sanırım seninki biraz fazla.Kusması birazda fazlasıyla doyduğunun göstergesi.Sıkma canını :1hug:
yaa kızlar ben bazen hamilelik günlerimi özlüyorum.annemde kalıyordum ne güzel çok mutlu huzurluydum orda..
yemek yapmayı bile unuttum kaç ay.. yalnız kalınca ne yapacağım ben..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?