2009 Mayıs Anneleri

selam arkadaslar bende dogum yaptıö 3. günüm sezeryan olmak zorunda kaldım banyo yapabilirmiyim acaba yapıstırma oldu galiba sancılarım devam ediyor ,cok tatlı 4 kilo dogan bir oglum var birde emzirme sorunu yasıyorum gogüs ucunu deneyeceim şimdi

merhabalar 7 mayıs doğum yaptım oğlum 21 günlük oldu bi kaç gündür gaz problemimiz başladı elimden geleni yapmaya çalışıyorum o ağladıkca içim parçalanıyor..ama ilaç kullanmak yeterli olmuyor bebek sürekli ilgi istiyor acaba başarabiliyormuyumlütfen önerilerinizi yazarmısınız...

kızlar günaydın nasılsınız umarınm herkes iyidir bizim duru uyuyor kızlar ablası kucağına almak için boş anımı bekliyor oda bebek oldu valla

Kızlar günaydın
bana bir konuda yardım edermisiniz lütfen
sağ göğsümün ucu dayanılmaz acıyor, emzirirken neler çekiyorum, iki göğsümü de vermek istiyorum oğluma
çatlak falan da yok, yarın doktora göstermek istiyorum, hangi bölüme başvuracağım acaba
bir de benim gibi olanlar varmı

kızlar merhaba ben epeydir giremiyorum.umarım herkes iyidir.bende bebişle uğraşmaktan ev işi yemek temizlikd erken helak oluyorum valla.

alsu canım benimde sağ göğsümde aynı problem var ama o göğsü daha sık emzirmeye başladımğımdan beri geçti benimkisi

şirine cnm banyo yapabilirsin ılık su ile bana öle dedi doktor ılık su ile yıkanabilirsin ama biryere uzanmak yok ağır kaldırmak yok demişti.....

gaz problemi olan arkadaşıma yardımcı olamayacam biz bi ilaç alıyoruz tamamen doğall iyi geldi

canım tesekkür edrim şimdi alıcam duşuma biraz sancım var ama zamanla gececek inş.allah bebişlerine saglık versin

merhaba kızlar gıremedım 2 gündür sıteye kızdan fırsat olmuyokı bıde eşimin dogum gunuydu dün ona hedıye falan almak ıcın 2 gundur dısarıdaydım anca fırsat bulabıldım

buluşma işini ne yaptınız ben en son bana gelın uskudardayım demıstım ama kesın bı karar verememiş kımse anlasılan bence kadıkoydekı tepe natıulus alış veriş merkezi super bulusma ıcın hem emzırme odası falanda var herkez kafasına gore takılabılır sız bılırsınız gene bana uyar her turlu karar verelım bı an oncede bulusup kaynatalım yuzyuzeee:)kızımın kırkı cıkınca adapazarına gıdecem memlekete tatıl yapayım bıraz annemde bulusmayı kacımayım karar verelım hadiiiii

slm kızlaarr..

buluşma yeri ayarlanamadı bir türlü herhalde..bence siz toplanın bursaya gelinnsırnaşık şeysırnaşık şey
şurda 3 saatlik yol..beylikdüzünden kadıköye de 3 saat gibi bişey..socuklarda biraz gezmiş olur hemdelikafadulden
kıslar bişey sorucam size..sizin bebişlerdede uykuda irkilme olayı var mı?ilk zamanlar normalmiş diye duydum ama dr uma da soracağım gidince inş...böle çok güsel uykuya dalıyo yavrum sonra bir anda elleri hareketleniyo ve korkuyo uyanıyo..ağır bir uykuda ise bile uyanabiliyor..sonradan geçiyormuş zannedersem..kendini hala daha anne karnındaki gibi mi hissediyor acaba? boşlukta kalır gibi oluyor...inş geçer kısa zamanda..yoksa uykularının düzenini bozuyo yavrucağımın..kesik kesik uyuyo..Ama Allahtan geceleri uyuyo:rda bende uykumu alıyorum..yoksa gündüz ki gibi olsa sürekli way halimize..

Kızlar merhaba, dün gece saat 9 da kağan bağırmaya başladı, 24:00 e kadar figan figan , ne yaptıysak fayda etmedi, acilde aldık soluğu, acildeki dr da anlamadı... bu sabah çocuk dr na götürdük, gaz problemi varmış, dr muayene ederken uyuyordu ayaklarını tutup ittirince çığlık atarak uyandı yavrum.. şimdi gaz ilacı yazdı, annemle babam eczaneye gitti almaya, ben ilk defa kağanla evde yalnızım, saat 12 gibi uyuttum onu, gaz gelincede ayaklarını kendine çekip bağırdı,sonra altını aldım emzirdimm, bi gark çıkarttık, şimdi yine uyuyoruz

Esencim dr bana hiç görme işitme testinden fln bahsetmedi, acaba her bebeğe yapılıyormu bu testler,yoksa biraz erken doğanlaramı yapılıyor
:uhm:
Cnm bebek arabanız hayırlı olsun, bebeklerle yatmaya korkmuyormusun kız, Allah korusun tehlikeli bişi..

Kafasına taş fln mı düştü acaba
kafamçokkarıştı

Oyyy hamarat hatun seni, bakalım ben ne zaman alışıcam tempoya

Cnm şerbet olayını sürekli yapamıyoruz ama kola fanta fln çok hoşuna gidiyo herkesin :))) iyiki yapmışız diye düşünüyorum ben, herkes nerden akıl ettiniz diye soruyo :)))

Cnm ben ilk banyomu 1 hafta sonra yaptım, ama çokta cesaret edemediğim için buzdolabı poşetini dikiş yerlerinin üzerine bantladım öyle girdim, ıslanmadı, çıkıncada hemen pansuman yaptık, eğer gögüs ucun yoksa chicconun gögüs ucu çıkarıcı bi aleti var cnm, emzirmeden önce onla çıkarıp hemen veriyosun bebeğe

Cnm bende dün gece mafoldum bu gaz yüzünden , dr bugün ilaç yazdı onu kullanmaya başlıcaz

Cnm bephantene sür, o gögüsle emzirmeden öncede yıka kremi gitsin, kısa zamanda iyileşecek inş., annem böyle yapmış bende bugün deniyorum bunu
kızlar merhaba ben epeydir giremiyorum.umarım herkes iyidir.bende bebişle uğraşmaktan ev işi yemek temizlikd erken helak oluyorum valla.

Cnm hoşgeldin, aferin sana valla hemen adapte oldun hem anneliğe hem eve, darısı başıma inş.

Son düzenleme:
Birsencim ekle bakalım,
Ben yazmıştım birazını,mutahhara ve tutkun (pendik-kaynarca),bigudi üsküdar,pınar küçükbakkalköy ataşehir,Marliyn ve ben kartal canım...

Şirine,ben 2 gün eve geldiğimde banyo yaptım çıkmadan önce bandajı çıkarıp pansuman yapmıştı doktorum sonrasında bir sprey sıktı o su geçirmemesini sağlamak için.Çok rahat banyo yaptım sadece dikişin olduğu yere sabun sürmedim.

Ayseeren,gaz sancısı için ben metsil kullanıyorum doktorum yazmıştı birde acı elma yağıyla masaj işe yarıyor.Allah yardımcın olsun çok zor.

Alsucum,göğüs ağrısı bendede var ucu fena acıyordu tutma hatası yapıyormuşum birde bepanteni bende duydum bir dene bakalım.Ben lasinoh kullanıyorum çok faydasını gördüm göğüsü yara olan arkadaşımın bile hemen geçirmişti.

Tülaycım,hoş geldin tatlım fıstığımız nasıl?Bende tekim 1,5 haftadır.Çok zor oluyor ama napalım bir maratona koşuyor gibiyiz.Alışıcaz bir süre sonra pratiklik kazanınca heralde.

kızlar herkese selamlar nasılsınız herkes iyi inş

melin canım hiç endişelenme benim kıızmda ilk zamanlar öleydi şimdi 23 günlüğüz kalmadı artık irkilme ilk zamanlar kapı sesine irkiliyordu şimdi çamaşır maiknesinin sesinde bile uyuyor banamıısn demiyor

kızlar banyo olayını sormuşlar bende o spreyden sıktırdım hastanede onuda faturaya bir güzel eklemişler sonradan gördük, eve gelir gelmez giridm duşa ölece ama bende sibel gibi korka korka sabun falan sürmedim gerçi hala süremiyorum

ılgıncım ne olmuş senin kaynanaya valla 360 derece dönmüş desene canım ama senin keyfin yerindeyse sorun yok

tülaycım arada bir yine uğra çokda yorma kendini dikişler daha taze

birsencim kuzuuzarı arabası hayırlı olsun bizde alıcaz araba kızlar daha almadık bu hafta yada önümüzdeki hafta netten sipariş vericez varmı önereceğiz bir şey bu arad gezmeye falan kanguruyla mı çıkıyorsunuz ben kanguruda rahat edemez beline falan zararı varmııdır acaba

bide kızlar bebişleri güneşlendiriyormusunuz ben akşam üzeriperdeyi açığ defne yi yatağın üstüne yatırıp üstündekileri çıkarıyorum öle 5 dakika falan güneşte kalmasını sağlıyorum yanlışmı acaba ya siz ne yapıyorsunuz

Cnm camın ardından gelen güneşin bebeğe faydası yok diye biliyorum ben, illaki direkt güneş ışığı olması lazım, sabah yada öğleden sonra olmalı, bide kolları bacakları açıkta olsa kafi , ama güneş banyosu için henüz erken değilmiki

Bu arada incihancım seni gördüm rüyamda, ya çok komik biliyorum ama rüyamda bebeğinin gazını çıkarmaya çalışıyodun,heralde kağanın dünkü gaz macerasından kaynaklandı, artık rüyalarım bile hep bebeklerle, gazlarla , sütlerle geçiyo

Son düzenleme:
Merhaba canlarım bizde gündüz çok az uyuduk az evvel uykuya daldı benim minik cadı biz gaz sorunumuzu muskatla çözdük pıt pıt çıkarıyo gazını kızım kesinlikle tavsiye ederim

Cnm muskatı verirken dikkatli ol fazlası uyuşturucu etki yapıyordu hatırladığım kadarıyla, ben bebekken annemlerde muskat vermiş ama ben cesaret edemiyorum açıkçası

kızlar merhaba nasılsınız benimde salı günü kontrolüm vardı dokturum dikişime baktı bandajı çıkardı ve duşu o şekilde alıyorum ben eve geldiğim günden itibaren hergün duş yapabildim yanlız kansızlığım için iğneye devam edeceğim üç günde bir kırkım çıkana kadar sonrada ömür boyu ayda bir kızlar bünyem yediklerimden alamıyormuş o nedenle ömür boyu kansızlık yaşarsın dedi

gaz olayına gelince ben kendim rezene çayı içiyorum bebişi emzirince hem o rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…