şirine cnm banyo yapabilirsin ılık su ile bana öle dedi doktor ılık su ile yıkanabilirsin ama biryere uzanmak yok ağır kaldırmak yok demişti.....
gaz problemi olan arkadaşıma yardımcı olamayacam biz bi ilaç alıyoruz tamamen doğall iyi geldi
selam kızlarr
ben hala ütülüyorum kızın kıyafetlerini ama çok zor oluyor vazgeçeyim bende artık barii
ankakuşu görme testinide mi hemen yaptırıcaz duyma testine dr gerek yok dedi bana eğer yüksek seslere irkiliyorsa duyuyordur dedi:ecrin_bebek:
Cnm bebek arabanız hayırlı olsun, bebeklerle yatmaya korkmuyormusun kız, Allah korusun tehlikeli bişi..kızlar merhaba anneme net geldi bende buraya düştüm ama kalkacağım mama saati ....
annemde umduğum gibi rahat olamadım kızlar buraya gelen giden çok annem birtürlü toparlanamıyor ananem burada bide gelen giden kamşuları hiç boş koymuyor
ben sanırım alışmısım sakinliğe bana zor geldi çünki çocukların düzeni bozuluyor mam yapacaz mutfak dolu kadınlar mutfaktalar .....çocukları sevmek isteyenler vs.vs.buraya park yatak aldık bebeklere ama yatmıyolar kociş yokya annemlerin yatağında üçümüz yatıyoruz çocuklar benle yatıyor ....
babamız gelince ne olacak bakacaz...
dün gittim kraftın ikiz arabasını aldım 400 tl ye aman ne rahatmış yaa yanyana olanlardan aldık arka arkaya olanları önermediler .....aman dün gelirlen herkes bakıyor amanınnn .....
kızlar bluşma işi kadıköye ben gelemem imkansız iki bebe ile yani ortak bi yer ama benim için çok zor
buralarda buluşma olursa gelirim ......
kurusoğanın tazesinden ben yerim çiği çiğii ama fayda yok ben sanırım düzenli yemek yiyemediğimden ve düzenli uyuyamadığımdan sütüm kaçtı çok sıkıntılı geçirdim kırkımıızıda .......
hepinizi öptümm
kızlar merhaba nasılsınız benimde kayınvalidem var inanın o kadar değişmişki kızım kızım diyor başka birşey demiyor yemeğimi yapıyor sağolsun şimdilik herşey yolunda duru meleğimde uyuyor kızla
sizler nasılsınız
selam kizlarrr a.s.
oy oyy cok yoruldum be :) yemeklerimi yaptim,mutfagi temizledim,camasirlari yikadim,astim,topladim,eşimin tüm ütülerini yaptim,manikür bilem yaptim :))) arada da 2 kere kizçem uyandi :) onu emzirip gezdirdim uyuttum felan..ama bittim :) şuanda tilki uykusunda..mikmik yapip geri uyuyor :)))
canım canbebenin altaçma bezleri var paket halinde ben ondan kullanıyorum çok memnunum.hem kirlenmiyor hiçbiyer hemde kirlenince yenisini kullanıyorsun.
ben dr brown un biberonuyla veriyorum.gaz yapmıyor ve anne memesi gibi ağır veriyor.Bi kere yanlışlıkla normal biberonla verdim baktım nasıl guluk guluk ses geldi hemen değiştirdim bizimki çıldırdı.Bu arada kızlar benim kız sapıttı biberonu eliyle kendi tutup içiyor daha 17 günlüğüz fotoladım o kadar komikki şimdi nasıl benim memeyi alsın dimi
benim kanamam bitti sadece 1 hafta s,üdü.bu arada kusan çocuk çabuk büyür derler
ben mevlütte yaptırcam bu arada mevlüt bardaklarını kullanıp her gelene şerbet veriyoruz bayıldılar sen ne yaptın
valla bizim gelin 40 ında yaptırdı bişey olmadı bende yaptırcam
annem ütülüyor 15 hazirandan sonra işler beni bekliyor birde hep millet arayıp 40 ından sonra geliriz diyor sinir oldum yalnız napcam ben hem misafir hem ev hem bebek oy oy oy
maşallahhhhhhhhhhhhhh:)))
selam arkadaslar bende dogum yaptıö 3. günüm sezeryan olmak zorunda kaldım banyo yapabilirmiyim acaba yapıstırma oldu galiba sancılarım devam ediyor ,cok tatlı 4 kilo dogan bir oglum var birde emzirme sorunu yasıyorum gogüs ucunu deneyeceim şimdi
merhabalar 7 mayıs doğum yaptım oğlum 21 günlük oldu bi kaç gündür gaz problemimiz başladıelimden geleni yapmaya çalışıyorum o ağladıkca içim parçalanıyor..ama ilaç kullanmak yeterli olmuyor bebek sürekli ilgi istiyor acaba başarabiliyormuyum lütfen önerilerinizi yazarmısınız...
Kızlar günaydın
bana bir konuda yardım edermisiniz lütfen
sağ göğsümün ucu dayanılmaz acıyor, emzirirken neler çekiyorum, iki göğsümü de vermek istiyorum oğluma
çatlak falan da yok, yarın doktora göstermek istiyorum, hangi bölüme başvuracağım acaba
bir de benim gibi olanlar varmı
kızlar merhaba ben epeydir giremiyorum.umarım herkes iyidir.bende bebişle uğraşmaktan ev işi yemek temizlikd erken helak oluyorum valla.
kızlar herkese selamlar nasılsınız herkes iyi inş
melin canım hiç endişelenme benim kıızmda ilk zamanlar öleydi şimdi 23 günlüğüz kalmadı artık irkilme ilk zamanlar kapı sesine irkiliyordu şimdi çamaşır maiknesinin sesinde bile uyuyor banamıısn demiyor
kızlar banyo olayını sormuşlar bende o spreyden sıktırdım hastanede onuda faturaya bir güzel eklemişler sonradan gördük, eve gelir gelmez giridm duşa ölece ama bende sibel gibi korka korka sabun falan sürmedim gerçi hala süremiyorum
ılgıncım ne olmuş senin kaynanaya valla 360 derece dönmüş desene canım ama senin keyfin yerindeyse sorun yok
tülaycım arada bir yine uğra çokda yorma kendini dikişler daha taze
birsencim kuzuuzarı arabası hayırlı olsun bizde alıcaz araba kızlar daha almadık bu hafta yada önümüzdeki hafta netten sipariş vericez varmı önereceğiz bir şey bu arad gezmeye falan kanguruyla mı çıkıyorsunuz ben kanguruda rahat edemez beline falan zararı varmııdır acaba
bide kızlar bebişleri güneşlendiriyormusunuz ben akşam üzeriperdeyi açığ defne yi yatağın üstüne yatırıp üstündekileri çıkarıyorum öle 5 dakika falan güneşte kalmasını sağlıyorum yanlışmı acaba ya siz ne yapıyorsunuz
Merhaba canlarım bizde gündüz çok az uyuduk az evvel uykuya daldı benim minik cadı biz gaz sorunumuzu muskatla çözdük pıt pıt çıkarıyo gazını kızım kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?