Burcucum bende yaptırmak istiyorum röfle ama herkes başka bişey söylüyor.Tamam boyanın bitkiseli var ama röflenin yok neticede açıcılar kullanılıyor.Karar veremedim bir türlü kafamçokkarıştı
burcum cnm dr larda ilk başta rweflüden şüphelendi ama kilo alışı normal olduğu için değil dedilerr ...
sibelcimm inş öyledir cnm :))
bende kısmet olursa ilk fırsatta yapıcam reflemi kızlar sorun olmazmış diye biliyorumm ...
ben dr sorduğumda röfle yaptır demişti canım ama sende dr sor öyle yaptır bence.Ben bu seferde düz boya yaptırıcam.
Kaşığı aldırayım eşime bakalım.
sağol canım onuda alayım bari sibelcim dr süt için armutta dedi bana sende dene istersen
yaa kızlar ben bazen hamilelik günlerimi özlüyorum.annemde kalıyordum ne güzel çok mutlu huzurluydum orda..
yemek yapmayı bile unuttum kaç ay.. yalnız kalınca ne yapacağım ben..((
cnm sarılık için doktor test falan yapmadı ama çok yok dedi pazartesi günü 9 eylüle götürmüştük. bu pazartesi çocuk doktoruna götürmeye baslıcam.gec kalmamısımdır dimi kızlar cocuk doktoru için.2 haftalık olmus olcakta o zaman.. sağlık ocağından gecen gün kan aldırdım topuktan.baska bişey var mı?
işitme ve görme testleri ne zaman yapılıyor?
sağol ankacım...
esen yalnız mıkalıyorsun artık sen evde? ben o zaman ütüleyemem valla.yada en dısa giyilenler belki ütülenir bilemiyorum.
bilmiyorum cnm hastanelerde yapılıyor ama tam bilmiyorum bende..
ee dikişlerin acımıyor mu esencim yaa..
kızlar merhaba anneme net geldi bende buraya düştüm ama kalkacağım mama saati ....
annemde umduğum gibi rahat olamadım kızlar buraya gelen giden çok annem birtürlü toparlanamıyor ananem burada bide gelen giden kamşuları hiç boş koymuyor
ben sanırım alışmısım sakinliğe bana zor geldi çünki çocukların düzeni bozuluyor mam yapacaz mutfak dolu kadınlar mutfaktalar .....çocukları sevmek isteyenler vs.vs.buraya park yatak aldık bebeklere ama yatmıyolar kociş yokya annemlerin yatağında üçümüz yatıyoruz çocuklar benle yatıyor ....
babamız gelince ne olacak bakacaz...
dün gittim kraftın ikiz arabasını aldım 400 tl ye aman ne rahatmış yaa yanyana olanlardan aldık arka arkaya olanları önermediler .....aman dün gelirlen herkes bakıyor amanınnn .....
kızlar bluşma işi kadıköye ben gelemem imkansız iki bebe ile yani ortak bi yer ama benim için çok zor
buralarda buluşma olursa gelirim ......
kurusoğanın tazesinden ben yerim çiği çiğii ama fayda yok ben sanırım düzenli yemek yiyemediğimden ve düzenli uyuyamadığımdan sütüm kaçtı çok sıkıntılı geçirdim kırkımıızıda .......
hepinizi öptümm
kızlar merhaba nasılsınız benimde kayınvalidem var inanın o kadar değişmişki kızım kızım diyor başka birşey demiyor yemeğimi yapıyor sağolsun şimdilik herşey yolunda duru meleğimde uyuyor kızla
sizler nasılsınız
haklısınız galiba..inşallah daha yeni ya alışamadım sanırım bocalıyorumm..
birde bebiş kıyafetlerini hep ütülüyor musunuz
sibelcim bu kaşık biberon nasıl kullanılıyo biraz anlatır mısın bize?
cnm sarılık için doktor test falan yapmadı ama çok yok dedi pazartesi günü 9 eylüle götürmüştük. bu pazartesi çocuk doktoruna götürmeye baslıcam.gec kalmamısımdır dimi kızlar cocuk doktoru için.2 haftalık olmus olcakta o zaman.. sağlık ocağından gecen gün kan aldırdım topuktan.baska bişey var mı?
işitme ve görme testleri ne zaman yapılıyor?
kızlar merhaba anneme net geldi bende buraya düştüm ama kalkacağım mama saati ....
annemde umduğum gibi rahat olamadım kızlar buraya gelen giden çok annem birtürlü toparlanamıyor ananem burada bide gelen giden kamşuları hiç boş koymuyor
ben sanırım alışmısım sakinliğe bana zor geldi çünki çocukların düzeni bozuluyor mam yapacaz mutfak dolu kadınlar mutfaktalar .....çocukları sevmek isteyenler vs.vs.buraya park yatak aldık bebeklere ama yatmıyolar kociş yokya annemlerin yatağında üçümüz yatıyoruz çocuklar benle yatıyor ....
babamız gelince ne olacak bakacaz...
dün gittim kraftın ikiz arabasını aldım 400 tl ye aman ne rahatmış yaa yanyana olanlardan aldık arka arkaya olanları önermediler .....aman dün gelirlen herkes bakıyor amanınnn .....
kızlar bluşma işi kadıköye ben gelemem imkansız iki bebe ile yani ortak bi yer ama benim için çok zor
buralarda buluşma olursa gelirim ......
kurusoğanın tazesinden ben yerim çiği çiğii ama fayda yok ben sanırım düzenli yemek yiyemediğimden ve düzenli uyuyamadığımdan sütüm kaçtı çok sıkıntılı geçirdim kırkımıızıda .......
hepinizi öptümm
hoşgeldin canım
kadıköye bende gidemem çok uzak ancak bakırköy civarı olursa gelirim
arabanız hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?