2009 Mayıs Anneleri

Burcucum bende yaptırmak istiyorum röfle ama herkes başka bişey söylüyor.Tamam boyanın bitkiseli var ama röflenin yok neticede açıcılar kullanılıyor.Karar veremedim bir türlü kafamçokkarıştı

Evet işte o açıcı maddelerden kullanılması benide düşündürüyor, gerçi ben oryalle açtırmadım önceki röflede, kendi saç rengimde açık olduğu için papatya özlü bi ilaç kullanmış ama neticede oda kimyasal yani.. gerçi röfle bir cm kadar uzak yapılıyo saç derisinden ama sonuçta yıkarken hepsi deyiyo deriye.. off baya aklım karıştı ya

yaa kızlar ben bazen hamilelik günlerimi özlüyorum.annemde kalıyordum ne güzel çok mutlu huzurluydum orda..
yemek yapmayı bile unuttum kaç ay.. yalnız kalınca ne yapacağım ben.. ((

Cnm hepimiz aynı durumdayız sanırım, inş. çabukk atlatırız

Kızlar bende ütülemiyorum kıyafetleri artık, sadece yumuşatıcı kullandığım için extra durulama yapıyorum

cnm sarılık için doktor test falan yapmadı ama çok yok dedi pazartesi günü 9 eylüle götürmüştük. bu pazartesi çocuk doktoruna götürmeye baslıcam.gec kalmamısımdır dimi kızlar cocuk doktoru için.2 haftalık olmus olcakta o zaman.. sağlık ocağından gecen gün kan aldırdım topuktan.baska bişey var mı?
işitme ve görme testleri ne zaman yapılıyor?

çok şükür geçmiş olsun. işitme testini şimdi yaptırabilirsin. biz sarılıktan yatarken ilk haftasında yapmışlardı. gözleerini de 6. aydan sonra kontrol ettirin die duymuştum televizyonda ama tam olarak bilmiyorum. bir de 1. ayın bitiminde kalça ultrasonu yaptırıcaz.

Son düzenleme:
selam kızlarr
ben hala ütülüyorum kızın kıyafetlerini ama çok zor oluyor vazgeçeyim bende artık barii

ankakuşu görme testinide mi hemen yaptırıcaz duyma testine dr gerek yok dedi bana eğer yüksek seslere irkiliyorsa duyuyordur dedi:ecrin_bebek:

sağol ankacım...
esen yalnız mıkalıyorsun artık sen evde? ben o zaman ütüleyemem valla.yada en dısa giyilenler belki ütülenir bilemiyorum.

sağol ankacım...
esen yalnız mıkalıyorsun artık sen evde? ben o zaman ütüleyemem valla.yada en dısa giyilenler belki ütülenir bilemiyorum.

yanlızım canım ben 7 günden sonra herkese gitmesini söyledim her kafadan bir ses çıkınca sinir oldum yanlız kalmak daha iyi oldu
kızı yanıma alıp ütü yapıyorum evi de kendim temizliyorum ama artık haftada bir temizlikçi alıcam ayrıntılı yapamıyorum çünkü
kızlar göz muayenesini nerde yaptırıcaz herhangi bir göz dr unda yapılır mı

kızlar merhaba anneme net geldi bende buraya düştüm ama kalkacağım mama saati ....

annemde umduğum gibi rahat olamadım kızlar buraya gelen giden çok annem birtürlü toparlanamıyor ananem burada bide gelen giden kamşuları hiç boş koymuyor

ben sanırım alışmısım sakinliğe bana zor geldi çünki çocukların düzeni bozuluyor mam yapacaz mutfak dolu kadınlar mutfaktalar .....çocukları sevmek isteyenler vs.vs.buraya park yatak aldık bebeklere ama yatmıyolar kociş yokya annemlerin yatağında üçümüz yatıyoruz çocuklar benle yatıyor ....
babamız gelince ne olacak bakacaz...

dün gittim kraftın ikiz arabasını aldım 400 tl ye aman ne rahatmış yaa yanyana olanlardan aldık arka arkaya olanları önermediler .....aman dün gelirlen herkes bakıyor amanınnn .....

kızlar bluşma işi kadıköye ben gelemem imkansız iki bebe ile yani ortak bi yer ama benim için çok zor

buralarda buluşma olursa gelirim ......

kurusoğanın tazesinden ben yerim çiği çiğii ama fayda yok ben sanırım düzenli yemek yiyemediğimden ve düzenli uyuyamadığımdan sütüm kaçtı çok sıkıntılı geçirdim kırkımıızıda .......

hepinizi öptümm

hoşgeldin canım
kadıköye bende gidemem çok uzak ancak bakırköy civarı olursa gelirim

arabanız hayırlı olsunnn

kızlar merhaba nasılsınız benimde kayınvalidem var inanın o kadar değişmişki kızım kızım diyor başka birşey demiyor yemeğimi yapıyor sağolsun şimdilik herşey yolunda duru meleğimde uyuyor kızla
sizler nasılsınız

selam canım sen nasılsın
hayırdır başına taş mı düşmüş kayınvalidenin::)
şimdi de benim görümcem bende kalıyooo

haklısınız galiba.. inşallah daha yeni ya alışamadım sanırım bocalıyorumm..
birde bebiş kıyafetlerini hep ütülüyor musunuz

Evet canım hep ütülüyorum ütülerimde heralde.Daha sağlıklı neticede açık havada kuruyor.

sibelcim bu kaşık biberon nasıl kullanılıyo biraz anlatır mısın bize?

Canım ucuna yakın ksmında bir boğum var orayı sıktıkça ağız kısmına süt geliyor.Aynı kaşık mantığı aslında.Tek tek kaşık gibi almana gerek yok.60 cc mama yapsan kaşıkla vermek çok zor olur ve uzun sürer.Birde biberondaki gibi bebek çektiğinde gelmediği için anne göğsünü bırakma tehlikesi yok.Ben çok memnunum bir ara normal biberon kullandm sonra memeyi tutturmakta zorlandım.

İşitme testi ve kalça ultrasonu 1 ayda canım ve hepatit aşısının 2.dozu var.Görme testi hakkında doktorumuz bişey söylemedi sanıım ilerleyen aylarda olabilir.

hoşgeldin canım
kadıköye bende gidemem çok uzak ancak bakırköy civarı olursa gelirim

arabanız hayırlı olsunnn

Birsencim arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın tatlım.Bakırköy demişsiniz kızlar bakırköyden kadıköye gelmek ido deniz otobüsleriyle tam 15 dk.Sizin bakırköye gelmenizde 30 dk sürse toplam 45 dk eder.İnan benim kadıköye gitmemde okadar sürüyor toplu halde gelince sorun olmaz diye düşünüyorum gerçi yer daha belli değil ama pendikten gelecekleride düşünürsek kadıköy ideal gibi geliyor.Neticede bende arabada yok kadıköye taksiyle gelirim oda yaklaşık 45 ytl falan gibi tutuyor düüşün ne kadar mesafe olduğunu.Bahçelievlerden bakırköy yaklaşık 15 ytl gibi tutuyor

selam kizlarrr a.s.

oy oyy cok yoruldum be :) yemeklerimi yaptim,mutfagi temizledim,camasirlari yikadim,astim,topladim,eşimin tüm ütülerini yaptim,manikür bilem yaptim :))) arada da 2 kere kizçem uyandi :) onu emzirip gezdirdim uyuttum felan..ama bittim :) şuanda tilki uykusunda..mikmik yapip geri uyuyor :)))

ohhh tubişimm hamaratlığın üstünde valla ..benim kız bugun hiç uyumadı ssat 3 ten beri uyanık yav o yüzden hiç bişi yapamadım malesef (

kızlar bende avcılarda oturuyorum en fazla bakırköye gelebilirim bebişle ama kadıköye geçemem çünkü zaten avcılardan bakırköye 1 saatte anca gecerim ((

selam kızlar bizde öğlen 1 den beri tilki uykusundayız resmen ben yine mum habire emziriyorum doymuyormu bu çocuk acaba ya 1 saatte bir yarım satte bir emiyor resmen ama kilo almamız iyiydi doyup doymadığını naısl anlıycam benim defne hanım öğlen bir başlıyor 12 1 gibi gece 11 e kadar emmek istiyor sürekli sonra sabah kadar uykumuz var bide sabahları 8 ile 11 arası uyuyoruz doyuyormu acaba ya kafam çok karışık sadece anne sütü veriyorum

kızlar bende kartal civarındayım anadolu yakasında olursa bende geliirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…