2009 Mayıs Anneleri

dırımkızı _avrupa = bahçelievler / soğanlı

esen_avrupa = beylikdüzü

civciv_avrupa =avcılar

mutahhara _anadolu=pendik kaynarca
tutkun _ anadolu =pendik-kaynarca
bigudi_anadolu = üsküdar
pınar _anadolu =küçükbakkalköy ataşehir
Marliyn _anadolu =kartal
sibiko_anadolu= kartal

yokmu arttıran yawww bu kadarmıyız

tubacığım haklsıın cnm kaçkere konuştum kaçkere tartıştım
küstüm olmadı iyi oldum olmadı yapıyor kırıyor beni sanki bakamıyormusum gibi davranıyor
sonra hareketinin farkına varıyor özür diliyor ama kaç özür bu böle olmaz

sabha tlf açmış aşkım bitanem sevgilim hiçbişey yok gibi

bide eşimin huyudur asla küs kalmaz kırgın olmaz benide öle bekliyor

eve gidelim bi güsel haşlayacam annemlerde olmaz toplasın kendini valla

Canım allah yardımcın olsun iğneler senin iyi olman için.Sen güçlü olki fıstıklara bakman kolay olsun

Kuzum benim kocişte aynı resti çektim ben konuş güzellikle anlat zaten işin zor birde onla uğraşmak sabrının sınırını taşırabilir.

valla bı kulagından gırsın otekınden cıksın hıcc duymamazlıktan gel ne derse kocan kendınede ezıyet etme kım ne derse desın :1hug:

kızlar ya temmuz sonu bıtıyo ıznım ama 2 ayda ucretsız ızın aldım eylul bası gıbı ısbası yapıcam sımdıden dusunmeye basladım kızı nereye bırakacam dıye hıc akraba falanda yok bırakabılecegım aılemde sakaryada mecbur işyerıne yakın krese bırakacam gecen gun gıttım bı yere bılgı almak ıcın öle acıdımkı cocuklara balık gıbı ıstıfleyıp uyutmuslar tam öğle vaktı gıtmıstım içim acıdı dogrusu nasıl işbaşı yapıcam ne yapcam kafam cok karısıksenağlama

ayyyyyyyyy cnmmm benim çalışmak zorundamısın ?

çok zor çokk düşünemşyorum ben hastaneye giderken birini bıraktımda kahrettim kendimi birdaha asla bırakmam ayrılmam dedim....
nasıl yapacan bacım üstelik tanımadığın bilmediğin yerler offff

hiçmi akrabanız yok gerçi akraban bile olsa insanın kendi gibi bakmıyor annem bakıyor ama ben yinede gözüm üstünde benim kadar titiz davranmıyor çünkii

inş.güsel bir çözüm bulursun

Kızlar meraba, yarın kampa yerleşiyoruz, bugün eşyaları hazırlıyorum bi yandan, annemlerde yarın dönüyorlar, bebişle ben yalnız kalıcaz artık evde, babamızda işte olacak, bu alışma dönemimde sizle yazışmayı çok çok isterdim ama eşim int. bağlatamadı kampa, inş. hallederde bende biraz destek bulurum sizden, paylaşırım, yarın yarı kırkımız var kızlar, oldukça dolu geçiyor günlerim bi yandan bebek bi yandan hazırlıklar, bi yandan gelip gidende var, kısa zamanda bu dönemide atlatıcaz inş., birsencim bende takışıp duruyorum eşimle geçecek inş. kısa zamanda, benimkide biraz fazla rahat ona kalsa hiç bişi olmaz kağana, kafasına göre tutuyo, dikkatsiz çoğu zaman, tabi ben etrafında dört dönüyorum, bi bebeğin kafasını tutuyorum, bi beline destek yapıyorum, kızıyo bana bol bol, bende ona, bağrışmakla geçmeye başladı günler, ama bu alışma safhası sanırım...
kızlar ben toplamaya devam edicem şimdi, görüşmek üzere

kızlar ben çıkıyorum kafam sersem gibi önceden adet olacağım zaman böle olurdum ama adet olabilecekmiyim onu bile bilmiyorum pkolu olduğumdan .....inş. adet belirtisidir bu akıntım geldikce adettmi diye koşuyorum.........

kuaföre gideceğim şimdi

burcu cnm güle güle ayyyy üzüldüm şimdi yaaa ne kampı bu cnm nerede kalacaksınız eşin asker diyemi bu kamp sen yaz benim oğlan ağlıyo gelecem

KISLAR SLM NASILSINIZ?
AY BENIM hiç vaktım olmuo yafs..su sarılık gecmedı hala..bısımkısı ınatcı sarılıkmışbazı bebeklerde bole oluomuş..buda bızı vurdu anlaşılan...dogdumuzdan berı hastahaneden berı gelemdık...dunden berı ıyı oglum sukur..emıp emıp uyuyo...onceden uykudan basını kaldıramıpodu..bı de kaynanam bendeydı..eşimin tarafı yaklasık 2yıl boyunca aramadılar gelmedıler..dogum yapıcam gun burnumda bıttıler...3 gun oldu gıttı şukur kaynanam..ben sınır stres tabı....kızlar sutum kesılcek sankıcok uzuluorum....benım gogusler hıc gergın deıl sıznkılerde olemı?sadece ucunu sıkınca gelıo sut...etımı sıkınca sut mut yok ucunu sıkınca fıskırıo ama.sızınkılerde olemı yoksa bu sutum gıdıo demekmı?((
kac gundur hosaf kayısı suyu sogan...yıyorum sırf olsun dıe sutum...
ote yandan oglan bıde alerjı oldu...yıkama urunlerındenmış...uyku dsenız sabaha kadar nobet....
hayırlıwıyla bı ıyılessek baska bişi istemıorum...şimdi uyuyo benımkı....yemek yıcem bende qnca fırsat bulabıldım ne zamandır...gecöişi okuyamadım daha..umarım herkez ııdır..bebişine kavusamayan kalmamıştır heralde....
bişiler yiyip geliim bende..çok opuorum sızı...

hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini
bol bol su iç en iyisi ve tubanın dediği gibi bulgur pilavı taze soğan humana stil tea ve benim sütüme çaylı sütünde fayddası oldu çay sütün gazını alıyormuş azıcık koysan yeterli

geçmiş olsun canım atlatıcaz inşallah bu zor günleri düzene girdiğimizde rahat ederiz
süt olayına gelince eğer sıktığında geliyorsa vardır sütün stres olma hemen gidiyor diye

bizde bugün dr a gittik aşı yaptılar kızıma aylık kontrolü vardı kilo alımı ayet iyi dedi dr um süte devam didi.bir ay sonra tekrar çağırdı
gaz olayını sordum bu aylar biraz sancılı geçer hazırlıklı olun dedi çok ağlarsa fön mak. çalıştırın yine susmuyorssa havalar güzel her çocuk arabada uyur çakıllı yollarda biraz gezin dedi:))

eldiveni sordum artık takmayın ellerini tanıma dönemine geçecek yavaş yavaş kapalı olursa tanıyamaz dedi

ınşallha canım ya bı duzene gırsek...
ınşallah oledır canım ..başlarda gergındı goğuslerım şimdi ise yok yanı arad agerılıo am aoda bastakı gıbı deıl....
ben napcmı şaştım falla..sarılıktan annemler dayadılr ekerlı suyu cok emedı oglum..5 gunde 40 gr lmış sadece..dr bı hafta daha deneyelım dedı...bıde sarılıkten bı uyudumu 5 6 saat uyuyo emmıodu..simdi saat bası 2 satte bı uyandırıp emzırıorum...bakalım nolcak 5 gun sonra kontrol var gene..bebişimin her yerını deldıler kan alcaz dıye...senağlamao içerde ben ddışarda ağladımsenağlama
Allahım annelık ne zormuş...dayanamıorum hiç...:1no2:
karnımdayken hiç bi sorun yokmuş...dışarı cıkınca yawrum 15 gunlukken her yerı yandı acıdı...Allahım tum bebişlere acıl şifalar wersın...Allaha emenet meleklerımızı korusun kollasın...
ne gusel senın kuzucukta gayet ıı maşallah annesi....darısı bıze inş:Saruboceq:

canım ya geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer benim oğluşumun da gaz sancısı var özellikle geceleri hiç uyumuyor çok ağlıyor bir gün rahat bir gün huzursuz inşallah geçer bu günler

birsencim sabret canım bazı babalarda oluyormuş böyle sakin olmaya çalış biraz daha zaman geçince anlar seni canım ya stres yapma ne olur

gecöişi okuyamadım daha..umarım herkez ııdır..bebişine kavusamayan kalmamıştır heralde....
bişiler yiyip geliim bende..çok opuorum sızı...[/QUOTE]
Bebişine kavuşmayan ben varım.Hala bekliyorum.::CüvCüv:

bezelye ben de yiyorum gaz mı yapıyormuş ya kıyamam oğlum çok zorlanıyor ya ayaklarını hep karnına çekip ağlıyo ben de onunla bir ağlıyorum geçecek mi bu günler yaaa
geçmiş olsun canım
rezene bebekte işe yarıyor mu

ben de 15-20 günden sonra başlar diye biliyordum benim oğlum 8 günlük hep gaz sancısı çekiyor yaaaa

inşallah canım darısı başına
göğüslerin gergin olması dolu olduğunu göstermez ablamın göğüsleri hiç gergin değil ama sıkınca fışkırıyor maşallah o yüzden kafanı takma sütün var canım yok deyip strese girme sakın
valla hamilelikte zordu en azından benimki zor geçtiği için şimdi aramıyorum o günleri

ooo hoşgeldin sahalaraa geri dönmüşsün bebişlerden fırsat kalmıor artık ınternete gırmeye hepımız aynıyız valla
gecmıs olsun sarılık olmuşunuz inşallah gecer ya en kısa zamanda bol bol emdır canım allah yardımcın olsun sütün içinde en faydalısı annenın mutlu olmasıymış zor donemdeyıs zor bılıyorum ama takmamaya calıs hıcbıseyııı:1hug:

kızlar acıl yardım edin kızım kıvranıyo kabız olmuş yavrucak kayısı hoşafı içtim zeytınyagı hem ona ıcırdım hem kendım ıctım ama ne yapsamkisenağlama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…