kızlar merhaba nasılsınız benimde salı günü kontrolüm vardı dokturum dikişime baktı bandajı çıkardı ve duşu o şekilde alıyorum ben eve geldiğim günden itibaren hergün duş yapabildim yanlız kansızlığım için iğneye devam edeceğim üç günde bir kırkım çıkana kadar sonrada ömür boyu ayda bir kızlar bünyem yediklerimden alamıyormuş o nedenle ömür boyu kansızlık yaşarsın dedi
gaz olayına gelince ben kendim rezene çayı içiyorum bebişi emzirince hem o rahatlıyor
burcu canım gaz sıkıntısı çok zor bebişleri mahvediyor valla iğne olayından kurtuldum diye seviniyordum ama olmadı
kızlar bebişleri kaç günlükken çıkardınız dışarıya havalar çok güzel evde sıkıldım valla
geçmişe bakmadan yazam günaydınlar kociş yoldan geldi hemen beni gerdi
ya bu adam deli edecek beni yaa çocukların herşeyine karışıyor beni yönlendiriyor onun oğulları mık dediğinde ayağında bitecem beni deli etti biraz üşütmüşüm sanırım dün uykumda çok vardı gece duymamışım aman elli laf etti o yokkende böleysem çocuklar çatlarmış işin ilginci o varken ben nefes alsalar duyuyorum bide diyorki koca yatakta çocuklarla ben yatacakmışım kendi yerde durumumuz bukadar vahim yaa adam çocuk oldu beni unuttu....sabah karışıda mama yediriyoruz gözlerim kapandı yedirirken aman koştura koştura annemi çağırdı anneme sen yedir kzıın uyukluyor demesinmi sinirimden öldüm anneme verdim çocuğu uyudum ........
ne olacak kızlar böle kocam kafayı yemiş durumda bence çocuklardan başka dünyası yok gibi bana birde diyorki çok gerginsin .......evin yükü bende çocuklar zaten yük istediğimde dışarı çıkamam hala gerginsin diyor insaff yaaa hastalerde yattım gebeliğim boyunca dışarı çıkmadım şimdi gönül isityor ama çocuklar engel hiç üzülmüyorum çocuklarımı bırakıp aslaaa biryere gitmem neysee düzeleceğimizi umut ediyorum..............
şimdi mama saati onları besleyem geçmişi okuyacam
tubacığım haklsıın cnm kaçkere konuştum kaçkere tartıştım
küstüm olmadı iyi oldum olmadı yapıyor kırıyor beni sanki bakamıyormusum gibi davranıyor
sonra hareketinin farkına varıyor özür diliyor ama kaç özür bu böle olmaz
sabha tlf açmış aşkım bitanem sevgilim hiçbişey yok gibi
bide eşimin huyudur asla küs kalmaz kırgın olmaz benide öle bekliyor
eve gidelim bi güsel haşlayacam annemlerde olmaz toplasın kendini valla
kızlar ya temmuz sonu bıtıyo ıznım ama 2 ayda ucretsız ızın aldım eylul bası gıbı ısbası yapıcam sımdıden dusunmeye basladım kızı nereye bırakacam dıye hıc akraba falanda yok bırakabılecegım aılemde sakaryada mecbur işyerıne yakın krese bırakacam gecen gun gıttım bı yere bılgı almak ıcın öle acıdımkı cocuklara balık gıbı ıstıfleyıp uyutmuslar tam öğle vaktı gıtmıstım içim acıdı dogrusu nasıl işbaşı yapıcam ne yapcam kafam cok karısıksenağlama
Arkadaşlar merhaba, hepinizin bebişini Allah analı babalı büyütsün
Ben haziran annesiyim yeni doğum yaptım, bir haftalık oldu oğlum bugün,
Sütüm az geliyor sanırım sık sık emziriyorum gerçi ama arasıra mama vermek zorunda kalıyorum, siz neler yapıyorsunuz sütü artırmak için , dereotu duydum faydalıymış
Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim
KISLAR SLM NASILSINIZ?
AY BENIM hiç vaktım olmuo yafs..su sarılık gecmedı hala..bısımkısı ınatcı sarılıkmışbazı bebeklerde bole oluomuş..buda bızı vurdu anlaşılan...dogdumuzdan berı hastahaneden berı gelemdık... dunden berı ıyı oglum sukur..emıp emıp uyuyo...onceden uykudan basını kaldıramıpodu..bı de kaynanam bendeydı..eşimin tarafı yaklasık 2yıl boyunca aramadılar gelmedıler..dogum yapıcam gun burnumda bıttıler...3 gun oldu gıttı şukur kaynanam..ben sınır stres tabı....kızlar sutum kesılcek sankı cok uzuluorum....benım gogusler hıc gergın deıl sıznkılerde olemı?sadece ucunu sıkınca gelıo sut...etımı sıkınca sut mut yok ucunu sıkınca fıskırıo ama.sızınkılerde olemı yoksa bu sutum gıdıo demekmı? ((
kac gundur hosaf kayısı suyu sogan...yıyorum sırf olsun dıe sutum...
ote yandan oglan bıde alerjı oldu...yıkama urunlerındenmış...uyku dsenız sabaha kadar nobet....
hayırlıwıyla bı ıyılessek baska bişi istemıorum...şimdi uyuyo benımkı....yemek yıcem bende qnca fırsat bulabıldım ne zamandır...gecöişi okuyamadım daha..umarım herkez ııdır..bebişine kavusamayan kalmamıştır heralde....
bişiler yiyip geliim bende..çok opuorum sızı...
geçmiş olsun canım atlatıcaz inşallah bu zor günleri düzene girdiğimizde rahat ederiz
süt olayına gelince eğer sıktığında geliyorsa vardır sütün stres olma hemen gidiyor diye
bizde bugün dr a gittik aşı yaptılar kızıma aylık kontrolü vardı kilo alımı ayet iyi dedi dr um süte devam didi.bir ay sonra tekrar çağırdı
gaz olayını sordum bu aylar biraz sancılı geçer hazırlıklı olun dedi çok ağlarsa fön mak. çalıştırın yine susmuyorssa havalar güzel her çocuk arabada uyur çakıllı yollarda biraz gezin dedi:))
eldiveni sordum artık takmayın ellerini tanıma dönemine geçecek yavaş yavaş kapalı olursa tanıyamaz dedi
ınşallha canım ya bı duzene gırsek...
ınşallah oledır canım ..başlarda gergındı goğuslerım şimdi ise yok yanı arad agerılıo am aoda bastakı gıbı deıl....
ben napcmı şaştım falla..sarılıktan annemler dayadılr ekerlı suyu cok emedı oglum..5 gunde 40 gr lmış sadece..dr bı hafta daha deneyelım dedı...bıde sarılıkten bı uyudumu 5 6 saat uyuyo emmıodu..simdi saat bası 2 satte bı uyandırıp emzırıorum...bakalım nolcak 5 gun sonra kontrol var gene..bebişimin her yerını deldıler kan alcaz dıye...senağlamao içerde ben ddışarda ağladımsenağlama
Allahım annelık ne zormuş...dayanamıorum hiç...:1no2:
karnımdayken hiç bi sorun yokmuş...dışarı cıkınca yawrum 15 gunlukken her yerı yandı acıdı...Allahım tum bebişlere acıl şifalar wersın...Allaha emenet meleklerımızı korusun kollasın...
ne gusel senın kuzucukta gayet ıı maşallah annesi....darısı bıze inş:Saruboceq:
birsencim sabret canım bazı babalarda oluyormuş böyle sakin olmaya çalış biraz daha zaman geçince anlar seni canım ya stres yapma ne olurgeçmişe bakmadan yazam günaydınlar kociş yoldan geldi hemen beni gerdi
ya bu adam deli edecek beni yaa çocukların herşeyine karışıyor beni yönlendiriyor onun oğulları mık dediğinde ayağında bitecem beni deli etti biraz üşütmüşüm sanırım dün uykumda çok vardı gece duymamışım aman elli laf etti o yokkende böleysem çocuklar çatlarmış işin ilginci o varken ben nefes alsalar duyuyorum bide diyorki koca yatakta çocuklarla ben yatacakmışım kendi yerde durumumuz bukadar vahim yaa adam çocuk oldu beni unuttu....sabah karışıda mama yediriyoruz gözlerim kapandı yedirirken aman koştura koştura annemi çağırdı anneme sen yedir kzıın uyukluyor demesinmi sinirimden öldüm anneme verdim çocuğu uyudum ........
ne olacak kızlar böle kocam kafayı yemiş durumda bence çocuklardan başka dünyası yok gibi bana birde diyorki çok gerginsin .......evin yükü bende çocuklar zaten yük istediğimde dışarı çıkamam hala gerginsin diyor insaff yaaa hastalerde yattım gebeliğim boyunca dışarı çıkmadım şimdi gönül isityor ama çocuklar engel hiç üzülmüyorum çocuklarımı bırakıp aslaaa biryere gitmem neysee düzeleceğimizi umut ediyorum..............
şimdi mama saati onları besleyem geçmişi okuyacam
bezelye ben de yiyorum gaz mı yapıyormuş ya kıyamam oğlum çok zorlanıyor ya ayaklarını hep karnına çekip ağlıyo ben de onunla bir ağlıyorum geçecek mi bu günler yaaabı halledemedık buluşma işini
beenım kız uyuyo arada kacamak yapayım dedım gaz sorunu bızımde var 2 gundur bezelye lahana yıyodum meger gaz yaparmıs onlar cocuga ezıyet edıyomusum senağlama zınco dıye bıtkısel yağ içiriyorum ama ayaklarını hep karnına cekıyo kolay gaz cıkaramıyo off ya emzırmek yarım saat gaz cıkartmakta yarım saatımı alıyo valla
rezenede fayda etmıyo meme uclarımı hıc anlatmıyorum hala yara üzülüyorum bı kıza bakamıyorum dıye ne zormus annelık yahuuu
geçmiş olsun canımkızlar merhaba nasılsınız benimde salı günü kontrolüm vardı dokturum dikişime baktı bandajı çıkardı ve duşu o şekilde alıyorum ben eve geldiğim günden itibaren hergün duş yapabildim yanlız kansızlığım için iğneye devam edeceğim üç günde bir kırkım çıkana kadar sonrada ömür boyu ayda bir kızlar bünyem yediklerimden alamıyormuş o nedenle ömür boyu kansızlık yaşarsın dedi
gaz olayına gelince ben kendim rezene çayı içiyorum bebişi emzirince hem o rahatlıyor
Cnm ben önce kendim içtim rezeneyi, çok etki etmedi, sonra oğlanada içirdim 3 çay kaşığı, ama maalesef geçirmedi, sancılandı dün yine gazdan, bu gaz sancısı 15-20. günden sonra başlıyormuş vakti geldi heralde diye düşünüyorum açıkçası, bide derler ya erkek gazla kız nazla büyür diye...
Cnm çok zor olucak senin için bu iğnelerle ya kalbura döndün kaç aydır, şurubunu fln verseydi keşke
ınşallha canım ya bı duzene gırsek...
ınşallah oledır canım ..başlarda gergındı goğuslerım şimdi ise yok yanı arad agerılıo am aoda bastakı gıbı deıl....
ben napcmı şaştım falla..sarılıktan annemler dayadılr ekerlı suyu cok emedı oglum..5 gunde 40 gr lmış sadece..dr bı hafta daha deneyelım dedı...bıde sarılıkten bı uyudumu 5 6 saat uyuyo emmıodu..simdi saat bası 2 satte bı uyandırıp emzırıorum...bakalım nolcak 5 gun sonra kontrol var gene..bebişimin her yerını deldıler kan alcaz dıye...senağlamao içerde ben ddışarda ağladımsenağlama
Allahım annelık ne zormuş...dayanamıorum hiç...:1no2:
karnımdayken hiç bi sorun yokmuş...dışarı cıkınca yawrum 15 gunlukken her yerı yandı acıdı...Allahım tum bebişlere acıl şifalar wersın...Allaha emenet meleklerımızı korusun kollasın...
ne gusel senın kuzucukta gayet ıı maşallah annesi....darısı bıze inş:Saruboceq:
KISLAR SLM NASILSINIZ?
AY BENIM hiç vaktım olmuo yafs..su sarılık gecmedı hala..bısımkısı ınatcı sarılıkmışbazı bebeklerde bole oluomuş..buda bızı vurdu anlaşılan...dogdumuzdan berı hastahaneden berı gelemdık... dunden berı ıyı oglum sukur..emıp emıp uyuyo...onceden uykudan basını kaldıramıpodu..bı de kaynanam bendeydı..eşimin tarafı yaklasık 2yıl boyunca aramadılar gelmedıler..dogum yapıcam gun burnumda bıttıler...3 gun oldu gıttı şukur kaynanam..ben sınır stres tabı....kızlar sutum kesılcek sankı cok uzuluorum....benım gogusler hıc gergın deıl sıznkılerde olemı?sadece ucunu sıkınca gelıo sut...etımı sıkınca sut mut yok ucunu sıkınca fıskırıo ama.sızınkılerde olemı yoksa bu sutum gıdıo demekmı? ((
kac gundur hosaf kayısı suyu sogan...yıyorum sırf olsun dıe sutum...
ote yandan oglan bıde alerjı oldu...yıkama urunlerındenmış...uyku dsenız sabaha kadar nobet....
hayırlıwıyla bı ıyılessek baska bişi istemıorum...şimdi uyuyo benımkı....yemek yıcem bende qnca fırsat bulabıldım ne zamandır...gecöişi okuyamadım daha..umarım herkez ııdır..bebişine kavusamayan kalmamıştır heralde....
bişiler yiyip geliim bende..çok opuorum sızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?