kızlar merhaba nasılsınız benimde salı günü kontrolüm vardı dokturum dikişime baktı bandajı çıkardı ve duşu o şekilde alıyorum ben eve geldiğim günden itibaren hergün duş yapabildim yanlız kansızlığım için iğneye devam edeceğim üç günde bir kırkım çıkana kadar sonrada ömür boyu ayda bir kızlar bünyem yediklerimden alamıyormuş o nedenle ömür boyu kansızlık yaşarsın dedi
gaz olayına gelince ben kendim rezene çayı içiyorum bebişi emzirince hem o rahatlıyor
Bu arada incihancım seni gördüm rüyamda, ya çok komik biliyorum ama rüyamda bebeğinin gazını çıkarmaya çalışıyodun,heralde kağanın dünkü gaz macerasından kaynaklandı, artık rüyalarım bile hep bebeklerle, gazlarla , sütlerle geçiyo
kızlar merhaba nasılsınız benimde salı günü kontrolüm vardı dokturum dikişime baktı bandajı çıkardı ve duşu o şekilde alıyorum ben eve geldiğim günden itibaren hergün duş yapabildim yanlız kansızlığım için iğneye devam edeceğim üç günde bir kırkım çıkana kadar sonrada ömür boyu ayda bir kızlar bünyem yediklerimden alamıyormuş o nedenle ömür boyu kansızlık yaşarsın dedi
gaz olayına gelince ben kendim rezene çayı içiyorum bebişi emzirince hem o rahatlıyor
burcu canım gaz sıkıntısı çok zor bebişleri mahvediyor valla iğne olayından kurtuldum diye seviniyordum ama olmadı
kızlar bebişleri kaç günlükken çıkardınız dışarıya havalar çok güzel evde sıkıldım valla
..........................................dırımkızı _avrupa = bahçelievler / soğanlı
esen_avrupa = beylikdüzü
civciv_avrupa =avcılar
mutahhara _anadolu=pendik kaynarca
tutkun _ anadolu =pendik-kaynarca
bigudi_anadolu = üsküdar
pınar _anadolu =küçükbakkalköy ataşehir
Marliyn _anadolu =kartal
sibiko_anadolu= kartal
kız sen bu işi yapıcan valla hadi bakalım inşallah herkes gelir cümbür cemaat süper olur valla.Ay şu buluşma işine bir çözüm bulalım öncelikle evmi diyorsunuz yoksa dışarıda biryermi emzime için dışarısı bize çok zor olur gibi geliyor.Önce bir ona karar verelim.Daha sonra şöyle yapabiliriz anadolu ve avrupa yakası ortak bir noktada toplanarak buluşma yerine gidebilir budurumdada birbirimize yardımcı olmuş oluruz.Birde kimde araba var anadolu ve avrupa yakasında onu öğrenelim gönüllüler.Ondan sonrasında bir kroki oluştururuz.kaydirigubbakcemile3
Ne zormuş bu iş böyle kadıköy yada eminönü taraflarında oturan varmı önce bir kime yada nereye gideceğimizi belirlesek gerisi boş.Geçerken birbirimizi alırız diycem ama bize minibüs lazım onumu tedarik etsek ne bir servis tutsak ancak olur,yoksa arabalara bebekler ve çantalarla birde bizim bu kilolarla sığmak zor olacak :roflol::roflol:
dırım sende avrupadan bastır ortak noktada buluşakgünaydınlarr sibelciğim çok yaşaaaa
valla avrupa yakasında bildiğim kadari ile knk ve esenin arabası var
esen civcivi alsa ve başka birini arbası doalr knk beni alsa ben iki kişiyim beni alan başka birini alamaz
işte bizi bu arabalarla bırakan bir arkadaşın eşi arabayı bırakacak gidecek emziren analar sıra ile o arabada emzirecek dışarıda buluşma olursa ....evde olursa no problemmm
ilk önce gelmek isteyenler avrupa ve anadolu olmak üzere nerede oturduklarını yazsın ben kendi çapımda liste yapacam pınarım köstekliye çevirsin
canım dikkat et ben bir hafta beklemişim silin eğer tedirginsenselam arkadaslar bende dogum yaptıö 3. günüm sezeryan olmak zorunda kaldım banyo yapabilirmiyim acaba yapıstırma oldu galiba sancılarım devam ediyor ,cok tatlı 4 kilo dogan bir oglum var birde emzirme sorunu yasıyorum gogüs ucunu deneyeceim şimdi
gaz bendede var kıza rezene çayı aldırdım bugün bakalım yarıycakmımerhabalar 7 mayıs doğum yaptım oğlum 21 günlük oldu bi kaç gündür gaz problemimiz başladıelimden geleni yapmaya çalışıyorum o ağladıkca içim parçalanıyor..ama ilaç kullanmak yeterli olmuyor bebek sürekli ilgi istiyor acaba başarabiliyormuyum lütfen önerilerinizi yazarmısınız...
canım üzüldüm ya belki ilerde geçer yakızlar merhaba nasılsınız benimde salı günü kontrolüm vardı dokturum dikişime baktı bandajı çıkardı ve duşu o şekilde alıyorum ben eve geldiğim günden itibaren hergün duş yapabildim yanlız kansızlığım için iğneye devam edeceğim üç günde bir kırkım çıkana kadar sonrada ömür boyu ayda bir kızlar bünyem yediklerimden alamıyormuş o nedenle ömür boyu kansızlık yaşarsın dedi
canım şu humananın rezene çayı tarifinde 100 cc yazıyor 3 çay kaşığı fayda etmez sanırım.
Cnm ben önce kendim içtim rezeneyi, çok etki etmedi, sonra oğlanada içirdim 3 çay kaşığı, ama maalesef geçirmedi, sancılandı dün yine gazdan, bu gaz sancısı 15-20. günden sonra başlıyormuş vakti geldi heralde diye düşünüyorum açıkçası, bide derler ya erkek gazla kız nazla büyür diye...
Cnm çok zor olucak senin için bu iğnelerle ya kalbura döndün kaç aydır, şurubunu fln verseydi keşke
canım yediklerine dikkat et bebişler mahvoluyor bu yüzdenbı halledemedık buluşma işini
beenım kız uyuyo arada kacamak yapayım dedım gaz sorunu bızımde var 2 gundur bezelye lahana yıyodum meger gaz yaparmıs onlar cocuga ezıyet edıyomusum senağlama zınco dıye bıtkısel yağ içiriyorum ama ayaklarını hep karnına cekıyo kolay gaz cıkaramıyo off ya emzırmek yarım saat gaz cıkartmakta yarım saatımı alıyo valla
rezenede fayda etmıyo meme uclarımı hıc anlatmıyorum hala yara üzülüyorum bı kıza bakamıyorum dıye ne zormus annelık yahuuu
Evet kızlar kızım 8 de uyudu hala uyuyor annesi kurtları izlesin diye sanırım.Bugün dikişlerim ağrıyor sancım var.Benim kızda da gaz başladı babışı gazını çıkarıyor am ben malesef bu arada kakasını da seyrek yapıyor artık şu ana kadar bugün 3 kez yaptı zorlanarak çok az değilmi yaaaa.Yarın misafirim var bu arada dr a gidicem bide kontrole oy oy
kızım hala emmiyor nasıl olurya en çok heyecan duyduğum şeydi ve kızım emmiyor.
Bu arada kardeşim bebek arabasını alacak benimde tavsiyeleriniz varmı
Bide ingilizlerde görmüş bebek arabası 5-6 şekle giriyormuş yatan oturan sonra ana kucağı kanguru olan şekilde oluyormuş ondan alayım dedi ama fotosu yok bilen varmı bu modeli.Bende görmeyince bekle dedim.Bu arada bana anne oldum diye 3 lü set eşime yüzük yaptırmış bakalım kaynana ne yapacak.Ablası gelince göstercem çıldırsınlardelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Maşallah vallada sanki aç kalıyor gibi şimdi gittim sevdim ama tık yok biraz daha bekleyimoyy yesinler onuu :) uyurmuss :) maşaAllahhh diyelim
Allah kolaylik versin canim misafirler için..
emer annesi sen zorlamaya devam et..boga burcu bunlar..az biraz keciler
hadi hayirli olsun cicilerin..valla hiç duymadim öyle bi puset canim..benim pek bilgim yok pusetler hakkinda..en hafif ve pratik olanini ariyorum suandatek basima rahat rahat heryeri gezebilmek için :))))))
Arkadaşlar merhaba, hepinizin bebişini Allah analı babalı büyütsün
Ben haziran annesiyim yeni doğum yaptım, bir haftalık oldu oğlum bugün,
Sütüm az geliyor sanırım sık sık emziriyorum gerçi ama arasıra mama vermek zorunda kalıyorum, siz neler yapıyorsunuz sütü artırmak için , dereotu duydum faydalıymış
Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?