2009 Mayıs Anneleri

Cnm ben önce kendim içtim rezeneyi, çok etki etmedi, sonra oğlanada içirdim 3 çay kaşığı, ama maalesef geçirmedi, sancılandı dün yine gazdan, bu gaz sancısı 15-20. günden sonra başlıyormuş vakti geldi heralde diye düşünüyorum açıkçası, bide derler ya erkek gazla kız nazla büyür diye...
Cnm çok zor olucak senin için bu iğnelerle ya kalbura döndün kaç aydır, şurubunu fln verseydi keşke

burcu canım gaz sıkıntısı çok zor bebişleri mahvediyor valla iğne olayından kurtuldum diye seviniyordum ama olmadı

kızlar bebişleri kaç günlükken çıkardınız dışarıya havalar çok güzel evde sıkıldım valla

Kızlar benim bebiş uyanıyo yavaş yavaş,oğluşla emişelim birass, görüşmek üzere

hayır olsun arkadasım hepimizin hayatı oldular valla süt gaz.Canım gaz sorunu için çörek otu cok iyi geliyor aklında olsun agzına at aklına gelince belki iyi gelir.1 aydan sonra 1 çay kaşığına kaynatıp veriliyormuş bebeğe.

banucum güle güle büyüt sende bebeğini karşılasamadım ne zamandır.Bende dışarı cıkmak istiyorum artık cok sıkıldım valla ama mama işini dışarıda nasıl halledicem bilmiyorum.

..........................................

Son düzenleme:
selam kizlar a.s.

dirimcim hülyada avcilarda oturuyor..esende beylikdüzünde diye biliyorum..

kizlar bu arada süt problemi yaşayanlar..kalkin hemen bulgur pilavi yapin..ben böyle bişi görmedim..dogurdugumdan beri ilkkez sütümü sagmak zorunda kaldim..gerçi serra cok uyudugu için birikti sütüm..ama bukadarda olmazdi yani..muhakkak ama muhakkak yapin yiyin bolbol..biraz gaz yapiyor ama rezene hallediyor işi

bı halledemedık buluşma işini

beenım kız uyuyo arada kacamak yapayım dedım gaz sorunu bızımde var 2 gundur bezelye lahana yıyodum meger gaz yaparmıs onlar cocuga ezıyet edıyomusum senağlama zınco dıye bıtkısel yağ içiriyorum ama ayaklarını hep karnına cekıyo kolay gaz cıkaramıyo off ya emzırmek yarım saat gaz cıkartmakta yarım saatımı alıyo valla
rezenede fayda etmıyo meme uclarımı hıc anlatmıyorum hala yara üzülüyorum bı kıza bakamıyorum dıye ne zormus annelık yahuuu

kız sen bu işi yapıcan valla hadi bakalım inşallah herkes gelir cümbür cemaat süper olur valla.

dırım sende avrupadan bastır ortak noktada buluşak
canım dikkat et ben bir hafta beklemişim silin eğer tedirginsen
gaz bendede var kıza rezene çayı aldırdım bugün bakalım yarıycakmı
canım üzüldüm ya belki ilerde geçer ya
canım şu humananın rezene çayı tarifinde 100 cc yazıyor 3 çay kaşığı fayda etmez sanırım.

canım yediklerine dikkat et bebişler mahvoluyor bu yüzden
Evet kızlar kızım 8 de uyudu hala uyuyor annesi kurtları izlesin diye sanırım.Bugün dikişlerim ağrıyor sancım var.Benim kızda da gaz başladı babışı gazını çıkarıyor am ben malesef bu arada kakasını da seyrek yapıyor artık şu ana kadar bugün 3 kez yaptı zorlanarak çok az değilmi yaaaa.Yarın misafirim var bu arada dr a gidicem bide kontrole oy oy
kızım hala emmiyor nasıl olurya en çok heyecan duyduğum şeydi ve kızım emmiyor.
Bu arada kardeşim bebek arabasını alacak benimde tavsiyeleriniz varmı
Bide ingilizlerde görmüş bebek arabası 5-6 şekle giriyormuş yatan oturan sonra ana kucağı kanguru olan şekilde oluyormuş ondan alayım dedi ama fotosu yok bilen varmı bu modeli.Bende görmeyince bekle dedim.Bu arada bana anne oldum diye 3 lü set eşime yüzük yaptırmış bakalım kaynana ne yapacak.Ablası gelince göstercem çıldırsınlardelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sıkma canini bigudicim..gaz oluyor ne yesekte..ben rezeneden cok memnun kaldim..her emzirmeden sonra 1 cay kasigi damlatiyorum bebişe..tabi sık sık emzirdigim zaman degil..2-3 saatte bir..gazini cikarmasanda kucaginda gezdir..o da fayda verir..rahatlar alttan cikarir..üzülme sakin..bizim bebişler şansli bilinçli anneleriz cünkü hiç öyle bakamiyorum felan diye üzülme

oyy yesinler onuu :) uyurmuss :) maşaAllahhh diyelim

Allah kolaylik versin canim misafirler için..

emer annesi sen zorlamaya devam et..boga burcu bunlar..az biraz keciler

hadi hayirli olsun cicilerin..valla hiç duymadim öyle bi puset canim..benim pek bilgim yok pusetler hakkinda..en hafif ve pratik olanini ariyorum suanda tek basima rahat rahat heryeri gezebilmek için :))))))

Maşallah vallada sanki aç kalıyor gibi şimdi gittim sevdim ama tık yok biraz daha bekleyim
Bu puset canım mesela alışveriş merkezine girdin toplanıyor kanguru oluyormuş tekerlekler tam belinde kalıyormuş 4 kiloymuş sonra açıp araba yapıyormuşsun.ilginç geldi bana ama bide kullanamzsam diye tedirgin oldum boşuna aldırmayım.
Misafirlerim çok alınganlar yarın var işim yani en zoru kaprisli misafir bide yemek falan.Sahi dün gece de arkadaşımın kızı Serra bizdeydi 1 yaşında senin kız aklıma geldi.

selam millet ben geldim bugün misafir vardı giremedim herkes nasıll

tutkuncum emer inşallah bebeğin canım zaman biraz sık sık tut memeye

bigudicim sen çok iyi bir annesin lütfen düüşünme böyle biz süper anneleriz:))

şu gaz sorunu bizde de var yarın bende deniycem rezeneyi inşallah işe yarar

Son düzenleme:
ay bence süper bişi ya :)) kardesin resmini felan bulursa yollasin sana..inşaAllah kullanişli bişeydirde alirsin

ay Allah cok kolaylik versin ozaman canim misafilerin için lohusa lohusa hiç çekilmez valla :)

bebek için endişelenme..bende ilk zamanlar epey panikledim..ama büyüyorlar..zaman gectikçe düzene gircekler..zaten acikinca kimse onlari tutamaz ortaligi ayaga kaldiriyorlar kesin çok yemiştir uyumadan önce..benimkide 9dan beri uyuyor..mirin kirin ediyor şuanda..uyumadan önce yarim saatte bir yedi..ondan uyanmadi hala :)))

Arkadaşlar merhaba, hepinizin bebişini Allah analı babalı büyütsün
Ben haziran annesiyim yeni doğum yaptım, bir haftalık oldu oğlum bugün,
Sütüm az geliyor sanırım sık sık emziriyorum gerçi ama arasıra mama vermek zorunda kalıyorum, siz neler yapıyorsunuz sütü artırmak için , dereotu duydum faydalıymış
Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim

hayirli olsun canim..

humana still tea ve bulgur pilavi birebir canim..cok memnunum ikisinden de

geçmişe bakmadan yazam günaydınlar kociş yoldan geldi hemen beni gerdi

ya bu adam deli edecek beni yaa çocukların herşeyine karışıyor beni yönlendiriyor onun oğulları mık dediğinde ayağında bitecem beni deli etti biraz üşütmüşüm sanırım dün uykumda çok vardı gece duymamışım aman elli laf etti o yokkende böleysem çocuklar çatlarmış işin ilginci o varken ben nefes alsalar duyuyorum bide diyorki koca yatakta çocuklarla ben yatacakmışım kendi yerde durumumuz bukadar vahim yaa adam çocuk oldu beni unuttu....sabah karışıda mama yediriyoruz gözlerim kapandı yedirirken aman koştura koştura annemi çağırdı anneme sen yedir kzıın uyukluyor demesinmi sinirimden öldüm anneme verdim çocuğu uyudum ........

ne olacak kızlar böle kocam kafayı yemiş durumda bence çocuklardan başka dünyası yok gibi bana birde diyorki çok gerginsin .......evin yükü bende çocuklar zaten yük istediğimde dışarı çıkamam hala gerginsin diyor insaff yaaa hastalerde yattım gebeliğim boyunca dışarı çıkmadım şimdi gönül isityor ama çocuklar engel hiç üzülmüyorum çocuklarımı bırakıp aslaaa biryere gitmem neysee düzeleceğimizi umut ediyorum..............

şimdi mama saati onları besleyem geçmişi okuyacam

birsencim daha fazla abartmadan bu işe el koy derim :) zaten ugrasin hayli fazla..eşinde destek olcaksa olsun,yada sussun..

benim eşimde baslarda öyleydi..cümleye sürekli "arkadaslar dediki" diye basliyordu..baslicam senin arkadaslarina,çok biliyorlarsa kendileri baksin cocuklarina dedim sonunda..şimdi pek bişi söylemiyor insan boyle zamanda tavsiyeden ziyade destek istiyor..bunu acikca söyle ona hayatim..moralini bozma..

dişari cikmaya gelince..bak artik puset aldiniz canim..yavas yavas cik dişari..yarim saatligine bile olsa cik..evde durmakta insani cok geriyor..

bu arada ayni yatakta yatma canim bebeklerle ya..Allah korusun tehlikeli..bende gecen gün yatmak istedim annem cildiriyordu az kalsin..yok yorgan kapar agzini,yok sen cikarsin üstüne,yok ayagin gelir vs vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…