kızlar acıl yardım edin kızım kıvranıyo kabız olmuş yavrucak kayısı hoşafı içtim zeytınyagı hem ona ıcırdım hem kendım ıctım ama ne yapsamkisenağlama:çok üzgünüm:
kızlar ya temmuz sonu bıtıyo ıznım ama 2 ayda ucretsız ızın aldım eylul bası gıbı ısbası yapıcam sımdıden dusunmeye basladım kızı nereye bırakacam dıye hıc akraba falanda yok bırakabılecegım aılemde sakaryada mecbur işyerıne yakın krese bırakacam gecen gun gıttım bı yere bılgı almak ıcın öle acıdımkı cocuklara balık gıbı ıstıfleyıp uyutmuslar tam öğle vaktı gıtmıstım içim acıdı dogrusu nasıl işbaşı yapıcam ne yapcam kafam cok karısıksenağlama
dırımkızı _avrupa = bahçelievler / soğanlı
esen_avrupa = beylikdüzü
civciv_avrupa =avcılar
mutahhara _anadolu=pendik kaynarca
tutkun _ anadolu =pendik-kaynarca
bigudi_anadolu = üsküdar
pınar _anadolu =küçükbakkalköy ataşehir
Marliyn _anadolu =kartal
sibiko_anadolu= kartal
yokmu arttıran yawww bu kadarmıyız
ya kızlar bu alttaki takvimleri nerden yaptınız bebeklerinizle olanı...
bende değiştireyim artık:)))))))
aa ben geldim kimsecikler kalmamış.şu gaz sorununa çözüm bulan varmı kızlar kıvranıyo yavrucuğum resmen onu öyle gördükçe çok üzülüyorum inş çabuk geçer.nasıl okadar gaz olur küçücük bebekte anlamıyorum ya.çıkarıyo bi yandan ama kıvranması geçmiyo yinede na yapsam.
ben geldimmmm a.s.
marliyncim maşaAllah boncukunaaa :) cici kiz olmusta resimler cekermiş :) yesin onu teyzesiiiii :)
bugun hava gercekten cok güzel..bizde kizimla markete gittik :)))) millet görünce delimi acaba diye bakiyor ya :roflol: kangruyla ciktik..kucuk oldugu belli oluyor tabipusette cok görünmüyor :)))
bugun pek bi hamaratim alkisalkisalkis 8.5da kalktim..evi süpürdüm..yerleri sildim..toz aldim..bulaşiklari yikadim..ortaligi topladim..banyoyu temizledim zemuszemus bitek dag gibi ütülencek yazliklarim kaldiüşengeçliğim tutmadan onlarida aradan cikarmayi düşünüyorum
ayse serramda 8.5dan beri ancak şimdi uyudu..saat başi emzirdim..ben bu kizi çözdüm sonunda..bu uyanik kalip depoyu dolduruyor..annesi yarim saatte,bir saatte bir emziriyor cünkü..sonra deliksiz 3-4 saat uyumak istiyor..uyaninca gene bi maraton basliyor tabi
ay cok aciktim ya..kizlar benim canim hiç yapmak istemiyor yaa..cok aliştim rahatahamileliğin son 3 ayi annem yemek yapti..ee lohusaliktada 1-2 hafta annem geldi yapti..ay bütün işler gözüme hafif geliyorda şu yemek yapma işi cok gözümde büyüyor ya..pratik şeyler yapmaktan içim kurudu mafoldumben sagolsun eşiminde giki cikmiyor..ama heran sulu yemek istiyorummm cokacimcoook diye patlayabilir :)))) bugunde köfte patates yapcam kaydirigubbakcemile3
neysem böyle işte :)
selam kızlar sağolun sizin boncuklar ne yapıyor bakalım koyun şöle resimleri içimiz açılsın yaww ,
bende kalktım 7 de defen uyanmadan odamızı sildim babmız la kahvaltı yaptık o bugün işe gitti maalesef
sonra bir banyo kızımın altını değiştiridm emzirdim sonra uyumuşuz ana kız 11 e kadar sonra kalktık tabi şimid yarım saatte bir emip 10 dakika kestiriyoruz benim kız böle sonra gece 11 gibi uzun uykumuzu uyuyoruz
tubişcim ne güzel ya sen tek başına çıkıyon ben daha cesaret edemiyorum dün de biz reale gittik bizede kesin deli demişlerdir ama sıkılıyorum evde ya ne yapayım kıızm arabada uslu uslu uyudu hatta real dede uyudu sonra tam çıkacakken feryadı kopardı tabi hemen arabaya koştuk eve gelene kadar yolda emdi
kızlar bir şey sorcam bebişlerin göz rengi ne zaman belli olcak acep şimdiden tahmnin yapılırmıki yani renkli gözlü olsa anlaşılırmı
bnu arada hemen bulgur pilavı yaptım biraz geçde olsa yiycem bakalım hergün nasıl olcak bende human a içiyorum çok güzel gerçekten bide milupayı deniycem
tubişcim bende katı yiyorum genelde ama bugün paydos artık sulu yemek yapıcam çünkü afedersiniz kabızlık oluyor oda dikişlere zararalıymış böle fıstıklar ben biraz yemek yiyeyim birazda etrafı toplayım öptüm herkesi
AY CNM YAAA ben 9 aydır yemek yapmıyorum..inan unuttum..hala ben yapmıyorum.yalnız kalınca ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Kızlar meraba, yarın kampa yerleşiyoruz, bugün eşyaları hazırlıyorum bi yandan, annemlerde yarın dönüyorlar, bebişle ben yalnız kalıcaz artık evde, babamızda işte olacak, bu alışma dönemimde sizle yazışmayı çok çok isterdim ama eşim int. bağlatamadı kampa, inş. hallederde bende biraz destek bulurum sizden, paylaşırım, yarın yarı kırkımız var kızlar, oldukça dolu geçiyor günlerim bi yandan bebek bi yandan hazırlıklar, bi yandan gelip gidende var, kısa zamanda bu dönemide atlatıcaz inş., birsencim bende takışıp duruyorum eşimle geçecek inş. kısa zamanda, benimkide biraz fazla rahat ona kalsa hiç bişi olmaz kağana, kafasına göre tutuyo, dikkatsiz çoğu zaman, tabi ben etrafında dört dönüyorum, bi bebeğin kafasını tutuyorum, bi beline destek yapıyorum, kızıyo bana bol bol, bende ona, bağrışmakla geçmeye başladı günler, ama bu alışma safhası sanırım...
kızlar ben toplamaya devam edicem şimdi, görüşmek üzere
KISLAR SLM NASILSINIZ?
AY BENIM hiç vaktım olmuo yafs..su sarılık gecmedı hala..bısımkısı ınatcı sarılıkmışbazı bebeklerde bole oluomuş..buda bızı vurdu anlaşılan...dogdumuzdan berı hastahaneden berı gelemdık... dunden berı ıyı oglum sukur..emıp emıp uyuyo...onceden uykudan basını kaldıramıpodu..bı de kaynanam bendeydı..eşimin tarafı yaklasık 2yıl boyunca aramadılar gelmedıler..dogum yapıcam gun burnumda bıttıler...3 gun oldu gıttı şukur kaynanam..ben sınır stres tabı....kızlar sutum kesılcek sankı cok uzuluorum....benım gogusler hıc gergın deıl sıznkılerde olemı?sadece ucunu sıkınca gelıo sut...etımı sıkınca sut mut yok ucunu sıkınca fıskırıo ama.sızınkılerde olemı yoksa bu sutum gıdıo demekmı? ((
kac gundur hosaf kayısı suyu sogan...yıyorum sırf olsun dıe sutum...
ote yandan oglan bıde alerjı oldu...yıkama urunlerındenmış...uyku dsenız sabaha kadar nobet....
hayırlıwıyla bı ıyılessek baska bişi istemıorum...şimdi uyuyo benımkı....yemek yıcem bende qnca fırsat bulabıldım ne zamandır...gecöişi okuyamadım daha..umarım herkez ııdır..bebişine kavusamayan kalmamıştır heralde....
bişiler yiyip geliim bende..çok opuorum sızı...
ben geldimmmm a.s.
marliyncim maşaAllah boncukunaaa :) cici kiz olmusta resimler cekermiş :) yesin onu teyzesiiiii :)
bugun hava gercekten cok güzel..bizde kizimla markete gittik :)))) millet görünce delimi acaba diye bakiyor ya :roflol: kangruyla ciktik..kucuk oldugu belli oluyor tabipusette cok görünmüyor :)))
bugun pek bi hamaratim alkisalkisalkis 8.5da kalktim..evi süpürdüm..yerleri sildim..toz aldim..bulaşiklari yikadim..ortaligi topladim..banyoyu temizledim zemuszemus bitek dag gibi ütülencek yazliklarim kaldiüşengeçliğim tutmadan onlarida aradan cikarmayi düşünüyorum
ayse serramda 8.5dan beri ancak şimdi uyudu..saat başi emzirdim..ben bu kizi çözdüm sonunda..bu uyanik kalip depoyu dolduruyor..annesi yarim saatte,bir saatte bir emziriyor cünkü..sonra deliksiz 3-4 saat uyumak istiyor..uyaninca gene bi maraton basliyor tabi
ay cok aciktim ya..kizlar benim canim hiç yapmak istemiyor yaa..cok aliştim rahatahamileliğin son 3 ayi annem yemek yapti..ee lohusaliktada 1-2 hafta annem geldi yapti..ay bütün işler gözüme hafif geliyorda şu yemek yapma işi cok gözümde büyüyor ya..pratik şeyler yapmaktan içim kurudu mafoldumben sagolsun eşiminde giki cikmiyor..ama heran sulu yemek istiyorummm cokacimcoook diye patlayabilir :)))) bugunde köfte patates yapcam kaydirigubbakcemile3
neysem böyle işte :)
selam kızlar sağolun sizin boncuklar ne yapıyor bakalım koyun şöle resimleri içimiz açılsın yaww ,
bende kalktım 7 de defen uyanmadan odamızı sildim babmız la kahvaltı yaptık o bugün işe gitti maalesef
sonra bir banyo kızımın altını değiştiridm emzirdim sonra uyumuşuz ana kız 11 e kadar sonra kalktık tabi şimid yarım saatte bir emip 10 dakika kestiriyoruz benim kız böle sonra gece 11 gibi uzun uykumuzu uyuyoruz
tubişcim ne güzel ya sen tek başına çıkıyon ben daha cesaret edemiyorum dün de biz reale gittik bizede kesin deli demişlerdir ama sıkılıyorum evde ya ne yapayım kıızm arabada uslu uslu uyudu hatta real dede uyudu sonra tam çıkacakken feryadı kopardı tabi hemen arabaya koştuk eve gelene kadar yolda emdi
kızlar bir şey sorcam bebişlerin göz rengi ne zaman belli olcak acep şimdiden tahmnin yapılırmıki yani renkli gözlü olsa anlaşılırmı
bnu arada hemen bulgur pilavı yaptım biraz geçde olsa yiycem bakalım hergün nasıl olcak bende human a içiyorum çok güzel gerçekten bide milupayı deniycem
tubişcim bende katı yiyorum genelde ama bugün paydos artık sulu yemek yapıcam çünkü afedersiniz kabızlık oluyor oda dikişlere zararalıymış böle fıstıklar ben biraz yemek yiyeyim birazda etrafı toplayım öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?