2009 Mayıs Anneleri

kızlar acıl yardım edin kızım kıvranıyo kabız olmuş yavrucak kayısı hoşafı içtim zeytınyagı hem ona ıcırdım hem kendım ıctım ama ne yapsamkisenağlama:çok üzgünüm:

güzel,im zeytinyağını içirmişsin o yardımcı olur poposunuda ov zeytinyağı ile
en son ihtimal ablamın kızında çok kabız oluyordu o yapıyordu bir çay kaşığı kadar zeytinyağını poposuna şırınga ediyorlardı ablamlar hemen çıkıyordu
ama kabız olmamış olabilir belki gaz sancısıdır bugün benimkide hiç durmuyoo gece 4 e kadar uyanıktı sabah biraz uyudu sonrasında yine uyanık ve ağlıyor gazı var yavrunun poposunu ovdum kakasını yaptı ama yine de varsenağlama

Herkese merhaba kızlar ay hiç giremez oldum akşamları hiç uyutmuyor gündüzleride uyuyorklava: bugün tam 7 gün oldu dr. gittik Allahtan iyi kızım kalça çıkığı varmı diye ultrasona girdik birde işitme testi yapıldı sadece ikisine 100tl verdik Allahtan hepsi temiz çıktı göbeğimiz hala düşmedi,göğüs uçlarımda 3.krem denememizden sonra biraz daha iyi veya ben acıya alıştımsenağlama geçmişide okuyamadım inşallah herkes iyidir

canım bende şimdiden düşünmeye başladım bir tanıdık var bugün gelip konuşacaktık işi çıkmış bu hafta sonu gelicek konuşacağız ben eve gelip baksn istiyorum,bakalım ne olucak hayırlısıyla çok zor el kadar bebkleri bırakıcazsenağlama Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın inşallah

ya kızlar ne zman buluşuyorsunuz bizsiz hemdeklava: bende gelmeyi çok isterdim ama benim kızım daha çok küçük teyzeleri inşallah siz güzel vakit geçirirsiniz hihoyyyt

ya kızlar bu alttaki takvimleri nerden yaptınız bebeklerinizle olanı...
bende değiştireyim artık:)))))))

canım bende değiştiricem ama nasıl yapılıyordu bilmiyorum kızlar nerden değiştiricez?

aa ben geldim kimsecikler kalmamış.şu gaz sorununa çözüm bulan varmı kızlar kıvranıyo yavrucuğum resmen onu öyle gördükçe çok üzülüyorum inş çabuk geçer.nasıl okadar gaz olur küçücük bebekte anlamıyorum ya.çıkarıyo bi yandan ama kıvranması geçmiyo yinede na yapsam.

canım rezene çayı iyi geliyormuş kullananlar öyle diyor bende alıcam

selam kızlar bebişim uyuyor bende buraya bakem dedim

ben iki gündür kızımı tek başıma banyo yaptırdım kızlar çokda güzel oldu eşimle hep kavga ediyorduk yıkarken şöle yapma o bana ben ona bugün acayip rahat ettim kuzumda ağlamadı

buda banyodan sonraki halimiz tabi sonra sıkııca giydirip bir güzel emzirdim sonra güzelce 3 saat uyudu bende işlerimi hallettim işte defne hanımın bugünkü hali

maaşallah kızına cnmm..ne şivin şey bu böleeekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan.Allah nazarlardan saklasın inş..
yeni ikonlar gelmiş ne hoşşş
turkbayragiopuyorumnanaktanzemuszemus

millet gezmelere gitti herhalde..ee cumartesi hava güsell..biz beklemedeyiz henüz..Accık büyüyelim de kimse tutamaz bizi artık

ben geldimmmm a.s.

marliyncim maşaAllah boncukunaaa :) cici kiz olmusta resimler cekermiş :) yesin onu teyzesiiiii :)

bugun hava gercekten cok güzel..bizde kizimla markete gittik :)))) millet görünce delimi acaba diye bakiyor ya :roflol: kangruyla ciktik..kucuk oldugu belli oluyor tabi pusette cok görünmüyor :)))

bugun pek bi hamaratim alkisalkisalkis 8.5da kalktim..evi süpürdüm..yerleri sildim..toz aldim..bulaşiklari yikadim..ortaligi topladim..banyoyu temizledim zemuszemus bitek dag gibi ütülencek yazliklarim kaldi üşengeçliğim tutmadan onlarida aradan cikarmayi düşünüyorum

ayse serramda 8.5dan beri ancak şimdi uyudu..saat başi emzirdim..ben bu kizi çözdüm sonunda..bu uyanik kalip depoyu dolduruyor..annesi yarim saatte,bir saatte bir emziriyor cünkü..sonra deliksiz 3-4 saat uyumak istiyor..uyaninca gene bi maraton basliyor tabi

ay cok aciktim ya..kizlar benim canim hiç yapmak istemiyor yaa..cok aliştim rahata hamileliğin son 3 ayi annem yemek yapti..ee lohusaliktada 1-2 hafta annem geldi yapti..ay bütün işler gözüme hafif geliyorda şu yemek yapma işi cok gözümde büyüyor ya..pratik şeyler yapmaktan içim kurudu mafoldumben sagolsun eşiminde giki cikmiyor..ama heran sulu yemek istiyorummm cokacimcoook diye patlayabilir :)))) bugunde köfte patates yapcam kaydirigubbakcemile3

neysem böyle işte :)

AY CNM YAAA ben 9 aydır yemek yapmıyorum..inan unuttum..hala ben yapmıyorum.yalnız kalınca ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

selam kızlar sağolun sizin boncuklar ne yapıyor bakalım koyun şöle resimleri içimiz açılsın yaww ,

bende kalktım 7 de defen uyanmadan odamızı sildim babmız la kahvaltı yaptık o bugün işe gitti maalesef

sonra bir banyo kızımın altını değiştiridm emzirdim sonra uyumuşuz ana kız 11 e kadar sonra kalktık tabi şimid yarım saatte bir emip 10 dakika kestiriyoruz benim kız böle sonra gece 11 gibi uzun uykumuzu uyuyoruz

tubişcim ne güzel ya sen tek başına çıkıyon ben daha cesaret edemiyorum dün de biz reale gittik bizede kesin deli demişlerdir ama sıkılıyorum evde ya ne yapayım kıızm arabada uslu uslu uyudu hatta real dede uyudu sonra tam çıkacakken feryadı kopardı tabi hemen arabaya koştuk eve gelene kadar yolda emdi

kızlar bir şey sorcam bebişlerin göz rengi ne zaman belli olcak acep şimdiden tahmnin yapılırmıki yani renkli gözlü olsa anlaşılırmı

bnu arada hemen bulgur pilavı yaptım biraz geçde olsa yiycem bakalım hergün nasıl olcak bende human a içiyorum çok güzel gerçekten bide milupayı deniycem

tubişcim bende katı yiyorum genelde ama bugün paydos artık sulu yemek yapıcam çünkü afedersiniz kabızlık oluyor oda dikişlere zararalıymış böle fıstıklar ben biraz yemek yiyeyim birazda etrafı toplayım öptüm herkesi

canim ben buraya koyamiyorum resim..eşim istemiyor..facebooka koyuyorum ancak yerimseniben

göz rengi gri ise kahverengi,lacivertse renkli olurmus canim..bi yerde okumustum..benimkinin griydi..şimdi kahveye döndü epey

bulgur pilavinin etkilerine hazirla kendini :))) gercekten humana mumana hikaye kaliyor yaninda :))

canim bende cok uzaga gidemiyorum henuz..kaybolcak gibi etrafta dolaniyorum ancak :))) ama biran önce aşmak lazim bunu..cok gezesim var..bekle beni istanbulllll hihoyyyt

hadi sana afiyet olsun canim :) ay bende bişiler yesem iyi olcak..ama ne yicem :uhm: değişiklik olsun sandvic yapayim :roflol: :roflol:

AY CNM YAAA ben 9 aydır yemek yapmıyorum..inan unuttum..hala ben yapmıyorum.yalnız kalınca ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

iş başa düşünce yapiliyor canim :))) bende unutmusum valla :)) her yaptigim yemekte bi eksik oluyor illaki :)))) sadece tariflerini degil yemek cesitlerinide unuttum anacim :)))))) aklima köfte cesitlerinden baska bişi gelmiyor :))))))) sulu köfte,izmir köfte,dalyan köfte,kizartma köfte :))))))

Canım yaz kampı bu sanırım ne kadar güzel vakit çabuk geçer orda senin için tabi yanlızlığa alışmak br süre zor geliyor.İnşallah int işinde halledersinde senden uzak kalmamış oluruz.

En kısa zamanda satılığı geçer inşallah küçük yağızın.Canım benimde göğsüm öyle ucunu sıkınca geliyor böyle olduğu sütünün olmadığı anlamına gelmez.Bol bol sıvı tüket tatlım birde dün televizyonda seyrettim bir prof dr anlatıyodu şu bitkici dediklerinden kaydirigubbakcemile3.İncir çok faydalıymış.İçerisindeki bir madde sıcak suda çözülüyormuş.1 litre suyu kaynatıp içine ikiye bölünmüş 6 incir atılacak 10 dk kaynatılıp ocaktan alıncak.Süt yapımına faydası oluyormuş.Bir deneyelim bakalım.

Vay vay hamarat hatun seni bu ne hız böyle benimde bugün tembellik günüm.Bu arada köfteyi yapana kadar bir taze fasulye pişirseydin daha kolay olmazmıydı inan bana daha kolay geliyor.Sulu yemeksiz duramıyorum nedense.İllaki çorba ve sulu yemek olacak.

Goncacım çok tatlı olmuş defne hn bayıldım valla.Bu arada göz rengi için 40 ından sonra belli olur derler ama bilmiyorum öyleyse eğer benim oğlanın gözleri mavi olacak çok istemiştim dedesi gibi boncuk boncuk.

Kızlar dün yağız hiç durmadı sabahın 6 sından akşam 6 ya kadar uyumadı.Bende apar topar doktora götürdüm umut hastanesine.Çok ağlıyordu korktum valla.Bişey çıkmadı çok şükür büyüme dönemleri olduğu için rutin olarak 10 günde bir bunu yapar korkma dedi doktor.Birde ağrı kesici verdi ama kullanmadım henüz çünkü bugün çok rahat maşallah.Doktorun önerisiyle humananın iyi geceler çayını aldım kızlar 25 cc yatım verdim yavrum okadar rahatladıki melek gibi uyudu.Bugünde o rahatlıkla devam ediyor.Emip yada mamayı yiyip uyuyo deliksiz maşallah.Çok faydası oldu tavsiye ederim.

mrb kızlar bugün bizde 10günlük olduk benim sezeryanda bayağ sorunlarım olmuştu allaha şükür gün geçtikçe iyileşiyorum ama çok korktum bidaha çocuk yapmaya töbe ettimmafoldumben tabi allah bilir ama allah isteyenlere versin. bi kız bi oğlan yeter 3.ye gerek yok die düşünüyorum siz kaç günlükken çıkardınız bebişlerinizi dışarıya çıkarıcam ama yarı kırkı dolsun die bekliyorum yani bi 20günlük olsa çıkarabilirmiyim havalar biraz esiyo ama. buarada annem yanımdaydı 15gün kaldı ben ankaradayım annem istanbulda ama dün gitti annem ondan önceki günde kocam gitti şehir dışına 15gün sonra gelicek kocamsenağlama çok kötüyüm buara lohusalık depresyonu herhalde

Offf maayıs annesiyim dedim durdum ama kızım inatçı çıktı bu gidişle haziran annesi olacağım galiba.bebeğim bir türlü aşağı inmiyor başını yerleştiremiyor.sabırla bekliyoruz.:CüvCüv:

slm kızlar,nasılsınız,anca girebildim siteye,kızım yatıyor şimdi,ama mırıldanıyor bir taraftan,sezeryan olanalara bir sorum var,göbeğinizi nasıl sıktınız korse falan takıyormusunuz,15 gün oldu ameliyat olalı,2 gün oldu dikişlerin alaınalı,sizce korse taksam dikişlerim açılırmı acaba,bu göbekle kalmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…