ceq:
canım ben babuline dıye bıtkısel bı ılac verıyorum,gunde 2 seferde 1 cay kasıgı zeytınyagı ıcırıyorum cok ıyı gelıyo gunde 2 sefer yapıyo kakasını ama mızmız hala gaz sancısı vuruyo galıbasenağlama
kızlar ben hepten kaçırdım herşeyi ne zaman buluşuyonuz ne yapıyorsunuz kaç zamandır yazamadım giremedim doğru düzgün
haftaya benim görümcenin düğünü var biz kocaeline gidicez haftaya ise ben gelemem ya
biz bugün kalça usg için hastaneye gittik allaha şükür iyi çıktı hepatit aşısınında olduk sağlık ocağında bacaktan yaptılar yavrum naısl ağladı kocaman iğne soktu acımasız hemşire sağlık ocağındakiler çok suratsız ya sinir oluyorum
ya kızlar bebeğin üşüttüğünü nasıl anlarım bide ishalden şüpheleniyorum ya kakası cıvık ve yaparken çok sesli yapıyor afedersiniz sulu sulu foşurtdatır gibi ay tarifmide seveyim biraz saçma oldu ama idare edin yeni geldik düğün için alışveriş yaptım .çok moralim bozuk ben bu göbek zor iner bacılar çok vahim durumdayım ya moralim çok bozuk
bebişler kabız olmuş herkese geçmiş olsun
öptüm annişler bir duş alıcam sonra gece mesaisi başlıycak
ne bilem yaptım cnm annem 38 gün gitti cnm yaa bir ay olcak nereden baksan tek bakıyom veletleremaşallah birsencim çabucak yaptın afiyet olsun ..bu arada senin annen hala yanında mı yoksa yanlız mı bakıyon bebişlere ..
Afiyet olsun canım a.s.
Benimkide 2 gündür yapmıyor derdi o sanırım. Kızarıyor çünkü :uhm: Kayısı kompostpsu içiyorum fayda eder belki. Masaj da yapıyorum pırtlatıyo ama kaka yok maalesef. Napsam ki :uhm:
selam kizlar a.s.
anacim benim gitmemi mi beklediniz konusmak içinklava: oku oku bitmedi..
bugun doktora gidemedim kizlar..kizimin kalça ultrasonu ve kendim için gidecektim..ama ultrason için p.tesine randevu verdiler..ee 2 gün gitmiyim dedim..zaten hastane göresim gelmiyor..p.tesi gidicem inşaAllah..ordan anneme gidecez..sali günüde eminönüne gidicez..eminönüne giderken yada eminönünden gelirken ugramayi düşünüyorum tepe natiliusa..ama bilmiyorum yetiştirebilcemmi mafoldumben gelemessem cok kötü olurum valla mafoldumben
bu arada eşimde önümüzdeki cuma izne cikiyor 10günlük..15 haziranda mevlüdü yapcaktim..ama izin gününe geliyor diye bu cumaya 12sine aldim mevlüdü..püff hepten sıkıştım yaa :S
-doktora gidilcek
-şeker malz. için eminöne gidilcek
-temizlik yapilcak
-tepede bulusmaya gidilcek
-mevlüd var
anam anam bunlarin hepsini bu hafta yapicam..iyi planlamam lazim p.tesi,saliyi :S yarin ufaktan temizlige basliyim..perdeler camlar felan..annemede söyliyim bebegin elbisesini benim bebeklik elbiseme göre biçsin diksin..ay yada şu şeker malz için pendikte araştirayim..bulursam eminönüne gitmeme gerek kalmaz..ozaman sali günü annemden kadikoye gecerim..tabi annemde gelir..eşim tek yollamaz beni kavaciktan kadikoye :S daha dogrusu cocukla yollamaz
sakin kafayla güzel bi plan yapayim..yoksa hiçbişeyi yapamicam :S sakin ol tuba..
Bende içirdim canım bir çay kaşığı zetinyağı. İnşallah işe yarar :Saruboceq: Neyse daldı çok şükür. Baktım şimdi mışıl mışıl uyuyor
Ayyy senin kuzunda rahat uyur inşallah bacım :Saruboceq: İçim gidiyo bunlar sancı çektikçe :1no2:
Canım hoşgeldin. Sonuçların iyi çıkmasına sevindim a.s.
Üşütürse yeşil kaka yapıyorlar tatlım. Bizimki de öyle foşurtulu yapıyor genelde ama normal dedi doktor a.s.
9 Haziran yani önümüzdeki salı buluşuyoruz kısmetse canım Kadıköy Tepe Nautilus'ta hihoyyyt
Mutfağımı topladım. hihoyyyt Duş almam lazım ama bi arkadaşımız var. O gitmeden olmaz. Uykumda geldi ya sızıcam şimdi valla :çok üzgünüm:
cnm ikigünmü ondan ağlıyordur benim ömer sabah birkere yaptı bütüngün ıkındı yavrum sonunda kabızlı ve gazı önleyici mama verdim popayada msj yaptım baya mıçtıııı
mayıs veletlerinin kabız günü bugün
ben hala veletlerle uğraşıyorummmm çocukları yıkayamadık çok vızıldadılar
Kız maşallah canım ne hamaratsınız bu arada senin minik maşallah pek tatlı kız yerim ben onu.Kızımın çamaşırlarını astım, kendi renklilerimizi attım. Kahvaltımı yaptım. Toz aldım. Şimdi de ütü yapacağım. Az bişey var zaten. Diğerleri birikmeden halledeyim. Kızım uyur inşallah işim bitene kadar. Ya sucuk oldum valla piştim piştim. Defnoşun bir sonraki uyumasında gireyim de duş alayım yine offff :dilcikar:
Siz hala uyuyo musunuz yoksa bebişlerlemi uğraşıyosunuz totikler nerdesiniz :uhm:
kız çok güzel fotolar ya bende çektirseydim keşke bizimkiler heyecandan benkızlar bakın oglusun dogum sonrası temızlenişi teyzoşları...
daha cok resmıomız var ama bılg yuklu deıl..babamız yuklesın hele bı....onlarıda atarız sıze..buyuduk artık azıcık bunlar mınık hallerımız..
dıerıde ewımıze ılk merhaba...hastahaneden cıkıs ewde ılk uyanıs....
şu limonu ilk kz duydum hıçkırıncamı veriyoruz suyuda versemmikiCanım ben hergün değil 2-3 günde bir veriyorum 4-5 çay kaşığı.Doktora miktarını ve ne zamanlar vereceğimi 18 inde kontrole gidince sorucam.Mamayı günde 3 kere 60 cc veriyorum üzerine emziriyorum,çokta fazla vermek istemiyorum çünkü 75 yapsam onuda yer bunun sonu yok doktor mamada anlamaz sürekli daha fazlasını ister dedi.Şimdilik idare ediyoruz bittiğinde ağlayıp yeniden istemiyor isterse emziricem baktım olmuyor o zaman arttırıcam.Kilo durumuna göre doktorla onuda konuşucam bakalım.
Hayırlı olsun canım.Sarılık için su ver 2 çay kaşığı mama ve süt 2 saatte bir beslemeraba bende 7 mayıs dogum yaptım bebeğimi bu gün kontrole götürdük sarılığı geçmemişacaba ne zaman geçer bi aya kadar geçmesi gerekiyordu ya (
iyiyim canım benim kociş izin vermiyor dedim sen götür 1 saat te kalkarım falan yok 25 günlük bebek oraya gidermiymiş falan filan ömrümü tüketti valla.[k] {n} [k];7295580 .!.:tutkun nasılsın cnm??
geliyosun dime salı günü tepeye??
bak yan çizme kocanıda ne yap ne et kandır valla bilemem nası kandırırsın??
anacım hepimizin kocası pimpiiriklide sennki hepten valla...
cnm ne demek yaaaa olurmu konuşuruz bol boll[k] {n} [k];7295473 .!.:KÖTÜ Bİ AKŞAMDI...
birsencim kusura bakma çocuktan tam konuşamadık.. ama arayacagım seni..
benm kız 12:30da uyudu çok agrısı var galiba yapmadıgım şey kalmadı çok agladı
hepte ben yalnızken tutuyo kızımn sancıları eşim hala gelmedi..
yrn anneme gidicem kalmaya ya yalnız olmuyo eşimin bi kaçgün iş var geç gelicek çok zorlandım bu akşam 4.30dan 12:30 a canım çıktı ama kzım hala kaka yapmadı hakketen bugün kabız günü:1shok:..
sızdı yavrum ama hala mıkır mıkır en ufak sese tepkili yaaa.. biran önce sabah olsun anneme gideyim..:çok üzgünüm:
[k] {n} [k];7295506 .!.:bu akşam sigara içmmezsem bi daha içmem..
zor tutuyorum kendinimi..
dogum yaptıgımdan beri hiç içmedim hamileyken bile içtigim olmuştu bazen...
Kız maşallah canım ne hamaratsınız bu arada senin minik maşallah pek tatlı kız yerim ben onu.
kız çok güzel fotolar ya bende çektirseydim keşke bizimkiler heyecandan ben
i bile çekmemişler bravo dedim onlara.....
şu limonu ilk kz duydum hıçkırıncamı veriyoruz suyuda versemmiki
Hayırlı olsun canım.Sarılık için su ver 2 çay kaşığı mama ve süt 2 saatte bir besle
iyiyim canım benim kociş izin vermiyor dedim sen götür 1 saat te kalkarım falan yok 25 günlük bebek oraya gidermiymiş falan filan ömrümü tüketti valla.
Evet kızlar bu arada başımı kaşıyamıyorum o kadar yoğunum kızım sabah 7 de uyudu bende sızmışım 12 de kalktım hemen çamaşır attım kızıma mama sonra süt sağdım kahvaltı yaptım 13 te uyandı yedirdim hepsini sonra ta 16 da uyudu bu seferde akşam yemeği yaptık eşimle süt sağ derken tam yedik benimki uyandı ve yine süt mama derken saat gece 23 te uyudu şimdi uyuyor bende yatıyorum anca süt sağ gece için mama yaptım maratona hazırım.Bugün eşimle yıkadık çocuk bi korktu yavrum katılandı annem yıkarken mest oluyor bizde çıldırıyor çözemedik sanırım bide yüzünde küçük sivilce gibi kabartılar çıkmış dedim eşime bu çocuğu sen hasta edeceksin ufoyu yakıyor ya çıldırtcak neymiş annem menepozlu bende lohusaymışım ev soğukmuş biz anlamıyormuşuz çocuk kurdeşen çıkartıcak nerdeyse biz açıyoruz çocuğu o kapatıyor 2 battaniye ve soba ile çocuk üşürmü ya bu adam bana kafayı üşüttürtcek
MUTAHARA Eminönü ne gidemezsen Pendikte Selenin yan sokaktan girince sağdaki ilk sokağa gir orda bi dükkan görcen bebek şekeri yapıyor amca bide fiyatlar çok ucuz herşey var orda görürsün Eminönüne gerek bile yok vitrinde örnekler var zaten bide ucuz opuyorumnanaktan
Bende bugün güne gidiyorum.Oğlanı sabah 6 dan bu yana abcak uyuttum.Ortalığı toparlıyım duş alayım arkadaşım 12:30 da arabayla almaya gelicekti.Hepinizi öpüyorum kocaman akşama görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?