2009 Mayıs Anneleri

Bizim Defnoş uyanmadı da bu sefer nihayet yemeğimi ocağa koydum kısık ateşte pişiyor :lepi: Çilekleri yıkadım yeşillerini kestim buzdolabına kaldırdım. Yeşilliklerimi yıkadım kuruttum buzdolabına kaldırdım. Pirinç ıslattım. Kurumuş çamaşırlarımı topladım. Evi toparladım. Şimdide oturdum sütlaç yiyorum oh beee hihoyyyt 1 saat falan daha uyanmazsa iyidir valla hihoyyyt

Ay uyumasın ama beşikte yada ana kucağında falan dursun. Valla göğüs yaralarım tam geçiyor diyorum yine başlıyor :çok üzgünüm:

Fulya'cım öyle alıştırırsan yandın valla. Akşamları elinden geldiğince yardım ettiriyorum eşime. O çalışıyorda biz evde oturuyor muyuz yani dimi ama yerimseniben

benim ikiside uyanık ömer açlığındanmı ağlıyor sabaj çok az kaka yapmıştı daha yapmadı ondanmı anlamadım .....mama istiyor ama saat 3 de yedi 120 cc mama bu çocuk deli edecek beni ali 1 saat geç yedi diye 150 cc yedi bune ne oldu yaa bağrıyo zaten ikisi aynı anda sakin takılamamıyolar attım fırana biberlerii

senin kocanaaklava:klava:klava:bu oklava lazımkötükedihüsokötükedihüso

benim kocam sekiz sekizbuçuk arası eve geliyor sofra kuruyo kaldırıyo

çocukların mamasını yapıyor ...biberon yıkıyorrr öle bedava çocuk sahibi olunmuyor

döferizzz onu heeeklava:laelaelaelaelae

Kızımın sızmış hali teyzoşları baksanıza zilli ya kıçı havaya dikmiş nasıl uyuyor kaydirigubbakcemile3 Uyandırmadan çekmeye çalıştım görün istedim kaydirigubbakcemile3 Ben onu yan yatırmıştım nasıl becerdiyse bu hale gelmiş kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yerimmmmmmm kızınıııııııııııı maşallahhhhh benimde alim uyudu

ömer sabırsızını besliyorumm

haklısınız kızlar..ama karsıdakinin anlayıslı ve insan olması gerek.

senin yazdıklarını okuyunca yoruluyorum tatlım:)))
maşallahhh

tebrik ederim cnm ahyırlı olsun ebbeğin,Allah analı abbalı büyütsün inşopuyorumnanaktan
:1shok:canım ya:1shok::1shok:inş olmaz
daha önce oluyordu bazen bana,ışığı kapatadan yatıyordum şimdi oladı çok şükür
sana nasıl oldu ki,düşünmemeye çalış cnm ya
ben hep yanımda biri olsun istiyordum sende öyleyap cnm şimidlika.s.
ana:1shok:kocaya bak
tamam istesin de bebişe baksın bari,sopa istiyor kız senin kociş:mymeka:

Fulyacım Birsen haklı çocuk sahibi olmak kolay değil.Benim kocişte 8 de gelir sabah 6 buçukta çıkar evden ona rağmen her işi yapar ütü, banyo temizleme,süpürme.Çok anlayışlı allah razı olsun.zemuszemus

Pınar kız benim bu gelin çok fena bak ne hale gelmiş rahat uyuycam diye.Zilli yerim ben onun poposunu.opuyorumnanaktan

yerimmmmmmm kızınıııııııııııı maşallahhhhh benimde alim uyudu

ömer sabırsızını besliyorumm

ayy pınar maşallah..tam ısırmalık olmus :)))
valla birsen tam dayaklık haklısın tatlımm

ay maşallah cnm ya çok şekerrrrrrrhihoyyythihoyyytşuna bak nasıl da uyuyorkaydirigubbakcemile3

Pınar kız benim bu gelin çok fena bak ne hale gelmiş rahat uyuycam diye.Zilli yerim ben onun poposunu.opuyorumnanaktan

Sağolasınız teyzoşlarım. Uyansın ben sizin yerinize poposunu ısırırım kaydirigubbakcemile3 a.s.

Birso bak bitane buldum a.s.

Malzemeler
125 gr oda sıcaklığında tereyağ
1 su bardağı damla çikolata
1/2 su bardağı pudra şekeri
yarım çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı h.cevizi
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
Tüm malzemeler yoğrulur.
Hamurdan minik minik parçalar kopartılıp tepsiye dizilir.(ben aldığım parçaları yuvarlayıp koydum siz aldıgınız şekilde yuvarlamadan koyun şekli daha güzel oluyor)
175 c de yaklaşık 15-20 dk pişirilir.Afiyet olsun..

benim böcüğümde uyudu evi toparladım çamaşır astım bezelye koydum ateşe uyandı vitaminini verdim şimdi tekrar uyandı birazdanda bulgur plavıyla salata yaparsam tamamdırr :))

pınarcımmm ısırırım ben o yanakları yahuuu nasılda sızmış uykusuzluktann :))

ayy dün bende kurabiye börek falan yaptım attım dolaba ne olur ne olmaz bi misafir gelirde elim ayağıma dolanmasın diyee :))

ayy dün bende kurabiye börek falan yaptım attım dolaba ne olur ne olmaz bi misafir gelirde elim ayağıma dolanmasın diyee :))

Hülyacım nasıl muhafaza ediyorsun dolapta.

Birde pınarcım senin çikolatalı muffin tarifin nasıl bacım yapsam diyorum aslında yalancı tavuk göğsü de yapayım diyorum.

sağol pınarcığım daha kolay bişey buldumda ömer üstümden inmiyorr

a.s.

Şimdi uyandı teyzesi. Karnı acıkmış emiyor lokur lokur cokacimcoook Artık yıkanma saatine kadar uyumaz delikafadulden

oyyy canimin iciiiiiiiiiŞenizŞenizŞeniz
pesindeyim birakmam nereye ne yaziosun takipteyimmmmdelikafaduldendelikafadulden

bu arada selam arkadaslarvereliniortak

Selam hoşgeldiiin a.s.

Benimde buzlukta peynirli, ıspanaklı ve mantarlı böreğim var. Biri gelse at fırına 20 dk'da hazır hihoyyyt

Hülyacım nasıl muhafaza ediyorsun dolapta.

Birde pınarcım senin çikolatalı muffin tarifin nasıl bacım yapsam diyorum aslında yalancı tavuk göğsü de yapayım diyorum.

Tarif bu bacım a.s. Ama ben şekeri yarım su bardağı değilde 1 su bardağna yakın ve kakaoyu 1 kaşık koyuyorum. İçine 1 avuç damla çikolata koyuyorum. Üzerine de antep fıstığı yerine renkli pasta şekerlemelerinden koyuyorum. Bağdat markanın çok güzel süslemeleri var a.s.

Malzemeler: (12 adet muffin)
•2 su bardağı un•1/2 su bardağı toz şeker•1 paket kabartma tozu• 1 küçük paket vanilya• 1 su bardağı süt• 2 çorba kaşığı dolusu kakao•1 çay bardağı bitkisel sıvı yağ• 1 yumurta• 1 çay bardağı tuzsuz antep fıstığı içi• yarım çay bardağı çikolata cipsi• Bir tutam tuz

Yapılışı:
1. Bütün malzemeleri (çikolata cipsi ve antep fıstıkları hariç) mikserle çırpıldıktan sonra muffin kalıplarının karışımdan koyun.2.Üzerlerine çikolata cipsi ve antep fıstıkları ile süsle.3.180°C derece önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişiriyoruz.

Afiyet Olsun.

cnm derin dondurucuya atıyorum lazım oluncada tavada yada fırında ısıtıyorum yeni yapılmıştan hiç bir farkı yok hatta yaprak sarma bile var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…