ay kızlar bugun yalnızım dünden beri..okuyorum alıntı yapıyorum zeynep uyanıyor yarım kaldı kaç saattir yazamadım.en sonunda pes ettim alıntı yapmadan dalıcammm..:))
yaa çook yorucuymus..ama benim kocam hiç yardımcı olmuyor cayı ayağına bekliyor yada üzerine tişörtü beni mutfaktan cağırıp istiyor..
oo fulyacımmm LIŞTIRMA ÖYLE AZCIK BABALIK GÖREVİNİ BİLSİNNN ...
AYY BENİM KOCİŞ BAZEN YEMEĞİ BİLE HAZIRLIYOR NE İSTESEM AYAĞIMA GETİRİYOR HİÇÇ ÇEKEMEM ÖYLE YAHU HEM BÜTÜN GÜN YORUL ET BEBİŞLE İLGİLEN BİDE AKŞAM HİZMET BEKLESİNLER..TABİKİ FIRSATIMIZ OLDUKÇA YAPICAZ AMA YOKK ÖYLE ÜÇ KURUŞA 5 KÖFTE :))
Bizim Defnoş uyanmadı da bu sefer nihayet yemeğimi ocağa koydum kısık ateşte pişiyor :lepi: Çilekleri yıkadım yeşillerini kestim buzdolabına kaldırdım. Yeşilliklerimi yıkadım kuruttum buzdolabına kaldırdım. Pirinç ıslattım. Kurumuş çamaşırlarımı topladım. Evi toparladım. Şimdide oturdum sütlaç yiyorum oh beee hihoyyyt 1 saat falan daha uyanmazsa iyidir valla hihoyyyt
Ay uyumasın ama beşikte yada ana kucağında falan dursun. Valla göğüs yaralarım tam geçiyor diyorum yine başlıyor :çok üzgünüm:
Fulya'cım öyle alıştırırsan yandın valla. Akşamları elinden geldiğince yardım ettiriyorum eşime. O çalışıyorda biz evde oturuyor muyuz yani dimi ama yerimseniben
benim ikiside uyanık ömer açlığındanmı ağlıyor sabaj çok az kaka yapmıştı daha yapmadı ondanmı anlamadım .....mama istiyor ama saat 3 de yedi 120 cc mama bu çocuk deli edecek beni ali 1 saat geç yedi diye 150 cc yedi bune ne oldu yaa bağrıyo zaten ikisi aynı anda sakin takılamamıyolar attım fırana biberlerii
tebrik ederim cnm ahyırlı olsun ebbeğin,Allah analı abbalı büyütsün inşopuyorumnanaktanUzun Zaman Sonra Tekrardan kavuşmak CoK güzel
Oglumla 8 Mayıs Cuma günü Kavuştuk. bebişkom 4 kilo dogdu boyu da 55 Cm
iyiki Sezeryan olmuşum normali Başaramazdım herhalde :) Epey Korkarak girdim Ameliyathaneye Ama nerden Bilirdim Dünyanın en tatlı Şeyi Beni Karşılıcak :) Cnm Oglum için her agrıya sızıya dayandım onun için canımı bile verebilirdim o An.... Allahıma Binlerce şükürler olsun... Sag salim birbirimize kavuşturdu.... diger hamilelere de allah yardım etsin inş...allah Herkesi Kurtarsın ....
sevgiler selamlar
bu arada dogurduktan sonra içime bir huzur ve sabır geldi nedense
Sanırım Annelik duygusu bu :)
by
:1shok:canım ya:1shok::1shok:inş olmazkızlar beni alkarısı denen şey basmıştı 2 kez araştırdım bi çok kültürde var bu inanış aslında hurafeleri pek sevmem ama anlatınlanlarla birebir aynı yaşadığım şey kırkı henüz çıkmayan arkadaşlar dikkatli olun mutla nas felak bu süreleri okuyun yatmadan evvel
ana:1shok:kocaya bakay kızlar bugun yalnızım dünden beri..okuyorum alıntı yapıyorum zeynep uyanıyor yarım kaldı kaç saattir yazamadım.en sonunda pes ettim alıntı yapmadan dalıcammm..:))
yaa çook yorucuymus..ama benim kocam hiç yardımcı olmuyor cayı ayağına bekliyor yada üzerine tişörtü beni mutfaktan cağırıp istiyor..
Kızımın sızmış hali teyzoşları baksanıza zilli ya kıçı havaya dikmiş nasıl uyuyor kaydirigubbakcemile3 Uyandırmadan çekmeye çalıştım görün istedim kaydirigubbakcemile3 Ben onu yan yatırmıştım nasıl becerdiyse bu hale gelmiş kaydirigubbakcemile3
ay maşallah cnm ya çok şekerrrrrrrhihoyyythihoyyytşuna bak nasıl da uyuyorkaydirigubbakcemile3
yerimmmmmmm kızınıııııııııııı maşallahhhhh benimde alim uyudu
ömer sabırsızını besliyorumm
ayy pınar maşallah..tam ısırmalık olmus :)))
valla birsen tam dayaklık haklısın tatlımm
ay maşallah cnm ya çok şekerrrrrrrhihoyyythihoyyytşuna bak nasıl da uyuyorkaydirigubbakcemile3
Pınar kız benim bu gelin çok fena bak ne hale gelmiş rahat uyuycam diye.Zilli yerim ben onun poposunu.opuyorumnanaktan
meyraaaa benim diğer topikten arkadaşımmmm kardeşimmm
ayy dün bende kurabiye börek falan yaptım attım dolaba ne olur ne olmaz bi misafir gelirde elim ayağıma dolanmasın diyee :))
sağol pınarcığım daha kolay bişey buldumda ömer üstümden inmiyorr
benim böcüğümde uyudu evi toparladım çamaşır astım bezelye koydum ateşe uyandı vitaminini verdim şimdi tekrar uyandı birazdanda bulgur plavıyla salata yaparsam tamamdırr :))
pınarcımmm ısırırım ben o yanakları yahuuu nasılda sızmış uykusuzluktann :))
oyyy canimin iciiiiiiiiiŞenizŞenizŞeniz
pesindeyim birakmam nereye ne yaziosun takipteyimmmmdelikafaduldendelikafadulden
bu arada selam arkadaslarvereliniortak
ayy dün bende kurabiye börek falan yaptım attım dolaba ne olur ne olmaz bi misafir gelirde elim ayağıma dolanmasın diyee :))
Hülyacım nasıl muhafaza ediyorsun dolapta.
Birde pınarcım senin çikolatalı muffin tarifin nasıl bacım yapsam diyorum aslında yalancı tavuk göğsü de yapayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?