Pişiripmi koyuyorsun çiğmi.
Ya benimde yaprak sarma mantı ve sigara böreği var ama tepsi böreğini hiç koymayı denemedim
kurabiyeyi yaptımmm ömer mıçamır ondan sanırım sancısıııı
Afiyet olsun canım a.s.
Benimkide 2 gündür yapmıyor derdi o sanırım. Kızarıyor çünkü :uhm: Kayısı kompostpsu içiyorum fayda eder belki. Masaj da yapıyorum pırtlatıyo ama kaka yok maalesef. Napsam ki :uhm:
Kızlar bizim içtiklerimizden bir fayda yok masaj falanda nafile ben oğlana zeytinyağı veriyorum bir çay kaşığı 2 saat sonra dolduruyor valla rahatlıyor yavrum.Doktor tavsiyedir bu arada merak etmeyin vermekte bir sakınca yok.
Aaaa şu marketten aldığımız sızma zeytinyağımı bacım?
Evet Pınar'cım ondan gerçi bize Aydın'dan geliyor ev yapımı.Sen ver bak nasıl rahat yapacak defnecik.
Kızlar ben kaçar kociş geldi benim Yağız oğlan uyanmadan yemeğimizi yiyelim sonra oğlanı banyo yaptıracaz mamasını verir uyuturuz.Öptüm hepinizi bacılar.
knk saol cnmm :)) yok herzamann değil bacımm karnı toksa ve uyumuyorsa salllıyorum ayağımda yoksa memede uyuyor genelde..zaten sepetini hiç sevmedii uyumak istemiyor orda(
cerencimm hiç yaparmıyım öyle şeyy cnmm senin oğluştan daha yakışıklısını nerden bulacamm dünürümm :)))
Zeytinyağı içirdim baktım ağlaması kesilmeyecek yıkadık kuzumuEmerken biraz ağladı yine sancı geldi ama uyudu çok şükür. Sabaha kadar yapmış olur inşallah :Saruboceq:
Yemek yedik mutfak kaldı öyle. Toplayayım bari gelirim yine a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?