herkese merha ba kızlar gece duru böcüğüm uyumadı gaz vardı kuzumda bende sabah uyutunca hemen uyudum üç gündür uyku yok bize duru hanım sayesinde gaz sancısı yüzünden bebişler çok zorlanıyor sonrada kalktım kahvaltı hazırladım evi toparladım çamaşırları yerşelştirdim kızımı uyuttum sizlere bakayım dedim yağmurda anneaneesinde kaldı kızım durunun gece nöbetleri yüzünden uyuyamıyor bende anneannesine gönderdim öyle işte kızlar
bu arada 31 temmuzda işe başlıyorum az kaldı kızımı nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum valla daha çok küçük
patronum jest yapıp bana finans müdürümüz ile hediye göndermiş şaşırdım :))
Canım hoşgeldin bir yandan yağızı emzirip diğer yandan tutkun un ticker yapıyodum ancak yazma fırsatım oldu nasılsın güzel arkadaşım.Gaz sorunu hepimizde var yaaa napıcaz bilmiyorum bende rezene çayı veriyorum şu gaz problemleri bir bitse çok rahatlıycaz.Az kalmış tatlım izninin bitmesine benimde 15 temmuzda bitecek sonrasında süt iznimi kullanıcam toplu.
dene bakalım cnm,inş düzelir[k] {n} [k];7456743 .!.:bakalım işte deneyecem benim çok çatlagım var ya çok kötü duruyolar..
bakalım deneyimde size tavsiye edrim 3 haftada farkedilir sonuç diyo gerçi krem büyük boy ama bana 3 hafta yetmez o((
eger iyileşme olursa dvvm ederim valla..
Günaydın kızlar........
Fulyacım sen zaten eşine karşı biraz dolusun üzerine bir de bu doğum sonrası sorunlar eklenince daha yıpratıcı oluyodur senin için. bence içine atma bizimle konuş, kendi arkadaşlarınla konuş ve en önemlisi uygun bir dille eşinle de konuş. ne de olsa sen 1-0 öndesin. eşin sana karşı biraz mahcup ve kendini borçlu hissediyo olmalı. sıkıntılarını kendisine söylersen telafi etmeye çalışır heralde. yok yine burnunun dikine giderse söyle biz icabına bakarız onunklava:kötükedihüso
oh iyi yapmışsın güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?