2009 Mayıs Anneleri

Canım hoşgeldin bir yandan yağızı emzirip diğer yandan tutkun un ticker yapıyodum ancak yazma fırsatım oldu nasılsın güzel arkadaşım.Gaz sorunu hepimizde var yaaa napıcaz bilmiyorum bende rezene çayı veriyorum şu gaz problemleri bir bitse çok rahatlıycaz.Az kalmış tatlım izninin bitmesine benimde 15 temmuzda bitecek sonrasında süt iznimi kullanıcam toplu.

sağolun kızlar.. seviyorum sizi
daha yeni kahvaltı ettim.az önce uyudu kızım .kayınvalideme gidicez bugun.yarında anneme ankaradan kardeşim gelecek.
çayımı aldım geldim keyif yapayım azıcık:))

canım yarasın yağımıza maşallah bitanem tatlım sarılık durumunuz ne oldu merak ettim durumun gözlerindeki sarı hala geçmedi vucudu normal doktor tahlil yapmıştı değerleri normal çıkmıştı

Sarılığımız geçti canım 1 aylıkken bişey kalmamıştı çok şükür değerler normalse endişelenecek bişey yoktur tatlım

merhaba kızlarr ben bugünde öle keyifsizim kociş gitti perşmebe gece dönecek cuma.c.tesi.pazar burada p.tesi tekrar gidecek bizde annemdeyiz..ben kendimi çok halsiz hissediyorum büyük bir ihtimalle b12 düştü gebeyken iğne olmayı bırakmıştım...şmdi gidecem b12 tahlili yaptıracam iğneye başlayacam
depolamam lazım yoksa çok zor işim enerji lazım bana...

tutkun cnm herkesde o gaz sorunu sormaaaaaaa

fulya cnm ,sevmemekte çok haklısın çok hassas birdönemdesin
sana yardımcı olacağına karşında melek olacAğına kalkmış seni sinir edecek birsürü şey yapıyor
bazen bazı şeyleri bazı kişiler hiç haketmiyor o yüzden cezalarını çekmeliler...üçkurşluk simit gibi yayılmamalılarr...ağır oldu konuşmam sanırım ama öle iştee benim düşüncem

pınarım kuşummm cadını yerim bennn

siboş kızzzz sen işemi dönecen o afacanı nereye bırakacan kuşum

nurten kızzzz bendede bir kiraz hastalığı var sormaa

Birsom benim işe dönmem kısmet olursa ramazan bayramından sonra olucak ekim başı gibi oğlanda yaklaşık 6 aylık olucak ek gıdalara falan başlanacağı için çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama ben çok özliycem şimdiden onu düşünüyorum kara kara.Babanesi bakıcak napalım mafoldumben

sibelcim sağol canım benim
birsencim nasılsın tatlım b12 iğnesine bende devam ediyorum kırkım çıkana kadar üç günde bir sonrada ömür boyu ayda bir şeklinde vurulacağım doktorum yoksa halsiz kalırsın dedi

ayy siboşcuğum zor haklısınnn ama ne yapacan gitmek zorundaysan yapacak bişey yok..

ilgin cnm ben şuan çok halsizim kalkamıyorum yerimden b12 tahlilini tok karnına yapabilirmiyiz aradım hastaneyi ücretini sordum ama aç tok fark edermi diye sormadım yaww

bu arada sezeryan olanlarrr mekiği 6 ay dolmadan yapamazsını doktorum öle dedi iç dikişler 6 aydan önce iyi olmazmış benim hala acıyorr 2 ay doldu bitti

dene bakalım cnm,inş düzelir

teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

kızlar yemek yaptım akşama kızımı uyuttum kayınvalidede uyuyor güzellik uykusunda bende çok yoruldum valla
esencim nasılsın canım

selam kızlar bend eyeni açabildim kızım durmadı bide karşı komşum geldi ama od ahergün gelmeye başaldı işler kalıyo ne yapıcam bilemedim

sibelcim senin iznin süpermiş ne güzel bende ağusatosta bitiyor ağustos ve eylülü rapor ve izinle geçircem ekim başı gibi başalrım bende tatilede gidiyosunuz ne güzel canım inş oğlunla sana iyi gelir dinlenirsiniz istanbul çok boğuyor bazen

banucum utanmaz kaynanatör yatsın bakalım büyütsün sende yemeek yap allahım ya

pınarcım sıcak mahvediyor gerçekten evini serin tutmaya çalış canım ben kalın perde çekiyorum güneş gelmesin diye ieş yaradı bi dene canım

beyazcım saçlarını güle güle kullan zararlı değilmi bende istiyorum beyazcım çok ama doktora sormadım zararlı olmuyormu boya ya

tutukuncum kzızını gördük sonunda çokkkkkkk tattlı maşallah kuzcuğa canım

bu arada sibikocum banada yaparmısın resim göndeersem bende geçen girdim baya uğraştım yapamadım ya ne gerekiyor resim ve doğum tarıhimi

kızlar kızımın yüzünde bri kaç tane küçük yağ bezesi var sizdede varmı ya bide yüz temizliğini nasıl yapıyorsunuz günlükmü ne ile bu yağ bezeleri için ne yapmalıyız

benimde dişlerim çom sızlıyor valla anam ağladı kaç gündür hamilelik mahvetti bizi valla benimde bir bakıma girmem lazım toptan

bende yemek yaptım patates patlıcan bide çorba kızımıda uyuttum

bu arada bugün kırkımız çıkıyor kızlar eşimi bekliyorum bizde kırklanıcaz inş

ama buralar çok sessiz ya

selam kızlar kızım 12:00 den beri hala uyuyor ama gece ayvayı yediğimin resmidir bu yine gece nöbeti beni bekliyor benim kızında yüzünde ufak ufakkırmızı noktacıklar çıktı çok terlediği içinmi oluyo acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…