aman sende baktın ellediler çok kaçarsın evine sen in bencede sana gelirlerse fazla bişi diyemezsin sen gdersen daha rahat olursun sanada zırt pırt gelmezler..Ay kızlar sinirim bozuldu şimdi 1 saate kadar Silivride olan görümcem gelecek.Kabus gibi yaaaa 3 tane çocuğu var oğlanı perişan edecekler.Gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama yandık her dakka gelirler bana.(kayınvalidem 2 kat altımda oturuyor)Birde ararlar sen in diye allahım yaaaaa mafoldumben
Artık lafımı esirgemem canım el kadar çocukla aşağıda oturacak değilim saatlerce gelsinler burda sevsinler eminim böyle diyince bozulacak bide acayip alıngan ve kaprislidir.Yazlığa gitmeme az kaldı ama bu bir hafta burnumda gelecek yine :sinifsinif:
cnm slm çok sevindim sütünün gelmesine bak moralin düzgün oldumu nasıl arttı sütün bide dinlenmelkte çok önemli..günaydın kızlar
uzun aradan sonra ilk defa bugece uyudu oğum nasıl sevindim anlatamam anneside uyudu tabi gece uykusu gibi yok valla.
Burcu pınar sibel bebişleriniz cok tatlı masallah hepsine 41 kere.
Kızlar 1 ay sonrada olsa sütüm cok az ama geliyor cok mutluyum
[k] {n} [k];7507684 .!.:aman sende baktın ellediler çok kaçarsın evine sen in bencede sana gelirlerse fazla bişi diyemezsin sen gdersen daha rahat olursun sanada zırt pırt gelmezler..
cnm slm çok sevindim sütünün gelmesine bak moralin düzgün oldumu nasıl arttı sütün bide dinlenmelkte çok önemli..
aynn böyle dvm cnm azda içse sütünden kardır boraya..
senn çocuk nie uyumuyo anlamadım benmki mamayı yiyince gece kesin 4 ssat kesintisiz uyuyor arlalrda kalkıyo emziriyorum sabah çok aglarsa mam veriyorum bidaha uyuyor:uhm:
ay sorma canım bu sabahta mutluluktan ağladım inşallah devamı gelir.Uyumuyor canım ca 4 saat uyuyor mu maşallah bu gece 2 saatte uyandı ama o bile bana yetti valla.
Kayınpederim biraz aksidirde kesin ona benziyor bu velet kök söktürücek bize bu gidişle.sırnaşık şey
Kac cc mama veriyosun canım ac mı kalıyor acabaCADIARZU
[k] {n} [k];7508264 .!.:cnm ben 90lık yapıyorum eger yine aglarsa bi 30luk daha veriyorum tamamen ona baglı yani kaçlık yerse artık..
bazen 60lık yiyor belli olmuyor ama her istediginde veriyorum fazla aglatmıyorum..
sende öyle yap cnm bak eger sütün gelse bile bora mama yemeye dvm edcek azatltırım die düşünme aksine artık büyüyolar ve dahada fazlalaşacak ccler alıştır kendini..
sen kaçlık veriyosun? aglıyomu mama bitince??
3 saatte 60 veriyorum canım bazen 2 saattede oluyo ağlayınca.Aralarda hep memede tutuyorum tabi.Bazen bitince ağlıyor kuzum fazlası zarar değildir deme canım
oyyy maşallah ya,ne kadar yakışıkı olmuş,gözlere bakın boncuk gibi,Allah nazarlardan saklasın,size bağışlasın cnm
cnm ebnce açma,hem çarpar oğlunu anlamazsın hemde klimanın üflediği havada bakteri falan olur şimdiKızlar içersi 28 derece oldu pişiyosss şimdi soydum kağanı tek zıbın giydirdim yine, off dr size klima için ne dedi kızlar, camları kapatıp açsammı acaba ya
[k] {n} [k];7505839 .!.:ok cnm unutmuşum çok gemiş olsun öptüm bebişini..
QUOTE]
sağol cnm
Ay kızlar sinirim bozuldu şimdi 1 saate kadar Silivride olan görümcem gelecek.Kabus gibi yaaaa 3 tane çocuğu var oğlanı perişan edecekler.Gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama yandık her dakka gelirler bana.(kayınvalidem 2 kat altımda oturuyor)Birde ararlar sen in diye allahım yaaaaa mafoldumben
Artık lafımı esirgemem canım el kadar çocukla aşağıda oturacak değilim saatlerce gelsinler burda sevsinler eminim böyle diyince bozulacak bide acayip alıngan ve kaprislidir.Yazlığa gitmeme az kaldı ama bu bir hafta burnumda gelecek yine :sinifsinif:
Allah kolaylık versin cnm sanaŞeniz
Ay kızlar sinirim bozuldu şimdi 1 saate kadar Silivride olan görümcem gelecek.Kabus gibi yaaaa 3 tane çocuğu var oğlanı perişan edecekler.Gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama yandık her dakka gelirler bana.(kayınvalidem 2 kat altımda oturuyor)Birde ararlar sen in diye allahım yaaaaa mafoldumben
günaydın kızlar
uzun aradan sonra ilk defa bugece uyudu oğum nasıl sevindim anlatamam anneside uyudu tabi gece uykusu gibi yok valla.
Burcu pınar sibel bebişleriniz cok tatlı masallah hepsine 41 kere.
Kızlar 1 ay sonrada olsa sütüm cok az ama geliyor cok mutluyum
Sibelcim baştan cok yüz verme anlarlar belki.Ben de salı günü yazlığa gidicem ama bu hafta sonu da kayınvalıdem geliyormuş tatil öncesi eziyet edicekler bize valla.
Bizimkininde faydası yok hergün tl acıp kime benzedi gözü değiştimi sacını yandan ayır deyip duruyor bakmaya gelince yok.Bir gün annne onlara cok bakamıyorum yorgunluktan diyicem.sacına basına yani.
Esencim cok sağol valla dünden beri memede tutuyorum inşallah artar da mamayı azaltırım.
Afiyet olsun canım
kızlar yaa benim iştahım kesildi neden ki acaba CADIARZUCADIARZU
Ver canım bende veriyorum suyu doktorumuz sıcak havalarda 10 cc civarı ver demişti.Bende öğlen mamasından sonra verdi cokur cokur emdi susamış yavrum..kaydirigubbakcemile3
Değişiklik olsun tatlım sıkılıyorsun nede olsa haraket olur sanada.İştahının gitmeside sıcaklardandır 2 gündür bendede var o öğlen yemek yiyemiyorum kesinlikle..:umursamaz:
[k] {n} [k];7506865 .!.:ah ah bnmkide açıldı bu aralar ne bulsam yiyecem sanki allahtan evde meyveden başka bişi yok ama dün dayanamadım sütlaç yaptımsositososito
oyyy maşallah ya,ne kadar yakışıkı olmuş,gözlere bakın boncuk gibi,Allah nazarlardan saklasın,size bağışlasın cnm
cnm ebnce açma,hem çarpar oğlunu anlamazsın hemde klimanın üflediği havada bakteri falan olur şimdi
ok cnm unutmuşum çok gemiş olsun öptüm bebişini..
QUOTE]
sağol cnm
Allah kolaylık versin cnm sanaŞeniz
kızlar gusül abdesti alınmadan bebek emzirilir mi demiştik ya,konuyla ilgili forumda şöyle bişey buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/199821-gusul-abdestsiz-bebek-emzirilir.html
benim kız uyanmadan biraz evi toparlayalım annemle,boş bir oda var oarayı fena dağıtmışım:kedi:
sonra yine sakin olursa zeynebim gelirirmopuyorumnanaktan
kızlarrr ben geldim eşimin işyerindeyim
kızımlababasını ziyarte geldik
arabayı satıcaz oda benim üstüme olduğu için gelmemizggerekti
arabasız kaldık hemen alırız inşallah bi taneeCADIARZU
vericem bende nurtencim hiç itmiyor yavrum diliyle bitince yalanıyor sağol canım.
Sağol burcucum
kızlarrr ben geldim eşimin işyerindeyim
kızımlababasını ziyarte geldik
arabayı satıcaz oda benim üstüme olduğu için gelmemizggerekti
arabasız kaldık hemen alırız inşallah bi taneeCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?