2009 Mayıs Anneleri

Canım hoşgeldin biz biriyle baş edemiyoruz sana 2 siyle allah sabır versin canım 3 aşıyı birden bizde yarın olcaz bakalım umarım ateşlenmezler.

Birseninkiler oldu bişey olmamış çok şükür.:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar kızım resmen mat etti bu gün beni gece hiç uyumadı e sabah 7 den beri ayaktaydı ancak saat 20:00 de uyudu oda anason çayı vererek off bu bebek nasıl ayakta kalıyor nerden buluyor bu enerjiyi hayret ediyorum neyse en azından bu gece gece uykusu çekebilcem sanırım uykuya hasretim günlerdir

sağol canım. bu eldiven meselesini de ilk defa duyuyorum. tırnaklarını kırkı çıkınca kesecektim,o zman çıkarırım diye düşünüyordum. neyse zaten 5 günümüz kaldı. ama söylediğin için sağol canım.

sağol canım. serin derken kaç derece? benim buralar serin değil,soğuk resmen! ev 21 derece. dün akşam dışarılar 12 dereceye kadar düştü:1shok: sibirya gibi burası yaa!! aman neyse, terlemiyor.
pınarcım su veriyormusun bebişe doktor bana verme dedi sizler napıyonuz kızlar su veriyormusunuz

bide benimde bildiğim gusül alınmadan meme verilmediği ama bilemiyorum farklı yorumlar olabilir.
ben su vermiyorum dedim ya soğuk zaten buralar.

canım geçmiş olsun. şükürkü atlattınız. benim bebeğimde ilk 1 hafta çok kilo kaybetti. 4080gr idi,3350'ye kadar düştü:1shok: ama niye bilmiyorum:uhm: çok şükür şimdi iyi. 800gr almış bir ayda.

ayy evet sibelcim, bana da öyle geliyor. çok canlar yakacak bu minikleropuyorumnanaktan

cnm ya geçmiş olsun,çok şükür ki atlatmışssınız
sütün de gelmeye başlamış ne güzel,bu arada hayırlı olsun demeyi unuttuma.s
Allah analı abbalı büyütsün cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benım hayırlı olsun..cok cok gecmişolsun..ii hade hersey gırmiş yoluna uykusuz gecelkere gunlere hosgeldın sende..bıyerden sonra pess edıyon kıss...:umursamaz:

ay bacım nolcak bu uykusuzlukk yafss:bbo:benımkıde aynı gun boyu 4 5 saat anca uyuyo uykusu var gosler kapalı ama sureklı mızıklıoooo:uhm:bende yenı uyuttum bakalım artıkkk uyanmaz inşallahhhh:Saruboceq:max 12ye kadar uyudu uyuduuuuuu sonra nöbett genekafamçokkarıştıkı bıde senınkıler ıkı tane...sabır bacım duzelcek inşşşş:Saruboceq:

anason cayımı ayy bende baslıcam yakında....benımkıde pek bı enerjıkkk bende sasıorum falla:kedi:

bu da benim erkekimin en son hali teyzoşlaropuyorumnanaktan

maşallah kıs kırkbınkere tosuna....pek şeker yırım ben bunu ....gamyoncuiremsu

ayy kıslar oldum bıttım falla.benımkı bugun sabah altıdan bu satate 4 saat anca uyudu yafs...:bbo:bende bıttım ewdede temızlık vardı anneme bıraktık eşimle ewı bızde oglan uyurken uyumaya kactık teyzeme ııkıde gıtmışım orda bı uyandı pır uyandı yahu anca sallayarak uyuttum ..guya alışmıcaktı sallamaya başedemeyınca salladım falla..bazen sabrımı zorluo kızlar ya..hiç durmuyooo benımkı..sureklı meme ıstıo emio kusuo emio kusuoooo:1no2:ben holllanda ıneklerı gıbı goğüsler tum gun fora...bıde kaynanam burdaydı ya kucaga alıştırkdı hatun ayy sınırrrklava:şimedi durduramıorum oglanı....ya kucak ıstıo yada emzırme mınderınde ewde dolanmak ıstıo ağzında memeyle..oto koltuunda sallmadan duran cocuk kaynana gıdınce durmaz olduuuu..ay tuvaletımı bıle yaptırmıo kıs bu haylaz oglan bana ewde yalnızken cınnet gelıo kımı zaman...sabır dıorum geccek ama hiç geccege benzemıo kızlar yaaa..eşim wardıyalı calışıo,annem herzaman yanımsda kalamaıo malum....tez zamana gecer dıe dua edıom hergunnn..40 a az kaldı da bızımkı yaklaştıkca daha mızmız oluo sankı:gitme:sızden ne haber?40 cıkanlar duzeldımı kuzucukların nuykuları kızlarrrrr:uhm:
az once salladım ayağımda ılk defa uyuduydu yastığın ustunde hemen wc ye kostum kız gelene kadar benımkı donmuş ya yastıgın ustunden..sırtustu bıraktıydım geldımmde yuzukoyun yatar buldummm:roflol:yuzunu ortmustum benım badimle(koku ıstıo bıde benımkmkı benım atlet badı olmadan cıkk yok uykuuu:roflol:)ay onuda almış elıne kapanmış ustune....kaydirigubbakcemile3kopardı benı yaaa:roflol:

işte kızlarr buda benım haylaz yaramaz oğluşummmmm:ecrin_bebek:
annesını aşkısııııııı

Eklentiler

• $yağız efe 159.webp
    11 KB · Görüntüleme: 35
Esracım biz colinox diye bi gaz damlası kullanıyoruz, oldukça rahatlattı, günde 3 sefer 10 damla kaşığa sıkıp veriyorum

Semracım göğüs kalkanları uzun süreli kullanılamıyormuş cnm, ben o sebepten almadım, avent in yıkanabilir göğüs pedlerinden aldım, memnunum, 1 pk te 6 tane var cnm, tabi yedekte göğüs pedide bulunduruyorum acil olunca kurumasını bekleyemem diye

Cnm Allah analı babalı büyütsün inş.

bebişimi gülerken yakaladımopuyorumnanaktan

Kıııııız kağanda gülüyo böyle ama hiç foto için yakalayamadım, tü tü tü maşallah yakışıklımıza :))))

annesını aşkısııııııı

Oyyy saçlara bak, maşallah delikanlıya :)))

Son düzenleme:
Günaydınlar :)))
Kızlar kağanın uykusu kaçtı, benide mum dikti başına,tek memede susuyo, ne güzel davlumbazla uyutup koymuştum işedi, çişinede hiç dayanamaz, uyandı bağırarak, altını aldım gözler cin gibi oldu, şimdi yine memedeyiz ayırınca bağırıyo.. elimi ayağımı bağladı valla velet,oturduğum yerden kalkamıyom
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım zor olmuş ama sonunda düzelmiş gözün aydın

seninde durumun zor canım Allah yardım eder aşımıza daha var bizim
hergün yeni huy ediniyorlar canım ya kaynanada çok bilirmiş ki sana kötülük yapmış

annesını aşkısııııııı
Maşallah canm Allah sağlıkla büyüttürsün

Kızlar ben bunu yan yatırmıştım bi bakın hele ne hal almışşşş yaramassskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız ne tatlı maşallah bebişin kız maşallah diyorum tekrar bak

Canım Spa Simplex diye kaçak bi damla var bitkisel birebir 50 civarında ücreti memnun kalırsın benimkine çok iyi geldi zinco falan kesmemişti sancısını ki ben hergün rezene veriyorum.

Kızlar ben bunu yan yatırmıştım bi bakın hele ne hal almışşşş yaramassskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Maşallah valla bende cumartesi meclüt yapıcam bekleyin fotolarımızı
Sibiko valla çocuklar söz dinlemiyorlar bide dikkat et çok bebeğin odasına girmesinler ani seslerde çünkü korkuyorlar geçen gün misafir geldi çocuklar nezaman girmiş odaya görmedik ses geldi bi baktım beşiği nasıl sallıyorlar düşürcekler bizimkide uyuyodu korkmuş sakinleştirene kadar geceyi bulduk.Bide baktım bebeğin oyuncakları vardı dolabın üstünde nasıl aldılarsa hepsi ellerinde bişey diyemedim tabi.Bide en çok şuna kızıyorum bebeği merak ediyor çocuklar anneleri de bi görsün falan uyuyor diyorum zaten uyutana kadar helak olmuşum sessizce bakcakmış tamam dedim birine girdik kızı daha 1.5 yaşında çığlık attı bizim kızda ağlamaya hazır hadi bakalım dedim şimdi uyut uyutabilirsen çocuğun keyfi için bende kızımda mahvolduk ondan sonra bide bana demezmi senin kızda amma ses alıyor dedim bu çocuk müzik sesinde uyuyor ani seslerde uyurken doğal olarak korkuyor sen uyurken biri bağırsa hoplamazmısın bana o zaman sende misafir kabul etme büyüyene kadar sinir oldum.

Sahi Sibikom şu resim olayını tekrar denesek olmadı gerçi yeni anne burdasın sende yapabilirmisin benim kızın şu alttaki resmini

Sahi Sibikom şu resim olayını tekrar denesek olmadı gerçi yeni anne burdasın sende yapabilirmisin benim kızın şu alttaki resmini

Sağol cnm benim :))) oğluşu beğendiğine sevindim :))) mevlüt resimlerini bekliyoruz prensesinle :)))
Tutkuncum yapayım cnm, resmi bide yazılar ne olsun onlar lazım

Cnm bu arada misafir olayı öyle ya maalesef, ne kadar dikkatte etsen oluyo bişeyler illaki, bizede dün gelmişlerdi kağanı otokoltuğuna koydum kucağa istemesinler diye, bu seferde adam eşimin kucağına vereyim oto koltuğunu sevsin dedi bi kaldırdı nerdeyse kağanım yere düşüyodu, ramak kaldı, benimde yüreğim ağzıma geldi tabi, neyse...

slm kızlar tutkuncum kızın maş çok tatlı burcunun imzada çıkıyo şuandaopuyorumnanaktan

biz kızmla kalktık doyurdum altını aldım suyunu verdim şimdi ana kız yatak keyfi yapıyoz babamızda kahvaltı hazırlıyo..

burcu ogluna maş.

ceren ogluna maş.

siribron ogluna maş

bzim mayıs oglanları çok fenalar yavs...

sağol cnm :))))))))), yaa evet yanlışlıkla ben yapıştırdım :)))))) neyse farkedince düzelttim hemen :))))))) :tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…