evet hava çok güzel terletmiyor hiç
çok büyük canım yaaa bi tarafı temizlerken öteki taraf kirleniyor bileee 186 m2 eşime söyledim ama iyi bir müşterisi çıkarsa satıp daha bize göre bir eve çıkalım diyorum bakalım kısmet
Aysuncum kağanla ben iyiyiz cnm,receple siz nasılsınız, bende süt sağıyorum şimdi ve sağıp atıcam maalesef ve garip bi şekildede suçlu hissediyorum kendimi ama mecburum...:gitme::gitme:
saol pınarcım bıze bunu şifanın dru vermıstı kendi hast.dekı drumuzda kullan dedi bende vitamınler var dıye rahattım yarın saglık ocagındakı drumuzada sorarım
Aysuncum kağanla ben iyiyiz cnm,receple siz nasılsınız, bende süt sağıyorum şimdi ve sağıp atıcam maalesef ve garip bi şekildede suçlu hissediyorum kendimi ama mecburum...:gitme::gitme:
Selamlar a.s.
Esen geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer ve huzurunuz bozulmaz.
Sibelcim 2.ay aşılarını hastanede yaptırdıysan fiyat olarak ne kadar tuttu acaba.Bi bilgi verebilir misin?
[/URL][/IMG]
ömüşümm
[/URL][/IMG]
buda alişimm
pınarım çok geçmiş olsun bizdede vardıı biz gaz yapmayan mamaya geçtik ve babuline katıyorum mamalarına çok rahatladılar cnm
esenimmm ne desem boşş bu tarz konulara kendi ailemden alışığım
inş.dokunmaz size çok kötü başkasının pisliğini temizlemek
sabah kahvaltısında sahildeyizz
Gittik hep birlikte eczaneden Babuline aldık. Bizim zilli arabaya binince gaz sancısını falan unuttu, uyumaya daldı. Eve geldik, arabadak indik açtı gözlerini yine ağlamaya başladı. Neyse verdik Babuline'i, yıkadıkta. Şimdi uyudu çok şükür hihoyyyt
teşekkür ederiz sibelcim bende şimdi kızımı uyutuyordum namaz kılıcam
benim okuldai öğrenciler için çocuk şarkıları albümü vardıorada çok güzel ninni buldum onu açtım dinliyor çok sevdi yavrumm
isteyene gönderebilirim msn den benim bile uykumu getirdi heeeee.))))
İşte sıcaklardan bunalan benim oğlum soyunup dökündü artık sositososito
[/URL][/IMG]
Canım bana yollayabilirmisin çok merak ettim birde ben deneyeyim bakayım hihoyyyt
yollarım canım msn yi açıyorum şimdi
eee sen bende kayıtlın değilmisin özelden veriyorum adresimi
[/URL][/IMG]
kızlar bişeey sorcam bebkte kalça cıkııgı oldugunu bebkte nasıl anlarız yanı bebk huysuzmu olur yada ne bıleyım altını degıstırırken aglklaramı nasıl belırtı verır.haftaya doktora gıtcez ama ben duramıyom.hanı bebekte kalca cıkkgı olsa aglarmı
Canım normalde rota virüs 142 diğer verem 12 ve karma 18 ama ben aşılara özel sağlık sigortam oluğu için 38 lira verdim.
Maşallah oğluşlarımakim derki bunlar vaktinden önce doğdu.
Oy oy analı kızlı pek havalı çıkmışsınız zemuszemus
Canım nice kırklara ömrü uzun hayırlı evlat olsun rabbim bahtını açık etsin çok tatlı maşallaha.s.
Canım işe yaramasına sevindim.:lepi:zemuszemus
Deviti banada doktor 4 damla demişti.CADIARZU
Bende evleri topladım bi yatak odası kaldı kızlar oğlan ayağımda,bir uyusa onuda halledip keyif yapıcam.Dün akşamda arkadaşıma gittik daha kızı 15 günlük, bir görseniz 3700 doğdu ama bana o kadar küçük geliyorki tutmaya korktum.Benim tosun paşamdan sonra pek bir minik geldi gözüme.Akşamda ağdacım gekiyor bakıma giricem tatil hazırlığı eee şunun şurasında 3 gün kaldı zemuszemuszemuszemus
ışte sıcaklardan bunalan benim oğlum soyunup dökündü artık sositososito
[/URL][/IMG]
kızlar bişeey sorcam bebkte kalça cıkııgı oldugunu bebkte nasıl anlarız yanı bebk huysuzmu olur yada ne bıleyım altını degıstırırken aglklaramı nasıl belırtı verır.haftaya doktora gıtcez ama ben duramıyom.hanı bebekte kalca cıkkgı olsa aglarmı
Canım normalde rota virüs 142 diğer verem 12 ve karma 18 ama ben aşılara özel sağlık sigortam oluğu için 38 lira verdim.
Maşallah oğluşlarımakim derki bunlar vaktinden önce doğdu.
Oy oy analı kızlı pek havalı çıkmışsınız zemuszemus
Canım nice kırklara ömrü uzun hayırlı evlat olsun rabbim bahtını açık etsin çok tatlı maşallaha.s.
Canım işe yaramasına sevindim.:lepi:zemuszemus
Deviti banada doktor 4 damla demişti.CADIARZU
Bende evleri topladım bi yatak odası kaldı kızlar oğlan ayağımda,bir uyusa onuda halledip keyif yapıcam.Dün akşamda arkadaşıma gittik daha kızı 15 günlük, bir görseniz 3700 doğdu ama bana o kadar küçük geliyorki tutmaya korktum.Benim tosun paşamdan sonra pek bir minik geldi gözüme.Akşamda ağdacım gekiyor bakıma giricem tatil hazırlığı eee şunun şurasında 3 gün kaldı zemuszemuszemuszemus
teşekkür ederiz sibelcim bende şimdi kızımı uyutuyordum namaz kılıcam
benim okuldai öğrenciler için çocuk şarkıları albümü vardıorada çok güzel ninni buldum onu açtım dinliyor çok sevdi yavrumm
isteyene gönderebilirim msn den benim bile uykumu getirdi heeeee.))))
[/URL][/IMG]
kızlar ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum
akşama düğün var artık yarın görüşürüzzz
sizi ve bebişleri öpüyorum yanaktanopuyorumnanaktan
kızlarr ya dunden berı arara benım oglanın kakası yesıl gıbı sarımtırak yesıl guıbı falan gelıo..sımdı gene actım altını gene bole sarımtırak yesıl gıbı hep sarı gelıodu nıe bu renge donuokı acaba arara..sızdede oluomu?sebebı ne olabılır acaba kızlarrrr
cnm hastalık bu..iyileş hele bı gecsın göğüsteki iltahap kağan cuk cuk emer gene içer sütünü annesiiiii:ecrin_bebek:
haftayada kaynanamlarda war dugun eltımın abısı ewlenıo bı mecbur gıtcez artıkk...CADIARZU2yıl sonra ılk kez gıtcem kaynanamlara pöffff bızımkı dugun deilde işkence gıbı falan geccek suratımda maske gulucuk dagıtcamm artıkk sınır yaaalmaz:emmek ıstedıınde napınouz kızlar ya dugun yerınde nasıl olcak bakalım..bızde uyuduk uyandık oglusla 5 te kalktı benım kuzu babamız geldı tekrar işe gıttı gene basbayız oglusumla..gerı uyudu sımdı...ne yalan soylıım su sınır harbınde yalnıuz olmadııma sewındım falla..gecelerı soylenıom sınır oluom sonrası vıcdan azabı bended..alıp kucama sewıom konusuom sonra..oysa ne anlıcak bebiş uyu demekten demi ama:gitme:
BURCU PINAR alışcaz artık zamanla ,sınırlenceım zaman oıglumu sabırsızlıkla bekledıım senelerı getırıom aklıma..sonrada kızdıma kendıme kızıorum ...kuzucuklar dahada bı sabırlı olmayı ogretecek bıze.....annelık bu olsa gerekkkkopuyorumnanaktan
kızlarr ya dunden berı arara benım oglanın kakası yesıl gıbı sarımtırak yesıl guıbı falan gelıo..sımdı gene actım altını gene bole sarımtırak yesıl gıbı hep sarı gelıodu nıe bu renge donuokı acaba arara..sızdede oluomu?sebebı ne olabılır acaba kızlarrrr
[/URL][/IMG]
işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?