2009 Mayıs Anneleri

Aranıyorsa ver tatlım eğer değilse almaz yada onuda çıkartır en azından aç kalmasın daha çok huzursuzlanır bu sefer :teselli:

cnm doyurduktan sonra kustuya fazlasıdır vermene gerek yok ama doymamıssa verebılrsın

Kızlar sağolun valla, annem uyuttu şimdi ama uyanıp aranırsa kesin veririm :))

Birseeen şimdi görebildiim resminizi, Rabbim nazarlardan saklasın siziiiiii maşallah, nice yıllara

ayy canımm çok geçmiş olsunn yaa neyseki verilmiş sadakanız varmış Allah tekrar göstermesin ...

bende senin yokluğuna dayanamayıp attım kendimiii sokaklara bacımmm kaydirigubbakcemile3

evet cnm ağva yolu üzerinde inş bir gün denk gelirde oralarda karşılaşırız sırnaşık şey

ya bacım zinko zaten ilk haftalarda veriliyormuş ben 1 aylıken kontrole gittiğimde dr onu verme artık bebek büyüyünce etki etmez diyip değiştirdi ama ben o gün bugün şükürler olsun hiç kullanmadım gaz ilacı ve çocuk daha rahat etti ilaç kullanınca daha fazla kasıyordu kendini :bbo:

hoşbuldum cnm bende sizi çok özledimmm ŞenizŞeniz

İşte sıcaklardan bunalan benim oğlum soyunup dökündü artık sositososito

[/URL][/IMG]

bende göremedimmm senağlamasenağlama

canım benimkide çogu zaman yeşil yapıyor tahlile yollamıştım hazımsızlık çıktı ama bazende fazla beslenmekten oluyormuş mrk etme bi kaç günde geçmese sende tahlile yolla için rahat etsin cnm ...

[/URL][/IMG]

işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:

nice mutlu yıllara cnm allah ayırmasın Şeniz

kıssss ne konusmuonuz anacımm...
kuzucuklar uyuymuomuuuuuuuuuuuuuuu sessız sessız duruonuz asağıda oleeeeeeeee:))

geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bırakmıyorsunuz ki çenesi düşük karular :mymeka:

Kızlar demin kağan fışkırarak kustu , şimdide ağlıyoooo,susmadı bi türlü farıdı yavrucak, mama versemmi yaa

ayy ben ilk günden beri o dertten muzdaribim bacım çok emdiği zaman kusuyor eger emdikten sonra çıkardıysa fazlasıdır..ve hala ağlıyorsa midesi yandığı içindir ve biraz daha çıkarmak için uğraşıyordur ben baya bu konuda tecrübelendim malesef:1no2: ama aç karnına kustuysa biraz mama ver istersen Şeniz

tamam canım benim msn vaar mı sende çalınmıştı ya mns m yenisini aldım yoksa özelden vereyim şimdi göndereyim sana güzelim ben çok beğendim dandini dandini dastana ninnisinin devamını ilk kez duydumzemuszemus
[/URL][/IMG]

işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:
çok güzel görünüyorsunuz nice 8 senelere canım bak boşu boşuna üzdün kendiniii

canım msn alınca söyle gönderirirm

bana gelince şimdi geldik düğünden Allahtan kızım uyudu tam uyanmak üzereydi çıktık zaten
o arada Ayhan Aşan çıkıyordu sahneye benim kara kızımı görünce çok sevdi bir resim istedi kızımdankaydirigubbakcemile3çektik bizdehihoyyyt

İyi geceler kızlar a.s.

Bugün eşimle evimizi bi güzel temizledik, duşumuzu aldık, kızımla süslendik babamız bizi yemeğe götürdü. Sahilde yemek yedik, sonrada çay bahçesinde keyif yaptık. Eve geldik yıkadık kızımı. Azcık gazdan mızırdandı ama çıkarıp rahatladı. Bi güzel uykuya daldı. Bende yatmadan önce size iyi geceler demek istedim a.s.

Annem beni giydirdi o süsleniyo şimdi kaydirigubbakcemile3

Arabaya hiç dayanamam uyurum hemen kaydirigubbakcemile3

Aaaa buldum temiz hava ve annemin kucağını ohhh mis zemuszemus

Eve geldiiiikkk:umursamaz: Annem babam beni yıkıcaklar bende bekliyorum hihoyyyt

Ohhhh mis

Eeee gezdik geldik yıkandık şimdi uyku vakti teyzoşlarımmmm iyi geceler alkisalkisalkis

hayırlı Akşamlar herkeze !!!

bize gelince biz artık evde duramıyoruz yahuu :)) kociş sabahın köründe bizi çıkardı dışarı önce kahvaltı sahil falan derken ablama gittik orayada misafir geldi yavrum hiç uyuyamadı gürültüden ..akşam kociş geldi almaya hemen hazırlandım hiç beklemeden çıkalım dedim arabaya biner binmez çocuk huzurla doldu kalabalığa hiç gelemiyor benim kuzuck yafs :S:S

BURCU ay haklısın kıs dogru fena acıtırr penısılın turu iğnelerr..hadı inş bugunku son olutrrr geçmiş olur inşşşş.3.gunmuş hem hadı bıtmıştır inşşş.
HULYA cnm efet haklısın gecmezse bende bı tahlıle falan yollımm barı....

oyy pınarcım yesin teyzesi onuuuu maşAllah kuzucuğuma ...ama cnm işine karışmak gibi olmasında yıkarken bence bez kullanma kovaya biraz sıcak su doldur içinde tutup yıkamaya çalış çünkü bezin üstünde vücuduna su değmediği için üşütme riski daha fazla ...ben aldım ama hiç kullanmadım bez...sahatler olsun iyi geceler defnoşumuzaa...

kızlarrr daha genıs bılgı için SİTE İÇİN ONERILERINIZ ADLI FORUMDAN ulaşabılırsınız ben becerıksız lınkı kopyalamayı beceremedım yafs:)))

Sağolasın canım a.s.

Hadi inşallah geçmiş olur canım benim a.s.

İnşallah karşılaşırız canım a.s.

Bıraktım zincoyu. Dün akşamdan beri babuline veriyorum. Gezmeden gelince verdim yine. Bu sefe süte karıştırmadan direk verdim. Birden ağır mı geldi nedir 10 dk çok fena ağladı. Neyse sustu sonra. Yarın sütle vereceğim yine a.s.

Özelden msn adresini gönderirsen eklerim canım sağolasın merak ettim a.s.

Oh iyi tam vaktinde kaçmışsınız a.s. Vermeseydin resim mesim. Aaaa yüzü eskiyor kızımın deseydin kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Valla bu sıcak havalarda evde durulmuyo. İyi yapmışsın sabahtan çıkmakla. Bizimkide çok kalabalıkta huzursuz oluyo ya :uhm:

oyyyy PINARRR KISS yırım ben bu defnoşuuuuuuuuusırnaşık şey
maşallahh kıs maşallahhh kotlarıda cekmiş ayağına....opuyorumnanaktan
tam sewılcek olmus kısssss ay ekrandan fırtlayıp sıkıweresım geldı mıncık mıncıkkkk maşallah
sanada iyi geceler defne kızım ...gusel gusel uyu emiiiii..uyurken pek seker oluo kıs bunlarrrr melek bunler melekkkkkkk:asigim::asigim:

cnm çok gelmemiştir bebekte gaz yoksa eger ilaç verdiğin zaman bağırsakları gaz çıkarması için zorluyor o yüzden kasılmaya ve ağlamaya başlıyolar malesef...

bizim kızlar evde kalınca sessiz ortam tabi hep ...sanırım o yüzden sevmiyolar kalabalığı kafamçokkarıştı

Canım sağolasın. Ne demek işime karışmak aşkolsun. Birbirimize fikir veriyoruz her zaman. Bizim küvet biraz dar filede geniş olunca ortası bol oluyor bacım. Suya giriyor file. O yüzden vücudu hep suda teyzesi. Elimden falan kaymasın diye koyuyorum o fileyi a.s.

Sağolasın canım. Valla büyüyolar ya. Günler nasıl geçiyor anlamıyor insan. Ben hergün bol bol resim çekiyorum. Baktıkça insan an be an nasıl büyüdüğünü anlıyor zemuszemus Uyurken melekler valla çok tatlı oluyolar tam ısırmalık a.s.

Aaaaa haklısın canım ya ondan o kadar ağladı o zaman kuzum tüh boşuna yordum yavruşumu :çok üzgünüm:

Evet sessizliği seviyorlar. Kayınvalidem çok sesli konuşunca bile şaşkın oluyor ağlıyor kuzucum :gitme:

Neyse kızlar eşim tepemde yatalım diyip duruyor. Ben kaçar. Sabah görüşürüz öptttüüümmmm a.s. a.s. a.s.

selamlar hatunlarrrrrrr a.s.

tüm bebişlerin babalarinin babalar gününü kutlarim a.s.

yırucu bigün gecirdik bugun..sabah eşime güzel bi süpriz yaptik kizçemle kaydirigubbakcemile5 sabah kizimin eline b kagit tutusturdum.."babalar günün kutlu olsun babişkom :) şimdi lütfen gidip maillerini kontrol et" yazdim zemuszemus dün gece kizimin adina bi mail adresi aldim..güzel bi mail attim eşime babalar günü için..kizimla resimlerini felan koydum..mailin altinada not yazdim büfenin 2.çekmecesine bak diye..cekmeceye baska bi not koydum..yan odadaki tv ye bak diye..ordan kizimin odasina,ordan mutfaga,ordan banyoya,ordan da salona yolladim notlarla kaydirigubbakcemile3 en sonunda da sepetinin altina bak yazdim :) hediyesini oraya koymustum..hediyenin içine bi not daha yazdim tv dolabina git diye..orayada kendi hediyemi koydum cok sukur begendi hediyeleri :))

kahvaltiyada kayinvalidemlere gittik..ordan da annemlere gittik..ancak 9 gibi geldik..

bu arada dün gece benim kizi 3 yerinden sivrisinek yedi yaaa klava: bugun ancak elektrikli sinek kovucu alabildim..bakalim işe yarayacakmi..

hee anladım cnm benimki baya geniş file suya hiç değmiyor bile :bbo: o yüzden mecburen dediğim şekilde yıkıyorum :1no2:

pınar masallah defnoşaa oh uyusunda büyüsün kuzu

civciv hoşgeldin cnm gezmişsi,n yineee

h.b canımm malesef fena alıştık gezmeye yahu evde duramıyoruz artıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

h.g bacımm okadar anlatmışsın ama ne hediye aldığınızı sölememişsin kötükedihüso mrk ettim yahuu klava:klava:

bizde saat 10 gibi eve geldik kızım 11 gibi zorla uyuıdu yavrum bütün gün uyuyamayınca mayıştı yaw o uyanmadan bende yatam..

sivrisinek için ben 15 gündür elektrikliyi kullanıyorum aynı zamanda cibinliğinide mutlaka örtüyorumm şimdiye kadar ısıramadılar şükür inş ısıramazlarda ..kötükedihüsokötükedihüso
kuzucuğumu ısırdıkları yerden öp benim içinnn Şeniz

pınarcım sana ve defnoşada Allah rahatlık versinnn iyi geceler cnm..

muthişş bı surprız olmuşşş cnm ya...
sıvvrıler bızded bela..ben elektrıklı sınek kovucu takılmıo dıe bılıorum cnm ya bebklere zaararlıymıs...dr umuz ole demişti bızde takmadık oyusdenn.sen sordunmu hiç cnm?benımkı ole dedı ama eger takılıosa bende takımm..benım oglanın tenı pek hassas..sınek ısırınca kızarıo sonra sıvılce gıbı ırın topluo ole gecıo...kafamçokkarıştıeger takılıosa takıım bende hemen.
buarada kızlar ben oglanı kapatarak yatırmıstım hafıf gaz sancızı vardı banamısın demedı delıksız uyuyo hala 2 saatı gectı yanılmıosam cewırdım yenı...sancısı olunca bole yatırın ıı gelıo pek rahattı kuzucummm:asigim:

anasonu verdim uyudu nihayet kuzucum ama bu gün çok kustu uykusunda kusar diye biraz bekliyeceğim pınar defnoş çok şeker olmuş canım Maşallah büyütmüşsün totikini cicleride pek tatlı güle güle giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…