Aranıyorsa ver tatlım eğer değilse almaz yada onuda çıkartır en azından aç kalmasın daha çok huzursuzlanır bu sefer :teselli:
cnm doyurduktan sonra kustuya fazlasıdır vermene gerek yok ama doymamıssa verebılrsın
cnm ya bazen benımkıde kusuo ole burnundan falan gelıo nıyeyse..
karnı ac olsa kusmaz dı burcu ya ..mızmızlanırsa wer barı azıcık mama....
benımkıde ıyı uyudu maşallahhhh....gece nobet var anlasılan dun gece 3 tu uyudumuzda bakalım bu gece kac oılcak.
En iyi ultrasonla anlaşılır canım a.s.
Ohhh ne güzel tatil geldi desene hihoyyyt
Bende istiyoruuuummm hihoyyyt
Ya ben göremedim oğluşumu yaaaaa :çok üzgünüm:
Üşütmüş olabilir bacım :uhm:
Allah nice senelere nasip etsin canım. Bu mutluluğunuz hiç bozulmasın a.s.
Açılmıyo tatlım adres eksik :uhm:
Geçmiş olsun bacım geçecek bunlarda a.s.
Doymadığını düşünüyosan ver canım a.s.
Ohhh mis oldun he. İyi uykular canım a.s.
merhaba tizlarrrrrrr a.s.
herkes iyidir inşaAllahh :) sabahtan beri geçmişi okuyorum..ne geveze hatunlarsiniz 50 sayfa okudum :)))
biz dün aksam geldik karamürselden..cok yorgundum giremedim nete -tatlicadiarzu-
ay kizlar c.tesi günü ciktik biz yola..giderken gebzede araba teklemeye basladi bi anda..Allah'tan e-5'ten yada tem'den gitmiyorduk..benim pis bogazim yüzünden yanyoldan gidiyorduk mc'donaldsa ugramak için :kedi: neyse işte..dedik herhalde pis gaz verdiler..gittikçe fenalaşti araba..resmen ziplamaya basladi artik :1shok: neyse cektik kenara..eşimin kuzen oraya yakin oturuyordu..onu cagirdik..onu beklerken kaldirimdan gecenler "arabadan duman cikiyor" felan dediler kendi kendilerine..hiç üstümüze alinmadik..eşim bi bakti önden duman geliyor gibi..indi..kapagi actiki foş diye bi duman cikti..hemen bana cık cık dedi..ay cocugu alip bi çikmişim dişari..cantam,telefon vs herşeyi unuttum..eşim yangin söndürücü sıktı hemen..kuzeni geldi beni evlerine götürdü arabayida tamirhaneye götürdüler..tabi aksam oldugu için açik biyer bulamadilar..o gece onlarda kaldik..pazar günü actirdilar bi tamirhane..bilmem ne kablosu yanmiş..adam demişki..normalde bu pek anlaşilmaz,iyiki araba teklemiş yoksa Allah muhafza havaya ucardiniz demiş :1shok: ben ondan sonra işin ciddiyetini anladim tabineyseki verilmiş sadakamiz varmiş..çok şükür bişi olmadi..
pazar ögleden sonra gittik karamürsele..eşimin tüm akrabalari orda..ona git buna git nasil geçti vakit anlamadim..bi yandan gez bi yandan akraba ziyareti..yorucu ama güzel bi tatil oldu..
eşim işe gitmedigi için sakal traşi olmadi tatil boyunca..kuzeninin 1.5 yasinda kizi var..eşimin görünce "de-de" dedi kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: ay tatil boyunca eşimle dalga gectim
benim için en kötü kismi denize girme hevesim kursagimda kaldi..kirmizi denizanalari basmiş körfezi :S kocaman kocamandi ya..giremedik tabi onlari görünce..
kizim tam gezme delisi oldu..üstünü değiştirince anliyodu cikacagimizi..eli ayagi durmuyordu,heycanlaniyordu kaydirigubbakcemile3
böylem işte :)
burcucum cok gecmiş olsun canim..acil şifalar a.s. ntin baglanmasina cok sevindim
hülyacim cicim benim yokluguma dayanamadin kactin sende heiyi yapmişsiniz saka bi yana hoşgeldin sende a.s.
esencim Allah kolaylik versin..inşaAllah aranizda bi sorun cikmaz a.s.
pinarcim bebişe cok gecmiş olsun..tez zamanda pirtlatsin bolbol inşaAllah a.s.
bebiş resimlerine bayildimmmm :) bende birazdan face'e koycam resimleri :) bebişlerin hepsini kocaman öpüyorumkoklama mevsimini kapattim
sabahtan beri geçmişi okudugum için unuttuklarim olabilir..kusuruma bakmayn emi..
hepinizi cok özledim :) kocaman öptümmm a.s.
Benim kız salıncağında daldı uykuya. Hiç ellemeyeyim. Salıncağında uyusun bu gece. Bende bir duş alıp yatayım kızlar. Öpüyorum hepinizi a.s.
Aynen canm a.s.
Ağva yolu üzerinde diyor canım. Biz tam Şile merkezdeyiz a.s.
Bende az önce gördüm canım a.s.
Sağolasın canım dikkat edelim valla a.s.
Tamam canım. Şuanda uyudu, uykusunda mızırdanmadığına göre iyi geldi sanırım. Günde 3 kere vereyim yarın akşama sancısı olmazsa iyi geldi demektir. Yazarım sana a.s. Valla doktoru bekleyemedim. Dünde aradım ulaşamadım. Onun keyfinimi beklicem. Yavruşum sancıdan paraladı kendini :çok üzgünüm: Ona sorsam Zinco ver dicek. Veriyoruz da işe yaramıyorkiklava:
Laf yetiştiricem diye gidemedim bacım kaydirigubbakcemile3
ESEN CNM maşallah kızına ne seker kız...saclarıda pek gusel..yesın onu teyzesiiiiiikiknizde muthişşş gozukuonuz falla...
BURCU kız ana gıbısı varmı ohoh ne gusel gelmiş annen gozun aydın...KAGANDA PEK SEKER KIS boncuk boncuk maşallahhhh sıkıwer sole benım için o tombık yanaklardan optu teyzesiiiiŞenizkırkınız hayırlıolsun cnm darısı bıze ınşallahhhh:lepi:
HULYA cnm hosgeldın..özlettın falla..cnm gecmişolsun ucuzatlatmısınız...sonu gusel gecmişş oh ıı gekmiştir sole tatıl falan gezme...bende cok bunaldım artıkkk:bbo:
PINAR HADI cnm gozumuz aydın baslamış defne kızım pırtlatmaya:lepi:
ANKAKUSU cnm ben bıberonla bazen humananın ıyıgeceler cayını falan werıorum..benımkı ıkı cortluyo gerı ıtıo zaten yalancı memeyı bıle rededdı sonradan..almıcaksa almıolar tatlım ta..kasıkla nereyekadar arada dene bence bıberonu..kolay kolay unutmuolar memeyı
ayy kızlarr benımkı yenı pes ettı uyudu sukur....kaydirigubbakcemile2
sabah 8den berı aykatydık gece 4 kere kalktık...uyutcam dıe ugrastımm saatlerdır benden uyku akıo gosumden..baktım uyumıcak pes ettım gıdıp bı kahve yaptım kendıme uykum acılsın dıye...2saat sonrada benım oglus pes ettı oto koltukta uyudu sıpaopuyorumnanaktanbazen o uyumayınca bana gelenler gelıo bendemı bı sorun var dıorum acaba kendı kendıme sınır harbı yasıorum malum benımde uyku olunca ...pöfff ya kafamçokkarıştı
İşte sıcaklardan bunalan benim oğlum soyunup dökündü artık sositososito
[/URL][/IMG]
kızlarr ya dunden berı arara benım oglanın kakası yesıl gıbı sarımtırak yesıl guıbı falan gelıo..sımdı gene actım altını gene bole sarımtırak yesıl gıbı hep sarı gelıodu nıe bu renge donuokı acaba arara..sızdede oluomu?sebebı ne olabılır acaba kızlarrrr
[/URL][/IMG]
işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:
kıssss ne konusmuonuz anacımm...
kuzucuklar uyuymuomuuuuuuuuuuuuuuu sessız sessız duruonuz asağıda oleeeeeeeee:))
Kızlar demin kağan fışkırarak kustu , şimdide ağlıyoooo,susmadı bi türlü farıdı yavrucak, mama versemmi yaa
tamam canım benim msn vaar mı sende çalınmıştı ya mns m yenisini aldım yoksa özelden vereyim şimdi göndereyim sana güzelim ben çok beğendim dandini dandini dastana ninnisinin devamını ilk kez duydumzemuszemusEn iyi ultrasonla anlaşılır canım a.s.
Ohhh ne güzel tatil geldi desene hihoyyyt
Bende istiyoruuuummm hihoyyyt
Ya ben göremedim oğluşumu yaaaaa :çok üzgünüm:
Üşütmüş olabilir bacım :uhm:
Allah nice senelere nasip etsin canım. Bu mutluluğunuz hiç bozulmasın a.s.
Açılmıyo tatlım adres eksik :uhm:
Geçmiş olsun bacım geçecek bunlarda a.s.
Doymadığını düşünüyosan ver canım a.s.
Ohhh mis oldun he. İyi uykular canım a.s.
çok güzel görünüyorsunuz nice 8 senelere canım bak boşu boşuna üzdün kendiniii[/URL][/IMG]
işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:
canım msn alınca söyle gönderirirmcnm hastalık bu..iyileş hele bı gecsın göğüsteki iltahap kağan cuk cuk emer gene içer sütünü annesiiiii:ecrin_bebek:
cnm en garentısı ultrason....
oyy pek seker olmuşş yağız paşa..sıkmalık olmuşş annesiiii...yumur yumur maşalllahhhh
ayyy benım msn bozuk duzelsın bende istiomm o nınnıyı gecelri işe yarar belkii denemek lazımmmCADIARZU
yirim ben bunuuuuu..yamuk yamuk guluwermişş bideeee oyyyy maşallahhhh oglumun adasınaopuyorumnanaktan
oh gıt bacım gıtt benım içinde eğlen....
haftayada kaynanamlarda war dugun eltımın abısı ewlenıo bı mecbur gıtcez artıkk...CADIARZU2yıl sonra ılk kez gıtcem kaynanamlara pöffff bızımkı dugun deilde işkence gıbı falan geccek suratımda maske gulucuk dagıtcamm artıkk sınır yaaalmaz:emmek ıstedıınde napınouz kızlar ya dugun yerınde nasıl olcak bakalım..bızde uyuduk uyandık oglusla 5 te kalktı benım kuzu babamız geldı tekrar işe gıttı gene basbayız oglusumla..gerı uyudu sımdı...ne yalan soylıım su sınır harbınde yalnıuz olmadııma sewındım falla..gecelerı soylenıom sınır oluom sonrası vıcdan azabı bended..alıp kucama sewıom konusuom sonra..oysa ne anlıcak bebiş uyu demekten demi ama:gitme:
BURCU PINAR alışcaz artık zamanla ,sınırlenceım zaman oıglumu sabırsızlıkla bekledıım senelerı getırıom aklıma..sonrada kızdıma kendıme kızıorum ...kuzucuklar dahada bı sabırlı olmayı ogretecek bıze.....annelık bu olsa gerekkkkopuyorumnanaktan
kızlarrr daha genıs bılgı için SİTE İÇİN ONERILERINIZ ADLI FORUMDAN ulaşabılırsınız ben becerıksız lınkı kopyalamayı beceremedım yafs:)))
heh annem uyuttu sonunda çok şükür...
Kız penisilin türevi iğne, yakarak geliyo ve ağrısı kasığıma dizime fln vuruyo, beter bişi, iğneyi yerken bişi yok, bittimi 20 dk iptalsin
Şimdi iğneye gidince bugün kesip kesmemeye karar verecekmiş bakalım duruma göre, 3 günde geçermiş normalde, bu 3. gün
evet cnm ağva yolu üzerinde inş bir gün denk gelirde oralarda karşılaşırız sırnaşık şey
ya bacım zinko zaten ilk haftalarda veriliyormuş ben 1 aylıken kontrole gittiğimde dr onu verme artık bebek büyüyünce etki etmez diyip değiştirdi ama ben o gün bugün şükürler olsun hiç kullanmadım gaz ilacı ve çocuk daha rahat etti ilaç kullanınca daha fazla kasıyordu kendini :bbo:
tamam canım benim msn vaar mı sende çalınmıştı ya mns m yenisini aldım yoksa özelden vereyim şimdi göndereyim sana güzelim ben çok beğendim dandini dandini dastana ninnisinin devamını ilk kez duydumzemuszemus
bana gelince şimdi geldik düğünden Allahtan kızım uyudu tam uyanmak üzereydi çıktık zaten
o arada Ayhan Aşan çıkıyordu sahneye benim kara kızımı görünce çok sevdi bir resim istedi kızımdankaydirigubbakcemile3çektik bizdehihoyyyt
hayırlı Akşamlar herkeze !!!
bize gelince biz artık evde duramıyoruz yahuu :)) kociş sabahın köründe bizi çıkardı dışarı önce kahvaltı sahil falan derken ablama gittik orayada misafir geldi yavrum hiç uyuyamadı gürültüden ..akşam kociş geldi almaya hemen hazırlandım hiç beklemeden çıkalım dedim arabaya biner binmez çocuk huzurla doldu kalabalığa hiç gelemiyor benim kuzuck yafs :S:S
Sağolasın canım a.s.
Hadi inşallah geçmiş olur canım benim a.s.
İnşallah karşılaşırız canım a.s.
Bıraktım zincoyu. Dün akşamdan beri babuline veriyorum. Gezmeden gelince verdim yine. Bu sefe süte karıştırmadan direk verdim. Birden ağır mı geldi nedir 10 dk çok fena ağladı. Neyse sustu sonra. Yarın sütle vereceğim yine a.s.
Özelden msn adresini gönderirsen eklerim canım sağolasın merak ettim a.s.
Oh iyi tam vaktinde kaçmışsınız a.s. Vermeseydin resim mesim. Aaaa yüzü eskiyor kızımın deseydin kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Valla bu sıcak havalarda evde durulmuyo. İyi yapmışsın sabahtan çıkmakla. Bizimkide çok kalabalıkta huzursuz oluyo ya :uhm:
oyy pınarcım yesin teyzesi onuuuu maşAllah kuzucuğuma ...ama cnm işine karışmak gibi olmasında yıkarken bence bez kullanma kovaya biraz sıcak su doldur içinde tutup yıkamaya çalış çünkü bezin üstünde vücuduna su değmediği için üşütme riski daha fazla ...ben aldım ama hiç kullanmadım bez...sahatler olsun iyi geceler defnoşumuzaa...
oyyyy PINARRR KISS yırım ben bu defnoşuuuuuuuuusırnaşık şey
maşallahh kıs maşallahhh kotlarıda cekmiş ayağına....opuyorumnanaktan
tam sewılcek olmus kısssss ay ekrandan fırtlayıp sıkıweresım geldı mıncık mıncıkkkk maşallah
sanada iyi geceler defne kızım ...gusel gusel uyu emiiiii..uyurken pek seker oluo kıs bunlarrrr melek bunler melekkkkkkk:asigim::asigim:
cnm çok gelmemiştir bebekte gaz yoksa eger ilaç verdiğin zaman bağırsakları gaz çıkarması için zorluyor o yüzden kasılmaya ve ağlamaya başlıyolar malesef...
bizim kızlar evde kalınca sessiz ortam tabi hep ...sanırım o yüzden sevmiyolar kalabalığı kafamçokkarıştı
Canım sağolasın. Ne demek işime karışmak aşkolsun. Birbirimize fikir veriyoruz her zaman. Bizim küvet biraz dar filede geniş olunca ortası bol oluyor bacım. Suya giriyor file. O yüzden vücudu hep suda teyzesi. Elimden falan kaymasın diye koyuyorum o fileyi a.s.
Sağolasın canım. Valla büyüyolar ya. Günler nasıl geçiyor anlamıyor insan. Ben hergün bol bol resim çekiyorum. Baktıkça insan an be an nasıl büyüdüğünü anlıyor zemuszemus Uyurken melekler valla çok tatlı oluyolar tam ısırmalık a.s.
pınar masallah defnoşaa oh uyusunda büyüsün kuzu
civciv hoşgeldin cnm gezmişsi,n yineee
selamlar hatunlarrrrrrr a.s.
tüm bebişlerin babalarinin babalar gününü kutlarim a.s.
yırucu bigün gecirdik bugun..sabah eşime güzel bi süpriz yaptik kizçemle kaydirigubbakcemile5 sabah kizimin eline b kagit tutusturdum.."babalar günün kutlu olsun babişkom :) şimdi lütfen gidip maillerini kontrol et" yazdim zemuszemus dün gece kizimin adina bi mail adresi aldim..güzel bi mail attim eşime babalar günü için..kizimla resimlerini felan koydum..mailin altinada not yazdim büfenin 2.çekmecesine bak diye..cekmeceye baska bi not koydum..yan odadaki tv ye bak diye..ordan kizimin odasina,ordan mutfaga,ordan banyoya,ordan da salona yolladim notlarla kaydirigubbakcemile3 en sonunda da sepetinin altina bak yazdim :) hediyesini oraya koymustum..hediyenin içine bi not daha yazdim tv dolabina git diye..orayada kendi hediyemi koydumcok sukur begendi hediyeleri :))
kahvaltiyada kayinvalidemlere gittik..ordan da annemlere gittik..ancak 9 gibi geldik..
bu arada dün gece benim kizi 3 yerinden sivrisinek yedi yaaaklava: bugun ancak elektrikli sinek kovucu alabildim..bakalim işe yarayacakmi..
selamlar hatunlarrrrrrr a.s.
tüm bebişlerin babalarinin babalar gününü kutlarim a.s.
yırucu bigün gecirdik bugun..sabah eşime güzel bi süpriz yaptik kizçemle kaydirigubbakcemile5 sabah kizimin eline b kagit tutusturdum.."babalar günün kutlu olsun babişkom :) şimdi lütfen gidip maillerini kontrol et" yazdim zemuszemus dün gece kizimin adina bi mail adresi aldim..güzel bi mail attim eşime babalar günü için..kizimla resimlerini felan koydum..mailin altinada not yazdim büfenin 2.çekmecesine bak diye..cekmeceye baska bi not koydum..yan odadaki tv ye bak diye..ordan kizimin odasina,ordan mutfaga,ordan banyoya,ordan da salona yolladim notlarla kaydirigubbakcemile3 en sonunda da sepetinin altina bak yazdim :) hediyesini oraya koymustum..hediyenin içine bi not daha yazdim tv dolabina git diye..orayada kendi hediyemi koydumcok sukur begendi hediyeleri :))
kahvaltiyada kayinvalidemlere gittik..ordan da annemlere gittik..ancak 9 gibi geldik..
bu arada dün gece benim kizi 3 yerinden sivrisinek yedi yaaaklava: bugun ancak elektrikli sinek kovucu alabildim..bakalim işe yarayacakmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?