2009 Mayıs Anneleri

men geldim kızlarrrrr 23 haziran evlilik yıldönümümüz bugünden kutladı kocişş yemeğe gittik birde tunik almış bana resmimizi koyaacm şimdi gitmeden annem resmimizi çektide

oyyyy cnm tebrıkk ederım daha nıce nıce 8 yıllar yasarsınız inşallahh..hemıde ıkı tane aslan parcası tosyuncuklarınızlaaaa.s.
bırsen kıs resım gorukmuo anacımmm:uhm:

heh şimcık gorumm bırsen maşallah bacım nazar degmesınn....

BURCU sormna cnm ya zorkı ne zor valla...ozel olcak kıs belkı ama merak ettım senın kaynanalar geldımı bacımm dogumuna torun gormeye..yazdıysanda kacırmışta olabılırım hee:uhm:

benım sıpa 10 ar dk kalık dongulerle uyuyup uyanıoooo aradada meme senfonısı tabeeeeezemuszemus
gene uyandıkkkkk

selam kızlar bu gün kızı uyutamıyorum sabah 7 den ber i10 dakika uyuyup uyanıyo bakalım gece ne olacak yine nöbet var gibi

selam kızlar bu gün kızı uyutamıyorum sabah 7 den ber i10 dakika uyuyup uyanıyo bakalım gece ne olacak yine nöbet var gibi

CANIM humananın ıyıgeceler CAYI VAR..BENIMKI HUYSUZLANINCA BEN ONDAN VERIORUM BIRAZ....ii gelio..hem bebişler hemde biz içebılıoz suttende gecıo bebğe..gunde 1 fıncada ben içiorum....bı dene ıstersen...

CANIM humananın ıyıgeceler CAYI VAR..BENIMKI HUYSUZLANINCA BEN ONDAN VERIORUM BIRAZ....ii gelio..hem bebişler hemde biz içebılıoz suttende gecıo bebğe..gunde 1 fıncada ben içiorum....bı dene ıstersen...

teşekkürler canım deneyim evet anason var şimdi ondan vericem off uykusuzluktan gözleri şişti ama banamısın demiyor

teşekkürler canım deneyim evet anason var şimdi ondan vericem off uykusuzluktan gözleri şişti ama banamısın demiyor

kıyamam ya ...:sinifsinif:
bılırım o uykusuzlukları..uyumak ıster uyuyuyamaz kuzucukkkkk....
tabı annesınıde sabrı katkat tukenır uzulur..cnm ya ızşallah uyurda rahatlar bıanonce..hem gun boyu yorulduya uyur belkı gece,duzene gırerken olurmus bole cnm ya....

http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar...art-formu.html (Kadınlar Kulübü Üyelik / Kart Formu.)
kızlarrrr sıtede gezerken bakın ne buldummm
KK KARTI cıkmışşşhihoyyythihoyyyt
burdan bı hatıra olsun dıorsanız baswuru yapınca gonderıolar...ben bebk hasretıyle tanıstım KK ILE...bı anı burdan super olur yanii dara dussem buraya kosuorum paylasıorum sızlerle...hem avantajlarıda varmışş bı bakın ıstersenızzz.....opuyorumnanaktan

kızlaaaaar 1 saat sonra iğneye gidicem.. brrrrrrrr....

Yok be cnm ne yüzle gelcekki terbiyesiz şeyler, ama resimlerden ölüp bitiyolardır heralde :)))
benım sıpa 10 ar dk kalık dongulerle uyuyup uyanıoooo aradada meme senfonısı tabeeeeezemuszemus
gene uyandıkkkkk

Ayy bugün kağanda uyumuyoooo... sabahtan beri çok az uyudu, sözleşip öyle yapıyo bu yaramazlar :)))

ayyy ıı hadı senınkıler yuzsuz deilmiş enazından.....
benımkılerde yuz muz yok ancım...2yıl ne ara ne sorr dogum yapcam gun zırtla gelllllklavanların yuzunden strese gırdım hastahanede..gelıp gıtseler gene ıyı ancım bıde o kaynanam geldı kaldı yanıda yuzsuz seyyyyyyy.....hemde neredeyse 15 gunn arara gıdıp geldı yuzsuzzzklava:yagızı sewdıkce kucakladıkca kudurdum resmenn gelmemelerı daha ıyı olmus bacım...
iğnemiii...benım korku morku kalmadı ıgnedennn artık onu aştım sonunda:lepi:bişicik yok kıss vurulup gel sinek ısırığı gıbımm:kedi:dişçi daha bi beter kısssss:1shok:

kıssss ne konusmuonuz anacımm...
kuzucuklar uyuymuomuuuuuuuuuuuuuuu sessız sessız duruonuz asağıda oleeeeeeeee:))

Ayy bugün kağanda uyumuyoooo... sabahtan beri çok az uyudu, sözleşip öyle yapıyo bu yaramazlar :)))
cnm antibiyotık tedavın 5 gunlukmu 7 gunlukmu?
bizde buakam cok huzursuzduk ayaklarım koptu sallamaktan :dance::dance:bırakır bırakmaz uyanıp aglıyodu buyuk bı ugrasının sonunda uyudu bırazdan uyandırıp yıkayacagız

Kızlar demin kağan fışkırarak kustu , şimdide ağlıyoooo,susmadı bi türlü farıdı yavrucak, mama versemmi yaa

[/URL][/IMG]

işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:

Canım evlatlarınızla birlikte nice uzun yıllara allah mutluluğunuzu daim etsin.a.s.

Claries canım iyi geceler çayını muhakkak dene çok faydasını gördüm bende.

Bende kaçayım kızlar ağdacı geç geldi biraz oğlan uyudu o arada çok şükür banyo yaptım kuş gibiyim valla yatayım çok yorgunum...

Kızlar demin kağan fışkırarak kustu , şimdide ağlıyoooo,susmadı bi türlü farıdı yavrucak, mama versemmi yaa

cnm ya bazen benımkıde kusuo ole burnundan falan gelıo nıyeyse..
karnı ac olsa kusmaz dı burcu ya ..mızmızlanırsa wer barı azıcık mama....
benımkıde ıyı uyudu maşallahhhh....gece nobet var anlasılan dun gece 3 tu uyudumuzda bakalım bu gece kac oılcak.

En iyi ultrasonla anlaşılır canım a.s.

Ohhh ne güzel tatil geldi desene hihoyyyt

Bende istiyoruuuummm hihoyyyt

İşte sıcaklardan bunalan benim oğlum soyunup dökündü artık sositososito

[/URL][/IMG]

Ya ben göremedim oğluşumu yaaaaa :çok üzgünüm:

Üşütmüş olabilir bacım :uhm:

men geldim kızlarrrrr 23 haziran evlilik yıldönümümüz bugünden kutladı kocişş yemeğe gittik birde tunik almış bana resmimizi koyaacm şimdi gitmeden annem resmimizi çektide

[/URL][/IMG]

işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:

Allah nice senelere nasip etsin canım. Bu mutluluğunuz hiç bozulmasın a.s.

Açılmıyo tatlım adres eksik :uhm:

Geçmiş olsun bacım geçecek bunlarda a.s.

Doymadığını düşünüyosan ver canım a.s.

Ohhh mis oldun he. İyi uykular canım a.s.

[B]Merhaba,
Evet kartlar son halini aldı ve bugün baskıya gitti, şimdi geldi sıra öne talep ile kart siparişlerini almaya.

Üyelik Kartlarının Avantajları ;

- kadinvealisveris.com ve kadinlarkulubu.com sitelerimiz kapsamında düzenlenecek ortak kampanyalardan, promosyonlardan ve yalnızca üyelerimize özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Kartın ücretlendirmesi ;

Havale ile Ödeme : 13 TL (KDV dahil) (kargo ücreti dahil)
Kapıda Ödeme : 14 TL (KDV dahil) + kargo ücreti (3 TL)

- Kart sahiplerinin profillerinde özel bir işaret yer alacaktır.
- Kartlar için özel zarf ve antetli kağıda faturanız basılı olarak yollanacaktır.
- Kişisel bilgilerinizin 2. Şahıs ve/veya firmalar ile paylaşılmayacağı ve kart detaylarını anlatan bir sözleşme yollanacaktır.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Banka Hesap Bilgileri

TL Hesabı :
Burhan Eğerci
Yapı Kredi Bankası
Kocaeli Saraybahçe Şubesi (Şube Kodu : 333)
Hesap No : 84218724

Havale yapanların bu işlem sonrasında editor@kadinlarkulubu.com adresine bilgi vermesi gerekmektedir.

Havale açıklama bölümüne KK Kart bedeli yazmanız yeterlidir.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Yurtdışı başvurular kabul edilmemektedir, dilerlerse Türkiye içi bir adres vererek başvuru yapabilirler.

TC Kimlik No Kart için kesilecek fatura için gereklidir. ıletişim bilgileride Kargoyu size ulaştırabilmek için.
[/B]

kızlarrr daha genıs bılgı için SıTE ıÇıN ONERILERINIZ ADLI FORUMDAN ulaşabılırsınız ben becerıksız lınkı kopyalamayı beceremedım yafs:)))

Son düzenleme:
heh annem uyuttu sonunda çok şükür...

Kız penisilin türevi iğne, yakarak geliyo ve ağrısı kasığıma dizime fln vuruyo, beter bişi, iğneyi yerken bişi yok, bittimi 20 dk iptalsin

Şimdi iğneye gidince bugün kesip kesmemeye karar verecekmiş bakalım duruma göre, 3 günde geçermiş normalde, bu 3. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…