2009 Mayıs Anneleri

kızlar şu takvim işini bende halletmek istedim ama beceremedim biriniz tutuverin ucundan bu beceriksiz gacı yapamadı :sinifsinif:

iyi geceler kızlar..
birsen cnm nice uzuuuun yıllara inşallah eşinle ailenle tatlım
burcu gecmiş olsun cnm iyileşirsin hemen inşallah tatlım

kızlarrr bende kaçar Allah rahatlık versin size ve kuzucuklara tabi bizede :)))

İYİ GECELER HERKEZEE ....

ii gecelr cnmmmm....

iyi geceler kızlar..

hosgeldın tatlımmm

kızlar bende çıkıyorum iyi gecelerrr

sanada ii gecelr cnm ...

çok sağolun kızlar

bizim ali çok fena kızlar ağlıyor zırlıyoo ayağımda saalldım uyudu ama bırakınca uyanır babamız sabah erken kalkacak şimdi gidersen uyuya kalır uçağı kaçırır felan ayağımda uyuyacam mecbur öp
ldünüzz

opkızlarr bende kacar...
herkese ıyı gecelrrrr optuk hepınızı...benım kuzu uyandı bakalım bugece nobete dıkcekmı benı:))))
bı kaka yaptıkı aman aman alcam şimcık altını..uyutmazsa gelırım gece bennnn
şimdik ıyıgeceler herkese....

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun ya :1shok: Valla çok ucuz atlatmışsınız, Allah korumuş

Ama devamı iyi geçmiş çok sevindim

Bak sen zilliye. Valla iyice gezgin oldular bu mayıs bebekleri

cok saolasin canim..evet başi kötü sonu güzel oldu :) cok sukur verilmiş sadakamiz varmiş :)

hoşbulduk canim..teşekkürler..ay kiyamam hasta pasta olmusss :) inşaAllah biran önce gecer gider bitanem..

saolasin canim..hoşbuldumm :)

hoşbuldumm :) cok sukur canim atlattik :) verdik canim olaydan sonrada..

saolasin canim..dedigin gibi insanin aklina sadece bebişi geliyor öyle bir anda..o an paniklemedim..cünkü ne oldugunu anlamadim..ama eşim öyle bi cik cik dediki sadece kizimi almak aklima geldi..olayin vehametini sonradan anladim :))) zaten hep böyle olurum..olay aninda soguk kanliyimdir..olay gecince tansiyonum cikar,bacaklarim titrer felan :))))

canim ben dogudugu günden beri mama veriyorum..hepte biberon kullandim..bilmiyorum belki biberondan biberona fark ediyordur..belkide cocuktan cocuga..ama benim kizim memeyi hiç birakmadi..hatta cok daha düşkün..ilk zamanlar mamadan önce emziriyordum..belki ondan dolayi alişmadi..ama şimdi mama saatinde hiç emzirmeden sadece mama veriyorum..süt geldigi müddetce memeyi birakcagini sanmam..cünkü onun derdi süt..nasil ne sekilde nerden geldigi pek önemli degil

canim ya..sende bi sorun yok merak etme..annelik duygusu biraz psikopatlikta içeriyor zaten hepimizde var..karni tok,alti temiz,gazi cikmiş,uykusu oldugu halde uyumayinca bende sinirli oluyorum :) ama sunu fark ettimki ben sinirlendikçe o dahada huysuzlaşiyor..hemen sakinleşmeye calişiyorum

basin sagolsun canim..inşaAllah bundan sonra hep cok güzel gecirirsiniz bugunu

aslinda bende geldigimizden beri sinirliydim eşime..ama bu ilk babalar günü oldugu için güzel ve özel gecirmesini istedim..yoksa sinirim hala devam ediyor :)))))))

Allah kolaylik versin canim ya..büyük evin derdini bilirim..annemin evide öyle..ön taraftan arkaya gelene kadar ön taraf gene kirleniyor valla :))) en iyisi cok kullanmadigin odalari es gecmek..

oy oy süper yapmişsin :) cok mutlu oluyorlar ya :)

canim sende cidden fazla pimpirikliymişsin..yapma gözünü seveyim..rahat ettir cocugu biraz..yoksa o da pimpirikli bişey olcak sonra gene sen cekersin söyliyim :))

bende istiyorummmm :)

karamürseldeyken bizdede oldu canim..kizlarin dedigi gibi cok yemektende oluyor..kendime cok kizdim ogun..cocuk her gik dediginde "ac bu cocuk git emzir" dediler..bende büyükleri kirmiyim dedim emzirdim kaç kere..cocuk doldu taşti aksam..yani sözün özü panik yok

[/URL][/IMG]

işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:

oy oy maşaAllah size :) nice mutlu huzurlu yillar bitanem :)

sihhatler olsun canim :)

ben dedimmm benle duramaz bensizde duramaz diyeee

Ahsenimiz meşhur oldu he :)

oy annesini kuzusuuuuuu maşaAllah ona :)

amanda amannn gazel hanim gene gezmişşş :) yesin onu teyzesiii :)

benimkide kalabaligi hiç sevmiyor :)) karamürseldeyken sahilde rumeli türkleri gecesi vardi..tam oyunlari seyretcektimki bizim cadi basti cigligi..ne yaptiysam susturamadik..eve geldik hemen :))

bende bi türlü kullanamadim o bezi ya..ben yastik koyuyorum suyun içine :)))) nevresim takimiyla gelen bi yastik vardi..cocuga kullanilmaz ama süs diye tutuyordum..baktim fileyle yapamicam o yastigi kullanmaya basladim..cok cabukta kuruyor kizimda banyoda rahat rahat uzaniyor :)

tuba kız aferin güzel kutlamışınn

teşekkürler canim :)

karamürseldeyken eşim gözlüğünü kaybetti..daha dogrusu termalde sicak suya ayagini sokarken kenara koydu gözlüğünü sonra orda unuttu geri gidip alamadikda..zaten kaybolsun diye dua ediyordu :) velhasil kizçem güneş gözlüğü aldi..bende gömlek aldim :)

teşekkürler canim :) süpriz yapmayi cok seviyorum..ah ahhh bide eşim sevse süper olurdu be :)) evlenince hatta nişanlaninca adamin süpriz kabiliyeti sifirlandi

kızlarrr bende kaçar Allah rahatlık versin size ve kuzucuklara tabi bizede :)))

İYİ GECELER HERKEZEE ....

kızlar bende çıkıyorum iyi gecelerrr

iyi gecelerrrr sizedeeee a.s.

tubacım msn m varsa sende yollayayım ordan cnım eğer msn yoksa özelden yazarım
Ahsen meşhur oldu yaa adam çok ısrar etti çektık resimlerini:)) tamam abarttm biraz
resim çekilelim dedi bizde çektirdik hehe

tuba kız bayılıom senın su relaxhallerine heeee:lepi:
haklısın cok emdıydı bugun benımkı ondan olabılırrrr...saol cnm benım babalar gunu dıleklerın için..amin inşllah onceden buruk gecerdı sımdı bı nebze farklı bı mutlulukla gectı..Rabbım herkese daım etsın inşşş
eşim geldı işten sonunda:lepiglan uyur uyanık...ben kenıdmı dusa atıcam bacılar...
gıdıp bı yıkanayım rahat rahat:kedi:
optum sızıopuyorumnanaktan
ii gecelr dedıydım de gerı geldım oglan uyuyuyuncaaaaaakaydirigubbakcemile3

Sağol cnm, valla cidden çok tecrübelenmişsin, payaştığın için teşk.ler :)))

Kıııız paparazziler ele geçirmesin sakın fotoyu :))) tabi adam buldu böyle tatlış kızı kaçırırmı :)))

Oyy maşallah maşallah :))) fotoroman gibi olmuş pınar bu

İyi yapmışsın hemen gitmekle cnm, mafolmuştur yavrucak

yarın sabah ve öğlende olcakmışım ( salı günü emzirebilicem inş.

İnş. geçeeeeeeer artık

Süper bi sürpriz omuş cnm aferin sana :)) sinek kovucu kullanılması yasak ddiye biliyorum ben..

Kapatarak yatırmak nasıl oluyo kızzz

iyi geceler kızlar..

Sağoll cnm inş.

gunaydın kızlar bız bırazdan oglusumla saglık ocagına asıya gıdecez inş prensımın cok canı yanmaz senağlamabakalım 1 ayda kılosu ne adar artmıs

Ohhh ne güzel gezmişsiniz havada süperdi.Benim oğlanda kalabalıktan hiç hoşlanmıyo eee çocuklar bütün gün bizden başka kimseyi görmüyolarki.

Valla helal olsun süper bir sürpriz olmuş.Biz bişey yapamadık.:umursamaz:Sinek kovucuyu bende kullanıyorum ama odanın kapısı ve hemen yan odanın balkon kapısı açık oluyor bilmiyorum sorun olurmu?CADIARZU

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Sağolasınız resim yorumlarınız için. Napim çok seviyorum resim çekmeyi. Kızımın da bir sürü resmi olsun istiyorum. Fotoraman kahramanı yapıcam ben onu kaydirigubbakcemile3

Bizde az önce uyandık kuzumla.Şimdi emiyo. O karnını doyursun sonra ben doyurucam karnımı kaydirigubbakcemile3

Tuba'cım valla süpriz süper olmuş canım afferim sana harika düşünmüşsün hihoyyyt Aslında bende çok severim değişik şeyler yapmayı, süpriz yapmayı ama o bana anneler gününde hiçbişey yapmadı. Bende kızdım sadece kuru kuru kutladım :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Hülya'cım dediğim gibi bacım benim küvet dar. Filede sua girdikçe gevşedi tabi. O yüzden kızın yarısı suda kaydirigubbakcemile3

siribron canım evet öyle yüzüstü yatınca çok rahat gaz çıkarıyolar ama sakın gözünün önünden ayırma. Doktor yanında olmadığın sürece sakın yüzüstü yatırma dedi. Kusarsa boğulma tehlikesi var canım Allah korusun :Saruboceq:

Claries canım bana resim yolla. Ne yazmak istediğini yaz. Doğum tarihini de söyle ben yapayım sana a.s.

Burcu'cum bak salı emrziricekmişsin ne güzel çok sevindim hihoyyyt

Aysun'cum hadi bakalım ne kadar kilo almış totikin hihoyyyt İnşallah canı acımaz a.s.

Sibeeeeellll bayıldım maşallah oğluşuma ya maşallah a.s.

Sibeeeeeell kızzz oğlanı soymuşun cıbıl cıbıl, ben görürsen ısırırım ama alamazsın elimden he, maşallah maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…