kızlarrr bende kaçar Allah rahatlık versin size ve kuzucuklara tabi bizede :)))
İYİ GECELER HERKEZEE ....
iyi geceler kızlar..
birsen cnm nice uzuuuun yıllara inşallah eşinle ailenle tatlım
burcu gecmiş olsun cnm iyileşirsin hemen inşallah tatlım
kızlar bende çıkıyorum iyi gecelerrr
Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun ya :1shok: Valla çok ucuz atlatmışsınız, Allah korumuş
Ama devamı iyi geçmiş çok sevindim
Bak sen zilliye. Valla iyice gezgin oldular bu mayıs bebekleri
Hoşgeldin cnm, çok geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış, ya evt hastayım beeen, ama bugün çok çok daha iyiyim çok şükür, int. işide halloldu oh oh daha ne isterim :))
İyi geceler cnm öptük prensesle seni Şeniz
tubiş hoşgeldinnnnn cnm çok geçmiş olsunn
laynnn ilk sayfaları okıuyorumda ilk gelenler pınarım ojelipstığım olmuşşş
civciv ve ankakuşu melin tülay ben nerede girdim diye tek tek okuyacam boşvaktilerimde eskiyi yad ettim kızlar sizlerden hamiş olduğunu ilk öğrenenlerde var tarihlere baktımda
pınarım leken olmuş bi o kelimelere bakıyorum birde defnenin resmine küçük bıcırık
selam kızlar benim çıkmamımı beklediniz cadılar:))
tubacım ucvuz atlatmışsınız canım verilmiş sadakanız varmış ama yinede bir sadaka verin
bu arada hoşgeldinnnn
benim kızım 7 den beri ayakta uyumuorr çok gazı var
GÜNAYDIN KIZLAR..
tubacım çok geçmiş olsun canım ya. okurken bile korktum. insan çocuğu olunca böyle şeylerden daha çok korkuyo. dün öğlen burda deprem oldu. aklım çıktı çocuğuma bi şey olur diye. fırladım yanına koştum. sonra da biraz abarttığımı farkettim. ama insanın aklı çıkıyo işte. seni düşündüm de şimdi öyle bi durumda. geçmiş olsun valla canım. onun heyecanı bile yetmiştir sana..
ya kızlar ben mama takviyesi yapıyorum ya hala kaşıkla yediriyodum memeyi bırakmasın diye ama artık oğlum isyan ediyo. kaşıkla almayı reddediyo napıcam ben yaa. biberona alışırsa memeyi bırakır die korkuyorum. bir de hesapladım sırf mamaya dönersek 4. aydan sonra günlük mama masrafı en az 10 ytl oluyo. aylık 300 lira yani. ben nası veririrm o parayı yaa deliricem valla. çok üzülüyorum yaa
ESEN CNM maşallah kızına ne seker kız...saclarıda pek gusel..yesın onu teyzesiiiiiikiknizde muthişşş gozukuonuz falla...
BURCU kız ana gıbısı varmı ohoh ne gusel gelmiş annen gozun aydın...KAGANDA PEK SEKER KIS boncuk boncuk maşallahhhh sıkıwer sole benım için o tombık yanaklardan optu teyzesiiiiŞenizkırkınız hayırlıolsun cnm darısı bıze ınşallahhhh:lepi:
HULYA cnm hosgeldın..özlettın falla..cnm gecmişolsun ucuzatlatmısınız...sonu gusel gecmişş oh ıı gekmiştir sole tatıl falan gezme...bende cok bunaldım artıkkk:bbo:
PINAR HADI cnm gozumuz aydın baslamış defne kızım pırtlatmaya:lepi:
ANKAKUSU cnm ben bıberonla bazen humananın ıyıgeceler cayını falan werıorum..benımkı ıkı cortluyo gerı ıtıo zaten yalancı memeyı bıle rededdı sonradan..almıcaksa almıolar tatlım ta..kasıkla nereyekadar arada dene bence bıberonu..kolay kolay unutmuolar memeyı
ayy kızlarr benımkı yenı pes ettı uyudu sukur....kaydirigubbakcemile2
sabah 8den berı aykatydık gece 4 kere kalktık...uyutcam dıe ugrastımm saatlerdır benden uyku akıo gosumden..baktım uyumıcak pes ettım gıdıp bı kahve yaptım kendıme uykum acılsın dıye...2saat sonrada benım oglus pes ettı oto koltukta uyudu sıpaopuyorumnanaktanbazen o uyumayınca bana gelenler gelıo bendemı bı sorun var dıorum acaba kendı kendıme sınır harbı yasıorum malum benımde uyku olunca ...pöfff ya kafamçokkarıştı
kızlarrrr bugun BABALAR GUNUUUUUUUUopuyorumnanaktan
KOCİŞLER bazen sınır etselerde bızı ay bugunun başka bı anlamı oldu ılk kez benım için...
benım babam ben kucukken vefat ettıgı içinmi ne bi başka duygulandım bugun...
eşime msg yolladım azonce oglanla ugrasırken.....tum mayıs kuzucuklarının babalarının babalar gunu kutlu olsunnn canlarr....a.s.
bı coğumuz için ilk babalar gunu,BIZDE BIR AILEYIZ ARTIKKKKalkisalkisalkisopuyorumnanaktan:kedi:
günaydın şekerlerr
ben sabah sabah kalktım kayınvalideme kahvaltıya gittim yazık kadıncağız çok üzgün yaaaa
neyse geldim şimdi evi temizleyeceğim tabi yarısını birgünde tamamı bitmiyor çünkü
sonra arkadaşımın mevlüdü var oraya gidicez kızımla
akşamda sünnet düğünü var topkapıda oraya gidicem bizden böyle
arada uğrarım iş yaparken
zinco benim kızımdada işe ayaramıyor bende dr a babuline yi bir sorayım bakalım ne diyecek
devit damla bize de 3 damla dedi dr ama onu da sorucam bu gidişimde beim iki ablamın ikişer çocuğu var hepsine de verdiler bir sorun olmadı
Kızlar kağan babasının babalar gününü kutladı :))) hemide süper oldu, kantinden bütün fındıklı sütlü çikolata aldık annemle, kahvaltıdan sonra kağanın eline tutuşturduk uzattık kolunu babasına, babalar günün kutlu olsun babacım dedik :))) sizde ne var ne yok nasılsınız bakalım
Sağol cnm :)) hemen sıkıyorum :)) cnm yalnız değilsin kağanda öyle yapıyo, uyu derim uyumaz uyan derim uyanmaz
Başın sağolsun cnm ya, dua et bugün baban için seni duyacaktır
Kız ben rüzgar alcak, klima çarpçak, böcek sokçak , sinek ısırcak diye çoğu zaman hızlı hızlı sürüp getiriyom arabasıyla, maşallah sana valla, sanırım ben fazla pimpirikli oldum
teşekkür ederiz sibelcim bende şimdi kızımı uyutuyordum namaz kılıcam
benim okuldai öğrenciler için çocuk şarkıları albümü vardıorada çok güzel ninni buldum onu açtım dinliyor çok sevdi yavrumm
isteyene gönderebilirim msn den benim bile uykumu getirdi heeeee.))))
kızlarr ya dunden berı arara benım oglanın kakası yesıl gıbı sarımtırak yesıl guıbı falan gelıo..sımdı gene actım altını gene bole sarımtırak yesıl gıbı hep sarı gelıodu nıe bu renge donuokı acaba arara..sızdede oluomu?sebebı ne olabılır acaba kızlarrrr
[/URL][/IMG]
işte sekizinci evlilik kutlamamızz :asigim::asigim::asigim:
Canım evlatlarınızla birlikte nice uzun yıllara allah mutluluğunuzu daim etsin.a.s.
Claries canım iyi geceler çayını muhakkak dene çok faydasını gördüm bende.
Bende kaçayım kızlar ağdacı geç geldi biraz oğlan uyudu o arada çok şükür banyo yaptım kuş gibiyim valla yatayım çok yorgunum...
ayy canımm çok geçmiş olsunn yaa neyseki verilmiş sadakanız varmış Allah tekrar göstermesin ...
bende senin yokluğuna dayanamayıp attım kendimiii sokaklara bacımmm kaydirigubbakcemile3
evet cnm ağva yolu üzerinde inş bir gün denk gelirde oralarda karşılaşırız sırnaşık şey
ya bacım zinko zaten ilk haftalarda veriliyormuş ben 1 aylıken kontrole gittiğimde dr onu verme artık bebek büyüyünce etki etmez diyip değiştirdi ama ben o gün bugün şükürler olsun hiç kullanmadım gaz ilacı ve çocuk daha rahat etti ilaç kullanınca daha fazla kasıyordu kendini :bbo:
hoşbuldum cnm bende sizi çok özledimmm ŞenizŞeniz
bende göremedimmm senağlamasenağlama
canım benimkide çogu zaman yeşil yapıyor tahlile yollamıştım hazımsızlık çıktı ama bazende fazla beslenmekten oluyormuş mrk etme bi kaç günde geçmese sende tahlile yolla için rahat etsin cnm ...
nice mutlu yıllara cnm allah ayırmasın Şeniz
geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bırakmıyorsunuz ki çenesi düşük karular :mymeka:
ayy ben ilk günden beri o dertten muzdaribim bacım çok emdiği zaman kusuyor eger emdikten sonra çıkardıysa fazlasıdır..ve hala ağlıyorsa midesi yandığı içindir ve biraz daha çıkarmak için uğraşıyordur ben baya bu konuda tecrübelendim malesef:1no2: ama aç karnına kustuysa biraz mama ver istersen Şeniz
tamam canım benim msn vaar mı sende çalınmıştı ya mns m yenisini aldım yoksa özelden vereyim şimdi göndereyim sana güzelim ben çok beğendim dandini dandini dastana ninnisinin devamını ilk kez duydumzemuszemus
çok güzel görünüyorsunuz nice 8 senelere canım bak boşu boşuna üzdün kendiniii
canım msn alınca söyle gönderirirm
bana gelince şimdi geldik düğünden Allahtan kızım uyudu tam uyanmak üzereydi çıktık zaten
o arada Ayhan Aşan çıkıyordu sahneye benim kara kızımı görünce çok sevdi bir resim istedi kızımdankaydirigubbakcemile3çektik bizdehihoyyyt
İyi geceler kızlar a.s.
Bugün eşimle evimizi bi güzel temizledik, duşumuzu aldık, kızımla süslendik babamız bizi yemeğe götürdü. Sahilde yemek yedik, sonrada çay bahçesinde keyif yaptık. Eve geldik yıkadık kızımı. Azcık gazdan mızırdandı ama çıkarıp rahatladı. Bi güzel uykuya daldı. Bende yatmadan önce size iyi geceler demek istedim a.s.
hayırlı Akşamlar herkeze !!!
bize gelince biz artık evde duramıyoruz yahuu :)) kociş sabahın köründe bizi çıkardı dışarı önce kahvaltı sahil falan derken ablama gittik orayada misafir geldi yavrum hiç uyuyamadı gürültüden ..akşam kociş geldi almaya hemen hazırlandım hiç beklemeden çıkalım dedim arabaya biner binmez çocuk huzurla doldu kalabalığa hiç gelemiyor benim kuzuck yafs :S:S
oyy pınarcım yesin teyzesi onuuuu maşAllah kuzucuğuma ...ama cnm işine karışmak gibi olmasında yıkarken bence bez kullanma kovaya biraz sıcak su doldur içinde tutup yıkamaya çalış çünkü bezin üstünde vücuduna su değmediği için üşütme riski daha fazla ...ben aldım ama hiç kullanmadım bez...sahatler olsun iyi geceler defnoşumuzaa...
tuba kız aferin güzel kutlamışınn
h.b canımm malesef fena alıştık gezmeye yahu evde duramıyoruz artıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
h.g bacımm okadar anlatmışsın ama ne hediye aldığınızı sölememişsin kötükedihüso mrk ettim yahuuklava: klava:
bizde saat 10 gibi eve geldik kızım 11 gibi zorla uyuıdu yavrum bütün gün uyuyamayınca mayıştı yaw o uyanmadan bende yatam..
sivrisinek için ben 15 gündür elektrikliyi kullanıyorum aynı zamanda cibinliğinide mutlaka örtüyorumm şimdiye kadar ısıramadılar şükür inş ısıramazlarda ..kötükedihüsokötükedihüso
kuzucuğumu ısırdıkları yerden öp benim içinnn Şeniz
pınarcım sana ve defnoşada Allah rahatlık versinnn iyi geceler cnm..
muthişş bı surprız olmuşşş cnm ya...
sıvvrıler bızded bela..ben elektrıklı sınek kovucu takılmıo dıe bılıorum cnm ya bebklere zaararlıymıs...dr umuz ole demişti bızde takmadık oyusdenn.sen sordunmu hiç cnm?benımkı ole dedı ama eger takılıosa bende takımm..benım oglanın tenı pek hassas..sınek ısırınca kızarıo sonra sıvılce gıbı ırın topluo ole gecıo...kafamçokkarıştıeger takılıosa takıım bende hemen.
buarada kızlar ben oglanı kapatarak yatırmıstım hafıf gaz sancızı vardı banamısın demedı delıksız uyuyo hala 2 saatı gectı yanılmıosam cewırdım yenı...sancısı olunca bole yatırın ıı gelıo pek rahattı kuzucummm:asigim:
kızlarrr bende kaçar Allah rahatlık versin size ve kuzucuklara tabi bizede :)))
İYİ GECELER HERKEZEE ....
kızlar bende çıkıyorum iyi gecelerrr
ayy canımm çok geçmiş olsunn yaa neyseki verilmiş sadakanız varmış Allah tekrar göstermesin ...
bende senin yokluğuna dayanamayıp attım kendimiii sokaklara bacımmm kaydirigubbakcemile3
evet cnm ağva yolu üzerinde inş bir gün denk gelirde oralarda karşılaşırız sırnaşık şey
ya bacım zinko zaten ilk haftalarda veriliyormuş ben 1 aylıken kontrole gittiğimde dr onu verme artık bebek büyüyünce etki etmez diyip değiştirdi ama ben o gün bugün şükürler olsun hiç kullanmadım gaz ilacı ve çocuk daha rahat etti ilaç kullanınca daha fazla kasıyordu kendini :bbo:
hoşbuldum cnm bende sizi çok özledimmm ŞenizŞeniz
bende göremedimmm senağlamasenağlama
canım benimkide çogu zaman yeşil yapıyor tahlile yollamıştım hazımsızlık çıktı ama bazende fazla beslenmekten oluyormuş mrk etme bi kaç günde geçmese sende tahlile yolla için rahat etsin cnm ...
nice mutlu yıllara cnm allah ayırmasın Şeniz
geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bırakmıyorsunuz ki çenesi düşük karular :mymeka:
ayy ben ilk günden beri o dertten muzdaribim bacım çok emdiği zaman kusuyor eger emdikten sonra çıkardıysa fazlasıdır..ve hala ağlıyorsa midesi yandığı içindir ve biraz daha çıkarmak için uğraşıyordur ben baya bu konuda tecrübelendim malesef:1no2: ama aç karnına kustuysa biraz mama ver istersen Şeniz
tamam canım benim msn vaar mı sende çalınmıştı ya mns m yenisini aldım yoksa özelden vereyim şimdi göndereyim sana güzelim ben çok beğendim dandini dandini dastana ninnisinin devamını ilk kez duydumzemuszemus
çok güzel görünüyorsunuz nice 8 senelere canım bak boşu boşuna üzdün kendiniii
canım msn alınca söyle gönderirirm
bana gelince şimdi geldik düğünden Allahtan kızım uyudu tam uyanmak üzereydi çıktık zaten
o arada Ayhan Aşan çıkıyordu sahneye benim kara kızımı görünce çok sevdi bir resim istedi kızımdankaydirigubbakcemile3çektik bizdehihoyyyt
İyi geceler kızlar a.s.
Bugün eşimle evimizi bi güzel temizledik, duşumuzu aldık, kızımla süslendik babamız bizi yemeğe götürdü. Sahilde yemek yedik, sonrada çay bahçesinde keyif yaptık. Eve geldik yıkadık kızımı. Azcık gazdan mızırdandı ama çıkarıp rahatladı. Bi güzel uykuya daldı. Bende yatmadan önce size iyi geceler demek istedim a.s.
Annem beni giydirdi o süsleniyo şimdi kaydirigubbakcemile3
Arabaya hiç dayanamam uyurum hemen kaydirigubbakcemile3
Aaaa buldum temiz hava ve annemin kucağını ohhh mis zemuszemus
Eve geldiiiikkk:umursamaz: Annem babam beni yıkıcaklar bende bekliyorum hihoyyyt
Ohhhh mis
Eeee gezdik geldik yıkandık şimdi uyku vakti teyzoşlarımmmm iyi geceler alkisalkisalkis
bize gelince biz artık evde duramıyoruz yahuu :)) kociş sabahın köründe bizi çıkardı dışarı önce kahvaltı sahil falan derken ablama gittik orayada misafir geldi yavrum hiç uyuyamadı gürültüden ..akşam kociş geldi almaya hemen hazırlandım hiç beklemeden çıkalım dedim arabaya biner binmez çocuk huzurla doldu kalabalığa hiç gelemiyor benim kuzuck yafs :S:S
BURCU ay haklısın kıs dogru fena acıtırr penısılın turu iğnelerr..hadı inş bugunku son olutrrr geçmiş olur inşşşş.3.gunmuş hem hadı bıtmıştır inşşş.
HULYA cnm efet haklısın gecmezse bende bı tahlıle falan yollımm barı....
Sağolasın canım a.s.
Hadi inşallah geçmiş olur canım benim a.s.
İnşallah karşılaşırız canım a.s.
Bıraktım zincoyu. Dün akşamdan beri babuline veriyorum. Gezmeden gelince verdim yine. Bu sefe süte karıştırmadan direk verdim. Birden ağır mı geldi nedir 10 dk çok fena ağladı. Neyse sustu sonra. Yarın sütle vereceğim yine a.s.
Özelden msn adresini gönderirsen eklerim canım sağolasın merak ettim a.s.
Oh iyi tam vaktinde kaçmışsınız a.s. Vermeseydin resim mesim. Aaaa yüzü eskiyor kızımın deseydin kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Valla bu sıcak havalarda evde durulmuyo. İyi yapmışsın sabahtan çıkmakla. Bizimkide çok kalabalıkta huzursuz oluyo ya :uhm:
selamlar hatunlarrrrrrr a.s.
tüm bebişlerin babalarinin babalar gününü kutlarim a.s.
yırucu bigün gecirdik bugun..sabah eşime güzel bi süpriz yaptik kizçemle kaydirigubbakcemile5 sabah kizimin eline b kagit tutusturdum.."babalar günün kutlu olsun babişkom :) şimdi lütfen gidip maillerini kontrol et" yazdim zemuszemus dün gece kizimin adina bi mail adresi aldim..güzel bi mail attim eşime babalar günü için..kizimla resimlerini felan koydum..mailin altinada not yazdim büfenin 2.çekmecesine bak diye..cekmeceye baska bi not koydum..yan odadaki tv ye bak diye..ordan kizimin odasina,ordan mutfaga,ordan banyoya,ordan da salona yolladim notlarla kaydirigubbakcemile3 en sonunda da sepetinin altina bak yazdim :) hediyesini oraya koymustum..hediyenin içine bi not daha yazdim tv dolabina git diye..orayada kendi hediyemi koydumcok sukur begendi hediyeleri :))
kahvaltiyada kayinvalidemlere gittik..ordan da annemlere gittik..ancak 9 gibi geldik..
bu arada dün gece benim kizi 3 yerinden sivrisinek yedi yaaaklava: bugun ancak elektrikli sinek kovucu alabildim..bakalim işe yarayacakmi..
muthişş bı surprız olmuşşş cnm ya...
sıvvrıler bızded bela..ben elektrıklı sınek kovucu takılmıo dıe bılıorum cnm ya bebklere zaararlıymıs...dr umuz ole demişti bızde takmadık oyusdenn.sen sordunmu hiç cnm?benımkı ole dedı ama eger takılıosa bende takımm..benım oglanın tenı pek hassas..sınek ısırınca kızarıo sonra sıvılce gıbı ırın topluo ole gecıo...kafamçokkarıştıeger takılıosa takıım bende hemen.
buarada kızlar ben oglanı kapatarak yatırmıstım hafıf gaz sancızı vardı banamısın demedı delıksız uyuyo hala 2 saatı gectı yanılmıosam cewırdım yenı...sancısı olunca bole yatırın ıı gelıo pek rahattı kuzucummm:asigim:
iyi geceler kızlar..
birsen cnm nice uzuuuun yıllara inşallah eşinle ailenle tatlım
burcu gecmiş olsun cnm iyileşirsin hemen inşallah tatlım
selamlar hatunlarrrrrrr a.s.
tüm bebişlerin babalarinin babalar gününü kutlarim a.s.
yırucu bigün gecirdik bugun..sabah eşime güzel bi süpriz yaptik kizçemle kaydirigubbakcemile5 sabah kizimin eline b kagit tutusturdum.."babalar günün kutlu olsun babişkom :) şimdi lütfen gidip maillerini kontrol et" yazdim zemuszemus dün gece kizimin adina bi mail adresi aldim..güzel bi mail attim eşime babalar günü için..kizimla resimlerini felan koydum..mailin altinada not yazdim büfenin 2.çekmecesine bak diye..cekmeceye baska bi not koydum..yan odadaki tv ye bak diye..ordan kizimin odasina,ordan mutfaga,ordan banyoya,ordan da salona yolladim notlarla kaydirigubbakcemile3 en sonunda da sepetinin altina bak yazdim :) hediyesini oraya koymustum..hediyenin içine bi not daha yazdim tv dolabina git diye..orayada kendi hediyemi koydumcok sukur begendi hediyeleri :))
kahvaltiyada kayinvalidemlere gittik..ordan da annemlere gittik..ancak 9 gibi geldik..
bu arada dün gece benim kizi 3 yerinden sivrisinek yedi yaaaklava: bugun ancak elektrikli sinek kovucu alabildim..bakalim işe yarayacakmi..
Sibeeeeeell kızzz oğlanı soymuşun cıbıl cıbıl, ben görürsen ısırırım ama alamazsın elimden he, maşallah maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?