2009 Mayıs Anneleri

burcu kuzenime gösterdim kaanın resimlerini maşallah dedi sen burcuyla bağlarını koparma kızını verirsin dedi kaana.. :))

birsen cnm ya yalancı memeyi hep mi veriyorsun yoksa arada sırada mı
buna çok alışmasından korkuyorum hiç vermesem mi acaba
deminden beri ağzında
düşünce ağzına istiyor tekrarCADIARZU

civciv canım maşallah kızına çok tatlı
Pınarcım Allah sabır versin canım kayınvalideleri anlamak zor

teşekkür ederiz kızlarr kaydirigubbakcemile2

ohh iyi şükürler olsun cnm MaşAllah size :lepi:

kızlarrrrr kırklanınca doğumdan sonraki kanamanızda bitti mi ?
anneme soruyorum biter diyor,yarın kırkımız çıkacak bizimde
zaten çok gelmiyor ama bitmeyecek sanırım,sarımsı bişey geliyorCADIARZU

cnm benim 40 bitti kanamda bitti kaydirigubbakcemile3

saol tatlım bütün bebişler çokk güzelll ŞenizŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende çokk eglendimmm kaydirigubbakcemile3

Burcucum,aysuncum hülyacım çok tatlı bebişler maşallah bu mayıs bebekleri çok tatlı canım.Şeniz

Pınarcım ne desemki farklı şeyler yaşamıyoruz kadın yağız olmadan bir melekti inan kanatları eksikti sadece sonra oğlan olduktan sonra bi tuhaf oldu bundan öncesinde yardım eden nerdeyse ben yoruluyorum işten geldiğimde dinleneyim diye tüm evimin işini yapardı yemek yapar getirirdi biz rahatsız olmayalım diye gelmezdi telefon etmeden yukarı çıkmazdı yağızdan sonra herşeye karışır oldu sürekli bebek onun yanında olsun istemeye başladı geliyor kızım ben tutayım işlerini yap demeye başladı bende ona ihtiyaç duymadan işlerimi yapınca gelmez oldu.Önceden her zaman en azından yemek getirir sen yapamamışsındır aç kalma derdi sabah ekmeğimi bile alır getirirdi.Sonra gelip dedesi yağızı özlemiş alıp ineyim demeye başladı benim sinirime dokundu tabi.Alıp gidiyor çocuğu uyutmaya çalışıyordu ayağada o alıştırdı.Sonra arayıp anne getir istersen altını değiştirip emzireyim diyince uyuyor elleme dedi.Bende dellendim tabi.Sen getir yerinde yatsın ayakta alışmasın ayrıca aç o anne mamasını vericem diyodum yok.Aldığında artık uyuyunca getir demeye başladım oda yok illa kadın ne dersem tersini yaptı.Şimdide görümce bide gelince sinir katsayım X2 arttı.Geliyor misafirler gelmiş yağızı görmek istiyormuş aşağıya in olduuuuuuuuuuuu dedim görmek isteyen yukarı gelsin zaten zor uyuttum yeni uyudu bende onla yatıcam çok uykusuzum dedim iyi ben öyle söylerim misafirlere diyor yaaaaaaa çatlatılar beni artık kocişede söyledim sen kimseyi takma diyo ama takmamak mümkünmü bende bugün çok doldum offfffffff şu perşembe gelsin biranönce yoksa çıldırıcamkötükedihüso

sibelcim saol cnm ...

kaynanalara gelince hiç stres yapmayın diyecem ama olmadığınıda biliyorumm..
en iyisi sallayın gitsinnn :))

birsen cnm ya yalancı memeyi hep mi veriyorsun yoksa arada sırada mı
buna çok alışmasından korkuyorum hiç vermesem mi acaba
deminden beri ağzında
düşünce ağzına istiyor tekrarCADIARZU

yok cnm sürekli almıyolar acıkınca veriyorum susuyolar mama olana kadar yani bide arada uykuya dalacakları vakitt baska para versek almıyolarr

hülyaaa kızzz KALP KALBE karşıymış

sibelciğim sen kaynanatörle aynı yerdesin insan gıcık oluyor şekil aaaa bendeniz

hiççç aramıyom sormyom vallaa geçen o aadı cebimi içine oturmuştur cebimi aramak

kalpler fena bir desene

neyse arkadaşlarım öperimmm kaçtıum yimek yiyecezzzz iyi aksamlar aksam olamam kardeşim alacak pc yii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…