2009 Mayıs Anneleri

Merhaba cici annişlerrr..

herkesin keyfi yerinde görünüyorr..ne hoşş..hihoyyythihoyyytbebişlerimiz günden güne büyüyor..doğum kırk derken epey yol aldık..bi zamanlar kese görme telaşındaydık daha günler çabuk geçiyorgamyoncuiremsu

Tubacım geçmiş olsun cnmm..neyseki ucuz atlatmışsnınız..Allah korumuş
Burcucum sana da geçmiş olsun..neyseki seninde durum iiye gidiyormuş..kurtuluyorsun inş...
Birsencim nice 8 yıllara inş cnmm..çok hoş görünüyorsunuzz..Allah nazarlardan saklasın sizi...
Pınarcım ve sibikocum boncuklarınız çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inş...Sibişcim yağızın fotolarına bakınca bazen kendi oğlumu görüyomuş gibi oluyorum benzetiyorum biizmkine...aynı dönem oldukları için olsa gerek..çok tatlı maaşallah
esencim bende istiyorum o ninnidenzemuszemusmsn adresin değişmiş galiba tekrar kaydedersen sevinirimm

bizde dün gezmelere gittik teyzoşlar bugün evdeyizz..Alışveriş yaptık bol bol gezdik kocişle bebişimle...İşte Erenimin dünkü hali teyzoşlar..Maaşallah demeyi unutmayın emi
:ecrin_bebek:

yok cnm alışmıyor merak etme sen,biberonla ver çocuğa eziyet etme,bende mama takviyesi yapıyorum sütüm yetmiyorzemuszemus

bebişler zaten ya kel doğarmış ya da sa.ları sonradan dökülürmüş..bizimki de sonradan biraz döküldü ama tekrar çıkmaya da başladı...bu konuda esenin bebğine maaşallah saçına toka bile takılır kızn yaneee...bazıları istisna demkkizemuszemuskaydirigubbakcemile3

he bacım maşallahı var dökülür dediler ama dökülmedi de

kızlar yalancı emem veriyormusunuz bebeişlere
benimki başlangıçta almıyordu tiksinir gibi yapıyordu
bugün tekrar denedim sabah aldı şimdi almıyor denesem alacak demekki
alıştırsam mı alıştırmasam mı karar veremedim
zararlrı falan varmı diye araştırıyorum

beyaz cnm benim doktorum önerdi öğün saatinden önce yemek istiyolar erken yemesin diye yalancı meme ver didi

anam ne güzel şeyleri anlatmışlar doktorlar bu sitede
deminden beri izliyorum daha önce neden aklıma gelmedi kialkisalkisalkisalkisalkisalkis

kimsecikler kalmamış topikte bende kız uyuyorken yemeği hazırlayayım bari
gerçi kuş uykusunda ama yarım bırakırım uyanırsa

slm kızlar biz aşimizi olup geldık saglık ocagından hihoyyytogum 4800gr olmus buay 800gr almıs gecen ay b kılo almıstı dr 800 gr cok ii dedı boyumuz 57cm olmus bız kalca usg cektırmemıstık dr cektırın dedi haftasonu cektireceğiz
deviti sordum bıngıldagı erken kapattırıyomus dye dr bebegın 2 aylık kac kere kontrole geldın oyle bısey olsa bıle bız armutmu toplayacagız dedi kullan dedi ben multıtabs kullnıyorum dedim onuda kullanabılısın monovıtıde sadece aynı zamanda kulllanma dedi bıay multıtabs kullan dıger ay monovıt
emdıkten sonra kusmasını sordum emzıdıkten sonra en az 15 dk omzunda beklet sora uyut dedi
rota asısınıda sordum gerek yok onunda 2 yasında kızı var bende yaptırmadım hemde pahalı bıası bıde dedi
15 gun sonra konyaya gıtcez dedk belkı ordanda antalyaya gecebılırız sıcakta ne yapmalıyız dedik oda olaıldıgınce serinlikte tutun su verin muhakkak şapka takın dedi ısarı cıkartırken.bıde en az 50faktorlu gunes kremı kllan dedi
2.ay asısını yaptıranlar sizede 2 bacak bı kolmu yaptılar koldakı veremdı bı bacak 5lı karma dıger back neydı heycandn sormayı unutmusum
bıde bızımoğlan hep bıtarfa yatıyodu bısey dedi tam anlamadım cocuk druda vardı saglık ocagında onu cağırdı gosterdı olablır dedi uyurken o tarafa destek koy dıger tarafada donsun dedı ordakı kaslar sertlesmıs olabılır dedi aman sızde dikkat edin hepbıtarafamı donuyo bebıslerınız asamaları var sızınkı baslangız ileridonmde tedavı amelıyatla dedi
neyse uzun oldu emdık 15 dknın dolmasını beklıyoruz simdi inş oglum asıdan dolayı huzursuz olmaz atesı yukselmez

Sağol cnm :)) maşalla erenimizeee, yeşillerde çok yakışmış :))) gezmelerede gidilmiiiş ne güzel iyi bi stes atmışsınız valla

Maşallah recebimize :))Ayy cnm sağol valla, aklıma takılan sorulara cevap vermişsin resmen, dewit, rota virüs, kusma , dışarda nasıl gezilecek fln çok sağolasın, bi tanede benden sana ,dr bize saat 11 ile akşam 5 arası dışarı çıkarmayın dedi bize,bide her gün güneş görsün dedi :))), cnm buralarada gelirseniz beklerim senin eşinde ask. personeldi sanırım

Son düzenleme:

saol burcu teyzesı opuyorumnanaktanya burası soğuk dıyebızımkı gunesı zor goruyo demek hergun gormelıymıs bı izne ayrılalım drmuzkendı gıydıgınızden bı kalın gıydırın dedı simdi izne gıtmeden bol bol tısort ve sort alıcam tabıkıde bıde sapka :teytey::teytey:
cnm ben muglayı gormeyı cok istiyorum zatende baklım ama ben ask. hast.de calıstıgım için inş.bıgun karsılasırız(ama hasta olarak degıl haa) bızde kağan beyı opuyoruz annesıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…