bizim bebiş tüpbebek ben ona da güveniyorum erkek infertilitesiydi o yüzden olmaz gibi geliyor ama neolu neolmaz Ahsenin üstüne gül koklamak istemiyorum:))
hehehe kaçış yok bacımmm en fazla birkaç gün daha kaçarsınn resmen kırk sayıyorlar yaaadelikafaduldendelikafadulden
heeeeeeeee haklısın fulya uyanık spor senin kocaa
benim koca zati r ayın 2 haftası yok
kalan iki haftada regliye denk gelirse tıhkkk yokk
kalan bir haftada enerji lazımmm
dün didim git yat işe gidince yorulacan çocuklarla yatacam dedi çocuklar uyumadı
acaba annemizin yanındaki bu lavuk kim gitsede biz yatsakmı diyolar yaww......adama huzur vermediler yaniiiiii
tweety84 hoşgeldinnn
mrb arkadaşlar ben site üyelerindendim ancak geçen sene diyet yapanlar grubundaydım:) kilolarımı verdikten sonra hamile olduğumu ve mayıs ayında anne olucağımı duyunca çok sevindim....uzun zamandır uğrayamadığım bu siteye çocuğumu büyütürken tekrar ihtiyaç duydum...benim gibi sorunları olanlar var mı acaba neler yapıolardır diye düşünürken 2009 mayıs anneleri başlığına tıkladım....artık bende aranıza katıldım umarım beni de aranıza kabul edersiniz....a.s
inşş duselmıstır defne kızım...
nasıl oldunuz pınar?ahh bu kaynanalarrrklava:
gecmişi başlamıstım okumaya benımkı zırrtt uyandı falla...
ne geveze hatunlarsınız ıkı gun gırmedım tonlarca sayfa olmuss yafskafamçokkarıştıbende vakıt buldukca okıım dedım..herkezcıkler ııdır umarım yok demı bı yaramazlık kuzularımız ve mayıs annelerımız bomba gıbı demiiiiii:lepi:
bız ıkı gundur gezıoz oglumlaaahihoyyytayyy cok hosuma gıttı yafss..ılk kez yalnız cıktık dun ..kırkımızı cıkardık once salı gunuhihoyyytaltın gumus zeytın dalı koyduk babamız dahıl üçümüğzde yıkandıkkkhihoyyytdunde ılk kısr gezmemıze buyuk ananemızle dedemızın yanına gıttık ıkıkışi oglumla....bebk arabasını kullandım ılk once bı garıp geldiii eee onca sene yalnız cıkıyodum bı hoşuma gıttıkı sormayın..yagız beyınde hosuna gıtmişolcakkı yol boyu uyudu yawrummmkaydirigubbakcemile2
sonra donuste bı hıckırık tuttukı sormayınnn benıumkı sınır oluo hıckırıga anacım limonda yokkı wereyım yanımda :roflol:bastı yaygarayı ewe zor attık kendımız falla..
bugunde azonce banyo yaptırdık babmız işe gıtmeden uyuyo ama tılkı uykusu benımkınde gozlerı arada acıp bı iştimaq çekioo karsımdamı annem dıekaydirigubbakcemile3yoksam basıo yaygarayııııı ayy komedı kızlarr bu kuzularrrrrnaniknanik
merhaba canım hoşgeldin. aşıdan önce mi beslemeyecez, sonra mı onu anlamadım. hiç duymamıştım.:uhm:
40ım çıkınca dr. gidicem ama şu ağda işini napıcam yakafamçokkarıştı off korkuyorum,dikişin üstünü falan ağdayla aldırmam heralde sizler ne yaptınız kızlar ağda işini:uhm:
Cnm ne güzel deniz havası almışsınız defnoşla çok iyi olmuş, resimlerinizide ekleyin kız sevelim :)))
kızlar merhaba biz geldik kızımı anaokuluna kaydettirdik hayırlısıyla annem ve babam var oturuyoruz sizler nasılsınız
merhabalar sabah bi yazdım gören olmadı
adettim yavaş yavaş sökülmeye başladı bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum
alişim sabah erken kalkmışltı 10.30 yattı uyudu saat 2 yi geçerken kalktı mama yedirdim sonra altını alam dedin açtım tam poposunu siliyorum çiş yapmaya başladı o kadar akıllı ki bıdığım ben suratına baktığımda başladı gülmeye ne yapıyon dedim ona gülüyorr kim ne derse desin zamene velediii iişteee
sonra aldım altını bu seferde kaka yaptı yeni beze o kakasını yaparken bende çamaşır astım
sonr altını temizledim alişimi yıkadım bulaşıkları yerleştirdim pisleri akıttım yerleştirdim ....annem kalktı
şimdi alişle oynuyorrr.......
siboşum gitti inş.sorunsuz gitmiştir....bol bol eylenir inş.
burcu cnm bu kadar dert etme kendine cnm süt varsa var yoksa yok
benim alim hep biberonla besleniyor ama hala mememi verince cokcok emiyor
korkma strees yapma yaparsan daha çok gider......
bide bi arakdaş adet olmuşşş kızlar arkadaşımın kızı bir yaşını geçti hala emiyor annesiini
ve o arkadaşım kırkından sonra hemen adet oldu yani kişiden kişiye değişiyor bu olay emzirsende adet olabiliyorsun.....kötü bişey değil yanii...
slm hanımlar bu aralar pek giremiyorum nasılsınız
e malum 40 ımız çıktı artık gezmelerden gelemiyoruz:)bu gün göğsümde bi ağrı vardı şişmişdi de süt birikmiş dediler biraz sağdım ama sağdıkca geliyo tabi ağrısı dindi gibi ama bakalım...
kızlar bısey dıcem benım gıbı olan varmı ya ben 22 mayısta sezeryan oldum sadec 1 hafta kanmam oldu oda kanama bıle sayılmaz haftaya 40 mız cıkacak ama ben kanma felen olmadım bısey olamaz heralde kımılerı 40 gun kanıyomus acaba doktorum ıyıce temızledıdemı olmuyorum
tubacım cnm gecmiş olsun tatlım..
ılgıncım hayırlı olsun cnm anaokuluna yazdırmıssınız yağmuru.
ya kızlar benim ikinci ayım 19 temmuzda oluyor ama sağlık ocağından 30 temmuzda gel dediler 2.aşılar için 11 gün gec.olur mu acaba öyle?
benim de kanamam bitti ama sarı bi akıntı devam ediyor... bugün 26. günümüz sanırım 1 haftaya kadar o da biter... ilk aşımız için 1 temmuz dediler yani tam 1 ayımız dolduğunda çağırdılar...
bu anakucağı işikafama takıldı yaa çocuğu içine koyunca sanki iki büklüm oluyomuş gibi geliyo olay yaptım resmen koyamıyorum içine danki bişi olcakmış gibi geliyo... bende mi bi anormallik var acaba
aynen cnm bende anakucağına koyunca öyle geliyor ikibüklümaltına bişeyler koyuyorum ama yamuluo çocuk içiinde
benim daha kırkım çıkmadı bu pazar nasipse..eşimde o günü beklio noolcaksa:))) bi süre kaçış yolları bulmam gerekkkk
mrb arkadaşlar ben site üyelerindendim ancak geçen sene diyet yapanlar grubundaydım:) kilolarımı verdikten sonra hamile olduğumu ve mayıs ayında anne olucağımı duyunca çok sevindim....uzun zamandır uğrayamadığım bu siteye çocuğumu büyütürken tekrar ihtiyaç duydum...benim gibi sorunları olanlar var mı acaba neler yapıolardır diye düşünürken 2009 mayıs anneleri başlığına tıkladım....artık bende aranıza katıldım umarım beni de aranıza kabul edersiniz....a.s
aynen cnm bende anakucağına koyunca öyle geliyor ikibüklümaltına bişeyler koyuyorum ama yamuluo çocuk içiinde
benim daha kırkım çıkmadı bu pazar nasipse..eşimde o günü beklio noolcaksa:))) bi süre kaçış yolları bulmam gerekkkk
benim kaçmama gerek yok ama bi türlüde göürüşemedik yaaaa
tam görüşecez regli oldumm şansızsız bu hafta öle geçer taa çarşamba perşembeyi bulur
adamında hali kalmıyor çok çalışıyor yoruluyor hehehehee çocuklar geldiiii herşey bitti
kızlar merhaba biz geldik kızımı anaokuluna kaydettirdik hayırlısıyla annem ve babam var oturuyoruz sizler nasılsınız
yaa kızlar korktum bu nasıl küçülüüüüüür:))
kızlar hepinizi çok özledim benim oğlan çok gazlı uyku muyku hak getire... onu susturayım derken laptopa basıp ekranı kırdım nete de giremiyorum annemdeyim uyududa girebildim genelde annemdeyim ama gelen giden çok oluyo şu kırkımız bi çıksa....
sizler nasılsınız bebişler nasıl okuyorum yazılanları genelde ama yazmaya fırsatım olmuyoooo
kızlarrrr sınır harbındeyım...
benımkı durmuoı yaaaaaaaaaaa eglıcam artıkkkk pööffffff
kızlar hepinizi çok özledim benim oğlan çok gazlı uyku muyku hak getire... onu susturayım derken laptopa basıp ekranı kırdım nete de giremiyorum annemdeyim uyududa girebildim genelde annemdeyim ama gelen giden çok oluyo şu kırkımız bi çıksa....
sizler nasılsınız bebişler nasıl okuyorum yazılanları genelde ama yazmaya fırsatım olmuyoooo
kızlarrrr sınır harbındeyım...
benımkı durmuoı yaaaaaaaaaaa eglıcam artıkkkk pööffffff
ayy kızlar alemsinizkaydirigubbakcemile3 demek bütün kocalar aynı benimkiside 40 bekliyor ama ben şimdiden dikişlerim çok ağrıyoe falan diye yolunu yapıyorumkaydirigubbakcemile3
hııı iyi fikir:):)
negüzel canım darısı Durunun başına inşallah
Canım bilmiyorumki tam göremedim bende kızını
canım nasıl becerdin kırmayı,bu veletler insanın aklını başından alıyor ,nasıl oğluşun iyimi canım gazın dışında
gazı falanmı var acaba canım, Allah sabır versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?