yok semracım yaa gaz maz yok cıktı saten ne warsa...
alrtı temız karnı yok gaz cıktı eeeee anlamıom yaaa o agladıkca ben uzuluom..sonra saatler gecıo sınır gelıoo sabırr dıom...
4 saat oldu ne uyudu ne sustuu ee banada grelıoo yawas yawass meme ıstıo hepp yaa kusuo sonradaaaa
of kızlar uykusuzluk benide sinirli yapıyo bazen tutamıyorum kendimi bağırıyorum sonra kendime kızıyorum ufacık çocuk ne anlar bağırıyosun diye ne biçim annesin sen diyorum valla gece uykusunu alamamak acayip sinirli yaptı beni kızın uyku düzenide acayip bozuk kucakta uyuyor beşiğe koyar koymaz basıyor çığlığı valla çelik gibi sinir lazım bu yaramazlarla baş etmek için bendekiler don lastiği gibi uzadı mafoldumben
cnm ya gaz cıkrıyolar ama bıtmeyebılıyomus derdı yınede gazdır
o sınır harbını bız her sabah 4 tekı emısınden sonra yasıyoruz ben kendım uyuyarak emzırıyorum besıgıne koyuyorum baslıyo aglamaya susmuyo kızıyorum ama sabah oluncada kendıme kızıyorum ama bunlar hep yalnızlıktan gunduz evımın işini yetıstıremıyorumkı gunduz o uyurken iş yapınca insangece uyumak istiyo inş bu gunler gececek cnmhihoyyyt
of kızlar uykusuzluk benide sinirli yapıyo bazen tutamıyorum kendimi bağırıyorum sonra kendime kızıyorum ufacık çocuk ne anlar bağırıyosun diye ne biçim annesin sen diyorum valla gece uykusunu alamamak acayip sinirli yaptı beni kızın uyku düzenide acayip bozuk kucakta uyuyor beşiğe koyar koymaz basıyor çığlığı valla çelik gibi sinir lazım bu yaramazlarla baş etmek için bendekiler don lastiği gibi uzadı mafoldumben
siribnon bendede aynıdert var kucakda duruyo biraz sonra başlıyo yine aglamaya bide kusma derdimizde var çok kusmasındiye hep kucakda seninkidemi çok kusuyo nedeni neymiş gelişimi filan nasıl
benımkı uyandı bıleeeee:ecrin_bebek:
aglayana kadar bısı sorcam kızlar ya,
benım dıkıs yerımın en sonunda beyaz ıp gıbı bişey wardı..ucu vardı yanı..dun farkettım o ıpın ucunun olduu yer kızarmış bıraz sısmıişşş..kıl donmesı heralde dedım hatta olmazsa pzrt dr gıtcem gosterırım dedım ama şimdi wc deydım o yer hafıf kanamışş şole hafıften sıktım ırın cıktı içindennn:1shok:kanadııı batıkon bastım oraya pamuk koydumm ay ıltahapmı kaptı yaaamafoldumbensızce ne kı şimdik buuu pööfff ya bı bu eksıktıııımafoldumbensenağlama
cnm senınkı doyduktan sonrada emmek istiyasa emzık vermeyı dene en azından sen rahatlarsın benımkıde elını emınce ben veriyom
kusma işi berbat bişi bizimkide her emişten sonra muhakkak kusar dr yetrl kılo alınca onu hıc önemsemıyo
allah allah nıye öle olmuskı iltihap için baya gec degılmı belkı allerjık bıseyde olabilir ama dr a goster hemen yarın
Kizlar iyi Aksamlar,
Bebegim iki gündür aksam üzeri cok sancili. Aglayip duruyor ve zor teskin ediyoruz. Tam düzene soktum, hersey cok güzel gidiyor derken, iki günde moralim sifirlandi. Bir uyudumuda uyanamiyor. Beslenemiyor diye korkuyorum. Eskisi gibi istahli emmiyor sanki. Bende kisa araliklarla, israrla emziriyorum. Bu seferde kusup duruyorKarni bu sabah cok guruldadi, sonra da günboyu kustu. Öglen yaptigi kakanin rengi epeyce yesildi. Hic o kadar yesil kaka yapmamisti. Neden olabilir ki acaba? Bir bilgisi olan var mi? Üsüyor mu, emdigimi yetmiyor anlamadim. Yarinda böyle olursa, doktora götürecegim.
Birde bugün basimiza bir felaket geliyordu resmen kizlarGece 04:00'den sonra cok az uyudugum icin, öglen12.00'lerde oglumu uyutmayi basardim ve uykusuzluktan bende sizmisim. Doruk'u besigine koymus, üstüne ince bir pike cekmistim. Esim bir gelmis ki, pike tüm yüzünü kaplamis. Cocuk boguldu sanip korkudan hemen üstünü hizla acmis. Ama nasil korkmus. Uyandigimda, yüzünün rengi kirec gibiydi...Bizim beyefendi tekmeliyor, yumrukluyor pikeyi artik. Demek ki, yüzüne gelecegini hesap edememis:) Yüzü acildiginda saskin saskin bakiyormus babasina sipa:) Artik dönmeye calisiyor, bir yerde birakamiyorum. Bugün altini alinca resmen döndü, yaninda olmasam düsecekti.
Bu arada benim kanamamda bitti ve dogum kontrol hapi kullaniyorum iki gündür. Aman kizlar dikkat, sütüm korur diye aldanmayin, yok öyle birsey. Arkadasim dogumdan sonra girdigi ilk iliskide hamile kaldi cünkü. Kabus yasadi resmen.
Siribron, benim bebegimde baslarda öyle 10 dk uyuyordu, su son iki günü saymazsak uykusu cok düzene girdi. Yediklerini bir tetkik et, belki yedigin birsey dokunuyor, asiri gazdan uyuyamiyordur. Mesela erik receli, ceviz, bezelye yeme. Ben bunlari bilmeden yedim, oglum mahfoldu yedigim günlerde. Dikis yeri demissin. Benimde dikislerim tamamen kapandi ama sag tarafimda bir nokta var, sanki isten sislik var, birsey toplanmis gibi. Arada sancida oluyor. Persembe kontrolüm var, umarim birsey cikmaz...
Kizlar iyi Aksamlar,
Bebegim iki gündür aksam üzeri cok sancili. Aglayip duruyor ve zor teskin ediyoruz. Tam düzene soktum, hersey cok güzel gidiyor derken, iki günde moralim sifirlandi. Bir uyudumuda uyanamiyor. Beslenemiyor diye korkuyorum. Eskisi gibi istahli emmiyor sanki. Bende kisa araliklarla, israrla emziriyorum. Bu seferde kusup duruyorKarni bu sabah cok guruldadi, sonra da günboyu kustu. Öglen yaptigi kakanin rengi epeyce yesildi. Hic o kadar yesil kaka yapmamisti. Neden olabilir ki acaba? Bir bilgisi olan var mi? Üsüyor mu, emdigimi yetmiyor anlamadim. Yarinda böyle olursa, doktora götürecegim.
Birde bugün basimiza bir felaket geliyordu resmen kizlarGece 04:00'den sonra cok az uyudugum icin, öglen12.00'lerde oglumu uyutmayi basardim ve uykusuzluktan bende sizmisim. Doruk'u besigine koymus, üstüne ince bir pike cekmistim. Esim bir gelmis ki, pike tüm yüzünü kaplamis. Cocuk boguldu sanip korkudan hemen üstünü hizla acmis. Ama nasil korkmus. Uyandigimda, yüzünün rengi kirec gibiydi...Bizim beyefendi tekmeliyor, yumrukluyor pikeyi artik. Demek ki, yüzüne gelecegini hesap edememis:) Yüzü acildiginda saskin saskin bakiyormus babasina sipa:) Artik dönmeye calisiyor, bir yerde birakamiyorum. Bugün altini alinca resmen döndü, yaninda olmasam düsecekti.
Bu arada benim kanamamda bitti ve dogum kontrol hapi kullaniyorum iki gündür. Aman kizlar dikkat, sütüm korur diye aldanmayin, yok öyle birsey. Arkadasim dogumdan sonra girdigi ilk iliskide hamile kaldi cünkü. Kabus yasadi resmen.
Siribron, benim bebegimde baslarda öyle 10 dk uyuyordu, su son iki günü saymazsak uykusu cok düzene girdi. Yediklerini bir tetkik et, belki yedigin birsey dokunuyor, asiri gazdan uyuyamiyordur. Mesela erik receli, ceviz, bezelye yeme. Ben bunlari bilmeden yedim, oglum mahfoldu yedigim günlerde. Dikis yeri demissin. Benimde dikislerim tamamen kapandi ama sag tarafimda bir nokta var, sanki isten sislik var, birsey toplanmis gibi. Arada sancida oluyor. Persembe kontrolüm var, umarim birsey cikmaz...
kıs emzık alsa daha ne ısterımkııı almıo benımki delı olcam bende.kafamçokkarıştı.alsın dıe neler yaptım uykusunda bıle wermeyı denedım cıkk almadı hınzırr ıllla benımkını ıstıoo karnı tok olsadaistio ondan kusuo ya zatenn..bıberona cay koyuyom onu bıle zor içioo bınbır kıyamet kopuoo...taktı benımkı benım memeye baska hıcbısı kabul etmıooo..hatta 3 tane emzık aldımm..anne memesı yumusaklıında dedıler masaj yapan dedılerr nerde almadı hıcbırınııı ıkı cuk cuk yapıo sonra gerı atıooo..bıdaha wermeye calısınca basıo yaygarayıı..aksı benımkı teyzesıı ondan heraldee:kedi:
bılmıorum cnm ya ıltahap için gecmi acep..kapmazmı demı ..eşimle konustum şimdi yarın gıtcezz dr aaa ınşş iltahap deıldırr kızlarr yaaaaa:çok üzgünüm:
aa saglik ocagindaki kadin hap kullanamassin dedilmaz: gerçi hap kullanmicam zaten de genede bileyim kullaniliyormu kullanilmiyormu? doktoruna sordunmu canim?
buarada gecmiş olsun canim..Allah muhafaza valla..böyle böyle akillaniyoruz..bende gecen gün çöpü kapiya erken koydum..sonra kapici almadan cocugun bezinide atayim içine dedim..o arada bi cereyan yapti..az kaldi kapinin dişinda kaliyordum..korkusu yetti valla..öyle bişi olsa insan cildirir herhalde..eşimin gelmesinede 2-3 saat vardi..bebişte içeride..ay Allah korusunnnnnnnn
Kizlar iyi Aksamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?