2009 Mayıs Anneleri

ah su gazlar kıyamam ya bende borayı sabahtan beri ayağımda sallıyorum sancı girince cok ağlıyor.

Evet canım ya çok ağlıyor valla mafoldumben

Dün doktor dedi. Seninle alakası yok anladık artık ki bu gazlı bi bebek. 4.aydan sonra rahatlarsınız dedi. İnşallah geçicek ya. Bazı günler hiç tutmuyor. Ama bazen tuttumu da çok ağlatıyor kuzumu. Gerçi şimdi bizimki dün ve bugün yıkanamadı ya birazda huysuzluğu ondan. Alışkın olduğu için rahatsız oldu. Yarın öğlen hemen yıkayacağım kuzumu güzelce ya :çok üzgünüm:

basım o kADAR ağrıyorki anlatam ikisi aynı anda ağlamaa basladı ömerin aliden yarım saat daha geçti yemek saati kaka yaptı ondan erkenden mama istedi kafam tutuu yaaaa seslerinde ütü masası ortada daha bizim ütüler duruyor

çocuklarınki yerleşecekkk kızartma yapacammmmmmm

veee hiçbişry yapmak istemiyorummm bennnnnnnnn

sağol birsencim ben 90 veriyodum bitince ağlamaya başladı bende bugun 120 verdim 2 saat uyudu yavrum.

Pınarcım dr 3 ler kuralı diyorlarmış.3 ay sürermiş ve sancı girince 3 saat devam edermiş.Şu 3 ayı bitirsek allahın izniyle.

Memeyi bide mamadan sonra deniyeyim bakalım ya.

pınarcım benimkide çok gazlı bebek hatta doktor 15 günlükken bu bebekte bu kadar gaz olması çok ilginç demişti halada aynen devam ediyor.ama rezeneyi taze yapıp versen iyi olur

incihan canım pınaın dediği gibi benim sütüm bebişimi doyurmadığı için doktor mama takviyesi yapalım dedi.ben önce meme veriyorum arkasından biberon sonra tekrar meme veriyorum o yüzden allah şükür hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar sende dene canım.

bende öyle deniyeyim canım inşallah tamamen bırakmaz cok üzülürüm.Sen ne kadar mama veriyosun tatlım

Canım yapma ütüleri bırakyarına kalsın. Yorma kendini bu kadar. Zaten çok kan kaybediyosun o seni iyice halsiz yapıyor klava:

Ay canım ya inşallah geçer. Valla uğraşmak falan sorun değil. Ağlayınca susturamamak, bişey yapamamak üzüyo insanı :çok üzgünüm:

Bide öyle dene bakalım hayatım ya belki o zaman alır memeyi :uhm:

pınarcım benimkide çok gazlı bebek hatta doktor 15 günlükken bu bebekte bu kadar gaz olması çok ilginç demişti halada aynen devam ediyor.ama rezeneyi taze yapıp versen iyi olur

Tamam canım taze yapıp veririm 1-2 çay kaşığı a.s

Diyorum ya bizimki enteresan. Sürekli gazda çıkarıyor anlamadım valla bu kadar gazı nerden üretiyor bu çocuk :uhm:

Bizden gizli lpg üretim tesisinde falan mı çalışıyor acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ütülediklerimi kaldırdım çok şükür. Ocağada söylemesi ayıp tavuk attım tavayla. Karnım acıktı valla. Onu yerim sonra kızım hala uyuyorsa tatlı yaparım. Yarın misafirim gelicek. Babamın teyzesi. Aslında evi süpürücektim ama evlendiğimizde aldığımız tüller azıcık enden dardı. Geçen hafta perdeci geldi aldı düzeltmek için. Dün getirdiler. Yine yanlış dikmiş aptal herfiler klava: Bu akşam getiriceklermiş bakalım. Her taraf toz olur onlar tülleri takınca. Yarın sabah erkenden annem gelicek. Tülleri atarım o gelmeden makinaya. O gelip camları silincede asarım hemen. Bide silip süpürdük mü tamamdır hihoyyyt

pınar birsen cok hamaratsınız ya yormayın kendinizi bu kadar bırakın hepsı bitmesin.Bebekleriniz var takılmayın cok fazzla ev işlerine.

Biz oğlumla koltuğa bi tunedik sabahtan beri burdayız keyif günü bugün.Akşamada bezelye ve pilavım var rahatım.

Kızlar zaman hemen geçsede bebişlerin emekledikleri görsek ya bide ek gıdalara başlasak ne güzel olur.

oofff bunlar büyüdükce bişeyler yapması dahada zorlaşıyor kızlar yaa

olmuyor böle hem iş hem çocuklar düşünemiyorum bide misafirin geleceğini

annemde zırt pırt gelemiyor ananemi anneme bıraktılar o bakacak kışa kadar offff yaa tabi anannemin gönlü isterse anneme şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı tam ihtiyacım var başka şeyler çıkıyor

en iyisi bütceyi iyice ayarlayıp haftalık silip süpürmye kadın almak beynim zonkluyor inanın yaa

pınarcığım halısın ama evimi görsen acayip gidiyor almış başını ömer uyuyor ali ağlıyor ali uyuyor ömer ağlıyor ne yapacam ben yaa

ay canım ya sen yazıyosun ben yoruluyorum allah yardımcın olsun.Yarım gün gelen birini alsan canım hem daha uygun olur sanada süpürüp silse yeter.

kızlar benim mesai bitti evime gideyim kızımı çok özledimya valla çoğu zaman gözlerim doluyor çalışırken: hepinizi ve beişlerinizi öptüm.iyi akşamlar..perşembe görüşmek üzre inşallah.

mrb kızlar yine buluşuyomussunuz galibaa ben ankaradayım ama ailem istanbulda nuhafta sonu ist gelmeyi düşünüyorum kısmet olursa bende gelmek istiyoru.
buarada kızlar benim kızım 3.180grm doğdu şuanda 41günlük 30günlükken 5.200grm çıktı sizce çokmu almış kilo ya korkuyorum ben her ağladığında emziriyorum sadece anne sütü veriyorum bişey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…