ah su gazlar kıyamam ya bende borayı sabahtan beri ayağımda sallıyorum sancı girince cok ağlıyor.
incihan canım pınaın dediği gibi benim sütüm bebişimi doyurmadığı için doktor mama takviyesi yapalım dedi.ben önce meme veriyorum arkasından biberon sonra tekrar meme veriyorum o yüzden allah şükür hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar sende dene canım.
basım o kADAR ağrıyorki anlatam ikisi aynı anda ağlamaa basladı ömerin aliden yarım saat daha geçti yemek saati kaka yaptı ondan erkenden mama istedi kafam tutuu yaaaa seslerinde ütü masası ortada daha bizim ütüler duruyor
çocuklarınki yerleşecekkk kızartma yapacammmmmmm
veee hiçbişry yapmak istemiyorummm bennnnnnnnn
sağol birsencim ben 90 veriyodum bitince ağlamaya başladı bende bugun 120 verdim 2 saat uyudu yavrum.
Pınarcım dr 3 ler kuralı diyorlarmış.3 ay sürermiş ve sancı girince 3 saat devam edermiş.Şu 3 ayı bitirsek allahın izniyle.
Memeyi bide mamadan sonra deniyeyim bakalım ya.
pınarcım benimkide çok gazlı bebek hatta doktor 15 günlükken bu bebekte bu kadar gaz olması çok ilginç demişti halada aynen devam ediyor.ama rezeneyi taze yapıp versen iyi olur
pınar rezeneyi iki saatte tüketmelisin verme sakın bekletip de!
hadi kızlar ben çıktım iyi akşamlar...
oofff bunlar büyüdükce bişeyler yapması dahada zorlaşıyor kızlar yaa
olmuyor böle hem iş hem çocuklar düşünemiyorum bide misafirin geleceğini
annemde zırt pırt gelemiyor ananemi anneme bıraktılar o bakacak kışa kadar offff yaa tabi anannemin gönlü isterse anneme şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı tam ihtiyacım var başka şeyler çıkıyor
en iyisi bütceyi iyice ayarlayıp haftalık silip süpürmye kadın almak beynim zonkluyor inanın yaa
pınarcığım halısın ama evimi görsen acayip gidiyor almış başını ömer uyuyor ali ağlıyor ali uyuyor ömer ağlıyor ne yapacam ben yaa
DOĞRU DİYORSUN İNCİHAN CANIM valla öyle olsa ne ek gıdalrdan yaparım üşenmeden
kızlar benim mesai bitti evime gideyim kızımı çok özledimya valla çoğu zaman gözlerim doluyor çalışırken: hepinizi ve beişlerinizi öptüm.iyi akşamlar..perşembe görüşmek üzre inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?