2009 Mayıs Anneleri

sezeryan olan kızlarrrr gobeklerınız ne alemde yaww.korse takıyonuzmu kabus gıbı valla hıc gıtmeyecegını düsünüyomda

Valla korse aldım ama bu sıcaklarda hiç çekilmiyo canım. Kullanmıyorum :bbo: Benim zaten eskiden de hafif bi göbeğim vardı. Değişiklik yok yani yerimseniben

Ya ben daha salı günü kirli sepetindeki herşeyi yıkadım, kuruttum, ütüledim :bbo: Bugün sepet yine dolmuş. Nasıl beceriyoruz bu kadar çamaşır çıkarmayı anlamıyorum yaaaaa :1shok: Yine bi makina beyaz attım. Yarım makinada renkli var. Üretiyo muyuz neyiz anlamadım ki Allah Allah delikafadulden Çalışırken hafta sonları yıkar hallederdim. Nasıl yetişiyor muşum o kadar çamaşıra be aklım şaştı valla :uhm:

sezeryan olan kızlarrrr gobeklerınız ne alemde yaww.korse takıyonuzmu kabus gıbı valla hıc gıtmeyecegını düsünüyomda

bne almadım cnm korse morse...
gobekte yok dncek kadar az kaldı..accuk eskıdende wardıı zaten kalmadı desem olcak bu yagız oglan bende gobek neyım bırakmaz zaten bu gıdışlekaydirigubbakcemile3

sorma bacım bızde aynı
calısırken hersey dahamı rahat yetısıomus ne bende sastım falla bı iş yapamaz haldeyım:uhm:

yarınada mısafır gelıoo pöfffff
ııkı annem gelmiş ben mutfakta pasata yapıom o yagıza bakıo allahtan dun toz moz aldıydımm ay bıtmedı gıttı su mısafırlerdekafamçokkarıştı

Sanırım çalışırken hemde çocuk olmadığı için belli bi düzende yapıyomuşuz herşeyi :uhm: Şimdi iyice karıştım valla. Nerdeyse hergün çamaşır yıkıyorum. Yine bitmiyo beeeeeee kafamçokkarıştı

Aaaa valla sizlere gelen misafirden bana gına geldi he. İyiki şu duayı 18 günlükken yapıp herkesi aynı anda çağırmışım. Onun haricinde 2 yada 3 kere misafir geldi bebek görmeye. Yoksa hergün hergün çekilir mi beeee insaf :bbo:

ütümü bitirdim bizim kıyafetleri yerleştirdim

çocuklaRINkileride yerleştireceğim çay koydum çay içercem sabahları içmiyorum

yanıda bişyler çıkarırım acıktımm.................

pınarcığım bende çAlışırken çok faaldim
evi temizlerdim misafir ağırlardım gezmelere giderdim canım çıkardı ama şimdi mok götürüyor heryeri

çocukalrında var kıyafeti bizimde bende bu aksam eşim çıkarırsa yıkaycam birikmeden ütüleyecem

kızlar esenle hülya kayıp yine ama ben birkez daha diyeyim buluşma metroprtta

saat 1.30 la 2 arası yemek katında olsun burgerin önünde bekleşelim

gelenler kimler şimdi

esen
hülya
böcek
dırım
ayşegül
semra
knk

okeymidir kızlar

Oh bitmiş nihayet gözün aydın bacım. En güzeli biriktirmeden hemen halletmek hihoyyyt

Bende kızım uyurken salonu şöyle bir sildim. 100 metre ilerimizde inşaat var. Bide apartmanın önündeki asfalt bozulmuş. Toz toprak her yer. Eee salonun kapısıda açık olunca her yere toz doluyor. Mobilyalar da siyah olunca tüm tozlar bana gülüyolar her yerden kötükedihüso Sanki dün annem 3 kere silmemiş gibi bi toz çıktı ki beze görmelisiniz :1shok:

O arada zeytinyağlı taze fasülyem vardı. Onu yedim bol ekmekle kaydirigubbakcemile3 Şimdi de kalkıp kız uyurken hemen bi et sote yapayım.Mantar yıkayayım. Onları da fırına atmak için hazır edeyim. Eşim gelince pilavı yapar o arada mantarları fırına veririm. Bitti gittiiii hihoyyyt

Bu arada smear testi sonucum geldi. Sorun yokmuş normalmiş hihoyyyt

melekcım ben tenın korsesını almıstım bırkackere ilk aldıgımda hevesle takmıstım alırken hergun enaz 4 saat takmalısınız demıslerdı ama sıcakta cekılmıyo evde zaten incecik gıyınıyoruz ee dısarı cıkınca da rahatsız olurum dye oturup kalkrken gıymıyorum anlıycan gobegımde var hala zaten 10 kılo fazlam var 6 ayda toplarım inş

bızdede durum aynı pınarcım bebısınkılerle yarısıyoruz yıkamakla bıtmıyokı utule katla yerlestırdaha bıton katlanacak camasır var ama yetemıyorummm ben bu evekötükedihüsokötükedihüso
bırsen cnm valla bravo sana ben cay içmeden kendıme gelemem gunde en az 10-15 fıncan içiyorum hıc su içmiyorum sanırım caydan alıyom suyu
oooo temızlık yapılmıs yemek yapılmıs ne guzel yaa ben aksama hazır bıseyler aldırtcam yapacak halım yok bugun
sonucunun temız cıkmasına sevındım ben kontrole gıtcek zaman bulamıyom

ya negüzel misafirleriniz geliyo bana daha kimse gelmedi zaten bulunudğum şehirde kimsem yok daha komşularda gelmedi bebeğim 2aylık olucak daha kmse yok off çok sıkılıyorum çokkkk evde iki çocukla kafayı yiycem büyük oğlan 5yaşında sürekli gezmek dışarıda oynamak istiyo bende bırakamıyorum küçücük bebeklede dışarı fazla çıkamıyorumm bi istanbula ailemin yanına gidebilseydimm mafoldumben

annem zeynebi sallıyor uyumak üzere,bende azcık yatayım gözlerim kapanıyor
dünden yorgunum hem evi ten-mizle,yemek yap,dr.a git,misafirle uğraş,pestilim çıktı
bugünde dinlenem biraz

dünden yorgunum hem evi ten-mizle,yemek yap,dr.a git,misafirle uğraş,pestilim çıktı
bugünde dinlenem biraz

ahh bıde ben dınlenebılsem gıt bacım dınlen annenın kıymetını bıl yalnız olmak zor bızde haftaya izne gıtcez kaynanamgıle sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedımm valla

Valla öyle canım ya yetişmek çok zor. Allah hepimize sabır versin a.s.

Sende haklısın canım ya. Kimimiz geliyolar diye dert yanarız kimimiz kimse gelmiyo diye :bbo:

kızlar ben gidiyoprum hepinize iyi akşamlar.

İyi akşamlar canım a.s.

bugünde dinlenem biraz

Yat dinlen canım a.s.

Aysun'cım maşallah ya çok tatlı Allah nazardan saklasın a.s.

Bende kızımın çamaşırlarını topladım. Beyazları astım. Et sotemi yaptım. Pirinç ıslattım. Mantarları yıkayıp limonlu suya koydum. Bulaşık makinamı boşalttım. Şimdi geldim koltuğa oturdum kızım gerilmeye başladı. Az sonra uyanır. Bugün maşallahı var ya kaç saattir uyuyor kuzum hihoyyyt

çayımı içtim aman ne güsel beee 4 fincan çay içtim peynir ekmek yedimm bide recelle ekmek yedimm

ömüşüm acıkmış yemek yedirdim aman karnım ağrıdı tuvalete gideyimm

gittim kanrım ağrıyoo alii nasıl ağlıyorrr inanın nasıl çıktım bilemedim

gittim aldım tuvalete gittim bukadarıda oldu işte o kucağımdaydı tuvalette

bu arada dün hiç leke vs. gelmedi bugünde gelmedi tam bitti yıkanayım dedi gene geldi yaa

bugün 7 gün ayyy sıcakda çekilmiyor yaa

kızlar ben 40 gün sonra korse aldım su slimfit ten aldık gayet güsek 10 gün çıkarmadan taktım ok. ama sıcak bastırınca fenalık geldi hayatımda dar şeylerden hep nefret ettim koca bir ayva göbeğim var
ne yapam hep vardıııı takmıyorum artık....biliyorumki bir diyet biraz yürüyüş oldu bitti
ama benim tuvalete gitmeye vaktim yok böle gidecek..kendi giderse ne ala gitmezse
bebişlerim büyüyene kadar fıçı kalacam..........bi yere giderken korse takarım toplar hehehee

tesekkur edrız pınar teyzesıı:1hug:
cnm masallah inş butun uykusunu almaz gece de uyur bızmkı bazen gunduz uyuyup gece uyumuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…