sezeryan olan kızlarrrr gobeklerınız ne alemde yaww.korse takıyonuzmu kabus gıbı valla hıc gıtmeyecegını düsünüyomda
sezeryan olan kızlarrrr gobeklerınız ne alemde yaww.korse takıyonuzmu kabus gıbı valla hıc gıtmeyecegını düsünüyomda
Ya ben daha salı günü kirli sepetindeki herşeyi yıkadım, kuruttum, ütüledim :bbo: Bugün sepet yine dolmuş. Nasıl beceriyoruz bu kadar çamaşır çıkarmayı anlamıyorum yaaaaa :1shok: Yine bi makina beyaz attım. Yarım makinada renkli var. Üretiyo muyuz neyiz anlamadım ki Allah Allah delikafadulden Çalışırken hafta sonları yıkar hallederdim. Nasıl yetişiyor muşum o kadar çamaşıra be aklım şaştı valla :uhm:
bne almadım cnm korse morse...
gobekte yok dncek kadar az kaldı..accuk eskıdende wardıı zaten kalmadı desem olcak bu yagız oglan bende gobek neyım bırakmaz zaten bu gıdışlekaydirigubbakcemile3
sorma bacım bızde aynı
calısırken hersey dahamı rahat yetısıomus ne bende sastım falla bı iş yapamaz haldeyım:uhm:
yarınada mısafır gelıoo pöfffff
ııkı annem gelmiş ben mutfakta pasata yapıom o yagıza bakıo allahtan dun toz moz aldıydımm ay bıtmedı gıttı su mısafırlerdekafamçokkarıştı
[k] {n} [k];7773155 .!.:aşk olsun tatlım yalnış anlamam:)))
eet cnm ilk msj atanlardandı bende şaştım.. güzel bişiler yazmış sagolsun gönlümü aldı işte biz kadınlar böyleyiz iki söze tavızzemuszemus
cok sevındım canm gonlunu almıs kendını affettırmıshihoyyythihoyyythihoyyyt
cnm bende kullanmıstım evet kokusu bı harıkakızlar bence evy baby arko kremli süper çok memnunum ben mis gibi kokuyo çokta rahat.tavsiye ederim sizede.
cnm ya cok korkma aglasın bısycık olmazkızlar daha kahvaltımı edemedim.yine bana bi korku yaşattı ufaklık.iki dakka diğer odaya geçmiştim uyudu diye sen arkamdan hemen uyan nası ağlamış yarum.bende pencere açıktı sesten duyamadım bi geldim içli içli nası ağlıyo yavruum.aldım kucağıma sarıldım öptüm baya bi iç çekti yine kucamda öyle üzüldümki anlatamam şimdide kucamdan inmiyo bırakınca ağlıyo bas bas .korktu heralde yavrum benim bidahada tek bırakamam inş...artık iyice dalarsa kavaltı etcem çok acıktıım.kalan ütümü yapayım dedim ama ne çağre veletler biraz bakındılar sonra ıh ıhh
iki elbise iki pantolon 2 tişört ütüledim ...alişimi göğüsme yatırdım uyudu ömüşüde dizimde sallıyorum
bitirecem bu ütüyü bugün
bırsen sen 2 bebekle o kadar is yapıyosunkı cnmalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben tek cocukla bugun artık tırlattım allah senın yardımcın olsun
ütümü bitirdim bizim kıyafetleri yerleştirdim
çocuklaRINkileride yerleştireceğim çay koydum çay içercem sabahları içmiyorum
yanıda bişyler çıkarırım acıktımm.................
pınarcığım bende çAlışırken çok faaldim
evi temizlerdim misafir ağırlardım gezmelere giderdim canım çıkardı ama şimdi mok götürüyor heryeri
çocukalrında var kıyafeti bizimde bende bu aksam eşim çıkarırsa yıkaycam birikmeden ütüleyecem
bızdede durum aynı pınarcım bebısınkılerle yarısıyoruz yıkamakla bıtmıyokı utule katla yerlestırYa ben daha salı günü kirli sepetindeki herşeyi yıkadım, kuruttum, ütüledim :bbo: Bugün sepet yine dolmuş. Nasıl beceriyoruz bu kadar çamaşır çıkarmayı anlamıyorum yaaaaa :1shok: Yine bi makina beyaz attım. Yarım makinada renkli var. Üretiyo muyuz neyiz anlamadım ki Allah Allah delikafadulden Çalışırken hafta sonları yıkar hallederdim. Nasıl yetişiyor muşum o kadar çamaşıra be aklım şaştı valla :uhm:
bırsen cnm valla bravo sana ben cay içmeden kendıme gelemem gunde en az 10-15 fıncan içiyorum hıc su içmiyorum sanırım caydan alıyom suyuütümü bitirdim bizim kıyafetleri yerleştirdim
çocuklaRINkileride yerleştireceğim çay koydum çay içercem sabahları içmiyorum
yanıda bişyler çıkarırım acıktımm.................
pınarcığım bende çAlışırken çok faaldim
evi temizlerdim misafir ağırlardım gezmelere giderdim canım çıkardı ama şimdi mok götürüyor heryeri
çocukalrında var kıyafeti bizimde bende bu aksam eşim çıkarırsa yıkaycam birikmeden ütüleyecem
Oh bitmiş nihayet gözün aydın bacım. En güzeli biriktirmeden hemen halletmek hihoyyyt
Bende kızım uyurken salonu şöyle bir sildim. 100 metre ilerimizde inşaat var. Bide apartmanın önündeki asfalt bozulmuş. Toz toprak her yer. Eee salonun kapısıda açık olunca her yere toz doluyor. Mobilyalar da siyah olunca tüm tozlar bana gülüyolar her yerden kötükedihüso Sanki dün annem 3 kere silmemiş gibi bi toz çıktı ki beze görmelisiniz :1shok:
O arada zeytinyağlı taze fasülyem vardı. Onu yedim bol ekmekle kaydirigubbakcemile3 Şimdi de kalkıp kız uyurken hemen bi et sote yapayım.Mantar yıkayayım. Onları da fırına atmak için hazır edeyim. Eşim gelince pilavı yapar o arada mantarları fırına veririm. Bitti gittiiii hihoyyyt
Bu arada smear testi sonucum geldi. Sorun yokmuş normalmiş hihoyyyt
bne almadım cnm korse morse...
gobekte yok dncek kadar az kaldı..accuk eskıdende wardıı zaten kalmadı desem olcak bu yagız oglan bende gobek neyım bırakmaz zaten bu gıdışlekaydirigubbakcemile3
sorma bacım bızde aynı
calısırken hersey dahamı rahat yetısıomus ne bende sastım falla bı iş yapamaz haldeyım:uhm:
yarınada mısafır gelıoo pöfffff
ııkı annem gelmiş ben mutfakta pasata yapıom o yagıza bakıo allahtan dun toz moz aldıydımm ay bıtmedı gıttı su mısafırlerdekafamçokkarıştı
kızlar ben gidiyoprum hepinize iyi akşamlar.
annem zeynebi sallıyor uyumak üzere,bende azcık yatayım gözlerim kapanıyor
dünden yorgunum hem evi ten-mizle,yemek yap,dr.a git,misafirle uğraş,pestilim çıktı
bugünde dinlenem biraz
bızdede durum aynı pınarcım bebısınkılerle yarısıyoruz yıkamakla bıtmıyokı utule katla yerlestırdaha bıton katlanacak camasır var ama yetemıyorummm ben bu evekötükedihüsokötükedihüso
bırsen cnm valla bravo sana ben cay içmeden kendıme gelemem gunde en az 10-15 fıncan içiyorum hıc su içmiyorum sanırım caydan alıyom suyu
oooo temızlık yapılmıs yemek yapılmıs ne guzel yaa ben aksama hazır bıseyler aldırtcam yapacak halım yok bugun
sonucunun temız cıkmasına sevındım ben kontrole gıtcek zaman bulamıyom
ya negüzel misafirleriniz geliyo bana daha kimse gelmedi zaten bulunudğum şehirde kimsem yok daha komşularda gelmedi bebeğim 2aylık olucak daha kmse yok off çok sıkılıyorum çokkkk evde iki çocukla kafayı yiycem büyük oğlan 5yaşında sürekli gezmek dışarıda oynamak istiyo bende bırakamıyorum küçücük bebeklede dışarı fazla çıkamıyorumm bi istanbula ailemin yanına gidebilseydimm mafoldumben
kızlar ben gidiyoprum hepinize iyi akşamlar.
annem zeynebi sallıyor uyumak üzere,bende azcık yatayım gözlerim kapanıyor
dünden yorgunum hem evi ten-mizle,yemek yap,dr.a git,misafirle uğraş,pestilim çıktı
bugünde dinlenem biraz
Aysun'cım maşallah ya çok tatlı Allah nazardan saklasın a.s.
Bende kızımın çamaşırlarını topladım. Beyazları astım. Et sotemi yaptım. Pirinç ıslattım. Mantarları yıkayıp limonlu suya koydum. Bulaşık makinamı boşalttım. Şimdi geldim koltuğa oturdum kızım gerilmeye başladı. Az sonra uyanır. Bugün maşallahı var ya kaç saattir uyuyor kuzum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?