2009 Mayıs Anneleri

aşysegül cnm senin bir oğluşunmu varrr abooo ben neden yeni duyuyotrum nekadar saftiriğim beeee

cnm benıde acıktırdıncokacimcoookcokacimcoook
benmde 9.gun daha leke geldı bakalım aksama abdest alıcam inş gelmz
cnm sen bu tempoyla incecık olursun bence ama tabı zamanla ...hem adette oluyosun zayıflarsın inş

Afiyet olsun canım a.s.

Amannn salla gitsin be. Bebeğimden önemli değil hiçbirşey. Eee erkeklerde bebişler büyüyene kadar azcık sabredicekler napalım yerimseniben

tesekkur edrız pınar teyzesıı:1hug:
cnm masallah inş butun uykusunu almaz gece de uyur bızmkı bazen gunduz uyuyup gece uyumuyorr

Yok canım çok şükür bizimki akşam 10'a kadar da uyusa , uyanır azcık oyalanır 11'de yada en geç 12'de gece uykusuna geçer maşallah

evet teyzesi bi tanede oğlum var ağustosta 5i dolcakyerimseniben

Allah uzun ömürler versin canım maşallah a.s.

aysun maşallah cnm çok tatlıııı

kızlar facesi olmayanlar bebişlerimin resimlerini albümüme ekledim

cnm benim zayıflarmıyım bilemem ama almam heralde buda benim ,için iyi zaten su gibi oluyorum kızlar yaa leş gibi kokuyorum günde ikii kez duş alıyorum ama yok öle böle ter değil yaaa bazen ikisi ağlayınca anakucağına atıyorum veletleri ayaklarımıla sallıyorum sanki bisiklete biniyorum gibi bide artık sinir yapmsıım ayağım boşda olsa sallıyorum
valla leke öle kahve rengide değildi kıppppkırmızı idi bakalım ne olacak arkası varmı
evet teyzesi bi tanede oğlum var ağustosta 5i dolcakyerimseniben

maşallahhhhhhh cnm yaaaa geliyormusun buluşmayaa

cnm benim koca allah razı olsun hiç şikayet etmedi kilomdan
hatta ben ilk zayıfladığımda 17 kilo verdim adam delüü oldu yeter bu kadar daha zayıflama
bekar sanacaklar didi ....ben evliyken yeni evliyiz bide ben evledniğimde kızlar kapalıydım
yani evlendim 3 ayımda kapandım neyseee türbanlıyım vs. kaynanamla oturuyoruz o dönem yaz işten geldim metrodan indim minübüse bindim inerken yaslı bir teyse bkırköyemi gidiyor dedi evet dedim indim minüsde karşımda dikilen çocukda inmişş siteye girdim kapıya geldim camdan o çocuğu gördüm dedim heralde öğrenci apartmadan öğrenciler oturuyordu ...
bide günahı aldım bak çocuğun dedim demek beni tanıyormuş ondan bakıyormuş didim

öle içimden konuşurken çocuk bi sn.bakarmısınız didi
buyrun dedim bir haftadır sizi takip ediyorum niyetim çok ciddi ailemle sizinle tanışmak istiyorum dedi bana bana kal geldiii.....hayır olmaz dedim ama çok ciddiyim dedi olmaz ben evliyim dedim alyansımı gösterdim çocuğun yüzünü unutamıyorum

kaynanama didimmmm oda oğluna demiş bizimki annesine talimat verdi o götürdü beni metroya kadar :roflol:

amin cnm cümlemizinkine

cnm yaa cok guldum kaydirigubbakcemile3 cocuk nerden bılsın bu cıtır evlıyerimseniben
o teyze nıye ole demıs anlamadım her kapalı koyemı gıdermıs yada koyluymuymusss

aysun cnm kadın minübün yönünü sordu kızzz

kapalı olmamla alakalı bişey değüldüüüü

yaa kızlar burcudan haberı olan varmı kac gundur gırmedı merak ettım nosu olan varsa bana özlden gonderebılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…