2009 Mayıs Anneleri

molfix değil evy baby kullanıyorum gerçi hepsini sırayla denedim kaydirigubbakcemile3 ama bakarım bi hiç aklıma gelmemişti.Dediğin gibi benimkide rüzgar yediğinde hemen kakası değişiyor şaşırdım nasıl giydirceğimi sıcak diye çıtçıtlıylan bırakıyorum birden hava esmeye başlıyo üşüyo budefada kafamçokkarıştı
Bizim evde otoban kenarında ama benim oğlumda o seslere alışmış o sesler olmayınca uyumuyo sesizliği hiç sevmiyor. kaydirigubbakcemile3

Doğru valla cnm, kötü cidden kornadan fln da uyanır bebecik zırt pırtkafamçokkarıştı

Benimki tam tersi pencereyi kapatıym ses kesilsin hemen gözler açılıyo bide kolik ya benimki galiba ondan diyorum bu araba gürültüleri rahatalatıyo onu.Bizim işimize yarıyo yani gürültüler kaydirigubbakcemile3

ay benim mutfakta dünden kalma benimki hazır uyuyoken hemen dalsam iyi olur.bakarım ara ara kızlar.

Kızlar kağan kucağımda emerken sızıyo, yerine yatırayım dedim kaç defa uyandı, şimdi esir oldum koltuğa burdayız bakalım, emiyo bir iki, bi 10 dk ara veriyo, sonra bir iki defa çekiştiriyo, koca gün böyleyiz biz wcye bile zor gidiyorum
kafamçokkarıştı

ay benim mutfakta dünden kalma benimki hazır uyuyoken hemen dalsam iyi olur.bakarım ara ara kızlar.

cnm ben orayı hiç bilmiyorum nasıl gelicem?

cnm e5 üzerinde meter yolunu takip et yenibosnaya gelir gibi

benim kesin değil

tmm cnm

aynen valla benimkiler sabah mızıklanmasına başladılar
ikisi anakucağında tilki uykusunda ikisinide sallarsan uyuyolar bırakınca uyanıyolar

günaydınlarrrr biz kalktık benim oğluşlarım artık gece uyuyolar gece 11 12 yada 1 en son mamalarını yiyolar sonra uyuyolar erken yedilerse gece 2-3-2-4 gibi kalkıyolar yemek yiyolar geç yedilerse 6-7 arası kalkıp yiyioruz sonrada 11 kadar uyuyolar tabi bende uyuyorum ama gündüz uykusu yok böyle olunca bende iş güc yapamıyorum bugün nevresim takımımızı değiştirecem sonra yemek yapacam başkda bişey yapmama heralde gündüz uykusu hiç yok böle olunca beni bırakmıyolar.....şuan bile daha kahvaltı yapamadım ayağım onlara elim sizlere çalışıyor valla ......burcu cnm bayılıyorum bulunduğun şehire tatil bölgesii süper yaa.....çok tatlı çıkmışsınız bu arada maşşallah size oğluşunada geçmiş olsun cnm

ömer uyudu aliş bakıyor gidem çay suyu koyam bende

hayirli cumalar kizlar a.s.

bizde kizimla kalktik 11de :) emzirdim altini değiştirdim..şimdi şarki söylüyor kendi kendine sanki rock söylüyor gibi arada bagiriyor cunku :)))))))))))))))) agliyor demiyorum p abartti bu arada gidip biraz daha emzirmek iyi olcak :))))

kızlar ishal tehlikeli mi ?birde ateş37,5 olunca ikisi bir arada

Fulya'cım nasıl oldu kuzucuk? Ya ben senin bu kocana akıl sır erdiremiyorum. Evde yalnız niye bırakıyo seni tam dayaklık kusura bakma valla klava:

Gezgin karı seni kaydirigubbakcemile3

pınarım cnm ne yapacan tittir edecen bizde h.sonu arkadaşlara gidecez .....orada kalmazsak

pazarda annesine gidelimm bebekleri görmedi bayadırrr

Ay sorma bacım geldik napalım işte :umursamaz:

pınar kızın sana çok benziyo küçüklük resminle aynısı. ne güzel ya bi ben benzetemedim kendime:umursamaz:

Sağolasın canım valla her gören öyle söylüyor. Eşimde hamileyken ayrılmadın aynanın önünden benzettin kendine diyor kaydirigubbakcemile3

Oh maşallah canım kuzum büyümüş afferim ona hihoyyyt Bizimkinin kafası 40 cm bacım kaydirigubbakcemile3

Ya o ilaçtan bende mi alsam napsam fenayım valla :kedi: :kedi: :kedi:

kız uyandı ağlıyoo ateşide yükseliyo sanki 37.3 çok di miii
fitil verdim şimdi

Bende aşıdan gelince hemen bi çay kaşığı calpol verdim çok şükür hiç çıkmadı ateşi. Yükselmeden vermek daha iyi bacım iyi yamışsın a.s.

kızlar bebeklerin göbeklerini naaptınız benimki hala duruyo odasında çekmecede gül dibine göm diyolar

Benimki çantamda geziyo valla hala gömecem kaydirigubbakcemile3

Aynen canım bizimkide öyle. Hele bazen parmağını boğazına kadar sokuyo. Öğürüyo ondan sonra deli kız kaydirigubbakcemile3

Ohhh hamarat hatun ya şu buzlu pastanın acil olarak tarifini istiyorummmmm delikafadulden

Çok güzel pınarcım ya maşallah

Sağolasın canım a.s.

anaaaam amma biriktirmişim de amma yazmışım. günlerdir oku oku yetişemedim size böyle oldu.
nefret ettiniz benden di miiiii

Aşkolsun be ne nefreti delikafadulden Nabersin bakim ?

Günaydın canım a.s. Kız ne nöbeti :uhm: Ne güzel uyumuş işte çocuk delikafadulden

Yok canım benimkide emziği verince öğürüyor. Ama reçelli falan verirsem reçeli bitene kadar cok cok emiyor sonra atıyor kaydirigubbakcemile3

Günaydın teyzeleriiiim :))) biz bu sabah kahvaltıya gittik, reimde çekildiiiik ::)))) Ben uyudum annemle babamda güzel bi kashvaltı etti :)))

Canım hoşgeldin a.s. Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel çıkmışsınız ailecek alkisalkisalkis Kağan'ıma da çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelir bacım a.s.

Hoşgeldin canım. Maşallah Duru'ma alkisalkisalkis

Valla arada bir tutuyor böyle kaynanalığı sorma :umursamaz:

Yollarım canım a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Atla gel bacım beraber olsun :)) sağol tetesii, hasta olduk biiizz.. benimde motelin içi savaş alanı gibi, demin altını altım kağanın izin vermedi çöpe atıp gelmeme yırttı kendini, o bile meydanda şu an , şaka gibi yaa
kafamçokkarıştı

Herkese tünaydınlar bacılar a.s. Kayınvalidemlerdeyiz malumunuz delikafadulden Kızımda saat 10'da kalktı emdi 10,30'da yine uyudu. Tam size yazarken sokaktan bi araba geçti. Ama ne sesliydi. Kızım uykusundan fırladı ya çok korktu yavruşum. Zor sakinleştirdim. Şimdi ağlıyor yine. Gidip bi emzireyim. Öptüm hepinizi a.s.

Hayırlı cumalar cnm :))

Sağol cnm :)) inş. kısa zamanda düzelir ya, ödüm koptu kaç gündür kötü bişi olcak çocuğa diye...
senağlama

Ayy sorma dünde bize oldu, kağan yine koca gün uyumadı, akşam üstü ne güzel uyuttum dedim tam, çocuğun biri bi çığlık attı dışarda sıçrayıp ağlayarak uyandı hemen, sinir oluyorum çocucuğunu dışarı salıp ilgilenmeyen zihniyete yaa

ii geceler cnm ozelden gonderdım adresı

Aysun teşekkür ederim bi de yükleyebilirsem ne mutlu bana
benim kızımın ateşi gece de yükseldi ama çok değil ilaç vermedim sabaha karşı calpol verdim emdi uyudu kuzum sonra uyandı oynadık azıcık geri uyudu

birsencim bi değişiklik yok canım pazartesi metroportta 1.30 da anlaşıldı bacım

öğrendin mi kız zeki hatun seniiiii

Merhaba kızlar dün bizim kırkımız çıktı eşimle ben kırkladık sonrada gezmeye çıktık off dükkanlara baktıkça içim gidiyor ,hiçbirşeyim olmuyor,zayıflayacağım diye büyük kıyafetlerde almak istemiyorum(

kızlar bebeklerin göbeklerini naaptınız benimki hala duruyo odasında çekmecede gül dibine göm diyolar

canm göbeği kuranın arasına koydum,bir üniversitenin bahçesine gömeceğim:))

ii geceler cnm ozelden gonderdım adresı

tünaydın canımmm
kız nazar mı değdi kayınvalidene anlamadım hamileyken bütün işlerine yetişiyordu ya şimdi nolduuuCADIARZU

Fulyacım, zeynebimizde hastaymış geçmiş olsun cnm ya, neler yaşadığını tahmin edebiliyorum çünkü kağanda kaç gündür hasta, dr a götür cnm bilmeden ilaç verme, tahlil fln ister muhtemelen, bideeeeeeeeeee
Hadi dünür olalım senle, bak kağanda utandı kertik fln deyince :)))

Son düzenleme:

Geçmiş olsun cnm, hasta olmasalar keşke ama böyle böyle büyücekler napalm
şutarafagitti

Kırkınız hayırlı olsun, bende boğaziçinin bahçesine gömücem inş bi ara

burcu hoşgeldın cnm a.s.
cok gecmıs olsun kagan beye cok tatlı cıkmıssınız kahvaltıdaa

Sağol cnm :)) recebimiz nasılmış bugün annesiii
opuyorumnanaktan

baktım pek tatlı maşallah çekik gerçekten kız ben öğlen 1 de Türkizide alıyorum kucağıma durmuyorsa beraber 2. ye jan gemayı seyrediyoruz
Evy baby i bende beğendim can bebe benmde hoşuma gitmedi gerçi 11 kilo falan olun ca da o iyi olur çünkü çok geniş bi bez Ben Molfix kullandım şimdi eşim ultra primanın kokulu 4-9 kilosunu almış yarın ona başlıycam
Doğru valla cnm, kötü cidden kornadan fln da uyanır bebecik zırt pırtkafamçokkarıştı
Araba sesine alıştıda ani korna sesleri bide benim evin arkası cami ezan sesinde sıçrıyor uyuyorsa koşa koşa ezanda yanına gidiyorum sallıyorum bazen gittiğimde uyanmış oluyor tam mızıklıycak beni görünce susuyor hiç Allah günah yazmasın ama ezan başladı diycem aklıma gelmemişti heralde zamanla alışır
canım ben süt vermiyorum acaba yediği bugünkü mamada ıspanak mı vardı falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3diye düşüneyim şaka bi yana ben üşüttüm kızı ondan oldu senin denk gelmeside iyi olmuş yoksa tekrar git gel zor olurdu
sese alışmış işte ne güzel benim kızda tv den etkilenmiyor sadece ani seslerde hemen hopluyor geçen gün kucağımdaydı sesli bi hapşurdum başladı ağlamaya

Canım bu günler hoşuna gidecek sonra anlatırken ben hiç yaşayamadım o zevki mesela benim kızda biberonda uyuyor en çok emzirme beni heyecanlandıruyodu o da olmadı
Kız maşallah sana
günaydın canım buluşuyosunuz ha 2 çocukla süpersin kaynananın kıyağıda süpermiş

esencim ateşin düştügüne sevindim tatlim..sen 3 gün boyunca ölç sürekli..doktor öyle demişti bana..inşaAllah cikmaz bi daha :)

fulyacim ses ver noldu bebiş?

burcucum maşaAllah size :) cok tatli cikmişsinizzz :) kiz tikilip kalma odaya..cik dişari cocuk oksijen alsin biraz :) deniz havasi alsin..bol iyot oh misss :) yerinde olsam beni anca yatmadan yatmaya odaya götürebilirlerdi söyliyim

semracim dert etme kilolari :) cok ciddi planlarim var bu kilolara az daha sabir :) 40inizda hayirli olsun :)

aysuncum canim oglusuna bayildim maşaAllah :)

banucum duruya maşaAllahh :) bende doktor gibi düşünüyorum canim..özellikle gaz olayinda düzenli emzirmek cok faydali oluyor..ben ne zaman düzensiz emzirsem cocuk patlayacak gibi gazli oluyor..zaten gaz olunca karni tok olsa bile gazi bastirmak için emmek istiyorlar..

dirimcim günaydin sizede :)

pinarcim günaydin :) kiyamam defnoşaaa korkmus bicirik..inşaAllah güzelce uykuya dalar şimdi..pastain tarifinide vereyim hemen..cok basit bişi zaten

ah bu arada unuttum yazmayı Burcu canım maşallah bebeğine de sana da çok güzel çıkmışsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…